FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.12.2019 klo 12:56:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Liittohallitus, piiri pieni pyörii  (Luettu 1861 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BrDead
: 20.11.2010 klo 18:52:59

Uutinen

Suomen Palloliiton (SPL) liittovaltuuston syyskokous käynnistyi perjantaina (19.11.) Eerikkilän Urheiluopistolla Tammelassa. Avauspäivänä liittovaltuusto valitsi uudelleen puheenjohtajakseen Harri Talosen (Tampere) ja varapuheenjohtajaksi Heikki Grönlundin (Turku). Lisäksi valtuusto valitsi neljä liittohallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Leena Ståhl, Arto Havo ja Pekka Hahl valittiin yksimielisesti jatkamaan hallituksessa. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Kari Koskela erovuorossa olleen Jan-Erik Sundellin tilalle.


Jälleen oli neljä erovuoroista jäsentä ja yllätys, yllätys, heistä kolme sai jatkaa yksimielisesti hallituksessa. Ainoastaan ilmeisesti hankalaksi ja liian voimakkaaksi persoonaksi katsottu Jan-Erik Sundell sai jättää paikkansa ja korvattiin myös Keski-Pohjanmaalta olevalla hiljaisella stuntilla.

Joku asiasta enemmän tietävä voinee kertoa johtuiko tämä siitä, että Sundell oli käsittääkseni ajamassa Enckelmania puheenjohtajaksi viime vuonna Niinistön sijaan?

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines