FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.04.2021 klo 06:24:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 51 [52] 53
 
Kirjoittaja Aihe: Miika Juntunen - Liian iso Suomeen  (Luettu 458465 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #1275 : 19.08.2020 klo 15:41:01

Muut mediat ei taida olla enää kiinnostuneet kun koko ajan tuolla.
AutoBiography

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eagles, Suomi


Vastaus #1276 : 22.08.2020 klo 16:38:11

Mikäs tää Miigan huhuttu siirtyminen futsalin pariin? Voisko Valavuori kysellä :D

Hallin sametti jo niin kovaa että Futsal on sopivampi laji?
Zewe25

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #1277 : 25.08.2020 klo 12:26:56

Eikös se Liverpool etsi uutta valmentajaa?
Hossam Ramsu

Poissa Poissa


Vastaus #1278 : 29.08.2020 klo 11:52:15

Eräs savolaisseura seilaa ilman urheilutoimenjohtajaa. Koska erottamisen syynä oli tehtävien uudelleenjärjestely, taitavat kaivata jonkinlaista "jokapaikanhöylää".
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1279 : 03.09.2020 klo 01:43:25

Mikä tän jätkän ongelma on? Kupoli (viiraa) vai kusi (painaa kupolissa)?

Ei siinä että välttämättä mikään. Vika voi aina olla myös maantavassa joka on arkinen, harmaa ja varautuneen varovainen. Ulosanniltaan niukka. Tai ympäripyöreä. Syntyy törmäyksiä.

Varsinkin jossain hihhulirannikolla.

Muna ja kana eivät sovi samaan pilttuuseen. Eivät pitemmän päälle. Hevonen ja kana kyllä. Hevonen ja muna miksei. Mutta muna ja kana: problemos.

Näin se menee.

Ulospäin värikäs, viihdyttävä ja energinen kaveri joka varmasti tuo munaa, energiaa, väriä ja viihdettä  seuran kuin seuran tekemiseen ja yleensä kotimaiseen jalkapalloon. Sattaa tietty olla samalla turhan raskas jamppa persoonatasolla, vis-a-vis. 

Myyntipuolelle, myyntipuolelle.  Tai politiikkaan. Televisioon. Torille. Toimialajohtajaksi. Järjestöjyräksi. Saarnamieheksi.Show-painijaksi. Promoottoriksi.. Maailma on avoin. Miksi juuri jalkapallo?  Pakkomielteet ja bad habits die hard....  --- .

 Bruce Willisin stuntiksi?

Tai stuertiksi.
Demas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: aakkosjärjestyksessä: ACO, Arse, Barca..jne


Vastaus #1280 : 12.09.2020 klo 18:11:42

Muna ja kana eivät sovi samaan pilttuuseen. Eivät pitemmän päälle. Hevonen ja kana kyllä. Hevonen ja muna miksei. Mutta muna ja kana: problemos.
Mielenkiintoista pohdintaa. Hyvä ja asiapitoinen viesti muutenkin Ylos
Kamreeri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #1281 : 13.09.2020 klo 02:40:07

Vahva sama.

Piristävä poikkeus.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #1282 : 13.09.2020 klo 14:02:45

Mikalle olisi pitänyt antaa oma tiimi. Nyt nähdään mihin noista kalliokoskista on eli ei yhtään mihinkään. No antaa poikien puuhastella, eiköhän Juntusellekin sopiva projekti löydy.
Suffeli

Poissa Poissa


Vastaus #1283 : 15.11.2020 klo 18:09:18

Eikös niitä Migulin hedelmiä nyt poimita kun ACO nousi?
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #1284 : 15.11.2020 klo 23:47:27

Eikös niitä Migulin hedelmiä nyt poimita kun ACO nousi?

Aika kaukaa haettu. Ei ole 14 vuoteen toiminut seurassa.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #1285 : 16.11.2020 klo 10:13:55

Aika kaukaa haettu. Ei ole 14 vuoteen toiminut seurassa.

Juuri siksi niitä poimitaankin. *pelle hermanni*
Robson7

Poissa Poissa


Vastaus #1286 : 16.11.2020 klo 10:42:43

Eikös niitä Migulin hedelmiä nyt poimita kun ACO nousi?

Pari nousua ollu tässä välissä.
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #1287 : 16.11.2020 klo 11:02:55

Pari nousua ollu tässä välissä.

Juntsahan potkittiin tosiaan pois jo ennen 2006 nousua, joten sikäli hedelmiä on päästy poimimaan jo kolme kertaa.
Banaanipaita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: arse + oululaiset


Vastaus #1288 : 16.11.2020 klo 11:45:01

Jännä seurata että mikä on Juntsan seuraava projekti ja missä.

En ole kartalla että missä se halli,seuratalo, jne projekti on menossa? Jotkut puhuu että hallissa olisi vieläkin jotain keskeneräistä? Mutta eikö valmistumisesta ole jo monta vuotta ja vaihe 2 tai vaihe 3 lienee nekin jo pitkällä? Mutta eteneekö tuo projekti vielä jotenkin vai onko toimiva kokonaisuus nyt valmis ja tuottaa ilmeisesti rahaa. Entäpä toinen keskeneräinen projekti, OPS-jp,onko se jo kuopattu? (ei taida Juntsan pitkäjänteisyys kestää järkevää pohjatyötä ja aladivareista homman kasaamista?) Miten muut valmennus-/seurajohtotehtävät? Onko kysyntää jonnekin vai onko sillat palaneet? Tämä kesä oli kyllä virkistävä kun saatiin nähdä Juntsan tähdenlento,pikaisesti palkattu ja pikaisesti pois potkittu.

Paljon kysymysmerkkejä mun viestissä, pahoittelut siitä. Juntunen on persoona joka herättää tunteita ja odotan kyllä mielenkiinnolla mitä maestro keksii seuraavaksi.
Kossi Agassa

Poissa Poissa


Vastaus #1289 : 16.11.2020 klo 12:18:01

Jotkut puhuu että hallissa olisi vieläkin jotain keskeneräistä?
Ainakin edistykselliset parkkipaikat ja hallille johtavat tiet saattavat kateellisten kaakattajien silmään vaikuttaa keskeneräisiltä.
UueMOu

Poissa Poissa


Vastaus #1290 : 16.11.2020 klo 22:49:40

Jännä seurata että mikä on Juntsan seuraava projekti ja missä.
Järjellä ajateltuna voisi luulla että ainakin Oulussa seurajoukkueen vetämisprojektit oli ns. tässä. Ei kai kukaan enää ala millekään, jos rahatkin on loppu ja maine mennyt tuomioiden takia. On kuitenkin otettava huomioon trumppimainen persoona, joten on sieltä jotain tulossa. Periksi ei koskaan anneta, eikä tappiota hyväksytä.
Hallin tulevaisuudesta paha sanoa, muitakin halleja on tulossa. Vuokrataso on kuulemma ollut korkea ja ainakin jotain on keskenkin. Odotellaan.
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #1291 : 16.11.2020 klo 23:33:45

Mutta eikö valmistumisesta ole jo monta vuotta ja vaihe 2 tai vaihe 3 lienee nekin jo pitkällä?

Täältä voi tarkastaa: http://futisforum2.org/index.php?topic=108743.0

En jaksa itse pöyhiä miten muistikuvat vastaavat raportoitua, mutta tästä jäänyt mielikuva oli että homma tuoksahti siltä että vaiheet olivat vain paperilla. Ainakin se meni niin että valtiolta saattoi saada rahaa vain jonkun osan (kolmasosan?) hankkeen arvosta - eli hanke kätevästi suunniteltiin sitten niin että koko projektissa rakennetaan seurataloa ja ties mitä vaiheissa 2 ja 3, ja vakuuteltiin jotenkin että rahoitusta löytyy kyllä. Varmaan kai hartiapankista ja ossuuspankista ja kolehtihaavista.

No sitten tuli puoltava päätös, ja kilahti valtiolta sen verran ilmaista rahaa tilille että junnuhalli saatiin sillä pystyyn.  Jos tuota olisi joku kriittisesti katsonut, niin olisi saattanut mennä tuet takaisinperintään, koska ehtojen omarahoitusosuus oli oikeasti ilmaa ja puheita. Järkevän oloiset arviot sanoivat, että aikaansaadun junnuhallin hinta on ollut kuta kuinkin se valtion myöntämä raha - jonka siis piti olla vain osuus hankkeesta. Kävi myös ilmi, että jonnekin paperiin kirjoitettiin että toimitusjohtaja on käyttänyt hankkeeseen aikaa tuhansia tunteja johtajalle sopivalla tuntihinnalla monta sataa euroa per tunti eli kyllä omaa rahaa on laitettu paljon (eli ei yhtään paitsi paperilla), ja tämä tuoksui siltä että pohjustetaan käräjävänkäystä jos asiasta nousisi haloo ja valtio haluaisi omansa takaisin.  No, eihän näistä oo myöskään rahat myöntäneen virkamiehen etu pöyhiä että tulihan uskottua kaikenlaista soopaa ja annettua valtion rahaa luikuriperustein. Eli hiljaisuus on ilmeisesti vallinnut.

Sitten ei vuosiin tapahtunutkaan mitään. Halli oli käytössä, mutta sellaisin hinnoin (ja ilman sisävessoja tms) että junnut treenasivat mielummin muualla. OPS:ille yritettiin junioritoimintaa käyntiin mutta suutariksi taisi jäädä. Nyt vissiin jotain toimintaa on taas ollut, ainakin on anottu lisää rahaa kunnalta seurataloon. Kenties tämän pontimeksi on tehty jotain raksahommiakin viimein, eli olisko sisällä jo suihkut käytössä?

Summa summarum: jos valtio tai kaupunki maksavat lystin noin öbaut kokonaan, niin kyllä Miika saattaa rakentaa. Tarvittaessa syntyy kyllä hankesuunnitelmaa ja piirustuksia että mitä kaikkea tullaan ihan salettina myös omalla rahalla tekemään.

Paremmin perillä olevat korjatkoon, jos muisti pettää. Lisäksi disclaimer - tai riippumattomuustodistus - että en ole käynyt Oulussa 15 vuoteen, ja 20 vuoteen ainoa kerta oli huoltoasemalla pysähdys paskalle.
Hiekasta noussut

Poissa Poissa


Vastaus #1292 : 17.11.2020 klo 01:30:28

Kävi myös ilmi, että jonnekin paperiin kirjoitettiin että toimitusjohtaja on käyttänyt hankkeeseen aikaa tuhansia tunteja johtajalle sopivalla tuntihinnalla monta sataa euroa per tunti eli kyllä omaa rahaa on laitettu paljon (eli ei yhtään paitsi paperilla), ja tämä tuoksui siltä että pohjustetaan käräjävänkäystä jos asiasta nousisi haloo ja valtio haluaisi omansa takaisin.  No, eihän näistä oo myöskään rahat myöntäneen virkamiehen etu pöyhiä että tulihan uskottua kaikenlaista soopaa ja annettua valtion rahaa luikuriperustein. Eli hiljaisuus on ilmeisesti vallinnut.

Ainakin EU-hankkeissa omarahoitusosuuden voi kuitata aivan laillisesti työtunneilla ja niin yleensä myös tehdään, kun rahoitusta on haettu yhdistyksen nimissä. Yleinen ja laillinen tapa kunnallisissa ja yksityisissäkin EU-hankkeissa on tuosta syystä, että nimelliseksi hakijaksi pyydetään jokin yhdistys.

Aivan hyvin samanlainen käytäntö voisi olla Palloliitonkin avustamissa hankkeissa, kun se jakaa tuolla linkin takana mainittua UEFA:n HatTrick -tukea.  Sehän hyödyttää erityisesti oikeita urheiluseuroja, joilla on laittaa jopa satoja henkilöitä talkootyöhön. Tuskin tuossa Oulun tapauksessakaan oli kysymys pelkästään Juntusen henkilökohtaisesta talkootyöstä. EU-hankkeissa talkootunnin hinta on määritelty ja joka kerta talkoolaisen pitää vahvistaa mukana olonsa allekirjoituksellaan.

Deathfromabove83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support Beth!


Vastaus #1293 : 22.11.2020 klo 15:24:22

Tietenkään MIIGAn nimeä ei suoraan ole kirjoitettu juttuun, mutta eiköhän Taikalanteen puuhastelut ole olleet vahvasti kirjoittajan mielessä: https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000007634324.html
Sergei Analtov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACO


Vastaus #1294 : 22.11.2020 klo 15:46:36

Tietenkään MIIGAn nimeä ei suoraan ole kirjoitettu juttuun, mutta eiköhän Taikalanteen puuhastelut ole olleet vahvasti kirjoittajan mielessä: https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000007634324.html
Mitä? Aika sekaisin saa olla, jos tuon jutun lukijalla on päällimmäisenä Miiga mielessä.
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #1295 : 23.11.2020 klo 00:10:26

Tietenkään MIIGAn nimeä ei suoraan ole kirjoitettu juttuun, mutta eiköhän Taikalanteen puuhastelut ole olleet vahvasti kirjoittajan mielessä: https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000007634324.html

Mielenkiintoinen juttu. Ei tosin kyllä oikein yhteys Taikalanteen puuhasteluihin aukea.
rappari

Poissa Poissa


Vastaus #1296 : 01.12.2020 klo 20:30:45

Vähän positiivistäkin Miiga topiciin. Luiz Antonion 50v juhlahaastattelussa Satakunnan Kansassa Luiz kiittelee Miigaa että tämä palkkasi vanhan pelikaverinsa Antonion OPSin valmentajaksi v 2009-2013.
UueMOu

Poissa Poissa


Vastaus #1297 : 03.12.2020 klo 00:22:56

Eiköhän Taikalanne kohta taas pullahda esiin. Sarjapaikkoja kytätään varmaan silläsilmällä.
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #1298 : 03.12.2020 klo 00:37:47

Eiköhän Taikalanne kohta taas pullahda esiin. Sarjapaikkoja kytätään varmaan silläsilmällä.

Eikös Matias pelannut OTP:ssä viime kaudella? Oisko siellä mahdollisuus duueroida?
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #1299 : 03.12.2020 klo 09:21:52

Eikös Matias pelannut OTP:ssä viime kaudella? Oisko siellä mahdollisuus duueroida?

Tämähän oli ihan yleinen huhu pitkin viime kesää, mutta siellä taustalla on legendaarinen Theo De Jong, josta tosin jonnet ei muista mitään joten epäilen, että Theo de Jong ja Miika Juntunen eivät sovi saman pöydän ääreen. 

 
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa