FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.12.2018 klo 12:42:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30 ... 37
 
Kirjoittaja Aihe: Palloliiton seuraava puheenjohtaja: odotukset, spekulaatiot jne.  (Luettu 119447 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Johnny99

Poissa Poissa


Vastaus #700 : 12.11.2017 klo 19:58:13

Sinänsä hauskaa, että Lipposen Kimmo on nykyään synonyymi näille ummehtuneille käytännöille, kun hänhän oli nimenomaan eri mieltä asioista kuin Alaja & co ja siksi ulostettiin liitosta.

Tässä meni nyt KL:t sekaisin. Eiköhän Thalian lainaamassasi viestissä puhuttu valmentaja Kimmo Lipposesta, ei "muutosjohtaja" Kimmo J. Lipposesta.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #701 : 13.11.2017 klo 00:29:36

Sinänsä hauskaa, että Lipposen Kimmo on nykyään synonyymi näille ummehtuneille käytännöille, kun hänhän oli nimenomaan eri mieltä asioista kuin Alaja & co ja siksi ulostettiin liitosta.

Tarkoitin toki tätä "valmentaja" Lipposta.
maikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Voittava


Vastaus #702 : 13.11.2017 klo 12:16:56


Liiton puheenjohtajaksi pitää saada henkilö, joka on seurannut pitkän ajan suomifutista, ja joka näin ollen tietää suomalaisen jalkapallon ongelmakohdat ja kehitystarpeet ja kenelle suomifutiksen tulevaisuus on sydämen asia. Toistaiseksi esiintulleista nimistä siis Ari Lahti on ehdottomasti oma suosikkini.


Lahti on kiistatta seurannut suomifutista pitkään. Tai noh, pitkään, mutta ainakin kymmenen vuotta.
Sen sijaan siitä näkeekö Ari suomalaisen jalkapallon ongelmakohdat ja kehitystarpeet en menisi vetoa lyömään nykyisillä näytöillä.
Ari rahoittaa KuPS:a ja se on hänen henkilökohtainen asiansa kuinka hän rahansa siinä kohdentaa ja mihin asioihin panostaa. Se joka maksaa, se päättää. Näin se vaan menee. Ja mukavahan se on kattoa kun keltamusta pärjää vuosikymmenten tauon jälkeen. Mutta jotta itse hyppäisin Arskan bandwagoniin pj. kisassa kaipaisin kyllä häneltä jotain muutakin kuin sen näkemyksen, että elinkeinoelämän suhteita tuodaan mukaan toimintaan.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #703 : 13.11.2017 klo 12:28:02

Lahti on kiistatta seurannut suomifutista pitkään. Tai noh, pitkään, mutta ainakin kymmenen vuotta.

Kait se Lahti nyt edes vähän seurasi suomifutista olleessaan Veikkausliigan puheenjohtajana 90-luvulla...
Eikä kukaan 70-luvulla nuoruutensa Kuopiossa elänyt ole voinut olla seuraamatta jalkapalloa.

Ja mitä tulee noihin rahankäyttövertailuihin, niin Sarajärvi on saanut aikaan stadionin, Lahti nostanut KuPS:n junioriputken rappiotilasta tuottamaan muutaman pelaajan jokaiseen juniorimaajoukkueen vuosikertaan. Joo, stadion on pysyvämpi - onhan Myllykoskellakin yhä ihan komea stadion - mutta kumpi noista sitten loppujen lopuksi vie suomifutista enemmän eteenpäin. (Ja kyllähän se Keskuskentän stadionkin valmistui Kuopioon Lahden aikana, vaikka Kantaselle siitä taitaakin suurin kunnia kuulua.)
« Viimeksi muokattu: 13.11.2017 klo 12:51:13 kirjoittanut Tiksa »
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #704 : 13.11.2017 klo 12:40:49

Lahtihan sanoi itselleni aikoinaan KuPS TVn haastiksessa olevansa futiksessa mukana, kun hänen isänsä aikoinaan vei katsomaan jalkapalloa Kuopioon. Eli pienestä asti seurannut futista, varsinkin savolaista sellaista.
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #705 : 13.11.2017 klo 13:32:17

Itse olen sitä mieltä, että poliittinen tausta on toivottavaa. Enemmän näitä toivoisi piireihin ja seuroihin.

Toivoin kyllä vähemmän ehdokkaita. Nyt saattaa käydä niin, että Seurojen Palloliittoa kannattavat tulevat syömään toistensa ääniä. Toivottavaa olisi ollut 1-2 ehdokasta jotka kannattaa muutosta ja tällöin muutosta vastustava tuskin lähtisi edes ehdolle.

Ehdollepanotoimikunta näyttää vievän asiaa päinvastaiseen suuntaan ja kun kokoonpanoa katsoo niin eipä yllätys. Hajoita ja hallitse!

Tämän hetken esillä olleiden nimien ranking lienee seuraavanlainen, tai sitten ei:

1. Kärkipaikka odottaa vielä ehdokasta, joka voisi taustansa, kehitysotteensa ja yhteistyökykynsä myötä koota riittävän tuen. Rehnistä siihen ehkä olisi ollut.

2. Ari Lahti; kyllä siellä savolainen futissydän sykkii ja aika paljon on tullut saaduksi aikaan niissä asioissa joihin on heittäytynyt. Edellisten vaalin 33% äänisaaliin kannattajia on edelleen paljon valitsijoissa mukana.

3. Ville Niinistö; avausblogi kipusi kerralla Nobelin rauhanpalkinnon kärkiehdokkaisiin. Kaikki Pelaa - henkiset jatkotwitterit sitten seuraavina tunteina paljastivat että ymmärrys 2000-luvun pelaajakehityksestä oli jäänyt hiekkahousuvuosiin.

4. Mika Aaltonen; ei se huono selkänoja ole, jos ihminen ymmärtää sen, mitä haasteita tulevaisuus tuo tullessaan myös futikseen. Jätti positiivisen käyntikortin monien mieleen peli-identiteettiryhmän vetäjänä, vaikka homma aika pintapuoliseksi jäikin. Hankkinut sopivan määrän mustelmia myös kentän sisäpuolella.

5. Harri Talonen; ymmärtänyt että nyt vaaleihin saakka kannattaa kiireesti vaihtaa takki toisin päin uudistuksen osalta ja koota vastustajien ohella myös muutama sinisilmäinen irtoääni sen kannattajilta. Tampereen piirin pelimies, jonka suoritustaso piirinä ei hurraahuutoja aiheuta. Ilves heittikin jo ohi piirin varapuheenjohtajaehdokkaaksi Katri Mattsonin, joka lienee melko vahvoilla hommaan, joten eiköhän se sitten ole Tampereen osalta tarpeeksi.

6. Paavo Arhinmäki; kyllähän Paavo tähänkin vaaliin väriläiskän toisi ja katu-uskottavaa taustoitusta katsomohärdelien ennaltaehkäisyyn. Tuskin tarttuu kuitenkaan ehdollepanotoimikunnan kuiskutteluihin

7. Sirpa Paatero; kymenlaaksolainen koepallo joka heitettiin syksyllä taisi jäädä alkutekijöihinsä.

Saattoi olla muitakin spekuloinneissa, mutta nämä tulivat pikaisesti mieleen

Kuulun samaan sarjaan niiden kanssa, joita alkuvuoden vastustajien reippaat takinkäännöt vakuuta. Lähipäivinä eletään tärkeitä hetkiä mm. Helsingin ja Uudenmaan piirin syyskokouksissa, joissa valitaan tulevat liittokokousedustajat myös pj. vaaleja varten. Valtakirjojen keräily on käynnistynyt jo viikkoja sitten.
maikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Voittava


Vastaus #706 : 13.11.2017 klo 13:41:13

Eikä kukaan 70-luvulla nuoruutensa Kuopiossa elänyt ole voinut olla seuraamatta jalkapalloa.
Itse kävin KuPS:n pelissä ensimmäistä kertaa kolmevuotiaana 70-luvun alkupuolella. Tiedän kuitenkin ainakin muutaman, jotka olivat tietoisia 70-luvun Kuopiossa jalkapallosta, mutta eivät sitä seuranneet.


Ja mitä tulee noihin rahankäyttövertailuihin, niin Sarajärvi on saanut aikaan stadionin, Lahti nostanut KuPS:n junioriputken rappiotilasta tuottamaan muutaman pelaajan jokaiseen juniorimaajoukkueen vuosikertaan. Joo, stadion on pysyvämpi - onhan Myllykoskellakin yhä ihan komea stadion - mutta kumpi noista sitten loppujen lopuksi vie suomifutista enemmän eteenpäin.

En ala kinaamaan ja näkökulmia on monia. Riippuu mistä vinkkelistä kattelee. Kuopion talviharjoitusolosuhteet ovat kuitenkin täysin ala-arvoiset ja sen asian paremmalle tolalle saattamisella olisi hyvä vaikutus ennenkaikkea sinne junioripuolelle.

Savon keisari

Poissa Poissa


Vastaus #707 : 16.11.2017 klo 22:24:38

Tulosruudussa aiheesta asiaa ihan kohta.
https://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/maajoukkue/artikkeli/tulosruutu-22-25-tapasimme-palloliiton-puheenjohtajaehdokkaat/6660684
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #708 : 19.11.2017 klo 10:46:16

Hongan Hexi Arteva sanoi hyvin, että jos Ari Lahti saa niin hölmöön projektiin kuin Guggenheim miljoonia euroja yksityistä rahaa, niin miksei sitten jalkapalloon.
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #709 : 19.11.2017 klo 11:06:03

Hongan Hexi Arteva sanoi hyvin, että jos Ari Lahti saa niin hölmöön projektiin kuin Guggenheim miljoonia euroja yksityistä rahaa, niin miksei sitten jalkapalloon.
Nyt mennyt ohi, onko toteutumattomaan Guggikseen joku yksityinen ehtinyt miljoonia laittamaan? Eikö lupaustenkin pohjanakin ollut, että ne voi sitten verotuksesta vähentää? Tuokin keissi toimii ennemmin Lahtea vastaan.
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #710 : 19.11.2017 klo 16:30:29

Guggenheimin puolesta toimiminen ei tosiaan anna myönteistä kuvaa.
Thalian

Paikalla Paikalla


Vastaus #711 : 20.11.2017 klo 00:24:28

Twitterissä huhuillaan, että tällä hetkellä neljä ehdokasta on vahvistanut hakevansa paikkaa: Mika Aaltonen, Paavo Arhinmäki, Ari Lahti ja Ville Niinistö. Lisäksi sitten muutama vielä pohtii leikkiin lähtemistä. Tuleekohan viime hetken mukaanlähtöjä?
tonjonsson

Poissa Poissa


Vastaus #712 : 21.11.2017 klo 15:27:54

Ihan oikeasti, Niinistö, Arhimäki, kuinka paljon aikaa noilta veijareilta luulisitte riittäävän jalkapallon hyväksi
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #713 : 21.11.2017 klo 15:28:41

Ihan oikeasti, Niinistö, Arhimäki, kuinka paljon aikaa noilta veijareilta luulisitte riittäävän jalkapallon hyväksi
Pidemmät lomat ja vähemmän tärkeitä tehtäviä niillä on mitä normaali yritysmaailmassa olevilla.
taylor

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TPSJalkapallo #TPSJunnut


Vastaus #714 : 21.11.2017 klo 22:30:34

Nyt siis myös Mika Aaltonen kisassa
https://m.iltalehti.fi/jalkapallo/201711212200548061_jp.shtml
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #715 : 22.11.2017 klo 02:57:32

Lainaus
Palloliiton piirien perustama työryhmä järjestää avoimen tilaisuuden perjantaina 24. marraskuuta Lahdessa Palloliiton liittovaltuuston kokouksen yhteydessä.

Puheenjohtajaehdokkaat saavat silloin tilaisuuden esittäytyä medialle, muille asiasta kiinnostuneille ja paikalla oleville liittovaltuuston ja hallituksen jäsenille. Samassa tilaisuudessa saavat myös varapuheenjohtajaehdokkaat tilaisuuden esittäytyä.
Mahtaisikohan tilaisuuden avoimuus antaa mahdollisuuden siihen että esim. nimimerkki krevis menisi haistelemaan tunnelmia ja kertoisi palstalle miltä ehdokkaat vaikuttaa?
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #716 : 22.11.2017 klo 10:21:29

Arhis ilmoitti juuri ettei mukaan kilpaan: Arhinmäen fb-postaus
e. Mitenkähän mä näin luin ja kirjoitin eri tavalla? :D
« Viimeksi muokattu: 22.11.2017 klo 10:50:40 kirjoittanut Seatbelt »
Wecce

Poissa Poissa


Vastaus #717 : 22.11.2017 klo 10:27:57

Arhis ilmoitti juuri lähtevänsä mukaan kilpaan: Arhinmäen fb-postausEikös se juuri ilmoittanut että ei lähde ehdolle.
Säämies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Huuhkajat


Vastaus #718 : 22.11.2017 klo 10:28:15

Arhis on liian anti-Klubi, joten ei jatkoon :)

No eihän se edes ole yrittämässä jatkoon...
« Viimeksi muokattu: 22.11.2017 klo 10:51:17 kirjoittanut Säämies »
Matthias Sindelar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jamo, Tuco, Jorma


Vastaus #719 : 22.11.2017 klo 10:30:38

Arhis ilmoitti juuri lähtevänsä mukaan kilpaan: Arhinmäen fb-postaus

Päinvastoin. Haluja olisi, mutta aika ei riitä vaativaan tehtävään.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #720 : 22.11.2017 klo 10:44:48

Arhis ilmoitti juuri lähtevänsä mukaan kilpaan: Arhinmäen fb-postaus

Vähän alusta
Carsten Wanker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Filipino diving team


Vastaus #721 : 22.11.2017 klo 11:06:18

Arhis on liian anti-Klubi, joten ei jatkoon :)

No, sehän olisi ollut näissä kekkereissä vain positiivinen asia. Hyvä, että jättäytyy pois kun tietää ettei aika riitä pestin intensiiviseen hoitamiseen. Toivottavasti muutkin hakijat tuon asian sisäistävät.
Lounasseuralainen

Paikalla Paikalla


Vastaus #722 : 22.11.2017 klo 11:39:14

Arhikselta erinomainen kirjoitus, joka osoitti ilahduttavaa todellisuudentajua. Ja skidit on pieniä vaan kerran. Ensi vuosikymmenellä sitten!

San Siron ihmemaalimies ja Kupsin namusetä varmaan vahvimmilla tällä hetkellä. "Futis"-Villen eväät eivät taida riittää.
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #723 : 22.11.2017 klo 15:58:18

Talonen ei siis ole vielä ilmoittautunut? Toivottavasti tilanne pysyy tällaisena ja saadaan pelkästään uudistushenkisiä kisaan mukaan.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkueet, suomalaiset kasvattajaseurat


Vastaus #724 : 22.11.2017 klo 16:17:04

Toivottavasti tilanne pysyy tällaisena ja saadaan pelkästään uudistushenkisiä kisaan mukaan.

Ville Niinistön suhteen olen skeptinen. Kokemus jalkapalloilusta rajallista, yhteiskunnalliset vaikutusmahdollisuudet poliitikkona rajalliset etc. etc.
Suurempi potentiaali näistä tähän mennessä ilmoittautuneista olisi Mika Aaltosella. Hänen kohdallaan kysymys on, jäävätkö visiot visioiksi, vai alkaako oikeasti tapahtua.
Lahti sitten. Saako koko jalkapalloperheen taakseen?

Näistä kolmesta joka tapauksessa Lahti tai Aaltonen.

 
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30 ... 37
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines