FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2018 klo 02:23:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Lohko C: Italia-Irlanti 18.6  (Luettu 11924 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
X.M.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PirloMAnia


: 18.06.2012 klo 15:34:09

Buffon

Abate   Barzagli   Chiellini   Balzaretti

De Rossi   Pirlo   Marchisio

Thiago Motta

Cassano   Di Natale

--

Doyle

Keane

McGeady   Andrews   Whelan   Duff

Ward   Dunne   St.Ledger   O'Shea

Shiven


--

Lainaus käyttäjältä: Claudio Marchisio
"It won't be an easy match, even if they are out already, because they are a very gritty side."  "We played them last summer and it didn't go well. That was a friendly match and our approach will be different this time, as will the result I hope."

.. juuri saamamme tiedon mukaan Bonucci, Giacch, Maggio ja molotelli tippuu avauksesta. Barzaglin odotettua paluuta lukuunottamatta varsinainen huumorikokoonpano kyseessä ainakin paperilla, Thiago Motta trequartistana aiheuttaa lähinnä itkunsekaista huutonaurua?!

.. vaikka sympaattinen Irlanti antaa varmasti kaikkensa ja pallo on pyöreä ja mitä tahansa voi tapahtua jne jne jne...

.. Claudio tykittää kahestakympistä yläpesään ja Barzagli sinetöi loppulukemat 2-0 Pirlon kulmasta.

.. samaan aikaan Espanja ja Kroatia pelaavat sopuisan 2-2 tasapelin ?

.. oli miten oli, vaikka edellä mainittu skenaario toteutuisi - koirat haukkuu, karavaani kulkee ja pasca tippuu rattailta.

.. Forza Azzurri. Per sempre.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1 : 18.06.2012 klo 15:40:05

Miksi se Bonucci piti sieltä uhrata juuri nyt kun Italia olisi saanut tuon paljon puhutun Juve-trion kasaan? Vaikka Italian jatkoonmenoa toivonkin, niin toivottavasti ainakin McGeady naruttaa Abatea vasemmalta, oikealta, edestä ja takaa.

edit. ja tosiaan, kun nyt trequartistaa käytetään, niin onhan tuo Mottan mahdollinen avauspaikka aivan järjetöntä vittuilua vaikkapa Giovincon suuntaan. Seballa olisi ollut aika makoisa paikka pyöritellä irkkujen bodari-keskikenttää/-puolustusta miten sattuu.
uuba

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 18.06.2012 klo 15:43:51

Lähes kaikki sotii tuossa tervettä järkeä vastaan. No, on siellä toki se, että laidoilta ei ole hyökkäykseen apuja tullut, joten sikäli ymmärrettävää pistää ne vaihtoon ja samalla nostaa De Rossi keskikentälle. Mutta tosiaan tuo että kk:lle ei nostettu Diamantia/Montolivoa tai jos tosiaan kymppipaikasta puhutaan, Giovincoa, niin ei ymmärrä. En usko, että Motta varsinaisesti kymppipaikkaa pelaa niin kuin se perinteisesti ymmärretään, vaan kolmen sakissa keskikentällä ja Pirlo vähän heidän alla ainakin hyökkäyksiin lähdöissä.

Di Natale vs. Balotellikin menee etukäteen ajatellen väärin, kun Balotelli pystyisi pitämään palloa ja tekemään jotain staattista linjaa vastaan ml. vedot vähän kauempaa ja olisi ainoa pääpelin pelote hyökkääjistä. Olen kyllä ollut väärässä Di Natalen suhteen toistuvasti, toivottavasti nytkin Ylos
makmana

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 18.06.2012 klo 16:06:07

Ensimmäinen peli kun Balotelli aloittaa vaihdossa. Mielenkiintoinen veto Prandellilta. Itse antaisin Di Natalen pelata koko peli ja ottaa Cassano sitten vaihtoon Balon tilalle. Azzurrit selvästi hakevat maaleja, ja tähän peliin De Rossi nostettu keskikentälle Pirlon viereen.
Jotenkin tässä haisee silti Irkkujen yllätysvoitto, niin ollen 2006 maailmanmestarimaa olisi ulkona jatkopeleistä.
SirLoser

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taktiikan takapajulat


Vastaus #4 : 18.06.2012 klo 16:11:15

Lähes kaikki sotii tuossa tervettä järkeä vastaan.

Minäkin olen tässä miettinyt jo jonkin aikaa, että mitä ihmettä tässä on oikein taustalla, mutta en oikein järkevää selitystä ole keksinyt.

Italia lähtee varmasti hakemaan alusta saakka yli kahden maalin voittoa (2-0 ei riitä, 3-1 riittää), jolla se menisi jatkoon myös silloin, vaikka Espanja - Kroatia päättyisi 1-1. Silti en näe tuota ennakoitua avausta sen hyökkäysvoimaisempana kuin kahdessa ensimmäisessä matsissa mielestäni kaikesta huolimatta varsin hyvin toiminutta kokoonpanoa ja systeemiä.

Toinen todella kaukaa haettu selitys sitten taas on, että Prandelli uskoo Irlannin kaatuvan tosiaan millä tavalla tahansa ja muuttaa systeemiä ja pelaajavalintoja ihan jo puolivälieriä silmällä pitäen. Ensinnäkin Mario Balotelli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Christian Maggio, Thiago Motta ja Riccardo Montolivo ovat varoituksen päässä pelikiellosta, toiseksi ihan fyysisten lepuutusten vuoksi ja kolmanneksi kukaan ei tämän jälkeen pystyisi ennakoimaan kovin suurella varmuudella millä systeemillä Italia lähtisi mahdolliseen puolivälierämatsiin.

Kolmas vaihtoehto on sitten, että medialle on tahallaan vuodettu väärää tietoa sekoittaakseen vähän pakkaa, ja Italia pelaa samalla tavalla kuin kahdessa ensimmäisessäkin matsissa.

Mutta tosiaan tuo että kk:lle ei nostettu Diamantia/Montolivoa tai jos tosiaan kymppipaikasta puhutaan, Giovincoa, niin ei ymmärrä. En usko, että Motta varsinaisesti kymppipaikkaa pelaa niin kuin se perinteisesti ymmärretään, vaan kolmen sakissa keskikentällä ja Pirlo vähän heidän alla ainakin hyökkäyksiin lähdöissä.

Italiahan on tuolla 4-3-1-2:lla pelataessaan kierrättänyt aina kolmen keskikentän keskustassa pelaavan pelipaikkoja ottelun sisällä moneen kertaan Pirlon pysyessä ainoastaan omalla paikallaan koko ajan keskikentän pohjalla.


Tässä vielä tiivistys tuloksista, joilla Italia etenee puolivälieriin:

Italy qualify for the Euro 2012 quarter-finals if they beat Ireland and:

a) Spain-Croatia does not end in a draw.

b) Spain-Croatia ends goalless.

c) Spain-Croatia ends 1-1 and Italy win by at least two clear goals (excluding a 2-0 result).
Kartanonherra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuuntele nyt tarkkaan: haista vittu


Vastaus #5 : 18.06.2012 klo 16:16:57

Tosiaan sitä Juven Barzagli-Bonucci-Chiellini -systeemiä alakerran kolmikkona olisi voinut kokeilla, kun De Rossi nostettu takaisin keskikentälle pallonriistäjäksi. Kaikki kunnia paljon työtä tekevälle De Rossille, mutta selkeitä puutteita topparin paikalla oli nähtävissä edellisessä peleissä miesvartioinnin suhteen ja avaavissa syötöissä. Aina se loputon raataminen ei auta, kun kokemattomuus nousee esille. Epäilen hyökkäspelin kulkevan yhtään paremmin nostamalla Mottaa ylemmäs. Cassano ei ole ollut ratkaiseva, ja nyt Prandelli näyttäisi toivovan Toton olevan "uusi Toto"
Josef K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Positiivisia lausuntoja antavat henkilöt


Vastaus #6 : 18.06.2012 klo 16:17:20

Niin, onhan tässä tavallaan hakua hyökkäävämpään, kun yksi toppari vaihtuu keskikenttämieheen.

Prandelli ehkä laskee, että kaksikin topparia pystyy yksittäisen Keanen pitämään, Irlannin uhka tulee laidoilta Duffin ja McGeadyn muodossa, joten puolustavammat laitapakit ovat sikäli luontainen veto. Neljän miehen keskikentällä on sitten tarkoitus kontrolloida ja hallita peliä enemmän.

Sikäli toki outoa, että uskoisin Ranskaa vastaan lähdettävän 3-5-2:lla, sikäli kun se on vastaan tulossa.
gazzetta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1927


Vastaus #7 : 18.06.2012 klo 18:37:17

Mulla tulee heti kokemus mieleen, jos vertaillaan pikkumiehen ja Mottan välillä. Toki itsekin näkisin mieluummin Giovincon rakentelemassa paikkoja Di Natalelle.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baba Wusutunde


Vastaus #8 : 18.06.2012 klo 18:42:31

Balotellia ei olisi mielestäni pitänyt ensinnäkään ottaa vaihtoon Kroatiaa vastaan, eikä varsinkaan pudottaa tähän peliin penkille. Jossain vaiheessa verkko olisi heilunut väkisinkin vastaavalla pelillä, jota esitti Kroatia-ottelussa.
gazzetta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1927


Vastaus #9 : 18.06.2012 klo 18:44:15

Kyllä Balotelli olisi avauksen paikan ansainnut. Maalit vain ajan kysymys.

domergue

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: louhikkokoskettaja-ripuli


Vastaus #10 : 18.06.2012 klo 18:47:45

Ei kai se mitenkään poislaskettua ole, etteikö Balotelli tulisi vaihdosta Di Natalen tilalle jossain vaiheessa peliä. Itse asiassa voi toimia jopa paremmin näin päin, kun Balotelli pääsee hassuttamaan Irlannin väsynyttä ja kankeaa puolustusta.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #11 : 18.06.2012 klo 18:58:04

Ei kai se mitenkään poislaskettua ole, etteikö Balotelli tulisi vaihdosta Di Natalen tilalle jossain vaiheessa peliä. Itse asiassa voi toimia jopa paremmin näin päin, kun Balotelli pääsee hassuttamaan Irlannin väsynyttä ja kankeaa puolustusta.

Di Natale tuskin tuntia pidempään pelaa. Onhan tuo silti melko käsittämätön avauskokoonpano..
SirLoser

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taktiikan takapajulat


Vastaus #12 : 18.06.2012 klo 19:04:24

Balotellihan jätti lauantaina treenit kesken jonkun pienen polvivamman vuoksi. Voi olla jo senkin takia poissa avauksesta.

Pienin ihmetyksen aihe se siis tuossa ennakoidussa kokoonpanossa on...
« Viimeksi muokattu: 18.06.2012 klo 19:07:22 kirjoittanut SirLoser »
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rabbit hole


Vastaus #13 : 18.06.2012 klo 19:05:07

Ajattelin ennen kisoja, että ihan sama miten käy niin toivottavasti Prandelli jatkaa. Mutta jos tämän avauksen takia menee jatkopaikka, niin saattaa mielipide muuttua.

Toivotaan parasta, mutta eihän tää nyt kovin lupaavalta näytä.
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Robi


Vastaus #14 : 18.06.2012 klo 19:06:37

Kyllä Balotelli olisi avauksen paikan ansainnut. Maalit vain ajan kysymys.Harmi vaan, kun kisoissa homman pitää toimia heti. Ei tuolla ole aikaa odottaa näyttöjä. Jos homma ei toimi, niin seuraava kaveri yrittämään.

pukkiparty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kolme Leijonaa (ei se viski vaikka maistuu sekin)


Vastaus #15 : 18.06.2012 klo 19:09:32

Jos tuo avaus pitää paikkaansa niin ei hyvää päivää. Toki tollakin kokoonpanolla varmasti voitto irtoaa. Vaikka thiago motta hyvä pelaaja onkin niin en nyt kymppipaikalle laittaisi. Mielummin vaikka Cassano siihen ja Balotelli/Di natale kärkeen niin jokaiselle tulisi onnistumisia jatkopelejä ajatellen.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rabbit hole


Vastaus #16 : 18.06.2012 klo 19:09:51

Harmi vaan, kun kisoissa homman pitää toimia heti. Ei tuolla ole aikaa odottaa näyttöjä. Jos homma ei toimi, niin seuraava kaveri yrittämään.

Näinhän se menee, muttä ihmetyttääkin että mitä vittua tuo Tiago Motta tuolla vielä tekee, luulisi että 2 umpipaskaa matsia riittäisi.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #17 : 18.06.2012 klo 19:10:21

paremmin tuntevat kertokoon, kääntyykö ryhmitys myös 352 muotoon tuolla avauskokoonpanolla, vai tarkoittaako nuo avauksen pelaajat varmasti 4.3.1.2 ryhmitystä?
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rabbit hole


Vastaus #18 : 18.06.2012 klo 19:16:14

paremmin tuntevat kertokoon, kääntyykö ryhmitys myös 352 muotoon tuolla avauskokoonpanolla, vai tarkoittaako nuo avauksen pelaajat varmasti 4.3.1.2 ryhmitystä?

Ainoastaan niin, että De Rossi putoaa taas toppariksi ja Abate ja Balzaretti nousevat wing backeiksi. Eikä tässä olisi mitään järkeä koska penkiltä löytyy luontainen jo pelannut toppari eli Bonucci.
pattigol

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.06.2012 klo 19:21:42

On jokseenkin kummallista kun se "syy" siihen 3-miehen alakerran käyttöön, ainakin osittain, oli Juven esitykset tällä kaudella niin miksi nytten kun koko alakerta olisi kasassa niin pistetään pakka uusiksi.

Mottan ylipäätään koko joukkueeseen pääseminen on minulle vähän mysteeri, tai no, kyllähän hyvä löylynlyöjä pitää saunassa olla mukana mutta.. siihenkin tosin on jo Montolivo. Motta varmaan olisi joukkueen kannalta parhaimmillaan Nocerinon parran muotoilijana.

Juven nimihirviö sentään tippuu avauksesta. 2 peliä laidalla, ei mitään hyökkäyssuuntaan kertaakaan, ei apua alaspäin vaikka jokseenkin raataa innolla. Niin ja Juvessahan tuota paikkaa kikkare ei pääse pelaamaan vaan siellä on parempikin italialainen sille tontille.

Kärjessä vähän ihmetyttää miksi sydänvikainen ja idioottiselvästi fysiikaltaan "ei ihan täydessä tikissä" oleva Cassano saa luutia joka matsissa isoja minuutteja kun (valitettavaa kyllä) fysiikka ei nyt riitä niitä pelaamaan.
gazzetta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1927


Vastaus #20 : 18.06.2012 klo 19:25:42

Harmi vaan, kun kisoissa homman pitää toimia heti. Ei tuolla ole aikaa odottaa näyttöjä. Jos homma ei toimi, niin seuraava kaveri yrittämään.


Samaa mieltä toki, mutta Balotelli tarjoaa ilman maalejakin sellaisia ominaisuuksia, joita muilta Italian kärjiltä ei löydy. Sitoo aina vastustajajoukkueen huomiota fyysisyydellään ja röyhkeydellään. Rossi ei muuten tainnut tehdä maaliakaan alkulohkossa -82 ;)
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rabbit hole


Vastaus #21 : 18.06.2012 klo 19:26:17

Juven nimihirviö sentään tippuu avauksesta. 2 peliä laidalla, ei mitään hyökkäyssuuntaan kertaakaan, ei apua alaspäin vaikka jokseenkin raataa innolla.

Näinkin, mutta vaikee kyllä uskoa että Balzaretti olisi tuonut yhtään mitään ekstraa ylöspäin.
V.Jano

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 18.06.2012 klo 19:40:11

Ajattelin ennen kisoja, että ihan sama miten käy niin toivottavasti Prandelli jatkaa. Mutta jos tämän avauksen takia menee jatkopaikka, niin saattaa mielipide muuttua.


FIGC: Giancarlo Abeten mukaan jatkaa. Kävi miten kävi.
Bogo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fiorentina, Rapidin Vartti


Vastaus #23 : 18.06.2012 klo 19:40:39

Kyllä vahva fiilis tässä on se, että Motta on trequartista vain paperilla, Marchisio ja De Rossi nousevat jolloin Pirlolle syntyy keskikentän pohjalla tilaa ja Motta laskee alemmas tämän viereen. Tätä viljeltiin onnistuneesti jo monta kertaa edellisten ottelujen aikana. Yksinkertainen mutta erittäin tehokas kikka sillä vastustajahan puolustaa "oman maalin suuntaan" eikä suinkaan sitä, että vastustaja tekee tilaa oman puolustuslinjansa edessä.

Lyhyt versio: Prandelli tietää mitä tekee.

Edit: Neljän linja tarkoittaa tässä myös sitä, että molemmat keskushyökkääjät pysyvät enemmän keskellä kun laitapakit nousevat ja tarjoavat leveyttä. Viime otteluissahan leveyttä haettiin niin, että Cassano liikkkui ihan sivurajalle asti hyökkäysalueella. Tätä ei ehkä nähdä tänään yhtä paljon, vaan Cassanon rooli on yhdessä Pirlon kanssa pelata palloja Di Natalelle pystyyn syvyyteen. Todennäköisesti Mottan rooli on tällöin puolustaa vastaiskuja keskeltä, jos topparit joutuvat menemään laidoille paikkaamaan nousseita laitapakkeja.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2012 klo 19:48:21 kirjoittanut Bogo »
SirLoser

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taktiikan takapajulat


Vastaus #24 : 18.06.2012 klo 19:50:40

Neljän linja tarkoittaa tässä myös sitä, että molemmat keskushyökkääjät pysyvät enemmän keskellä kun laitapakit nousevat ja tarjoavat leveyttä. Viime otteluissahan leveyttä haettiin niin, että Cassano liikkkui ihan sivurajalle asti hyökkäysalueella. Tätä ei ehkä nähdä tänään yhtä paljon, vaan Cassanon rooli on yhdessä Pirlon kanssa pelata palloja Di Natalelle pystyyn syvyyteen. Todennäköisesti Mottan rooli on tällöin puolustaa vastaiskuja keskeltä, jos topparit joutuvat menemään laidoille paikkaamaan nousseita laitapakkeja.

Täh? Kyllähän ne wingbackit nimenomaan pystivät pitämään enemmän leveyttä hyökkäyssuuntaan kuin hyökkäävät laitapuolustajat. Laitureita siellä ei edelleenkään ole kentällä. Eli päinvastoin nyt voidaan odotella, että hyökkääjät hakeutuvat mahdollisesti enemmän laidoille.

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines