FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 21:16:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: SUOMALAINEN SEURAJALKAPALLO - jotain radikaalia on tehtävä!  (Luettu 4700 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
8board

Poissa Poissa


: 28.07.2006 klo 12:34:12

Jotain radikaalia olisi tehtävä ja suunta muutettava aivan täysin. Ilmaislipuilla kerätty 3000 yleisökeskiarvo on hyvä alku, mutta etenkin pelin laatuun tulisi kiinnittää huomiota.

Palloliiton on paremmin palveltava suomalaisen seurajalkapallon etua ja tämän takia on ensitilassa muutettava koko organisaatio ja pistettävä koko vanha johto suolle sieltä!

PallonPyörittäjä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 28.07.2006 klo 12:37:23

No kerros lääkeet millä saadaan hyvää muutosta aikaan ja ketä pitäisi pois potkittujen tilalle valita ?
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #2 : 28.07.2006 klo 12:37:46

Rauhotus nyt. Toi höpötys noista "ilmaislipuista" on aika naurettavaa, sillä joku niistä maksaa kuitenkin. Jos joku k-kaupat tai s-ryhmä, tai mikä tahansa taho, haluaa asiakkailleen tarjota lippuja peleihin, sehän on vain hyvä. Väkeä tulee ja tunnelma peleissä paranee ja joku saattaa seuraavaan peliin tulla sitten uudestaan.

Pelin laatuhan on tälläkin hetkellä ihan kohtalaista, mutta kenttien kunnolle olisi jotain tehtävä. Nythän kentät ovat loistavassa kunnossa, mutta alkukaudesta lähes jokainen kenttä on kaameaa katseltavaa.

Jäbä on nyt jonkun kolme päivää pyörinyt tällä foorumilla ja joku 5. kapina pystyssä. Mikä ahdistaa?
jaanu$

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tiiseli since 4eva


Vastaus #3 : 28.07.2006 klo 12:51:52

Rauhotus nyt. Toi höpötys noista "ilmaislipuista" on aika naurettavaa, sillä joku niistä maksaa kuitenkin. Jos joku k-kaupat tai s-ryhmä, tai mikä tahansa taho, haluaa asiakkailleen tarjota lippuja peleihin, sehän on vain hyvä. Väkeä tulee ja tunnelma peleissä paranee ja joku saattaa seuraavaan peliin tulla sitten uudestaan.

Pelin laatuhan on tälläkin hetkellä ihan kohtalaista, mutta kenttien kunnolle olisi jotain tehtävä. Nythän kentät ovat loistavassa kunnossa, mutta alkukaudesta lähes jokainen kenttä on kaameaa katseltavaa.

Jäbä on nyt jonkun kolme päivää pyörinyt tällä foorumilla ja joku 5. kapina pystyssä. Mikä ahdistaa?

Nää on näitä kerran viikkoon avautumisia. Miks ei käy porukkaa? Miksei sitä ja tätä?
Asia on niin monen pienemmän osasen summa, ettei niitä nyt jaksa ruveta spekuloimaan. Ensimmäinen asia, johon mielestäni tulisi kiinnittää huomiota, on olosuhteet katsojan kannalta.
Liigajoukkueet saavat aina aikaan jonkinlaisen taistelun, vaikka pelin taso olisikin aivan vitusta, onhan kentällä kuitenkin kaksi miltei tasavahvaa joukkuetta. Kentän kunto on aina molemmille sama, oli se nyt sitten minkälainen suo tahansa jolla pelataan. Mutta katsoja ei ole tyytyväinen, mikäli palvelut ei ole kohillaan tai muuten ei homma pelaa.

Jos jalkapallo ei olis niin selkeesti se mun juttu, kävisin toki mielummin sammuttamassa urheilunnälkääni jäähallissa, jossa voisin kusta oikeessa vessassa, enkä jossain vitun bajamajassa. Eli vierailisin siis ympäristössä jossa tuntisin että yleisöstä huolehditaan, ja tapahtumien eteen tehdään oikeasti työtä.
PallonPyörittäjä

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 28.07.2006 klo 13:00:57

Bajamajalle Alas
AllanMesörs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eversti Wolfgang Luder, Waffen-SS


Vastaus #5 : 28.07.2006 klo 13:29:01

Kaadetulle bajamajalle  Ylos
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #6 : 28.07.2006 klo 14:08:47

Minulle loppujen lopuksi on aivan sama, onko suomifutis paskaa vai ei. Sitä kuitenkin käyn katsomassa, ja pääasia että sarjat pyörii ja se "oma" joukkuekin keikkuu edes jossain sarjassa. Ja jos ei keiku, niin sitten katson neutraalina katsojana.

Toki kaikki menestys, kehittyminen ja eteenpäinmeno on eteenpäinmenoa, mutta pointti on se että nautin suomifutiksesta aina ja ikuisesti oli se miten surkeaa tahansa, ja hävisipä joukkueet europeleissä vaikka vinkuintialle.

Tuskin voin koskaan suhtautua minkään muun maan jalkapalloiluun samalla intohimolla kuin suomalaiseen. Tai tuskin millään intohimolla. En ole edes mitenkään erityisen isänmaallinen tai nationalistinen ihminen, mutta kai tämä rakkaus tulee verenperintönä. Välillä ihmettelenkin mikä saa minut huutamaan kurkku suorana baarissa muiden kanssa, kun Väyrynen puskee Suomen johtoon.
Ricky Rocket

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Búhos Reales


Vastaus #7 : 28.07.2006 klo 15:08:22

Baja  Ylos
Maja jossa on bajaa, jotenka siis bajamajalle  Ylos
Santeri

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 28.07.2006 klo 15:21:41

On kyllä rasittavaa ku joka päivä joku itkee ilmaislipuista. Ilmaislippuja jaetaan lätkämatseihinkin, erona se, että fudis matseihin yksi tietty sponsori jakaa isomman määrän, kun taas lätkässä useat sponsorit jakavat yhteistyökumppaneilleen pienempiä määriä lippuja. Tällä kaudella olen käynyt 4 matsia ilmaislipuilla ja maksanut 4. Talvella kävin katsomassa 6 lätkämatsia ilmaseksi ja yhteen maksoin. Pitää myös muistaa, että yksi tapa jolla futisjoukkueet saavat sponsoreita on, että he antavat heille ilmaislippuja, joita sponsorit voivat jakaa asiakkailleen. En usko, että OnOFF:ia ois kiinnostanut maksaa samanlaista summaa HJK:lle jos logo näkyy paidassa, mutta muuta hyötyä sponsoroinnista ei ole. Joka tapauksessa otteluita on huomattavasti kivempi katsoa kun katsomoissa on edes 5000 kuin se, että katsomoissa olisi 1500 ihmistä katsomassa otteluita. Esimerkkinä voisi käyttää esim. Honkaa. Tällä kaudelle moni kaverini lähti katsomaan Hongan pelejä ilmaislipuilla, vaikka aiemmin ei hirveästi veikkausliiga ole kiinnostunut. Kuitenkin käytyään Mypa ja KooTeePee peleissä. Ovat kaverini tulleet katsomaan Lahti ja MIFK peliä maksetulla lipulla. Kauden alussa nämä henkilöt sanoivat "Ei tommonen paska fudis ketään kiinnosta". Mutta Hongan hyvä peli, katsomot pullistelevat ja aurinko paistaa. Kyllä se vaan ihmiset saa tulemaan takaisin otteluihin.
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #9 : 30.07.2006 klo 12:31:14

Mitä voisi tehdä, on hankkiutua eroon näistä muutamasta erittäin kuluneesta hahmosta. Muurinen, Keke ja Malinen voisivat lähteä muutaman kaverin kera pelaamaan golfia Tiger Woodsin ja Pekka Hämäläisen kanssa. Voivat pyytää Jutia ja Teukkaa mukaan myös.

Huonot ja laimeat vitsit sikseen, kyllä Suomi-futiksessa kaivataan jo uutta verta. Valitettavasti sitä ei löydy, koska piiri pieni se kauniisti pyörii, tjsp. Radikaaleja ratkaisuja ei uskalleta ottaa, joten tässä junnataan edelleen.
Joo, lisää näitä näitä nuorempia valmentajia, joiden peliurasta on muutama vuosi vain. Hyppönen, Lehkosuo..
Mr. Brownstone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SAPA


Vastaus #10 : 30.07.2006 klo 13:08:01

Lopetetaan koko sarja, niin kellekään ei tule enää paha mieli  Ylos
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #11 : 01.08.2006 klo 13:14:40

No Waldenin vois ulostaa heti. Vaikka monet ovat mussuttamassa paremmista puitteista, niin itse näkisin kuitenkin pelin ja etenkin mielikuvan liiga-pelailusta sinä asiana johon tulisi kiinnittää etunenässä huomiota.
Vittuako me tehään hienoilla stadioneilla jos peli on paskaa. Nyt on kyllä vähän huono ajankohta kommentoida paskaa peliä, koska eilen olin tsiigaamassa Klubin järjestämää maali-íloittelua Kotkan kustannuksella  Ylos, jossa etenkin pelin toinen puoliaika oli hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa (Stadin näkökulma).
Luvattoman usein on peli ollut sysipaskaa katsottavaa ja tahkoamista. Kuka sellaisesta jaskaa innostua jos ei jo aiemmin ole kärpänen päässyt puraisemaan ? Näkövammaiset vai?

Itse diggailen ja seuraan futiksen ohella myös kendoa, enkä voi mitenkään ymmärtää tätä vimmaa keskittää kaikki energia katsomoitten kunnostamiseen :keskari: >:( :keskari:. Vaikka puhutaan eri lajeista, niin kai sitä vois hieman katella sinne naapurin puolelle ja katsoa millainen vaikutus ko. toimista ollut sillä puolella.
Vielä ennen hyvätunnelmaisissa matseissa on nykyään tosi komee koko perheen homomeno, tyliin "vieläkun sais vuoristoradan, niin lapsien kaa ois kivempaa"  :keskari: :keskari:
Lätkän nousu suomessa johtui tasanvarmaan hyvästä menestyksestä kentällä, eikä mukavista penkeistä katsomossa. Jos nykuään käy tsiigamassa esim. Hartwall-tölkissä matseja niin totuus paljastuu. tunnelmattomia otteluita, tyhjiä penkkejä, kannustusta suurinpiirtein paheksutaan... Turuushan on yleisö jo näyttänyt mielipiteensä poistumalla. Ehkä sinne sit tarvii sen huvipuiston ;)

Waldenii näkyy kyl telkkarissa mussuttamassa sitä ja tätä, kuinka ollaan tyytyväisii ja et on hienot puitteet nykyään, mut sen vois kipata sit vaik katsomovastaavaks jos ei vittu muuta kelaa  >:(
Se PELI on kumminki se pääasia ja se et millaseks se mielletään.
En muista millon ois herra W ottanut suuremmin kantaa siihen et miten mielikuvaa paskasta PELIN tasosta korjattais, varmaan sit mukavammilla penkeillä?
Haloo.. alkuun vois antaa sen TV-sopparin vaik sellaiselle taholle, joka osaa televisioida jalkapalloa! Jos matsit kuvataan pallon korkeudelta ja tauoilla näytetään tyhjiä penkkejä, niin ei siitä nyt mitään kauheeta hohdokkuutta saa välitettyä eteenpäin. Sit on nää toimittajat, jotka aloittaa jo yleensä ennen kauden alkua sarjan dumaamisen. Way to go! Käykää joskus vaikka niissä matseissa. Näistä Palloliiton "Kaikki pelaa" kampanjan, ja vain taktisella osaamisella on merkitystä tyyppisellä idiksellä veivatun junnu-systeemin vaikutuksista ei valitettavasti ihan heti päästä eroon, ehkä joskus tulevaisuudessa sitten.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2006 klo 13:17:29 kirjoittanut sornari »
Limakutziero

Paikalla Paikalla


Vastaus #12 : 01.08.2006 klo 15:54:31


Haloo.. alkuun vois antaa sen TV-sopparin vaik sellaiselle taholle, joka osaa televisioida jalkapalloa! Jos matsit kuvataan pallon korkeudelta ja tauoilla näytetään tyhjiä penkkejä, niin ei siitä nyt mitään kauheeta hohdokkuutta saa välitettyä eteenpäin.
En ymmärrä, mikä nykyisessä televisioinnnissa on sitten vikana. Parasta, mitä Suomessa on koskaan nähty, ylivoimaisesti
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #13 : 02.08.2006 klo 15:27:24

Lainaus
En ymmärrä, mikä nykyisessä televisioinnnissa on sitten vikana. Parasta, mitä Suomessa on koskaan nähty, ylivoimaisesti

Tekeeks se siitä hyvää?
Vesku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United & Suomi


Vastaus #14 : 02.08.2006 klo 15:33:24

Tekeeks se siitä hyvää?

Eh, oletko sattunut katselemaan noita UK:n lähetyksiä?
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #15 : 03.08.2006 klo 12:04:51

Jep
ptuutti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #16 : 03.08.2006 klo 12:29:54

Just joo, sornari. Veikkausliigan tv-toteutus on ollut tällä kaudella hyvää. Jos sinä et siitä diggaa, vaihda kanavaa ja kyylää vaikka kendoa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 03.08.2006 klo 12:51:42

Just joo, sornari. Veikkausliigan tv-toteutus on ollut tällä kaudella hyvää. Jos sinä et siitä diggaa, vaihda kanavaa ja kyylää vaikka kendoa.

Sehän on ollut erinomaista ja tehty ilmeisesti suuremmalla budjetilla kuin vaikkapa Urheilukanavalle myydyt jämätason lähetyksen Seria A:sta ja Espanjan Primerasta, jotka tehdään kengännauhabudjetilla.

Sornarilla on vain silmissä vikaa  Keltainen
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #18 : 03.08.2006 klo 12:54:28

Toteutus on kyllä parempaa kuin mihin aiemmin on totuttu veikkausliigassa, mutta urkkarilla vaan valitettavasti näkyy sellainen "kotikutoisuus", enkä usko että se vähään aikaan poistuu.

Toinen asia mikä tuntuu jäävän tässä keskustelussa on jäänyt pienelle huomiolle on kansallinen näkyvyys.
Jotta televisioinnista saataisiin täysi hyöty irti, olisi sen näkyvyyden noustava.

Tosiasiahan on kumminkin se, että suurta yleisöä ei urkkari tavoita ja tämä olisi kyllä tarpeen jos televisioinnilla aiotaan nostaa veikkausliigan suosiota.
Jos tarkoitus sitten todella on ainoastaan tarjota jalkapalloa pienelle ja näkyvyydenkin kannalta rajatulle "urheilufriikkien" ryhmälle nähtäväksi, niin urkkarihan on varmaan ihan riittävä.
Näin ei varmaan kuitenkaan ole.

eikä mulla ole vikaa kuin pelisilmässä, puusilmä on moitteeton  8)
ptuutti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #19 : 03.08.2006 klo 13:04:36

Mun mielestä urkkarin VL-toteutus on ollut kiitettävää, Kari Tyni poislukien. Kotikutoisuudesta en tiedä, kuvaus ok, selostus erittäin hyvää jne. Ei valittamista kun vertaa esim. Maikkarin ja Nelosen räpellykseen.
Tosiasia on että "suurta yleisöä" ei futis tai urheilu yleisemminkin kiinnosta, sitä kiinnostaa menestys. Se selittää F1:n ja MM-lätkän suuret katsojaluvut. Niissä kun "menestystä tiedossa", mikä vitsi.
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #20 : 03.08.2006 klo 13:09:33

Televisionnillahan ei varmaan sitten koiteta nostaa suuren yleisön kiinnostusta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 03.08.2006 klo 13:13:50

Toinen asia mikä tuntuu jäävän tässä keskustelussa on jäänyt pienelle huomiolle on kansallinen näkyvyys. Jotta televisioinnista saataisiin täysi hyöty irti, olisi sen näkyvyyden noustava.

Ymmärtääkseni tänä vuonna on kyseessä kokeilu, jonka takia tuota kotikutoisuutta on ja näytettävien otteluiden määrä on vähäinen. Teknisten asioiden ollessa kunnossa seuraavaksi panostetaan sitten kaikkeen muuhun.

Toisekseen vuoden päästä tuleva digitalisoituminen tuo Urkkarin kaikkiin olohuoneisiin. Mieluiten niin kuin Nelosen onnettomia lähetyksiä vuosi sitten.

Tosin tietysti olisi todella mukavaa jos vaikka YLE jatkaisi yhteistyötä UK:n kanssa ja poimisi edes osan lähetyksistä ihan laajempaan jakeluun.
romario#1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #22 : 03.08.2006 klo 13:15:01

Mun mielestä urkkarin VL-toteutus on ollut kiitettävää, Kari Tyni poislukien. Kotikutoisuudesta en tiedä, kuvaus ok, selostus erittäin hyvää jne. Ei valittamista kun vertaa esim. Maikkarin ja Nelosen räpellykseen.
Tosiasia on että "suurta yleisöä" ei futis tai urheilu yleisemminkin kiinnosta, sitä kiinnostaa menestys. Se selittää F1:n ja MM-lätkän suuret katsojaluvut. Niissä kun "menestystä tiedossa", mikä vitsi.

Mikä siinä Tynissä on vikana? Jotain menneisyyden taakkoja? En ole ikinä edes kuullut koko herrasta, joten mulle kelpaa oikein hyvin. Tynille Ylos
ptuutti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #23 : 03.08.2006 klo 13:16:53

No varmasti yritetään. Eiks just tv-lähetysten laatuun satsaaminen ole tätä peräänkuuluttamaasi markkinointiin ja mielikuviin panostamista? Laadukas TV-kuvahan juuri toimii täkynä: "toi näyttää siistiltä, meenpäs tsiigaa paikan päälle", vai mitä?
Tynissä tökkii koko mies. Menneisyys maikkarin lätkähuorausosastolla ei myöskään nosta pisteitä.
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #24 : 03.08.2006 klo 13:31:46

Rupee menee vähän jankkaamiseks ehkä mut....
Sepäs tosiaan tulee näkymään reilu vuoden päästä periaatteessa joka kodissa, mutta kuinka monessa taloudessa katellaan urkkarii?

jos tutkimus tehtäis foorumilla niin varmaan sellanen 90%
Vaikka paketti olisi muuten näyttävä (Mitä se ei mielestäni vielä ole, mutta Rikkiviisashan tiesi tilanteen vielä paranevan) ja se näytetään urkkarilla, niin se ei suurta yleisöä kosiskele.

Absoluuttisen totta on kuitenkin se että UK-paketin nouseminen koko valtakunnan seuraamaksi jutuksi vaatii jopa minun optimismilla vuosien kovan työn ja VL ei mielestäni ole siinä asemassa, että noita haasteita kannattaisi ehdoin tahdoin kasvattaa.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa