FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.01.2020 klo 23:11:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 15 [16]
 
Kirjoittaja Aihe: Hassutteluspekulaatiota tulevaisuuden uusista maajoukkueista  (Luettu 109495 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ianway

Poissa Poissa


Vastaus #375 : 13.01.2019 klo 11:04:10

Kalifornia oli sisällissodassa Pohjoisvaltioiden puolella, ja jo tuolloin osavaltio. Suurin osa alueista, jotka eivät tuolloin olleet osavaltioita, ovat Mississipin länsipuolisten alueiden harvaan asutettuja ja väkimäärältään vähäisiä alueita, jotka tuskin keikauttaisivat suuntaa puoleen tai toiseen.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #376 : 13.01.2019 klo 11:11:45

Kalifornia oli sisällissodassa Pohjoisvaltioiden puolella, ja jo tuolloin osavaltio. Suurin osa alueista, jotka eivät tuolloin olleet osavaltioita, ovat Mississipin länsipuolisten alueiden harvaan asutettuja ja väkimäärältään vähäisiä alueita, jotka tuskin keikauttaisivat suuntaa puoleen tai toiseen.
Ja niistäkin melkein kaikki paitsi Arizonan ja New Mexicon territoriot oli Unionin hallussa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Union_(American_Civil_War)#/media/File:US_map_1864_Civil_War_divisions.svg
« Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 13:47:04 kirjoittanut Seeteufel »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #377 : 13.01.2019 klo 14:50:28

Kalifornia on kyllä selkeä USA:n ykkösosavaltio ja pelaajatuotanto on määrältään ja laadultaankin muita edellä. Aikalailla kaikki tekijät kohtaavat, kun ilmasto on sopiva ja paljon varakkaita ihmisiä, mikä sekin USA:n jalkapallossa merkitsee, kun junioreilta (eli juniorien vanhemmilta) kerätään jokainen liikenevä dollari erinäköisillä maksuilla. Runsaasti myös latinotaustaista väestöä, joille jalkapallo on se tärkein laji.

Muuten sitten pohjoisen ja etelän välillä on tasaisempaa. Georgia on etelän puolelta nousussa, kun Atlantan MLS-aika on lajia alueella nostanut, mikä kehittänee pitkällä aikavälillä pelaajatuotantoakin. Perinteisesti Texas on siitä etelän pelaajatuotannosta vastannut.

MLS-akatemioiden panostukset sitten vaikuttavat kovasti siihen, millainen määrä ammattilaispelaajia alueelta tulee. New York RB:n akatemiasatsaukset näkyvät. Pennsylvania myös aika paljon hyviäkin pelaajia tuottaa, vaikka Philadelphian MLS-porukka on yleensä melkoinen vitsi, niin akatemiaan organisaatiossa on satsattu. Ei vaan sitten ole löytynyt osaamista hyödyntää tuota juniorityötä joukkueen menestymisestä.
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #378 : 25.04.2019 klo 12:53:15

HS tänään

Uutinen
Lehti: Saamelaisten jalkapallojoukkue pelaa turnauksessa Ukrainan separatisteja vastaan
Conifan Eurooppa-cup on määrä järjestää kesäkuussa Vuoristo-Karabahin kiistellyllä alueella

Saamelaisten jalkapallojoukkue FA Sapmi aikoo osallistua kesällä kansainväliseen jalkapalloturnaukseen Armenian ja Azerbaizhanin kiistojen kohteena olevalla Vuoristo-Karabahin alueella, kertoo Barents Observer -verkkolehti.

Sen mukaan ainoa Pohjois-Euroopasta tuleva joukkue saa turnauksessa vastaansa muun muassa Venäjän tukemien Donetskin ja Luhanskin separatistialueiden joukkueet Itä-Ukrainasta.

Turnauksen järjestää kattojärjestö Conifa, joka kertoo edustavansa kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan ulkopuolisia alueita ja vähemmistöjä.

Järjestö kertoo kotisivullaan olevansa poliittisesti puolueeton, eikä se ota kantaa siihen, onko järjestön jäsenillä poliittinen oikeus itsenäistyä.

Barents Observerin mukaan saamelaisten joukkue koostuu pääosin Norjan kansalaisista, mutta mukana on myös Ruotsin ja Suomen kansalaisia. Joukkue kertoo osallistumisestaan myös Facebook-sivullaan.

Saamelaisjoukkueen ruotsalainen johtaja Håkan Kuorak kertoo Barents Observerille, että osallistuminen Conifan Euroopan mestaruusturnaukseen on edellytys sille, että joukkue voi myöhemmin olla mukana Conifan MM-kisoissa.

Nykyään Astrakhin tasavaltana tunnettu Vuoristo-Karabah on itsenäiseksi julistautunut armenialaisenemmistöinen alue Azerbaidzhanin rajojen sisällä, jonka itsenäisyyttä yksikään valtio ei ole tunnustanut.

Kuorakin mukaan alueelle matkustaminen on turvallista, vaikka vuosikausien kiistaa ei ole ratkaistu ja alueella on säännöllisesti yhteenottoja armenialaisten ja azerbaidzhanilaisten välillä.

Kesän turnaukseen osallistuvat myös joukkueet Abhasiasta ja Etelä-Ossetiasta. Venäjä valtasi nämä alueet sodassa Georgialta, eikä niiden julistautumista myöhemmin itsenäisiksi ole tunnustanut Venäjän lisäksi kuin kourallinen maita.

Saamen joukkue on ollut aiemmin mukana ainakin Conifan MM-kisoissa Abhasiassa vuonna 2016. Tuolloin joukkueessa oli kolme suomalaispelaajaa.
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #379 : 26.11.2019 klo 01:41:34

Tämä nyt ei ole varsinaisesti edes mitään hassuttelua, mutta Papua-Uuteen-Guineaan ainakin vielä kuuluvassa Bougainvillessa on käynnissä itsenäistymiskansanäänestys, jonka seurauksena Oseaniaan voi hyvinkin syntyä uusi valtio.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Bougainvillean_independence_referendum

 
Sivuja: 1 ... 15 [16]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines