FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 08:14:10 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: A MAAJOUKKUE/Hodgson  (Luettu 19247 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #25 : 17.07.2006 klo 10:22:44

Uutinen
Hodgson noteeraa Vuorisen tehot
17.07.2006 09:56

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson (kuvassa) on pistänyt merkille Hongan Hermanni Vuorisen hurjan maalivireen.

- Vuorinen on nuori ja lupaava pelaaja. Hän pelaa nyt alle 21-vuotiaiden joukkueessa ja on monen muun pelaajan tavoin tarkkailtavien listalla A-maajoukkuetta varten, Hodgson totesi nähtyään Vuorisen neljä maalia Interiä vastaan.

Samalla Hodgson kuitenkin pistää hieman jäitä hattuun.

- Täytyy muistaa, että meillä on monia muitakin hyökkääjiä taistelemassa näistä pelipaikoista, A-maajoukkueluotsimme jatkoi.


Hodgsonin kanssa samoilla linjoilla. Vaikka Hongassa ja Veikkausliigassa loistaa, ei se tee vielä kenestäkään kovaa maalintekijää maajoukkueeseen. Ollaanpa realistisia, että jos Veikkausliigassamme joku pelaa superlatiivein ja vieläpä aivan uudenlaista pelitapaa liigassamme toteuttavassa joukkueessa, ei mies ole välttämättä vielä tarpeeksi kypsä maajoukkueeseen, jossa peliympäristö ja -tapa on ihan erilainen. Mutta mm. Vuorinen on pantu merkille ja varmasti häntä tullaan kokeilemaan jossain muodossa. Lisää näitä miehiä!

Toki tämä on hieno homma. Ja totta myös se, etteivät Veikkausliigan tähdet aina pärjää kovemmalla tasolla, mutta nyt kannattaa muistaa se, että Vuorinen on nuori jamppa ja kehitystä varmasti tapahtuu jatkossakin. Lisäksi Vuorinen on tällä hetkellä todella "kuuma" pelaaja.
Suurin virhe mitä tässä vaiheessa voi tehdä, on se, ettei miehelle annettaisi näyttöpaikkaa ollenkaan. En halua arvostella tahi haukkuakaan ketään "kokeneemmasta kaartista", mutta olisi mielenkiintoista miten esimerkiksi Forssellin otteissa alkaisi näkymään, kun hänen paikkaansa avauskokoonpanossa alkaisi todella uhkaamaan nämä nuoret kaverit.
Game

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 17.07.2006 klo 10:33:18

Varmasti Vuorista kokeillaan jossain vaiheessa maajoukkuekuvioissa, mutta pitää myös muistaa eräs asia. Suomen ehdoton päätavoite on nyt selviytyä arvokisoihin tästä karsintalohkosta ja se tarkoittaa sitä, että siellä kentällä täytyy pelata parhaiden pelaajien. Nyt ei ole tällä hetkellä aika nostaa uusia miehiä mahdollisesti ulkomaankentille, koska nyt on taisteltava siiitä jatkopaikasta eikä missään tapauksessa ole varaa tärkeissä otteluissa peluuttaa mahdollisesti floppaavia uusia pelaajia. Tältä pohjalta olettaisinkin, että Vuorinen pääsee näyttämään kykyjään lohkon heikompia joukkueita vastaan, ja jos sitä kautta hänelle tulee onnistumisia, niin varmasti hän pääsee antamaan panostaan isommissakin otteluissa. Pelaajien testaamiset on hyvä suorittaa harjoituspeleissä ja onneksi näin tehtiinkin.

Uusien miesten nostamiseen vaikuttaa myös luonnollisesti se, että kuinka hyvin nämä "alkuperäisen suunnitelman" miehet pelaavat siellä kentällä.
« Viimeksi muokattu: 17.07.2006 klo 10:34:26 kirjoittanut Game »
Ezsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #27 : 17.07.2006 klo 10:34:48

Nimenomaan Vuorinen on tällä hetkellä kuuma pelaaja, mutta miehen sisäänajaminen tuskin toteutuu ihan lähiaikoina tiukan EM-karsintaputken alkaessa - ellei miestä uskalleta kokeilla ns. heikompia maita vastaan. Hodgson odottanee hänen kehitystään vielä. On todella hyvä asia, että nousee nuoria, täysin uusia tuttavuuksia uhkaamaan maajoukkuekonkareiden asemaa. Kilpailu pelipaikoista maajoukkueessa olisi todella tervetullutta suomalaiseen jalkapalloiluun. Liikaa näitä uusia tuttavuuksia ei ole viime aikoina maajoukkueessa näkynyt ja niinpä maajoukkuemiehet ovat saattaneet tuudittautua turvalliseen asemaansa joukkueessa.
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #28 : 17.07.2006 klo 10:39:00

Pitää myös muistaa se, että osa pelaajista piti houkutella mukaan jo tähän em2008 karsintaprojektiin, joten seuraaviin mm-karsintoihin lähdettäessä, joukkueemme on varmasti pitkälti eri näköinen kun nyt. Siihenkään virheeseen ei ole varaa, että näillä samoilla miehillä painetaan, kunnes ovat 40-vuotiaita koko sakki ja sitten vedetään kerralla koko joukkue uusiksi joistakin parikymppisistä tulevista tähdistä.
Riskejä on otettava. Tapahtuu se sitten niin, että joitakin uusia nimiä nostetaan pelaamaan karsinnoissa näitä "heikompia" vastaan tai mitä tahansa, mutta sokea luottamus kokemukseenkin voi olla kohtalokasta.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #29 : 17.07.2006 klo 11:54:01

Tarvajärvi näyttäisi aloittavan kauden heerenveenin ykköskeskushyökkääjänä, olisikohan aika kokeilla a-maajoukkueessa ?
Luigi

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 17.07.2006 klo 14:03:36

Kaiken Herkku-hehkutuksen keskellä on syytä pitää mielessä myöskin se, että Roitsun maajoukkueen todennäköisimmin harrastama perseenroiskinta ei välttämättä ole se pelityyli, mikä soveltuu parhaiten juuri Vuoriselle. Hongan paidassa pelatessaanhan Hermanni on saanut totutella siihen, että tarjoilu todellakin toimii ja pallo tuodaan sulle lähes tulkoon suoraan jalkaan ja tehtäväksi jää ainoastaan toimittaa se suoraan maaliin. Maajoukkueessa tilanne olisi mahdollisesti kovin erilainen, kun Vuorisen pitäisikin pyrkiä taikomaan maalipaikkoja itse "kuin tyhjästä".

Edit. Toisaalta pelaajalle, joka osaa seistä (tässä tapauksessa lähinnä kai erikoistilanteissa) oikeassa paikassa oikeaan aikaan on aina käyttöä, varsinkin, kun Roy-boyn jengi ei tule luomaan kovinkaan montaa maalipaikkaa per ottelu. ;) Ylos
« Viimeksi muokattu: 17.07.2006 klo 14:11:52 kirjoittanut Luigi »
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 19.07.2006 klo 08:12:37

Kaiken Herkku-hehkutuksen keskellä on syytä pitää mielessä myöskin se, että Roitsun maajoukkueen todennäköisimmin harrastama perseenroiskinta ei välttämättä ole se pelityyli, mikä soveltuu parhaiten juuri Vuoriselle. Hongan paidassa pelatessaanhan Hermanni on saanut totutella siihen, että tarjoilu todellakin toimii ja pallo tuodaan sulle lähes tulkoon suoraan jalkaan ja tehtäväksi jää ainoastaan toimittaa se suoraan maaliin. Maajoukkueessa tilanne olisi mahdollisesti kovin erilainen, kun Vuorisen pitäisikin pyrkiä taikomaan maalipaikkoja itse "kuin tyhjästä".

Tuosta jossain määrin eri mieltä. Maajoukkueen keskikenttä on kuitenkin todella kova - ei häpeä oikeastaan kenellekään karsintalohkossa. Varmasti Litmanen, Losa ja Tainio muiden muassa sen pallon jalkaan tuo - kärkipelaajan tehtäväksi tällöin todella jää pistää se pallo maaliin. Forssellin myötä ollaan ehkä totuttu siihen, että hän (Losan säestämänä) noita paikkoja pystyy myös tyhjästä luomaan.

Kuqin kohdalla puolestaan niin hän ei mikään luontainen maalintekijä ole - laukaukset lähtee voimalla ja silmät kiinni, usein vähän minne sattuu. Lisänä se fakta, että Kolkka on oikeastaan ainoa luontainen laituri eikä laitapakitkaan ole mitään munaravaajia, joten Kuqille en hirveästi tilaa tuossa ryhmityksessä näe - se vaatisi juuri näitä munaravaajia ja päteviä keskittäjiä laidoille, minimissään sen kaksi - mieluiten myös laitapakit lisänä.

Vuorista olisin ihan valmis kokeilemaan, mieluiten alkuun tietysti jo ratkenneissa peleissä loppuminuuteilla ja siitä vähän katsoen riittääkö se taso. Mahdollisesti jos siltä näyttää niin heikompia joukkueita vastaan sitten jopa ihan avauksessa asti. Sama pätee Tarvajärveen. Tuo itseluottamus on kuitenkin maalintekijälle kaiken a ja o, uskoisin sitä tällä hetkellä Vuoriselta löytyvän vaikka muille jakaa. Itseluottamus näkyi aikanaan myös varsin keskinkertaisen pelaajan eli Sumialan otteista maajoukkueessa, pelasi upeasti yli tasonsa lähes poikkeuksetta.

Sinänsä sääli, ettei Roihalla ota sujuakseen ulkomailla - kotiinpaluu voisi tehdä sielläkin suunnalla hyvää ja ura lähteä uuteen komeaan nousuun. Toivottavasti myös Tintti alkaa laittamaan maaleja tasaisen tappavaan tahtiin pitkästä aikaa, nopeajalkainen hyökkääjä on aina erinomaista olla maajoukkueessa.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #32 : 19.07.2006 klo 13:10:17

Mursun pahin ongelmahan oli se, ettei uusia pelaajia juuri kokeiltu. Aina vedettiin samalla kaavalla ja samoilla pelaajilla. Sitten loukkaantumisten ja muiden takia oli aina kovat selitykset materiaalin kapeudesta ja siitä kuinka olemme pieni maa. Väykkäkin pääsi loukkaantumisen takia 21-joukkueesta maajoukkueeseen, siitä suoraan avaukseen ja sen jälkeen onkin ollut A-joukkueen vakiokasvo. Ei se lentomatka ulkomaille miehestä tee yhtään sen parempaa, vaan ihan hyvin Veikkausliigastakin voi tulla maajoukkuepelaaja, joka sitä kautta sitten skoutataan ja lähtee isompiin ympyröihin. Itse ainakin toivon Vuorisen saavan näytönpaikan juuri harjoituspelissä Pohjois-Irlantia vastaan. Jos mies on valmis näihin kuvioihin, niin saa A-maajoukkue jälleen yhden potentiaalisen hyökkääjän, joita tällä hetkellä ei ringissä liikaa ole.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2006 klo 13:12:06 kirjoittanut Bootlegger »
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 19.07.2006 klo 13:30:46

Mursun pahin ongelmahan oli se, ettei uusia pelaajia juuri kokeiltu. Aina vedettiin samalla kaavalla ja samoilla pelaajilla. Sitten loukkaantumisten ja muiden takia oli aina kovat selitykset materiaalin kapeudesta ja siitä kuinka olemme pieni maa. Väykkäkin pääsi loukkaantumisen takia 21-joukkueesta maajoukkueeseen, siitä suoraan avaukseen ja sen jälkeen onkin ollut A-joukkueen vakiokasvo. Ei se lentomatka ulkomaille miehestä tee yhtään sen parempaa, vaan ihan hyvin Veikkausliigastakin voi tulla maajoukkuepelaaja, joka sitä kautta sitten skoutataan ja lähtee isompiin ympyröihin. Itse ainakin toivon Vuorisen saavan näytönpaikan juuri harjoituspelissä Pohjois-Irlantia vastaan. Jos mies on valmis näihin kuvioihin, niin saa A-maajoukkue jälleen yhden potentiaalisen hyökkääjän, joita tällä hetkellä ei ringissä liikaa ole.

Itse asiassa pelaaminen laadukkaassa sarjassa ulkomailla, nimenomaan _pelaaminen_, vaikuttaa varmasti hyvinkin paljon -veikkausliigan taso on kuitenkin mitä on. Äärimmäisen kaukana vaikka sitten jostain Eredivisien tasosta.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #34 : 19.07.2006 klo 13:37:23

Itse asiassa pelaaminen laadukkaassa sarjassa ulkomailla, nimenomaan _pelaaminen_, vaikuttaa varmasti hyvinkin paljon -veikkausliigan taso on kuitenkin mitä on. Äärimmäisen kaukana vaikka sitten jostain Eredivisien tasosta.

Tarkoitin lähinnä nyt sitä, että tällä hetkellä yleinen mielipide Vuorisen maajoukkuepaikasta on ei, koska pelaa Veikkausliigassa. Nyt jos vaikka Empoli miehen ostaisi, täällä rupeaisi tulemaan kovaa kritiikkiä siitä, miksi Vuorinen ei pääse maajoukkueeseen. Edelleenkään se lentomatka ei tee Vuorista yhtään sen paremmaksi pelaajaksi; pelaisi varmasti yhtä hyvin maajoukkueessa nyt kuin 3kk päästä Empolin miehenä.
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #35 : 19.07.2006 klo 13:46:29

Tarkoitin lähinnä nyt sitä, että tällä hetkellä yleinen mielipide Vuorisen maajoukkuepaikasta on ei, koska pelaa Veikkausliigassa. Nyt jos vaikka Empoli miehen ostaisi, täällä rupeaisi tulemaan kovaa kritiikkiä siitä, miksi Vuorinen ei pääse maajoukkueeseen. Edelleenkään se lentomatka ei tee Vuorista yhtään sen paremmaksi pelaajaksi; pelaisi varmasti yhtä hyvin maajoukkueessa nyt kuin 3kk päästä Empolin miehenä.

Eikä tämä koske pelkästään Vuorista. Veikkausliigassa hyvin esiintyviä pelaajia ei muutenkaan juuri maajoukkueessa näy. Ei varmasti avausmiehistön tasoisia pelaajia Veikkausliigasta löydy, mutta ainakin vaihtopenkille ja harkkamatseihin. Muutenkin olen enemmän kokeilujen kannalla.
Nykytrendi tuntuu olevan se, että lupaavia/hyviä pelaajia ei oteta maajoukkuerinkiin ennen kuin ovat ulkomailla pelaamassa. Lentomatka ei ketään paranna.
Tähän päälle vielä stressi uudesta asuinympäristöstä ja näyttöpaineet uudelle seuralle, se ei välttämättä jokaisen pelaajan kohdalla ole paras mahdollinen tilanne startata maajoukkueuraansa.
pu-nikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: jippo


Vastaus #36 : 19.07.2006 klo 14:09:04

Forssellin myötä ollaan ehkä totuttu siihen, että hän (Losan säestämänä) noita paikkoja pystyy myös tyhjästä luomaan.

WTF  ???
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 19.07.2006 klo 15:24:53

WTF  ???

Seuraa maaotteluita! Forsselhan on pitänyt mm. Saksan puolustusta täysin pilkkanaan Ylos Losa puolestaan lätkinyt niitä vaparimaaleja ihan älyttömistä paikoista. Asioita joihin Kuqi ei ikinä ole pystynyt eikä ikinä tule pystymään.

Tarkoitin lähinnä nyt sitä, että tällä hetkellä yleinen mielipide Vuorisen maajoukkuepaikasta on ei, koska pelaa Veikkausliigassa. Nyt jos vaikka Empoli miehen ostaisi, täällä rupeaisi tulemaan kovaa kritiikkiä siitä, miksi Vuorinen ei pääse maajoukkueeseen. Edelleenkään se lentomatka ei tee Vuorista yhtään sen paremmaksi pelaajaksi; pelaisi varmasti yhtä hyvin maajoukkueessa nyt kuin 3kk päästä Empolin miehenä.

Kuten jo mainitsinkin niin nimenomaan se pelaaminen laadukkaamassa sarjassa vaikuttaa, ei ressujen penkillä istuminen tms.. Tai vaikka sitten se lentäminen. Mutta jos Hermanni latoisi maaleja samaan tahtiin Empolin avauksessa niin se varmasti olisi kovempi näyttö kuin nuo maalit Veikkausliigassa.

Maailmallahan Vuorinen ei onnistunut - tai nuorisomaaotteluissa.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #38 : 19.07.2006 klo 15:55:40

Kuten jo mainitsinkin niin nimenomaan se pelaaminen laadukkaamassa sarjassa vaikuttaa,

Enhän minä sitä kyseenalaistanutkaan. Mutta ei sen pidä olla mikään itsestäänselvyys, että pelaa ulkomailla, laitetaan maajoukkueeseen. Pelaa Veikkausliigassa, ei pelaa maajoukkueessa.

Esimerkiksi jos Forssell nyt palaisi Veikkausliigaan, ei häntä näiden loogisten päättelyiden mukaan myöskään maajoukkueessa pitäisi peluuttaa, koska Veikkausliiga on niin huonotasoinen sarja.
pu-nikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: jippo


Vastaus #39 : 19.07.2006 klo 17:07:47

Seuraa maaotteluita! Forsselhan on pitänyt mm. Saksan puolustusta täysin pilkkanaan Ylos Losa puolestaan lätkinyt niitä vaparimaaleja ihan älyttömistä paikoista. Asioita joihin Kuqi ei ikinä ole pystynyt eikä ikinä tule pystymään.

5 vuotta sitten ::)... Ei taida Forssell enää nousta teinitähtivuosiensa tasolle, mutta toivotaan; jonkunhan niitä maalejakin olisi tehtävä. Siinä ei ole viime aikoina maajoukkueessa onnistunut sen paremmin Kuqi kuin Forsselkaan.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2006 klo 17:18:57 kirjoittanut pu-nikki »
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 19.07.2006 klo 17:19:20

Esimerkiksi jos Forssell nyt palaisi Veikkausliigaan, ei häntä näiden loogisten päättelyiden mukaan myöskään maajoukkueessa pitäisi peluuttaa, koska Veikkausliiga on niin huonotasoinen sarja.

Tämähän on se yksinkertainen syy miksi Forssell ei Veikkausliigaan palaa, Veikkausliiga on heikkotasoinen sarja, mutta Forssell ei ole heikkotasoinen pelaaja Ylos

Maaottelut ovat kovia kansainvälisiä pelejä. Huippusarjassa pelataan kovatasoisia pelejä aivan eri tempolla kuin Veikkausliigassa. Tämän vuoksi vaikiokokoonpanossa korkeatasoisemmassa sarjassa pelaava on aivan ehdoton valinta maaotteluihin, penkinkuluttajien kohdalla tilannetta toki sopii tarkastaa uudelleen.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #41 : 19.07.2006 klo 17:24:22

Tuo Forssellin peluu Veikkausliigassa oli vain esimerkki ja raha on suurin syy siihen miksi hän ei Veikkausliigassa pelaa.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 19.07.2006 klo 20:57:04

Tuo Forssellin peluu Veikkausliigassa oli vain esimerkki ja raha on suurin syy siihen miksi hän ei Veikkausliigassa pelaa.

Eiköhän taso ole se suurin syy. Muuten Forssell pelaisi varmasti Quatarissa.
Bootlegger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, SAPA, Roma.


Vastaus #43 : 19.07.2006 klo 21:38:55

Rahan jälkeen suurin syy pelata eurokentillä on maine ja halu tulla maailman tietoisuuteen.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 20.07.2006 klo 07:05:20

Rahan jälkeen suurin syy pelata eurokentillä on maine ja halu tulla maailman tietoisuuteen.

Kunnianhimo ja katsoa miten pitkälle urallaan pystyy pääsemään? ;D Ylos Toki rahakin varmasti merkitsee, varmasti moni työntekijäkin mieluummin tienaa Lontoossa rahoituspäällikkönä £20k/kk kuin Suomessa siivoamassa vanhojenkotien vessaa työmarkkinatuella.

Itse asiassa monet - etenkin suomalaiset - pelaajat ovat varsin jalat maassa tyyppejä, jotka olisivat varmasti valmis antamaan lähes mitä vaan, etteivät olisi päivittäin tabloideissa.
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #45 : 20.07.2006 klo 07:19:21

Itse asiassa monet - etenkin suomalaiset - pelaajat ovat varsin jalat maassa tyyppejä, jotka olisivat varmasti valmis antamaan lähes mitä vaan, etteivät olisi päivittäin tabloideissa.

 ;D
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 20.07.2006 klo 07:52:41

;D

Tainio, Hyypiä, Litmanen.. Suurimmista tähdistä ainakin näiden vakaasti uskon, että pitäisivät mieluummin yksityiselämänsä aivan jossain muualla kuin lehtien sivuilla jetset-tyyliin. Usein myös siirtävät kunniaa itseltään koko joukkueelle/muulle pelaajalle hyvien otteluiden jälkeen.

Nojoo, vähän hedelmätöntä tämä inttäminen muutenkin. Jalkapalloilijoista huipputasolla varmaan promille pelaa sen vuoksi että pääsee keikuttamaan persettään lehtien sivuilla ja saa tuota maailmanlaajuista mainetta tms.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2006 klo 07:56:53 kirjoittanut jp72672 »
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #47 : 20.07.2006 klo 07:57:05

Mainitsit kolme nimeä, kuitenkin sanoit monet. On totta, että varsinkin nämä suurimmat suomalaiset tähdet ovat melko "nöyriä", mutta entäs sitten vaikka Eremenko, Riihilahti jne., jotka varmasti nauttivat jokaisesti pienestäkin saamastaan huomiosta.
Lisäksi maajoukkueessa on varmasti näitä tyyppejä, jotka vasta haaveilevat jetset-livingistä, mutta eivät ole tarpeeksi hyviä/pelaa tarpeeksi hyvässä seurassa, jotta lehdistöä kiinnostaisi. Silti haetaan kovaa vauhtia beckham/c.ronaldo -lookia.
Suomen lehdistö, ainakaan "roskalehdistö", ei jaksa jalkapalloilijoista kiinnostua, kun he eivät kuitenkaan ökyile Suomessa ja täällä riittää tarpeeksi tyhmiä kendoilijoita riittämiin.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 20.07.2006 klo 07:58:57

Mainitsit kolme nimeä, kuitenkin sanoit monet. On totta, että varsinkin nämä suurimmat suomalaiset tähdet ovat melko "nöyriä", mutta entäs sitten vaikka Eremenko, Riihilahti jne., jotka varmasti nauttivat jokaisesti pienestäkin saamastaan huomiosta.
Lisäksi maajoukkueessa on varmasti näitä tyyppejä, jotka vasta haaveilevat jetset-livingistä, mutta eivät ole tarpeeksi hyviä/pelaa tarpeeksi hyvässä seurassa, jotta lehdistöä kiinnostaisi. Silti haetaan kovaa vauhtia beckham/c.ronaldo -lookia.
Suomen lehdistö, ainakaan "roskalehdistö", ei jaksa jalkapalloilijoista kiinnostua, kun he eivät kuitenkaan ökyile Suomessa ja täällä riittää tarpeeksi tyhmiä kendoilijoita riittämiin.

Edelleen - tuskin juuri kukaan jalkapallosta lähtee ammattia tekemään, jotta pääsisi keinuttamaan persettä lehtien sivuilla. Tähän on helpompiakin keinoja kuin vuosien ja vuosien työ, verta ja kyyneleitä, ennen kuin minkäänlaista korvausta alkaa tuosta ammatistaan saamaan - suurin osa ei koskaan huipputasolle tule pääsemään tai edes elättämään itseään jalkapallolla.

Mainitsin joo kolme, voin mainita enemmänkin. Valakari, Tihinen, Pasanen, Wiss, Paatelainen.. Onko tuossa jo monta?
« Viimeksi muokattu: 20.07.2006 klo 08:00:51 kirjoittanut jp72672 »
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #49 : 20.07.2006 klo 08:17:02

Kyse ei ole siitä, että rupeaako joku pelaamaan futista päästäkseen valokeilaan, vaan siitä, että kuinka käyttäytyy, kun on jo jalkapalloammattilainen. Esimerkiksi Kuningas Litti on aina pysynyt suhteellisen nöyränä. Jotkut oikein pyrkivät seiskoihin.

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa