FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.03.2023 klo 06:25:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: Espanjan kakkosjoukkuekin voittaisi kultaa  (Luettu 21317 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


: 25.06.2012 klo 21:43:55

Tämä kiistaton fakta on itsestäänselvyys kun katsoo Espanjan pelaajamateriaalia, näiden kisojen aikana ei Espanjan joukkueessa ole saaneet sekuntiakaan peliaikaa mm. sellaiset huippupelaajat kuten Juan Mata ja Fernando Llorente. Molemmat olisivat kaikki muissa maajoukkueissa ehdottomia tähtipelaajia. Ilmoille voidaan perustellusti heittää kysymys kuinka monta joukkuetta Espanja saisi kisoihin jos maat voisivat saada useamman joukkueen per maa? Kaikkien muiden pelaajamateriaalin naurettavuudesta kertoo olennaista sekin ettei käytännössä minkään muun maan pelaaja edes vahvistaisi Espanjaa, Cristiano Ronaldo ainoana voidaan mainita. Espanjan ylivoima ei siis perustu pelitapaan vaan täysin ylivoimaiseen pelaajamateriaaliin. Säälittävintä tässä kaikkien muiden kannalta on se ettei muilta ole edes näkyvissä oikeaa haastetta, kaikki muut kärvistelevät Espanjaa vastaan ainoastaan joissain epätoivoisissa joukkopuolustustaktiikoissa kykenemättä haastamaan Espanjaa ollenkaan. Näissä kisoissa Espanjalle kovan ja tasaväkisen haasteen antaisi Espanjan penkki, se että Espanja on omissa harjoituksissaan paljon kovemmilla mitä virallisissa otteluissa kertoo olennaisimman. Tavallaan Lionel Messi olisi saanut valita myös Espanjan maajoukkueen vain lisäämään tämän täysin toisesta universumista olevan pelaajamyllyn totaalista ylivoimaa.

Itse ainoastaan ihailen tuota täydellisyyttä ja niin kuuluu jokaisen jalkapallon ystävän ottaa hattu pois päästä ja kumartaa syvään Espanjan nähdessään. Kaikki muut maajoukkueet ovat todellisuudessa täysiä vitsejä. Saksalle voin suoda poikkeusmaininnan, se alkaa olla selkeä kakkonen.
Josef K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Positiivisia lausuntoja antavat henkilöt


Vastaus #1 : 25.06.2012 klo 21:54:04

Höpöhöpö, Espanja on täysi yhden miehen joukkue, ilman Iniestaa Espanja ei ole näissä peleissä yhtään mitään.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Messi, Juti ja muut maailmanmestarit


Vastaus #2 : 25.06.2012 klo 21:56:36

Höpöhöpö, Espanja on täysi yhden miehen joukkue, ilman Iniestaa Espanja ei ole näissä peleissä yhtään mitään.

Sama. Iniestalle(turnauksen parhaalle pelaajalle) varaukseton Ylos Portugalia vastaan tullaan näkemään jälleen suurten otteluiden miestä parhaimmillaan. En yllättyisi, vaikka tekisi jälleen jonkin ratkaisuosuman joko tässä ottelussa tai mahdollisessa finaalissa. Siinä on voittaja vailla vertaa.
Jari-Pekka Ketonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Azzurri, Ultras Antifa


Vastaus #3 : 25.06.2012 klo 21:56:53

Hymy hyytyy pojuu finaalissa, kun Pirlo, De Rossi, Marchisio ja Montolivo kyykyttävät smogu-Busquetsia, Xavia, Iniestaa ja Xabi Alonsoa. Ainoa, joka pystyy laittamaan hanttiin on Alonso, muut ovat itkeviä pikkutyttöjä, jotka pelkäisivät mennä klubille ja eivätkä ole koskaan puhuneet naisille! Alas
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #4 : 25.06.2012 klo 22:12:10

Höpöhöpö, Espanja on täysi yhden miehen joukkue, ilman Iniestaa Espanja ei ole näissä peleissä yhtään mitään.

Iniesta on fantastinen muttei sen enempää olennaisen tärkeä mitä kukaan muukaan. Puyolin poissaolon piti olla kaamea isku, samoin Villan vaikuttaa myös. En huomaa yhtään mitään, eikä kukaan huomaisi juuri mitään vaikka Iniestakin olisi sivussa. Ylivoimaisen pelaajamateriaalin etu on juuri tässä, lähinnä surettaa niiden espanjalaisten huippupelaajien kohtalo jotka eivät mahdu pelaamaan. Kolmannen peräkkäisen mestaruuden jälkeen piiri pieni pyörii jälleen kahden vuoden päästä, jos jos ja jos haihattelut voisi jo jättää romukoppaan.
Potomac

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyvän jalkapallon ystävä


Vastaus #5 : 25.06.2012 klo 22:29:01

Espanja oli varsin tasaväkinen Italiaa vastaan alkulohkossa. Ei meno myöskään Kroatiaa vastaan mitään jyräämistä ollut. Se on myös nähty seuratasolla monta kertaa, että tuo Busquets, Xavi ja Iniesta -keskikenttä pysähtyy hyvää puolustamiseen. Alonso ja Silva sitä tietysti suoraviivaistavat näissä kisoissa.

En epäröi yhtään, etteikö Espanjalle (näiden ollessa parhaimmillaan) 1-0 hävinnyt Saksa tai jo näissä kisoissa 1-1 tuloksen saanut Italia pystyisi haastamaan Espanjan.
Viljuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ჰლს


Vastaus #6 : 25.06.2012 klo 22:44:42

"Espanjan" joukkue on samanlainen kauheus kuin tuleva Iso-Britannian jalkapallojoukkue Lontoon olympialaisissa.

Kun tässä Skotlannissakin järjestetään kansanäänestys itsenäistymisestä vuonna 2014, näen pankkikriisien ja muutamien muiden liikkeiden jälkeen (kosovot jne.) hyvin mahdolliseksi, että aika nopeastikin käy niin, että Espanjan maajoukkuetta ei ole. Es ist vernichtet. Rauhanomaisesti siirrytään aluehallinnollisiin ratkaisuihin, joiden yhtenä osana ovat vanhojen valtiollisten paikallis- ja alueidentiteettien mukaan muodostettavat urheilupuolen maajoukkueet.

Mitään uutta asiaa tämä ei tietysti ole, mutta juuri se seikka, että yhteistyö Iberian niemimaalle sijoittuneiden eri kansojen välillä on viimeiset kuusi vuotta (tai sitten Barcelonan olympialaisten valmisteluista alkaen) jollakin tavalla toiminutkin mahdollistaa rauhanomaisen eroamisen. Kaiken muun kaaoksen keskellä.

Suomelle käy ohraisesti, kun useampi näistä itsehallintoalueista muodostavat oman maajoukkueensa. Ei taida auttaa meitä edes Euroopan-mestaruuskilpailujen joukkuemäärän kasvattaminen tai kansainvälisten lajiliittojen muut temput.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2012 klo 22:59:14 kirjoittanut Viljuri »
Nalliton Kuqi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mesut Özil, Kakkonen on ykkönen


Vastaus #7 : 25.06.2012 klo 23:02:41

Saksan ja Espanjan kakkosjoukkueet niiden yhdentoista miehen takana, jotka itse laittaisin em. maiden avaukseen. En ole ottanut loukkaantumisia huomioon. Nämä kakkoskokoonpanot voivatkin sitten (etenkin Espanjan) osalta olla ihan vituillaan, kun en niin hyvin ole (etenkään Espanjaan) perehtynyt. Pelaako Espanja edes tuolla Barcan kolmen keskikentällä, vai "normaalilla" 4-5-1:llä?

Eli pois jäävät kaverit:

Espanja:                         Saksa:

Casillas                                     Neuer
Alba                                         Boateng
Ramos                                      Lahm
Puyol                                       Hummels
Pique                                       Badstuber
Xabi Alonso                               Khedira
Busquets                                  Schweinsteiger
Silva                                        Özil
Xavi                                         Podolski
Iniesta                                     Müller
Villa                                         Klose

Kakkoskokoonpanot:

           

Nämä siis ihan mielenkiinnosta ja ottamatta avaajan väitteeseen mitään kantaa. Haukkua saa ja korjata saa erittäin mieluusti.

Josef K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Positiivisia lausuntoja antavat henkilöt


Vastaus #8 : 25.06.2012 klo 23:18:49

jos jos ja jos haihattelut voisi jo jättää romukoppaan

Aikamoiset jos-jos-jossittelut voisi kyllä vetää siitä, mitä olisi tapahtunut, jos Iniesta ei olisi järjestellyt maaleja Portugalia, Paraguayta, Hollantia, Italiaa, Kroatiaa ja Ranskaa vastaan.
Le Garçon Formidable

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MHSC


Vastaus #9 : 25.06.2012 klo 23:30:44

Suomelle käy ohraisesti, kun useampi näistä itsehallintoalueista muodostavat oman maajoukkueensa. Ei taida auttaa meitä edes Euroopan-mestaruuskilpailujen joukkuemäärän kasvattaminen tai kansainvälisten lajiliittojen muut temput.
Tähän alueiden itsenäistymiseen en jaksa uskoa ellei Espanja vaivu oikein syvään lamaan ja vaikkapa sisällissotaan. Mikäli näin kävisi niin ensimmäinen itsenäistyvä alue olisi ehdottomasti rikas innovaatiokeskus Katalonia, jonka paikallisidentiteetti onkin säilynyt poikkeuksellisen vahvana vuosisatojen ajan. Kataloniahan oli vielä keskiajalla kaupankäynnillä rikastunut menestynyt valtio, joka ulottui aina Pohjois-Italiaan saakka. Sittemmin alue liitettiin Espanjaan, mutta se säilytti kielensä ja kulttuurinsa köyhyydestä ja alistamisesta huolimatta.

Kataloniahan pyrkii jo nyt pitämään alueen tulot itsellään sen sijaan, että ne jaettaisiin ympäri Espanjaa köyhemmille alueille. Toinen todennäköinen lähtijä hypoteettisessa skenaariossa olisi varmaankin Baskimaa, jonka paikallisidentiteetti on myös hyvin voimakas. Katalonia voisi näistä alueista todennäköisimmin haastaa jopa Espanjan, mutta Baskimaan pelaajatuotanto ei taida siihen riittää.
Mir Fudi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SOMOS CAMPEONES 2008,-10,-12!UD. Las Palmas & Arse


Vastaus #10 : 25.06.2012 klo 23:31:25

Gomezin voisin hyväksyä Espanjan joukkueeseen. Harmi että kaveri valitsi Saksan.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #11 : 25.06.2012 klo 23:49:18

Tämän voikin pistää lukkoon keskiviikkona.
mixupaatelainen

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 25.06.2012 klo 23:52:20

Tämän voikin pistää lukkoon keskiviikkona.

Sama. Jos tämä spilin trollaus piti jotenkin olla hauska, niin ei kovin hyvin onnistunut.
Vasara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern ja kaikki saksalaiset pelaajat


Vastaus #13 : 25.06.2012 klo 23:56:07

Ite ihmettelen miten Espanja on pärjänny noinkin hyvin noinkin pitkään,koska Espanjan liigan taso on aivan kuralla,poislukien barca ja real.
Ja Realkin porskuttaa ainoastaan Özilin ja Khediran voimalla.
Suomeksi: Barca ja Real saa noin 10 kovaa peliä vuodessa.
Onneks näistä kisoista alkaa Saksan dominointi mikä kestääkin tällä porukalla ainakin seuraavat 8-vuotta.
Speedo Gonzales

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Чухна!


Vastaus #14 : 26.06.2012 klo 00:04:10

Ite ihmettelen miten Espanja on pärjänny noinkin hyvin noinkin pitkään,koska Espanjan liigan taso on aivan kuralla,poislukien barca ja real.
Ja Realkin porskuttaa ainoastaan Özilin ja Khediran voimalla.
Suomeksi: Barca ja Real saa noin 10 kovaa peliä vuodessa.
Onneks näistä kisoista alkaa Saksan dominointi mikä kestääkin tällä porukalla ainakin seuraavat 8-vuotta.
Olkoon tämä nyt hassuttelua tai ei, niin onhan Espanjan Liigassa laaja taso, vaikkei kahdelle jättiläiselle vastusta löydy; Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Valencia ja Malaga ovat hyviä joukkueita verrattuna minkä tahansa muun sarjan keskivertojoukkueisiin. Eikä Osasunaa tai Sevillaakaan voi miksikään paskaksi sanoa. Lisäksi viime kauden alemmasta puoliskosta ainoastaan Racing Santander oli surkea, muut putoajat taistelivat tasapäisesti sarjapaikasta loppuun asti.
Kratos

Paikalla Paikalla


Vastaus #15 : 26.06.2012 klo 00:10:45

Onko Spillo huono jutunkertoja ja vitsiniskijä vai muuten vain sekaisin?
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #16 : 26.06.2012 klo 00:45:50

Sama. Jos tämä spilin trollaus piti jotenkin olla hauska, niin ei kovin hyvin onnistunut.

No kun ensin tietäisin mitä on edes trollaus, jos se on totuuden kertomista niin sitten osuit oikeaan. Mitään hauskaahan tässä ei kuulunutkaan olla, ylivoima ei ole huvittavaa mutta sen täydellinen tajuamattomuus on jo sitä. Aivan samoin niin Klitshkon veljekset yms. ylivoimaiset lajeissaan eivät saa sitä tunnustusta minkä ansaitsevat. Se tapa voittaa on tosiasiassa aina toissijainen, sillä aivan sama miten voittaa kun sama voittaa se mielletään tylsäksi. Espanjan pelitapa on kaikkea muuta kuin tylsä, mutta kaikki ne jotka eivät ymmärrä seuraamaansa urheilulajia väittävät niin vaikka todellisuudessa heistä tylsää on ainoastaan saman voittajan toistuminen.

Ajatelkaa lapsoset, annoin jälleen teille jotain sellaista mitä ette itse ymmärtäneet.
pukkiparty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kolme Leijonaa (ei se viski vaikka maistuu sekin)


Vastaus #17 : 26.06.2012 klo 00:49:04

Ja jos Barcelona B:llä olisi sääntöjen puitteissa mahdollisuus nousta La ligaan niin parin vuoden päästä CL-finaalissa pelaisi
Barcelona - Barcelona B. niin ylivoimainen pelitapa heillä on. Onneksi jokainen seura/maa saa kuitenkin pelata yhdellä joukkueella per kilpailu niin jää nämä näkemättä. Voisi olla fanienkin vaikea päättää kumpaa joukkuetta kannustaa.

Lottomaes

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 26.06.2012 klo 01:00:55

Kyllähän tälläkin joukkueella saisi meiän joulukuusen pilkottua.. :(
León

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nettihuligaani


Vastaus #19 : 26.06.2012 klo 01:11:12

Ihan hauskaa jossitteluahan tämä on. Itseäni kiinnostaisi kovasti nähdä miten tuo Espanjan kakkosjoukkue pärjäisi näissä kisoissa, pelitapa tulisi ainakin olemaan selkeasti erilainen tähän pallonhierontaan keskittyneiden pelaajien jäädessä ykkösnyrkkiin. Omasta päästä ja omilla preferensseillä voisin loihtia vaikkapa seuraavan kokoonpanon:

----------Soldado
--Mata--Cazorla--Navas
----J. Martínez--Valero
Monreal-Albiol-Botía-Montoya
----------De Gea

Penkille sitten vaikka: Llorente, Muniain, Isco, Azpilicueta, Beñat ja Iñigo Martínez vain muutamia mainitakseni.
D. Harms

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Puistofutis


Vastaus #20 : 26.06.2012 klo 17:14:56

Ihan hauskaa jossitteluahan tämä on. Itseäni kiinnostaisi kovasti nähdä miten tuo Espanjan kakkosjoukkue pärjäisi näissä kisoissa, pelitapa tulisi ainakin olemaan selkeasti erilainen tähän pallonhierontaan keskittyneiden pelaajien jäädessä ykkösnyrkkiin. Omasta päästä ja omilla preferensseillä voisin loihtia vaikkapa seuraavan kokoonpanon:

----------Soldado
--Mata--Cazorla--Navas
----J. Martínez--Valero
Monreal-Albiol-Botía-Montoya
----------De Gea

Penkille sitten vaikka: Llorente, Muniain, Isco, Azpilicueta, Beñat ja Iñigo Martínez vain muutamia mainitakseni.
Eiköhän sinne avaukseen olisi laittaa parempiakin puolustajia kuin parsan junnuja. ::)

Ja aloittajalle tosiaan että kannatta ensin katsoa saako tuo ykkösjoukkuekaan kultaa ennen kuin tulee huutelemaan.
Paperino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat / Azzurri / Mannschaft


Vastaus #21 : 26.06.2012 klo 18:13:11

Ja aloittajalle tosiaan että kannatta ensin katsoa saako tuo ykkösjoukkuekaan kultaa ennen kuin tulee huutelemaan.
Älä nyt, kyllähän tällaiset turnaukset pitäisi jättää väliin ja antaa pokaali suoraan Espanjalle, koska joukkueella on niin kova kokoonpano jolle kukaan ei mahda mitään. Säästyisi kaikilta aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Eiku…
Nahka_Tapsa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio-san


Vastaus #22 : 26.06.2012 klo 18:51:33

Avaus vaikutti ensin ihan hassulta, mutta meni turhan nopeasti liian pitkälle eli epäuskottavaksi ollakseen tosissaan kirjoitettu. Ei jatkoon.
León

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nettihuligaani


Vastaus #23 : 26.06.2012 klo 18:54:40

Eiköhän sinne avaukseen olisi laittaa parempiakin puolustajia kuin parsan junnuja. ::)
Anna toki esimerkkejä? Nuo laitapakit ei yleisesti ottaen ole Espanjan vahvuus ollut. Montoya pelaa majussa tuolla paikalla lähitulevaisuudessa, saa ottaa talteen.
Joey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #24 : 26.06.2012 klo 19:18:31

Anna toki esimerkkejä? Nuo laitapakit ei yleisesti ottaen ole Espanjan vahvuus ollut. Montoya pelaa majussa tuolla paikalla lähitulevaisuudessa, saa ottaa talteen.
Iraola tai Juanfran nyt esimerkiksi?

Niin ja Atletin Dominguezkin on ainakin omissa papereissani omiin maaleihin erikoistuneen Botian edellä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa