FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.01.2023 klo 20:10:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: Palloliitto - Puuhastelua jo vuodesta 1907  (Luettu 273136 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Latveria

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: väyrystelyn utuinen laakso


Vastaus #25 : 20.12.2012 klo 20:12:47

Ainakin aivan helvetisti katsottuja Huuhkajien vierasmaaotteluita. Ja eiköhän tuo säätiön hallituksessa osaa sijoituspolitiikasta pitää huolta.

Olikos tama herrasmies aiemmin pesisaktiiveja ja mukana tuomassa lajia ns. takaisin Helsinkiinkin?
fingerström

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 20.12.2012 klo 20:59:49

Olikos tama herrasmies aiemmin pesisaktiiveja ja mukana tuomassa lajia ns. takaisin Helsinkiinkin?

Sama moderni maalaisliittolainen oman elämänsä toisten rahoilla säätäjä. Taisi vieläpä tehdä parannuksenkin, kun oli hihvannut olleensa väärällä tiellä.
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #27 : 21.12.2012 klo 15:58:43

Toki. Ja kyllä tuo uuden SLU:n tilalle perustetun uuden urheilujärjestön perustehtävä on puuttua näihin raskaisiin rakenteisiin. Pienten lajiliittojen kohdalla se tarkoittanee yhdistämistä ja isojen (kuten palloliitto) organisaation turhien rihmojen karsimista ja yhteistyön lisäämistä toisten liittojen kanssa.

Olen kyllä vähän skeptinen, että tämä Valo on taas yksi ylätason organisaatio lisää, josta ei ole kauheasti apua pöllöliitolle.

Lainaus
Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry toimii suomalaisen liikunnan ja urheilun yhdistävänä voimana. Visiona on "Olemme maailman liikkuvin urheilukansa – 2020".

Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry, Nuori Suomi ry, Kuntoliikuntaliitto ry ja Suomen Olympiakomitea ry perustivat kattojärjestön kesäkuussa 2012.

Off-topikkia, mutta miksei vain lakkautettu Nuorta Suomea ja Kuntoliikuntaliittoa ja fuusioitu niiden toimintaa SLU:uun.
BrDead
Vastaus #28 : 21.12.2012 klo 16:10:45

Olen kyllä vähän skeptinen, että tämä Valo on taas yksi ylätason organisaatio lisää, josta ei ole kauheasti apua pöllöliitolle.

Off-topikkia, mutta miksei vain lakkautettu Nuorta Suomea ja Kuntoliikuntaliittoa ja fuusioitu niiden toimintaa SLU:uun.

Siksi, koska SLU on se, jossa niitä suojatyöpaikkoja on noista kaikkein eniten. Nyt kun uudella organisaatiolla on uusi nimi, voidaan organisaatiota katsoa ihan puhtaalta pöydältä myös sisältäpäin. Olen minäkin skeptinen sen suhteen, muuttuuko mikään, mutta nyt ainakin yritetään karsia urheilujärjestöjen pöhötautia.
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #29 : 11.01.2013 klo 11:34:20

Noniin, tästä mallia Palloliitolle..
http://www.hs.fi/urheilu/Jopa+30+saa+potkut+urheilun+uudesta+kattoj%C3%A4rjest%C3%B6st%C3%A4++/a1305636300433
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #30 : 25.01.2013 klo 22:48:05

Helsingissä on monta turhaa herra.;)
Super Iron

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Stand Lower


Vastaus #31 : 09.04.2013 klo 08:28:40

Puuhastelu jatkuu, nyt menetettiin Litti ja vielä ruåttalaiselle vedonlyönti firmalle, kyllä kirpaisee. Suomen kokoisessa maassa pitäisi pitää kynsin ja hampain kiinni näistä ex-pelaajista joita Palloliitto tuntuu pelkäävän, poistuisi saunasta se salmiakkikossu alkudrinkki ja vähän muutakin. Ilman tällaista amatöörimaista puuhastelua meillä voisi olla Puheenjohtajana Hannu Tihinen,A-maajoukkueen valmentajana Hyypiä, "kehityspäällikkönä" Litmanen, alle 21 valmentajana Rautiainen, kovatasoinen Veikkaus Liiga hienoilla pienillä lämpöisillä stadioilla, yleisökeskiarvona 8-10 000, seuraomistajina liikemiehiä Hjallis, Sedu ym. Tutkittaisiin mitä tehtiin Ruotsissa kun buumi alkoi -90 luvulla, tutkittaisiin mitä tehdään Belgiassa tänään kun uusia hienoja pelaajia tulee joka nurkasta. Mutta kun ei niin ei. Tyydytään nyt sitten taas tähän Paxu ja Super Paxu (Alaja) puuhasteluun joka vie meidät EM-kisoihin ja Euroopan TOP TEN maaksi.. hohhoijaa...
Led

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 09.04.2013 klo 09:50:39

Alajallahan ei ole mielessä kuin oman vallan pönkittäminen.

Heti alkuun Kimmo J. Lipponen ulos ja seuraavaksi sitten Petri Jakonen.

Mitään väliä ei ole miten suomalainen jalkapallo etenee, pääasia on, että itse keikkuu puhumassa vihreä kortti ja  respect paskaa johdossa. Nillä ei suomalaista jalkapalloa viedä mihinkään.

Reiniltä hyvä kirjoitus paf:in sivuilla.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 09.04.2013 klo 16:59:39

Alajallahan ei ole mielessä kuin oman vallan pönkittäminen.

Ja viinan juominen. Isännän Ääni -seminaarit ainakin menneet perisuomalaiseen malliin.
BrDead
Vastaus #34 : 12.04.2013 klo 17:27:16

Laitetaas tää tänne talteen yhtenä merkkinä liiton kurinpidon ja Suomen Cupin alennustilasta. Esimerkiksi SM-liigassa ja Mestiksessä kurinpitoasiat käsitellään ennen seuraavaa sarjakierrosta. Mutta Suomen Cupissa yli kuukauden viiveellä.

Uutinen
Palloliiton kurinpitovaliokunnan päätöksiä
12.4.2013 klo 15.18

Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta kokoontui perjantaina käsittelemään kahta Suomen Cupin ottelua.

SUOMEN CUPIN OTTELU PS KEMI – AC KAJAANI 2.3.2013

Päätös:
Kurinpitovaliokunta päätti määrätä PS Kemille 200 euroa sakkoa Rangaistusmääräysten 3.1 §:n d-kohdan mukaan.

Perustelut:
Päätöstä tehdessään valiokunnalla on ollut käytössään AC Kajaanin vastalause, PS Kemin vastine sekä Palloliiton toimiston tekemä päätös.

PS Kemi on peluuttanut pelioikeudetonta pelaajaa (Marvin Torvic) ottelussa PS Kemi – AC Kajaani. Kilpailumääräysten 21 §:n 7 momentin mukaan pelaaja, jonka kansainvälinen pelilupa on toisessa kansallisessa liitossa, saa pelioikeuden pelata Suomessa virallisessa ottelussa sen jälkeen, kun pelaajan entinen liitto on toimittanut kansainvälisen peliluvan. Näiden määräysten perusteella Marvin Torvic on ollut pelioikeudeton edellä mainitussa ottelussa, koska häneltä puuttui edustusoikeus Suomessa.

Kurinpitovaliokunta katsoo, että PS Kemin, ottaen huomioon myös sarjatason, on pitänyt olla tietoinen ulkomailta muuttavien pelaajien pelioikeudesta pelata Suomessa. Lieventävänä seikkana ei pidetä sitä, että siirto oli viety FIFA:n järjestelmään ja pelipassi oli maksettu. Rangaistusmääräysten 2 §:n a-kohdan mukaan voidaan rangaista sitä, joka rikkoo liiton sääntöjä tai määräyksiä. PS Kemin katsotaan rikkoneen liiton kilpailumääräyksiä peluuttamalla pelioikeudetonta pelaajaa.

Tähän päätökseen ei voi Rangaistusmääräysten 8 §:n perusteella hakea muutosta Palloliiton valitusvaliokunnalta.


http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/palloliiton-kurinpitovaliokunnan-paatoksia-5

Menikös tää nyt ihan oikein? PS Kemi hyötyi pelioikeudettoman pelaajan peluutuksesta ja sakkona 200 euroa. PS Kemi voitti ottelun 2-1 ja eteni Cupin seuraavalle kierrokselle. Tästä lähtien siis pelioikeuksista ei juuri kannata vähänkään vakavaraisemman seuran välittää, koska tuloksena on vain 200 euron rangaistus. Eli vain vähän enemmän kuin pelipassi vakuutuksella. Taloudellinen riski on siis varsin pieni.

PS Kemi olisi pitänyt tuomita häviämään ottelunsa. Toki se olisi edellyttänyt sitä, että tämä case olisi käsitelty jo ennen seuraavaa kierrosta. Luulisi vituttavan ACK:ta ja kajaanilaisia tämän asian käsittelytapa.

Tuon tason organisaatiossa luulisi olevan kv-siirtojenkin käytännöt tuttuja. Eli täysin tarkoitushakuinen peluutus ja harkittu riski tämä on ollut.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #35 : 15.04.2013 klo 14:18:24

http://www.palloliitto.fi/uutiset/-tampereen-piiri/olosuhteet-puhuttivat-tampereen-piirin-kauden-avaustilaisuudessa


Uutinen

Olosuhteet puhuttivat Tampereen piirin kauden avaustilaisuudessa
15.4.2013 klo 14.23

Jalkapallon kotimaiset sarjakaudet alkoivat kuun alussa Naisten Liigan otteluilla ja viime viikonvaihteessa starttasivat niin Naisten Ykkönen kuin Veikkausliigakin. Tampereen piirin pääsarjajoukkueista kautensa saivat siis käyntiin Ilveksen ja HJS:n naiset.  Miesten puolella Ykkösen Haka ja Ilves sekä Kakkosen FC Hämeenlinna, Härmä ja TPV joutuvat vielä ensimmäisiä pelejä odottamaan hetken aikaa. Tampereen piirin pääsarjajoukkueet esittäytyivät maanantaina perinteisessä kauden avaustilaisuudessa. Pääpuheenaiheeksi nousivat olosuhteet.
 
- Sarjakauden avasimme Kaukajärven tekonurmella, jonne pääsimme viimeiset harjoituksemmekin vetämään. Tammelan nurmi tulee kotikentäksemme näillä näkymin vasta kesäkuussa, Ilveksen naisten valmentaja Rami Rosenberg kertoi.
 
Ilveksen miesten kausi Ykkösessä pitäisi alkaa helmikuun alussa. Päävalmentaja Mika Malinen oli mietteliäällä tuulella avauspelin suhteen. - Vaikea on sanoa, pääsemmekö Tammelassa pelaamaan AC Kajaania vastaan. Vielä ei ole tullut päätöstä mihinkään suuntaan, Malinen pohti.
 
Valkeakosken Tehtaan kentän tilanne sen sijaan näyttää jo paremmalta. - Mikäli mitään takapakkeja ei tule, niin Tehtiksellä pelaamme maanantaina 29.4. AC Oulua vastaan, FC Hakan markkinointijohtaja Olli Paasio sanoi.Tampereen piirissä on siis pääsarjan määritelmä se millä tasolla piirin ikioma seura Ilves milloinkin pelaa. :D   Tänä vuonna siis sekä naisten että miesten puolella Ykkönen.  Tosin uutisessa ei mainittu mm. sellaista pikkuseikkaa, että Tampereen piiristä naisten Ykköstä (eli "pääsarjaa") pelaa myös Ilveksen paikalliskilpailija TJK, mutta eihän se näissä piirin puuhasteluissa niin tarkkaa ole...  Palloliitto onpi Ilves aina vaan.

edit:  Ja missähän tämä kauden avaustilaisuus on mahdettu pitää, kun siitä ei ole mitään infoa piirin tapahtumakalenterissa eikä oikein missään muuallakaan?  Piiri pieni pyörii.

« Viimeksi muokattu: 15.04.2013 klo 14:38:20 kirjoittanut Stürmer »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 15.04.2013 klo 15:48:28

Ilveksen miesten kausi Ykkösessä pitäisi alkaa helmikuun alussa. Päävalmentaja Mika Malinen oli mietteliäällä tuulella avauspelin suhteen. - Vaikea on sanoa, pääsemmekö Tammelassa pelaamaan AC Kajaania vastaan. Vielä ei ole tullut päätöstä mihinkään suuntaan, Malinen pohti.
[/uutinen]

Siit lienee aika monta vuotta aikaa kun Tammelassa on helmikuussa päästy futista pelaamaan.
Treidari

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 17.04.2013 klo 01:35:00

Puuhastelu jatkuu, nyt menetettiin Litti ja vielä ruåttalaiselle vedonlyönti firmalle, kyllä kirpaisee. Suomen kokoisessa maassa pitäisi pitää kynsin ja hampain kiinni näistä ex-pelaajista joita Palloliitto tuntuu pelkäävän, poistuisi saunasta se salmiakkikossu alkudrinkki ja vähän muutakin. Ilman tällaista amatöörimaista puuhastelua meillä voisi olla Puheenjohtajana Hannu Tihinen,A-maajoukkueen valmentajana Hyypiä, "kehityspäällikkönä" Litmanen, alle 21 valmentajana Rautiainen, kovatasoinen Veikkaus Liiga hienoilla pienillä lämpöisillä stadioilla, yleisökeskiarvona 8-10 000, seuraomistajina liikemiehiä Hjallis, Sedu ym. Tutkittaisiin mitä tehtiin Ruotsissa kun buumi alkoi -90 luvulla, tutkittaisiin mitä tehdään Belgiassa tänään kun uusia hienoja pelaajia tulee joka nurkasta. Mutta kun ei niin ei. Tyydytään nyt sitten taas tähän Paxu ja Super Paxu (Alaja) puuhasteluun joka vie meidät EM-kisoihin ja Euroopan TOP TEN maaksi.. hohhoijaa...

Toivottavasti palloliitossa osataan ottaa iloirti niistä positiivisista asioista joita ennen sarjakauden alkua on tapahtunut. Litmasen sopimuksen voi nähdä positiivisesti jolloin sopimus on hyvä asia palloliiton kannalta. http://www.treidari.com/1/post/2013/04/kuningas-litmanen-betsson-ja-palloliitto.html
Leopoldo Luque

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: nuori Hector


Vastaus #38 : 17.04.2013 klo 11:18:37http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/palloliiton-kurinpitovaliokunnan-paatoksia-5

Menikös tää nyt ihan oikein? PS Kemi hyötyi pelioikeudettoman pelaajan peluutuksesta ja sakkona 200 euroa. PS Kemi voitti ottelun 2-1 ja eteni Cupin seuraavalle kierrokselle. Tästä lähtien siis pelioikeuksista ei juuri kannata vähänkään vakavaraisemman seuran välittää, koska tuloksena on vain 200 euron rangaistus. Eli vain vähän enemmän kuin pelipassi vakuutuksella. Taloudellinen riski on siis varsin pieni.

PS Kemi olisi pitänyt tuomita häviämään ottelunsa. Toki se olisi edellyttänyt sitä, että tämä case olisi käsitelty jo ennen seuraavaa kierrosta. Luulisi vituttavan ACK:ta ja kajaanilaisia tämän asian käsittelytapa.

Tuon tason organisaatiossa luulisi olevan kv-siirtojenkin käytännöt tuttuja. Eli täysin tarkoitushakuinen peluutus ja harkittu riski tämä on ollut.
Enpä tiedä meneekö keissit ihan yksi yhteen, mutta AC Ouluhan tuomittiin viime kaudella hävinneeksi 0-3 kotiottelunsa Viikinkejä vastaan (jonka se voitti 5-0), koska Zézén peluutukselle ei oltu muistettu hakea pallokatiskassa erityislupaa ajoissa.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #39 : 17.04.2013 klo 12:46:06


Enpä tiedä meneekö keissit ihan yksi yhteen, mutta AC Ouluhan tuomittiin viime kaudella hävinneeksi 0-3 kotiottelunsa Viikinkejä vastaan (jonka se voitti 5-0), koska Zézén peluutukselle ei oltu muistettu hakea pallokatiskassa erityislupaa ajoissa.


Päätöksethän on täysin sopusoinnussa liiton kurinpitovaliokunnan linjattomuusperiaatteen kanssa.  Eli arvotaan pärstäkertoimella saunakaveripohjalta tjsp.

BrDead
Vastaus #40 : 17.04.2013 klo 14:31:58

Enpä tiedä meneekö keissit ihan yksi yhteen, mutta AC Ouluhan tuomittiin viime kaudella hävinneeksi 0-3 kotiottelunsa Viikinkejä vastaan (jonka se voitti 5-0), koska Zézén peluutukselle ei oltu muistettu hakea pallokatiskassa erityislupaa ajoissa.

Niin tässäkin olisi pitänyt toimia. Ongelmaksi muodostui vain se, ettei asiaa muistettu käsitellä ennen cupin seur. kierrosta.
Testaburger

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 26.08.2013 klo 17:23:35

Toimistolla tänään saunailta ja lähdetty ajoissa etkoileen kaupungille?

Uutinen
FC KooTeePee ‏@fckooteepee
Graig Fosterille ei keretty tänään saaman pelilupaa koska Palloliiton toimisto sulki ovensa ja puhelimensa jo puoliltapäivin #siirtoikkuna
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #42 : 26.08.2013 klo 17:31:56

Mixun pressi ja liittohallituksen pakastevirkojen nimityssessio varmaankin syynä.
Di Matteo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Super-Honsu, Dickson Nwakaeme, GGG


Vastaus #43 : 07.10.2013 klo 11:00:51

ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 08.10.2013 klo 23:38:44

Olen kuullut puheenjohtajan puheen, jossa sanottiin 30 kertaa #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect #respect

Sama puheenjohtaja perusti #respect -valiokunnan, koska #respect on niin tärkeä asia jalkapallossa.

#respect vaan sinne Kuopioonkin ja mitalit muovipussissa postiin

#respect
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #45 : 11.10.2013 klo 10:54:57


Palloliitto unohti tylysti KuPSin kultamitalistit


Liitossa ollaan vaan nykyään niin eliittiseura-ajattelun sokaisemia, ettei aina jakseta huomioida kotimaisen huippufutiskehityksen kannalta epäolennaisia nyansseja... "Ylos".

#respect vaan täältäkin.

index

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 29.10.2013 klo 13:50:08Aivan helvetin anteeksiantamatonta puuhastelua !!!!!!
Pikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, OsPa, FC OPA, JS Hercules, OLS


Vastaus #47 : 29.10.2013 klo 15:37:54

Aivan helvetin anteeksiantamatonta puuhastelua !!!!!!

Juu ja selityskin on taas taattua Palloliittoa...

http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jalkapallo/kausi-paattyi-mitaleja-ei-nakynyt-tassa-palloliiton-selitys/1679992
Omien maalien erikoismies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Huuhkajat


Vastaus #48 : 30.10.2013 klo 08:22:32


Ei kai tuossa mitään ihmeellistä ole, noin on toimitti jo useampana vuonna. Tietysti tuossa on kussut täysin info joukkueiden suuntaan. Tosin olishan ne mitalit voinut lähettää jo ennen viimeistä peliä, kun kerta homma oli selvä jo.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 30.10.2013 klo 08:37:14

Mitä ihmeellistä tuossa on?

Noin on toimittu jo vuosia ja on oletettu että kaikki joukkueet tietävät jo toimintatavat 7 vuoden jälkeen. Näin ei kuitenkaan ole ollut ja myönnettään että infoa ei ole riittävästi seuroille annettu asiasta.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa