FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 15:51:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: Suomeen tuli vihdoin oma "rosenborg". Miltä nyt tuntuu?  (Luettu 52270 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
dusselinpoika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF:n nazihomomodet ottakaa vähe parrua peppuun


Vastaus #25 : 08.11.2012 klo 20:10:40

Hyvältähän nyt kieltämättä näyttää, mutta kyllä tämä Rosenborgiin vertaaminen menee jo vähän yli hilseen. Kuten jo joku mainitsikin, niin ei tarvitse kuin hävitä chämppärikierroksen ekalle vastustajalle, niin Klubin eom kokee todella ison kolauksen. Boströmin europelisaavutukset valmentajana ovat luokkaa "hävittiin kenelle ei missään tapauksessa olisi pitänyt", joten minua hieman pelottaa Klubin puolesta ensi vuoden heinäkuussa alkavat glooriat... toivottavasti tämä pelko on vain turhaa.
Socceri

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 08.11.2012 klo 20:29:38

Näinhän se on, että kun seurajohtaja on sanonut ääneen "Suomen Rosenborg", niin parin vuoden sisällä on ollut seura vaikeuksissa. Hyviä esimerkkejä ainakin VPS Tamu.

Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #27 : 08.11.2012 klo 21:09:16

Näinhän se on, että kun seurajohtaja on sanonut ääneen "Suomen Rosenborg", niin parin vuoden sisällä on ollut seura vaikeuksissa. Hyviä esimerkkejä ainakin VPS Tamu.Allianssin ja Jokerit voisi lisätä myös.
Conky

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 08.11.2012 klo 21:30:01

Allianssin ja Jokerit voisi lisätä myös.

Ei voi eikä oikeastaan ketään muutakaan jo aiemmin mainituista. Vaikka kuinka joku savikenkä olisi aikoinaan paikallisessa esson baarissa julistanut oman puuhasteluseuransa "Suomen ruusenporiksi", niin ei niillä puheilla ole koskaan mitää todellista pohjaa ollut, toisin kun nyt klubilla.

Klubilla on täydellinen ylivoima taloudellisesti muihin verrattuna, menestyminen ennätyksellisen kovaa kotimaassa (eikä loppua ole todellakaan näkymässä) sekä todella kova vetovoima jopa ulkomaita myöten nykyisen tunnettavuutensa takia. Ei tälläisessä tilanteessa ole mikään joukkue ollut koskaan Suomessa eikä edes lähellä.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2012 klo 00:40:54 kirjoittanut Conky »
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #29 : 09.11.2012 klo 01:01:17

Miten Klubi aikoo sitten hoitaa tämän dilemman, eli pääsemisen europelien vaatimalle suoritustasolle kotimaan höntsämeiningistä? Kaikkihan vähänkin jalkapalloa pelanneet tietävät, että heikot harjoitusvastustajat eivät kehitä, ja kun vastus äkkiä kovenee niin vaikeudet ovatkin suuremmat kuin tasoero oikeasti on. Ainoana johtopäätöksenä on, että HJK on kasvanut liian suureksi Suomeen, ja nyt olisikin äkkiä alettava katsomaan sarjapaikkaa Allsvenskanista tai Venäjän liigasta, jotta saataisiin riittävän kovatasoisia pelejä euromenestystä varten "koko Suomen HJK:lle".

Mutta hei, palataan tosiaan vuoden päästä asiaan ja katsotaan onko sama positiivinen ongelma vielä olemassa. Kyllähän Suomessa kaikki jalkapalloon liittyvät buumit on osattu ryssiä.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 01:03:56 kirjoittanut Kuku »
Knossos
Vastaus #30 : 09.11.2012 klo 01:17:12

Miten Klubi aikoo sitten hoitaa tämän dilemman, eli pääsemisen europelien vaatimalle suoritustasolle kotimaan höntsämeiningistä? Kaikkihan vähänkin jalkapalloa pelanneet tietävät, että heikot harjoitusvastustajat eivät kehitä, ja kun vastus äkkiä kovenee niin vaikeudet ovatkin suuremmat kuin tasoero oikeasti on.

Miten BATE Borisov hoitaa tämän "dilemman"? Miten Celtic päihitti Barcelonan, vaikka joutuu omassa liigassaan pelaamaan kaiken maailman rosscounteja vastaan?
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #31 : 09.11.2012 klo 01:23:38

Miten BATE Borisov hoitaa tämän "dilemman"? Miten Celtic päihitti Barcelonan, vaikka joutuu omassa liigassaan pelaamaan kaiken maailman rosscounteja vastaan?
Eiköhän Valko-Venäjän ja Skotlannin liigojen taso ole kuitenkin korkeampi kun kotimaan puuhasteluliigan.

Valko-Venäjän liiga voisi oikeastaan sopia HJK:lle varsin hyvin, Minskiin on varmasti jopa lyhyempi lentomatka kuin jonnekin Rovaniemelle.
Knossos
Vastaus #32 : 09.11.2012 klo 01:39:39

Eiköhän Valko-Venäjän ja Skotlannin liigojen taso ole kuitenkin korkeampi kun kotimaan puuhasteluliigan.

Valko-Venäjän liiga voisi oikeastaan sopia HJK:lle varsin hyvin, Minskiin on varmasti jopa lyhyempi lentomatka kuin jonnekin Rovaniemelle.

En lähtisi Valko-Venäjän liigaa BATE Borisovia lukuunottamatta juurikaan Veikkausliigaa kovempana pitämään.

Vertasin tuossa muuten Skotlannin liigaa ja La Ligaa, en Skotlannin liigaa ja Veikkausliigaa. Pointti oli se, että Celtic pystyi nousemaan maailman parhaan seurajoukkueen tasolle, vaikka pelaa omassa liigassaan heikompia joukkueita vastaan. Sinun mielestäsihän tämä on ylitsepääsemätön "dilemma".
hombre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hannu Tihinen kännissä


Vastaus #33 : 09.11.2012 klo 02:13:05

Tilannehan on tällä hetkellä oikeasti se, että klubi pystyy hankkimaan aivan kenet tahansa se vaan haluaa Suomesta ja maaseudun puuhasteluryhmät sitten toitottavat sitä kuuluisaa "emme halunneet olla pelaajan kehityksen esteenä" niille muutamalle kannattajalleen, eikä tuollainen jyväpunttien hanuriin poraaminen näy klubin lompakossa käytännössä kuin pelkkinä pähkinöinä.

Niin. Pelaajia siirtyy rahaa vastaan, joten pystyyhän HJK hankkimaan pelaajia, kun laittaa tarpeeksi paalua tiskiin. Kaipa siellä pankkitilillä jonkun verran löysää on. Liigan paras pelaaja Sirbiladze liikahtaisi ehkä jollakin puolella miljoonalla (vai myykö Håkans edes tuolla?)? Miten on Ollis?

Lainaus
Positiivista asiassa on kuitenkin se, että nyt voi tosissaan odottaa klubilta myös kohtalaista menestystä Euroopankin kentiltä ja näin jokainen suomalainen pääsee vaikka tahtomattaan hieman lähemmäksi osaa Eurooppalaista futisperhettä, kun Suomen futisylpeys niittää mainetta ympäri mannerta.

Aina sama laulu. Tosi kaukana on nyky-Lupi vielä ollut mistään maagisista lohkovaiheista. Tietysti eihän se mahdotonta ole, kuten ei ole millekään suomalaiselle joukkueelle. Siis mahdotonta. Mutta toki odottaa aina saa. Ja ihan tosissaankin. Siihen, että lohkovaihepaikkaa voisi Klubilta realistisesti vaatia, on kuitenkin vielä helvetin pitkä matka.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 02:15:06 kirjoittanut hombre »
Regressio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #34 : 09.11.2012 klo 02:59:17

Ei jumalauta Sirbiladze. Toivon, että Sirbi onnistuu vielä kehittämään itsellensä hyvän uran, mutta idea siitä, että HJK maksaisi juuri mitään Sirbistä on todella sairas.
Ja pitää kyllä sanoa, että se, että pari Turkulaista ei lopulta tullut Klubiin, ei kyllä todista paljon HJK:n vetovoimasta. Todellisuus on todellakin se, että nykyään käytännössä jokainen Veikkausliiga-pelaaja siirtyy Klubiin, jos kaksi seuraavaa (realistista) ehtoa täyttyy:
- Hyvät mahdollisuudet päästä pelaamaan.
- Hyvä palkka.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 03:08:13 kirjoittanut Regressio »
Nipponheimer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Disneyland Masonic Club


Vastaus #35 : 09.11.2012 klo 03:58:57

- Varma ja kokopäiväammatilta työmäärään nähden oletettu palkka.

Korjasin. Lupi on valitettavasti tällä hetkellä yksi niitä harvoja seuroja Suomessa, jossa täysammattilaisen ei tarvitse elää pelko perseessä joutuvansa hattu kourassa pankkiin neuvottelemaan lainaeristä ja ilmoittamaan mukuloille, että tänään syödään pakastekalapuikoista kääreetkin, eikä lauantaiminigolffiin nyt ole varaa. Siinä sitä futisglamouria paria nuorta lupausta lukuunottamatta, jotka nauttivat ikäänsä nähden messevää palkkaa ja vielä realistisesti elättelevät toiveita kunnon eläkerahastosta ulkomailta.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 04:01:10 kirjoittanut Nipponheimer »
Cartel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #36 : 09.11.2012 klo 09:30:42

Ihan hyvältä tuntuu. Klubilla on ensi kaudellakin kotimaassa vain hävittävää ja kaikilla muilla vain voitettavaa. ;)

Vakavasti puhuen, eiköhän HJK:n orastava ylivoima ole vain hyväksi jos se saa maaseudunkin seurajohtajapuuhastelijat jossain vaiheessa ärsyyntymään niin kovin, että omiakin tekemisiä aletaan tarkastelemaan kriittisemmin. Nyt tuntuu välillä siltä, että hommia ei kaikkialla edes viitsitä tehdä kunnolla. Huonoja esimerkkejä on jo suomifutiksessa riittävästi, toivottavasti Klubi voisi vihdoinkin olla se positiivinen työnnäyte, joka sen on odotettu olevan jo vuosikymmeniä.

Kasvatitkin aivan omaa luokkaa.
Tätä ajatusta voisi ehkä hieman perustella ennen kuin joku tyhmempi alkaa pitää sitä totuutena.
Saketzi

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 09.11.2012 klo 09:58:22

Klubilla on ensi kaudella mahdollisuudet vaikka Mestarien Liigan lohkovaiheeseen, jos kaikki menee hyvin. Kovatasoinen joukkue näyttää olevan kasassa.
simo hylje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti


Vastaus #38 : 09.11.2012 klo 10:02:37

Onhan se mukava aina persraiskata, oli se sitten rosenborg tai vetra. Eli mukavalta tuntuu.
Tango Rosario

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klaanilaiset ja panikoijat


Vastaus #39 : 09.11.2012 klo 14:01:25

Katsotaan nyt. Toistaiseksi analogia ei toimi, koska HJK:n ylivoima on seurausta pelkästä muiden alennustilasta. Rosenborg-vertailut olen käsittänyt kansainväliselle tasolle yltämisenä eikä pelkkänä kotimaan dominointina. Rosenborg voitti Milanin ja Real Madridin, mutta Klubi käy vuosittain Euroopassa ainoastaan ottamassa hanuriin.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #40 : 09.11.2012 klo 14:04:59

Onkohan minulta kenties mennyt jotain ohi, vai pelkästään tuolla kaksi vuotta penkillä istuneen Forssellin hankkimisellako Klubi nyt on vahvasti marssimassa kohti €uroopan rahakenttiä?


Klubilta unohtui täysin se todellisuus, että lohkovaiheisiin pääsy vaatii käytännössä sellaisen joukkueen/joukkueiden pudottamisen, jossa koko avauskenttä ja mahdollisesti penkkimiehetkin on epäilemättä  nykyisen Forsselin tasoisia ja vielä parempia pelaajia, mutta saattaahan sitä kerran sadassa vuodessa jopa arpaonnikin auttaa unelmiin pääsyssä tai vastustajan huonous kauden alussa. Joka tapauksessa Rosenborgiin on vielä helvetisti matkaa ennenkaikkea kansainvälisen menestyksen suhteen.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #41 : 09.11.2012 klo 15:21:25


Ties kuinka kauan on vaikka missä jauhettu, että olisi kiva saada Suomeen oma "rosenborg" ja kun vihdoin klubi sen teki ja nousi tasoltaan aivan eri asteelle muiden puuhastelijoiden joukosta, niin miltä nyt oikeasti muista tuntuu? Mestaruus on jo käytännössä jaettu ennen kuin edes talvinen muovicuppi on kerennyt alkaa ja pelaajahankinnoissa saa jännittää, että kenet kaikki suuri ja mahtava HJK tänä vuonna maaseudulta stadiin huolii parempien lihapatojen ääreen. Tilannehan on tällä hetkellä oikeasti se, että klubi pystyy hankkimaan aivan kenet tahansa se vaan haluaa Suomesta ja maaseudun puuhasteluryhmät sitten toitottavat sitä kuuluisaa "emme halunneet olla pelaajan kehityksen esteenä" niille muutamalle kannattajalleen, eikä tuollainen jyväpunttien hanuriin poraaminen näy klubin lompakossa käytännössä kuin pelkkinä pähkinöinä.


Talteen.  Palloliiton viikkosaunassa pohjustettu kilpailijan likvidointi pari vuotta sitten -> "Suomen Rosenborg" :D.

Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #42 : 09.11.2012 klo 16:34:44

Klubilla on ensi kaudella mahdollisuudet vaikka Mestarien Liigan lohkovaiheeseen, jos kaikki menee hyvin. Kovatasoinen joukkue näyttää olevan kasassa.

Forssellko sen suuren harppauksen eteenpäin joukkueelle toi? Muutenhan klupilla on aika pitkälti sama ryhmä vielä kasassa. Ja se ryhmä ei ollut lähelläkään mitään lohkovaihetta menneellä kaudella.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 09.11.2012 klo 21:20:32

Onhan se surullista että jo marraskuussa voi sanoa, että minkä tahansa muun jengin kuin HJK:n mestaruus olisi valtava yllätys - ja että siitä huolimatta ei voi sanoa, että Klubillakaan olisi kovin isoja mahdollisuuksia euromenestykseen (lohkovaihepaikkaan).

Klubin ylivoima selittyy aika helposti kun katotaan Suomen kuuden suurimman kaupungin tilannetta jalkapallon osalta.

1. Helsinki - Veikkausliigassa vain HJK, ei helsinkiläisiä haastajia.
2. Espoo - Talousvaikeuksissa rypevä Honka kaupungin ainoa joukkue Veikkausliigassa.
3. Tampere - Paras joukkue Ilves pelaa ykköstä.
4. Vantaa - Paras joukkue PK-35 pelaa ykköstä.
5. Turku - Veikkausliigassa kaksi joukkuetta. Syövät ehkä hiukan toistensa resursseja, vaikka hyötyjäkin tietysti on.
6. Oulu - Parhaat joukkueet Ac Oulu ja OPS pelaavat ykköstä.

Isojen kaupunkien joukkueista ainoastaan Turulla ja Espoolla on veikkausliigajoukkueita. Turussa tasavahvoja joukkueita on kaksi. Oulussa tasavahvoja joukkueita myös kaksi, jotka tosin pelaavat ykköstä.

Hyvä pointti. Voi olla että Klubin ylivoima jatkuu, kunnes TamU tekee paluun liigakartalle.
Saketzi

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 09.11.2012 klo 23:11:05

Forssellko sen suuren harppauksen eteenpäin joukkueelle toi? Muutenhan klupilla on aika pitkälti sama ryhmä vielä kasassa. Ja se ryhmä ei ollut lähelläkään mitään lohkovaihetta menneellä kaudella.

On Forsselista ainakin suuri apu teille. Eikös se mene yleensä niin, että mitä kauemmin joukkueen pelaajisto pysyy samana, siitä kehittyy parempi yhteishenki. Kyllä se lohkovaihe olisi teillä mahdollinen, jos joukkue ottaa sen todella tavoitteeksi. Jos klubi saavuttaisi niin korkean vaiheen voisi sillä olla vaikeampi saavuttaa Veikkausliigan voittoa.
Conky

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 09.11.2012 klo 23:44:53

Forssellko sen suuren harppauksen eteenpäin joukkueelle toi? Muutenhan klupilla on aika pitkälti sama ryhmä vielä kasassa. Ja se ryhmä ei ollut lähelläkään mitään lohkovaihetta menneellä kaudella.

Ei Miklu pelkästään yksin ole se suurin tekijä, vaan huumorivalmentajan vaihtuminen ammattimaisempaan vaihtoehtoon, jolloin nyt todistettavasti seurajohtokin luottaa nykyisen tekemiseen sen verran, että uskaltaa vihdoinkin avata lompakkoa kovempia vahvistuksia varten.
psykonaut

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACO


Vastaus #46 : 10.11.2012 klo 00:24:10

Ei Miklu pelkästään yksin ole se suurin tekijä, vaan huumorivalmentajan vaihtuminen ammattimaisempaan vaihtoehtoon, jolloin nyt todistettavasti seurajohtokin luottaa nykyisen tekemiseen sen verran, että uskaltaa vihdoinkin avata lompakkoa kovempia vahvistuksia varten.

Boströmin europelirekordi verrattuna Muuriseen on kyllä varsin vaatimaton. Ja Sixteninhän ei ole tarvinnut kärsiä lantavarpaiden paskaliigasta vaan on päässyt joka viikko sparraamaan huippuammattilaisia vastaan.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #47 : 10.11.2012 klo 01:29:29

On Forsselista ainakin suuri apu teille. Eikös se mene yleensä niin, että mitä kauemmin joukkueen pelaajisto pysyy samana, siitä kehittyy parempi yhteishenki. Kyllä se lohkovaihe olisi teillä mahdollinen, jos joukkue ottaa sen todella tavoitteeksi. Jos klubi saavuttaisi niin korkean vaiheen voisi sillä olla vaikeampi saavuttaa Veikkausliigan voittoa.

Minäkö lihava peräkammarinpoika? Noh joka tapauksessa tavallaan olet oikeassa, mutta jotenkin en jaksa uskoa sellaisen joukkueen menevän lohkovaiheeseen jonka maalissa on Wallenin tasoinen kaveri ja puolustuksessa Timi Lahti yms. Toki jos Suomen Dudelange saa huhutut vahvistukset, niin lohkovaihe voi erittäin hyvällä onnella olla jokseenkin mahdollinen.
Naamis+

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Armada tietää missä asut


Vastaus #48 : 10.11.2012 klo 01:51:49

Hieno topiikki Tuoppi Ylos
Jax

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: klubi


Vastaus #49 : 10.11.2012 klo 02:11:47

tottahan tämä on, Klubi on ottanut sen viimeisen askeleen ikuiseen kotimaisen jalkapallon hallintaan. Sen jälkeen kun mestaruus on enää vuotuinen muodollisuus, ainoa haaste löytyykin Euroopasta, jonne joukkue ennemmin tai myöhemmin myös pääsee ja sitä kautta siitäkin tullee pian joka vuotinen perinne. On vain yksi Klubi. Muilla suomalaisseuroilla ei ole valitettavasti enää mitään mahdollisuuksia mestaruuteen mutta kakkossijasta käydään jatkossa pirteää kamppailua hanakasti palloa kohti vastustajan maalia potkien.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines