FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 13:07:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mihin kaikki loppuu?
El Diegon kyyneliin - 176 (27.8%)
Tuomarivirheeseen - 46 (7.3%)
Argentiinan hyökkäyksen ylivoimaan - 145 (22.9%)
Taas yksi Müller ratkoo pelin Saksalle - 185 (29.2%)
Imekää sitä - 81 (12.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 629

Sivuja: [1] 2 ... 35
 
Kirjoittaja Aihe: LIVE 3.7. Puolivälierä Argentiina-Saksa | Konemainen Saksa jyräsi taiteilijat  (Luettu 32296 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


: 28.06.2010 klo 12:26:15

Vasta lauantainahan tämä on, mutta spekulointi käyntiin, kun moraalinen finaali kerran käydään jo nyt!

Kaksi kisojen hienointa peliä tähän saakka pelannutta joukkuetta kohtaavat valitettavasti jo puolivälierässä, ja toisen on jäätävä pois neljän joukosta. Tämä peli olisi ollut hyvin todennäköinen finaali, jos joukkueet olisivat asettuneet eri puolille kaaviota.

Saksan ja sen edeltäjän Länsi-Saksan sekä Argentiinan välillä on ratkottu usein isoja asioita. Päällimmäisinä tietysti kaksi finaalia, joissa nykyinen Argentiinan päävalmentaja Diego Maradona esiintyi pelaajana, eli Meksikon 1986 ja Italian 1990 finaalit. Edellisen Argentiina voitti ja jälkimmäisen hävisi. Sinänsä tulokset menivät oikein, että 1986 Argentiina oli kisojen paras joukkue ja 1990 taas Saksa oli sitä.

Tässä vielä ratkaisumaali Maradonan esityöstä 1986:
http://www.youtube.com/watch?v=UeleVz86uKI
Ja tässä Suuri Vääryys vuodelta 1990:
http://www.youtube.com/watch?v=HFXF3_bxDHo

Tuoreessa muistissa ovat rangaistuspotkukisaan päättynyt puolivälierä edellisissä kisoissa. Saksa voitti, kuinka ollakaan, siihen asti kisojen hienointa jalkapalloa pelanneen Argentiinan rangaistuspotkuilla 4-2. Itse koitos oli tasainen, molemmilla viisi laukausta maalia kohti. Jens Lehmann pilkkumuistiinpanolappuineen käänsi henkien taiston isäntien suuntaan.

Vanhempaa historiaa: Vuoden 1966 kisoissa Argentiina ja Länsi-Saksa pelasivat samassa alkulohkossa ja tunnelmat olivat kuumat tuolloinkin. FIFA:n pukuherrat olivat tuttuun tapaan Argentiinaa vastaan ja varoittivat sitä väkivaltaisesta pelityylistä varsinkin 0-0:aan päättyneessä Argentiina-L-Saksa -pelissä. Molemmat selvisivät lohkostaan jatkoon. Vuonna 1958 alkulohkossa Länsi-Saksa voitti 3-1.

Kaikkina aikoina Argentiina ja Saksa ovat pelanneet A-maaotteluissa 18 kertaa, joista Argentiina on vienyt voiton kahdeksasti, Saksa viidesti ja viidesti on päädytty tasapeliin. Maalierossa Argentiina johtaa niukasti 25-23. MM-tasolla Saksa on niukasti edellä: viidessä kohtaamisessa on Saksa voittanut kahdesti, Argentiina kerran ja kahdesti on pelattu tasan (näistä toisessa tosin tuo rankkarivoitto sitten Saksalle). Maaliero on 5-7 Saksan hyväksi.

Argentiina ja Saksa ovat edenneet kisoissa vakuuttavasti, joukkueiden yhteensä pelaamaan kahdeksaan peliin mahtuu vain yksi kömmähdys, Saksan alkulohkokompurointi Serbiaa vastaan. Argentiina on voittanut jokaisen pelinsä ja - jos mahdollista - ollut parista ehkä vielä vakuuttavampi. Alkulohkossa Saksa löi Ghanan ja Australian, mutta hävisi Serbialle. Argentiina taas kaatoi niin Nigerian, Etelä-Korean kuin Kreikankin. Argentiinan maaliin on turnauksessa mennyt kaksi maalia ja tehtyjä on kymmenen. Saksa on päästänyt kaksi maalia ja tehnyt yhdeksän.

Argentiinan hyökkäyksen vakuuttavuutta kuvaa se, että se on tehnyt eniten maaleja turnauksessa, laukonut eniten ja laukonut useimmiten maalia kohti. Kaikki eivät ole tosin vielä neljännesvälierää pelanneet. Jatkossa olevista joukkueista Saksa on pelannut eniten pitkiä syöttöjä, kun taas Argentiina on pelannut eniten sekä lyhyitä että keskipitkiä syöttöjä. (FIFA:n tilastojen mukaan). Tämä kuvaakin pelityylien eroa. Saksa on suoraviivaisempi ja parempi iskemään vastaan, kun taas Argentiin haluaa pitää palloa ja on parhaimmillaan kun molemmat haluavat pelata ja hyökätä.

Ylipäätään Argentiina on antanut turnauksessa parisataa syöttöä enemmän kuin Saksa. Saksa on kuitenkin myös turnauksen "syötteleviä" joukkueita, joten mistään perseenroiskinnasta sen kohdalla ei ole kyse, vaan tehokkasta, suoraviivaisesta suunnanmuutospelistä. Saksa onkin antanut turnauksessa eniten maaliin johtaneita syöttöjä, yhdeksän.

Saksa on turnauksen jaetulla kärkisijoilla paitsioiden suhteen (Argentiinallehan paitsioita ei vihelletä ;)). Niitä on kertynyt nahkahousukkaille 18 neljässä pelissä. Yksi Saksan vahvuus tulee esiin menetystilastosta. FIFAn miesten mukaan saksalainen on menettänyt turnauksessa pallon vain neljästi taklauksen seurauksena. Tilasto on tietysti vain tilasto, mutta onhan Saksa vahva kaksinkamppailuissa kuten aina. Jos peli menee painiksi, niin silloin etulyöntiasema on sillä.

Joukkueista Argentiin hyökkää mieluiten keskeltä ja vasemmalta (hyökkäyksiä vasemmalta 19, keskeltä 22 ja oikealta 15). Argentiinan vasenta laitaa vastassa Saksalla on vastassa ylöspäin hyvä, mutta puolustuspäässä hiukan riskialtis Philip Lahm. Saako Lahm sidottu laiturinsa nousuillaan vai menettääkö Saksa hänen nousuvoimansa puolustustyöskentelyyn? Saksa hyökkää pääosin oikeaa laitaa (hyökkäykset vasemmalta 13, keskeltä 15 ja oikealta 26). Vasemmalla onkin onneksi vastassa Argentiinan toistaiseksi paras puolustaja Gabriel Heinze.

Näillä kahdella joukkueella on myös ollut eniten yksin tehtyjä pitkiä kuljetuksia (Argentiinalla 82 ja Saksalla 80), joten pallollista taitoa löytyy molemmista päistä.

Kaiken kaikkiaan on odotettavissa hieno ja kuuma koitos, jonka jälkeen joko Saksassa todetaan että näin tässä kävi, ensi kerralla uusiksi, tai sitten Argentiina vajoaa maansuruun ja El Diego kyynelehtii ja saa kaiken anteeksi. Omasta puolestani, kisojen puolesta ja tietyn eeppisen jännityksen säilymisen puolesta toivon Maradonan jatkavan marssiaan, vaikka vastassa onkin ehkä itselleni se toiseksi mieluisin joukkue. Toivotaan, että tätä pelataan pitkään ja hartaasti, mutta EI pilkuille saakka (koska ne Saksa kuitenkin veisi...)

Edit: 1990 Saksa oli siis paras joukkue, lause oli jäänyt kesken...
« Viimeksi muokattu: 03.07.2010 klo 19:25:24 kirjoittanut a-wiik »
Suicide Bob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka, ManU, Minnesota Vikings


Vastaus #1 : 28.06.2010 klo 12:30:12

Varmasti hieno peli tulossa ja toivon hienoa päätöstä eli Saksa häviää Ylos
JMP

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tervarit


Vastaus #2 : 28.06.2010 klo 12:37:12

Mikä "suuri vääryys". Selvääkin selvempi rankku. ???

edit: viittaat siis Argentiinan "parhaimmuuteen" kisoissa?

Joka tapauksessa 100%:sti Saksan puolella ja Argentiinaa ja etenkin Diegoa vastaan. Ällöttävä ilmestys. Olisi kauheata jos tämän narsistin johdolla Argentiina voittaisi mestaruuden.

Toki pidän Argentiinaa suosikkina Saksaa vastaan, mutta kyllä se selvästi kovimpaan puntariin tähän mennessä tulee joutumaan. Argentiina pyörittää ja Saksa iskee tehokkaasti vastaan. Argentiinan puolustus tosin tuskin on yhtä surkea kuin Englannin oli neljännesvälierissä.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #3 : 28.06.2010 klo 12:44:28

Argentiinan hatara puolustus joutuu ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa kunnon testiin ja kristallipallossa näkyy vahvasti hylätty arvosana siitä testistä. Argentiinan mahdollisuus piilee siinä, että ottelu muotoutuu avoimeksi päästä päähän -ralliksi ja maalintekokilpailuksi. Tuohon en kuitenkaan usko, vaan Saksa tiivistää rivejään Englanti-ottelusta ja Argentiinan verrattoman hyökkäyskaluston puhaltama kupla puhkeaa Schweinsteigerin järjestelemän ja Özilin sekä Klosen viimeistelemän 0-2 -voiton myötä.
FC Bayern

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toisten unelma on toisten painajainen.


Vastaus #4 : 28.06.2010 klo 12:49:38

Otsikko uusiksi pelle!!!! El Diego:lle kosto vuoden 1986 vääryydestä.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #5 : 28.06.2010 klo 12:53:24

Kellonaika on klo 17. Ja ihanaa nähdä Diego Möhömahan kyyneleet lauantaina. Saksan vastaiskut tekevät Argentiinan puolustuksesta selvää.
peng.xuefeng

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 臥虎藏龍


Vastaus #6 : 28.06.2010 klo 12:57:15

Elämää suurempi klassikko tiedossa. Podolski voisi vaihteeksi ratkaista matsin, alkaa kyllästyttää tämä Bayernin pelaajien ylivoima.
MJ

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jugadores del Käpylän Pallo, €uro-Klubi, Jam Tarts


Vastaus #7 : 28.06.2010 klo 13:00:14

Ottelun odotusarvo on kovalla tasolla, kaksi kisoissa erinomaisesti suoriutunutta joukkuetta iskee vastakkain. Yhteensä nuo joukkueet ovat tehneet kahdeksassa pelaamassaan ottelussa 19 maalia, joka oikeuttaa 2,375 tehdyn maalin keskiarvoon joukkuetta kohden.

Itse haluaisin nostaa esille joukkueiden pelitavat, joiden varaan pääpiirteittäin perustan veikkaukseni Saksan marssimisesta välieriin. Argentiina perustaa pelinsä pallonhallintaan ja tehokkaaseen hyökkäyskoneistoon, tämä pallonhallinta ja hyökkäyksen toisinainen ilotulitus on vienyt huomiota pois sieltä missä sen ongelmat lepäävät eli: puoluspelaamisessa. Jo tässä vaiheessa on ollut havaittavissa, ettei puolustus pysty pelaamaan muun joukkueen tasolla, Romero haparoi toisinaan ja Veronin "tähdittämä" keskikenttä menettää liikaa palloja jotta hyvä vastaiskujoukkue ei niistä kykenisi tarpeeksi rankaisemaan.

Mikä sitten on tappavan tehokkaasti vastaiskuista iskevä joukkue, jos eilinen Saksa ei sitä ollut. Se tappoi ottelun lopulta nopealla suunnanmuutos pelaamisellaan ja kliinisellä viimeistelyllään, jos Argojen välit puolustussuuntaan eivät kapene niin minulla on kova usko Saksan jatkopaikkaan.

Mutta vain lauantai ilta näyttää näemmekö Diegon kyyneleet vai jatkaako kisojen suurin Ego kohti suurta unelmaa.
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #8 : 28.06.2010 klo 14:25:14

Mikä "suuri vääryys". Selvääkin selvempi rankku. ???

edit: viittaat siis Argentiinan "parhaimmuuteen" kisoissa?

Lause oli jäänyt vähän kesken, eli Saksa oli kyllä 1990 paras joukkue, mutta Völlerin heittäytyminen ei missään nimessä ollut selvääkin selvempi rankku. Mieshän itsekin selitteli tuota myöhemmin haastattelussa, että oikeus tapahtui koska Argentiina oli hänestä muuten pelannut rumasti. Se Augenthalerin kaataminen olisi ehkä rankkarin paikka ollutkin, mutta ei yksi virhe toista oikeuta.
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #9 : 28.06.2010 klo 14:35:02

missä sen ongelmat lepäävät eli: puoluspelaamisessa. Jo tässä vaiheessa on ollut havaittavissa, ettei puolustus pysty pelaamaan muun joukkueen tasolla, Romero haparoi toisinaan ja Veronin "tähdittämä" keskikenttä menettää liikaa palloja jotta hyvä vastaiskujoukkue ei niistä kykenisi tarpeeksi rankaisemaan.

Veron lienee lopullisesti pudonnut penkille ja on loppuhetkien pallonhallintaa tuova pelaaja. Aika nopeasti Argentiina korjasi ensimmäisen pelin pahimmat vaivat, eli Veronin liian hitaan pelaamisen ja Gutierrezin epävarmuuden. Demichelis tietysti on mitä on, mutta hänkin on kuitenkin CL-finaalijoukkueen kyseenalaistamaton avaustoppari, eli ei mikään huono. Jos Samuel palaa peliin ja Heinze jatkaa tähänastisella allstars-tasollaan, niin ei tuo puolustus mikään huono ole.

Argentiina on toistaiseksi kuitenkin päästänyt vain kaksi maalia, molemmat tilanteessa, jossa jo rauhoitellaan omassa kahden ja kolmen maalin johtoasemissa. Argentiin hyökätessä tosissaan ei yhtään ole vielä mennyt omiin (vaikka pari kertaa onkin ollut lähellä). Saksan on pidettävä peli mahdollisimman pitkään nollissa, silloin vaikeuksia voi Argentiinalle tulla.

Toki keskikentällä on vain yksi puolustava pelaaja, eli aika avoin tuo on vastahyökkäyksille elleivät siellä Rodriguez ja Di Maria jaksa pitää puolustusvelvoitteistaan huolta. Argentiinan on tehtävä kaksi maalia tässä pelissä, koska nollilla Saksa ei pysy ja pilkuilla Argentiina ei voita.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #10 : 28.06.2010 klo 15:48:16

Limanippujen kohdatessa, molempien tappio kelpaisi.

Mutta sakut ovat ne, joiden toivotaan tästä jatkavan.

Edit: Edelleenkään ei löydy yhtä varmaa pilkunampujaa maailmasta kuin Brehme aikoinaan oli. Litti-palautevyöryä odotellessa :D
« Viimeksi muokattu: 28.06.2010 klo 15:49:55 kirjoittanut Coulijoe »
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #11 : 28.06.2010 klo 16:02:32

Tämä peli on varma voitto, Argentiina Diegon johdolla on voittamaton!

Mitä tekee avausviestissä Saksa ja hieno peli, saksalaiset ei koskaan ole pelanneet hienoa futista ja ainoastaan helvetin rumaa ja tylsää pelintappamisfutista vailla hiventäkään mielikuvitusta. Kauneus vs rumuus, siitäkin tässä pitkälti on kyse.
Terran

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 28.06.2010 klo 16:04:48

Kaikki klassikon ainekset ovat kasassa. Vastakkain ovat maailman tämän hetken kaksi parasta maajoukkuetta, jotka jyräsivät suvereenisti jatkoon omista neljännesvälieräotteluistaan. Saksan joukkueesta pirteimmin ovat esiintyneet melko odotetusti Schweinsteiger ja Özil sekä hieman yllättäen parhaaksi hyökkääjäksi joukkueessa noussut Thomas Müller. Joukkueen hyökkäyskalusto on melkoinen ainakin eurooppalaisittain. Mukana ovat lisäksi Kiessling, Cacau, Klose ja Podolski. Puolustus ei saa aivan puhtaita papereita, mutta maalivahti Neuer on ollut hyvä. Kokonaisuutena Saksa on todella vaikea voitettava kenelle tahansa.

Argentiina on jyrännyt turnauksessa toistaiseksi Saksaakin vakuuttavammin. Pistemenetyksiä ei ole tullut yhtään ja maaleja on syntynyt mukavasti, kuten tuollaiselta joukkueelta sopii odottaakin. Tevez pääsi maalien makuun ensimmäistä kertaa neljännesvälierissä, mikä ei ole hyvä uutinen Saksan puolustajille. Messi on yrittänyt välillä epätoivoisenkin oloisesti avata maalitiliään turnauksessa laukomalla ahkerasti, mutta nämä eivät ole toistaiseksi olleet Messin kisat. Ei hän huonosti ole pelannut missään nimessä, mutta maailman parhaalta jalkapalloilijalta on lupa odottaa enemmän. Higuain on tasaisen varma maalintekijä ja kantanut vastuunsa hienosti. Keskikentälle on myös tarjolla kovia nimiä, muun muassa konkari Veron, josta pidän itse pelaajana paljon. Puolustus ja maalivahtipeli eivät ole vielä joutuneet todelliseen testiin, ja niiden tason riittävyydestä Saksan tasoista joukkuetta vastaan on vaikea sanoa mitään.

Aika ympäripyöreä asetelma ottelun alla on. Kumpikin joukkue on riittävän laadukas aina maailmanmestariksi saakka. Vähän sääli, että kaksi kisojen valovoimaisinta joukkuetta kohtaavat jo puolivälierissä. Olen jo ennen kisoja sanonut Saksan voittavan maailmanmestaruuden, eivätkä edes odotettua heikommat esitykset Serbiaa ja Ghanaa vastaan ole muuttaneet asetelmaa. Saksa menee tästä jatkoon rutiinimaisen esityksen jälkeen maalein 3-1. Saksan maalintekijöinä ovat Özil, Podolski ja Müller. Argentiinan ainokaisen viimeistelee Tevez.
laardi79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Großverdiener


Vastaus #13 : 28.06.2010 klo 16:14:18

Tämä peli on varma voitto, Argentiina Diegon johdolla on voittamaton!

Mitä tekee avausviestissä Saksa ja hieno peli, saksalaiset ei koskaan ole pelanneet hienoa futista ja ainoastaan helvetin rumaa ja tylsää pelintappamisfutista vailla hiventäkään mielikuvitusta. Kauneus vs rumuus, siitäkin tässä pitkälti on kyse.

  Lyhyesti: Tehokasta, taitavaa ja luovaa. Kyllä, sitä se on, nyky-Saksan peli. Helppohan sitä on neppailla keskiympyrässä, kun tempo on nolla. Tätä on kaikkien mainostama, iloinen sambafutis. On se huomattavasti vaikeampaa tehdä asioita vauhdissa kuin paikallaan.
mailou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #14 : 28.06.2010 klo 16:15:56

Suurin kysymys on saako Saksa pidettyä pakettinsa paremmin kasassa kuin Englantia vastaan. Argentiinan hyökkäystä vastaan ei ole varaa lähteä mukaan hurlumhei pelailuun. Saksa toki jyräsi Englannin, mutta 2-0 asemassa Löwin olisi pitänyt saada peli hallintaan ja välttää avointa päästä päähän juoksemista. Yksinkertaisuudessaan siis Saksan kurinalaisuus vastaan Argentiinan hyökkäys. Saksa on ennen ollut maailman kurinalaisin ja suorittavin joukkue, mutta näissä kisoissa se on esittänyt iloisia ja pelille avoimia otteita.

Asettaako Löw Messille päällystakin? Muut ovat tämän tehneet ja ovat osaltaan siinä onnistuneet; Messi ei ole päässyt tekemään maaleja, mutta siitä huolimatta omissa on soinut kun Higuain ja Tevez saavat entistä enemmän tilaa. Tällä hetkellä laskisin, että maailmassa on kolme ylitse muiden: Argentiina, Saksa ja tietysti - Brasilia.
brane

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 28.06.2010 klo 16:16:49

Toki keskikentällä on vain yksi puolustava pelaaja, eli aika avoin tuo on vastahyökkäyksille elleivät siellä Rodriguez ja Di Maria jaksa pitää puolustusvelvoitteistaan huolta.

Tästä syystä uskon ja toivon, että Gutierrez korvaa lauantaina Di Marian keskikentän vasemmalla laidalla. Di Maria on varmasti noista kahdesta laadukkaampi, taitavampi ja luovempi pelaaja, mutta puolustaminen ei näytä miestä pahemmin kiinnostavan. Kun lisäksi otetaan huomioon, että Saksa hyökkää mielellään nimenomaan oikealta laidalta ja Lahm on hanakka nousemaan, Heinze tulee olemaan pahan kerran kusessa jos "apuna" laidalla on Di Maria. Tuohon duunarirooliin se yksilönä huonompi pelaaja, eli Jonas, olisi joukkueelle siksi mielestäni parempi vaihtoehto. Maxi varmasti tekee kyllä toisella laidalla työnsä ja hyökkäyskolmikko pari maalia, vaikkei tukea keskikentältä niin paljoa tulisikaan.

Argentiina vie jatkoajalla 3-2.
Von Tööpel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 23.3.2011 Kiistala vihdoin ulos!!


Vastaus #16 : 28.06.2010 klo 16:19:24

Limanippujen kohdatessa, molempien tappio kelpaisi.

Edit: Edelleenkään ei löydy yhtä varmaa pilkunampujaa maailmasta kuin Brehme aikoinaan oli. Litti-palautevyöryä odotellessa :D

Litti nyt on ihan pusi. Hyvähän se on jotain helvetin Vatikaania ja Ahvenanmaata vastaan laittaa pilkut sisään.
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 28.06.2010 klo 16:29:09

Litti nyt on ihan pusi. Hyvähän se on jotain helvetin Vatikaania ja Ahvenanmaata vastaan laittaa pilkut sisään.

No enemmän ne nyt torjuu pilkkuja kun englannin maalivahdit edes kaukolaukauksia.
kempes62

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 28.06.2010 klo 16:33:12

Vuoden 1990 MM-finaali oli surkein kautta aikain ja surkeuden kruunasi tarpeeton rankku, koska Argentiinan pakki pelasi selkeästi palloa ja Saksa olisi vienyt matsin muutenkin.

Nyt tulee tiukempaa ja maalirikkaampaa, kun pelissä on kaksi hyökkäykseltään kovaa jengiä. Jos Saksa pääsee alussa johtoon, Argentiinalaisilla voivat vanhat peikot kaataa joukkueen.

Olisi liioiteltua sanoa matsia kisojen moraaliseksi finaaliksi, mutta suurempia tunteita tämä herättää kuin joku Hollanti-Brasilia. Saksa on hienoinen ennakkosuosikki, mutta argentiinalaista futista olen kannattanut aina ja kannatan nytkin.
Wk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: lupi, parsa ja muut horottelut


Vastaus #19 : 28.06.2010 klo 16:37:40

Edit: Edelleenkään ei löydy yhtä varmaa pilkunampujaa maailmasta kuin Brehme aikoinaan oli. Litti-palautevyöryä odotellessa :D
Matt Le Tissier ???
BlueForce

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampereen futiksen väärin ymmärretty ylpeys RIP


Vastaus #20 : 28.06.2010 klo 17:44:55

Ai että tämä todellakin on kisojen moraalinen finaali, kaksi vakuuttavammin esiintynyttä jengiä kohtaavat!! Ylos Argentiinan ja Maradonan wagonissa olen ehdottomasti! Olisi helvetin hienoa nähdä kaikkien aikojen pelaaja myös valmentajana kannattelemassa pyttyä. Ylos Vaikka Saksa on hyvä, niin uskon vahvasti että argot vie tämän matsin. Argentiinan puolustuskaan ei ole niin huono kuin mitä jotkut foorumistit luulevat, esim. lädit jäävät selvästi jälkeen.
Vandit

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 28.06.2010 klo 20:57:04


Edit: Edelleenkään ei löydy yhtä varmaa pilkunampujaa maailmasta kuin Brehme aikoinaan oli. Litti-palautevyöryä odotellessa :D

Zidanella oli paljon sellaisia pilkkuja, jotka oli kenelle tahansa maalivahdille 100% mahdottomia torjua. En kyllä tiedä millä prosentilla hän niitä upotti, varmaan aika hyvällä.
Kapteeni Koukku

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 28.06.2010 klo 21:10:39

Del Piero Ylos En muista missattua pilkkua pl. viime pre-seasonin tuhnu.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #23 : 28.06.2010 klo 21:22:24

Vuoden 1990 MM-finaali oli surkein kautta aikain ja surkeuden kruunasi tarpeeton rankku, koska Argentiinan pakki pelasi selkeästi palloa ja Saksa olisi vienyt matsin muutenkin.


Mikä ihmeen väite tämä on, Saksa ei KOSKAAN olisi ilman pohjois-italialaisten kabinettikähmintää voittanut Argentiinaa. Nytkin vaarana toki on epäoikeudenmukaisuus, se roikkuu aina mukana kun Saksa on toinen osapuoli. Argentiinan onkin oltava kuin Napoli ja voitettava myös tuomari.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #24 : 28.06.2010 klo 21:27:36

Mielenkiinnolla odotellaan, yrittääkö narkkari -90 kisojen tapaan huumata vastustajat. Tältä nilkiltä se ei olisi minkäänlainen yllätys.

 
Sivuja: [1] 2 ... 35
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa