FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2017 klo 05:47:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Booking.com - Parhaat tarjoukset
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 13 [14]
 
Kirjoittaja Aihe: Hassutteluspekulaatiota tulevaisuuden uusista maajoukkueista  (Luettu 52719 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Shefki Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: scudettoon keskittyminen


Vastaus #325 : 25.06.2016 klo 00:25:23

Oletko, tuota, seurannut mitään muita uutisia jalkapallon lisäksi tänään? Yhdellä valtiolla on yleensä yksi maajoukkue ja tuskin UEFA/FIFA enää myöntäisivät erityisasemaa yhden yhdistyneen valtion kahdelle osalle.

Ei vaikuta mitenkään Pohjois-Irlannin asemaan. 30-vuotinen terrorikampanja ei saanut pohjoisirlantilaisia taipumaan mutta joku brexit muka saa?
rex

Poissa Poissa


Vastaus #326 : 27.06.2016 klo 18:28:10

Ei vaikuta mitenkään Pohjois-Irlannin asemaan. 30-vuotinen terrorikampanja ei saanut pohjoisirlantilaisia taipumaan mutta joku brexit muka saa?

Jos yhdistyminen tapahtuu niin oletettavaa on että vajaa sata vuotta sitten eronneet jalkapalloliitot palaavat myös yhteen.

Varsinaisen yhdistymisen osalta totean, että tähän asti en uskonut että elinaikanani yhdistynyt Irlanti on edes lähellä toteutumista. Unionisteja ei terrorikampanjalla peloteltu ja kun realiteetti on ollut että lähes kaikki protestantit ovat unionisteja ja myös katolisista merkittävä vähemmistö on vastustanut yhdistynyttä Irlantia; Ei Sinn Fein ole tähän mennessä esittänyt kansanäänestystä, koska eivät ole nähneet mitään mahdollisuuksia sen voittamiseen. Mahdollisuus tähän on ollut jo vuodesta 1997 saakka.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut täysin. Tämä on ollut täysin aistittavissa Pohjois-Irlannin nettikeskusteluista, joita olen lukenut sekä myös protestanttituttujeni kanssa käydyistä keskusteluista. Uhka todellisen rajan syntymisestä Irlantiin ajaa todennäköisesti nekin katoliset, jotka tähän mennessä ovat vastustaneet yhdistymistä, sen kannattajiksi.

Protestanttien puolella maltillis-unionistinen koulutettu keskiluokka on Brexitista raivona ja kokee joutuneensa petetyksi. Ja kuten moni siellä tunnustaa, heillä on ensimmäisen kerran konkreettinen syy tukea yhdistymistä. Lisäksi tähän mukaan todennäköinen Skotlannin itsenäistyminen, joka vieraannuttaisi myös työväenluokkaisia protestantteja UK:sta, sillä he kokevat nimenomaan Skotlannin emämaakseen.

Summa summarum: Yhdistynyt Irlanti on yhden yön ihmeellä muuttunut ainakin mahdolliseksi skenaarioksi. Ja tämän on Sinn Fein ymmärtänyt välittömästi. Heidänhän ei tarvitse käännyttää läheskään kaikkia unionisteja.....

Mr. Cameronin kansanäänestyslupaus jää varmaan historiaan yhtenä politiikan suurimmista itsemurhista.....

Ja lopuksi. Irlannin mahdollinen yhdistyminen ei tapahdu samoin kuin Saksan yhdistyminen. Nykyinen Irlannin Tasavalta ei liitä kuutta kreivikuntaa itseensä ja jatka olemassa oloaan laajentuneena. Todennäköisesti käytäisiin pitkiä neuvotteluja ja nyt Irlannin saarella olevat molemmat valtiot lakkautettaisiin ja perustettaisiin kompromissina uusi Irlannin valtio, uusi lippuineen ja muine kansallissymbolineineen. Ja jossa unionisteilla (protestanteilla) olisi monia itsehallinnollisia oikeuksia/takeita.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #327 : 24.07.2016 klo 23:17:08

Natsi-saksa voisi olla kova

Laitapakit Itävallasta, Lewa piikkiin ja muutenhan se ois saksan nykymaju? Cech kakkoseks jos moiseen rooliin "alentuisi", mutta eipä se joukkue siitä sen kummoisemmaksi muuttuisi, että siellä ois Barcan Ter Stegenin sijaan Arsun Cech penkillä...

Toki noi kaks ekaa kohtaa sitten paikkais ne ainoat puutteet joukkueessa, eli oikea ysi ja laitapakit. Tai en nyt tiiä, oisko joku Fucs oikealla edes EOM? Vasemmalle toki ois sit maailman kovin kaksikko...

Tietty sit jos näennäisitsenäiset nukkevaltiot kuten Belgia, Hollanti ja puolet Ranskaa (ja vähän Venäjää) laskettaisiin mukaan, niin sittenhän mitään Euroopan kisoja olisi turha enää pelatakkaan.
SOINIO

Poissa Poissa


Vastaus #328 : 27.07.2016 klo 09:26:39

Oikeassa elämässähän vuodelta 1938 on Saksan MM-historian huonoin tulos eli ainoa kerta, kun se on osallistuessaan jäänyt kahdeksan joukosta. Tuolloinhan Anschlussin seurauksena melkein puolet pelaajista tuli Wienin seuroista. Itävaltahan oli ollut 1930-luvulla aivan maailman kärkijoukkueita. Kuitenkin esimerkiksi Sindelar ei ilmeisesti omasta tahdostaan ollut mukana. Voihan se olla muutenkin, että tuollaisissa oloissa joukkuehenki ja halu pelata lipulle eivät aina ole ihan korkeimmillaan.
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #329 : 19.05.2017 klo 16:20:11

ConIFA:n EM-kisat pelataan 4. kesäkuuta alkaen Pohjois-Kyproksen turkkilaisessa tasavallassa. Suomalaisittain kiinnostavin osallistuja lienee saamelaisten joukkue.

Lisätiedot täältä https://en.wikipedia.org/wiki/2017_ConIFA_European_Football_Cup
bananaextinction

Poissa Poissa


Vastaus #330 : 19.05.2017 klo 16:35:11

ConIFA:n EM-kisat pelataan 4. kesäkuuta alkaen Pohjois-Kyproksen turkkilaisessa tasavallassa. Suomalaisittain kiinnostavin osallistuja lienee saamelaisten joukkue.

Lisätiedot täältä https://en.wikipedia.org/wiki/2017_ConIFA_European_Football_Cup

Sámit on tosin perunut kisamatkan ja tilalle tullut Etelä-Ossetia. "Subsequently, the Sapmi team withdrew and were replaced by the team from South Ossetia."
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #331 : 23.06.2017 klo 10:50:55

Padania voitti eurohassuttelun finaalissa Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan rankkareilla.


Island Games alkaa tulevana sunnuntaina Gotlannissa. Ahvenanmaa on luonnollisesti mukana sekä miesten että naisten turnauksessa. Miehillä vastassa sunnuntaina heti puolustava mestari Guernsey.
 
Sivuja: 1 ... 13 [14]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines