FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.04.2024 klo 02:06:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 97
 
Kirjoittaja Aihe: MLS (ja muut USA:n sekä Kanadan sarjat) 2013-14-15-16-17-18  (Luettu 330468 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1275 : 11.06.2017 klo 16:50:55

Sarjahan on USL eli mikäli oikein ymmärrän, Pohjois-Amerikan kolmanneksi korkein sarjataso.

Tämähän muuttui täksi kaudeksi, kun USL nostettiin jakamaan toisiksi korkeimman sarjatason arvoa NASL:n kanssa. Suunnilleen samantasoisista sarjoista on keskimäärin kyse, pienellä joukkuemäärällä operoiva NASL on tasaisempi, USL:stä sitten löytyvät ne kakkostason parhaat ja huonoimmat seurat. USL tosin on MLS-yhteistyönsä ansiosta ollut vahvemmassa kurssissa viime vuodet ja on varsinkin taloudellisesti vakaampi sarja.

Tällä hetkellä on siis MLS:n alapuolella kaksi toisiksi korkeinta tasoa, kolmostasoa ei ole ollenkaan. Tuokin tosin muuttuu ja vuonna 2019 tullee olemaan myös kaksi kolmanneksi korkeinta sarjatasoa, kun sekä NASL että USL perustavat omat alemmat sarjaportaat. NASL:n alempi taso National Independent Soccer Association (NISA) käynnistynee jo ensi kaudella ja projektinimellä USL D3 kulkeva USL:n alempi taso sitten kaudella 2019. NASL:n into alemman sarjaportaan perustamiseksi on hieman erikoista, kun liigalla on vaikeuksia löytää tarpeeksi seuroja edes yhteen sarjaan.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2017 klo 16:54:03 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1276 : 12.06.2017 klo 18:36:42

Chicago on Nikolicin johdolla tällä hetkellä loistavassa iskussa, 2-0-kotivoitto Atlantaa vastaan oli jo seitsemäs tappioton peli putkeen, noista viisi voittoja. Chicago onkin nyt idän ja koko MLS:n toisena, vain pisteen päässä Torontosta. Nikolic iski 2-0-maalin pilkulta toisella jaksolla ja nosti kauden maalisaldonsa nyt 12:een, otteluita pelattuna 15 ja johtaa maalipörssiä kahden maalin erolla Houstonin Torresiin. Maarianhaminasta tuttu Solignac on pelaamassa MLS-uransa parasta kautta, Atlanta-ottelun avausmaali oli kauden kolmas osuma. Lampson on maalilla yllättänyt, tuo Chicagon tappiottomien otteluiden putken alku ajoittuu veskarin vaihtamiseen, kun Lampson korvasi Bavan ykkösenä. Lampsonilla siis kauden saldona seitsemästä ottelusta viisi voittoa ja kaksi tasapeliä, neljä nollapeliä.

Lännen puolella on kärjessä erittäin tasaista, kun alkukaudesta varmat Kansas ja Dallas ovat viime aikoina suorittaneet epätasaisesti ja kärkinelikko on nyt hyvin tiivis. Kansas jatkaa kärjessä, mutta 1-1-kotitasapeli idän Montrealia vastaan oli vähän vaisu tulos. Portland on taas vaisumpien otteiden jälkeen palannut ainakin kotonaan raiteille, 2-0-kotivoitto Dallasia vastaan oli toinen perättäinen voitto kotona samoin numeroin, kun San Jose kaatui edellisessä pelissä. Hyökkäyksen avainmiehet ovat myös taas heränneet, kun SJ kaatui Valerin osumilla, Dallasia vastaan maaleista vastasi Adi. Molemmilla on nyt kasassa kahdeksan osumaa, millä jakavat maalipörssin kolmostilaa useamman pelaajan kanssa. Portland nousi lännen toiseksi kahden pisteen päähän Kansasista, Dallas ja Houston ovat pisteen päässä Portlandista. Kyllähän tuo lännen meno on sellaista, että Seattle ja Los Angeles taas sinne playoffeihin nousevat, vaikka alkukauden suorittaminen oli surkeata. Seattle on nyt viimeisellä playoff-paikalla ja LA pisteen päässä kahdeksantena, viime aikojen vireeltään ovat kuitenkin lännen kärkeäkin paremmassa iskussa.

Lupaavana pidetty, Hoffenheimissakin lainalla käväissyt ja USA:n junnumaajoukkueiden runkopelaajana viimeisiinkin ikäluokkiin asti pelannut Zach Pfeffer on puolestaan pistänyt nappikset naulaan 22-vuotiaana ja keskittyy liiketalouden opintoihin. Pfeffer teki Philadelphian kanssa homegrown-sopimuksen 15-vuotiaana, debytoi MLS:ssä 16-vuotiaana, mutta ura ei lähtenyt oikein nosteeseen. Kaudella 2015 sai ihan hyvin vastuuta Philadelphiassa, tosin joukkue oli aika surkea, kaudeksi 2016 tuli treidi Coloradoon, missä ei lopulta nähty tarvetta ja kausi meni lainalla USL:ssä ilman suurempaa menestystä, minkä jälkeen jäi sitten ilman MLS-jatkoa.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2017 klo 18:39:47 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1277 : 15.06.2017 klo 22:50:00

Suomalaispelaajien US Open cup jäi sitten hyvin lyhyeksi, kun kaikki kolme lähtivät heti neljällä kierroksella eli ensimmäisellä, millä MLS-seurat olivat mukana, ulos.

New Yorkin derbyssä RB otti 1-0-kotivoiton Cityä vastaan. Näemmä cup kumpaakin kiinnosti ja olivat yllättävän vahvoilla joukkueilla liikenteessä, joten Ringille täydet minuutit NYC:n keskikentällä. NYRB:n materiaalin syvyys oli se ottelun ratkaiseva tekijä, kun NYC:n Moralez joutui tauolla vaihtoon kolhun takia ja Stertzer tilalle. Stertzerin esitys oli sitten aika historiallisen paska, jannu oli aivan väärässä sarjassa, eikä Vieirakaan jaksanut katsella kuin reilut 20 minuuttia ennen kuin vaihtoi Stertzerin pois. Tuona aikana NYRB oli kuitenkin ehtinyt voittomaalin tekemään.

Raitala jäi kokoonpanon ulkopuolelle, kun Columbus hävisi Ohion derbyn Cincinnatille vieraissa maalein 1-0. Historialliseen derbyyn oli saapunut yli 30 000:tta katsojaa, mikä on jälleen komea näyte Cincinnatin yleisöpotentiaalista. Aika vahvasti tällä hetkellä Cincinnatia MLS:ään toivotaan, ehkä sitten liigan puolelta on vähän hiljaisempaa, kun Ohio ei kuitenkaan se seksikkäin markkina-alue ole ja Columbus jo MLS:stä löytyy. Columbus oli vahvalla kokoonpanolla liikkeellä, pari avauksen pelaajaa pois, mutta oli tuo nöyryyttävä tappio, kun ei noiden parin poissaolon syyksi voi tappiota USL-jengille pistää ja kritiikki Berhalteria kohtaan on yltynyt entisestään.

Schüller pelasi avausjakson, kun Minnesotan cup-urakka päättyi MLS:n keskinäisessä Kansasia vastaan 4-0-vierastappioon. Minnesota lähti melkolailla varamiehityksellä, melkein koko normaali avaus oli joko vaihtopenkillä tai katsomossa ja vähemmän alkukaudesta vastuuta saaneet saivat pelata. Kansas pelasi käytännössä parhaalla miehityksellään, joten ei se kaiketi niin huonosti Minnesotan varamiehiltä mennyt, kun reilu viikko sitten Kansas voitti parhaillaan pelanneen Minnesotan maalein 3-0.

Cincinnatin lisäksi kaksi muuta alemman sarjatason seuraa jatkaa cupissa 16:n parhaan joukkoon. NASL:n kärkiseura Miami haki komean 3-1-vierasvoiton jonkin verran rotaatiojengillä otteluun lähteneestä Orlandosta. Mypassa jokunen vuosi sitten kauden pelannut Stefano Pinho iski hattutempun Miamille. Orlandolle lisäongelmaa aiheutti, että cup-ottelusta vapaata saanut Larin lähti vapaan kunniaksi baarikierrokselle ja kärähti aamuyöstä ratista.

Surkeassa vireessä olevan Salt Laken huono puolustuspelaaminen jatkui cupissa ja USL:n Sacramento voitti peräti maalein 4-1. Salt Lake pelasi kakkosmiehillään, mutta siltikin tulos on melkoinen yllätys. Salt Laken kakkosjoukkue Real Monarchs nimittäin on USL:n länsilohkon kärjessä ja Sacramento keskikastissa. Keskinäinen ottelu kuukausi sitten päättyi Real Monarchsin 2-0-voittoon, pitkälti samalla joukkueella, joka tänään edusti Salt Lakea, joten jotain Salt Lakessa näyttäisi olevan ykkösjoukkueessa pahasti pielessä.

Christos FC pelasi hienon ottelun DC:tä vastaan, pubijoukkue johti ottelua avausjakson puolivälissä kymmenisen minuuttia ja vaikka loppulukemat 4-1 olivat tylyt, niin DC:n voittomaali tuli vasta vajaa kymppi ennen loppua ja MLS-porukka pääsi vasta lisäajalla sinetöimään ottelun.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1278 : 17.06.2017 klo 00:19:07

Cyle Larin päätyi, kuten kuuluikin, ei tehty mitään poikkeuksia nimekkään jannun ollessa kyseessä, MLS:n päihdehuolto-ohjelman arvioitavaksi ja on toistaiseksi pelikiellossa.

Ei se kännissä autoilu toki koskaan ole mikään järkevä juttu, eikä nyt mistään vahingostakaan ollut kyse, niin selvästi Larinin juopumus oli rajojen yli. Iso siirto tai arvokas jatkosopimus edessä ja jannu vetelee kännissä autolla, ei ainakaan positiivista mainosta. Mutta tuskin tuo kuitenkaan siirtoa Eurooppaan tulee estämään, mutta jossain määrin voi neuvotteluasemia heikentää.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko, sympTiPS, Cruz Azul, AS Roma


Vastaus #1279 : 18.06.2017 klo 10:28:42

Huhut kiinnostavat, joten onko Larinia yhdistelty jo joihinkin eurooppalaisseuroihin? Ja jos, niin mitkä jengit ovat  osoittaneet kiinnostustaan?

Eilen osui myös silmään uutinen, jonka mukaan Los Angeles FC tavoittelisi riveihinsä Andrés Guardadoa. Ko. meksikolainen nettiaviisi - nimeä en muista - "tiesi" kertoa, että jonkunlainen sopimus olisi jo olemassa ja että se kestäisi neljä vuotta. Lähteenä pelaajan/seuran sisäpiirit. Sekä uudelle seuralle että Guardadolle tämä voisi tietysti olla ihan järkevä sopimus, mutta annetaan kuitenkin toistaiseksi vain maksimissaan puoli tähteä. Ei taitaisi tällaiset PSV:n selän takana tehdyt diilit mennä myöskään ihan FIFA:n sääntöjen mukaan.

edit. IFK Mariehamnin ex-hyökkääjä Luis Solignac näkyy muuten tehneen maalin Chicagon eilisessä voitto-ottelussa. Taitaa myös pelata tehokkainta MLS-kauttaan, sillä Soccerwayn mukaan verkko on heilunut jo neljä kertaa.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2017 klo 10:44:43 kirjoittanut Chamagol »
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #1280 : 18.06.2017 klo 15:36:38

Huhut kiinnostavat, joten onko Larinia yhdistelty jo joihinkin eurooppalaisseuroihin? Ja jos, niin mitkä jengit ovat  osoittaneet kiinnostustaan?
Everton on ainakin ollut kiinnostunut.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1281 : 18.06.2017 klo 19:39:25

Borussia Mönchengladbach ja Sporting Lissabon on ehkä ne vahvimmat huhut Larinin kohdalta tai että ainakin noista kahdesta seurasta on ollut ihan konkreettistakin kiinnostusta. Mutta todennäköisesti hyvin moni seura Larinin tilannetta seuraa.

Larinin siirrossa on omat hankaluutensa, kun mahdollisessa siirrossa ovat mukana niin MLS, Orlando, Larin kuin ostajakin, joten neuvottelut ovat vähän tavanomaista monimutkaisemmat. Varsinkaan MLS ei ole kovinkaan halukas päästämään nuorta pohjoisamerikkalaista tähtipelaajaa kovinkaan helposti tai halvalla pois.

Los Angeles FC seuraa Chivas USA:ta latinoiden seurana, joten kova meksikolaispelaaja kiinnostaisi alkujysäytykseksi MLS:ään. Hernandez on ollut se ykköstavoite, mutta on ilmeisesti liian kallis, eikä edes välttämättä ole vielä valmis urallaan lähtemään MLS:ään. Lähinnä tosin tuo LAFC:n latinohenkisyys on vain sen seurausta, että Chivas USA:n suurimmat kannattajaryhmät asettuivat Galaxyn uuden kilpailijan taakse. Samanlaista identitetiinrakennusta ei seurajohdon puolelta ole pyritty tekemään kuin Chivas USA:ssa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1282 : 19.06.2017 klo 00:55:46

Solignac on tosiaan ollut erittäin hyvä Chicagossa, varsinkin nyt kun Chicago on saanut pelinsä uomiin ja on MLS:n parhaita yhdistelmiä. Muutos laitapelaajaksi on ollut onnistunut. Ei Solignac toki minään perinteisenä kiskoilla kulkevana wingerinä pelaa, vaan vahvuus on juurikin liikkuminen laidalta boksiin Nikolicin tueksi ja keskikentän tai laitapakin nouseminen ylös laidalle. Cupin ottelu mukaan luettuna Solignac on nyt kolmen ottelun maaliputkessa.

Chicago jatkaa kovaa painallustaan idän ja koko MLS:n kärkipäässä. Viikonloppuna 2-1-vierasvoitto New Englandista Nikolicin ja Solignacin osumilla. Nikolic alkaa viemään sitä parhaan uuden pelaajan titteliä Ringiltä. Toki täysin eri roolien pelaajista kyse, mutta Nikolicin 13 maalia 16:ssa ottelussa ovat hurja suoritus. Johto maalipörssissä kasvoi kolmeen osumaan, kun Torres on viime aikoina ollut hiljainen ja Villa nousikin viikonlopun kahdella maalillaan jakamaan maalipörssin kakkostilaa Torresin kanssa.

Toronto kuitenkin jatkaa pisteen verran edellä, kun idän jumbojengi DC:tä vastaan irtosi 2-0-kotivoitto. Giovinco palasi sairauslomaltaan ja kirjasi syötöt molempiin osumiin. Altidore ja Hamilton vastasivat viimeistelystä. Toronto on ollut vaan vakuuttava, kun joukkue on kuitenkin koko alkukauden kärsinyt melko runsaistakin loukkaantumisongelmista, mutta siitä huolimatta paikka idän ja koko MLS:n kärjessä.

Lännen osalta aika erikoinen kierros kuin vain viikonloppuun lännen ja koko MLS:n pohjalla lähteneet Salt Lake ja Colorado kirjauttivat voitot, minkä turvin jättivät nyt Minnesotan jumbosijalle. Kaikki kärjen ja keskikastin joukkueet joko hävisivät tai pelasivat tasan ja muutoksia taulukkoon ei juuri syntynyt.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko, sympTiPS, Cruz Azul, AS Roma


Vastaus #1283 : 23.06.2017 klo 09:35:39

Minnesota vastasi eilen voittamalla Portland Timbersin 3-2 ja siellähän alkaa olla kohta playoffs-paikka haarukassa  ;- )  (toki matseja enemmän pelattuna). Ja ei mene Schüllerillä hyvin, koko matsi penkillä. Minnesotan Cristian Ramírezille muuten jo kauden yhdeksäs liigamaali - olisikohan mahdollisuuksia USA:n Gold Cup ryhmään, kun on kuitenkin tällä hetkellä sarjan paras kotimainen maalitykki?
« Viimeksi muokattu: 23.06.2017 klo 09:38:17 kirjoittanut Chamagol »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1284 : 06.07.2017 klo 22:28:11

Ramirez nostanut maalisaldonsa jo kymmeneen, mutta ei ole melko kokeiluluontoisessa Gold Cup -miehistössä kuitenkaan mukana. Luultavasti on siitä kiinni, että jannu on kyllä aika yksioikoinen puhdas maalintekijä ja heikossa Minnesotassa saa sitten jatkuvasti vastuuta, mitä kautta on tullut onnistumisia. Iso ja vahva, osaa viimeistellä päällä ja jalalla, mutta yleispeli ei sitten kansainväliselle tasolle vaikuttaisi riittävän. Puolustuspään erikoistilanteiden puolustamisessa Ramirez on vielä ollut varsinainen hasardi. Heath on isokokoisen Ramirezin usein laittanut puolustusvastuuseen erikoistilanteissa, mistä on seurannut kaksi omaa maalia ja joku vastustajan maaliin johtanut virhe vielä sen päälle.

MLS:ssä ei hyviä tuoreita yhdysvaltalaishyökkääjiä oikein ole, Ramirezin takana maalipörssissä seuraavana on Philadelphiassa hyvään vireeseen äitynyt CJ Sapong, joka on jo tässä vaiheessa sivunnut uransa parasta kautta yhdeksällä osumalla. Mutta Sapong on jo 28-vuotias ja huonoja kausia on ollut vuoden 2012 maaottelukutsujen jälkeen useita, loukkaantumisten ja jonkinasteisen alkoholiongelman takia, vaikka on nyt viimeisen kahden ja puolen kauden aikana, rattijuopumuksen takia päihdehuoltoon jouduttuaan (päästyään) Philadelphiassa saanut jälleen uraansa nousuun.

Tuon kaksikon takana sitten seuraavat ne perinteiset nimet. Altidore, Wondolowski, Dempsey, vaihteeksi hyvää kautta pelaava Nguyen, mutta Arena on kokeiluluonteisesta jengistä jättänyt ikämiehet ja maajoukkuepaikkansa jälleen vakiinnuttaneen Altidoen sivuun. Valinta on sitten osunut Zardesiin, Morrisiin, Agudeloon ja Dwyeriin.

Zardes on ollut pahan polvivamman jälkeen palattuaan tehoiltaan todella vaisu, vain yksi syöttö 12:een MLS-otteluun, mutta Arena edelleen luottaa Galaxy-pelaajan saavan uransa takaisin raitelle. Agudelo on ollut se ikuinen lupaus, kun loukkaantumiset ovat hidastaneet, mutta tällä kaudella on syntynyt toistaiseksi lupaavat seitsemän osumaa. Mutta ei nuo vielä sellaisia lukuja ole, mitä teinivuosien potentiaali lupaili. Toki Agudelo, vaikka on pitkään ollut aikuisten peleissä mukana, on kuitenkin vasta 24-vuotias, joten sitä aikaa vielä on kovaksi hyökkääjäksikin nousta, ei kuitenkaan sellaiseksi supertähdeksi, mitä aikanaan odotettiin.

Seattlen alkukauden vaikeudet ovat näkyneen Morrisin tehoissa, vain kaksi maalia toistaiseksi. Dwyerkin on ollut Kansasin riveissä suhteellisen vaisu tällä kaudella, viisi maalia. Kansalaisuuden keväällä saanut englantilaissyntyinen Dwyer kuitenkin teki heti ensimmäisessä maaottelussaan maalin ja luultavasti on Gold Cupiin se Arenan suuri toivo keskushyökkääjäksi.

Wondo kun tuli mainittua, niin 34-vuotiaan maalisaldo on kaudelta toistaiseksi tosiaan komeat kahdeksan ja kolmen kärki MLS:n kaikkien aikojen pörssissä on taas lähempänä. Morenoon matkaa neljä, Cunninghamiin viisi maalia.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1285 : 10.07.2017 klo 22:54:05

MLS ottaa vähän taukoa Gold Cupin aikaan, mutta sen sijaan pelataan sitten US Open cupin puolivälierät. Mielenkiintoisin ottelu on jäljellä olevien alempien sarjaportaiden seurojen Miamin (NASL) ja Cincinnatin (USL) kohtaaminen keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Molemmat ovat matkallaan pudottaneet jo kaksi MLS-seuraa, kun NASL:n kevätmestaruuden vienyt Miami on etelän taistoissa hoitanut Orlandon sekä Atlantan, Cincinnati voitti Ohion derbyn Columbusta vastaan ja edellisellä kierroksella tuli todella kova pommi, kun MLS:n kärkipään Chicago hävisi rankkareilla maalittoman tasapelin jälkeen.

Cincinnatin voiton arvoa Chicagoa vastaan nostaa, että Fire pelasi tuossa ottelussa käytännössä parhaalla joukkueellaan, mukana olivat nikolicit ja schweinsteigerit, mutta Mitch Hildebrandt pelasi elämänsä ottelun Cincinnatin maalilla, useampi loistava torjunta pelitilanteissa ja rankkarikisassa nappasi kolme Chicagon neljästä pilkusta.

Ensimmäisenä vuorossa ovat kuitenkin San Jose ja Los Angeles Kalifornian väännössä huomisaamuna puoli kuuden aikoihin Suomen aikaa. MLS:ssä molemmat ovat tuolla lännen keskikastissa, Quakes playoff-paikoilla, Galaxy niiden ulkopuolella. San Jose on ollut viime aikoina paremmassa formissa, mutta kärsii huomattavasti enemmän Gold Cupin aiheuttamista poissaoloista, kun taas Galaxy saa otteluun tärkeän Gio Dos Santosin takaisin Confederations Cupin jäljiltä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1286 : 11.07.2017 klo 17:01:49

Wondolowskin kaksi ja Hoesenin yksi maali veivät San Josen cupin välieriin 3-2-voiton Los Angelesia vastaan myötä, maalilukemiltaan huomattavasti pelitapahtumia tasaisemmassa ottelussa. Valmentajanvaihdoksen jälkeen Earthquakes on päässyt jälleen hyvään iskuun, vahvan alkukauden jälkeisen notkahduksen jälkeen. Ainakin tällä hetkellä päätös pistää Dominic Kinnear pihalle ja siirtää tekninen johtaja Chris Leitch päävalmentajaksi vaikuttaisi onnistuneelta. Neljä vuotta putkeen playoffit ovat jääneet haaveeksi, mikä on pakottanut seuran toimimaan. Cupin pelin puoliajalla esiteltiin Vitessestä dp-statuksella vahvistukseksi tuleva georgialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Vako Qazaishvili.

Los Angeleskin aloitti joukkueen vahvistamisen heti, myöskin Hollannista haetulla pelaajalla, kun Willem II:ssa pelannut Pele van Anholt saapui vahvistamaan joukkueen yhtä merkittävää ongelmakohtaa, oikean pakin paikkaa. Galaxyn hankintojen ei oleteta jäävän tuohon, vaan vielä odotetaan ainakin jotain tosikovaa hyökkääjähankintaa. Zlatanin loukkaantumisen jälkeen katseet kääntyivät Gignaciin, mutta kovin vaikea tuota on Meksikosta irroittaa.

Galaxyn kausi on mennyt kyllä pieleen, mikä oli vähän odotettavaa, kun Arena lähti ja Onalfo tuli tilalle. Kauden strategia, missä pyrittiin antamaan seuran omille kasvateille näyttöpaikka ei ole kantanut niin ollenkaan. Omat kasvatit ovat lähinnä vain näyttäneet, että miksi Arena käytti heitä niin säästeliäästi. Nathan Smith, Jack McBean, Villarrealin veljekset, Bradford Jamieson IV, kovin ovat olleet kesyjä kaikki. Tuohon päälle Rodgersin ja Jonesin pahat loukkaantumiset, Zardesin vaisusti sujunut paluu pahan loukkaantumisen jäljiltä, niin materiaali on jäänyt vaisuksi, oikea pakki, keskikenttä ja keskushyökkääjän paikka ovat olleet kaikki ongelmia. McInerneyn hankkminen paniikissa vielä tuohon päälle, kovassa alamäessä oleva McInerney on ollut hyökkäykseen ihan yhtä turha tai turhempikin kuin nuo omat "junnut". Se että Alessandrini on osoittautunut aivan loistavaksi hankinnaksi, huikea tähtipelaaja MLS:ään, ei ole riittänyt Galaxya pelastamaan.

Aikaa periaatteessa LA:lla vielä on playoffeihin vääntää, Joneskin on ilmeisesti kuntoutumassa vähitellen, mutta kyllä sillä kovalla hyökkääjähankinnalla on armoton kiire.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2017 klo 17:09:45 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1287 : 11.07.2017 klo 22:20:31

Minnesota on odotetusti ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla myös.

Heartsista laitapelaaja Sam Nicholson ja Etelä-Afrikan SuperSportista toppari Michaell Boxall sisäänpäin. Vähän laskusuunnassa on Nicholsonin, vaikkei iällä olekaan pilattu, ura viime aikoina ollut ja Boxall ei edellisellä MLS-visiitillään, Vancouverissa joitakin vuosia sitten, oikein riittänyt.

Minnesota jatkaa tutulla budjettilinjallaan, eivät nuo oikein vahvistuksia lähtökohtaisesti ole. Tusinatavaraa sisään, tusinatavaraa ulos vaikuttaisi tuo Minnesotan toimintamalli olevan ja sitten toivotaan, että joskus käy flaksi ja ennakkoon tusinapelaajat osoittautuvatkin päteviksi vahvistuksiksi.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1288 : 14.07.2017 klo 17:56:30

Kovasti Zlatania ollaan nyt MLS:n ennätyspalkalla (reilu 7,7 miljoonaa dollaria kaudesta) viemässä Los Angeles Galaxyyn. On Zlatan sellainen nimi, että markkinapotentiaalia löytyy Yhdysvalloissa kovasti. Tuon statuksen kavereita vielä MLS:ään voidaan hieman jäähdyttelijöinäkin tuoda, vaikka muuten sitten on pyritty hyvässä peli-iässä olevien pelaajien ulkomaisten hankintaan. Kysymysmerkki sitten on tuo polvivammasta toipuminen tuossa iässä.

Galaxyn tämä kausi on mennyt päin persettä ja joukkue tarvitsisi loppukaudeksi välitöntä vahvistusta hyökkäykseen, jos tavoitteita tällä kaudella vielä on. Voi olla, mistä Zlatanin siirtyminenkin sitten kertoisi, ettei enää ole, vaan tämä kausi on suosiolla luovutettu ja säästetään pelimerkkejä ensi kaudeksi, joka on huomattavasti tätä kautta tärkeämpi, kun paikalliskilpailija Los Angeles FC aloittaa MLS:ssä. Muutenkin jo Galaxyn kauden joukkueen rakentaminen ja valmentajavalinta keväällä viittasi siihen, että välikausi oli tulossa. Ensi kaudella sitten taas mestaruustaisteluun kovemmalla joukkueella ja erittäin todennäköisesti myös uudella päävalmentajalla.

- - -

MLS:n ulkomaalaiskiintiö on noussut taas tapetille, kun Kansas sai hankittua Gerso Fernandesille sekä Jimmy Medrandalle green cardit. Medranda toki on USA:ssa pelannut jo vuosia, mutta Gersolle green card tipahti ällistyttävän nopeasti, kuten aiemmin Atlantan Kenwyne Jonesille sekä Chris McCannille. Lainsäädäntöä ei kaiketi ole muutettu, mutta tulkinta on kuitenkin muuttunut sellaiseksi, että jalkapalloilija saa green cardin aiempaa helpommin tai ainakin nopeammin. Noita green cardin turvin kotimaisiksi laskettavia pelaajia alkaa sitten olla jo melkoinen liuta, mikä näivettää ulkomaalaiskiintiötä.

- - -

Cupissa tuo ennakkoon mielenkiintoisin ottelu Miamin ja Cincinnatin välillä jouduttiin siirtämään myrskyn takia, uutta pelipäivää ei ole vielä ilmoitettu. San Josen seuraksi välieriin etenivät Kansas sekä New York RB. Elokuun alkupuolella pelattavissa välierissä San Jose ja Kansas kohtaavat lännessä, idän puolella NYRB saa sitten vastaansa voittajan Miamin ja Cincinnatin ottelusta.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2017 klo 18:59:24 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1289 : 21.07.2017 klo 21:29:49

Galaxyn kriisi on tällä hetkellä se MLS:n huomattavin seikka, viikkokierroksella tuli jo neljäs tappio liigassa putkeen, kun Vancouver haki LA:sta pisteet Tchanin osumalla. Loukkaantumistilanne osoittaa vähitellen kohentumisen merkkejä, kun Alessandrini lähestyy taas täyttä kuntoa ja Jones pääsi vaihdosta kentälle. Mutta keskushyökkääjäosaston ollessa täynnä turhakkeita ja Dos Santosin ollessa kovin vaisu ei hyökkäystehoja meinaa löytyä, vaikka tällä kertaa yleensä niin epävarma puolustus selvisi yhdellä takaiskulla. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on toki edelleenkin vain viisi pistettä ja ottelu vähemmän pelattuna, mutta nykyinen kuntokäyrä näyttää täysin toiseen suuntaan.

Seattle on tuolla lännen viimeisellä pudotuspelipaikalla, tosin tasapisteissä edellä olevien Vancouverin ja Portlandin kanssa. Gold Cup -kutsuista kärsivälle Seattlelle viikolla kotonaan komea taisteluvoitto idän ja koko liigan jumboa DC:tä vastaan, kun Sounders tuli kolmen maalin takaa voittoon, loppulukemat 4-3. Melkoinen hulinapeli oli myöskin Portlandilla, kun viime aikoina vähän piristynyt Salt Lake haki 4-1-vierasvoiton kolmen ulosajon sävyttämässä ottelussa. Portlandilla oli jo ennen ottelua aika tuskainen pelaajatilanne loukkaantumisten sekä Gold Cup -kutsujen takia ja kahden ulosajon myötä seuraavien pelikieltojen jälkeen pelaajatilanne synkkeni viikonlopun Vancouverin vierailuun entisestään, pelaajia on nyt sivussa enemmän kuin käytettävissä.

Lännen kovat Kansas ja Dallas huilasivat viikolla, mikä tarjosi Houstonille mahdollisuuden eron kaventamiseen vaikeassa loukkaantumistilanteessa olevaa Minnesotaa vastaan. Houston vei peliä avausjaksolla mielin määrin, mutta mistään ei mennyt ja toisella jaksolla Minnesota sai tukittua pelin, joten lopulta maaliton tasapeli, mikä oli Houstonille pettymys ja Kansas sekä Dallas pysyvät selkeämmin edellä.

Idässä vaikeassa pelaajatilanteessa oleva Toronto haki torjuntavoiton New Yorkista Cityn vieraana 2-2-tasapelin muodossa. Tuomaristolta ei mennyt putkeen ja Toronton valmentaja Vanney heitettiin toisen jakson alkupuolella katsomoon, kun kritisoi tuomioita liian kovaa. Erikoisin episodi oli, kun Toronto näytti siirtyvän toisen jakson alussa 2-1-johtoon, pelaajat juhlivat, päätuomari ja avustavakin näyttivät maalin hyväksyvän, mutta lopulta vähän palaveerasivat ja päätuomari lopulta hylkäsi maalin. Siinä ja siinä oliko paitsio vai ei, hidastusten ja still-kuvienkin jälkeen vaikea tilanne. Mutta ongelma oli kuitenkin se tapa, ensin selkeästi hyväksytään maali, sitten hylätään, kun videotuomareitahan ei vielä ole MLS:ssä käytössä, vaan vasta elokuun alussa. Joten hyvin mielenkiintoista olisi tietää, että miten tuomaristo arpoi erittäin tiukasta tilanteesta lopulta keskustelemalla paitsion...

New York RB otti viikkokierroksella helpottavan 5-1-kotivoiton San Josea vastaan ja nousi idän playoff-paikoille Orlandon sekä Columbuksen ohi. Nihkeä on NYRB:n kausi ollut, mutta joskohan tuo sitten avaisi ja nostaisi suoritustasoa sinne odotetun suuntaan. Heikossa vireessä olevat Orlando ja Columbus ovat tällä hetkellä playoff-viivan molemmin puolin taistelemassa viimeisestä playoff-paikasta, mutta joutuvat varomaan ainakin Montrealia, joka näyttäisi taas aloittaneen tavanomaisen loppukauden nousunsa. Montrealille 2-1-kotivoitto Philadelphiaa vastaan ja lähestyy playoff-paikkoja, kun otteluita on vielä muita vähemmän pelattuna.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1290 : 22.07.2017 klo 05:27:24

Atlanta haki pisteet Orlandosta ja jatkaa idän neljäntenä, nousi myöskin kokonaistilanteessa ainakin hetkellisesti neljänneksi, sen verran epätasapainoa tällä hetkellä konferenssien välillä on, että idän kärkipää on aika selkeästi länttä edellä pisteissä.

Villalba tempaisi ottelun ainoan maalin komealla kaukolaukauksella vitonen ennen loppua, mikä ratkaisi muuten aika tasaisen ottelun.

Orlando on lupaavan aloituksen jälkeen lähtenyt pahaan luisuun, eikä taida tälläkään kaudella niitä playoffeja olla luvassa. Ei toki peli ole vielä menetetty, mutta nykyinen formi on vaan viemässä kovaa vauhtia alemmas sarjataulukossa. Kakan kyky näyttää jostain metsämajasta juuri peliin selvinneeltä kupittelijalta on myöksin ihailtavaa, jannulla on suunnileen jokaisessa pelissään Orlandon riveissä ollut sellainen kolmen-viiden päivän täysin hoitamaton sänki. Ei Kaka sinällään huono ole ollut, mutta ei ainakaan pelillisesti millään muotoa MLS:n parhaan palkan arvoinen missään vaiheessa Orlandolle.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1291 : 25.07.2017 klo 22:54:13

Iso kauppa MLS:ssä, kun Orlando hankki Dom Dwyerin Kansasista. Orlandolle oli ylimääräistä allokaatiorahaa kertynyt ja nyt päättivät jysäyttää oikein kunnolla. MLS:n sisäisten siirtojen ennätys rikkoutui todella selvästi, kun Kansas saa varmuudella 400k yleistä allokaatiorahaa ja 500k kohdennettua allokaatiorahaa, lisäksi Dwyerin esitysten perusteella Kansas saattaa saada Orlandolta enintään 700k allokaatiorahaa vielä tulevaisuudessa. Aiempi sisäisten siirtojen ennätys oli 650k allokaatiorahaa, Eddie Johnson (Seattle - DC) ja Kevin Molino (Orlando - Minnesota).

Orlandon kohdalla kysymys on sitten siitä, että onko Cyle Larinista pöydällä joku tarjous, joka on pakko hyväksyä, joten tarvitaan uusi ykköskärki. Vai onko sitten tällä kaudella jo pakko päästä playoffeihin, joten joukkueeseen satsataan oikein kunnolla, kun kausi on lupaavan alun jälkeen kääntynyt luisuksi kohti idän pohjaa.

Dwyer on ollut Kansasissa hyvä maalintekijä, mutta ei sinällään ole koskaan ollut se optimaalinen kärki Peter Vermesin peli-ideaan, vaikka on maalintekotaidollaan ne puutteet onnistunutkin paikkaamaan. Joku uusi kärki Kansasiin noilla masseilla varmasti tulee ja oletettavasti Dwyeria kokonaisvaltaisempi pelaaja, joka istuu paremmin Vermesin kuvioihin.

- - -

Viikonloppuna MLS:n kärki tasoittui, Toronto jäi kotonaan 1-1-tasapeliin Coloradoa vastaan, ja kun New York City voitti Chicagon, niin kolmen kärki on idässä nyt kolmen pisteen sisällä. Dallas on lännen puolelta noussut tuohon koko MLS:n kärkitaistoon, kun flopiksi jo tuomittu dp-kärki Colman onnistui viimeinkin. Colmanin kahdella osumalla vierasvoitto Montrealista ja Dallas nousi 1-1-tasapeliin Salt Lakessa jääneen Kansasin ohi lännen kärkeen. Dallasilla otteluita muutama vielä rästissä, joten ihan tosissaan ovat Supporter Shieldistä vielä taistelemassa.

Los Angelesissa ei ole vieläkään valoa näkyvissä, vaan vierasottelussa New Englandia vastaan hyökkäys onnistui, mutta puolustus romahti taas. New Englandin 4-3-voiton myötä Galaxylle viides perättäinen tappio liigassa ja playoffit alkavat karkaamaan. Huhuissa liikkuu, että Jonathan Dos Santos olisi saapumassa Villarrealista, joten veljekset olisivat taas samassa seurassa. Hyvä pelaaja J. Dos Santos MLS:ään varmasti olisi, mutta kun ei ole keskushyökkääjä, niin tuskin kuitenkaan niitä LA:n ongelmia olisi ratkaisemassa.

Lännen isoista Seattle sen sijaan on taas herännyt vaikean alkukauden jälkeen. San Josea vastaan 3-0-voitto, mikä oli kolmas voitto putkeen ja joukkue alkaa vähitellen vakiinnuttamaan asemiaan playoff-paikoilla.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko, sympTiPS, Cruz Azul, AS Roma


Vastaus #1292 : 27.07.2017 klo 07:59:26

Huhuissa liikkuu, että Jonathan Dos Santos olisi saapumassa Villarrealista, joten veljekset olisivat taas samassa seurassa. Hyvä pelaaja J. Dos Santos MLS:ään varmasti olisi, mutta kun ei ole keskushyökkääjä, niin tuskin kuitenkaan niitä LA:n ongelmia olisi ratkaisemassa.
Medio Tiempon mukaan tämä olisi paketissa ja virallinen julkistus vaan puuttuu. Hinnaksi tiesivät kertoa 4,2 miljoonaa euroa. Siirron toteutumisen puolesta puhuu sekin, että Jonaa myöskin tavoitelleen Américan urheilutoimenjohtaja voihki julkisesti pelaajan pettäneen heidät. Aika nuorenahan Jona näkyy lähtevän Euroopasta ja ainakin keväällä ymmärsin, että miehelle löytyisi edelleen käyttöä Espanjan liigasta. Varmaan mahdollisuus pelata veljen kanssa samassa seurassa oli vaikuttamassa asiaan ja kaipa siellä Galaxyssä on paremmat mahdollisuudet voittaa jotakin, vaikka tällä hetkellä joukkueella heikosti meneekin. Ja saattaapa se palkkapussikin olla parempi, La Ligassa Jona oli kuitenkin ns. pieni kala suuressa lammikossa, mutta MLS:ssä tilanne kääntyy.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1293 : 27.07.2017 klo 19:49:46

Ilmeisesti kuvio menee niin, että Van Damme kuitataan allokaatiorahoilla rivipelaajaksi ja nuorempi dos Santos on sitten se kolmas dp-pelaaja Galaxylle. Tiedä sitten, että onko tuo ollut kuinka pitkään suunnitelmissa, koska kuitenkin aiemmin on kovasti sitä keskushyökkääjää oltu hankkimassa, mutta kun niin Zlatan kuin Gignac ovat osoitautuneet liian isoiksi tai ainakin liian hintaviksi kaloiksi, niin on sittenkin päädytty tällaiseen ratkaisuun.

Zardes oletettavasti sitten isketään loppukaudeksi ykköskärjeksi, kun McBean, McInerney, Jamieson IV tai kukaan muukaan ei ole onnistunut ollenkaan. Zardesilla on raameja keskushyökkääjäksikin, mutta jannu on kyllä viimeistelijänä ollut armoton tuhnu, joten tiedä sitten.

Rowe

van Anholt - Sternes - Van Damme - Cole

JdS - Jones

Allessandrini - GdS - Boateng

Zardes

Tuo kai se Galaxyn ryhmitys sitten jatkossa on, toki Zardesin voisi laittaa vasemmalle Boatengin paikalle, kun laita ehkä kuitenki on luontevampi pelipaikka, mutta kuka sitten pelaisi kärjessä?

Melkoisen sotkun on Galaxy saanut aikaan, eivätkä näyttäisi allokaatiorahat riittämään tilannetta korjaamaan ainakaan tämän kauden osalta. Eikä Onalfo ole näyttänyt sellaisia valmentajakykyjä, että pystyisi saamaan tuloksia aikaan hieman epätasapainoisella joukkueella. Toki epäonneakin on ollut matkassa, kun avaukseen kaavaillut Rodgers (laitapakki) ja Lletget (keskikenttä) ovat joutuneet loukkaantuneina pitkäksi aikaa sivuun, kuten myös keskikentän yleisvaramies Husidic. Noita loukkaantumisia on sitten nyt jouduttu hankinnoilla paikkaamaan. J. dos Santosin saapuessa on sitten käytännössä kaikki muut ongelmakohdat kuitattu, mutta keskushyökkääjää joukkue on vajaa, eikä tuollaiseen sitten pelimerkkejä enää ole ja tuskin kaupoillakaan enää pystyy hankkimaan.
« Viimeksi muokattu: 27.07.2017 klo 19:52:46 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1294 : 27.07.2017 klo 20:41:06

Kappas, hieman turhaksi meni tuo yllä oleva, kun Los Angelesissa päädyttiin koviin ratkaisuihin ja Onalfolle pistettiin monoa persuksiin. Tällä kaudellakin halutaan sitten vielä yrittää ihan tosissaan kovista sijoituksista.

Mitenkään uusille linjoille ei lähdetty, vaan sieltä kaivettiin Sigi Schmid uusvanhaksi päävalmentajaksi. Schmid on legenda ja saavutukset USA:n jalkapallossa kiistattomia, mutta aika väsähtäneeltä ja kaavoihin kangistuneelta vaikutti Seattlessa viime kaudella ennen potkujaan. Löytyisikö vielä kuitenkin kipinä ja Schmid saisi Galaxyn taistelemaan. Schmid ottaa valmennusvastuun välittömästi ja sopimus kattaa tämän kauden lopun sekä ensi kauden. Ensimmäinen peli on jo hyvin mielenkiintoinen, kun Seattle saapuu sunnuntaiaamuna Suomen aikaa kylään Los Angelesiin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1295 : 27.07.2017 klo 21:21:55

Los Angeles FC näki sitten tilaisuutensa tulleen, kun Galaxy ilmoitti Onalfon potkuista ja Schmidin nimittämisestä päävalmentajaksi, vastine tuli vain hetkeä myöhemmin.

Bob Bradley on LAFC:n ensimmäinen päävalmentaja.

https://twitter.com/LAFC/status/890628052463501312
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1296 : 28.07.2017 klo 00:43:16

Ja vielä viimeisimmät jutut Los Angelesin tilanteesta. Kun Chicariton hankkimisesta LAFC:n aloituspommiksi ei tullut mitään, vaan jannu meni West Hamiin, niin uusi ykköskohde löytyy liigan sisältä, Michael Bradley... Valmentajan poika pitäisi nyt saada Torontosta Los Angelesiin. Saa nähdä miten käy, tuskin juuri nyt mitään, mutta MLS-kauden pättyttyä voi Torontoa treidi hyvillä ehdoilla kiinnostaakin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1297 : 28.07.2017 klo 21:08:23

Galaxy vahvisti Jonathan dos Santosin siirron Villarrealista. Dos Santos on designated player, mutta muuten sopimuksen yksityiskohtia ei julkistettu. Siirtosumma ilmeisesti viiden miljoonan dollarin luokkaa.

New York Red Bulls vahvisti hyökkäystään Lech Poznanista saapuvalla Norjan junnumaajoukkueissa aikanaan esiintyneellä Muhamed Keitalla.

New England puolestaan hankki puolustukseen ranskalaisen Claude Dielnan Sheffield Wednesdaysta. Dielna saattaa olla designated player, tosin New Englandilla on myös tarpeeksi allokaatiorahaa hankinnan hoitamiseen, joten status ratkeaa vasta myöhemmin, kun Revs ilmeisesti kaavailee joukkueeseen vielä muitakin hankintoja kesän ikkunassa.

Orlando on hylännyt Besiktasin tarjouksen Cyle Larinista, mutta oletettavasti Larinista odotellaan kesän aikana vielä isompia tarjouksia ja myynti taitaa olla kuitenkin lähellä, kun seura hankki jo Dwyerin hyökkäykseen.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1298 : 28.07.2017 klo 23:09:54

Mainintaan nyt tässä, että CBC:ltä tulee lähiaikoina ulos 21 Thunder, jalkapalloaiheinen draamasarja kuvitteellisesta montrealilaisesta jalkapalloakatemiasta.

http://www.tv-eh.com/2017/07/28/montreal-set-soccer-drama-21-thunder-scores-on-cbcs-summer-schedule/

Hyvin vahvasti kuulostaa samankaltaiselta kuin Dream Teamin ensimmäiset kaudet.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1299 : 30.07.2017 klo 18:54:32

Kärki on tällä kierroksella taas MLS:ssä tasoittunut, kun sekä Dallas että Chicago ovat ottelunsa hävinneet. Sunnuntain ainoassa ottelussa Toronto isännöi New York Cityä ja panokset ovat kovat. Toronto voisi Chicagon kompasteltua repiä taas kärjessä eroa, mutta toisaalta NYC nousisi voitolla idän ja koko MLS:n kärkeen.

Idässä noiden kärkipelien ja kärkijoukkueiden yskähtelyiden ansiosta ovat New York RB ja Atlanta kirineet kärjen lähes kiinni. Kaksikko on tällä hetkellä MLS:n kuntopuntarin kärjessä. NYRB voitti Montrealin maalein 4-0 ja on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Atlantalle viikonloppuna pettymys, kun neljän perättäisen voiton jälkeen joutuivat tyytymään 1-1-tasapeliin Orlandon kanssa, tuokin pelastui vasta lisäajalla Villalban osuttua jälleen.

Dallasilta melkoisen käsittämätön romahdus kotonaan Vancouveria vastaan, lukemat 0-4. Toki Gruezon punainen tunnin kohdalla auttoi vieraita maalilukujen kasvattamisessa, mutta oli ottelu jo tuossa vaiheessa 0-2.

Kansas nousi lännen kärkeen Dallasin ohi 3-2-kotivoitolla Chicagoa vastaan. Ei Dwyerin kauppaaminen ainakaan ensimmäisessä ottelussa hyökkäyspelissä näkynyt, vaan tehoja löytyi. Chicagolla useimmiten vaihdosta aloittava Accam on viime aikoina paukutellut maaleja, vaikka Nikolicin peli ei tällä hetkellä kulje. Chicagon puolustus on vaan alkanut näyttää kentällä samalta kuin paperilla eli ei riitä. Accam muuten ilmeisesti haluaisi siirron, kun Chicagossa ei hieman omituisesti mahdu avaukseen Solignacin ja De Leeuwin takaa ja kovaa kiinnostusta on Euroopasta ollut.

Schmidin debyytti Galaxyn ruorissa ei ollut siitä seksikkäimmästä päästä, maaliton tasapeli Seattlea vastaan. Vähän sellainen tulos, että kelpasi kuitenkin molemmille, vaikkei mikään optimaalinenkaan ollut, kun Galaxy sai sentään viiden ottelun tappioputken poikki ja Seattlellekin piste Los Angelesista oli ihan kelvollinen suoritus.

MLS:n jumbofinaali Minnesotassa kertoi sitten tylyä kieltään siitä, että mikä on MLS:n tämän hetken huonoin joukkue. Ja se ei hieman yllättäen ole Minnesota, joka latoi tauluun 4-0-lukemat. DC:n meno on aika surullista tällä hetkellä, seitsemäs tappio putkeen, paikka liigan pohjalla ja esitykset menevät vaan koko ajan huonompaan suuntaan. Olisikohan Olsenin pitkä taival seuran luotsina tulossa päätökseensä.

 
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 97
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa