FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.09.2020 klo 20:41:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12]
 
Kirjoittaja Aihe: Yleisöennätykset Suomessa vol. 2  (Luettu 55735 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 27.08.2020 klo 22:17:44

Pienenä muuna asiana tauon aikana tuli löydettyä myös joitakin Porin Pallo-Tovereiden/Porin Pallotovereiden tai PPT:n eli tietenkin FC Jazzin edeltäjän katsojalukuja eri sarjatasoilta ja eri ajoilta.

Sarjatasoista puhuttaessa tuli löydettyä vuoden 1948 Jalkapallon Suomen Sarjan/Suomensarjan nk. Mammuttisarjan katsojaluvut seuralta näillä näkymin ensimmäisenä kun tuon vuoden sarjaa en ole ehtinyt sellaisenaan juuri läpi käydä.

Lisäksi löytyivät myös Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan vuosia useampaan otteeseen katsojaluvuiltaan kuten myös sarjatasoa alempaa eli Jalkapallon 3. Divisioonan/3-divisioonan ajan katsojalukuja.

Alle tulevista katsojaluvuista löytyi myös PPT:n näillä näkymin ollut pohjanoteeraus kautena tasan 40 vuoden takaa eli vuosi 1980 katsojaluvuiltaan jolloin seura mahdollisesti saattoi olla hyvinkin todennäköisesti koko Jalkapallon 3. Divisioonan/3-divisioonan vähiten katsotuin seura sarjassa.

Ainakin oman lohkonsa vähiten seuratuin joukkue PPT näillä näkymin oli siinä sarjassa.

Tässä niitä tulee:

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon Suomen Sarjassa/Suomensarjassa Pohjoislohkossa 1948

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 2590 katsojaa

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 370 katsojaa

On paha sanoa, että millainen asema noilla katsojaluvuilla PPT:llä oli tuon vuoden nk. Mammuttisarjassa. Saattoi olla hyvä, mutta myös huonokin. Sarjan lohkoa eli Pohjoislohkoa pelattiin yhdellä joukkueella vähemmän kuin VaaTP/VTP/TP Vaasa/Vaasan TP eli Vaasan Työväen Palloilijat luopuivat sarjasta eikä paikkaa täydennetty Jalkapallon Maakuntasarjasta muutoin jo valmiiksi erittäin suureen sarjaan.

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 2. Divisioonassa/2-divisioonassa Länsilohkossa 1973

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 1738 katsojaa

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 158 katsojaa

PPT:n osalta on paha sanoa, että millainen asema noilla katsojaluvuilla oli tuon vuoden Länsilohkossa. Tai sarjassa ylipäänsä. Saattoi olla huonokin koska seuraa sarjan nelostilasta huolimatta morkattiin yleisöjoukkueena sarjassa sen menosta kohti huonompaa suuntaa.

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 2. Divisioonassa/2-divisioonassa Länsilohkossa 1974

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 1507 katsojaa

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 137 katsojaa

PPT:n osalta on paha sanoa, että millainen asema noilla katsojaluvuilla oli tuon vuoden Länsilohkossa. Tai sarjassa ylipäänsä. Saattoi olla erittäin huonokin kun nyt pudottiin jo sarjatasoa alemmaksi Jalkapallon 3. Divisioonaan/3-divisioonaan vuodeksi 1975.

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 3. Divisioonassa/3-divisioonassa 1975

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 540 katsojaa

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 60 katsojaa

PPT:n osalta katsojaluvut saattoivat olla sarjan omalle tasolle sen ajan nosteessa olevalle sarjalle tiettävästi välttäviäkin, mutta toisinaan katsojalukuja moitittiin hyvinkin huonoiksi kaikkiaan ja etenkin ylempiin sarjoihin nähden. Jo nosteessa olevalle sarjalle yleensäkin sanottuna huonoiksi. PPT nousi kyllä Jalkapallon 2. Divisioonaan/2-divisioonaan vuodeksi 1976 takaisin, mutta kaikkiaan tuntui jääneen hieman huono kuva kaudesta jopa noususta huolimattakin. Ja varsinkin kun sitä vertasi noususta kahden pisteen päähän jääneeseen ViiPV:n tilanteeseen Viialan merkkiseurasta puhuttuna.

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 2. Divisioonassa/2-divisioonassa Länsilohkossa 1976

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 724 katsojaa

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 66 katsojaa

PPT:n osalta puhuttaessa kauden eniten jo aiemmin kerrotusti sarjasta puhuttaessa ollut yleisöottelu eli PPT-FC Ässät keräsi 183 katsojaa ja kauden vähiten yleisöä kerännyt ottelu huolimatta joistakin tilastointiepävarmuuksista oli varmistetusti PPT-HAIK 17 katsojalla.

Välittömästi pudottiin sarjatasoa alemmaksi vuodeksi 1977 Jalkapallon 3. Divisioonaan/3-divisioonaan ja seura tuntui olevan pohjamudissa yleisötasoltaan kun sitä tosiaan vertasi kilpaileviin FC Ässiin tai MuSa:n tilanteeseen nähden Porissa. Ja nekin eli FC Ässät ja MuSa kärsivät myös omalla tavallaan yleisöpuutteesta. Joskin väliaikaisesti nämä seurat pystyivät PPT:n tilaan verrattuna myös parantamaan ajoittain katsojatilannettaan.

Vuodet 1977-1979 jäivät Jalkapallon 3. Divisioonasta/3-divisioonasta puhuttaessa PPT:n osalta hämäriksi.

Valitettavasti kun mitään järkevää tietoa ei ollut saatavilla.

Välillä yleisömäärät olivat tiettävästi vähän parempia kuin mitä vaikka vuosina 1973-1976 oli ollut, mutta keskimäärin syöksykierre tuntui vain jatkuvan.

Lopulta syöksykierre sai huipennuksensa vuonna 1980 eli 40 vuotta sitten:

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 3. Divisioonassa/3-divisioonassa 1980

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 55 katsojaa (Tämä oli seuran pohjakosketus yleisöjoukkueena. Seuralla totisesti oli kauden peleissään tyhjentävän autiota peleissään. Tätäkin vähemmän saattoi joissain yhteyksissä olla katsojia. Aiemmin ennen katsojalukujen löytymistä PPT:n sanottiin toisinaan olleen sarjassa katsojaluvuton joukkue tai vain hyvin yksittäisiä katsojia sisältänyt joukkue. Kaukana tosiaan väitteestä ei oltu. Vastaavasti katsojia saattoi olla vähän enemmänkin. Enintään kuitenkin yleisömäärä mitä ilmeisimmin katsojahuipuinkin laskettuna oli kaudella 110 katsojaa.)

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 5 katsojaa (Tämä oli tosiaan seuran pohjakosketus myös katsojien kiinnostuneisuudessa seurata yksittäistäkään seuran ottelua kohti kaudella. Vähemmänkin seuraajia ottelua kohti saattoi olla kauden mittaan. Enintään katsojahuiput huomioidenkin sarjassa ei yksittäistä ottelua seurannut PPT:llä keskimäärin kuin 10 katsojaa.)

PPT tosiaan oli aivan pohjamudissa yleisöjoukkueena. Välillä seuraa sanottiin myös tietyin ehdoin jopa koko sarjan vähiten seuratuimmaksi joukkueeksi 40 vuotta sitten vuonna 1980. Ainakin oman lohkonsa huonoin yleisöjoukkue seura on ollut tuolloin melkein varmasti ja melko suurella varmuudella myös koko sarjan osalta. Kiistattoman varmaa asia ei tietysti ole ja tietenkin huonompiakin yleisöjoukkueita on voinut olla, mutta nekin seurat ovat varmaan sitten käytännössä kokonaan ilman yleisöä kaudella olleita ja pelanneita sellaisia. Porin omalla alueella tosiaan jopa katsojahuippuakin käyttäen ainakin tiettävästi saman sarjan RuoVi:lla tai RuosVi:lla eli Ruosniemen Visallakin on ollut enemmän katsojia kauden peleissään kuin PPT:llä. Puhumattakaan sitten MuSa:sta.

Vuosi 1980 oli pohjakosketus, mutta PPT:n syöksykierre toisaalta myös pysäytettiin niille sijoilleen toki erittäin merkittävin taloudellisin ja osin myös pelaajakantapohjaisin riskein.

Ilman niiden onnistumista PPT olisi todennäköisesti vaipunut katsojallisesti unohduksiin tai joutunut konkurssiin, pelannut sitten uuden nimen alla tai hävinnyt kokonaan.

Otteet alkoivat purra seuraavaksi kaudeksi ja nekin näkyivät myös katsojissa jolloin voitiin sanoa jalkapalloinnostuksen palanneen Poriin ja varmasti nyt ainakin edes PPT:n otteluja kohtaan:

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 3. Divisioonassa/3-divisioonassa 1981

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 3300 katsojaa (Parannus edelliseen vuoteen sarjassa oli uskomaton ja se oli katsojaluvuissa äärettömän hyvää luokkaa muutenkin moneen vuoteen PPT:lle.)

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 300 katsojaa (Parannus edelliseen vuoteen sarjassa oli uskomaton ja se oli katsojaluvuissa äärettömän hyvää luokkaa muutenkin moneen vuoteen PPT:lle.)

PPT:ltä kyllä odotettiin tietyllä tapaa herjoista huolimatta väistämätöntä parannusta seuraa koskeneiden muutosten takia vuodeksi 1981 Jalkapallon 3. Divisioonassa/3-divisioonassa, mutta silti yleisöryntäykset ja innostukset kauden peleihin yllättivät oikeastaan vähän kaikki kotimaisessa jalkapalloyhteisössä.

PPT ei kylläkään välttämättä erittäin huikeasta yleisöaseman parantumisesta huolimatta ollut sarjatasonsa katsotuimpia yleisöjoukkueita koko sarjassa, mutta oman lohkonsa katsotuimpien seurojen ja ainakin porilaisten seurojen keskinäisissä katsojavertailuissa PPT alkoi ottaa harppauksen kohti ykköspaikkaa.

PPT:lle tietyllä tapaa elintärkeää oli myös FC Ässien lopetus jalkapallon puolella ja kun samanaikaisesti muun muassa MuSa ei kilpailevista seuroista puhuttaessa noussut sen mukana sarjatasoa korkeammalle. Tärkeintä tietysti oli seuran oman elinvoimaisuuden palautuminen jopa seuraa koskevan tuhon partaalta. Siten noustiin Jalkapallon 2. Divisioonaan/2-divisioonaan vuodeksi 1982.

Sitä myöten harmittavasti jäi kuitenkin kaihertamaan ajatus muiden porilaisten pienempien seurojen katsojalukukilpailun kehityksestä vuodeksi 1982 sarjatasoa alemmaksi, mutta tähän vielä loppuun vuoden 1982 Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan katsojaluvut PPT:ltä:

Porin Pallo-Toverit/Porin Pallotoverit/PPT Jalkapallon 2. Divisioonassa/2-divisioonassa Länsilohkossa 1982

Kokonaiskatsojamäärä PPT:lle kaudelta: 4860 katsojaa (Alustava kokonaiskatsojamäärä oli jopa 5000 katsojaa. Ihan näin paljon ei ollut, mutta ei jäänyt pienemmäksikään paljoakaan. Tämä oli tai on ainakin tiettävästi ollut vanhempina aikoina ilman muita katsojalukuja ja todisteita ennen pitkää asiaan seuran paras kausi katsojaluvuissa alemmissa sarjoissa nimenomaan kun Jalkapallon Suomen Sarjan/Suomensarjan ajan unohtaa laskuista. Toki sen sisältäen sitten vielä vuosi 1967 olisi tätä parempi katsojalukujen seurantakausi.)

Keskimäärin katsojia PPT:lle ottelua kohti: 486 katsojaa (Alustava keskimääräinen katsojamäärä ottelua kohti oli 500 katsojaa, mutta ihan niin paljon ei ollut. Silti se olisi suuri nimenomaan vanhempina aikoina ilman muita katsojalukuja ja todisteita asiaan ennen pitkää kun Jalkapallon Suomen Sarjan/Suomensarjan ajan unohtaa laskuista. Toki sen sisältäen sitten vielä vuosi 1967 olisi tätä parempi keskimäärin katsojaluvulta ottelua kohti ollut seurantakausi.)

PPT:llä tosiaan oli melkoinen kausi kun edellisvuodenkin huippulukemiin nähden katsojamäärät kasvoivat entisestään. On paha sanoa, että oliko PPT samalla kertaa myös vuoden 1982 yhdellä joukkueella vähemmän pelatun Länsilohkon katsotuin yleisöjoukkue. PPT pääsi kuitenkin sarjavoiton nimissä pelaamaan myös pääsystä Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan Noususarjassa Vuodeksi 1983 Jalkapallon 1. Divisioonaan/1-divisioonaan. PPT:llä oli tuossa erikoistapahtumana pelatussa ottelusarjassa tiettävästi oman sarjatasonsa yleisöennätys kun LaPa:n kanssa pelatuissa nousuotteluissa oli huonoimmillaankin 1000 katsojaa joissakin noista kolmesta ottelusta puhuttaessa ja parhaimmillaan puhuttiin useista tuhansista katsojista etenkin katsojahuippujen osalta.

Tosin ne ihan suurimmat luvut eli 4000-5000 katsojaa taitavat kyllä katsojahuipuissakin mennä liioitteluksi.

Etenkin kun puhuttiin vasta vielä Jalkapallon 2. Divisioonasta/2-divisioonasta eikä Jalkapallon 1. Divisioonasta/1-divisioonasta tai Jalkapallon SM-Sarjasta silloin.

Tosin ihan ne eivät ole tainneet lyödä vuoden 1983 Jalkapallon 1. Divisioonan/1-divisioonan Noususarjan ottelua KePS:iä vastaan vuoden 1984 Jalkapallon SM-Sarjaan pääsystä katsojalukujen osalta.

Vuonna 1983 Jalkapallon 1. Divisioonassa/1-divisioonassa kokonaiskatsojamäärä oli 10 643 katsojaa ja keskimäärin ottelua kohti katsojia oli 967 katsojaa PPT:llä ja Jalkapallon 1. Divisioonan/1-divisioonan Noususarjassa kokonaiskatsojamäärä oli 12 888 katsojaa ja keskimäärin ottelua kohti katsojia oli 3222 katsojaa. Alustavasti kokonaiskatsojamäärä oli ollut 12 000 katsojaa ja keskimäärin ottelua kohti katsojia oli ollut alustavasti 3000 katsojaa.

Ottelussa PPT-KePS oli ollut melkein 4000 katsojaa tiettävästi silloisella PPT:n yleisöennätyksellä.

Kun sitä käyttää mittapuuna niin Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan Noususarjassa vuonna 1982 lienee oikeammat katsojaennätysten huiput PPT:llä silloin olleet varmaankin oikeasti ilman liioitteluja 3000-3500 katsojaa parhaimman ottelun osalta ja muutoin keskimäärin siellä 1500-2500 katsojan paikkeilla lienee pyöritty.

Tuokin kovin lukema eli 3000-3500 katsojaa saattaa sisältää jo katsojahuipunkin sillä ei ihan vielä niin paljon yleisesti ottaen PPT:llä yleisöä pyörinyt kauden peleissä edes noususta puhuttaessa.

Kun jossain määrin vielä vuonna 1982 vieläkin katsojien ihan kokonaisvaltainen väki Porissa jalkapallon osalta tuntui pysyttelevän hieman odottelevalla kannalla nousun suhteen ja välillä esimerkiksi joihinkin otteluihin yritettiin mennä pääsylipuittakin sisään jolloin niitä sitten myös joidenkin kentän äärireunakatsojien tapaan ei ole voitu laskea itse lopullisen ottelun katsojamääriin.

Joka tapauksessa jalkapalloinnostus oli kiistämättömästi palannut Poriin tuolloin ja PPT oli ainakin varmasti jälleen nk. Tonniseura mikäli se ei sitä ihan vielä vuonna 1981 ollut.

Vuoden 1980 ahdingon jälkeen nousu vuodeksi 1984 Jalkapallon SM-Sarjaan ja vieläpä aikataulussa seuran silloista 50:ttä vuosijuhlaa varten oli kuitenkin melkoinen temppu!

Lopultahan PPT sitten saikin yleisöennätyksensä vuonna 1984 Jalkapallon SM-Sarjassa ottelussaan HJK:ta vastaan 5384 katsojan voimin jolla lyötiin tosiaan nuo alempien sarjojen eli Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan ja Jalkapallon 1. Divisioonan/1-divisioonan väitetyt 5000 katsojan katsojahuiputkin lopullisen selkeästi.
« Viimeksi muokattu: 27.08.2020 klo 22:28:08 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 28.08.2020 klo 20:55:16

TP-Seinäjoki tunnettuna Seinäjoen nk. Tiikeritiiminä tai nk. Tiikerijoukkueena oli omanlaisensa erikoisuus kotimaisessa jalkapallossa.

Toki puhtaan nk. Tiikerijoukkueen aikakausi oli varsin lyhyt sillä sellaisenaan toki satunnaisesta muusta tunnuksellisuudesta tai erillisestä median lempinimikehumisesta huolimatta sitä kohtaan se oli sitä varsin vähän aikaa kaikkiaan historiassaan.

Muutoinhan seura itsessään oli tietenkin tätä ennen perinteisempi TP-55 jota kuitenkin myös pitkälti varmaankin pelipaitaperusteellisuudeltaan kutsuttiin samalla tapaa nk. Tiikerijoukkueeksi.

Tauon aikana tuli löydettyä tällekin seuralle muutama yleisöennätys tai ainakin sellaiseksi väitetty.

Näistä tosin Jalkapallon Kakkosen ennätys ei todellakaan ole mainittu nk. Kakkosen ennätys.

Varsinkin kun taas kerran harhaanjohtavasti sen ennätys on todellisuudessa laskettu kyseisen sarjan edeltäjän eli Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan nimiin.

Lisäksi se on myös TP-55:n oma ennätys joka on hieman erikoisesti jälkikäteen laskettu nk. Tiikerijoukkueen ennätykseksi olematta sitä sellaisenaan.

Veikkausliigan ainoan vuoden eli 1997 osalta nk. Tiikerijoukkueelle Seinäjoelta on laskettu kaksikin parasta yleisöottelua.

Ja mitä tulee todellisempaan Jalkapallon Kakkosen ennätykseen niin se lienee tapahtunut aikanaan varmaankin vuonna 1995 silloin kun joukkueessa pelasi melko montakin nimekästä persoonaa sarjatasolleen nimekkäimpänä varmaankin itse pelaaja-valmentaja Keith 'Keke' Armstrong.

Tosin tarkkuudeltaan sitä ei paljastunut, mutta sen kerrottiin silti olleen erittäin suurta luokkaa.

Ei varmaankaan Jalkapallon Ykkösen tai Jalkapallon Veikkausliigan tasoa, mutta kilpaili edeltäjäsarjansa eli Jalkapallon 2. Divisioonan/2-divisioonan tasolla tai on ollut sitä jonkin verran parempi.

Tässä itse yleisöennätyksiä:

TP-55 Jalkapallon 2. Divisioonassa/2-divisioonassa 1987 Pohjoislohkossa

TP-55-FF Jaro 1600 katsojaa (Tämä ottelu pelattiin 5.8.1987. Tätä ennätystä on sanottu myös Jalkapallon Kakkosen ennätykseksi mitä se sellaisenaan ei ole kun kyse oikeammin on Jalkapallon Kakkosen edeltäjäsarjasta. Tuota luokkaa myös vuoden 1995 Jalkapallon Kakkosen ja nk. Tiikerijoukkueen oman oikean tuon sarjatason ennätyksen on sanottu olleen tai jonkin verran sitä parempi.

Ei kuitenkaan liikaa ja ei ainakaan Jalkapallon Ykkösen tai Jalkapallon Veikkausliigan oman katsojaennätyksen luokkaa. TP-55:llä oli edellytykset kyllä nousuun sinä vuonna kuten ABK-48:lla ja VPS:llä Vaasasta ja kuten jopa peräti PK-37:lla Iisalmesta, mutta ne kaikki kyllä pelasivat himpun verran liikaa tasapelejä siinä missä FF Jaro sarjanousijana ei niitä pelannut.

Sittemmin myös VPS, PK-37 ja KPS Kokkolasta hävisivät liikaakin pelejä ollakseen ihan totisia sarjanousijoita myöhemmässä vaiheessa kautta KPS:n tosin ollessa ehkä muutoin sellainen sarjan kyvykäs keskikastin edustaja kauden otteiltaan.)

TP-Seinäjoki Jalkapallon Ykkösessä 1996

TP-Seinäjoki-OPS 2652 katsojaa (Tämä ottelu pelattiin 8.9.1996. Tämä nk. Tiikerijoukkueen ennätys on katsojaennätyksenä mainittu aiemminkin ja samalla tämä oli myös Jalkapallon Ykkösen vuoden 1996 toiseksi katsotuin ottelu. Sarjan melko ylivoimaiseksi voittajaksi kaikkiaan nk. Tiikerijoukkue Seinäjoelta oli yllättävänkin vierastettu yleisöjoukkue verrattuna edeltävän vuotensa Jalkapallon Kakkoseen nähden tavallaan ainakin tämän hetken tietopohjalta katsoen.)

TP-Seinäjoki Jalkapallon Veikkausliigassa 1997

TP-Seinäjoki-TPS 3620 katsojaa (Tämä ottelu pelattiin 27.7.1997. Tämä oli ensimmäinen kahdesta erikin katsojaennätyksestä joukkueelle julkisuudessa pyörineenä. Hyvinkin pitkään ainoalla Veikkausliigan kaudella sarjatulokas Seinäjoelta olisi voinut ainakin parhaimmillaan säilyttää paikkansa sarjassa, mutta jälleen tasapelejä oli liikaa ja vielä sitäkin ärsyttävämmin yleensä erittäin niukkoja tappioita.

Siten jouduttiin karsimaan PK-35:ttä vastaan Jalkapallon Veikkausliigan Putoamiskarsinnassa ja ne sitten hävittiin yhteismaalein 5-7 pudoten vuodeksi 1998 Jalkapallon Ykköseen.

Yleisöjoukkueena TP-Seinäjoki oli sarjan melko vankkaa keskikastia ja nelospaikka FinnPa:lle yleisötilastossa hävittiin 5 katsojalla. Seinäjoella vaikutti tuolloin olevan erittäin suurtakin kiinnostusta syttymässä yleisestikin joukkueelle tai jalkapalloon, mutta ehdottomasti Jalkapallon Veikkausliigassa olisi pitänyt säilyä vuodeksi 1998 sen järkevämpää pysymistä varten.)

TP-Seinäjoki-FinnPa 3576 katsojaa (Tämä ottelu pelattiin 11.5.1997. Tämä oli tosiaan toinen katsojaennätys joukkueelle julkisuudessa pyörineenä. Mikäli tämä ottelu ei sitä ollut niin siinä tapauksessa tämä ainakin oli nk. Tiikerijoukkueen kauden toiseksi katsotuin ottelu Veikkausliigassa.)
« Viimeksi muokattu: 28.08.2020 klo 20:58:53 kirjoittanut Piippu-Virtanen »

 
Sivuja: 1 ... 11 [12]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines