FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2019 klo 13:03:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Koska Läskipää saa monoa?
Huhtikuu
Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Lokakuu
Kauden päätteeksi
Auge on nero, ikuinen jatkopahvi heti

Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: Auge ULOS!  (Luettu 150369 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #775 : 11.05.2018 klo 09:16:36

Itselleni Augen ongelma on siinä, että kaveri on saanut tavallaan suhteillaan asioita, mihin ei ole tullut näyttöjä. Toki sitähän se muutenkin on elämässä. Suhteilla saat etuja. Augen valmennuksesta kun maajoukkueissakin puuttui mm. erilaiset murtautumismallit kokonaan(absurdia, mutta totta). Se siis ärsyttää, että meillä voi olla VL valmentajia, päävalmentajia, joiden osaaminen on todella vajavaista. Jotka ovat päässeet ns. oikopolkuja eteenpäin. Tämä siis maassa, jossa muutenkin annetaan tasoitusta jalkapallon suhteen verrattuna muuhun maailmaan. Meillä kun olisi ensiarvoisen tärkeää, että meidän valmennus olisi oikeasti sitten riittävän laadukasta.

Mitä tulee materiaaliin, niin joo ehkä se voisi olla vielä parempaa, mutta silti mietitään nyt vakavasti ihan paperilla joukkuetta. Muutama entinen/nykyinen MJ-pelaaja, jonka lisäksi useampi hankinta muiden VL-seurojen parhaista pelaajista(Ayarna, Tendeng, Ions). Nyt siis puhutaan jo aiemmin laadukkaasta ryhmästä, jota vahvistetaan edelliskausien VL:n parhailla pelaajilla. Voiko siinä vaiheessa mennä materiaalin riittämättömyyden taakse? Eiköhän tuohon vielä muutama pelaaja hankita lisää silti.
R08

Paikalla Paikalla


Vastaus #776 : 11.05.2018 klo 09:19:03



Jotenkin vieroksuttaa argumentit pelaajien peluutuksesta "väärillä paikoilla", mistä ainakin Augea ja Backea on syytetty. Backeahan mollattiin footballmanager-pohjalta jo ennen matsia kun peluutti Moisanderia keskikentällä, ihan kuin fiksut pelaajat eivät pystyisi hoitamaan eri tontteja tarvittaessa. Tietysti matsien jälkeen eri asia analysoida näitä eikä se ole hyvä lähtökohta, jos valmentaja on joustamaton / egoistinen oman systeeminsä vaalija.

Umpisenttereinä koko uransa pelanneet Rafael ja Kemppinen ei kuitenkaan olleet niin fiksuja että olisivat pärjänneet laidassa ja keskikentän pohjalla.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #777 : 11.05.2018 klo 09:41:35

Muuten ihan samoilla linjoilla, mutta Moisanderin käyttö keskikentällä ei ollut kovin vahva veto perusteluksi, koska pelasi tuolloin sekä tilastojen valossa että silminnähdenkin huonoimman pelinsä maajoukkueessa. Lisäksi epäilen, että Moisanderin älykkyys ja taidot kyllä riittäisivät tuolle paikalle, mutta paletti oli muuten totaalisen sekaisin, kentällä lähes pelkästään puolustustajia eikä hyökkäyksessä ollut mitään ideaa, miten Moisander olisi edes voinut lähteä peliä rakentamaan.

Edit. Itse asiassa lähes paras esimerkki, mitä voisi löytää nimenomaan väärästä roolituksesta, jossa ei pärjännyt edes vähää alusta. Sai 63 % syötöistä omilla, kun yleensä sekä Moisaderilla että ankkuripelaajilla syötöt napsuvat yli 85 %:n tarkkuudella omille. Vaikeita syöttöjä kaikista oli 41 %, kun yleensä sekä Moisaderilla että ankkurilla pyöritään 18-30 %:n välissä, puhumattakaan siitä, miten huonosti nuo löysivät perille. Kaksinkamppailuista voitti sekä puolustuksessa että kaikkiaan 36 %, kun yleensä pyörittiin 50-60 %:n välimaastossa.
Sori off-topic.

Oletan että tuo statistiikka on Kroatia-pelistä. Siinä laskin huvikseni syöttöketjuja, Suomi sai kaksi kertaa aikaiseksi seitsemän syötön ketjun, joista molemmista tuli lopuksi kulma. Perussuoritus oli siellä 1-3 syöttöä omille tasoa. Seitsemän topparia kentällä ja taktiikka paskaa roiskintaa ja ruotsalainen eläkeläinen vielä antoi jengille kehut päälle. Jeesus mikä urpo. Itse asiassa noilla näytöillä varmaan Raipe jo kohta soittaa Hasselle.
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #778 : 11.05.2018 klo 09:48:44

Klingahan on hyvä vaihtoehto laidalle, ....

Tähän kevyt eri. Lehkosuohan tuota jo Klubissa itsepintaisesti testasi, mutta ei Klinga laidalla mitään saanut aikaiseksi. Taisi yhden pelin päästä pelaamaan keskikentällä, jossa oli ihan hyvä. Tuon jälkeenkin kuitenkin aina laidalla stunttaamassa, jossa oli aika hyödytön. 
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #779 : 11.05.2018 klo 10:09:26

Tähän kevyt eri. Lehkosuohan tuota jo Klubissa itsepintaisesti testasi, mutta ei Klinga laidalla mitään saanut aikaiseksi. Taisi yhden pelin päästä pelaamaan keskikentällä, jossa oli ihan hyvä. Tuon jälkeenkin kuitenkin aina laidalla stunttaamassa, jossa oli aika hyödytön. 

Ja Auge testasi Klingaa laidalla huonolla menestyksellä jo Lahessa.
Cassiano

Poissa Poissa


Vastaus #780 : 11.05.2018 klo 10:51:58

Klingalla vähän se ongelma SJK:ssa, että on sen verran tehoton (kahden maalin ilta Honkaa vastaan uralla toistaiseksi täysi poikkeus), ettei oikein oikeuta paikkaa ylempänä ja sitten siihen keskikentän pohjalle on 2-3 parempaakin vaihtoehtoa. Melkein sanoisin, että joukkue on sen verran perseelleen rakennettu, että Klinga on loukkaantuneen Ionsin takana kuitenkin parhaita vaihtoehtoja laidalle jopa laiturin nimellä kulkevan Sarajärven edellä. Tendeng on siellä pelannut, mutta potkutekniikkansa vaikuttaa sen verran puutteelliselta, että lienee parempi kuitenkin kymppipaikalla laittamassa puhkovia syöttöjä maata pitkin. Joku Mustoe voisi olla hyvä kokeilu laidalla ylempänä, osaa ainakin haastaa ja keskittää.

Kemi-ottelu taitaa olla ainoa SJK:n liigapeli mikä näkemättä, ja pohdin tässä että todella vähissä on SJK:n pitkät hyökkäykset, jotka ovat johtaneet maalipaikkaan. Ainoa tuollaisen jäljiltä syntynyt maalikin taisi olla enemmän yhden (tai useamman) loistavan pelaajan improvisointia kuin yhteisen suunnitelman toteuttamista. Sen verran harvoin yli 60 liigaottelua ennen tuota ilman maalia tahkonnutta Ayarnaa on ennen tai jälkeen sen nähty vastustajan boksissa. Ero Valakarin aikoihin on valtava, vaikka Auge Kerhoon tullessaan horisikin, että tavoite on jalostaa pallonhallintaa tms.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #781 : 11.05.2018 klo 11:41:57

Wiss on myös hyvä esimerkki siitä, miten rajallisella materiaalilla on pystytty sekä korvaamaan tärkeidenkin pelaajien loukkaantumiset että toisaalta rajallisesta materiaalista huolimatta kovalla kierrätyksellä välttämään suurempia loukkaantumisaaltoja. Tuco oli äärettömän tärkeä pelaaja viime vuoden taktiikkaan, mutta joka kerta, kun Wissin valmentaman joukkueen kohdalla on iskenyt epätoivo, miten korvataan tärkeän pelaajan puuttuminen, on peli luistanut siitä huolimatta. Siksi en olisi enää jaksanut yllättyä, vaikka peli olisi viime vuonna sujutu Tucon loukkaannuttuakin.

Juuri näin. Ylos
Hyvä komma, ja tavallaan käänteisesti kuitenkin myös ehkä tukee aiemmin esittämääni. Uskon myös, että Ipan peli olisi toiminut Tucosta huolimatta. Tuskin ihan mitalin syrjään asti, mutta olisi toiminut. Hieman eri tavalla todennäköisesti myös.

Tucon maalit ja syötöt jne. on oma historiansa, mihin ei tarvitse tässä yhteydessä palata. Mutta kaksi isoa asiaa hän teki palveluksena Ilveksen jatkolle. Ensimmäinen, haastoi Wissin terveelllä tavalla vaikeina aikoina. Vrt. Rafun haastot Augea kohtaan Lahdessa. Toinen, Tuco otti Noubissin sisään tavalla, jota hyökkääjältä harvoin näkee kilpailijaansa kohtaan. Antoi täyden tuen, auttoi sopeutumisessa, kielen kanssa jne.

Siksikin  halusin luoda kuvitteellisen tilanteen kerhoon, jossa heillä ollisi Noubissi, ja terveet Ions, sekä Tendeng. En usko, että täällä kukaan puhuisi valmennuksellisista ongelmista, kun peli vaan olisi tulokseekkaampaa näiden laatupelaajien kanssa. Kautonenkin pääsisi vihdoin kehittämään, selviytymistaistelun sijaan. Valakarin ajauduttua aikoinaan vaikeuksiin, sisään tuotiin Allan ja Riski. He hoitivat homman käytännössä juuri siksi, että toivat oman juttunsa keskelle naiivia ns. pelitapaa. Wiss olisi pystynyt tekemään saman todennäköisesti jopa olemassa olevalla materiaalilla

Juu, en kehu Wissiä enempää, että saatte pitää. Toki en usko, enkä toivo, että Suomen sisällä siirtyisi. Vaikka joku klubi nyt helposti voisi liksan tuplatakin. Eiköhän hän ole Mansen miehiä.
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #782 : 11.05.2018 klo 11:45:17

Kautonen, joka on myös koonnut joukkueen, on siis mainettaan parempi valmentaja, sillä perusteella että jos SJK:lla olisi niin hyviä pelaajia, ettei pelitavalla olisi merkitystä, olisi SJK:n peli parempaa ja voittoja ropisisi?

sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #783 : 11.05.2018 klo 11:46:57


Erinomainen kirjoitus.

Jos pakon sanelemia stuntteja etsitään laidoille, niin sitten mieluummin Klinga kuin Johnny sinne, koska ensin mainittu pystyy kuljettamaan palloa ja on muutenkin juoksuvoimainen, vaikka lähtönopeudessa ja rytminvaihdoissa on ne tunnetut puutteet. Johnnyn saaminen toimimaan laidalla edes siedettävästi vaatii taas sen että yksi tai useampi pelaaja tulee viereen hakemaan syöttöjä. Tämän ohjeistaminen tosin mennee Augelle aivan liian vaikeaksi.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #784 : 11.05.2018 klo 11:57:29

Sori off-topic.

Oletan että tuo statistiikka on Kroatia-pelistä. Siinä laskin huvikseni syöttöketjuja, Suomi sai kaksi kertaa aikaiseksi seitsemän syötön ketjun, joista molemmista tuli lopuksi kulma. Perussuoritus oli siellä 1-3 syöttöä omille tasoa. Seitsemän topparia kentällä ja taktiikka paskaa roiskintaa ja ruotsalainen eläkeläinen vielä antoi jengille kehut päälle. Jeesus mikä urpo. Itse asiassa noilla näytöillä varmaan Raipe jo kohta soittaa Hasselle.
Sori, off-topic...Kroatia vastassa, ja joku laskee tosissaan Suomen syöttöketjuja? Eikö ennakkoon jo voida lähteä siitä, että Suomi ei koske palloon. Silloin asettuu ehkä kontekstiin myös selkeä puolustajan käyttö keskikentän pohjalla. Ja tuloshan oli siedettävä, vaikka pääsyy vissiin oli, ettei Kroatia nyt ihan parasta omaa jalkapalloaan pelannut.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #785 : 11.05.2018 klo 12:01:43

Kautonen, joka on myös koonnut joukkueen, on siis mainettaan parempi valmentaja, sillä perusteella että jos SJK:lla olisi niin hyviä pelaajia, ettei pelitavalla olisi merkitystä, olisi SJK:n peli parempaa ja voittoja ropisisi?


Niin, jos haluaa lukea, kuin piru raamatttua. Voisiko se joukkueen kokoaminen olla kesken ja useita avainpelaajia vajaakuntoisina tai pois rivistä?
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #786 : 11.05.2018 klo 12:08:02

Ja Auge testasi Klingaa laidalla huonolla menestyksellä jo Lahessa.
Ei vissiin ihan avauksen laituriksi ole Klingaa kaavailltu. Ei Lahissa, klubbenissa, eikä kerhossakaan. Käyttökelpoinen pelaaja. Joku sanoo, että tehoton. Jaa, pääasia, että joku tekisi maaleja. Ayarna vaikka, ja Reubenhan vasta tehoton onkin, ihan lokki tällä logiikalla.
Utelias Vili

Poissa Poissa


Vastaus #787 : 11.05.2018 klo 12:19:18

Klingahan on osimoilleen niin selvä keskikaistan pelaaja kun olla ja voi, parhaat pelipaikat lienee siinä dmc:n ja mc:n tonteilla.
Se on aikalailla selvää miten käy kun heittään kyseisten pelipaikkojen avuilla omistetun pelaajan laitaan.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #788 : 11.05.2018 klo 12:22:16

Klingahan on osimoilleen niin selvä keskikaistan pelaaja kun olla ja voi, parhaat pelipaikat lienee siinä dmc:n ja mc:n tonteilla.
Se on aikalailla selvää miten käy kun heittään kyseisten pelipaikkojen avuilla omistetun pelaajan laitaan.
Jätetäänkö penkille jos on yhdestoista terve mies?
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #789 : 11.05.2018 klo 12:26:29

Pelipaikkalottoa sanan varsinaisessa merkityksessä ei ole tainnut SJK:ssa koskaan olla. Kautosen aikanakin nuo oudoimmat kokeilut ovat jääneet lyhytaikaisiksi. En tiedä kenen idea on ollut laittaa Ville Tikkanen toppariksi, mutta on ollut varsin toimiva ratkaisu. Koskaan aiemmin ei ole tainnut topparina pelata.

Valakarin aikana nähtiin useita uusia pelipaikkoja, jotka tuntuivat täysin käsittämättömiltä, ja silti niillä jatkettiin. Ja lopulta jatkettiin niin kauan, että Teemu Penninkankaasta tuli varteenotettava vaihtoehto maajoukkueenkin pakiksi. Saman pelipaikan Timo Tahvanainen (talvi)maajoukkueessa jo nähtiinkin. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta Tahvanainenkaan ei tainnut pakkina pelata ennen kuin tuli SJK:hon. Akseli Pelvaksen Valakari laittoi laitaan, ja sekin tuntui suhteellisen typerältä. Lopulta homma toimi järisyttävän hyvin. Toimi niin hyvin, että Falkenbergissa luultiin, että Pelvas sopii laidalle 4-4-2:ssa. Ei sopinut.

Tämä laiturien puute on ollut SJK:ssa lähes aina. Aiemmin laidoille on laitettu sellaisia hyökkääjiä, kymppipaikan pelaajia, ja keskikentän keskustan pelaajia, jotka sinne ovat sitten edes jotenkuten sopineet. (Juho Lähde, Wayne Brown, Bahrudin Atajic, Tuco, Akseli Pelvas, Justin Moose). Nyt laidalle ei ole edes niitä muiden pelipaikkojen riittävän juoksuvoimaisia ja riittävän dynaamisia pelaajia, joita on aiempina vuosina voinut laidalle peluuttaa. Klinga taitaa olla se paras vaihtoehto noista tämän hetken keskikentän keskustan pelaajista.

Ionsin varmaan ajateltiin olevan kunnossa vähän aiemmin, ja ehkä nähtiin, että Tendeng/Tolonen/JokuMuu siellä laidalla voisi myös tarvittaessa pelata. Mutta siitä huolimatta joukkue on väärin kasattu. Ehkäpä Mustoeta voisi kokeilla laidalla sitten, kun Hurme tervehtyy, ja aiemminkin, jos Auge luottaa/luotttaisi Sundmaniin. Mutta Mustoekin on vasemman laidan pelaaja, joten Ionsin tulon myötä palautuisi puolustajaksi.
Utelias Vili

Poissa Poissa


Vastaus #790 : 11.05.2018 klo 12:34:02

Jätetäänkö penkille jos on yhdestoista terve mies?

Jos kukaan laituri ei oo ehjä, niin pakkohan sinne on joku laittaa.
Mutta ei se Klingan pelipaikka silti lähellekään ole.
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #791 : 11.05.2018 klo 12:36:46

Klingahan on osimoilleen niin selvä keskikaistan pelaaja kun olla ja voi, parhaat pelipaikat lienee siinä dmc:n ja mc:n tonteilla.
Se on aikalailla selvää miten käy kun heittään kyseisten pelipaikkojen avuilla omistetun pelaajan laitaan.

Aika kevyt dmc:n rooliin mielestäni...
Utelias Vili

Poissa Poissa


Vastaus #792 : 11.05.2018 klo 12:44:06

Aika kevyt dmc:n rooliin mielestäni...

Niin on Verrattikin, mutta kyllä se siinä pystyy jonkun jykevämmän kaverin kanssa pelaamaan hyvin.
Yksistään toki turhan keponen.

Joskin on sanottava, etten oo kyseisen pelaajan pelejä kovin paljon nähnyt sen jälkeen kun Lahesta lähti.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #793 : 11.05.2018 klo 13:12:21

Sori, off-topic...Kroatia vastassa, ja joku laskee tosissaan Suomen syöttöketjuja? Eikö ennakkoon jo voida lähteä siitä, että Suomi ei koske palloon. Silloin asettuu ehkä kontekstiin myös selkeä puolustajan käyttö keskikentän pohjalla. Ja tuloshan oli siedettävä, vaikka pääsyy vissiin oli, ettei Kroatia nyt ihan parasta omaa jalkapalloaan pelannut.
Ja miten kävi vieraissa, kun Rive astui puikkoihin ja saatiin enemmän kuin 2 syöttöä kerralla omille, eikä roiskittu?


10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #794 : 11.05.2018 klo 13:30:26

En tiedä kenen idea on ollut laittaa Ville Tikkanen toppariksi, mutta on ollut varsin toimiva ratkaisu. Koskaan aiemmin ei ole tainnut topparina pelata.

Tikkanen on mielestäni pelannut edustuksessa pääasiassa topparina ihan jo saapumisestaan lähtien. Olisiko sitten ollut Simon idea vai kenen, sitä tuskin saadaan koskaan tietää.

Klinga taas on tainnut pelata parhaat ottelunsa SJK:n paidassa kasipaikalla aikoinaan Simon alaisuudessa. Sittemmin pelipaikka on löytynyt (valitettavasti) useimmiten laidalta. Klinga sopii nykyisistä paskoista vaihtoehdoista parhaiten laidalle, mutta onhan tuo joukkue nyt ihan vitun huonosti kasattu. Jos kauteen lähdetään yhdellä loukkaantuneella ja koko preseasonin missanneella laiturilla, ei syyllistä voi hakea mistään muualta kuin peilistä. Kun joukkue on rakennettu noin epätasapainoiseksi niin loukkaantumisten ja laiturien puutteen taakse on ihan turha mennä. Varsinkin kun pelaajabudjetti on lähes miljoona euroa ja jo ennestään vahvaa keskisektoria vahvistettiin talvella neljällä pelaajalla.

Joku Zenelikin olisi tällä hetkellä SJK:lle kultaakin arvokkaampi pelaaja.

E. Ja Augelle voisi oikeasti sopia kakkoseksi joku taktisempi ja analyyttisempi valmentaja niin kuin BiriBiri aiemmin toi esille, kuten joku Riveiro tai vaikka Jani Sarajärvi. Pagesta nyt ei ainakaan ole välittynyt kuvaa tällaisena tyyppinä. Mistään mitään tietämättä voisin kuvitella, että Page ja Auge ovat hyvin samantyylisiä pukukopissa kasvaneita "äijävalmentajia".
« Viimeksi muokattu: 11.05.2018 klo 13:46:36 kirjoittanut 10 puukkoa »
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #795 : 11.05.2018 klo 13:31:34

Ja miten kävi vieraissa, kun Rive astui puikkoihin ja saatiin enemmän kuin 2 syöttöä kerralla omille, eikä roiskittu?



No tuskin on peli toisensa veli edes perättäisinä päivinä. Samoilla pelaajilla, samalla kentälläkään. Isossa kuvassa Suomi ottaa Ktoatialta tauluun yhdeksän kertaa kymmenestä, oli Backea tai Kanervaa. Viimeinen valmentaja, jonka voi sanoa tehneen omalla työllään eroa, oli Hodgson. Hänkin toki pelasi ensisijaisesti omaan pussiin :/
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #796 : 11.05.2018 klo 13:38:32

Jätetäänkö penkille jos on yhdestoista terve mies?
Seinämäellä taitaa olla melkein 50 sopimuspelaajaa. Kyllähän siellä varmaan on tulossa se päivä kun on vain 11 tervettä pelaajaa joista valitaan kokoonpano. :D
Calu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Toni Mestari Nieminen


Vastaus #797 : 11.05.2018 klo 13:42:08

Jätetäänkö penkille jos on yhdestoista terve mies?

Pätevä valmentaja muokkaisi taktiikkaa käytössä olevan (tässä tapauksessa vielä itse kasatun) pelaajamateriaalin mukaan. Ei väkisin änge pelaajaa laitaan koska laitureita ei ole mutta ainoa taktiikka minkä osaa vaatii wingerin. Tai sitten ainakin vähintään muokkaisi roolia.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #798 : 11.05.2018 klo 13:42:18

No tuskin on peli toisensa veli edes perättäisinä päivinä. Samoilla pelaajilla, samalla kentälläkään

Ei ole ei. Augehan aikanaan leuhutti SMJK:n tapaamisessa yllättäneensä taktiikallaan Ruotsin junnumajun ja napanneensa 1-0 vierasvoiton. Kaksi päivää myöhemmin tämä mullistava taktiikka oli sen verran selvinnyt ruotsalaisille, että pataan tuli 4-1.
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #799 : 11.05.2018 klo 13:51:30

Eikös se ollut Auge, joka oli palattuaan jostain amerikkalaisesta valmentajakonferenssista, tokaissut kysymykseen "mitä reissusta jäi käteen?", että "ainakin se, että meillä on Suomessa tosi hyvällä tasolla osaaminen"? Koitin etsiä tätä haastattelua, mutta eihän tuolta huu-tv:n arkistoista mitään löytynyt.

 
Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines