FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.05.2018 klo 19:03:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: Matka Mini-Euroon 2011 - neljän eri seuran yhteishanke  (Luettu 8719 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DB17

Paikalla Paikalla


Vastaus #25 : 10.03.2011 klo 01:36:07

Hieno projekti Ylos Huomenna ei luultavasti parempaakaan tekemistä ole niin voisi lähteä katsastamaan näitä tulevia Roninhoja ja Hetemaj'ta.

Voisipa itsekin yrittää ehtiä ainakin viimeiseksi tunniksi paikalle Ylos
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #26 : 13.03.2011 klo 22:28:39

Toinen leiripäivä ja vaikeat valinnat

Mini-Euro-turnaukseen osallistuvaan joukkueeseen valitut pelaajat

Eli joukkueittain 12 pelaajan ryhmä meni lopulta seuraavasti: 3 pelaajaa HJK:sta, 4 Turusta, 5 Käpylästä.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 03.04.2011 klo 11:45:54

Vai seurayhteistyötä :D , kyllä tämä on ihan selkeä avunhuuto klubin puolelta. Kun omissa ei ole pelimiehiä niin aletaas kurkistelemaan aidan taakse löytyisikö sieltä edes pelimiehiä. Käpahan on ajanut jokaisessa ikäryhmässä ohi klubista, joten ei ihme että kiinnostaa muiden pelaajat.


Mitkä nämä neljä seuraa ovat? Löysin itse kolme: HJK, KäPa ja TuNL.

Jos on projekti HJK:n ns. scouttaustapahtuma (ei sinänsä paha) niin saman voi sanoa koko Mini EM:stä.
Nykyään yritetään järjestää kaikenlaisia tapahtumia, jotta scouttaus helpottuu. Jotkut ovat yrittäneet perustaa yhteisseuroja / -projekteja Afrikkaan ja toiset taas omiin maihinsa järjestäen koulutusta, majoitusta etc. etc.

Sinänsä tällainen turnaus on ihan kiva kokemus pojille ja myös valmentajille, josta voi jopa saada jotakin irti.
Kuitenkin, samat asiat saa parhaiten selville viettämällä aikaa valituissa huippuseuroissa /-maissa. Silloin pääsee tutustumaan sikäläisen seuran ja maan kulttuuriin ja systeemeihin. Maissa on erilaisia lakeja, tapoja.... jotka eivät tule turnauksissa esille. Kaikkien kanssa ei ehdi millään keksutella (MINI EM 2001 taitaa olla kaksipäiväinen) turnauksen aikana. Mutta, kaikki on kuitenkin lisää eikä pidä kieltäytyä mahdollisuudesta.

Olen itse sitä mieltä, että on turha satsata liikaa 11 vuotiaisiin. Nuorissa olemme tulokselliseti pärjänneet hyvin, mutta vanhemmissa (B:stä vanhemmat) emme. Miksi näin? Tämän asian selvittämiseen olisi erittäin hyvä käydä tutustumassa, vähintään kuukaudeksi, huippuseurojen junnutoimintaan.
kosh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS Turku ja RFC Liège


Vastaus #28 : 03.04.2011 klo 11:51:59

Mitkä nämä neljä seuraa ovat? Löysin itse kolme: HJK, KäPa ja TuNL.

 Lind Sebastian     HJK    
 Minkenen Kim     HJK    
 Ketolainen Antton     HJK    
 Mirel Erik     TPS    
 Karlsson Jesper     TPS    
 Lamminen Oskari     TPS    
 Öhman Wille     TuNL    
 Räty Ville     Käpylän Pallo    
 Merras Aleksi     Käpylän Pallo 
 Grönroos Kalle    Käpylän Pallo
 Ollila Tuomas    Käpylän Pallo
 Saarto Pyry    Käpylän Pallo
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 03.04.2011 klo 13:02:43


Joo, olis ehkä tuota pitänt katsoa. Katsoin kuitenkin toisin.

Suoraan projektin sivuilta:

Matka Mini-Euroon 2011 on neljässä eri seurassa vaikuttavien valmentajien yhteinen hanke,....

Vastuuvalmentaja:     Erkka V. Lehtola     HJK
 Valmentaja:     Erkki Valla     Käpylän Pallo
 Valmentaja:     Lasse Karlsson     Turun Nappulaliiga
 Matkajohtaja:     Kimmo Lamminen     Turun Nappulaliiga

Edit: Miten projekti etenee? Pelaajavalintojen jäkeen (12.3.2011) ei ole uutisoitu itään.
  
« Viimeksi muokattu: 03.04.2011 klo 13:06:05 kirjoittanut Tommy Tykki »
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #30 : 03.04.2011 klo 14:07:24

Käsittääkseni seuraava tapahtuma on 16.4. pelattava "turnaus" Saharassa klo 12-16. Muut joukkueet ovat Hongan U12 Akatemia, Käpa -99, HJK -99.
joks11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakennusliike M. Seppälä Oy


Vastaus #31 : 04.04.2011 klo 09:53:53

Vai seurayhteistyötä :D , kyllä tämä on ihan selkeä avunhuuto klubin puolelta. Kun omissa ei ole pelimiehiä niin aletaas kurkistelemaan aidan taakse löytyisikö sieltä edes pelimiehiä. Käpahan on ajanut jokaisessa ikäryhmässä ohi klubista, joten ei ihme että kiinnostaa muiden pelaajat.

Jaaha, raakkujat päässeet tännekin.

Ihan tosissaanko meinaat että yhdenkään helsinkiläisseuran tarvitsee alkaa järjestämään mitään yhteistyökuvioita scouttaamisen vuoksi? Sen kun menee katsomaan pelejä, otteluohjelmat on julkista tietoa...
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 04.04.2011 klo 16:47:49

Hienoa, että jotkut haluavat etsiä uusia mahdollsuuksia ja keinoja. Vaikka tämä yhteistyökuvio olisikin HJK:n keksimä niin eihän yhteistyöhön tarvitse tarttua mikäli epäilee joksikin "vilungiksi". Nyt muutama seura/joukkue on  ryhtynyt tämän suhteen yhteistyöhön. Minun mielestäni hieno homma.
Maailmalla käytetään paljon kehittyneempiä keinoja scouttauksen ja/tai pelaajavarauksien suhteen.

Toivottavasti nämä seurat saavat tästä hyvää ja kehityskelpoista omaa jatkoa ajatellen.

Onhan vastaavanlaista harrastettu ennenkin, esim. Tanoken piirissä, jossa kootut junnujoukkueet ovat käyneet
ulkomailla pelailemassa turnauksissa. Ja muutama vuosi sitten Kauniaisissa oli kansainvälinen junnuturnaus, jossa oli eri seuroista koottu Tanoke-joukkue. Miksi tämä projekti olisi nyt joku "Klubin kiero suunnitelma"?
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #33 : 04.04.2011 klo 17:00:18

Toivottavasti nämä seurat saavat tästä hyvää ja kehityskelpoista omaa jatkoa ajatellen.

Kyllä kai tässä olisi tarkoitus se, että myös muutkin kuin projektiin osallistuvat seurat hyötyisivät tästä kokemuksesta jatkossa. Kaikki projektinvastuuhenkilöt on isoa kokonaisuutta ajattelevia henkilöitä - ei siis missään nimessä omaan napaansa tuijottavia. Tosin tämä nyt on päivänselvä asia - eihän tälläiset jutut edes onnistuisi ihmisiltä, jotka ajattelisivat vain ja ainoastaan omaa/seuransa etua. Itse haluan nähdän niin, että kyseessä on koko suomalaisen juniori/nappulajalkapallon eteenpäinviemiseksi toteutettava projekti, vaikka nyt mukana onkin vain nuo 4 seuraa.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 04.04.2011 klo 19:06:47

Kyllä kai tässä olisi tarkoitus se, että myös muutkin kuin projektiin osallistuvat seurat hyötyisivät tästä kokemuksesta jatkossa.
Näin juuri. Hienoa.
Kuitenkin, pienellä varauksella ja tuon yhden kommentin "tukemana" pelkään, että liian moni kiittää ja kumartaa, muttei ole kiinnostunut. Ainakin pk-seudun (junnu)jalkapallo on ollut sitä, että siellä missä HJK ja/tai Honka on mukana, siellä ei muut viihdy. Onko kyse suomalaisesta kateudesta, pelosta vai mistä, en tiedä, mutta vahinko jos näin tässä käy.
Joten, pääasia on, että ainakin nuo 4 seuraa saavat itselleen hyödyllistä tietoa. Kyllä se sitä kautta tuo
uusia ja hyödyllisiä asioita suomalaiseen junnujalkapalloon pidemmällä ajanjaksolla.
mtontola

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 04.04.2011 klo 22:01:39

Isomman kuvan kannalta kannattaa kysyä itseltä melko usein mitä tässä mahdollisesti ollaan tekemässä.

Tärkeä osa tärkeissä edustustehtävissä on antaa kentällä jotain josta jää positiivinen ja mieleenpainuva vaikutelma katsojalle. Tosiasia lienee, että kukaan ei ole lähtökohtaisesti kovin innostunut suomalaisen juniorijalkapallojoukkueen esityksistä. Kun mennään ulkomaille tällaisiin tapahtumiin, on käsillä täydellinen mahdollisuus muuttaa tätä näkökulmaa tai suorastaan kääntä se päälaelleen.

On pystyttävä laittamaan jalkeille porukka jonka seuraamisesta katsojien mieleen painuu lähtemättömänä ajatus, että olipa se suomalainen joukkue positiivinen näky taitavana ja jalkapallojoukkueen näköisenä (eikä mikään menestystä lypsävä ylikasvaneiden miehenalkujen keräilyerä). Näin ollen, tällaista tapahtumaa varten kannattaisi näin alkuun (kun suomalaisen jalkapallon kasvojenkohotuksessa ollaan vasta alkuvaiheessa) kerätä jokaiselle pelipaikalle säväyttävin tai vakuuttavin pelaaja mitä koko kansakunnasta löytyy.

Ei riitä, että on hyvä joukkue joka häviää maalilla Werder Bremenille, vaan pitää olla rohkea porukka, joka pelaa vahvaa omaa pallollista peliä. Siihen pitää pyrkiä, piti pelaajia sitten hakea Vantaalta tai Porista. Eli näissä tapahtumissa noita rajoja pitäisi nimenomaan rikkoa ja saada mukaan kaikista lahjakkaimmat pelaajat. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko tämän vai tuon seuran pelaaja.

Yhteistyö ja vain yhteistyö voi pienessä maassa tuoda jotain sellaista lisäarvoa mitä ei suuressa saavuteta. Nyt on kyseessä neljän eri seuran yhteishanke, mutta ei ole mitään syytä miksi se ei voisi olla alku jonkun vieläkin suuremman. Tsemppiä osallisille ja häpeää mustamaalaajien armeijalle!
Atmosphere

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd, Notts Co., Hirsilän Pyrkivä, Daltonit,


Vastaus #36 : 05.04.2011 klo 02:15:58Olen itse sitä mieltä, että on turha satsata liikaa 11 vuotiaisiin. Nuorissa olemme tulokselliseti pärjänneet hyvin, mutta vanhemmissa (B:stä vanhemmat) emme. Miksi näin? Tämän asian selvittämiseen olisi erittäin hyvä käydä tutustumassa, vähintään kuukaudeksi, huippuseurojen junnutoimintaan.

Minä kun luulin että niitä virheitä tehdään juuri tuola nuoremmissa ikäluokissa ja se vasta heijastuu sitten vanhempana.
Voihan sitä meinaan pärjätä pitkällä pallolla ja/tai "taktisesti" kypsällä esityksellä noissa alle 12-vuotiaiden sarjoissa ja turnauksissa. Ne tulokset kun ei välttämättä kerro kuinka hyvin on pelaajien keityksessä onnistuttu.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 05.04.2011 klo 10:26:28

Hyviä kirjoituksia mtontolalta (perkele kuinka vaikea nikki) ja "Ilmapiiriltä".
Mtontola on okeassa sen suhteen, ettei ulkomailla (ei edes Ruotsissa) juuri tunneta/välitetä suomalaisista junnujoukkueista. Jossain Ruotsissa tiedetään Hongan ja Klubin junnujen pelaavan hyvää jalkapalloa mutta kauemmaksi kun menee on tuntemus harvinaisempaa. Monessa paikkaa esim. Ruotsissa on voimassa käsitys, ettei suomalainen osaa pelata jalkapalloa. Lähtökohtana on se, kun tulet Suomesta olet "nolla".
Mtontolan ehdotus lähteä kansakunnan parhailla pelaajilla pelaamaan kansainvälisiä turnauksia on sen suhteen hyvä ehdotus ja kannatan lämpimästi.
Piirijoukkueiden kannattaisi myös käydä esim. Ruotsissa (ei aina Tukholma) pelaamassa vastaavia piirijoukkueita vastaan. Mikäli vain aikataulut antaisi mahdollisuuden.
Suomen tuntemattomuus johtuu myös siitä, ettei kansainvälisiä scoutteja käy hirveän usein Suomessa, mutta  yllättävänkin usein ovat esim. etelä-Ruotsissa. Ok, moni svedu on kansainvälisen seuran scoutti, mutta Tanska - Skåne on niin lähellä toisiaan ja helpottaa näin liikkumisen.

Atmosphere:
Virheitä tehdään kaikissa ikäluokissa kaikissa maissa.
Tulokset ovat valitettavasti usein ainoat mittarit, joita voi verrata toisiinsa.
Minun näkemykseni tuosta iästä perustuu siihen mitä olen itse kokenut muualla ja Suomessa.
Eli, esim. läntisessä naapurimaassamme alle lukioiän pelaajat saavat kylläkin hyviä ja tasokkaita harjoituksia ja pelejä, mutta varsinainen satsaus alkaa vasta lukioiässä C/B-juniorina (riippuen hieman seuroista), eli 15-16 vuotiaissa. Pikkaisen olen tullut siihen ajatukseen, että Suomessa ei olla kärsivällisiä (kuten en minäkään) vaan halutaan jo liian nuuorina menestyä. Monet alle-lukioiän-joukkueet harjoittelevat Suomessa, ellei päivittäin, niin lähes päivittän + viikonlopun ottelu. Palaavat loppuun jo liian nuorina ennen kuin tulevat lukioikään.

En vastusta edustusjoukkueiden perustamista, itse asiassa olen niitten puolustaja. Sitä, mistä en pidä on se, että liian usein jätetään saman seuran muut saman ikäluokan joukkueet vailla samanlaisia mahdollisuuksia kehittyä. Varsinkin kun tiedetään, että lapset kehittyvät eri aikaan ja eri lailla. Hidas kehittyminen on mielestäni paras motivaatio. Kuten Curre Lindströmkin sanoi: "Alltid lite bättre. Tai tahko Pihkalan sanoin: "Hitaasti kiiruhtaen tulosta syntyy".

Melkein tekisi meli verrata kansainväliseen koulututkimukseen (PISA). Suomi taitaa olla aika huippumaa siinä tutkimuksessa, mutta entä sitten? Onko tarkoitus olla tuossa iässä (peruskoulu?) huipulla? Minun mielestäni ei. Kouluissa annetaan hyville oppilaille aikaa ja tukea, hitaat jäävät liiankin usein ilman apua.

Nyt ajauduin hieman raiteilta, mutta tälle Mini Euro-projektille annan kyllä kaiken tukeni ja toivon, että mukana olevat seurat raportoivat julkisesti kokemuksistaan.
« Viimeksi muokattu: 05.04.2011 klo 10:41:03 kirjoittanut Tommy Tykki »
mtontola

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 05.04.2011 klo 18:27:15


Monessa paikkaa esim. Ruotsissa on voimassa käsitys, ettei suomalainen osaa pelata jalkapalloa. Lähtökohtana on se, kun tulet Suomesta olet "nolla".


ehdotus lähteä kansakunnan parhailla pelaajilla pelaamaan kansainvälisiä turnauksia

Vielä siitä miksi kannattaisi harrastaa laajemminkin kv. tapahtumissa seurarajat ylittäviä hankkeita ”pienen kentän” aikana (10-12 v.): Tässä vaiheessa tärkeitä pohjatöitä taidollisen kehityksen eteen on (tai pitäisi olla) tehtynä jo 5-6 vuotta ns. tosissaan. Tähän liittyy päivittäinen leikki pallon kanssa ja tässä vaiheessa todellakin Suomen kontekstissa erottuu kuka on enimmäkseen urheilullinen tyyppi joka pärjää lajissa kuin lajissa ja kuka on urheilullinen jalkapalloa jo pitempään tosissaan harrastanut kaveri. Ero näiden välillä näkyy selvänä. Ihan varmasti.

Nyt kun näissä kv. peleissä lähdetään liikkeelle siitä, että laitetaan kasaan porukka joka pystyy kääntämään vaivatta harrastuksessa harjoitetun 3v3+2 jokeria harjoituksen 7v7 peliin (esimerkki toisesta katalonialaisesta futiskoulutuksesta keskustelevasta ketjusta), niin että pallo todellakin käy sen pelintekijän kautta kun pelataan omaa pallollista peliä, niin tämä on esimerkki siitä mitä haetaan takaa KAIKKIIN SUOMEN KOLKKIIN. Eli, tämän/näiden nappulajoukkueitten toimintaa seuraamalla joka ikinen suomalainen nappulavalmentaja saa konkreettisen kuvan mieleensä siitä mitä haetaan takaa ja mihin pitää pyrkiä, jota ei oppaita lukemalla tai malliryhmien neppailuja seuraamalla saa. Jalkapallotaito mitataan vain ja ainoastaan aidossa pelitilanteessa. Siihen tähtäävä harjoittelu ja sen valmentamisen opettelu on tärkeää, mutta jalkapallotaito on vain sitä mitä on näkyvillä avoimesti koko katsomolle itse pelissä. Tällaisten yhteistyöjoukkueiden kasaamisen kautta toteutuu/toteutuisi myös se, että kouriintuntuvasti jokainen junnuvalmentaja saa motiivin auttaa eteenpäin niitä kaikista lahjakkaimpia kavereitaan: ”Hei, minun valmentamani pelaaja voi päästä edustamaan suomalaista nappulafutista", mikä ei ole missään muodossa itsestään selvää. Nyt kun jokainen seura pyrkii jollain porukalla käydä pyörähtämässä jossain ei riitä tätä varten. Yhteistyö, yhteistyö, yhteistyö.

Väittäisin, että yleisen välinpitämättömyyden lisäksi edelleen meidän systeemin suurin ongelma on tasapäistäminen, oli edareita tai ei. Huipulle tähtäävän jalkapallon näkökulmasta se on ehkäpä se kaikista suurin ongelma ja siihen liittyy myös se, että samalla muu kuin ne melko kovat urheilulliset ryhmät jää heitteille. Jokaisessa viitekehyksessä tupataan menemään sen keskiarvon mukaan tavalla tai toisella. Toisia suitsetaan porukkaan jos sattuisi olemaan oikeasti niin että tien pitäisi käydä mahdollisesti tiukempien haasteiden pariin. Muiden keskinkertaiset suoritukset ovat ”Mahtavia”, edukseen erottuvien pelaajien virheet taas käänteisesti ”Mitä sä teet?” -kamaa. Tämän kyseisen Euro-mini-peli hankkeen viitoittamalla suunnalla on mahdollista muuttaa tätä asennetta, kun toimitaan avoimesti ja ilmapiiri on puhdistettu turhista kotiinpäinvetämisistä jne.

Menkääpä muualle haistelemaan miten suhtaudutaan lahjakkuuteen. Tarvitaan nimenomaan sitä asennemuutosta ja se muutos tulee käytännön toiminnan kautta.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 06.04.2011 klo 08:28:21


Menkääpä muualle haistelemaan miten suhtaudutaan lahjakkuuteen. Tarvitaan nimenomaan sitä asennemuutosta ja se muutos tulee käytännön toiminnan kautta.


Erittäin hyvää tekstiä. Allekirjoitan.
Sanoisin myös näin: Menkääpä muualle haistelemaan miten suhtaudutaan jalkapalloon. Asennemuutos on ehdoton edellytys jalkapallon kehitykselle. Myös yhteiskunnan asennemuutos jalkapalloa/urheilua kohtaan.
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 07.04.2011 klo 19:02:27

Mielestäni hienoa että oikeasti uskalletaan toimia yhdessä fudiksen kehittämiseksi Suomessa. Viimeisin positiivinen signaali mielestäni tuo FC Hakan C15-vuotiaiden matka Ruotsiin. Olivat pyytäneet mukaan TPV:stä pelaajan. Ok, yksi pelaaja, mutta silti mielestäni hyvä olo ja osoittaa että osataan miettiä muutakin kun vain omaa napaa.

Joku tässä puhuikin, että samalla kun panostetaan näihin ns. huippuihin ja mielestäni sitä panostusta pitää kasvattaa, niin ei pitäisi unohtaa leveyden merkitystä. Eli siis sitä, että samalla myös ne ehkä vielä 8-11-vuotiaana vähän kehityksestä jäljessä(jos ei vaikka muuten niin fyysisessä) saisivat kunnon opetusta, laadukasta valmennusta ja hyvät olosuhteet. Nyt helposti näyttää joissain seuroissa(enkä nyt viittaa otsikkoon liittyviin seuroihin, vaan yleisellä tasolla), että siihen ihan kärkeen panostetaan kyllä, mutta loput putoavat sitten "tyhjän päälle". Jos eivät kirjaimellisesti, niin kuvainnollisesti.

Ulkomaillakin löytyy kuitenkin vuosittain paljonkin pelaajia jotka tulevat ns. pienempien seurojen kautta myöhäisessäkin iässä, kun ovat saaneet siellä laadukasta valmenusta, jne.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 17.04.2011 klo 10:41:16

Käsittääkseni seuraava tapahtuma on 16.4. pelattava "turnaus" Saharassa klo 12-16. Muut joukkueet ovat Hongan U12 Akatemia, Käpa -99, HJK -99.

Miten meni, lisätietoa?
En löydä HJK:n enkä KäPa:n sivuilta mainintaa. Hongalla vain otteluohjelma.
jiibzter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Junnufutis


Vastaus #42 : 17.04.2011 klo 19:41:56

Ottelutilasto taisi mennä 2 voittoa, 2 tasuria ja 2 niukkaa(?) tappiota. Pelit 1x30min.

(En ole ihan varma näistä, korjatkaa jos olen väärässä).
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #43 : 06.05.2011 klo 22:34:31

http://sites.google.com/site/minieuroturnausmatka/team-announcements/kahdenpaeivaenharjoitusjaturnaustapahtumahelsingissaeviimeviikonloppuna
http://sites.google.com/site/minieuroturnausmatka/team-announcements/ryhmaeaekasvatettiinkahdellaklubipelaajalla

Joukkue on matkannut Saksaan ja huomenna alkaa pelit. Jollei mitään virallista tulospalvelua järjestäjienpuolesta ole järjestetty niin huomiseksi illaksi on lupailtu kotisivuille tulostietoja huomisista peleistä.
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #44 : 07.05.2011 klo 18:15:59

KäPa:n FB-sivuilta.

"KäPa-HJK-TPS pohjainen 00 syntyneiden Team Finland pelaa MiniEuro 2011 turnauksessa Tsekissä. Aluksi tiukat 0-1 tappiot Portolle ja ManUlle mutta sitten 1-0 voitot Team Europasta ja Austria Wienistä. Kaksi peliä jäljellä ja yhdellä voitolla jatkoon"
DB17

Paikalla Paikalla


Vastaus #45 : 07.05.2011 klo 18:21:15

KäPa:n FB-sivuilta.

"KäPa-HJK-TPS pohjainen 00 syntyneiden Team Finland pelaa MiniEuro 2011 turnauksessa Tsekissä. Aluksi tiukat 0-1 tappiot Portolle ja ManUlle mutta sitten 1-0 voitot Team Europasta ja Austria Wienistä. Kaksi peliä jäljellä ja yhdellä voitolla jatkoon"

Ihan hyvältä suoritukselta tähän mennessä kuulostaa, jos nyt noista numeroista jotain voi päätellä. Ainakin viime viikonloppuisen Tukholman turnauksen perusteella näissä ikäluokissa kyllä tasoerot näkyvät aika selvästi myös tulostaululla.
Messi

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 07.05.2011 klo 21:14:17

Tulokset löytyy tuolta: http://www.dtfs.de/index.php?lang=en&obsah_id=2&news_id=900
harmooni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #47 : 09.05.2011 klo 10:46:23

Ao. linkistä löytyy Erkka V. Lehtolan kommentti turnauksesta:

http://hjk.fi/joukkueet/juniorit/uutiset/4-275
mtontola

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 09.05.2011 klo 17:14:51

Yleisö vaatii tiukkaa ja tarkkaa analyysia siitä miten tämä projekti onnistui (myös ne huonot puolet). Ja erityisesti yleisö vaatii ajatuksia siitä mitä jatkon kannalta pitää miettiä. Onko HJK valmis muokkaamaan omaa lähestymistään niin, että tällaisista seikkailuista tulee enemmän yhteistä hyvää vai niin että tarkoitus on mennä HJKn nimellä ja periaatteessa välillä laajentaa toimintaa hivenen? Nykyinen etujärjestö meininki millä seurat nokittelevat toisiaan johtaa siihen, että lahjakkuus kärsii. Onko HJK valmis isoimpana näyttää esimerkkiä miten yhteistyötä voidaan tehdä ilman tätä etujärjestö nokittelua?
Kaihlamo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #49 : 26.05.2011 klo 12:24:21

http://sites.google.com/site/minieuroturnausmatka/team-announcements/valmentajansanojatapahtumasta

Erkan mietteitä tapahtumasta.

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines