FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 05:41:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: Suomalainen jalkapallo kunnittain (2013)  (Luettu 38730 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #250 : 01.02.2019 klo 08:23:29

Vuonna 1967...

Mäntän Muhku eli MäMuhku


... vuonna 1995 Nelosessa Tampereen Piirin lohkossa numero 1...

Kangasalan Mäkimaan MuhkuMäkimaan Muhku


- Vastoin parempaa tietoa väittäisin, että tämä on yksi ja sama seura. Epäilen, ettei Mäntässä koskaan ole tuon nimistä seuraa toiminut. Joku paikallinen asiaa tunteva valaiskoon paremmin seuran kotipaikkaa, mutta yhteys Kangasalaankin tuntuu erikoiselta. Seura, joka ei ole mistään kotoisin? Tai on kotoisin keskeltä ei mitään? Nykyisin jäljet johtavat pieneen kylään jonnekin Oriveden (entinen Längelmäki) ja Kuhmoisten syrjäisille rajaseuduille. Olisiko toiminut joskus ihmisten ilmoilla (Kangasala), vaikka juuret ovatkin Mäkimaassa? Paikallisapuja kaivataan valaisemaan asiaa.

https://shl.fi/2015/11/06/kaupunkijuoksu-keskella-metsaa/
« Viimeksi muokattu: 01.02.2019 klo 18:32:44 kirjoittanut The Real Wolf »
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 01.02.2019 klo 08:31:49

Jalkapallon Perussarjan eli tuohon aikaan kuitenkin jo vuonna 1987 Jalkapallon 6. Divisioonan/6-divisioonan lohkon numero 2 joukkueet...
...
PU-83 (Saattoi olla Tampereen alueelta, mutta myös muualtakin lähellä Pohjanmaata olevalta alueelta ellei kyseessä sitten ehkä pienellä varauksella olisi ollut Porrassalmen Urheilijoiden oma Reservijoukkue.)

- Oli melko varmasti tämä:

Vilppulan Tähti ja kyläseura Pohjaslahden Urheilijat-83 ovat vanhassa Vilppulan kunnassa toimineet seurat. Sarjatasoja joku muu voi selvittää enemmän. Luultavasti alimmat mahdolliset.Aittakylän Riento tai vaihtoehtoisesti Aittokylän Riento (Papereihin oli merkitty vain AitRiento/Ait-Riento.)


- Vahvana arvauksena heitän, että Aitolahden Riento.

http://www.aitolahdenriento.fi/
« Viimeksi muokattu: 01.02.2019 klo 08:36:14 kirjoittanut The Real Wolf »
voseli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #252 : 02.02.2019 klo 00:11:08

- Vastoin parempaa tietoa väittäisin, että tämä on yksi ja sama seura. Epäilen, ettei Mäntässä koskaan ole tuon nimistä seuraa toiminut. Joku paikallinen asiaa tunteva valaiskoon paremmin seuran kotipaikkaa, mutta yhteys Kangasalaankin tuntuu erikoiselta. Seura, joka ei ole mistään kotoisin? Tai on kotoisin keskeltä ei mitään? Nykyisin jäljet johtavat pieneen kylään jonnekin Oriveden (entinen Längelmäki) ja Kuhmoisten syrjäisille rajaseuduille. Olisiko toiminut joskus ihmisten ilmoilla (Kangasala), vaikka juuret ovatkin Mäkimaassa? Paikallisapuja kaivataan valaisemaan asiaa.

On sama seura, Palloliiton toimintakertomuksista löytyy Mäkimaan Muhku jo 70-luvun alussa. Ketjun aikaisemmassa iteraatiossa nimimerkki Pekka#9 valaisee Kangasala-yhteyttä, eli seura on pelannut kotiotteluitaan syystä tai toisesta Kangasalla vaikka se ei ole sijainnut siellä. Varsinaiseen kotipaikkaan liittyen tuli vastaan tämän lehden sivulla 15 oleva kirjoitus, jonka mukaan seura on alun perin rekisteröity Längelmäelle, mutta se on harjoittanut toimintaansa paljon myös Kuhmoisten puolella.
« Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 00:15:18 kirjoittanut voseli »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 06.03.2019 klo 11:23:02

Laitetaan jälleen hieman vanhempien aikojen seuroja ja tällä kertaa Keski-Pohjanmaan alueelta 6. Divisioonasta/6-divisioonasta vuodelta 1986 jolloin sarja tunnettiin viimeisiä kertoja myös vanhempien aikojensa nimellä eli Jalkapallon Perussarja.

Saman vuoden 5. Divisioonassa/5-divisioonassa eli vuonna 1986 myös yhtenä viimeisistä kerroista nimitettäessä myös Jalkapallon Piirisarjasta samalta alueelta puhuttaessa puuttuu ainakin Kokkolan Kunto ellei se sitten sinä vuonna luovuttanut pelejään omasta lohkostaan puhuttaessa.

Joka tapauksessa laitan nuo 6. Divisioonan/6-divisioonan eli myös vuoden 1986 tapauksesta puhuttaessa Jalkapallon Perussarjan joukkueet ja lohkojaot Keski-Pohjanmaan alueelta näillä näkymin:

Keski-Pohjanmaan 6. Divisioona/6-divisioona 1986 Pohjoislohko/Lohko 1

KoPa-77 Kokkola eli Kokkolan Pallo-77

NuoPo Kokkola (Kokkolan Nuorten Urheilijoiden Kehittämisprojektin jalkapallon puolen joukkue.)

HK Haapajärvi eli Haapajärven Kiilat

HiPa eli Himangan Palloilijat (Saman nimen omaavan nykypäivän HiPa:n eli Himangan Pallon edeltäjä ennen konkurssiaan ainakin ymmärtääkseni. Muussa tapauksessa sama seura joka vain vuoden 1986 papereihin on merkitty eri tavalla.)

Kälviän Pallohait

Kannuksen UraPallo/Kannuksen Ura-Pallo/Kannuksen Uran Palloilijat eli KaUrPa tai Kannuksen UrPa ja myös pelkkä UrPa (Tämä oli yleisen urheilun seuran eli Kannuksen Uran jalkapallojoukkue.)

LoVe Lohtaja (Tämä erotuksena Lohjan Veikoista oli siis tietenkin Lohtajan Veikot.)

OuHu eli Oulaisten Huima

Kokkolan Sudet

KaJu Kalajoki eli Kalajoen Junkkarit

FC Luurangot/FC Bones/Luurangot/Bones Kokkola

Keski-Pohjanmaan 6. Divisioona/6-divisioona 1986 Etelälohko/Lohko 2

FC Vanhat Pojat/FC Oldboys/Vanhat Pojat/Oldboys Kokkola

Munsalan Palloklubi eli Munsala Bollklubb tai MBK Munsala

EVU/EvU eli Evijärven Urheilijat (Tunnetaan myös nimellä FC EVU/FC EvU kun puhutaan jalkapallosta.)

KPV Kaustinen

Jepuan IF/IF Jepua/JIF/JEF/JIPF/JEPF eli Jippo IF tai IF Jippo

FoBK Forsby

VeU/VeTu/VeTU eli Vetelin Urheilijat eli myös VeU/VeTu/VeTU Vetil (Tunnetaan myös nimellä FC VeU/FC VeTu/FC VeTU kun puhutaan jalkapallosta.)

Kokkolan Tähdet/Kokkolan Stars

PUF Pensala

KUF Kolppi

JVU Pietarsaari
« Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 12:03:14 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #254 : 06.03.2019 klo 11:56:07

Vuoden 1985 Keski-Pohjanmaan 6. Divisioonan/6-divisioonan eli myös vanhempien aikojensa nimen eli Jalkapallon Perussarjan yhtenä viimeisistä vuosista puhuttaessa MBK Munsalasta ja Kokkolan DiePa:sta/KoDiePa:sta/DiPa:sta/KoDiPa:sta eli Kokkolan Diesel Pallosta tai vain Diesel Pallosta puhuttaessa ne ainakin näillä näkymin mitä ilmeisimmin puuttuivat tai luovuttivat sarjassa kesken vuoden saman sarjan Pohjoislohkossa, Pietarsaaren Lohkossa tai Lohkossa numero 1 ja Etelälohkossa tai Lohkossa numero 2.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 12:05:12 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 06.03.2019 klo 22:28:29

Vanhemmista jalkapalloseuroista puhuttaessa Ahlaisten Urheilijoilla eli AU:lla/AHLU:lla oli aikanaan Porin alueella parhaimmillaan edustusta ennen lopettamistaan Piirisarjassa, mutta huonoimmillaan pyörittiin lähinnä Piirisarjan Suurlohkoissa ja jo Perussarjassa pyöriminen tuntui aikansa lottovoitolta seuralle.

Ehkä harmillista sille oli harvojen käytettävissä olevien tietojen perusteella vakavampi pelaaminen juuri joitakin vuosia ennen lopettamista.

Aluesarjaan asti tuntui ainakin olevan rahkeita silloin kun pelasi 'Kale' Viklund ja 'Kyynärä-Masa' Kyynäräinen.

Muutoin kuitenkin keskimäärin historiansa aikana pyöri keskimäärin Piirisarjan Suurlohkossa numero 2 ja useimmiten jopa alimmilla mahdollisilla suomalaisilla sarjatasoilla.

Pitäisi noita kokonaan entisten Suomen kuntien seuroja tutkia enemmänkin kunhan vain aikaa järjestyisi paremmin ja Ahlaisten Urheilijoistakin pitäisi etsiä enemmän noita Porin alueen vuosikertoja tai sitten sitkeästi katsoa riittävän vanhoista Satakunnan Kansoista tietoa.

Hirveän paljoa ei ole niihinkään merkitty juttuja ainakaan ennen vuosia 1969-1972 ja silloinkin vähin erin alkoivat vasta jutut nousta pituusmääriltään.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #256 : 01.05.2019 klo 07:45:19

Lähipäivinä ja varmaankin tämänkin päivän aikana saattaa seuraavista viesteistä eteenpäin tulla laitetuksi noista Suomen entisistä kunnista joitakin seuroja joita joskus oli olemassa tai jopa on ehkä vieläkin olemassa.

Aiemmin noita ei vain harmittavasti ollut tullut ehdittyä etsiä muuta kuin osin pintapuolisesti vain.

Tosin Ahlaisten ja tietenkin Aitolahden selvitys Aitolahden Riennon aseman selvittyä jäävät nyt näillä näkymin etsimättä.

Ahlaisten asemakin kun on aiemmin mainittu ja ei noista vanhemmistakaan Satakunnan Kansoista paljoakaan paremmin löytynyt tietoa Ahlaisten Urheilijoitten tilanteesta vanhemmilta ajoilta.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 01.05.2019 klo 07:52:32

Alastarossa on viime vuosina, ainakin vuosina 2008-2014 pelattu jalkapalloa Alastaron Urheilijoiden eli AU:n alla. AU on parhaimmillaan pelannut ainakin näillä näkymin Vitosta.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 01.05.2019 klo 08:05:20

Angelniemellä on ainakin näillä näkymin erittäin lyhyen aikaa ollut historiansa saatossa myös jalkapalloseurakin eli Angelniemen Ankkurit tai jälkikäteen myös nimellä FC Ankkurit.

Keskimäärin Angelniemen Ankkurit on tunnettu suunnistuksesta.

Samanlaisia kohtalontovereita periaatteessa jalkapallosta kiinnostuneina, mutta toiminnan ja rahoituksen puutteen johdossa vain hyvin aikaa aktiivisina ja muutoin lähinnä junioreihin tai nappuloihinsa voimansa keskittäneet seurat Angelniemen Ankkureiden lisäksi 1950-luvulla tai 1960-luvulla olivat ainakin Suomusjärven Sisu, Halikon Hakoniskat ennen toki sittemmin tämän seuran jalkapallotoiminnan elpymistäkin ja kunnollista olemusta ja Perttelin Peikot.

Nämä kaikki seurat ovat myös tunnettuja suunnistuksesta.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #259 : 01.05.2019 klo 08:14:41

Lohikoskella on parhaimmillaan Kolmostakin pelannut LPK eli Lohikosken Pallokerho ja Räyringin Jyske eli RäJy on pelannut myös parhaimmillaan Kolmosta vaikka muutoin on huonoimmillaan pyöritty molempien osalta harrastesarjoissa.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 01.05.2019 klo 08:16:02

Angelniemellä on ainakin näillä näkymin erittäin lyhyen aikaa ollut historiansa saatossa myös jalkapalloseurakin eli Angelniemen Ankkurit tai jälkikäteen myös nimellä FC Ankkurit.

Keskimäärin Angelniemen Ankkurit on tunnettu suunnistuksesta.

Samanlaisia kohtalontovereita periaatteessa jalkapallosta kiinnostuneina, mutta toiminnan ja rahoituksen puutteen johdossa vain hyvin aikaa aktiivisina ja muutoin lähinnä junioreihin tai nappuloihinsa voimansa keskittäneet seurat Angelniemen Ankkureiden lisäksi 1950-luvulla tai 1960-luvulla olivat ainakin Suomusjärven Sisu, Halikon Hakoniskat ennen toki sittemmin tämän seuran jalkapallotoiminnan elpymistäkin ja kunnollista olemusta ja Perttelin Peikot.

Nämä kaikki seurat ovat myös tunnettuja suunnistuksesta.
Ankkureiden futishistoriasta en ollutkaan tietoinen. Ylos

Suomusjärven Sisu on taas viime vuosina junioreissa aktivoitunut eli on toimiva seura. Samoin kuim Perttelin Peikot on aktiivinen junnuseura. Virallisia edustusjoukkueita ei ole, mutta paikallisessa höntsäsarjassa molemmilta on edustus periaatteessa.

Halikossa oli myös seura nimeltä Halikon Hehku. Tuosta ei taida olla jäljellä kuin vuokrattava juhlatila nimeltä Hehkun maja.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 08:18:05 kirjoittanut Velmu »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 01.05.2019 klo 08:33:03

Askaisissa on näillä näkymin pelannut jalkapalloa ainakin Askaisten Visa.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 01.05.2019 klo 08:47:01

Degerbyn alkuperäisestä, historiallisesta asemasta on paha sanoa mitään varmaa pitkien etsintöjen jälkeen.

Vuonna 2013 kuitenkin perustettiin tällä hetkellä näillä näkymin samalta alueelta tai läheltä sitä oleva IIF.

IIF on tietenkin Ingå IF:stä omaksi seurakseen irtautunut seura ja se pelaa näillä näkymin nykyään parhaimmillaan Vitosta.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #263 : 01.05.2019 klo 09:15:04

Hauhon Sisu on aikanaan vuosina 1968-1971 pelannut parhaimmillaan Piirisarjassa asti ja ajoittain kyseinen joukkue tunnettiin myös pelkkänä Sisuna tai HH-Sisuna eli Hämeenlinnan Hauhon Sisuna.

Keskimäärin Hauhon Sisu majaili historiansa aikana Piirisarjan erinäköisissa Suurlohkoissa tai enimmillään ylimaallisen tuntuisin ponnistuksin Perussarjassa.

Hauhon Sisu pelasi myös vuosina 1955-1961 ennen tuolloista tilapäistä lopettamistaan.

Tuon vanhemman Hauhon Sisun aikaan pelasi myös Oitin Palloseura tai OiPS Oitissa.

Uudempi ja menestyneempi Hauhon Sisu palasi kentille vuonna 1966 ja lopetti pohjalta käsin vuonna 1977 mitä ilmeisimmin varojen tai pelaajien puutteeseen.

Tuona kyseisenä vuotena aiemmin mainittuna paluuvuotena eli 1966 Hauhon Sisun eräs pahimmista vanhemman ajan kilpakumppaneista eli HSK lopetti jalkapallotoimintansa.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 09:28:37 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #264 : 01.05.2019 klo 09:52:40

Haukivuorella on pelannut näillä näkymin ainakin kaksikin seuraa ainakin 4. Divisioonassa/4-divisioonassa asti eli HauKi ja HaPa eli Haukivuoren Kisa ja Haukivuoren Pallo.

Vuodet olivat ainakin 1982 ja 1983.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #265 : 01.05.2019 klo 10:03:52

Himangalla on pelannut tai ainakin edes jossakin välillä näytösluonteisesti jalkapalloa pelannut ainakin kolmekin eri seuraa eli Himangan Urheilijat, Himangan Roima ja Himangan Pallo.

Näistä ainakin Himangan Roima pelasi isomminkin jalkapalloa alimmissa sarjoissa vuosina 1967-1972 ennen lopettamista.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #266 : 01.05.2019 klo 10:36:07

Hämeelinnan vanhan maalaiskunnan alueella ennen parhaimmillaan Vitosessa pelannutta FC Hätilää on pelannut myös alueen vanhin seura ainakin tietääkseni eli Hätilän Isku jonka lähtökohtainen mittatikku varsinkin sodanajan jälkeisessä ja 1950-luvun ihan alun jalkapallossa tuntui olevan Idänpään Isku.

Hätilän Iskun tarina ainakin vanhimman ajan seuransa perusteella tuolloin Hämeenlinnan Hätilänä päättyi vuonna 1964.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 11:06:01 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 01.05.2019 klo 10:50:43

Jurvassa on pelannut vuonna 1970 mitä ilmeisimmin toimintansa aloittaneen Jurva-70:n lisäksi jalkapalloa ainakin Jurvan Urheilijat eli JU ja JuVo/JurVo eli Jurvan Voima.

Näistä Jurvan Voima pelasi katkonaisesti jalkapallopuolensa osalta vuodesta 1946 lähtien ainakin 1960-luvulle asti. Pääasiallisena mittatikkunaan Kaskisten Veto tai vastaavia Kaskisten alueen seuroja vastaan miteltiin kun Vetoa ei ollut saatavilla.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #268 : 01.05.2019 klo 11:09:55

Alastaron Urheilijat ovat parhaimmillaan pelanneet Vitosta kun muutoin on ollut Kutosta tai sitä alempi sarjataso.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 01.05.2019 klo 11:17:41

Kalvolassa on pelannut ennen Iittalan Palloa tietenkin Kalvolan Keihäs jonka jalkapallotoiminta päättyi vuonna 1974 ja siirtyi vuodesta 1975 eteenpäin juurikin Iittalan Pallolle.

Suurimmaksi osaksi Kalvolan Keihään aika vuodesta 1953 vuoteen 1974 ulottuneella jalkapallotoiminnan ajalla oli rypeä pohjalla kaikkein alimmissa Piirisarjan Suurlohkoissa, mutta vuosina 1968-1970 oli huippuvuodet kun se pelasi aivan korkeimmassa mahdollisessa Piirisarjassa.

Muutoin jo Piirisarjan Suurlohkossa numero 2 tuntui olevan ja menevän vuodet enimmäkseen ihan alkuvuosien jälkeen ennen sitten 1960-luvun puolenvälin Perussarjan ponnistusta. Ja tietenkin vuoden 1971 pelailua Perussarjassa ennen tippumista sitäkin alaspäin tai toiminnan muuta alasajoa vuosien 1972-1974 aikana.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 11:28:52 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #270 : 01.05.2019 klo 12:05:51

Karungissa pelasi aikanaan parhaimmillaan Aluesarjassa asti Karungin Kataja mikä ainakin vuodeksi 1963 pääsi Aluesarjaan.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #271 : 01.05.2019 klo 12:14:50

Keikyän, Äetsän ja Pehulan alueella on joidenkin lähteiden mukaan jalkapalloa pelannut Suomen vanhin julkisesti ja yleisesti nimitystä FC kantanut jalkapalloseura joskin tietenkin vain vähän aikaa, joidenkin mielestä tuohon aikaan ja vielä pitkään tuon jälkeenkin enemmänkin sponsorinimeltään Suomen Kemianyhtiöiden/Suomen Kemikaalien tai Finnish Chemicalsin mukaan FC-nimitystä käyttänyt FC-57 jossa pelattiin myös jääkiekkoakin.

Enimmäkseen FC-57 on kuitenkin tunnettu lähinnä lentopallosta eikä vuonna 1957 perustettu seura tietääkseni koskaan pelannut niin jalkapallossa kuin jääkiekossakaan Perussarjaa korkeammalla.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #272 : 01.05.2019 klo 12:42:52

Iin Urheilijat on ainakin pariin eri otteeseen historiansa aikana harjoittanut jalkapalloa.

Lähinnä vuosina 1976-1986 ja vuosina 1993-2000 ainakin näillä näkymin.

Vuosina 1976-1986 jalkapallo taisi olla hyvin harrastusmielteistä tai enintään alimpien mahdollisten divisioonien ammattimaista toimintaa.

Keskimäärin noina vuosina Iin Urheilijat pelasivat otteluja Tiiron, Päkkikankaan ja Tapion paikallisia joukkueita vastaan.

Iissä oli myös ennen Iin Urheilijoita tai IiU:ta jalkapallossa mukana IY eli Iin Yritys.

Osittain Iin Urheilijoiden jalkapallotoiminta jouduttiin lopettamaan ensimmäisellä kerralla juurikin IY:n toimintaa rasittaneiden jakosyiden takia.

Liian pienen oloisella paikkakunnalla kun ei vain vuoteen 1986 mennessä kerta kaikkiaan ollut pelaajia ja vielä pelaajia vähemmän tuntui olevan vetäjillä tai seurajohdolla haluja vielä tuolloin oikein kehittää kykyjään paremmaksi.

Vuoden 1993 aikana tulleen paluun myötä sen kestäessä vuoteen 2000 asti se ei koskaan tainnut pelata Kutosta korkeammalla ja se olisi ollut heti uunituoreen Kutosen ensimmäinen kausi eli 1994 milloin IiU olisi pelannut siinä kun vuonna 1993 IiU sai paluunsa myötä pelata enimmillään niin alhaisessa sarjassa kuin mitä vain löytyi tuolloin Iin alueelta.

Yksi syy talousvaikeuksien lisäksi ylempiin sarjoihin lupien eväämisellä mahdollisen teoreettisen nousunkin tullessa tuntui olevan muun muassa järkyttävän huonot kenttäolot millä Iin Urheilijat joutuivat pelaamaan siihen aikaan tai aiemminkin.

Eli vuonna 1993 IiU lienee pelannut kaikkien aikojen viimeisessä 6. Divisioonassa/6-divisioonassa tai 7. Divisioonassa/7-divisioonassa ellei alempanakin?

Iin Yrityksen korkeinta sarjatasoa ei harmittavasti selvinnyt, mutta lienee ollut Perussarjan tai enintään Piirisarjan eli myöhemmän 5. Divisioonan/5-divisioonan luokkaa tuo korkein sarjataso.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #273 : 01.05.2019 klo 13:07:28

Kiihtelysvaaran historiallista asemaa ei ainakaan tällä erää harmittavasti löytynyt, mutta ainakin vuodesta 2006 lähtien FC KiiMa/KiiMa tai Kiihtelysvaaran Mahti on paikkakunnalla pelannut harrastetason tai puulaakitason jalkapalloa.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #274 : 01.05.2019 klo 13:10:35

Vanhempaan aikaan hieman Angelniemen Ankkureiden tapaan lyhyeksi jäänyttä jalkapallotoimintaa harjoitti 1950-luvulla ja 1960-luvulla myös Kiikalan Urheilijat.

Lisäksi erittäin vähän aikaa yhtenäisesti ja kaikkiaan melko pitkän katkonaisesti jalkapalloa harjoitti myös FC SV/FCSV Salosta eli toisin sanoen FC Salon Viesti.

Kyseinen urheiluseura eli Salon Viesti tunnetaan enimmäkseen juurikin suunnistuksesta.

Vuoteen 1973 mennessä ainakin Salon Viesti oli jo pitkäli muun urheilun kun jalkapallon seura.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 13:15:33 kirjoittanut Piippu-Virtanen »

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines