FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.07.2017 klo 22:42:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook, Google+ & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 20 [21]
 
Kirjoittaja Aihe: Palloliiton seuraava puheenjohtaja: odotukset, spekulaatiot jne.  (Luettu 37483 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
VekkuliPekuli

Paikalla Paikalla


Vastaus #500 : 11.01.2017 klo 14:59:27

Markku Lehtola Aamukendossa:
Lainaus
Tämä on ihan hyvä juttu. Se merkitsee sitä, että kaikki ottelut ovat merkityksellisiä eikä sellaisia nuhjuisia tasapelejä enää tule.
Markku Lehtola

Poissa Poissa


Vastaus #501 : 11.01.2017 klo 17:53:47

Tämä edellä mainittu lainaus oli annettu tilanteessa, jossa luulin ( kuten varmasti moni), että kustakin lohkosta pääsee jatkoon vain voittaja. Jos kaksi pääsee, se tietysti vesittää tämän. Harmillinen väärinkäsitys.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2017 klo 18:09:57 kirjoittanut Markku Lehtola »
Lalli

Poissa Poissa


Vastaus #502 : 11.01.2017 klo 18:58:51

Jos täällä on vpj oikeasti mukana, olisi pieni toive. Milloin näemme varapj:n ja muidenkin blogit liiton sivuilla. Niissä voisi Suomifutiksen ja muunkin kuulumisia avata näköalapaikalta katsoen muutenkin kuin virallisten tiedotteiden avulla? Tarvetta paremmalle kommunikaatiolle ja "rivehenkiselle" joukkuehengen luonnille todella on.aNdero

Poissa Poissa


Vastaus #503 : 13.01.2017 klo 10:37:19

Ennen nimiä kannattaisi miettiä millaista osaamista tarvitaan. Yksi on hallitustyöskentelyn osaaminen, perusedellytys. Ne muut ovatkin sitten vastauksia kysymykseen; millaista osaamista tarvitaan suomalaisen huippujalkapallon (maajoukkueet ja Veikkausliiga / Naisten Liiga) tason nostamiseen. Minun mielestä tämä seurojen vahvistaminen (pelaajamäärä, keinonurmikentät, hallit) on ihan hyvässä hapessa.
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #504 : 13.01.2017 klo 10:43:11

Ennen nimiä kannattaisi miettiä millaista osaamista tarvitaan. Yksi on hallitustyöskentelyn osaaminen, perusedellytys. Ne muut ovatkin sitten vastauksia kysymykseen; millaista osaamista tarvitaan suomalaisen huippujalkapallon (maajoukkueet ja Veikkausliiga / Naisten Liiga) tason nostamiseen.

Mainittakoon taas, että jos viime valinnoista voi mitään johtopäätöksiä vetää, niin Liiton jäsenet eivät katso, että huippujalkapalloilun kehittäminen olisi se ykköstehtävä, joten nämä kriteerit tuskin ovat kärjessä valintoja tehdessä.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkueet, suomalaiset kasvattajaseurat


Vastaus #505 : 13.01.2017 klo 15:12:13

Liiton jäsenet eivät katso, että huippujalkapalloilun kehittäminen olisi se ykköstehtävä.

Ehkä, mutta nyt jää kyllä sellainen kuva, että huippujalkapalloilu lyödään jokseenkin kokonaan laimin tai että sitä suorastaan halveksitaan. Vaikka liitto ei itse kokisikaan huippujalkapalloilun kehittämistä varsinaisena ykköstehtävänään, niin kyllä seurojen ja yleisön suuntaan pitäisi sentään pyrkiä valamaan sellaista henkeä, että liitollekin Suomen menestyminen maailmalla on tärkeää. Se nyt vaan ei kertakaikkiaan riitä, että ainoa konkreettinen mittari kaikelle on harrastajamäärä ja sen kasvu.
aNdero

Poissa Poissa


Vastaus #506 : 13.01.2017 klo 17:01:36

Jos huippufutista halutaan nostaa, on nostettava myös sen osaamista liittohallituksessa. Kun siellä on jo tuota "grääsrootsia" penkit pullollaan, on sinne välttämättä saatava uutta osaamista. Nykyinen osaaminen tuottaa nykyistä tulosta => hyvää menestystä seurakehityksessä ja vähän huonompaa lajin mielikuvan kannalta tärkeässä kv-menestyksessä. Hallituskokoonpanossa tämä ei ole edes rahasta kiinni. Vaihdetaan vaan nykyosaajista muutama uuteen.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #507 : 14.01.2017 klo 23:53:35

Aika on ajanut vanhanaikaisen kabinettipelin ohi. Nykyisenä media-aikana se kääntyy vain itseään vastaan, kun suhmuroinnit kuitenkin kaivetaan esiin. Kansanliikejohtajien, johon sarjaan jalkapallokin kuuluu, johtajien pitäisi mieluummin olla populistisia asioiden yksinkertaistajia, jotka ovat näkyvästi modernilla tavalla esillä. Iästä se ei ole kiinni, kuten jenkeissä voimme todeta. Trump on räväkköine twiitteineen tyyliltään parikymppisen oloinen. Tähän suuntaan pitäisi seuraavan Palloliiton keulakuvan mennä.
Ihan hyviä ajatuksia nuorelta mieheltä. Muista kuitenkin Lalli, että
1) kansaa kusetaan aina. Siis AINA.
2) twitter aikakausi ja näennäinen avoimuus ei lopeta kabinettipeliä, vaan lisää sitä. Mainitsemasi Trump nylkyttämässä KGB:n kameran edessä kai nimenomaan vahvisti sen.
Lalli

Poissa Poissa


Vastaus #508 : 15.01.2017 klo 21:27:54

Ihan hyviä ajatuksia nuorelta mieheltä. Muista kuitenkin Lalli, että
1) kansaa kusetaan aina. Siis AINA.
2) twitter aikakausi ja näennäinen avoimuus ei lopeta kabinettipeliä, vaan lisää sitä. Mainitsemasi Trump nylkyttämässä KGB:n kameran edessä kai nimenomaan vahvisti sen.

Varmaan näin, että kansaa YRITETÄÄN kusettaa. Ko tapaushan kertoi juuri siitä avoimuuden lisääntymisestä. Vanhaan kabinettiaikaan julkisuudessa ei olisi ollut edes spekulaatioita "nylkyttelystä". Viittaan vaan erään herra Kekkosen toilailuihin, jotka eivät toimittajien tietämystä pidemmälle levinneet. Kansa oli aivan tietämätön. Jos oikein hullusti käy Trumphan joutuu nyt jopa eroamaan, kun ei voida luottaa siihen ketä hän kuuntelee.
 
Sivuja: 1 ... 20 [21]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines