FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.09.2021 klo 05:42:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Minkä takia Hollanti hävisi finaalin?  (Äänestys päättynyt: 14.07.2010 klo 04:59:27)
huonompi joukkue kuin Espanja - 223 (43.2%)
Robbenin viimeistelytaito, missä pelaa??? - 142 (27.5%)
Iker Casillas - 48 (9.3%)
tuomari - 81 (15.7%)
joku muu - 22 (4.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 369

Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: Minkä takia Hollanti hävisi finaalin?  (Luettu 12734 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #25 : 12.07.2010 klo 19:01:24

Tulee ihan jää kiekko LEJJONAT mieleen
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #26 : 13.07.2010 klo 12:51:20

Ei lähelläkään paitsiota.

Olihan tuo Torresin(?) syöttö Iniestalle siinä ja siinä oliko paitsio. Siis ensimmäinen syöttö minkä hollantilainen katkas. Puhutaan kymmenistä senteistä eli en sanoin "ei lähelläkään".
javito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Make Us Dream, FCB


Vastaus #27 : 13.07.2010 klo 13:30:25

Hollanti hävisi koska Espanja on maailman paras.
Joey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #28 : 13.07.2010 klo 13:39:34

Hollanti hävisi, koska oli huonompi kuin Espanja. Osasyy tälle on toki myös se, että Espanjan maalia vahti maailman paras maalivahti, joka nollasi pariin otteen Robbenin. Huippukauden pelanneella Robbenilla meni yksinkertaisesti luu kurkkuun, kun joutui napitusten San Ikerin kanssa.
Speedo Gonzales

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Чухна!


Vastaus #29 : 13.07.2010 klo 13:45:08

Espanjalla (varauksin myös Saksalla, joskin hiukan heikompi kokonaisuus) oli kisojen ainoa tasapainoinen joukkue, jossa ei heikkoa osa-aluetta löytynyt. Paras maalivahti, paras puolustus (Brasilian ohella), paras keskikenttä (Hollannin ohella), ja hyvä hyökkäyskalusto. Hollannin joukkueessa puolustus ja hyökkäys eivät olleet maalivahdin ja keskikentän tavoin kisojen parhaimmistoa.

Niin ja tietenkin maailman paras valmentaja Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 13.07.2010 klo 13:47:50 kirjoittanut Speedo Gonzales »
feedback

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 13.07.2010 klo 14:04:09

Parempi voitti. Toki voi spekuloida miten Puyolin selkeästi ansaitsema punainen olisi pelin voinut kääntää, mutta nyt kävi näin.Ei kuitenkaan ollut selvempi punaisen paikka kuin ne pari teloitusta, jotka Hollannilta nähtiin. Toki Puyolillekin punaisen olisi voinut antaa, mutta Robben teki asian hankalaksi tuomarille, kun ei kaatunut ja pääsi sitten kuitenkin vielä ohi Puyolista.
feedback

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 13.07.2010 klo 14:07:40

Hyviä sukituksiahan nuo olivat. Mielummin noita kattelee kuin jotain kaatumatautisten hippaleikkiä.

Minkä ihmeen takia seuraat jalkapalloa, etkä jotain kickboxingia tai muuta toinen toistensa hakkaamis/potkimis lajia jos kerran niiden katsominen on mielestäsi mukavaa katseltavaa. Futiksessahan niitä joutuu joskus odottamaan ottelukaupalla. Näissä kovimmissa kontaktilajeissa saisit nähdä niitä koko ajan.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 13.07.2010 klo 14:21:24

Onko jo aloitettu Peter von Baghmainen viisauksien lateleminen, jonka valossa on selvää, että vain Espanja saattoi voittaa pelin? Näinhän tehdään lähes aina. Tosiasiassa matsi oli tiukka ja oli todella lähellä päätyä Hollannin voittoon tai sitten pilkkukisaan. Paras osoitus siitä oli Röppenin ensimmäinen läpiajo. Yleensä Robben on noissa erehtymätön, mutta tällä kertaa mies joko jäätyi tai sitten Casillas vain oli ohittamaton. Jäätymisellä tarkoitan sitä, että pakilta reilusti karussa olevan huippunopean hyökkääjän kannattaa kyllä kiertää veskari eikä laukoa. Toisaalta Röppenin  laukaus oli pirun hyvä ja olisi 99 kertaa 100:sta uponnut. Nyt vain kävi näin. - Äänestin sis Casillaksen ratkaisseen matsin.

Mutta kyllä silti näen olevan perusteita todeta Espanjan olleen parempi. Ensinnäkin Hollannin pelaajalistahan on MM-finalistille lähes naurettava. Mitä helvettiä jotkut heitingat ja mathijsenit tekevät MM-finaalissa. Voisi nimetä pari muutakin, muttei ole tarvista, kun niistä joku saattaisi vetää herneen nenuun. Mutta noitten kahden totaalisen keskinkertaisuuden myöntää kai jokainen, mjitääh?

Toinen Hollantia vastaan puhuva asia on se, että valitsivat finaaliin vanpommelmaisen pelityylin eli jopa taktiikan. Van Pimmel on aika hiton monessa haastattelussa paljastanut omien sikailujensa perimmäisen syyn, joka on "ein Zeichen setzen" eli antaa merkki vastustajalle, että täältä pesee. Tämän hollantilaismulkun ajatusmaailmassa futikseen kuuluu siis änärimäinen vastustajan pelottelu ja sen myötä vahingoittaminen. Finaalissa koko Hollannin joukkue oli ottanut tämän linjakseen. Olen todella iloinen, ettei se tuonut maailmanmestaruutta.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 13.07.2010 klo 14:31:30

Hyviä sukituksiahan nuo olivat. Mielummin noita kattelee kuin jotain kaatumatautisten hippaleikkiä.
Jo nimimerkistä voi päätellä, että olet kunnon pohojalaanen turkistarhaajayrittäjä, jonka elannon ja elämän keskipisteitä ovat koti, uskonto ja isänmaa. Kunnon suomalainen, ja nostan hatun pois päästä näitten arvojen edessä. Valitettavasti noilla arvoila ei ole mitään tekemistä huippujalkapallon kanssa.

Mitenköhän arvomaailmasi käy, jos rakkaan Suomen menestys on joskus kiinni siitä, että esim. pyhä Jari Litmanen ymmärtää mennä hippakosketuksesta maihin rangaistusalueella. Ymmärtäisitkö sinä vihdoin silloin, että Jarilla ei ole mitään velvollisuutta pysyä pystyssä, jos kerran vastustaja häntä kahvaa? Jalkapallossahan kevytkin kahvaaminen on kiellettyä.

Älkää kuitenkaan ryhtykö väittelemään esim. Iniestan kaatumisesta. Minustakin se oli hivenen hätävarjelun liioittelun puolella. Silti olisin Hollannin coachina noitunut Heitingan alimpaan helvettiin siitä, että meni pistämään kätensä takaa päin Iniestan olkapäälle minne se ei missään nimessä kuulu.
http://www.youtube.com/watch?v=glg79r9KnQQ
Hyvin toteaa tuossa selostaja, että "once you raise your arms, you are asking for trouble".
« Viimeksi muokattu: 13.07.2010 klo 14:36:02 kirjoittanut Callit »
feedback

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 13.07.2010 klo 15:05:28


Kun tuota nyt katsoo niin aivan päivän selvä kortin paikkahan tuo on. Heitinga on jo jäänyt jälkeen vaikka kuinka ja irrottaa ottensa vasta kun Iniestan juoksyrytmi on jo seonnut ja kompuroiminen alkanut. Ehkä Iniesta olisi tuossa pystyssä pysynyt jos oikein olisi todella niin halunnut, mutta vauhti oli otettu väärin keinoin jo aiemmin pois.
laivakoira

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Joken lompakko


Vastaus #35 : 13.07.2010 klo 15:09:34

Selkeä vaparin paikka, kortti vähän kyseenalainen. Mutta ottaen huomioon Hollannin sikailut koko matsin ajalta, niin olihan sieltä punainen tulossa jollekkin joka tapauksessa.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 13.07.2010 klo 15:32:19

Selkeä vaparin paikka, kortti vähän kyseenalainen.
Korttihan annetaan ilkeän/törkeän rikkeen lisäksi myös taktisesta rikkeestä. Ja tämä oli selkeästi taktinen rike.

Webbin syyllistäjien kannattaisi huomioida, että Webb säästi Robbenin kortilta tämän pelattua mielenosoituksellisesti vihellyksen jälkeen. Ihan hyvä ratkaisu Webbiltä siinä vaiheessa.
Ryu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ivfc.net & Arsenal


Vastaus #37 : 13.07.2010 klo 15:38:18

Toki Puyolillekin punaisen olisi voinut antaa, mutta Robben teki asian hankalaksi tuomarille, kun ei kaatunut

Nonii, täältähän se ratkaisu löytyi Hollannin menestymättömyyteen.
r0nald0

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sevilla,Real Madrid,Portugal


Vastaus #38 : 13.07.2010 klo 17:51:01

Hollantilaiset siat ei vaan pärjää kovissa paikoissa.. samanlaista nappulat edelläsikomista oli viimeks kun oli kova paikka eli 06 portugalia vastaan... heti ottelnun alussa se yks kannibaali.. nyt ei muistu nimi mielee vetäs ronaldoa nappulat eellä reitee nii et se jouduttii vaihtaa eikä tuomaril ollu munaa antaa punasta heti alkuu.. samaa koitti xavii mut xavi kesti (en oo varma oliko xavi katoin matsin italiassa, helvetin kovan huudon keskellä)
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #39 : 13.07.2010 klo 19:43:20

Korttihan annetaan ilkeän/törkeän rikkeen lisäksi myös taktisesta rikkeestä. Ja tämä oli selkeästi taktinen rike.

Webbin syyllistäjien kannattaisi huomioida, että Webb säästi Robbenin kortilta tämän pelattua mielenosoituksellisesti vihellyksen jälkeen. Ihan hyvä ratkaisu Webbiltä siinä vaiheessa.

Tosin ihmettelen että miten pieni mies kaatuu eteenpäin kun iso mies kiskoo häntä taaksepäin olkapäästä? Sotiiko tämä fysiikan lakeja vastaan vai olenko tyhmä? Koska jos Heitinga oikeasta kiskoi Iniestan nurin eikä mitään tehostamista/filmaamista tapahtunut, niin eihän mies noin kompastuisi.
feedback

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 13.07.2010 klo 20:52:41

Tosin ihmettelen että miten pieni mies kaatuu eteenpäin kun iso mies kiskoo häntä taaksepäin olkapäästä? Sotiiko tämä fysiikan lakeja vastaan vai olenko tyhmä? Koska jos Heitinga oikeasta kiskoi Iniestan nurin eikä mitään tehostamista/filmaamista tapahtunut, niin eihän mies noin kompastuisi.

Iniestallahan sekoaa juoksurytmi tuossa kun Heitinga ottaa olkapäästä kiinni tai ehkä paremminkin painaa olkapäästä alas päin ja alkaa Iniestan kompurointi. Kompuroiminen ehtii siis alkaa ja vasta sitten Heitinga päästää irti. Kaatuminen toki tapahtuu selvästi irtipäästämisen jälkeen, mutta sillä nyt ei ole tietysti mitään merkitystä. Juoksyrytmi oli mennyt jo sekaisin siinä vaiheessa kun käsi on vielä olkapäällä ja jalka tulee hiukan väärässä asennossa maahan (osin kärki edellä) ja kaatuminen tapahtuu (vähän kuin kompastuisi johonkin maassa olevaan epätasaisuuteen). Ehkä olisi voinut kaikkensa yrittäen pysyä pystyssä samalla kompuroiden, mutta etu olisi tietysti mennyt eikä todellakaan olisi päässyt laukaisupaikkaan.
holland_love

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 13.07.2010 klo 20:56:07

Koska joku vahingossa siitti Howard Webin 39 vuotta sitten.
WIFK

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 14.07.2010 klo 03:14:43

Koska joku vahingossa siitti Howard Webin 39 vuotta sitten.

Jaha, täällä ff2:ssa taitaa olla useampiakin suljetulta osastolta karanneita. Jos ei ole älykästä kerrottavaa, käykää vaikka piirtämään. Säästätte meitä muita turhilta lukemisilta. Kiitos.

PS. Joillekin tosiasioiden tunnustaminen on sitten hankalaa. Espanja oli kisojen taitavin ryhmä, myös finaalissa ja ansaitsi kullan.
Baresi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47, Leijonat, Huuhkajat, Jäätävä läppä


Vastaus #43 : 14.07.2010 klo 10:14:39

aivan käsittämättömiä vaihtoja, parin maaottelun ukkoja laitetaan kentälle tärisemään, kuyt otetaan pois ja van perse sai hurjaa luottoa, meinasihan tuo onnistua, robbenille tarjottiin sankarin viittaa, mutta neppaileva hongankolistaja jäätyi pahimmassa mahdollisessa paikassa kahdesti.
-leka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Reipas


Vastaus #44 : 14.07.2010 klo 11:13:48

koska Espanja teki yhden maalin, Hollanti ei yhtään.
Fin_Gooner

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 14.07.2010 klo 11:28:49

Mutta kyllä silti näen olevan perusteita todeta Espanjan olleen parempi. Ensinnäkin Hollannin pelaajalistahan on MM-finalistille lähes naurettava. Mitä helvettiä jotkut heitingat ja mathijsenit tekevät MM-finaalissa. Voisi nimetä pari muutakin, muttei ole tarvista, kun niistä joku saattaisi vetää herneen nenuun. Mutta noitten kahden totaalisen keskinkertaisuuden myöntää kai jokainen, mjitääh?

Niin toki näin, jos ottelut ratkaistaisiin paperilla. Tosiasiassa Hollannilla oli kuitenkin järkyttävän pitkä (oliko jotain ~25 peliä?) tappioton putki, ja noissa peleissä toppareina olivat ilmeisesti enimmäkseen olleet... kyllä, Heitinga ja Mathijsen ja vielä joissain peleissä Ooijer. Tosiasiassa Hollanti ei kuitenkaan kaatunut finaalissa toppareihinsa, vaan varsinkin Mathijsen pelasi ainakin minun silmiini todella hyvin ja varmasti. Ooijer taas oli aika hyvä Brasiliaa vastaan, vaikka siis ilmiselvästi todella paska pelaaja onkin ;).
Vavá

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barcelona, Palmeiras, Haka - (Spurs, N'ham Forest)


Vastaus #46 : 14.07.2010 klo 17:09:29

Nyt on puututtava vähän noihin Hollannin tappiottomiin peleihin... Ehkä vain Brasilia oli jonkin sortin huippumaa MM-karsinta ja MM-kisarupeamassa. Uskoiko joku ihan aikuisen oikeasti Uruguayn tai Slovakian mahdollisuuksiin. Toinen varteenotettava MM-kisavastus koituikin sitten turmioksi, Hollannin onneksi vasta finaalissa.
Pesso

Paikalla Paikalla


Vastaus #47 : 15.07.2010 klo 11:17:03

Mielstäni Hollannin futiksessa on jo tosi pitkään ollut jokin outo piirre. Miten voi olla, että uskomattoman hienoa futista ja pelaajia tuottava systeemi tuottaa myös lähes jokaiselle pelin kanssa tekemisissä olevalle ilmeisesti parantumattoman aivovamman. Hollantilaiset ns. taitopelaajatkin tunnetaan enimmäkseen pikkusikaa pelaavina kiukuttelijoina ihan sieltä Cryuffista lähtien. Maajoukkue on useimmiten hajoillut sisäisiin kiistoihin yms.

Van Bommelin "hieno" ura onneksi huipentui hienosti finaalin täydelliseen antifutikseen. Harvoin tulee hyvä mieli kun näkee sen hävinneen jengin itkevän siellä kentällä. Nyt se oli kyllä niin ansaittua kuin vain voi olla.
Histo

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 15.07.2010 klo 12:53:10

Nyt on puututtava vähän noihin Hollannin tappiottomiin peleihin... Ehkä vain Brasilia oli jonkin sortin huippumaa MM-karsinta ja MM-kisarupeamassa. Uskoiko joku ihan aikuisen oikeasti Uruguayn tai Slovakian mahdollisuuksiin. Toinen varteenotettava MM-kisavastus koituikin sitten turmioksi, Hollannin onneksi vasta finaalissa.
Brasilia ja Espanja eivät siis voi pelata mitään kunniallisia tappiottomia putkia koska eivät voi kohdata itseään?
migi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vähemmän maaleja päästänyt joukkue voittaa


Vastaus #49 : 16.07.2010 klo 11:46:06

koska Espanja teki yhden maalin, Hollanti ei yhtään.

Tässä on kyllä aika yksiselitteinen vastaus ketjun kysymykseen Ylos

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa