FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2024 klo 05:02:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 27 [28]
 
Kirjoittaja Aihe: EIF 2012  (Luettu 77054 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #675 : 10.10.2012 klo 22:40:37

Tervetuloa valmentaja Keeney "to the real world"! Joukkue kasassa marraskuussa on jokavuotinen toivomus mutta ulkomaalaisvahvistuksilla operoivalla joukkueella ei ole rahaa pitämään "ammattilaisia" 12 kuukautta vuodessa palkkalistoillaan.
Kaikki vahvistukset ei varmaan kannata roudata Tammisaareen jo marraskussa, mutta sopimuksethan voidaan toki allekirjoittaa ennen kun pelaaja liittyy harjoitusrinkiin. Valmentajalle on varmaan paljon helpompi suunnitella asioita jos tietää miltä roosteri näyttää. Varmasti joitakin sopimuksia venyy myöhempään, mutta loistava asia että seuralla on jo nyt suunnitelmia ensi kaudella. Tämä on aika harvinaista EIF:ssä.

Vahvistuksista jatkoon vain Timoska ja Sawchak, Mulvaneylle löytyy paikkaajia omasta takaa, toppariosastolle sitten kunnon vahvistuksia eikä niin kuin tämän vuoden löydöt(paitsi Ali).  
Minä yrittäisin kyllä pitää Mulvaney joukkueessa. Hän oli parhaimmillaan loistava vahvistu, vaikka hiipui loppua kohdenkin. Muitakin pelaajia hänen paikalle toki löytyy mutta uskoisin että kaikkia tarvitaan pitkän kauden aikana. Puolustukseen hankkisin ehdottomasti Alin tyyppistä kovaa vahvistusta, Walkerin ja Lehdon sijaan. Etelän artikkelissahan Keeney nimenomaan totesi että ensi kaudella pitää olla 2-3 luottotopparia joukkueessa jotka pelaavat sitten kaikki ottelut.

Ammattimainen toiminta on kyllä kova tavoite Kakkosen tasolla :)
Kuten täällä on jo todettu niin ammattimaisempi on eri asia :)

Mitä nyt itse näin muutaman EIFin pelin tällä kaudella niin mun mielestä suurin kysymysmerkki ja kehittämiskohde ensi kaudeksi on hyökkäysosasto. Kuqi ei vaikuttanut riittävän kovalta ykköshyökkääjältä nousua tavoittelevalle jengille ja muut vaihtoehdot kärkeen taitavat olla todella vähissä.
Samaa mieltä olen itsekin. Kuqi oli liian ailahteleva ja pelkkä Källbergin hankkiminen ei välttämättä riitä. Paras ratkaisu olisi mielestäni hankkia Källberg + uusi hyökkäjä Kuqin tilalle. Uusi hyökkääjä tulisi olla kova viimeistelijä ja Källberg toisi enemmän nopeutta ja suoraviivaisuutta peliin.
 
Ammattimaisempi ja ammattimainen eivät ole sama asia.

Tuo varmastikin tarkoittanee sitä että Keeney haluaa kaikkien joukkueessa olevien keskittyvät futikseen ensisijaisesti ja futsalia ykköslajinaan pitävät eivät kuulu suunnitelmiin. Tai näin itse kuvittelisin ainakin.
En usko että ollaan ihan niin tylyjä että kaikki ne jotka pitävät futsalia ykköslajinaan joutuvat pihalle. Mutta osittain tässä on Keeneyn lausunnoissa varmaan pointti. Jatkossa pelaajat pitää olla valmiita satsaamaan kunnolla futikseen saadakseen peliaikaa, ei riitä että tulee mukaan harjoituksiin vasta huhtikuussa. Uskonkin että useimmat ovat valmiita tähän. Niitä futsalia päälajinaan pitäviä ei loppujen lopuksi kauhean monta ole, lähinnä mieleen tulee Estlander, Brotkin, Ekström ja Sjöblom. Näistä uskoisin ainakin Estlanderin ja Brotkinin olevan Keeneyn suunnitelmissa jatkossakin. Muuthan ovat jo täällä huhuttu Hankoonkin. Myös Forsströmit ja Eklund kuuluvat futsal miehistöön, mutta näille futis on varmaan tärkeämpää. Vaikka pelaa futsalia tavella niin voihan siinä hyvin sivulla käydä harjoittelemassa EIF:n kanssa, futsalharjoituksia kun ei ole niin tiuhaan :) Harjoituspelien kanssa voi tietysti olla ongelmia, mutta kyllähän niiden ajankohtia voi pikkasen säätääkin.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2012 klo 22:48:37 kirjoittanut Grönvita Ekenäs »
ynka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: leeds,barcelona


Vastaus #676 : 10.10.2012 klo 23:27:01

Täällä Eiffin topicissa saa lukea et moni haluaisi Källbergin BK:sta takaisin ensi kauteen mut jos oikein kuulin niin hänellähän on sopimus BK:n kans vielä 2013 asti!
Thärkä

Poissa Poissa


Vastaus #677 : 10.10.2012 klo 23:34:05

Täällä Eiffin topicissa saa lukea et moni haluaisi Källbergin BK:sta takaisin ensi kauteen mut jos oikein kuulin niin hänellähän on sopimus BK:n kans vielä 2013 asti!
Beckman tietää varmasti tästä enemmän :)
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #678 : 11.10.2012 klo 08:07:01

Turha itkeä futsalista jälkikäteen. Jos pelaajille maksetaan ja sopimuksia tehdään niin silloin pitää selvittää moinen futsal-ehto
Eklöf

Poissa Poissa


Vastaus #679 : 11.10.2012 klo 10:24:40

Kyllä Tammisaaressakin pitäisi onnistua sekä futiksen että futsalin pelaaminen jos aikaa ja motivaatiota löytyy, niinhän tehdään muillakin paikkakunnilla. Mikäli kielletään futsalin pelaamisen niin sehän on sama kuin kieltäisi omatoimisen harjoittelun, lisäksi orastava fanikulttuuri tapetaan alkuunsa. Ammattimaisempi ote olisi tässä tapauksessa keskustella ja sopia kuinka hyödynnetään molemmissa leireissä että porukka on aktiivinen ympäri vuoden. 
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #680 : 11.10.2012 klo 14:22:46

Jatkossa pelaajat pitää olla valmiita satsaamaan kunnolla futikseen saadakseen peliaikaa, ei riitä että tulee mukaan harjoituksiin vasta huhtikuussa. Uskonkin että useimmat ovat valmiita tähän. säätääkin.
Boldattu se Keeneyn pointti ja tavoite varmastikin on. Tuskinpa futsalia kokonaan kieltämässä on, mutta haluaa joukkueen kasaan aikaisemmin.
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF, BK-46, FC HIK


Vastaus #681 : 11.10.2012 klo 21:47:47

Mutta osittain tässä on Keeneyn lausunnoissa varmaan pointti. Jatkossa pelaajat pitää olla valmiita satsaamaan kunnolla futikseen saadakseen peliaikaa, ei riitä että tulee mukaan harjoituksiin vasta huhtikuussa. Uskonkin että useimmat ovat valmiita tähän. Niitä futsalia päälajinaan pitäviä ei loppujen lopuksi kauhean monta ole, lähinnä mieleen tulee Estlander, Brotkin, Ekström ja Sjöblom. Näistä uskoisin ainakin Estlanderin ja Brotkinin olevan Keeneyn suunnitelmissa jatkossakin. Muuthan ovat jo täällä huhuttu Hankoonkin. Myös Forsströmit ja Eklund kuuluvat futsal miehistöön, mutta näille futis on varmaan tärkeämpää. Vaikka pelaa futsalia tavella niin voihan siinä hyvin sivulla käydä harjoittelemassa EIF:n kanssa, futsalharjoituksia kun ei ole niin tiuhaan :) Harjoituspelien kanssa voi tietysti olla ongelmia, mutta kyllähän niiden ajankohtia voi pikkasen säätääkin.

Onko tässä oikeasti kyse siitä että futsalia pelaavat pelaajat eivät osallistu joukkueen harjoituksiin? Aikaisemmin tässä topikissa on ollut nimittäin muuta tietoa. Se että pelaajat eivät osallistu harjoitusotteluihin jotka on sovittu samalle päivälle futsalin sarjaotteluiden kanssa, on ennemminkin sen vika joka ne harjoitusottelut sopii.

Herrlaget består väl hittills av B. Brotkin, Eklund, Estlander, Sjöblom, Ekström, Timoska, R. Sid, Sevón, Lindroos, Mattfolk, Antus, Lindström. Detta är dock endast observationer från träningarna. Skrivna kontrakt vet jag ingenting om. Sedan finns det ännu några spelare som är/varit skadade och därför inte kunde delta i Cup matchen eller på träningar och är därmed inte uppräknade här.

Tässä listataan pelaajia jotka osallistuivat joukkueen harjoituksiin jo tammikuussa.

Viime talvi autollinen pelaajia matkusti useampi kertaa viikossa Turusta Tammisaareen harjoittelemaan opiskelupäivän jälkeen. Hatun nosto niille, muttä tämä ei sovi kaikille. Joten emme voi laske että nuoret pelaajat ovat ne jotka pelastavat EIF.

Tähän autolliseen mahtunee ainakin Brotkin ja Estlander. Mahdollisesti muitakin ESC:n pelaajia opiskelee Turussa?

Sitä paitsi Keeney ei viitannut siihen että porukka ei olisi ollut tarpeeksi sitoutunut pre-seasonilla. Lihavoin oleellisen kohdan.

Lainaus käyttäjältä: Mike Keeney
Emme olleet pelin ja tulosten suhteen tarpeeksi johdonmukaisia ja sitä pitää parantaa. Kauden loppua kohti joillekin pelaajille tuli ohjelmaan muita juttuja eivätkä he pystyneet täysillä osallistumaan joukkueen toimiin. Sen on muututtava ja toiminnasta on tehtävä ammattimaisempaa. Tämä oli tällainen kausi ja ensi kaudella otamme hommat vakavammin. Tavoitteena ei voi olla mikään muu kuin lohkovoitto.
lähde

ESC:n pojathan eivät ole harjoitelleet yhdessä juuri lainkaan eivätkä ole pelanneet harjoitusotteluita ennen liigakauden alkua juuri siitä syystä että futiskausi oli vielä käynnissä. lähde
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #682 : 12.10.2012 klo 14:19:04

Onko tässä oikeasti kyse siitä että futsalia pelaavat pelaajat eivät osallistu joukkueen harjoituksiin? Aikaisemmin tässä topikissa on ollut nimittäin muuta tietoa. Se että pelaajat eivät osallistu harjoitusotteluihin jotka on sovittu samalle päivälle futsalin sarjaotteluiden kanssa, on ennemminkin sen vika joka ne harjoitusottelut sopii.

Tähän autolliseen mahtunee ainakin Brotkin ja Estlander. Mahdollisesti muitakin ESC:n pelaajia opiskelee Turussa?

Sitä paitsi Keeney ei viitannut siihen että porukka ei olisi ollut tarpeeksi sitoutunut pre-seasonilla.

ESC:n pojathan eivät ole harjoitelleet yhdessä juuri lainkaan eivätkä ole pelanneet harjoitusotteluita ennen liigakauden alkua juuri siitä syystä että futiskausi oli vielä käynnissä. lähde
Mielipiteeni jäi tossa aikaisemmin vähän epäselväksi. En väitä ettei futsalpelaajat olisi osallistuneet harjoituksiin viime talvena. Kyllähän ne osallistui niin paljon kuin kerkesivät. Kun totesin että Keeney vaatii että pelaajat sitoutuvat kovemmin ensi kautta ajatellen, niin kyse oli kaikista pelaajista ei pelkästään futsal-miehistöstä. Olen itsekin sitä mieltä että futsal toimii mainiona oheisharjoitteluna futista varten talvella.

Tosiasia on kuitenkin että futsal-liigassa pelaaminen vaatii vähän enemmän kuin viime kauden ykkösdivari. Tämän vuoksi enemmän yhteentörmäyksiä futiksen kanssa on mahdollisesti odetettavissa. Useammat pelaajat luultavasti jatkaa, kuten esimerkiksi Estlander, Brotkin, Eklund, Forsström. Mutta jos tarkastelee viimeisten otteuiden kokoonpanoja niin on mahdollista ennakoida ne jotka eivät ole valmiita panostamaan riittävästi että kuuluisi Keeneyn suunnitelmiin. Poissa ovat ollet ainakin 2-3 pelaajaa joka on totuttu näkeään ainakin penkillä. Loukkaantumisista ei näiden kavereiden kohdalla liene kyse, koska pelaisvat esimerkiksi viime suunnuntaina futsal pelissä. Huom! Brotkin ei kuulu tähän joukkoon, hänellähän oli varoitustili täynnä!

Kuten täällä on todettu aikaisemminkin niin kyllähän sekä futiksen ja futsalin peluu pitää onnistua tällä tasolla, niinhän se muillakin paikkakunnilla toimii!
« Viimeksi muokattu: 12.10.2012 klo 14:29:20 kirjoittanut Grönvita Ekenäs »
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #683 : 12.10.2012 klo 14:28:37

Juuri vähän aikaa sitten oliko nyt Panu Autio vai kuka futsal-huippu, totesi ettei nykyään voi molempia lajeja enää ns. täysillä harrastaa. Samassa haastattelussa totesi että kolmonen on korkein taso millä futsaliin kunnolla panostava pelaaja voi pelata.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #684 : 12.10.2012 klo 14:29:15

Ei kakkosessa kovin montaa Futsalin liigapelaaja enää nykyään ole.
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #685 : 12.10.2012 klo 14:32:58

Juuri vähän aikaa sitten oliko nyt Panu Autio vai kuka futsal-huippu, totesi ettei nykyään voi molempia lajeja enää ns. täysillä harrastaa. Samassa haastattelussa totesi että kolmonen on korkein taso millä futsaliin kunnolla panostava pelaaja voi pelata.
Ei kakkosessa kovin montaa Futsalin liigapelaaja enää nykyään ole.
Tämä on varmaan se suuri kysymys tulevaisuudessa. Miten paljon pelaajat ovat valmiita panostamaan molempiin lajeihin, ja miten paljon seura (EIF) on valmis joustamaan. Tosin uskon että monilla paikkakunnilla futsal-liiga joukkueella on enemmän yhteisharjoituksia ja muita ajanvieviä juttuja kuin Tammisaaressa. Täällähän on vissiin pelkästään 1 (2?) harjoitusta viikossa + pelit.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2012 klo 14:35:03 kirjoittanut Grönvita Ekenäs »
Poet2

Poissa Poissa


Vastaus #686 : 17.10.2012 klo 19:02:19

Kaduilla kuulee aika vahoja huhuja että Karjaalais "ikoni" Jonathan Jäntti olisi ensi kaudella Eiffin mies. Onko tosiaan niin että Forsström olisi lopettamassa? Tuskin Jäntti oo kiinnostunut kakkosvahdin roolista eikä EIF varmaan ole uutta ykköstä hakemassa jos Forsström jatkaa. BK:ltä mielestäni aika emämunaus kun Jäntin tasoiselle kaverille ei koskaan ole annettu sitä suurta tilaisuutta. Ensi kaudella sitten mahdollisesti nollapeli BK:ta vastaan ja niille luut kurkkuun :)
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF, BK-46, FC HIK


Vastaus #687 : 18.10.2012 klo 10:08:16


Suomalaiset ulkomailla -osiosta bongattua. Kuqi yrittämässä Kreikan liigaan?

Uutinen
Suomalaishyökkääjä kreikkalaisseuran testiin


Hyökkääjä Albert Kuqi lähtee ensi viikolla antamaan näyttöjä Kreikan pääsarjan Atromitokseen.

20-vuotias Albert Kuqi on Kuqin jalkapalloilevista veljeksistä nuorin. Hän pelasi tällä kaudella lainamiehenä Kakkosessa EIF:ssä ja pommitti 14 maalia. Kuqin ja Hakan sopimus päättyy tähän kauteen.

Kuqi harjoittelee Atromitosissa 2-3 viikkoa toiveenaan päästä pelaamaan harjoitusotteluissa. Atromitos on Kreikan liigassa kuudentena kuuden sarjakierroksen jälkeen.

- En odota, että sinne pääsisin. Se on iso askel, Kuqi tunnustaa tosiasiat.

- Minulle sopisi häntäpään jengi paremmin.

Maajoukkuehyökkääjä Njazi Kuqi pelaa Atromitosissa. Hän on toipumassa takareisivammasta, joka piti hänet sivussa MM-karsintaottelusta Georgiaa vastaan.


http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2012101716215912_jp.shtml
Eklöf

Poissa Poissa


Vastaus #688 : 18.10.2012 klo 10:20:55

Myös "vahvoja" huhuja Jäntin siirrosta Hankoon on liikkeellä mutta tässä vaiheessa kaikki huhut ovat suurinpiirtein samalla tasolla kuin Albertin siirtyminen Kreikan pääsarjaan.

 
Sivuja: 1 ... 27 [28]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa