FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 16:42:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Viimeinen panostus  (Luettu 37657 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Felitto

Poissa Poissa


: 14.12.2012 klo 03:27:03

Heips forumistit!

Ajattelin jakaa erään oman projektin teidän kanssa jota saa vapaasti kommentoida ja ehkä seurataankin jonkun verran. Elikkäs, tarkoituksena on nyt aloittaa täysi panostus jalkapallo harjoitteluun. Täytän tällä viikolla 22 ja omien "tilastojen" mukaan, minulla on noin 2 vuotta aikaa tehdä itsestäni jonkin näköinen jalkapalloilija, Suomen standardien mukaan. Moni pelaaja on nimenomaan 24 vuotiaana päässyt vasta Veikkausliigaan tai muuten lyönyt itsensä läpi jonnekkin. En nyt väitä että minusta tulisi Veikkausliiga pelaaja vaan tarkoituksena on ylläpitää oma tulevaisuuden itsekunnioitus ja psyykkinen hyvinvointi sillä olen miettinyt viime aikoina että varmaan kadun myöhemmin sitä että en edes yrittänyt missään vaiheessa päästä minnekkään.

Elikkä kahden vuoden projekti jossa tarkoitus on päästä niin korkealle kuin mahdollista. Taustani ovat ehkä pikkaisen huonot liittyen nimenomaan tähän tilanteeseen sillä en ole koskenut järjestelmällisesti jalkapalloa nyt noin puoleentoista vuoteen. Olen nimittäin saanut kaksi perheenlisäystä jonka takia muut asiat ovat vieneet ajan pois jalkapallon harrastamisesta. Mutta nyt on taas asiat rauhallisemmin ja puhuttu tulevan vaimoni kanssa asiasta ja näyttää siltä että hänkin on sitä mieltä että minun pitää päästä tekemään edes jotain mistä minä pidän :D (opiskelun ja työn yhteensovittaminen kahden muksun isänä ei ole kovinkaan hauskaa) :D

Eli lyhyesti vielä: kaksi vuotta aikaa päästä niin pitkälle kuin mahdollista jalkapallossa. Pyrin rakentamaan "urani" Veikkausliigaa ajatellen, vaikkakin tämä ei ole se itse tavoite.
Lisää taustaa; olen pelannut A- ja B-junnuna sekä Ykköstä ja SM-sarjaa, ja on pienet maku-elämykset Nelosesta ja Kolmosesta. Intti ja perheenlisäykset ovat siis rajoittaneet nämä elämykset vain maku-elämyksiksi.
Ensimmäinen vaihe tästä projektista olisi siis päästä hakemaan tatsia jostain 3-4 divari joukkueen treeneistä ja juoksemaan itsensä kuntoon kevääksi jolloin vois yrittää try-outsia vaikka kakkos-divari joukkueeseen. Onneksi lähistöllä on yksi joukkue jolla on kakkos joukkue nelosessa ja ykkösjoukkue kakkosessa, niin sieltä voisi aloittaa.
Olen jopa aloittanut diietin mutta siitä en nytten avauksesssa keskustele sen enempää. Tai ehkä "muuntanut ruokavalioni" olisi paremmin sanottu. Tässä siis ohjelmani talveksi:
Ma: lenkki ja voimaharjoittelu (punnerrus ja jalkanosto)
Ti: intervalli 100mx10 ja voimaharjoittelu (leuka ja kyykky)
Ke: lenkki ja voimaharjoittelu (punnerrus ja jalkanosto)
To: intervalli viivat ja voimaharjoittelu (leuka ja kyykky)
Pe: lenkki
La: intervalli sessio lihaskuntopiirinä
Su: vapaa

Lenkit siis Karvonen-yhtälön mukaisesti alkaen 30 minuutilla, lisäen aikaa lenkkiin ajoittain. Intervallit kolmea eri tyyppiä ihan tarkoituksella. Ti ja To intervallit jalkapallolajinomaisempia mutta La sessio kehittää yleistä anaerobista kuntoa paremmin kuin lajinomaiset. Pallo on tarkoitus olla mukana tavalla tai toisella joka juoksutreenissä mukana. Ja tietenkin joukkuetreenit määräävät myös osittain mitä niinä päivinä tehdään.
Joukkueen suhteen on tarkoitus soittaa ykkösjoukkueen valmentajalle ja kysellä milloin on viimeiset mahdollisuudet kokeilemaan pääsemään mukaan ykkösjoukkueen rinkiin ja kehittää juoksu aikoja ynnä muuta vastaavaa sen mukaan. Toivon siis saavani jonkinlaista aikaa tähän ja helmikuun loppu olisi sopiva aika. Mutta olen nuori joten kunnon kohentaminen ei sinänsä ole vaikeaa. Tarkoitus on soittaa tänään, mutta tietenkin vähän päivemmällä! :D

Vielä lisäys että ainakin tämä off-season ohjelma on oma fuusioni monesta eri ohjelmasta ja ideasta joten keskustelen mielelläni asiasta kunhan mahdollisia kyselyjä tulee! Älkää vinetkö siitä miksi en aikaisemmin tai muuta vastaavaa. Jos ei ole parempaa sanottavaa, niin jättäkää sanomatta (joka näyttää olevan vaikeaa tällä forumilla).
Toivottavasti joitakin kiinnostaa!!! Ja hyviä jouluja näin etukäteen ^^
ruudboy

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 14.12.2012 klo 03:31:32

Ei voi muuta kuin arvostaa ja toivoa kaikkea hyvää projektiisi Ylos
hoppis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi & suomalaiset


Vastaus #2 : 15.12.2012 klo 01:34:34

:) Tuo viesti oli kyllä niin täynnä innostusta, että tuli oikein hyvälle tuulelle itsekin. :D

Tosiaan, kaikkea hyvää projektiisi täältäkin Ylos Varmasti moni ikäisesi ja vanhempikin, jopa nuorempikin, haaveilee samasta, mutta harva ryhtyy enää toimeen. Toivottavasti saamme kuulla ja nähdä UrhoTV:n haastattelussa tarinasi joku päivä!
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #3 : 15.12.2012 klo 01:37:35

Onnea matkaan Ylos
Kovalski

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 15.12.2012 klo 01:42:52

Ohhoh, ei muuta kuin onnea ja tsemppiä Ylos Toivotaan että motivaatio riittää oikeasti viemään projekti loppuun.

Muista tännekin raportoida mahdollisimman usein miten projekti etenee. Mielenkiinnolla odottelen tuloksia.


Toivottavasti saamme kuulla ja nähdä UrhoTV:n haastattelussa tarinasi joku päivä!

Muuten sama, mutta toivon että UrhoTV on tuossa vaiheessa jo kuopattu ja Veikkausliiga on siirtynyt muulle kanavalle ;)
« Viimeksi muokattu: 15.12.2012 klo 01:44:54 kirjoittanut Kovalski »
Peledinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & modetiimi


Vastaus #5 : 15.12.2012 klo 01:44:16

Aikamoista. Vaatii jonkun verran ryhtyä tuollaiseen, joten varsin kunniotettava projekti. Onnea matkaan ja toivottavasti pääset itsesi tyydyttävään tulokseen Ylos
Tresor

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 15.12.2012 klo 02:41:22

Tsemppia toivottaen ja rapoja odotellen!

Kestävyyslajista itse tulleen en ymmärrä futiksen fysiikkatreeneistä mitään, mutta silti...
- Korvaisin yhden intervallin viikossa pidemmällä kovalla treenillä. Jos on tarkoitus jaksaa 90 min tehokasta peliä, niin pelkät hitaat lenkit ja lyhyet intervallit eivät rakenna riittävää aerobista kestävyyttä.
- Pelin edellyttämä nopeus, kimmoisuus ja ketteryys eivät tuossa juuri kehity. Satanen ei ole futaajalle nopeustreeniä, viivatkin useimmiten enemmän hapenoton kuin lähtönopeuden harjoittamista. Eivätkö futaajat tee mitään kimmoisuustreeniä, loikkaa, hyppelyjä jne., mitään, mikä parantaisi käännöksiä ja kahta ensimmäistä askelta kiihdytettäessä?
- Kehonhallinan avain on keskivartalossa. Miten sitä treenaat? e. Ilmeisesti lauantaisin.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2012 klo 02:43:30 kirjoittanut Tresor »
Siem

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 15.12.2012 klo 02:55:09

Innokasta, motivoivaa tekstiä. Tsemppiä peliin. Ihan mielenkiinnosta, mitä pelipaikkaa pelaat?
hoppis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi & suomalaiset


Vastaus #8 : 15.12.2012 klo 03:09:33

Muuten sama, mutta toivon että UrhoTV on tuossa vaiheessa jo kuopattu ja Veikkausliiga on siirtynyt muulle kanavalle ;)

[offtopic]Kun kirjoitin postaukseni, olin satavarma, että joku kommentoi tuota. ;)[/offtopic]
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 15.12.2012 klo 18:12:50

Projektille Ylos

- Korvaisin yhden intervallin viikossa pidemmällä kovalla treenillä. Jos on tarkoitus jaksaa 90 min tehokasta peliä, niin pelkät hitaat lenkit ja lyhyet intervallit eivät rakenna riittävää aerobista kestävyyttä.

Jos Felitton lajinomaisemmat intervallit tarkoittavat esimerkiksi harjoitusta, jossa juostaan 30-50 metriä (ehkä jopa pallon kanssa) 30-60 sekunnin välein kokonaiskeston ollessa 1-1½ tuntia, niin mun mielestä tuo juoksuohjelma näyttää hyvältä ja tekisin itsekin samalla tavalla.

- Pelin edellyttämä nopeus, kimmoisuus ja ketteryys eivät tuossa juuri kehity. Satanen ei ole futaajalle nopeustreeniä, viivatkin useimmiten enemmän hapenoton kuin lähtönopeuden harjoittamista. Eivätkö futaajat tee mitään kimmoisuustreeniä, loikkaa, hyppelyjä jne., mitään, mikä parantaisi käännöksiä ja kahta ensimmäistä askelta kiihdytettäessä?
- Kehonhallinan avain on keskivartalossa. Miten sitä treenaat? e. Ilmeisesti lauantaisin.

Kimmoisuus- ja liikkuvuustreeniä tuo ohjelma tuntuisi huutavan. Voimaharjoittelu ei myöskään tunnu kovin tarkoituksenmukaiselta. Tarkoitetaanko jalkanostolla jalkojen nostoa (vatsat) vai reidenojennusta (etureisi)? Rinnalleveto ja maastaveto olisi ehdottomasti saatava ohjelmaan tuomaan raakaa voimaa kroppaan. Kehonhallinta ja liikkuvuusharjoituksia voisi tehdä vaikka joka päivä osaksi lihashuollollisena harjoitteluna ja osin sitten sitä liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantavana harjoitteluna. Minkälaisia harjoitteita kannattaa tehdä riippuu sitten siitä missä ne omat ongelmakohdat ovat.

Jos aloittaisin itse vastaavan projektin, niin pyrkisin kikkailemaan pallon kanssa niin paljon kuin vain mahdollista. Töihin ja kouluun vain jonkinlainen pallo mukaan mahdollisuuksien mukaan sekä kotona sohvalla/koneella istumisen sijaan pallon kanssa kikkailua. Ei se tekniikka enää aikuisiällä samaan tahtiin parane kuin kakarana, mutta kyllä se tatsi kehittyy huomattavasti kun jaksaa ottaa kosketuksia.

Mutta tsemppiä ja toivottavasti jaksat raportoida projektin sujumisesta.
Spank-The Monkey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vimpelin koristytöt


Vastaus #10 : 16.12.2012 klo 00:06:01

Hyvä ja mielenkiintoinen aihe! Jos miettii että tavoitteena olisi päästä suhteellisen lyhyessä ajassa pelaamaan mahdollisimman korkealle, niin ensimmäinen asia olisi mielestäni tehdä huolellinen analyysi omista heikkouksista ja vahvuuksista, niin fyysisistä kuin taidollisista. Sen jälkeen kannattaisi pyrkiä kehittämään vahvuuksia huippuunsa, ja heikkouksia sitten sen mukaan kun aikaa ja intoa riittää. Noin lyhyessä ajassa tuskin ehtii kovin kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi enään kehittymään (tämä siis yleistyksenä, koska en tiedä millainen lahjakkuus olet ollut) mutta muutamalla erittäin hyvällä ominaisuudella voi jo ansaita paikan joukkueesta korkeallakin tasolla.

Esittämäsi ohjelma vaatisi minunkin mielestäni ehdottomasti noita yllä esitettyjä koordinaatio-,loikka-,kimmoisuus- ja ketteryysharjoituksia. Voimaharjoitteluun myös samat maastavedot ja rinnallevedot olisivat hyvä perusta, täydennettynä erityisesti pystyasennossa tehtävillä keskivartaloharjoituksilla. Voimaharjoitukset kannattaisi pitää lyhyinä, niin kestoltaan kuin toistomääriltään, jotta pystyisi harjoittelemaan mahdollisimman usein ja tehokkaasti. Väsyminen kannattaa säästää laji- ja juoksuharjoituksiin.

Jos ajattelit vetää tuolla esittämälläsi kolmen lenkin rytmillä, niin yksi lenkki voisi olla rauhallisempi tahtinen ja hieman pitempi, ja kaksi muuta sitten hieman kovemmalla temmolla vedettyjä. Itse suosittelisin tekemään vaikka niin, että mittaat matkan jonka juokset, eli juokset 15 min yhteen suuntaan ja sitten takaisin. Seuraavalla viikolla juokset vaikka 200 metriä pidemmälle ja sitten takaisin samassa ajassa. Eli matka pidenisi joka viikko, näin mukaan tulisi myös vähän kilpailua itsensä kanssa, ja harjoituksissa joutuisi puskemaan itseään vähän kovempaa.

Toivottavasti onnistut projektissasi ja raportoit tänne edistymisestäsi!
Pussikalja

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 16.12.2012 klo 10:19:59

22 on ikänä sellainen, että pohjat mitä on hommattu palautuu viikoissa. Jos tavoite on pelata tosissaan, kannattaa kyllä harkita suoraan sinne ykkösjengiin pyrkimistä, varsinkin jos niillä reservikin on ja siten pelaamaan joka tapauksessa pääsee. Erot sarjoissa on lähinnä vauhdissa ja menemällä 4-5 divarin mukaan, joukkue ja joukkueen treenit ei yksilöä juuri eteenpäin vie. Oikea asenne ja halu treenata kyllä 2 divariin riittää, varsinkin kun ikää ei vielä juuri mitään ole. Silloin omat treenit ovat lähinnä kehonhuoltoa ja toistojen tekemistä pallolla ja mahdollisesti joku peruskuntolenkki, joka toimii samalla palauttavana, kun aluksi treeni tuppaa pistämään kehon koetukselle. Ei pidä aliarvioida omia taitojaan ja kunnioittaa liikaa sarjojen statusta. Ei kyse ole muusta kuin asenteesta ja kurinalaisuudesta pitää itsensä kunnossa, niin ihan hyvän uran jalkapallossa suomessa kyllä rakentaa. Hetki pyrkiä siihen jengiin on juuri nyt, kun pohjia kaudelle aletaan tammikuussa rakentaa.
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 16.12.2012 klo 15:44:43

Mukana Felitton kannustusporukassa! Ylos
Zahmbba

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 17.12.2012 klo 01:47:45

Tämä oli hienoa luettavaa. Vahvat tsemit täältäkin, itselläkin tarkoituksena hankkiutua ensi kesäksi kovempaan pelikuntoon parin vähän löysemmän vuoden jälkeen. Itsekuria se vaatii, väsyneenä duunista kotiin tullessa on pirun helppo siirtää treenit "seuraavaan päivään". Tänä talvena tuota vaihtoehtoa ei sallita Ylos
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #14 : 17.12.2012 klo 02:49:24

Tsemppiä!
kuuhasen lalli

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 17.12.2012 klo 03:00:50

Tsemppiä ja samalla seuraukseen! Tälläisiä lisää (y)
torakka

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 17.12.2012 klo 04:21:48

Paria sarjapykälää ylemmäs kehittyminen ei ole ollenkaan mahdotonta.
Itse olin 16 vuotiaana heikko, melko hidas ja koko ajan oli pieniä loukkaantumisia päällä,
pelasin tällöin vitosessa.

Kovalla panostamisella voima ja juoksuharjoitteluun, loukkaantumiset jäivät kokonaan pois
ja kaksinkamppailuvoimaa ja juoksunopeutta tuli rutkasti lisää. Pallon kanssa tuli myös harjoiteltua omalla ajalla, paljon haltuunottoja, kännöksiä ja laukauksia ym. pelinomaista settiä. 17 Vuotiaana pelasin yhden kauden täysiä minuutteja
nelosessa(tämä siis ei mikään saavutus ole :D) Tämän jälkeen pelasin vuotta vanhempana yhden kauden kakkosta ja pärjäsin ihan ok, lähinnä vaihtopelaajan roolissa, mutta myös muutama peli avauksessa.

Omien kokemuksien perusteella kakkonen ei ole niin kova sarja, etteikö
sinne kovalla työllä olisi mahdollisuuksia päästä.Kahden vuoden panostuksella on
saavutettavissa pelaajana suurta eeooämmää, varsinkin fyysisellä puolella.

Onnea matkaan ja hyviä treenejä! Ylos

Uleva passi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: altavastaaja


Vastaus #17 : 17.12.2012 klo 12:46:49

Felitton bandwagonissa Ylos
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 17.12.2012 klo 13:08:36

Omien kokemuksien perusteella kakkonen ei ole niin kova sarja, etteikö
sinne kovalla työllä olisi mahdollisuuksia päästä.Kahden vuoden panostuksella on
saavutettavissa pelaajana suurta eeooämmää, varsinkin fyysisellä puolella.
Samanlaiset kokemukset ja näkemykset mullakin.

Kakkonen on suht "helposti" saavutettavissa fysiikalla ja perustaidoilla, jotka topikin aloittajalla on hallussa jos junnuissa on Sm-sarjaa pelannut. Kakkosessa on lukemattomia pelaajia, jotka ovat taidoiltaan Kolmosen keskivertoa, mutta kovalla fysiikalla ja asenteella tekevät itsestään jopa loistavia pelaajia Kakkoseen.

Veikkausliiga on todella kova haaste, mutta ei mitenkään mahdottomuus sekään jos vaan motivaatiota riittää. Toki vaatiin hieman onnea että saa mahdollisuuden, mutta ei sitä koskaan tiedä.

Todella suuri Ylos Felittolle projektista ja toivottavasti onnistuu.
Felitto

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.12.2012 klo 03:01:18

Kiitoksia massiivisesta kannustuksesta! Auttaa motivaatiota toi toisten seuranta! ^^

Elikkä, aattelin vähän vastailla kysymyksiin/ehdotuksiin ja niin edelleen. Ensinnäkin olen pelaajana aikalailla "utility player" vaikkakin viimesimmät vuodet on tullu opittua hyökkääjän roolia. Ja sitten ohjelmaan. Juoksujen suhteen niin mitä luultavimmin tulen korottamaan juoksuaikaa noissa aerobisissa viikoittain tai joka toinen viikko riippuen viime viikon tunnelmista. Elikkä luultavasti siinä vaiheessa kun yritän try-outseihin niin pitäisi olla jo parisen viikkoa 90 min juoksuja alla. Intervalliin sama homma, eli tavoitteena varmaankin 2 min työaika 30 sek levolla ehkä sen 10 kertaa. Varsinkin toi Karvonen-yhtälö on aerobisella puolella aika hyvä työkalu liittyen juoksun nopeuteen (eli pulssiin). Tietenkin juoksuni nopeutuvat sitä mukaa kun kunto kohenee. Eihän pulssi oo eri kuntoisilla saman juoksuvaiheen aikana sama.
Kimmoisuus-, ketteryys- ja koordinaatioharjoittelua olen myös miettinyt. Ketteryyttä kehittääkseni ajattelin tehä joko joka päivä tai joka toinen päivä dynaamista venyttelyä ja sen lisäksi vielä ottaisin mukaan tällaisen "nivelhuolto" ohjelman joka on joka-päiväinen. Koordinaatiota ajattelin laittaa esimerkiksi aerobisten juoksujen mukaan, mutta en vielä ole päättänyt siitä asiasta. Kimmoisuuden kehittämisen aion aloittaa siinä vaiheessa kun tämä off-seasonin ensimmäinen vaihe on tehty.
Moni puhui myös voimaharjoittelun tarkoituksenmukaisuudesta. Olen tätä ohjelmaa kokeillut lyhyesti aikaisemminkin ja hyviä alustavia tuloksia oli silloin. Se on progressiivinen siinä mielessä että jokaisella liikkeellä on 10 tasoa. Otetaan punnerrus esimerkkinä; ykköstaso on seinäpunnerrukset verrattuna kymppitason yhdenkäden punnerrus, siis keho suorana. Vielä huomioitavaa että 1-4 tasot ovat useimmiten tarkoitettu kuntoitusvaiheeseen. Ja kyllä, jalannostot ovat ne vatsalihasten liike. Kaikki liikkeet ovat siis punnerrus, leuka, jalannosto, silta, kyykky ja käsiseisontapunnerrus. Ja kaikki ovat rakennettu progressiivisesti kymmenen tason periaatteella. Ohjelmassa suositellaan siis että silta ja käsiseisontapunnerrus aletaan tekemään vasta siinä vaiheessa kun ollaan päästy muissa liikkeissä tarpeeksi korkealle tasolle (oliko kutos taso vai...). Tässä teen kuitenkin toisin siltaan liittyen. Tiedän että on heikko selkä, ja aion sen takia aloittaa siltaliikkeeni alusta alkaen.
Isoin asia liittyen tähän lihastreeni ohjelmaan on se että en halua heti alkuun aloittaa painoilla koska jopa kehoni on tässä vaiheessa osittain liiankin vaativa itselleni. Kertoo aika paljon minkälaisessa kunnossa olen siis! :D Ja sitten kun aletaan olee tarpeeks "korkeilla tasoill" tässä ohjelmassa, niin sitten voidaan kattoo salin puoleen.

Ja, olen siis aloittanut treenit sillä tavalla että sunnuntaina kävin pomputtelemassa palloa noin tunnin. Miksi en juossut? Koska lauantai oli ensimmäinen päiväni ilman nuhaa/yskää/mitä lie virusta, joten aattelin aloittaa helpommalla päivällä. Tänään oli avovaimon synttärit joten lihastreenit tuli aamulla tehtyä mutta muuten koko päivä meni illan juhlintaa valmistellen. Huomenna lähetään ja toivottavasti kovaakin!
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 18.12.2012 klo 07:50:18

Intervalliin sama homma, eli tavoitteena varmaankin 2 min työaika 30 sek levolla ehkä sen 10 kertaa.

Kahden minuutin vedot parantavat maitohapon kestävyyttä, mutta jalkapalloilijan intensiiviset juoksut kestävät sen 0-10 sekuntia, joten olisiko lyhyempi työvaihe parempi?

Isoin asia liittyen tähän lihastreeni ohjelmaan on se että en halua heti alkuun aloittaa painoilla koska jopa kehoni on tässä vaiheessa osittain liiankin vaativa itselleni. Kertoo aika paljon minkälaisessa kunnossa olen siis! :D Ja sitten kun aletaan olee tarpeeks "korkeilla tasoill" tässä ohjelmassa, niin sitten voidaan kattoo salin puoleen.

Jos lähtötaso on heikko, niin lihaskuntoharjoittelu on ihan asiallista aloittaa pelkästään omaa kehoa vastutustuksena käyttäen. Vatsoille/keskivartaloon suosittelisin voimapyörää, aivan ylivertainen laite: http://www.kuntokauppa.fi/voimapyora_vatsapyora

Kevyt aloitus lihaskuntotreeniin kannattaa hyödyntää siten, että opettelet tangon/kepin kanssa oikeat maastaveto-, kyykky- ja rinnallevetotekniikat. Jos lähtötaso on alhainen, niin treenaaminen kannattaa aloittaa todella kevyesti ja lepopäiviä pitää tasaisesti, muuten seurauksena on jatkuvaa flunssaa.
Lapsus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pyörivä pallo ja toimiva talous


Vastaus #21 : 22.12.2012 klo 20:43:34

Ehdottomasti seurantaan tämä ketju! Kovasti tsemppiä treenaamiseen!
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raita Vappulan ennustukset


Vastaus #22 : 24.12.2012 klo 15:19:54

Ehdottomasti tsemppiä ja peukku täältäkin! Yksi asioista, joka on elämässä jäänyt vituttamaan on, että juuri tuonikäisenä pyydettiin nelosen jengiin pelaamaan, mutten enää kehdannut mennä, kun koin olevani niin paskassa kunnossa. Tekniikkapuoli olisi kyllä riittänyt ehkä ylemmäksikin ja juuri sen vuoksi pyydettiinkin. Samaa virhettä ei 20+ -ikäisten jannujen kannata tehdä, eli päästää itseään löystymään niin ettei kehtaa mennä kentälle vaikka mieli sinänsä tekisi. Tai jos päästää niin ottaa sitten samanlaisen asenteen kuin topicin avaajalla.
junnari

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 24.12.2012 klo 18:54:29

Seurantaan! Tsemppiä täältäkin!!
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #24 : 31.12.2012 klo 11:51:41

Tässähän on ainesta Forumin kummipelaajaksi :).  Seurantaan topikki ja onnea.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines