FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2020 klo 02:19:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kauden pelaaja 2011?
Uimaniemi - 5 (2.6%)
Björk - 16 (8.2%)
Saranpää - 50 (25.6%)
Chencinski - 25 (12.8%)
Bernhardt - 5 (2.6%)
Nygård - 3 (1.5%)
Inutile - 2 (1%)
Laaksonen - 1 (0.5%)
Hietaharju - 11 (5.6%)
Woodbine - 18 (9.2%)
Koskimaa - 1 (0.5%)
Heini - 9 (4.6%)
Kokko - 7 (3.6%)
Koskela - 1 (0.5%)
Tanska - 1 (0.5%)
Engström - 1 (0.5%)
Luokkala - 3 (1.5%)
Henriksson - 0 (0%)
Barroilhet - 0 (0%)
Böling - 3 (1.5%)
Corr - 15 (7.7%)
Morrissey - 9 (4.6%)
Peth - 5 (2.6%)
Maki - 4 (2.1%)
Äänestäjiä yhteensä: 194

Sivuja: [1] 2 ... 169
 
Kirjoittaja Aihe: VPS 2011 - Maailman paras, Suomen yhdeksänneksi paras  (Luettu 376904 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


: 25.10.2010 klo 12:31:55

VPS 2011 - Nousu takaisin tähtiin Ylos

Tähän alkuun Roiskivan Topparin raportti viime kauden pelaajistosta ja heidän tulevaisuudestaan Raidassa:

MAALIVAHDIT:
Jung-Hyuk Kwon: saapui RoPS:sta paikkaamaan HtG:n valtavia saappaita. Aloitti ja lopetti ykkösmaalivahtina menetettyään paikkansa muutamaksi otteluksi kauden keskivaiheilla. Oli parhaimmillaan loistava, mutta ajoittaiset nukahdukset laskevat kokonaisarvosanaa. Kehittyi keskityspalloissa ja potkuvoimassa. Sopimus loppuu ja tulevaisuus on auki, sillä kaiken takana on nainen.

Brian Pope: hankittiin VIFK:sta kakkosveskariksi. Amerikkalaisen kausi päättyi jo talvella olkapäävammaan selvittyään sitä ennen tyypillisestä keskisuomalaisesta katkaisuyrityksestä. Sopimus loppuu ja luultavasti myös VPS-ura.

Alessandro Marzuoli: tämä italialainen veijari löydettiin Bulgariasta. Pelityyliltään varsin levoton verrattuna rauhalliseen ykkösmaalivahtiin. Pääsi pelaamaan muutaman ottelun ja oli pelättyä parempi. Tuli paikkaamaan loukkaantumisia ja oli itsekin loukkaantuneena. Jos edeltävä kakkoskoppari oli paavillisen henkinen, niin tämä kaveri tuntui hoitavan lihallisempaa puolta. Sopimus loppuu ja matkamies luultavasti jatkaa matkaansa.

Henry Backman: VPS-j:n veskari, joka kävi istuskelemassa penkillä pahimpien loukkaantumissumien aikaan. Tulevaisuus auki.

Vladan Zlatkovic: lainaveskari Närpiöstä, joka kävi loukkaantumassa Vaasassa.

PUOLUSTAJAT:
Jani Tanska: rahoille vastinetta. Tämä kauden 2010 profiilihankinta onnistui siinä, missä moni on epäonnistunut. Hän ei häikäistynyt Vaasan valoista Jeppiksen keskiaikaisen pimeyden jälkeen, vaan pelasi vahvan kauden. Odotukset olivat kovat, sillä täytettävänä oli toisen Janin tyhjäksi jättämättä suurrooli. Tanska onnistui mainiosti, vaikka pientä takkuamista oli välillä havaittavissa. Oli kentällä jokaisen liigaminuutin ja johti vaihtelevaa puolustusta varsin äänekkäin ottein. Vahvuudet ovat puolustuksessa ja pelinrakentelu oli vielä vähäistä. Kunhan pitkät syötöt vielä tarkentuvat, niin Jani on valmis ottamaan vieläkin suurempaa roolia. Kävi ulkomailla testeissä, mutta jäi vielä Vaasaan. Sopimus jatkuu vielä vuoden, mutta ulkomainen kiinnostus saattaa muuttaa asioita.

Greg Eckhardt: monipuolisen keskinkertainen amerikkalainen pörräsi siellä sun täällä. Pelasi useammalla eri pelipaikalla selviten yleensä jotakuinkin kunnialla. Nousu seuraavalle tasolle vaatisi oletettavasti pelipaikan vakiintumista. Oli periaatteessa tärkeä pelaaja sopeutumiskykynsä ansioista, mutta ei toisaalta tee joukkueestaan parempaa. Tällaisia pelaajia tarvitaan, ainakin pienissä ja loukkaantumisista kärsivissä joukkueissa. Sopimus loppuu ja jatko on auki. Huhut väittävät halvaksi, joten jatkopahvi ei olisi mikään katastrofi.

Jussi Äijälä: otteet paranivat. Tänä vuonna aikaisemman kauden peluuttaminen alkoi maksaa takaisin. Puolustusvirheet vähenivät selvästi ja otteisiin oli tullut selvää jämäkkyyttä. Jussi oli selvä valinta oikeaksi pakiksi, mikäli tilanne ei vaatinut sijoittamista jonnekin muualle. Nuori puolustaja osaa pelata tarvittaessa riittävän kovaa, mikäli tilanne vaatii sitä. Hyökkäyssuuntaan homma toimii lähinnä loistavan hevosenpotkun ansiosta ja saldona oli muutama huikea vapaapotkumaali. Jussi on nyt paljon parempi pelaaja kuin saapuessaan ja ura jatkunee vähintään liigatasolla vielä pitkään. Sopimus loppuu ja huhut ovat viemässä häntä muualle.

Jens Nygård: puoliammattilaisen meno hyytyi edellisestä kaudesta. Viikinki pelasi kauden vakiotopparina, mutta ei yltänyt edellisen kauden loistoon. Voimakas vääntäjä teki aiempaa enemmän virheitä, mikä näkyi välillä tulostaululla. Kärsi myös vasemman pakin jatkuvasta vaihtumisesta eikä päässyt lentoon. Oli kuitenkin tärkeä osanen eikä vähiten pitkän VPS-uransa vuoksi. Sopimus päättyy eikä jatkosta ole selvyyttä. Olisi edelleen kelpo pelimies ainakin varatoppariksi, sillä Vepsun ikuinen leikittely ilman vararoiskijoita on kostautuva joskus.

Jyrki Saranpää: Lapuan vimmainen liike. Jyrki pelasi jälleen yhden aktiivisen kauden, vähän siellä sun täällä. Enimmäkseen hän pelasi vasempana pakkina, joka oli muodostumassa varsinaiseksi ongelmakohdaksi ryhmityksessä. Jyrki onnistui tukkimaan laidan sangen hienosti, vaikka ajoittaista koheltamista oli havaittavissa. Pelityyli on entisellään, hurjaa taistelua ja ihmiskuulamaista kimpoilua. Lapuan lahja on kärsinyt loukkaantumisista ja hänenkin soisi pysyvän välillä kunnossa. Jykä ei ole joukkueen taitavin pelaaja, mutta käyttöä löytyy. Sopimus jatkuu vielä ensi vuoden.

Mikko Inki: oma juniori harjoitusvahvuutta lisäämässä. Tämä nuorukainen sai vyölleen jopa liigaminuutin, mutta kausi kului käytännössä VPS-j:ssä. Liigatasolle on matkaa, mutta pelaaja on toki vielä nuori. Rooli pysynee vielä samanlaisena, mikäli jatkaa organisaatiossa.

Jan Berg: savolainen tutustui merenrantaelämään viettämällä lähes koko kauden telakalla. Vasemman pakin polvi kaipasi pientä hienosäätöä ja polvi avattiin. Samalla ovenavauksella polveen livahti ilkeä bakteeri, joka tuhosi menneen kauden. Sai peliaikaa vähän alusta ja vähän lopusta. Sopimus loppuu eikä jatkosta ole tietoa.

Sami Salmi: tulevaisuutta, mutta missä? Sami saapui Klubi04:sta tilkitsemään puolustuslinjaa ja alkujaan puhuttiin tulevaisuuden runkopelaajasta. Pelipaikaksi oli kaavailtu laitapakkia, missä Salmi pelasikin enimmät minuuttinsa. Kauteen mahtui myös satunnaisia stunttauksia erinäisillä pelipaikoilla. Liigavauhti tuntui vielä olevan Samille turhan kovaa useimmissa otteluissa, mutta onhan se taso noussut muillakin nuorilla pelaajilla. Tason olisi kuitenkin tosiaan nostava, jotta liigaura saisi perustellusti jatkoa. Sopimuksessa on ensi kauden mahdollistava optio, jonka käytöstä tai käyttämättä jättämisestä ei vielä ole tietoa.

KESKIKENTTÄPELAAJAT:
Joacim Tuuri: nuorempi polvi ei ole tervein polvi. Kärsii polvivaivoista ties kuinka monetta vuotta ja kehitys on siten ollut pysähdyksissä. Nousi aikanaan omista junnuista edustukseen ja odotukset olivat korkealla. Sopimus loppuu ja tulevaisuus ei näytä erityisen valoisalta.

Jussi-Pekka Savolainen: vasuri tuli Vaasaan. Tästä KuPS:ta hankitusta laiturista kaavailtiin ilmeisesti pysyvää ratkaisua vasempaan laitaan. Pelasi melko paljon ja pelasi vaihtelevasti. Oli parhaimmillaan nopeilla alustoilla varsinkin alasarjalaisia vastaan ja meno hyytyi kauden edetessä. Hyödytti joukkuettaan pelaamalla vaihtoehtoisillakin pelipaikoilla tautien runnellessa pelaajistoa. Sopimuksessa olisi jäljellä optiovuosi ja sitä varmaan harkitaan pitkään sekä vakavasti.

Tero Koskela: vaihteleva kausi. Kapteeni toi tietynlaista jämäkkyyttä toimintaan pysäyttämällä vastustajia ja pitämällä linjat yhteydessä toisiinsa. Pelinrakentelu jäi tärkeällä pelipaikalla välillä vaatimattomaksi, kun hidastelu ja pyöriminen tuntui usein parhaalta ratkaisulta. Kossun vahvuudet tulevat esiin varsinkin puolustussuuntaan ja johtajuutena. Hän on myös niitä harvoja mikkihiirimäisen Vepsun pelaajia, joita tuomaritkin tuntuvat joskus kuuntelevan. Jotta kapteeni olisi pelaajiston kanssa samalla tasolla, niin hänkin otti osansa terveyshuolista. Harvinaisempi tasapaino-ongelma piti Kossun sivussa kauden loppupuolella. Sopimusta on vuosi jäljellä.

Tony Björk: vammoja ja vaatimattomuutta. Runkopelaajaksi noussut nuorempi Koivu aloitti kauden vahvasti ja uusien pelaajien oli helppo pelata hänen vierellään. Hiljalleen otteet muuttuivat vaisummiksi ja lopullisesti kauden päätti joukkueessa niin valitettavan yleinen alavatsavamma. Parhaimmillaan Tony estää vastustajaa peittämällä syöttölinjat hyvällä sijoittumisellaan ja heiluttamalla kenttätasapainoa huikeilla voimakuljetuksillaan. Pahimmillaan hän luopuu pallosta vaatimattomilla syötöillä ja jää kaksinkamppailuissa pahasti jalkoihin. Tiikerin pitää saada pyykkinarumainen kroppansa kuntoon, jotta elintärkeä juoksuvoima nousee esiin. Sopimusta on vuosi jäljellä ja Tonylla on vielä annettavaa.

Jyri Hietaharju: Supertähti taantui. Joukkueen pitkäaikainen luottopelaaja kantoi kevättalvella hirvittävän suurta roolia joukkueen pelistä, mutta taantui kauden mittaan. Jyri pelasi jo talvella suuria minuutteja, mikä saattoi näkyä kauden edetessä. Tai kuntohuippu osui väärään aikaan kuukausikaupalla. Kauden kulminaatiopiste osui Pietarsaareen, kun silmitöntä väkivaltaa harrastava kotijoukkue teloi suosikin pilliruokintaan. Jyri palasi aikanaan kentille, mutta jokin oli poissa. Ratkaisut olivat hitaita, jalka ei liikkunut juuri lainkaan, tehot olivat vaatimattomat ja muutenkin vaellettiin varjojen mailla Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. Sopimusta on vuosi jäljellä, mutta siirtohuhuja on liikkeellä. Olisi sääli menettää nykyjoukkueen ikoni, mutta otteet saisivat parantua... ja paljon. Potentiaalia löytyy.

Pekka Kainu: Vetelin hiipivä kostaja hiipi ja hiipi. Pelasi todella äärimmäisen kauden äärimmäisine suorituksineen. Oli välillä aivan luokaton ja yritti aneemisuudellaan päihittää jopa laiskiaisen, kun aloitteet eivät kiinnostaneet eikä suorista hyökkäyksistä tullut yhtään mitään. Teki toisaalta neljänneksen Vepsun maaleista ja monet niistä tärkeisiin paikkoihin. Teki välillä hienoa työtä alaspäin ja osoitti hiipimisen hyödyt valumalla maalipaikkoihin vasta toisissa tahi kolmansissa aalloissa. Sopimus loppuu ja jatko on hämärän peitossa.

Edgar Bernhardt: Neuvostoliiton lahja. Tämä saksalainen kirgiisi tuli joukkueeseen vasta elokuun lopulla, mutta onnistui lyhyessä ajassa valloittamaan mielet ja sydämet. Eddy toi joukkueeseen runsaasti pallollista osaamista ja ratkaisuvoimaa, mikä sai kruununsa TamU-matsin totaalisena dominointina. Keskitykset sekä laukaukset lähtevät tarkasti molemmilla jaloilla ja vastustajat joutuvat usein alistumaan pujottelukepin rooliin. Eddy helpottaa muidenkin pelaamista ja puolustusorientoituneemmat jannut voivat keskittyä enemmän vahvuuksiinsa. Sopimuksessa on optio seuraavasta kaudesta ja seurajohto on nimennyt Edgarin tärkeimmäksi kiinnitykseksi. Pysy täällä, kiitos.

HYÖKKÄÄJÄT:
Jussi Aalto: kiistämätön potentiaali realisoitui, ajoittain. Nosti profiiliaan surffaajasta ratkaisijaksi, mutta tämä vaati loukkaantumissuman ja pelitavan muutoksen. Yhtäkkiä kaikki pyörikin Jussin ympärillä ja hän vastasi hienosti huutoon. Keskikesän loisto tuotti neljänneksen Vepsun maaleista, mutta lento katkesi tylysti syksyn synkkyydessä. Joukkueen pelitapa palasi lähemmäksi alkuperäistä ja silloin JA pysyttelee varjoissa. Pystyy ratkomaan otteluita, mutta sortuu välillä käsittämättömään neppailuun täysin turhine alakierresuupaisuineen. Sopimus loppuu ja kaikki on auki. Mikäli valmennusjohto pystyy näkemään Jussin tärkeänä osana hyökkäyskoneistoa ja on valmis antamaan ison roolin, niin jatko olisi asiallinen. Supernopeassa juoksuhyökkäämisessä ja pyyteettömässä joukkuepuolustamisessa ei tällä kaverilla ole käyttöä.

Antonio Inutile: sähäkkää menoa kentällä. Tämä tyttöjen suosikki alkaa olla vakionaama Vepsussa. Ajoittainen tehottomuus saa usein jatkoa hienoina maaleina sekä aktiivisena liikkumisena. Inu kärsi niin monen muun tavoin loukkaantumisista, joten kasaan saadut tehot olivat sangen vaatimattomat. Oli yksi alavatsaepidemian uhreista, mutta näytti palattuaan energiseltä. Tuo hyökkäyspeliin arvaamattomuutta, mikä on sangen piristävää Vepsulaisessa kiskovyörynnässä. Tämän moneen hyökkäysrooliin sopivan väkkärän sopimus jatkuu ensi vuoden.

Osahon Eboigbe: hankittiin kesken kauden paikkaamaan hyökkäysosaston loukkaantumisia. Mainostettiin lähtöseuransa Blackburnin yhtenä kaikkien aikojen lupaavimpana hyökkäyspelotteena, mutta tuskinpa vastustajat tätä keskinkertaista pelaajaa pelkäävät. Harkittavana on kahden vuoden optio, mutta sopimuksen jatkaminen ihmetyttäisi kovasti.

Kim Böling: huippulupaava juniori saapui Närpiöstä. Ei onnistunut raivaamaan itselleen pelipaikkaa, vaan joutui tyytymään satunnaisiin hajaminuutteihin. Haki peliaikaa kauden aikana mm. VPS-j:stä, Kraftista ja VIFK:n akatemiasta. Lainattiin päikseen serbimaalivahdin kanssa, kun Kraftilla ja Vepsulla oli puutteita eri päissä kenttiä. Sopimus jatkuu vielä kaksi vuotta ja kehityksen olisi palauduttava raiteilleen.

Valtter Laaksonen: paluumuuttanutta hyökkäysvoimaa. Valle hankittiin Norjasta ja hänelle oli kaavailtu keskushyökkääjän vaativaa roolia. Hänkin sopeutui kauden teemaan loistavasti loukkaantumalla heti avausottelussaan 15 sekunnin jälkeen. Myöhemmin vammalistaan lisättiin murtunut klyyvari naamioineen ja alavatsavamma. Valle pääsi kuntoon vasta kauden lopulla, jolloin syntyi maalejakin. Hänen merkityksensä ei näy pelkkinä maaleina, sillä voimakkaana pelaajana hän raivaa tilaa muille pelaajille. Valle tuo myös tietynlaista kovuutta muuten melkoisen kilttiin joukkueeseen. Sopimus jatkuu vielä ensi kauden ja odotukset ovat korkealla.

Arttu Seppälä: lähtee kuin hauki rannasta ja purkka tukasta, mutta pyörylä ei aina tottele. Oli koko kauden rotaatiopelaajan sivuraiteella ja enimmät saavutukset tulivat liigaan nähden toissijaisissa cup-kilpailuissa. Ei tunnu löytävän rooliaan, vaikka juoksuvoimaisena kirmaajana sopisi vastahyökkäyspelaamiseen lähtökohtaisesti oikeinkin mainiosti. Roolin kasvaminen vaatisi parempia otteita ja niitä saatetaan odotella ikuisesti. Sopimus loppuu.

Markus Hangelin: oma junnu sai kevätkaudella joitain hajaminuutteja. Pelasi pääasiassa VPS-j:ssä, missä kausi päättyi loukkaantumiseen ja harmaaseen vaatetukseen. Sopimus jatkuu, mutta liigatasolle on matkaa.

Ja nyt lienee aika lopettaa menneen voivottelu ja hekumointi. Eli laitetaan siis VPS 2011 -keskustelu käyntiin uuden ketjun myötä! Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet VPS-fanit, -kannattajat, -katsojat, -seuraajat ja -vihamiehet! Lava on teidän!

Ja ettei kukaan kokisi, että tähän ketjuun kirjoittamiseen tarvitaan tasoa ja taitoa, avaan keskustelun ja uuteen kauteen valmistautumisen itse:

Kausi 2010 oli ja meni, eikä siitä jäänyt lapsille kerrottavaa. Ellei sitten koe tarpeelliseksi kertoa lapsille Edgar Bernhardtin seksikkäästä vartalosta, nopeista jaloista, tehokkaista liikkeistä ja mahtavasta taidosta. Jos itselläni olisi lapsia, en toki tällaisista kertoilisi. Paitsi ehkä teini-ikäiselle tyttärelle, jolla jo kyky riittää ymmärtämään, mistä tosimiehet on tehty, ja mitä iloa niistä voi olla.

Kausi 2011 tulee olemaan historiallinen kausi. VPS lähtee uuteen kauteen vahvasta taloustilanteesta, ja tulee tornihuhujen mukaan vahvistumaan merkittävästi. Osa VPS-kannattajista (tai ainakin RoTo ja UV) on jo nähnyt mustavalkean mopedin Hietalahden suunnilla:

Isot pojat kertoivat, että rahaa olisi ja sitä käytettäisiin. Kertomukseen sisältyi epämääräinen huhu vähintään neljästä profiilihankinnasta. Hietalahden stadionin lähettyvillä, siinä moottoritien alkupäässä, on nähty mustavalkoinen mopedi. Katsotaan nyt, että lähteekö se käsistä.
Samankaltaisia pelottavia huhuja on viime päivinä kantautunut minunkin korviini. Hetken harkitsin mopedin etupyörän varastamista tahi jotakin muuta käsistä lähtemisen mahdollisesti estävää sabotaasia. Mutta sitten muistin, että viime vuosina rakkautemme kohdetta on vaalittu rakkaudella.

Huoleen on antanut aihetta myös seurajohto, joka on ihan julkisesti todennut näin:
Uutinen
-Nyt on tietysti aika mielenkiintoinen tilanne meidän kannaltamme. Pikkuisen kaasua painamalla voisi saavuttaa aika paljon merkittävää etua. Seurojen tilanteet yleisesti ovat aika vaikeat, joten meillä olisi mahdollisuuksia, €€ro pohtii.

lähde: futis.pohjalainen.fi


Niin, siitä ei todellakaan ole kuin kymmenisen vuotta, kun mopo edellisen kerran lähti käsistä. Tuolloin Vaasan rajoille sorvattiin Trondheimin nimikylttejä, ja kaikki Vaasan pienokaisetkin opetettiin puhumaan Norjaa. Mutta toisin kävi, ei tullut Vaasasta Trondheimiä, eikä Vepsusta Rosenborgia, kansainvälisesti menestyvää suurta seuraa. Vepsusta tuli divarijoukkue miljoonaveloilla.

Alhon suosta ollaan noustu, kiitos €€ron ja muiden uutterien VPS-taistelijoiden. Nyt olemme jälleen vakiinnuttaneet paikkamme liigaseurana, ja olemme koko maan mittakaavassa kuuluisia poikkeuksellisen laadukkaasta myyntityöstä, jalkapallokulttuurista ja taloustilanteesta. Voiko mopo edes keulia, kun seurajohdossa on näin paljon osaamista ja taitoa? Voiko mikään kentän ulkopuolella mennä pieleen, kun seurajohto on näin loistava, ja kun suhteet ympäröivään maailmaan ja toimintakenttään ovat kunnossa?

Itse suhtaudun äärimmäisen optimistisesti VPS:n tulevaan liigakauteen ja tulevaisuuteen. Ei meillä edelleenkään ole mittavia resursseja kaikkien aikojen joukkueen rakentamiseen, mutta meillä pitäisi olla hyvät edellytykset rakentaa Pikkaraisen ja Vuorisen taktiikkoihin sopiva, laadukas joukkue. Edelliset kaksi kautta on mennyt joukkueella, jonka kalleimmat pelaajat ovat olleet isoksi osaksi Reinin ja Kärkkäisen hankkimia. Nyt näistä päästään eroon, ja tilalle saadaan paremmin nopeaan suunnanmuutospeliin sopivia kavereita. Eikä me tarvita kuin muutama täsmähankinta, ja sen jälkeen olemme valmiita iskemään top6-taisteluihin. Ehkä pääsemme pitkän tauon jälkeen jopa europaikoille ja mitaleille!

Sopimusuutisia lienee odotettavissa varsin pian nyt, kun sarjapaikka on vihdoin saatu varmistettua. Huhuissa Janne Henrikssonin ja Ville Koskimaan päälle on jo liimailtu mustavalkoisia paitoja, ja molemmille on toden totta tilaa VPS-miehistössä. Mutta keitä muita on tulossa? Ja ketkä menneen kauden joukkueesta saavat eteensä uuden sopimustarjouksen? Jännitys on nousussa! Tuleeko joukkueesta upea kokonaisuus, vai jäävätkö kaikki unelmat vain haaveiksi? Tulevat viikot ja kuukaudet näyttävät totuuden.Päivitetty (29.10.11) sopimustilanne (vanhat uutislinkit eivät välttämättä enää toimi):
      Pelaaja         Sopimus      Linkki uutiseen      
      SARANPÄÄ Jyrki         2014      linkki      
      HENRIKSSON Janne         2013      linkki      
      KOSKIMAA Ville         2013      linkki      
      ENGSTRÖM Jesper         2012+1      linkki      
      MAKI Mustafa         2012+1      linkki      
      BÖLING Kim         2012      linkki      
      HEINI Riku         2012      linkki      
      UIMANIEMI Antti         2012      linkki      
      CHENCINSKI Tomer         2012 (Örebrolla osto-optio)      linkki      
      CORR Paco         2011+1      linkki      
      KOKKO Aleksandr         2011+1      linkki      
      WOODBINE O'Brian         2011+1 (Klubilla osto-optio)      linkki      
      BERNHARDT Edgar         2011      linkki      
      BJÖRK Tony         2011      linkki      
      HIETAHARJU Jyri         2011      linkki      
      INUTILE Antonio         2011      linkki      
      KOSKELA Tero         2011      linkki      
      LAAKSONEN Valtter         2011      linkki      
      NYGÅRD Jens      2011      linkki      
      TANSKA Jani         2011      linkki      
      LUOKKALA Ville         2011      linkki      
      PETH Kevin         2011      linkki      
      MORRISSEY Steven         2011 laina      linkki      
      BARROILHET Richie         2011 laina      linkki      
      FUNICELLO Giuseppe         2011 laina      linkki      


Näiden kavereiden on jo ilmoitettu poistuvan Raidan vahvuudesta:
AALTO Jussi
BERG Jan
EBOIGBE Osahon
ECKHARDT Greg
HANGELIN Markus
INKI Mikko
KAINU Pekka
MARZUOLI Alessandro
POPE Brian
SALMI Sami
SAVOLAINEN Jussi-Pekka
SEPPÄLÄ Arttu
TUURI Joakim
ÄIJÄLÄ Jussi
NORDSTRÖM Daniel

Lisäksi on ns. varmaa, että myös Kwon Jung-Hyuk vaihtaa maisemaa.Liigacupin ohjelma:

   Pe       28.01.       18.00       JJK - VPS       Botniahalli    
   La       05.02.       16.00       FF Jaro - VPS       Tellushalli    
   Pe       11.02.       18.00       VPS - TamU       Botniahalli / tn.    
   Ke       16.02.       18.00       VPS - RoPS       Botniahalli / tn.    
   Ke       23.02.       18.00       VPS - AC Oulu       Botniahalli / tn.    
   Ke       09.03.       16.00       KuPS - VPS       Keskuskenttä    Liigan otteluohjelma:
http://www.vepsu.fi/tmp_vps_site_0.asp?sua=1&lang=1&s=1232&q=y
« Viimeksi muokattu: 29.10.2011 klo 15:19:03 kirjoittanut V »
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #1 : 25.10.2010 klo 12:36:47

Ketjun tärkeimmät kohdat (eli eräänlainen sisällysluettelo):
28.10.10  Bernhardtin jatkosopimus
28.10.10  Savolainen, Salmi, Eboigbe ja Marzuoli eivät jatka
02.11.10  Vuoden 2009 tulotiedot julkaistu
03.11.10  Lundström: VPS saa todennäköisesti pelata europelit Hietalahdessa
05.11.10  Henrikssonin sopimus
05.11.10  Aalto, Berg ja Äijälä eivät jatka
06.11.10  Kauden päättäjäisissä palkitut
09.11.10  Vepsulle arvottiin kiinnitys mahdolliseen Fair Play -europaikkaan
12.11.10  Engströmin sopimus
17.11.10  Uimaniemen sopimus
17.11.10  Corrin sopimus
17.11.10  Roiskivan topparin Vastatuuli
18.11.10  Roiskivan topparin Myötätuuli
23.11.10  Nike varustetoimittajaksi
24.11.10  Liigacupin lohkojakojen julkistus
25.11.10  Roiskivan topparin Tuuliviiri
02.12.10  Koskimaan sopimus
03.12.10  Sund valitsi Vepsun sijasta SJK:n
03.12.10  ysiysin positiivisuutta uhkuva pelaajatilannearvio
03.12.10  "Tosi vai taru", VPS-aiheinen kolumni Pohjalaisesta
07.12.10  Pelaajatestausta
07.12.10  Heinin, Nordströmin ja Makin sopimukset
09.12.10  Kainu opsiin
09.12.10  Liigacupin otteluohjelma
09.12.10  Kiisto-reenimatsi
15.12.10  VPS sai liigalisenssin, stadionsuunnitelma etenee
16.12.10  Roiskivan topparin hyökkäys-arviointi
17.12.10  Roiskivan topparin keskikaista-arviointi
20.12.10  Huhun mukaan Niskala on Pikkaraiselle liian vanha
07.01.11  Nygårdin jatko varmistumassa
07.01.11  MacGyverin kooste VPS-kokoonpanoista 2003-2010
08.01.11  Koskimaa Viking Stavangerin testissä
08.01.11  Nygårdin jatkosopimus
10.01.11  Pelaajatestausta
12.01.11  Viking Stavanger kuulemma kiinnostunut myös Tanskasta
12.01.11  Paluu töihin kesälomalta (ja alavatsavammakeskustelua)
16.01.11  Vepsulle ei europaikkaa fair play -kisan kautta
17.01.11  Otteluohjelman julkistus
21.01.11  Pelaajatestausta
22.01.11  GBK-reenimatsi
26.01.11  Luokkalan sopimus
28.01.11  JJK -LC-matsi
03.02.11  Chencinskin sopimus
03.02.11  Hangelin ja Tuuri eivät jatka
03.02.11  Roiskivan topparin analyysia joukkueen rakennuksesta
05.02.11  Jaro -LC-ottelu
07.02.11  Heini U21-maajoukkueeseen
09.02.11  VPS julkaisi 14000 euron voitollisen tuloksen
11.02.11  Tanska Vikingin testiin
13.02.11  TamU -LC-ottelu ja seurajohto/kannattajatapaaminen
14.02.11  Pelaajatestausta
17.02.11  Engström U19-maajoukkueeseen
18.02.11  Viking ei tarjonnut sopimusta Tanskalle
25.02.11  J. Rambon analyysiä joukkueen tilanteesta
25.02.11  Woodbinen sopimus
25.02.11  Kevari lisätty kotisivujen kokoonpanolistaan
09.03.11  Liigacupista laulukuoroon
10.03.11  Muutamien kannattajien pelaajatilannepohdintaa
11.03.11  Kayalle ei sopimusta ja perään huhuja ja uutisia Boris Kokosta
17.03.11  Heinille kutsu U21-maajoukkueeseen
17.03.11  Kokon sopimus varmistui
19.03.11  Kwonin nimi nostettu esiin vedonlyöntijupakassa
20.03.11  VPS-miehistö 2010 vs. 2011
27.03.11  Suomen Cup -ottelu RoPS:a vastaan
27.03.11  Maki jatkaa, Luokkala ei
01.04.11  VPS TV:n paluu
02.04.11  Harjoitusottelu PoPaa vastaan
08.04.11  Hietalahden kevätkunto
11.04.11  Kapteenisto valittu
12.04.11  Suomen Cup -tappio Turussa
13.04.11  Roiskivan topparin yhteenveto harjoituskaudesta
19.04.11  Hietalahti valmiina kauden avaukseen
21.04.11  Urheilulehti ennakoi Vepsun sijoittuvan kahdeksanneksi
21.04.11  Treenimatsihäviö KPV:lle
21.04.11  John Rambon VPS-kausiennakko julkaistu
26.04.11  Engström valittu U19-maajoukkueeseen
27.04.11  Uusittu sarjaohjelma julkaistu
27.04.11  Koskimaa loukkaantunut
30.04.11  Farmisopimus Kraftin kanssa julkaistu
30.04.11  0-3 -treenimatsitappio Jaroa vastaan
02.05.11  Asiaa uudesta stadionista
03.05.11  Kaudenavausjuttuja Pohjalaisesta
05.05.11  Vepsun TV-mainos
06.05.11  Keskustelua keskinkertaisesta keskikentän keskustasta
08.05.11  Kannattajien kaulahuivikampanja onnistui
12.05.11  Tappioputken avaus KuPS:a vastaan
16.05.11  Vepsulle ei europaikkaa fair play -kisasta
25.05.11  Laaksonen ja Henriksson loukkaantuneina
13.06.11  Tuomari Jari Järvinen itkenyt keskisormen näytöstä ja kritiikistä Palloliitolle
20.06.11  Tanska loukkaantuu
22.06.11  Sakkoja napsahti
22.06.11  Umpivasuri jaksaa puolustaa Pikkaraista
22.06.11  John Rambon neljä syytä Pikkaraisen erottamiseksi
26.06.11  Pikkarainen ulos -lakana bongattu stadionin laidalta
07.07.11  Tanska leikkaukseen ja loppukausi sivussa
14.07.11  Pikkarainen ilmoittaa lähtevänsä kauden jälkeen
19.07.11  Komigenaren pohdintaa Vepsun hyökkäyspelistä
19.07.11  Vepsu Veikkaajan Pohjan maa -sarjassa
27.07.11  Ville Luokkala Vepsuun
28.07.11  Pikkarainen vaihtoon jo nyt
28.07.11  Petri Vuorinen ottaa vastuun


« Viimeksi muokattu: 19.09.2011 klo 19:27:07 kirjoittanut V »
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #2 : 25.10.2010 klo 12:43:27

Kauden 2010 ketjun loppupuolelta vielä muutama ilmoille heitetty Lahti-jäämistön nimi tulevan kauden spekulointeihin:

Värttö?
Toivomäki?
Sadik?
Shala?

Samassa ketjussa nostettiin esiin myös Seinäjoelta kuuluneet huhut, joiden mukaan Hietaharjua oltaisiin siirtämässä divaritason jäähdyttelijäksi. Mitä helvettiä?
« Viimeksi muokattu: 25.10.2010 klo 12:51:09 kirjoittanut Verneri Kainu »
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #3 : 25.10.2010 klo 14:34:50

Ja foorumin ainoa asiakeskusteluketju seurantaan. Kiitoksia avauksesta! Ylos

Pakko vielä todeta tässä kohtaa, että vaikka kauden jälkimmäinen puolisko oli suurilta osin melkoista rapaa, silly season vaikuttaa paljon jännittävämmältä kuin viimeksi. Nappulaa vapautuu Gerun myötä ja sitä pitäisi olla käytössä muutenkin varsin hyvin. Jatkava valmennusduo pystynee hankkimaan rahoilla paremmin pelitapaan sopivia jannuja. Ja €€ron sanoin, monessa muussa seurassa joudutaan vetämään vyötä tiukemmalle.

Mielenkiinnolla odotetaan julkistuksia niin jatkosopimuksista kuin uusista nimistä.
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #4 : 25.10.2010 klo 14:48:11

Tähän vielä kommenttina...

Lainaus käyttäjältä: Umpivasuri
Hetken harkitsin mopedin etupyörän varastamista tahi jotakin muuta käsistä lähtemisen mahdollisesti estävää sabotaasia.

..että vie poika mielummin se takarengas. Jos viet eturenkaan, mopolla on pakko keulia, ja silloin se lähtee hyvin herkästi käsistä.
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #5 : 25.10.2010 klo 14:50:45

Mietin tuota näkökulmaa, mutta totesin, että takarenkaan varastaminen olisi vaatinut enemmän aikaa ja vaivaa.
John Rambo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen seksikkäin


Vastaus #6 : 25.10.2010 klo 14:56:25

Värttö?
Toivomäki?
Sadik?
Shala?

Pelaajapörssistä poimintoja:

Magnus Bahne, Assyriska FF (maalivahti)
Ville Koskimaa, FC Honka, Espoo (puolustus)
Pyry Kärkkäinen, HJK, Helsinki (puolustus / keskikenttä)
Toni Lindberg, MyPa, Kouvola (puolustus)
Marco Matrone, FF Jaro, Pietarsaari (keskikenttä)
Eetu Muinonen, MP, Mikkeli (keskikenttä)
Sami Sanevuori, FC Inter, Turku (puolustus)
Timo Tahvanainen, JIPPO, Joensuu (keskikenttä)
Ilari Äijälä, MyPa, Kouvola (keskikenttä)
Tarmo Koivuranta, KPV, Kokkola (keskikenttä)
Ilari Ruuth, TamU, Tampere (puolustus)


Osa kelpaisi toki suoraan, osaa sietäisi ainakin testata. Myös Gruborovics MILF:stä kelpaisi milloin tahansa. Kiitokset avauksesta, pitänee raapustaa jotain myöhemmin illalla.
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #7 : 25.10.2010 klo 15:18:20

pitänee raapustaa jotain myöhemmin illalla.

Jos haluat raapustaa kunnolla ja samalla ylläpitää kausiketjua, niin tämä vaan roskakoriin, ja oma tilalle. Avasin tämän itse vain siitä syystä, ettei muita tuntunut kiinnostavan. Periaatteessa voisi olla fiksua, että kausiotsikon ylläpitäjä olisi virallisen kannattajaryhmän jäsen. Tuota mietin jo viime kaudella.

Tosin mikäänhän ei estä sinua ylläpitämästä kausiketjua, oli alkuperäinen avaaja kuka hyvänsä.
Soccerhauer

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 25.10.2010 klo 15:18:37

Pelaajapörssistä poimintoja:
Myös TPS:n Jaakko Nybergillä on sopimus ilmeisesti katkolla, ja tepsukoiden topikissa huhuillaan, että ei olisi jatkamassa. Historiaa VPS:n kanssa löytyy, ja voisi mielestäni sopia paremmin Tanskan pariksi kuin huhuiltu Koskimaa.
« Viimeksi muokattu: 25.10.2010 klo 15:23:27 kirjoittanut Soccerhauer »
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #9 : 25.10.2010 klo 15:45:29

Vaikka Koskimaa ei ole Vepsun kasvatti, on hän kuitenkin vaasalainen. Toriparlamenteissa on tämän vuoden aikana kuulunut jonkin verran marinaa oman kylän poikien vähyydestä. Nyberg on kieltämättä minunkin mielestäni hieman parempi pelaaja, mutta pitäisin Koskimaata silti juuri taustojensa perusteella todennäköisempänä kohteena. Katsomon vanhat jäärät myös todennäköisesti muistavat Villen vuodet hieman paremmin kuin Jaakon. :)
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #10 : 25.10.2010 klo 16:03:02

Onkos kausikortit jo myynnissä? Semmoinenhan sitä on jälleen hankittava, kätevä kun ei tarvitse massiivissa jonoissa odotella.
Arpin Lusène

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 25.10.2010 klo 16:12:08

Onko tietoa pitääkö VPS tänä vuonna samanlaisen try-outin kuin viime vuonna?
kenootti

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 25.10.2010 klo 17:50:07

Luotettavalta taholta kuultua:

Koskimaa ***
Matrone **(1/2)
Muinonen **(1/2)
Ilari Äijälä **(1/2)
sammy19

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #13 : 25.10.2010 klo 18:03:19

Onko tietoa pitääkö VPS tänä vuonna samanlaisen try-outin kuin viime vuonna?

Mitä Pikkaraisen ja Vuorisen systeemeistä on aikaisemmin voinut tulkita, niin ehdottomasti tällainen tullaan järjestämään. Viime talven try-outin lisäksi kesällä oli viikottain pelaajia testeissä tai treenaamassa joukkueen kanssa. Toki ne olivat lähinnä lähialueen nuoria lupauksia. Joka tapauksessa ihailtavaa tällainen! Ylos

VPS-juniorit voisi ottaa paljon esimerkkiä liigajengin toiminnasta. Draftaaminen ja värväys on saanut täällä alueella erittäin huonon maineen, vaikka VPS:n tapauksessa nuorelle lahjakkuudelle tarjottaisiin mahdollisuutta Liigaseurassa pelaamiseen! VPS-junioreissa vedotaan aina siihen, että sitten alkavat muut seurat soittelemaan perään, jos lahjakkuuksiin ollaan yhteydessä. Mitä helvetin väliä? Antaa katkerien kiukutella! Jos pelaaja itse haluaa siirtyä seuraan, jolla on enemmän annettavaa kuin nykysellä seuralla, niin mikä tässä asiassa on ongelma? Toki pieni avittaminen (pelaajan vanhempien kanssa juttelu, kehuminen, jatkuva yhteydenpito esim. piirinjoukkuetilaisuuksissa) seuran vaihdossa on tärkeää ja vaatii pelisilmää, johon valitettavan harva kykenee.

Meinaako Arpin osallistua try-outiin?
Arpin Lusène

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 25.10.2010 klo 18:05:08

Meinaako Arpin osallistua try-outiin?
Katsojana mahdollisesti. Josko siellä olisi tälläkin kertaa Ossokin tasoisia helmiä näytillä..

Huhutuista pelaajista kaikki muut paitsi Muinonen vaikuttavat hyviltä hankinnoilta.
ysiysi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, KPV


Vastaus #15 : 25.10.2010 klo 18:17:19

VPS-juniorit voisi ottaa paljon esimerkkiä liigajengin toiminnasta. Draftaaminen ja värväys on saanut täällä alueella erittäin huonon maineen, vaikka VPS:n tapauksessa nuorelle lahjakkuudelle tarjottaisiin mahdollisuutta Liigaseurassa pelaamiseen! VPS-junioreissa vedotaan aina siihen, että sitten alkavat muut seurat soittelemaan perään, jos lahjakkuuksiin ollaan yhteydessä. Mitä helvetin väliä? Antaa katkerien kiukutella! Jos pelaaja itse haluaa siirtyä seuraan, jolla on enemmän annettavaa kuin nykysellä seuralla, niin mikä tässä asiassa on ongelma? Toki pieni avittaminen (pelaajan vanhempien kanssa juttelu, kehuminen, jatkuva yhteydenpito esim. piirinjoukkuetilaisuuksissa) seuran vaihdossa on tärkeää ja vaatii pelisilmää, johon valitettavan harva kykenee.

Eihän kyseessä ole draftauksen huono maine, vaan perinteinen suomalainen ahneus ja kateus. Ei ajatella sitä, että pelaaja pääsee liigaorganisaatioon, vaan sitä, että "nyt se on meiltä pois, eikä mitään saatu, vaikka vuosia sitä valmennettiin."

Kävin jokunen vuosi sitten sitten (kun junnujen touhu oli vielä varsin pahaa puuhastelua) pitkän keskustelun erään VPS-vaikuttajan kanssa. Osoitin huoleni VPS-junnujen tilasta kertomalla päättelyketjun: valmentajista ei pidetä huolta -> hyvät valmentajat lähtevät -> valmennuksen taso laskee -> hyvät pelaajat lähtevät muualle.

Tämän tyypin argumentti oli, että VPS ei ehkä pärjää junnusarjoissa yhtä hyvin kuin esim. IFK, sillä me emme ALENNU värväämään toisten joukkueiden pelaajia, vaan käytämme niitä ihan omia nappuloitamme (jotka eivät sitten pärjääkään yhtään missään). Syy värväyksen puuttumiseen saattaa siis olla seurakulttuurissa, johon monen muun asian tavoin toivon näiden pari vuotta puhaltaneiden uusien tuulien tuovan muutosta.
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #16 : 25.10.2010 klo 18:50:51

Luotettavalta taholta kuultua:

Koskimaa ***
Matrone **(1/2)
Muinonen **(1/2)
Ilari Äijälä **(1/2)

Herranjestas. Nyt äkkiä kaikki sen mopon perään, tais lähteä käsistä jo lokakuussa!
Harri Kehari

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 25.10.2010 klo 18:52:00

huhut kertovat että vepsuun on tulossa jotakin SUURTA!
noisemus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Good Company !


Vastaus #18 : 25.10.2010 klo 18:52:50

Luotettavalta taholta kuultua:

Koskimaa ***
Matrone **(1/2)
Muinonen **(1/2)
Ilari Äijälä **(1/2)
Ei Koskimaata enää kiitos!
Keskiviikko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Medo


Vastaus #19 : 25.10.2010 klo 19:17:33

huhut kertovat että vepsuun on tulossa jotakin SUURTA!
Läski-Lehtinen kyllästyi pankkielämään ja palaa areenoille?
sammy19

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #20 : 25.10.2010 klo 19:23:19

Eihän kyseessä ole draftauksen huono maine, vaan perinteinen suomalainen ahneus ja kateus. Ei ajatella sitä, että pelaaja pääsee liigaorganisaatioon, vaan sitä, että "nyt se on meiltä pois, eikä mitään saatu, vaikka vuosia sitä valmennettiin."

Kävin jokunen vuosi sitten sitten (kun junnujen touhu oli vielä varsin pahaa puuhastelua) pitkän keskustelun erään VPS-vaikuttajan kanssa. Osoitin huoleni VPS-junnujen tilasta kertomalla päättelyketjun: valmentajista ei pidetä huolta -> hyvät valmentajat lähtevät -> valmennuksen taso laskee -> hyvät pelaajat lähtevät muualle.

Tämän tyypin argumentti oli, että VPS ei ehkä pärjää junnusarjoissa yhtä hyvin kuin esim. IFK, sillä me emme ALENNU värväämään toisten joukkueiden pelaajia, vaan käytämme niitä ihan omia nappuloitamme (jotka eivät sitten pärjääkään yhtään missään). Syy värväyksen puuttumiseen saattaa siis olla seurakulttuurissa, johon monen muun asian tavoin toivon näiden pari vuotta puhaltaneiden uusien tuulien tuovan muutosta.

Se on juurikin näin. Ei pysty ymmärtämään... Tässä tehdään taas asiat niin päin helvettiä kuin vaan suinkin voidaan tehdä.

Uskotaan kuitenkin parempaan jatkossa. Mutta VPS-j:n (joukkueet, pelaajat, valmentajat) on nostettava omaa tasoaan edelleen radikaalisti, että imua joukkueisiin olisi lahjakkaimpien pelaajien osalta. Suunta on parempi, sen myönnän, mutta hyvä tavoite olisi, että joka ikäluokan tasojoukkue pelaisi vuotta vanhempien piirisarjaa ja maajoukkueeseen saataisiin vähintään joka toisesta ikäluokasta pelaaja. Ja kolmantena menestys b- ja a-junioreiden SM-sarjoissa. Eli toistan: tasoa on nostettava radikaalisti että tuohon päästään. 90-luvulla siellä oltiin.

Muuan Seinäjoki ja Jaro on aika lailla siellä, jossa VPS-j:n tulisi olla, jos yllä mainitsemani asiat otetaan kriteereiksi.
Jau

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 25.10.2010 klo 19:35:32

Yleinen puuhastelu ja samalla sisäsiittoinen saunarinki tuota Vepsun junnutoimintaa leimasi kyllä monet vuodet. Tämän lisäksi siltoja on tiettävästi polteltu alueen potentiaalisiin/Vepsussa jo olleisiin junnuvalmentajiin. Nyt tilanne ilmeisesti rupeaa jo näyttämään paremmalta, mutta töitä on varmasti paljon. Tuo korttelisarja kannattaisi varmaankin heivata helvettiin , tai ainakin parantaa valmennuksen tasoa siellä (jos sitä ei nyt olla jo tehty ). Ja tasojoukkueet varsin aikaisessa vaiheessa junnuillekin, ei tuollainen kaikki-pelaa touhu mielestäni johda parhaaseen tulokseen. Siis jos sitä katsotaan puhtaasti kehittämisen kannalta. Erikseen on tietenkin sitten nämä "kiva-kiva" pallonpotkiskelutouhut joihin isit voivat sitten puolipakolla ajaa mersulla poikiaan pleikkarin äärestä. Kärjistäen, mutta kuitenkin.

Ensi kauden joukkueen runko kaipaa mielestäni laitapakkia, topparia ja keskikentälle laituria nyt ainakin ensihätään. Äijälä tuskin on lähdössä, tai ainakaan miehen omalta kannalta sitä en järkevänä pitäisi.
toinen heistä :)

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homoille pillua!


Vastaus #22 : 25.10.2010 klo 19:39:39

Luotettavalta taholta kuultua:
Matrone **(1/2)
Joo saman kuullu!

Laitapakki ja linkki tarvittaisiin juurikin ainakin ja kuullut että Äijälän jatko ei kyllä vielä varmaa ole!

V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #23 : 25.10.2010 klo 20:11:57

Huhutuista pelaajista kaikki muut paitsi Muinonen vaikuttavat hyviltä hankinnoilta.

Sama. Tosin Muinosenkin ottaisin ilomielin, jos vihdoin lunastaisi vuosien takaiset odotukset.
ceijucainen

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 25.10.2010 klo 20:12:50

Tämän hetken tietojen mukaan nämä kaverit saattavat vaihtaa maisemaa:
   Pelaaja      Sopimus      Linkki uutiseen      
   AALTO Jussi      2010      linkki      
   BERG Jan      2010      linkki      
   SEPPÄLÄ Arttu      2010      linkki      
   ÄIJÄLÄ Jussi      2010      linkki      
Itellä on sellasta jonkin verran hevosmiesten tietotoimistoa luotettavampaa tietoa, että ym. kaverit olis ainaki lähdössä muualle.

Matronesta taasen on kuulunut plusmerkkistä havaintoo eli olis tulossa!

 
Sivuja: [1] 2 ... 169
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines