FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2018 klo 15:42:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: FC HIK  (Luettu 14122 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
EIF Fotboll

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ekenäs Idrottsförening Ab


Vastaus #25 : 11.11.2012 klo 20:01:09

Kanske lite mindre värma på plattan va..?

Eiköhän tässä aika selkeästi kerrota mitä mieltä olen näistä valmentajista, en vain ymmärrä mikä levy sulla Golazzo on jäänyt pyörimään päälle kun jauhat koko ajan samaa. Oletkohan mahdollisesti jonkun junnun katkera äiti... en tiedä, mutta mun puolesta  voit vihata tota Punoa och älska Pellikka, ei katos kiinnosta pätkääkään ja nyt sanonkin sinulle, että selvitä henkilökohtaiset ongelmasi jossakin muualla, yleensä jo se auttaa kun saa lääkityksen kohdalleen, lycka till! Ai niin, sorry kirjoitin nyt suomeksi, koska en muistanut att du kan snacka bara på svenska, men jag tror att du hittar någon som kan översätta denna text till dig.
Tästähän on kehkeytynyt hauska/hassu topic ja ilmeisen kiinnostava, koska jo yli 1000 on lukenut tämän. Seuraavaksi siirryn muihin aiheisiin, joten saat jatkaa jatkossa omaa juttuasi ilman, että minä kommentoin.

Och det höll i nästan hela 20 timmar..

Mielestäni kumpikaan vaihtoehto ei ole hyvä, koska molemmilla on omia poikia mukana ykkösen toiminnassa ja perustelen sen seuraavasti: Kuluneella kaudella oli valmentajana Pellikka(Lahden toisen pojan kummi) ja isä Lahti, jolla siis kaksi poikaa mukana. Nuorempi pojista sai rutkasti peliaikaa, vaikka ei vielä vauhdissa ja fyysisyydessä pärjännyt juuri lainkaan. Tulevaisuudessa varmasti varteenotettava kaveri ja tekihän jokunen maali lähinnä erikoistilanteista(vaparista ja pilkulta). Nyt pitää saada joku ulkopuolinen, ettei perhesuhteet vaikuta saatuihin peliminuutteihin. Kinnusella ei ole valmentajana meriittejä lainkaan, koska tuskin kukaan laskee Hikkenin 2 joukkueen nousua nelosdivariin suureksi saavutukseksi, jossa lähinnä nousua vahvasti pohjustivat muutamat taitavat A-junnut. Punolla ei ole tietääkseni kokemusta valmentajana miestenpeleistä, mutta junnu puolella alue- ja piirinmestaruus vissiin B-junnuissa sekä piirinmestaruus futsalissa ja siitä edustus futsalin SM-kisoihin, jossa mukana Suomen 12 parasta jengiä. Mutta junnuvalmentajasta ei niin vaan tulla äijiä valmentamaan.

Han va ju tränare säsongen 2011 för FC HIK ända tills han byttes ut mot Pellikka & Lahti. Då var det få spelare som var nöjda med hans insatser.

Hankoon on aina tulijoita, kunhan lyödään tarpeeksi fyffee pöytään, niin tuli aikoinaan Pandakin, joka nosti Hickenin ykköseen ja sen jälkeen ei ole asiaansa osaavaa treenaria Hangossa näkynyt. Materiaalia on kyllä ollut, kuten tänäkin vuonna, 5 ulkomaan apua. Kellä muulla joukkueella on 3 divarissa noin monta ulkomaalaista, eikä saa joukkuetta nousemaan.

HDS/Mondial..
Sunnyday

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 12.11.2012 klo 11:52:02

Han va ju tränare säsongen 2011 för FC HIK ända tills han byttes ut mot Pellikka & Lahti. Då var det få spelare som var nöjda med hans insatser.
Kuka valmensi alkukaudesta 2011 Hickeniä?  Anderssonnin Frej!  Faktat kuntoon tuomari.
EIF Fotboll

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ekenäs Idrottsförening Ab


Vastaus #27 : 12.11.2012 klo 20:39:38

Kuka valmensi alkukaudesta 2011 Hickeniä?  Anderssonnin Frej!  Faktat kuntoon tuomari.

Aah, så var det. Nå då stryker vi det..

Vad hade annars FA gjort före han började träna FC HIK:s herrar?
« Viimeksi muokattu: 12.11.2012 klo 20:42:39 kirjoittanut Mastrodamus »
Ekenäsbo

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 14.11.2012 klo 18:49:16

Ja`ha nyt näyttäis nämä sivut rauhoittuneen kun fru(Golazzo) salapoliisi on kadonnut kuin pieru saharaan!!!
Itse futikseen siis, Hickenissä on edelleen hiljaista, ei tietoa viellä uudesta valkusta tai uusista pelaajista.
Moni jengi aloittaa treenit marraskuussa ja niil on koko paketti kasassa ja tavoitekin selvillä ennen vuoden vaihdetta mut, kuis Hangossa?
Slabba

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 14.11.2012 klo 19:28:25

Epäilen kyllä ekenäsbo että täällä ei kyllä kenenkään äitejä ole vastaamassa sinulle.. Treeneistä sen verran että ei hangossa koskaan kolmosen aikana ole harjoitukset alkaneet ennen vuodenvaihdetta, sitäpaitsi siellä on hallin alusta sen verran huono, että se ei palvele muuta kuin kunnon kohottamista ja sen tyyppistä treeniä.
Ekenäsbo

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 14.11.2012 klo 21:06:11

Treeneistä sen verran että ei hangossa koskaan kolmosen aikana ole harjoitukset alkaneet ennen vuodenvaihdetta.
Niinpä, sinähän sen kerrot, mikä mm. on ongelmana ja siis siksi myös kolmosessa jatketaan vuosi vuoden jälkeen...olisikohan aika, että muutoksen tuulet alkaisivat puhaltamaan syksyisessä Hangossa?
Cesc Fabregas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC HIK, ARSENAL, HFC


Vastaus #31 : 14.11.2012 klo 21:19:37

"Lahjattomat treenaa" (c) Hannu Karvinen   ^^
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #32 : 14.11.2012 klo 21:25:09

Tuo treenien aloittaminen on vähän kaksipiippuinen juttu. Jos pelaajat pitävät fyysisestä kunnostaan huolta omatoimisesti ja joukkueen runko pysyy samana, niin ei ole mikään ongelma vaikka joukkuetreenit alkaisivat vaikka vasta helmikuun alusta.

Jos taas koko pakka menee uusiksi niin tammikuussa olisi jo hyvä aloittaa. Kyllähän tuo joukkueena kuntopiirin vetäminen koko talven on aika rajua settiä pelaajien motiivaatiolle. Ei kuitenkaan mitään ammattilaisia ole enää tulossa kenestäkään.

Eli jos pelaajaa kiinnostaa pelata hyvällä tasolla, niin kyllä hän pitää itsensä kunnossa talvella omatoimisestikin. Jos taas ei, niin pitää miettiä kannattaako enää pelata sellaisella tasolla missä tuollaista vaaditaan.
Slabba

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 14.11.2012 klo 21:29:11

Eipä tuosta hallista nyt varmaan aikoja likenesi vaikka yrittäisi saada. Siellä on tenniskin kilpailemassa ajoista, ja jos siellä marraskuussa jo vedettäisi täysillä niin varmaan puolet jengistä olisi loukkantuneen listoilla ennen kuin vuosi vaihtuu.
Neowulf

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 14.11.2012 klo 22:15:37

Tokihan sitä fyffellä nousisi vaikka liigaan tai ykköseen asti.

Eihän se kaukana ollut. Oliko siinä Klubi - matsissa joku tolppakutikin? Toisaalta silloin kun Hikken pelasi ykkösessä, niin joka syksy alkoi hyytyminen, joka näytti jotenkin kiusallisen suunnitellulta. Liigapaikka pelotti mutta olisiko tilanne Hangossa nyt yhtään huonompi jos 1990-luvun lopussa olisi pistäydytty liigassa? Konkka ehkä olisi tullut mutta kai sieltä jonkunlainen futisjengi olisi sen jälkeenkin polkaistu.

BrDead

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: John Rambo, koera


Vastaus #35 : 14.11.2012 klo 22:18:04

Eihän se kaukana ollut. Oliko siinä Klubi - matsissa joku tolppakutikin? Toisaalta silloin kun Hikken pelasi ykkösessä, niin joka syksy alkoi hyytyminen, joka näytti jotenkin kiusallisen suunnitellulta. Liigapaikka pelotti mutta olisiko tilanne Hangossa nyt yhtään huonompi jos 1990-luvun lopussa olisi pistäydytty liigassa? Konkka ehkä olisi tullut mutta kai sieltä jonkunlainen futisjengi olisi sen jälkeenkin polkaistu.

No taloudellisista syistähän Hikken siitä ykkösen paikasta luopuikin heti tämän jälkeen. Ja sen jälkeen on yli 10 vuotta yrittänyt nousua kolmosesta entisen ressujenginsä sarjapaikalla. Ja rahaa tähän on palanut enemmän vuodessa kuin monella kilpailijalla kymmenessä.
Sunnyday

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 15.11.2012 klo 12:53:29

Jatkuuko toiminta, riittääkö pelaajat ja löytyykö uskottava valmentaja? Liuta kysymyksiä tulevalle kaudelle 2013!
Tilanne on vahvojen huhujen mukaan sellainen, että Pellikka ja Lahti eivät jatka enää valmentajina ja pelaajista A.Österlund ja K.Fast olisivat ilmoittaneet lopettavansa. Lisäksi Tammisaaren apu D.Westerlund on siirtymässä takaisin Tammisaareen luultavasti nelosdivariin.
Ribeirosta ja Enbergin Tompasta ei ole enää käyttöä, jos meinaa nousua tavoitella(kaikki kunnia heille, mutta ikä painaa ja jalka ei enää nouse entisaikojen malliin). Mitä jää jäljelle? Cruz, Silva, Soares,A.Puno,M.Lahti, H.Satomaa ja J.Kinnunen  eli ei kovin monta pelaajaa!!! Eli näyttäis Hickenille tulevan kiire hankkia valmentaja ja rakentaa uskottava joukkue tulevalle kaudelle 2013. Pakka on sekaisin ja ollaan jo melkein marraskuun puolivälissä.
Tämän topicin ekassa kirjoituksessa todettiin näin.
Minäkin ihmettelen, miten kausi 2013 saadaan kunnialla läpi. Ensinnäkin jos Hik/2 halutaan pitää nelosessa, täytyy siihen panostaa ihan eri tavalla kuin mitä vitosessa tapahtui. Se on jo sen verran kova sarja, että harva yli 40v. gubbe pärjää siellä ja jos kalja mahaa löytyy, niin varmasti ei vauhdissa pysy. A-junnuista löytyy varmasti jokunen, mutta niistäkin 4-5 menee kolmanteen divariin jo siitä syystä, että siellä on pelaaja vajetta, ainakin tämän hetkisen huhumyllyn mukaan. Mitä pelaajia sitten Hikkenin ykkösessä tämän hetkisen tietojen mukaan sitten on: Cruz, Lahti x 2, Kinnunen X 2, Puno X 2?, Satomaa, Österlund?, Sandberg, Hyttinen ja ehkä pari A-junnua? Tuskin ykkösessä pelaavia voi kovin paljon kuormittaa peluuttamalla molemmissa jengeissä, niin todeta täytyy, että niukalta näyttää tällä hetkellä.
Sitten on viellä se valmentaja ongelma eli valmentaja haluaa varmasti tietää, millainen materiaali hänellä on ennen kuin ruksaa puumerkkinsä sopimuspaperiin ja sama pätee toisinpäin pelaajiin, jotka taasen ennen allekirjoitusta haluavat tietää kuka laivaa ohjaa kaudella 2013.
Tammisaaressa olisi varmaan paljon ok pelaajia, kun eivät omaan joukkueeseen enää mahdu, koska sinne ainakin viime kesän aikana roudattiin joka viikko joku ulkomaan apu. Luulisi näitä poikia sapettavan sen verran, että haluaisivat näyttää omaa osaamistaan jossakin muualla ja Hankoon on vain n.35 km yhteen suuntaan.
EIEIEI

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 15.11.2012 klo 21:33:26

Anna periks jo T.Puno (Eknäsbo) tää on jo niin läpinäkyvää!!! Miksi joku raaseporilainen alkais kirjoittaa täällä hikkenin jutuista??? HÄ???
Ekenäsbo

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 15.11.2012 klo 23:58:01

Anna periks jo T.Puno (Eknäsbo) tää on jo niin läpinäkyvää!!! Miksi joku raaseporilainen alkais kirjoittaa täällä hikkenin jutuista??? HÄ???
Tämänkö takia kirjauduit tänään ekaa kertaa näille saiteille HÄ???
BrDead

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: John Rambo, koera


Vastaus #39 : 16.11.2012 klo 07:31:40

Keskustelun taso suorastaan huimaa. Jos se ei tuosta kahdenkeskisestä varjomiekkailusta nouse, niin topic joutaa lukkoon ja jatkot Uudenmaan Kolmosen ketjussa.
EIF Fotboll

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ekenäs Idrottsförening Ab


Vastaus #40 : 16.11.2012 klo 09:47:18

Keskustelun taso suorastaan huimaa. Jos se ei tuosta kahdenkeskisestä varjomiekkailusta nouse, niin topic joutaa lukkoon ja jatkot Uudenmaan Kolmosen ketjussa.

Ekenäsbo ei vissin tykkää et joku muu tulee tänne kirjoittelemaan..
Ekenäsbo

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 16.11.2012 klo 10:05:49

Keskustelun taso suorastaan huimaa. Jos se ei tuosta kahdenkeskisestä varjomiekkailusta nouse, niin topic joutaa lukkoon ja jatkot Uudenmaan Kolmosen ketjussa.
Olen samaa mieltä kanssasi BrDead. Hikkenistä kun ei voi tai saa puhua ilman, että Golazzo tai sen toinen minä EIEIEI alkaa arvuutella, kuka puhuu Hikkenistä. Nämä nimimerkit ovat täällä vain mukana, koska ovat ilmeisesti inspiroituneet uudesta salainen agentti 007 James Bondista ja yrittävät nyt ratkaista suuren mysteerin siitä, että kuka ihmeessä raaseporista kirjoittelee Hikkenistä ja ovat aina päätyneet suuressa viisaudessaan aina vaan samaan nimeen. Salainen agentti Johnny English ja elokuva Uudesti syntynyt, kuvaa kyllä teidän salapoliisi taitojanne paremmin!
Slabba

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 16.11.2012 klo 14:02:49

Kära ekenäsbo,

onko väärin, että tänne liitytään ja kommentoidaan ensimmäiseksi sinun kirjoituksia? En oikein osaa ymmärtää, mikä ero on siinä että on juuri rekisteröitynyt ja kirjoittaa vastauksen kuin että on ollut mukana jo pidemmän aikaa, tai reilun kuukauden sinun tapauksessasi?

Sitten asiaan. Minua ei todellakaan kiinnosta kuka olet, mutta et nähtävästi tiedä paljoa Hikkenin sisäisistä asioista. Nuo kommentit alkavat jo olla aika tragikoomisia, ja ei voi muuta kuin nauraa koko asialle. Tälläistä viihdettä on harvoin tarjolla. Nyt voisit jo unohtaa viimevuotiset koska porukkahan voi kohta jo luulla että puhut asiaa. Toki omat mielipiteet ovat tervetulleita tälläiselle foorumille, mutta joku voi kohta uskoakin sinua. Elikkä voisitko sinäkin unohtaa nämä "salapoliiseiksi" leimaamasi käyttäjät, ja yrittää keskustella tulevasta kaudesta?
(Noni nyt minäkin sorruin offtopicciin.)

Sitten siihen mikä minua ja suurinta osaa muita topicciin eksyneitä kiinnostaa:
Ensi kauden jengi, ketkä jatkaa ketkä ei?
Kuka valmentaa?
Tavoitteet?

Ja lopuksi, koittakaa nyt pysyä topicissa!!
Xfircoatx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46, ESC, EIF


Vastaus #43 : 16.11.2012 klo 22:14:31

Detektiven rapporterar, vart fasen har golazzo försvunnit, börja sanningen och bränna, eller böt du namnet till eieiei? vem är du? vem är ekenäsbo? Man kan fortsätta gissa förevigt men vem fan bryr sig. Meningen med futisforum är ju att man skriver som en anonym person och så snackar man om fotboll.
Målsättningen med nästa säsongen är antagligen för Hicken att hållas kvar i serien.
BrDead

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: John Rambo, koera


Vastaus #44 : 16.11.2012 klo 22:24:57

Meningen med futisforum är ju att man skriver som en anonym person och så snackar man om fotboll.

Väärin. Ei foorumin tarkoitus kyllä ole se, että ollaan anonyymejä vaan futisfoorum on paikka, jossa voi keskustella futiksesta. Nimimerkit ovat vain usein lyhyempiä ja kuvaavampia kuin nimet ja helpommin originellin nimimerkin muistaa kuin yhden niistä sadasta Matti Virtasesta. Siksi nimimerkkejä käytetään useimmilla keskustelupalstoilla. Sen sijaan se on täysin kirjoittajasta kiinni haluaako toimia anonyyminä vai ei. Itselläni ei ole ollut ikinä mitään syytä pysytellä nimimerkin suojissa. Joillain on.

Och samma på svenska.
mjanders

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46 P09/10, EIF, BK-46, FC HIK, RBK


Vastaus #45 : 16.11.2012 klo 23:04:58

Tällainen topic löytyi Googlella. Siinä on lainattu Hesarin artikkeleita vuodelta 1996 kun Hikken pelasi liigakarsintaa HJK:ta vastaan.
Eze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #46 : 17.11.2012 klo 09:28:34

Tällainen topic löytyi Googlella. Siinä on lainattu Hesarin artikkeleita vuodelta 1996 kun Hikken pelasi liigakarsintaa HJK:ta vastaan.

Tuli oltua paikan päällä seuraamassa molempia karsintaotteluita, niin Hangossa kuin Olympiastadionilla. Harmittavan lähellä se nousu oli tuolloin :)
Ekenäsbo

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 18.11.2012 klo 02:45:19

Mjanders tuo hienosti palan Hickenin hienoa historiaa esiin, mutta ihmetteleekö kukaan sitä, miksi Panda siis Hickenin silloinen valmentaja ohjaa peliä Espanjan auringosta puhelimitse Pellikan kautta, kun jotakin todella suurta olisi tapahtumassa pienen kaupungin joukkueelle Helsingin Olympiastadionilla. Aivan, kaikki miettii, että eihän siinä mitään järkeä ole... paitsi jollei Pandalla ole jo diiliä sovittuna HJK:n kanssa seuraavalle kaudelle. Niinpä, seuraavaksi kaudeksi Pandalla todellakin oli sopimus HJK:n kanssa, taisi olla kakkosvalmentajan paikka. Ja eihän kukaan viisas ihminen sahaa sitä oksaa, millä itse istuu!!! 
Mind Over Matter

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 19.11.2012 klo 19:21:06

Harmi että HJK ehti jo napata Boströmin... :D
Niinpä, ja Siku ensi töikseen taisi ilmoittaa muuttavansa Hangosta vähän lähemmäksi työpaikkaansa.

Jatkaako Kalanti joukkueenjohtajana?

Saisikohan kaupunki Rukki Arenalle hieman kohennusta ensi kesäksi - vaikka edes katsomoportaisiin vievään pimeään käytävään hiukan maalia ja paremmat valot. Liian iso satsaus ei varmasti olisi RA:n aitaan kiinnitettävä kunnon taulu, jossa olisi kesän 2013 otteluohjelma, lippujen hinnat ja kehotus tulla katsomaan / kannustamaan. Saman taulun voisi monistaa muuallekin keskustan alueelle, Itäsatamaan ja modifioitu malli vielä ständiksi sinne tänne, ainakin matkailutoimiston eteen. Saattaisivat nuokin innostaa lähtemään liikkeelle matsi-iltana - muitakin kuin kanta-asiakkaita.

Matsi-infotauluihin (mm. Liljeforsin talon kylki) tulisi vaihtaa seuraavan matsin tiedot heti pelatun matsin jälkeen tai viimeistään seuraavana päivänä. Typerän ja välinpitämättömän tuntuista, kun joskus viikon-parinkin vanhat tiedot roikkuvat taululla.

Olut ja makkaratarjonta on hyvää ja se mielestäni riittää.
raseborg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BK-46, Eif, Esc, Iif, Fc Västnyland, Fc Hik


Vastaus #49 : 28.11.2012 klo 14:29:12

 Hankoniemellä vaihdetaan samban tahtiin. Marcelo da Silva valittu päävalmentajaksi. Tuleekohan hänestä pelaava valmentaja vai ei sitä yle västnylandin juttu ei kerro. Eikä myöskään sopimuskauden pituutta.
 Uskoisin että pelaajat ovat tyytyväisiä tähän valintaan. Heitä on varmaan asiassa kuultu. Sitten kun joku kertoisi vielä seuran tavoitteista ensi kaudelle ja eteenpäin.
http://svenska.yle.fi/artikel/2012/11/28/da-silva-tranar-fc-hik

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines