FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.11.2018 klo 00:34:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 140 [141] 142 ... 158
 
Kirjoittaja Aihe: Spekuloinnit varmistuneista siirroista  (Luettu 769123 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #3500 : 07.09.2017 klo 10:38:31

Vielä tuohon Silvan tapaukseen liittyen: seuroilla on kaksi kuukautta aikaa saada paperiasiat kuntoon, joten lisäajat voisi jättää kokonaan myöntämättä.
thiou

Poissa Poissa


Vastaus #3501 : 08.09.2017 klo 09:16:12

Ei olisi ollut ihan helppo tehtävä syrjäyttää Mosesin. Olisi ollut penkkiveikko.

Nämä on aina jotenkin huvittavia, kun ei hankita jonkun joukkueen kirkkainta tähteä, että pelaaja olisi "omassa joukkueessa" penkkiveikko. Jos Ox olisi päätynyt Chelseaan huhutuilla summilla ja huhutulla sopimuksella, niin aivan varmasti pelaajaa olisi kaavailtu avaukseen lähtökohtaisesti ja juurikin Mosesin tilalle.

Sama se on Liverpoolin kohdalla. Aivan varmasti Ox tulee saamaan aluksi paljon peliaikaa ja hänet nähdään ns. avauksen tason pelaajana jo tälle kaudelle. Ja jos haluaa käyttää sanaa rotaatio, niin samalla tavalla Oxia on kaavailtu joukkueen rotaation kuin vaikkapa Wijnaldumia, Cania, Lallanaa, Hendersonia tai Salahia. Ei siirrossa muuten olisi ollut mitään järkeä kenenkään kannalta.

Yksi pahimmista aliarvioinneista tältä kesältä oli Fosu-Mensahin laina Crystal Palaceen. Jotkut arvioivat, että Fosu-Mensah ei mahtuisi Crystal Palacen avaukseen. Mitähän järkeä siinä kenenkään kannalta olisi ollut, että Fosu-Mensah olisi siirtynyt Manun penkiltä Crystal Palacen penkille?
kekkilä

Poissa Poissa


Vastaus #3502 : 08.09.2017 klo 09:26:43

Oxin kohdalla kyllä mies tiesi itsekin joutuvansa Selssissä penkille Mosesin tuuraajaksi, joten valitsi Poolin missä varmasti saa enemmän peliaikaa.
Captain Oats

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Afrikan tähdet


Vastaus #3503 : 08.09.2017 klo 09:45:09

Lainaus
The first thing was the tough decision to leave Arsenal. That was the only thing that was really tough for me and the deliberation but Liverpool was the only option for me in terms of where I thought I would be playing," he exclusively told Sky Sports ahead of Saturday's showdown with Man City live on Sky Sports Premier League.
"The team and the feel of the whole football club in general just sat right with me. I think there are really exciting things to come here and especially with this manager so I felt it was right for me to push to be a part of that. I'm delighted that I finally got the opportunity to."   

Tai sitten Liverpool oli vain yksinkertaisesti houkuttelevampi vaihtoehto nuoren kehittyvän pelaajan silmissä.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3504 : 08.09.2017 klo 09:53:26

Nämä on aina jotenkin huvittavia, kun ei hankita jonkun joukkueen kirkkainta tähteä, että pelaaja olisi "omassa joukkueessa" penkkiveikko. Jos Ox olisi päätynyt Chelseaan huhutuilla summilla ja huhutulla sopimuksella, niin aivan varmasti pelaajaa olisi kaavailtu avaukseen lähtökohtaisesti ja juurikin Mosesin tilalle.

Kyllä Ox omissa papereissani ainakin olisi wing-backin tontilla ihan hyvin peliaikaa saanut ja pitkällä tähtäimellä ehkä jopa selkeä ykkösvaihtoehto laitaan, mutta kyllähän myös Moses tuolla paikalla sen verran kova tekijä on ollut että kilpailu peliajoista olisi ollut joka tapauksessa kovaa. Ehkä kilpailutilanteena olisi voinut verrata vähän Willianin ja Pedron asemaan ylempänä kentällä, sillä noillahan peliajat on aika puoliksi jaettu ja kaikkien ollessa pelikunnossa yleensä noista kahdesta paremmassa formissa oleva avaa Hazardin vierellä.

En nyt tiedä mitä tarkoitat tuolla "huhutuilla summilla ja huhutulla sopimuksella", mutta jos meinaat sitä yhtä paskahuhua jonka mukaan Oxlädistä olisi tehty ennen Hazardiakin seuran parhaiten palkattu pelaaja, niin jonkinlainen lähdekritiikki voisi ehkä olla paikallaan. Kovempaa palkkaa tuo varmasti tullessaan olisi nauttinut (n. £150K vko) kuin muutamaa isointa staraa lukuunottamatta ketkään joukkueen pelaajista, mutta ei silti lähellekään tuota yhden huhun mainitsemaa summaa ja muistaakseni jollain Mosesilla liksa on viimeisimmän jatkosopparinsa myötä siellä £110K hujakoilla, niin ei tuo nyt ainakaan palkkansa tai statuksensa puolesta olisi mikään niin iso tähti ollut että avauksen paikka olisi ollut sen takia jotenkin sataprosenttisen varma, vaan peliajat olisi edelleen jakautuneet näyttöjen perusteella. Siirtosumman puolestahan seura hommasi nyt sellaisella kolmellakymmenellä miljoonalla eurolla Zappacostan, jota pidetään varmaan lähtökohtaisesti Mosesin varamiehenä, eli tuollaiset ne markkinat nyt vaan tällä hetkellä ovat ja halvalla ei saa laatua mihinkään paikalle.

Sinänsä toki turhaa spekulointia, kun wing-backina pelaamisen jatkaminen ei Oxille ilmeisesti ollut missään vaiheessa edes vaihtoehto. Pelaajalle mieluisammilla keskikentän keskustan tai hyökkäävän laiturin paikoillahan tuo ei Chelseassa olisi kentälle päässyt kuin enintään energiajuomacupin alkukierrosten peleissä, kun taas Liverpoolissa on laitaan heti seuraavana kärkkymässä peliaikaa Mane&Salah kaksikon takana ja keskikentälläkin ehkä voi jotain saumoja peliaikoihin olla, vaikka tuo ei sillä tontilla mikään kaksinen pelaaja olekaan.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #3505 : 08.09.2017 klo 10:06:43

Tai sitten Liverpool oli vain yksinkertaisesti houkuttelevampi vaihtoehto nuoren kehittyvän pelaajan silmissä.

Tuossa lihavoidussa kohdassahan Ox viitannee nimenomaan pelipaikkaan.
thiou

Poissa Poissa


Vastaus #3506 : 08.09.2017 klo 10:37:11

En nyt tiedä mitä tarkoitat tuolla "huhutuilla summilla ja huhutulla sopimuksella"..

Esimerkiksi jotain tämmöistä:

Kovempaa palkkaa tuo varmasti tullessaan olisi nauttinut (n. £150K vko) kuin muutamaa isointa staraa lukuunottamatta ketkään joukkueen pelaajista..

Jos Ox olisi mennyt Chelseaan, niin hänet olisi hankittu syrjäyttämään Moses eikä "penkkiveikoksi" tai lähtökohtaisesti Mosesin paikkaajaksi. Tottakai Moses olisi myös saanut peliaikaa ja taistellut paikastaan, mutta ennemmin Moses olisi ollut Oxin paikkaaja kuin toisinpäin.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #3507 : 08.09.2017 klo 16:58:30

Oxin kohdalla kyllä mies tiesi itsekin joutuvansa Selssissä penkille Mosesin tuuraajaksi, joten valitsi Poolin missä varmasti saa enemmän peliaikaa.

Eiköhän asia olisi ollut juuri päinvastoin. Moses pelasi hyvän viime kauden, mutta kyllä Ox olisi ollut EOM:ää varsinkin ylöspäin. Viimeiset peliesitykset Arsenalissa Oxilla olivat kyllä niin hyviä että niiden jatkuessa olisi ollut aivan varmasti Chelseassakin avauksen ukko. Tietysti asia on näin kuten edellisessä viestissä jo mainittiin, että toki kaksikosta parempi pelaa vaikka toinen olisikin ns. ykköseksi hankittu, mutta lähtökohtaisesti AOC olisi kyllä luultavasti ollut ihan avauksen mies sinisissäkin.

Liverpoolissa sitten peliaika ei ole mielestäni läheskään niin varmaa. Keskikentällä Ox ei tietenkään ole samaa tasoa kuin wingbackina ja siihen on jo vaihtoehtoja jo paljonkin jotka ovat Oxin edellä tuohon. Laidoillekin on hyvin onnistuneet Mane ja Salah eikä Oxia varmasti olla laitapakiksikaan istuttamassa, joten uhkana taitaa olla, että Ox jää penkkiveikoksi joka tuuraa satunnaisesti keskikentällä ja jonka pääasiallinen tehtävä on olla vaihtoehtona penkiltä Manelle ja Salahille.

Vähän harmillista sinänsä, että heti kun sopiva rooli löytyy ja peliesitykset alkoivat olla sitä mitä on kauan odotettu, niin pelaajalle itselleen ei kelpaa vaan kinutaan toiseen, pelaajalle paljon huonommin sopivaan rooliin ja pois seurasta. En nyt tiedä, oliko lopulta kyse siitä, että haluaako Ox nimenomaan pelata keskikentän keskellä, haluaako hän pelata vain jossain wingbackia hyökkäävämmässä roolissa vai eikö vain halua pelata juuri wingbackina, mutta vähän kummallista sinänsä ettei sopivin rooli kiinnosta. Toki voi olla, että Ox näkee olevansa parempi keskikentällä tai jotain, mutta olisi se vähän kummallista tämäkin. Oxille näyttäisi olevan tärkeää pelaamisesta nauttiminen, mitä tapahtunee hänen mielestään hyökkäävämmässä roolissa. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta kun tarkoitus olisi pelata mahdollisimman hyvin ja se nauttiminen olisi sitten toissijainen juttu siihen verrattuna, niin AOC saattaa tehdä tässä kohtaa tavallaan karhunpalveluksen itselleen ja jalkapalloilijan uralleen.

Minun silmääni vaikuttaa siltä, että AOC:in olisi kannattanut ehdottomasti siirtyä Chelseaan eikä Liverpooliin. Chelseassa olisi ollut tarjolla todennäköinen avauksen paikka sopivassa roolissa mestaruudesta taistelevassa ja yhdessä ihan koko Euroopankin kovimmista joukkueista, mutta Liverpoolissa tuo vakioavaajan paikka ei ole läheskään yhtä varma, mies pelaa todennäköisesti itselleen huonommin sopivassa roolissa ja joukkue taistellee suunnilleen samoista sijoista sarjassa kuin Arsenalkin, eikä mahdollisuudet menestyä Euroopassa ole yhtä suuret kuin Chelseassa. Palkkakin olisi Chelseassa varmaan ollut parempi. Kiinnostavaa nähdä, miten tilanne kehittyy ja millä paikalla Oxia Poolissa lopulta eniten peluutetaan. Kyllähän sille Milnerillekin kai keskikenttäpelaajan roolia lupailtiin, mutta vasempana pakkina tuo on sitten kuitenkin eniten pelaillut...
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3508 : 08.09.2017 klo 17:05:08

Kiinnostavaa nähdä, miten tilanne kehittyy ja millä paikalla Oxia Poolissa lopulta eniten peluutetaan. Kyllähän sille Milnerillekin kai keskikenttäpelaajan roolia lupailtiin, mutta vasempana pakkina tuo on sitten kuitenkin eniten pelaillut...

Sehän se vasta olisi suorastaan hinnatonta, jos kaiken tämän pelipaikkakeskustelun jälkeen Ox päätyisi Liverpoolissa pelaamaan neljän alakerrassa oikean pakin tonttia, kun Clynekin on ilmeisesti jouluun asti telakalla ja muut vaihtoehdot jotain junioriosastoa. :D
hardluckpool

Paikalla Paikalla


Vastaus #3509 : 08.09.2017 klo 17:59:39

Turha varmaan Oxin kohdalla käyttää vertailuna Milneriä, jolle edellinen valmentaja on ehkä jotain luvannut erilaisen rosterin vallitessa...
stroger

Poissa Poissa


Vastaus #3510 : 05.01.2018 klo 21:41:09

Muistaakseni aika moni (varsinkin Spurs-janarit) naureskeli syksyllä, ettei Barkley halunnut Chelseaan.. Kertoo kuinka turhaa jokaista lehtijuttua (ja omaa mutua) on pitää totena.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3511 : 05.01.2018 klo 21:48:58

Muistaakseni aika moni (varsinkin Spurs-janarit) naureskeli syksyllä, ettei Barkley halunnut Chelseaan.. Kertoo kuinka turhaa jokaista lehtijuttua (ja omaa mutua) on pitää totena.

Jep. Eiköhän siellä syksyisessä medicalissa todettu että pelaaja ei ennen tammikuuta pelikunnossa olisi kuitenkaan ja luvattiin Barkleylle siivu tuosta £20M säästöstä siirtosummassa jos hommaa lykätään talven ikkunaan, ja pelaaja tähän sitten tarttui. Ehkä hieman kiittämätöntä Barkleylta kasvattiseuraansa kohtaan priorisoida oma tilipussi seuransa hyödyn sijasta vaikka kaikki oli jo sovittuna, mutta tätähän tämä nykyjalkapallo vain on.
Forsti

Paikalla Paikalla


Vastaus #3512 : 05.01.2018 klo 23:35:56

Jep. Eiköhän siellä syksyisessä medicalissa todettu että pelaaja ei ennen tammikuuta pelikunnossa olisi kuitenkaan ja luvattiin Barkleylle siivu tuosta £20M säästöstä siirtosummassa jos hommaa lykätään talven ikkunaan, ja pelaaja tähän sitten tarttui. Ehkä hieman kiittämätöntä Barkleylta kasvattiseuraansa kohtaan priorisoida oma tilipussi seuransa hyödyn sijasta vaikka kaikki oli jo sovittuna, mutta tätähän tämä nykyjalkapallo vain on.

Ehkä fiksua Barkleyltä priorisoida tulevan seuransa hyöty entisen seuransa hyödyn sijasta. Tämäkin vain siinä tapauksessa, että edeltävässä virkkeessäsi esittämäsi skenaario on oikeasti totuudenmukainen eikä pelkkää mutuilua.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #3513 : 10.01.2018 klo 17:42:40

En usko Contea. Häneltä tuskin löytyy mitään sisäpiiritietoa. FF2:n nimimerkki Coulijoe sanoi, ettei Chelsealla ollut kiinnostusta van Dijkiin ja sillä selvä: http://www.skysports.com/transfer/news/12691/11201963/antonio-conte-calm-despite-chelsea-missing-out-on-virgil-van-dijk
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #3514 : 10.01.2018 klo 17:44:14

Chelsea ei maksa VvDstä tuota hintaa. Conte on varmaan ollut kiinnostunut kaikista Bonuccista Chielliniin ja Vidalista Alex Sandroon.

Lainaan itseäni.

http://futisforum2.org/index.php?topic=196891.msg11035327#msg11035327

Edit: kirotushäriö.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2018 klo 14:26:19 kirjoittanut Coulijoe »
john white

Poissa Poissa


Vastaus #3515 : 10.01.2018 klo 20:55:26

Ehkä fiksua Barkleyltä priorisoida tulevan seuransa hyöty entisen seuransa hyödyn sijasta. Tämäkin vain siinä tapauksessa, että edeltävässä virkkeessäsi esittämäsi skenaario on oikeasti totuudenmukainen eikä pelkkää mutuilua.

Taisi siinä Rossin agenttikin hyötyä ihan kivasti ;) ( huhu 7 milliä)

ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #3516 : 11.01.2018 klo 14:23:18

Chelsea ei maksa VDVstä tuota hintaa.

En tiennytkään että Chelsea on Rafael van der Vaartin perässä :o
Kyseenalaistaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur, FC Kontu


Vastaus #3517 : 17.01.2018 klo 23:36:07

Lisandro Lopez, Benfica -> Inter
(loppukauden laina osto-optiolla)
http://www.inter.it/en/news/61153/lisandro-lopez-is-a-nerazzurri-player

Tuli minulle aivan puskista, että Lisandro Lopez on vielä näinkin relevantti pelaaja tänä päivänä ???

e. Ei kun hitto, ei kyseessä ollutkaan se aikoinaan Portossa pelannut janari vaan hänen nimikaimansa näköjään.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2018 klo 23:39:58 kirjoittanut Kyseenalaistaja »
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tarup Paarup


Vastaus #3518 : 17.01.2018 klo 23:37:34

Tuli minulle aivan puskista, että Lisandro Lopez on vielä näinkin relevantti pelaaja tänä päivänä ???

Samaa hämmästelin kun näin ensimmäistä kertaa tuon huhun :D
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #3519 : 18.01.2018 klo 12:27:54

Samaa hämmästelin kun näin ensimmäistä kertaa tuon huhun :D

Aikanaan tuli hassuteltua, kun kyseinen Lisandro Lopez pelasi Arsenal de Sarandi FC:ssä, eli Arsenal FC:ssä kun häntä huhuiltiin tuolta siirtyväksi Spursiin. Lisandro Lopez, Arsenal --> Spurs herätti kovasti hämmenystä siirtohuhut-topikissa. :D
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #3520 : 19.01.2018 klo 13:14:50

Niin, Goretzka on sitten ensi kesästä alkaen Bayernin miehiä. Päivän naurut tarjoaa ääliömäisiä kommentteja ennenkin antanut Karl-Heinz Rummenigge:
Uutinen

Christian Falk

@cfbayern
CEO Rummenigge says that @FCBayern did the Transfer also for the league. So Goretzka will stay in Bundesliga @FCBarcelona @Arsenal

Bayern. Nuo uljaat saksafutiksen pelastajat.

günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #3521 : 19.01.2018 klo 13:16:25

Olin tulossa linkittämään saman lainauksen Ylos.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #3522 : 19.01.2018 klo 13:22:40

:D
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #3523 : 19.01.2018 klo 13:30:38

Aikamoista vittuilua, olisi vaan hiljaa.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #3524 : 19.01.2018 klo 13:36:20

Voisivat kyllä muut saksalaisjoukkueet pikku hiljaa harkita samaa temppua, jonka pienemmät italialaisjoukkueet tekivät joskus Juventuksen ylivaltaa vastaan, eli peluuttaisivat vain reservejä ja junnuja Bayern-matseissa ja keskenään sitten pelaisivat "oikeaa liigaa".

 
Sivuja: 1 ... 140 [141] 142 ... 158
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines