FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.12.2018 klo 12:17:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 70
 
Kirjoittaja Aihe: MLS (ja muut USA:n sekä Kanadan sarjat) 2013-14-15-16-17-18  (Luettu 206726 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pakkomakko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Philadelphia Eagles


Vastaus #1450 : 22.02.2018 klo 04:25:11

Montrealille 5-0 häviö harjoitusottelussa Philadelphia Unionia vastaan ja Raitalalle 90min. Ei voi lupailla kovinkaan ruusuista kautta näillä näkymin. Onneksi sentään kotiavauksen pääsen näkemään paikan päällä 17.3.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1451 : 23.02.2018 klo 23:42:16

Se on noin viikko MLS-kauden alkuun ja Montrealin porukka näyttää suunnilleen puolivalmiilta. Mutta kaipa sitä sitten kauden mittaan päivitetään, kun käy selväksi, ettei tuo riitä mihinkään... New England toinen jengi, joka näyttää siltä, ettei ketään edes kiinnosta, että onko joukkue kilpailukykyinen vai ei.

Idän tilannetta jos tällä hetkellä pohtii, niin hallitseva mestari Toronto on pysynyt yhtä vahvana tai jopa vahvistunut, Atlanta on jatkanut kovaa satsaamistaan ja on jo hyvän debyyttikauden jälkeen taas lähempänä kärkeä. New York City ei ole lopulta hirveästi vahvistunut, mutta ei heikentynytkään ja on siinä kärjen tuntumassa. Orlando on ainakin paperilla vahvistunut todella paljon, jos tuo näkyy myös kentälläkin, niin on lähellä kärkipäätä.

Chicago on aika ennallaan ylemmän keskikastin porukkana, New York RB samaten hakemassa playoff-paikkaa. Columbus on muuttunut viime kaudesta, mutta pitäisi kuitenkin olla ihan pätevä joukkue. Kuitenkin ennakkoarvailuissa, sainoisin että jäävät playoffien ulkopuolelle, kuten myös Philadelphia, joka on satsannut joukkueeseen, mutta kovin epätasaiselta tuo edelleen näyttää. DC on se jokerikortti tälle kaudelle, erittäin paljon nuoria pelaajia, sekä kiinnostavia hankintoja, kun seura siirtyy uudelle stadionille, voi olla onnistuminen tai floppi. Veikataan kuitenkin, että jää kuuden parhaan ulkopuolelle.

Ja New Englandista sekä Montrealista ei tarvitse playoff-sijoitusten yhteydessä keskustella...

Toronto
Atlanta
- - -
New York City
Orlando
- - -
Chicago
New York RB
- - -
Columbus
DC
Philadelphia
- - -
Montreal
New England
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1452 : 24.02.2018 klo 22:14:24

Orlando kauppasi Lamine Sanen saapumisen jälkeen ylimääräiseksi jääneen toppari Jose Ajan Vancouveriin. Orlando saa heti 125k kohdennettua allokaatiorahaa ja mahdollisesti enintään 300k lisää seuraavien kolmen vuoden aikana riippuen ehdollisten pykälien täyttymisestä, lisäksi Orlando saa siivun siirtokorvauksesta, jos Aja myydään MLS:n ulkopuolelle. Ja jos Aja on Vancouverin riveissä vielä kaudella 2020 saa Orlando Vancouverin toisen kierroksen varausoikeuden 2021 SuperDraftiin.

Mahdollisesti Ajan siirto pohjustaa Tim Parkerin myymistä. Parker on ollut tyytymätön sopimukseensa, eivätkä neuvottelut Vancouverin kanssa ole edenneet, joten toppari on pyytänyt siirtoa. Huhujen mukaan Vancouver haluaisi Parkerista noin miljoonan verran allokaatiorahaa, mikä luultavasti on se syy, ettei siirto ole ainakaan toistaiseksi tapahtunut. Dallas sai samanikäisestä, mutta hieman meritoituneemmasta, Walker Zimmermanista lopulta 900k, joten epätodennäköistä on, että kukaan Parkerista miljoonaa maksaisi. Mutta kiinnostuneita seuroja on runsaasti, jos Vancouver pyyntihintaansa laskee.

Parkerin vaihtuminen Ajaan kyllä lähtökohtaisesti heikentäisi Vancouverin toppariosastoa. Toki Ajaa on pidetty erittäin lupaavana kaverina, eikä ikääkän ole hirveästi, mutta ainakaan Orlandossa tuosta lupaavudesta ei juuri mitään näkynyt ja jannu oli melkoinen hasardi aina kentällä ollessaan.

- - -

Toppariosastolla tapahtnee myös jossain muuallakin, kun Molden luotsi Ole Gunnar Solskjaer on vahvistanut, että nimeämätön MLS-seura on tehnyt Ruben Gabrielsenistä niin hyvän tarjouksen, että se oli pakko hyväksyä...

- - -

Ja Seattlessa sitten kova isku, kun Jordan Morrisin kausi taitaa olla ohi, ristisiteet polvesta hajalla ja vähintään puoli vuotta huilia, optimaalisessa tapauksessa ehtii vielä loppukaudesta pelikuntoon, mutta todennäköisesti ei. Morrisin tulokaskausi oli hyvä, mutta jo viime kausi oli jo pahasti loukkaantumisten sotkema ja nyt sitten tämä kausi menee luultavasti täysin ohi.

Morrisinkin urakulku on ollut mielenkiintoinen, kun jannu pysyi yliopistossa loppuun asti, vaikka olisi saanut sopimuksen MLS:ään tai Eurooppaankin kovaan seuraan jo aiemmin, nousi kuitenkin jo yliopistoaikoina maajoukkueeseen ja sai tietynlaisen kultapojan statuksen, mikä on sittemmin karissut, kun maajoukkueen sisältä on tullut kovaa julkista kritiikkiä Morrisin ammattimaisuuden puutteesta.  Tiedä sitten onko tuota ammattimaisuuden puutetta takana nykyisessä loukkaantumiskierteessä ja jos tuo pitää paikkaansa, niin miten hyvin sitten tästä loukkaantumisesta palaa.
« Viimeksi muokattu: 24.02.2018 klo 22:40:54 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1453 : 27.02.2018 klo 23:52:15

Siellä tipahti taas jossain mämmiropponen lattialle, niin suuria yllätyksiä tänään yhdysvaltalaisessa jalkapallossa; NASL ilmoitti virallisesti että kausi 2018 jää pelaamatta ja Minnesota osti Vadim Demidovin ulos sopimuksestaan.

Asioita joista kummankin olisi pitänyt tapahtua paljon aiemmin. NASL jatkaa edelleen oikeusprosessiaan US Socceria vastaan toisen sarjatason statuksen menettämisestään, mutta tuokaan ei ole lupaavasti edennyt ja seurojakin jotka tuota tukevat on enää kolme mukana, NY Cosmos, Miami FC ja Jacksonville Armada, muut ovat loikanneet jo uponneesta laivasta. Tuo kolmikko pelaa tulevalla kaudella amatöörisarjoissa, tilapäisesti sanotaan nyt... Jacksonvillenkin kohdalla on NASL:n suhteen vähän niin ja näin, kun omistaja on pyöritellyt omaa Division Zero -projektia, mikä olisi täysin muista riippumaton sarja, ei US Soccerin, CONCACAFin tai FIFA:nkaan alainen. Onnistumismahdollisuuksia vaikea arvailla...

San Diegon seura, San Diego 1904, jonka piti liittyä NASL:iin täksi kaudeksi, ilmoitti että pelaavat USL:ssä 2019 alkaen. Omistajistosta löytyy kovaa aktiivipelaajaa, Eden Hazard, Demba Ba, Yohan Cabaye, Moussa Sow... Saa nähdä millä aikataululla omistajaporukasta joku tai jotkut saapuvat seuraa edustamaan.
« Viimeksi muokattu: 27.02.2018 klo 23:57:23 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1454 : 28.02.2018 klo 23:11:46

Ezequiel Barco aloittaa MLS-uransa sairauslomalla, reisivamma pitää sivussa kentiltä kuukaudesta puoleentoista, joten Atlantan ison hankinnan debyytti nähdään vasta huhtikuussa.

Tsekin maajoukkueessa jonkin verran esiintynyt keskikenttäpelaaja Borek Dockal saapui Kiinasta lainalle Philadelphiaan designated player -tasoisessa siirrossa. Philadelphia myöskin on maksanut David Accamin rivipelaajaksi allokaatiorahalla, joten seuralla on vielä yksi dp-paikka Dockalin ja Alejandro Bedoyan lisäksi käytettävissä. Philadelphialta kyllä positiivinen talvi, ainakin sen suhteen, että viimeinkin ovat valmiita käyttämään rahaa, riittäkö se sitten pelillisesti paljon mihinkään, kun kilpailu idässä on kovaa...

Chicago hankki Vancouverista keskikenttäpelaaja Tony Tchanin 150k:lla kohdennettua allokaatiorahaa. Suht edullisesti Chicago Tchanin sai, kun Vancouver edelleenkin rakentaa joukkuettaan tulevaa kautta varten, eikä Tchani noissa kuvioissa ollut niin korkealla. Ei Tchani toki mikään messias ole Chicagollekaan, ihan hyvä rotaatiopelaaja, jolta on odotettu enemmänkin, mutta ne vahvuudet jäävät kuitenkin enemmän fyysiselle puolelle eikä taidollisesti tarjoa tarpeeksi keskikentälle, että pystyisi MLS:ssä ykkösavauksen pelaajaksi nousemaan.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1455 : 01.03.2018 klo 22:27:00

MLS käynnistyy viikonloppuna ja tänään on päivä, kun joukkue pitää saada sääntöjen mukaiseksi eli pelaajamäärän pitää mahtua kiintiöiden sisään ja ulkomaalaispelaajille täytyy olla ulkomaalaispaikat hankittuna, joten jotain liikennettä tänään tapahtunee, kun kaikilla seuroilla ei näyttäisi ulkomaalaispaikkoja olevan tarpeeksi. Lisäksi sitten jämäpelaajia lähetettäneen lainalle USL:n farmijengeihin. Saa nähdä tapahtuisiko joku ihan oikea pelaajakauppakin...

Ulkomaalaispaikkojen hinta näyttäisi nousseen oikein kunnolla, NYC maksoi toistaiseksi korkeimman hinnan, kun osti Philadelphialta ulkomaalaispaikan täksi kaudeksi 175k:lla allokaatiorahaa. Viime kaudella hinnat olivat 50k-75k ja tämän talven siirtoikkunan alussakin paikat liikkuivat huomattavasti halvemmalla, mutta NYC odotti paikan hankintaa viime hetkiin ja sai sitten maksaa aika tuntuvasti siitä. Voi olla, että tänään nähdään vielä korkeampia hintoja, kun noita paikkoja kuitenkin liikkunee vielä.

- - -

Itäistä konferenssia tuli jo ennakoitua, kun on tällä kaudella huomattavasti selkeämmän oloinen asetelmiltaan. Länsi vaikuttaa hyvin arvoitukselliselta ja voimasuhteiltaan tasaisemmalta. Colorado ja Minnesota olivat viime kaudella huonoja eivätkä vaikuttaisi vahvistuneen juurikaan, joten jatkanevat lännen pohjalla playoffien ulkopuolella. San Jose meni viime kaudella aika onnekkaasti playoffeihin, joukkue ei vaikuttaisi parantuneen ja toista tuurikautta tuskin tulee, joten jäänee sinne Coloradon ja Minnesotan seuraan pohjalle.

Muut yhdeksän lännen porukkaa sitten taistelevat playoff-paikoista, eikä oikeastaan yksikään vaikuta täysin saletilta. Portlandia pitäisin suurimpana suosikkina lännessä, viime kaudella olivat lännen runkosarjaykkönen huomattavista loukkaantumisongelmista huolimatta, jos joukkue pysyy paremmin kunnossa, niin vahva kausi tulossa taas. Kansas vaikuttaisi jälleen vahvalta, paremmalta kuin viime kaudella ja jos hyökkäyksestä löytyy tehoja säestämään vahvaa puolustusta on SKC lännen kärkipäässä.

Seattle on kahdesti perättäin edennyt finaaleihin, voittikin sen ensimmäisen, mutta missään vaiheessa joukkue ei ole ollut täysin vakuuttava. Talvi ei ole ollut optimaalinen, kun Morris loukkaantui eikä siirtopuolellakaan ole mitään merkittävää tapahtunut, eiköhän Seattle playoff-paikan hoida, mutta menestys jäänee viime vuosia laihemmaksi. LA Galaxy romahti viime kaudella liigan pohjalle ja odotetusti korjausliikkeitä on tehty runsaasti. Hieman yllättäen Sigi Schmid sai jatkaa valmennuksessa ja on kyllä kysymysmerkki nykyään, kuten sekin että pystyykö paperilla ihan vahva, mutta voimakkaasti muuttunut porukka löytämään yhteisen sävelen nopeasti. Ei Galaxyn kuitenkaan pitäisi enää lännen pohjataistelussa tällä kaudella kuitenkaan olla.

Los Angelesin uusi seura FC on sitten myöskin arvoitus, nimekkäitä hankintoja on tehty, mutta materiaali on hyvin kapea. On tuossa paljon hyvää ja edellytyksiä taisteluun playoff-paikasta, mutta jos jotain loukkaantumissumaa tulee, niin joukkue lienee suurissa ongelmissa ja kauden mittaan voi väsymystä tulla, tosin kesällä ilmeisesti tulee myös lisähankintoja. Houstonilla on jännittävä nuori joukkue, hyökkäys on positiivinen, puolustus ei niin vakuuttava, mutta odotukset ovat, että Houston jatkaa positiivista suuntaansa ja etenee tälläkin kaudella playoffeihin.

Dallas on erittäin arvoituksellinen porukka tällä hetkellä, viime kauden romahdus tuli täysin yllättäen ja talvella on tehty jonkin verran korjausliikkeittä, mutta merkittävästi joukkue ei ole kuitenkaan muuttunut. Oliko sitten viime kauden alisuorittaminen ohi menevä juttu vai jatkuuko heikko meno, kauden alku on erittäin tärkeä käännöstä ajatellen, putoaminen Mestarien liigasta panamalaisia vastaan ei nyt sinällään uutta alkua auttanut. Salt Lakessa meno muuttui kesken viime kauden ja joukkuen nousi pohjalta taistelemaan vielä playoff-paikasta loppukaudesta, mutta aivan ei riittänyt. Veteraanit Rimando ja Beckerman jatkavat edelleen ottelumääriensä kasvattamista, mutta muuten RSL on onnistunut tekemään onnistuneita muutoksia ikääntymään päässeeseen joukkueeseen ja tulevaisuus näyttää taas paremmalta, mutta riittääkö se tällä kaudella?

Vancouverissa ykköstoppari pyytää siirtoa, jota ei ole ainakaan vielä tapahtunut ja muutenkin joukkueen tilanne näyttää erikoiselta vahvan viime kauden jälkeen. Kei Kamara oli hieman outo hankinta, eikä muutenkaan talven siirrot ole joukkuetta tuntuneet vahvistavan, todennäköisesti kuitenkin mukana lännen oletettavasti tasaisessa taistelussa playoff-paikoista.

Portland
Kansas
- - - -
Seattle
Houston
- - - -
LA Galaxy
Dallas
LAFC
Salt Lake
Vancouver
- - - -
San Jose
Minnesota
Colorado

Ehkä länsi jotenkin tuohon tapaan tai sitten vähän eri, hyvinkin arvoitukselliselta konferenssilta tällä kaudella vaikuttaa.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1456 : 02.03.2018 klo 19:04:46

Vancouver hankki keskikenttäpelaaja Jordon Mutchin koko kauden kestävällä lainasopimuksella Crystal Palacesta. Aika laskusuuntainen on Mutchin ura viime vuodet ollut, 2013-14 Valioliigaa Cardiffissa oli se uran paras kausi, mutta sen jälkeen on mennyt tasaisesti alaspäin ja tällä kaudella ovat minuutit Palacessa jääneet nolliin. Kymmenen vuotta on Mutchillekin ehtinyt kokemusta kertymään, kun debytoi Birminghamissa jo 16-vuotiaana 2008.

Väärä treenaaminen, yhdistettynä nopeaan pituuskasvuun, teini-ikäisenä taitaa olla paljolti Mutchin uran ongelmien takana. Jalkojen rasitusvammoja jouduttiin korjaamaan leikkauksella jo nuorena ja aika säännöllisesti Mutch on erilaisten jalkavaivojen takia urallaan joutunut sivussa olemaan.

- - -

DC hankki Portlandilta ulkomaalaispaikan kaudelle 2018 hintaan 100k allokaatiorahaa ja ulkomaalaispaikka kaudelle 2019. DC kauppasi jo aiemmin talvella ulkomaalaispaikan NYC:lle Frederic Brillantin hankinnan yhteydessä, mutta joutuivat sitten kuitenkin hankkimaan loppuhetkillä yhden lisää ja hinta oli aika kova.

Orlandolla on puolustuksessa loukkaantumisongelmia kauden alla, joten seura poimi vapaana olleen Chris Schulerin täydentämään toppariosastoa. Hyvä hätähankinta, jos Schuler on tällä hetkellä pelikunnossa, kyseessä kuitenkin terveenä ollessaan ihan hyvä MLS-tason toppari, mutta tullut kuitenkin tunnetummaksi vesijumppaajana ja muiden kuntoutumiskeinojen jatkuvana harrastajana. Schulerista olisi voinut tulla todella hyväkin pelaaja, mutta kun kahdeksan vuoden aikana on kertynyt alle sata MLS-ottelua, monien isojen ja lukuisten pienempien loukkaantumisten takia, niin paljon mitään ei jannun varaan voi laskea.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 22:46:28 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1457 : 02.03.2018 klo 23:42:24

Jopas lähti sitten tapahtumaan. Tim Parker pääsi viimein pois Vancouverista ja siirtyi New York RB:n riveihin vaihdossa Felipeen, puoleen miljoonaan allokaatiorahaa sekä ulkomaalaispaikkaan. Lisäksi Vancouver saa osan tulevasta siirtokorvauksesta, jos Parker myydään MLS:n ulkopuolelle. Sanoisin että Vancouver sai kyllä Parkerista erittäin hyvän korvauksen. Felipekin on kuitenkin vasta 27-vuotias ja kokemusta lähes 200:n MLS-ottelun verran.

NYRB haluaa nuorista yhdysvaltalaispelaajista koostuvan rungon seuralle ja ovat sitten kokeneita pelaajia olleet valmiita pistämään sivuun tuon saadakseen. Nyt on sitten omien kasvattien Tyler Adamsin, Sean Davisin ja Alex Muylin lisäksi Orlandosta haettu Tommy Redding sekä Parker luomassa tuota runkoa.

Minnesota vapautti Simon Dawkinsin, vajaat kaksi viikkoa sen jälkeen kun poimivat vapautuksen San Josesta jälkeen. Oli kyllä alkuunkin kovin tarpeettomalta tuntunut hankinta ja tajusivat sen sitten Minnesotassakin nopeasti. Dawkinsin 800k kaudessa sopimus jää nyt sitten MLS:lle, ellei joku muu seura ole niin hölmö, että poimisivat, mutta se on äärimmäisen epätodennäköistä, ei tuolta montaa, jos yhtäkään, Minnesotaa enemmän koheltavaa organisaatiota kyllä löydy. Dawkinsin MLS-ura on luultavasti taputeltu ja liiga yrittänee kaupitella pelaajaa muualle lainasopimuksella, missä MLS maksaa enimmän osan palkasta, että saavat edes vähän jannun nykytasoon verrattuna järjettömän kovaa palkkaa kuitattua.

Salt Lake vapautti Yura Movsisyanin sopimuksestaan ja seuralla on nyt yksi designated player -paikka käytettävissään. Movsisyan oli iso pettymys paluussaan Salt Lakeen ja seura yritti kaupitella hyökkääjää pitkin talvea, mutta kun ei minnekään kelvannut kovalla palkallaan, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi vapauttaminen. Movsisyan jää MLS:n sopimuspelajaaksi Dawkinsin tavoin, tosin Movsisyanilla on vielä toiveita jatkosta MLS:ssä, kun joku seura voi poimiakin, jos MLS maksaa suurimman osan palkasta.
lased

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Guillaume Hoarau


Vastaus #1458 : 03.03.2018 klo 14:42:57

Kiitos näistä raporteista. Tulee aina luettua. Mistäs näitä matseja nyt parhaiten näkee?
gem16

Poissa Poissa


Vastaus #1459 : 03.03.2018 klo 16:05:32

Kiitos näistä raporteista. Tulee aina luettua. Mistäs näitä matseja nyt parhaiten näkee?
- Veikkaus TV näyttää aika hyvin matseja
- Eurosport 2 sekä silloin tällöin Eurosport 1
- Ja toki kaikista peleistä löytyy melkeinpä streamit..
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1460 : 03.03.2018 klo 20:59:22

Higuain teki sitten MLS-kauden ensimmäisen maalin ja siirsi Columbuksen johtoon Torontossa juuri ennen taukoa. Arturin komea puolenvaihto ja Valenzuelalta hieno keskitys päätyrajalta vaikeaan palloon, Higuain vapaana boksissa ja hyvä viimeistely.

Columbus on ollut pirteämpi joukkue avausjaksolla, muutama muukin hyvä hyökkäys ja tekopaikka kuitenkin avausjaksolla ollut. Toronto on ollut yllättävän passiivinen, prässi on olematonta ja esitys kaiken kaikkiaan kovin vaisu. Hetkittäin saivat pyöritysjaksoja Columbuksen maalin lähellä, lähinnä Columbuksen toppareiden virheistä, mutta kunnon paikkoja ei noistakaan syntynyt. Tauon jälkeen luultavasti hallitseva mestari kovemmalla asenteella liikkeellä, toki viikon CL-peli saattaa painaa.

- - -

Zardes pääsi heti toisen jakson alkuun pistämään pallon maaliin Santosin hienosta syötöstä ja 0-2 jäivät sitten loppulukemiksikin, kun Toronto oli kovin vaisu läpi ottelun. Toki niitä paikkoja 0-2-tilanteessa alkoi syntyä, mutta ei vaan mennyt, Giovinco tolpan sisäreunaan, Aketxe ylärimaan, Altidore pisti läpiajosta ohi maalin.

Berhalter on selkeästi katsellut Guardiolan joukkueiden pelejä videolta ja päivittänyt Columbuksen pelaamista siihen suuntaan. Kovin pitkään vielä kahden maalin johtoasemassakin Columbus lähti aina lyhyellä maalipotkuista ja palloa pelattiin rohkeasti alhaalla paineen alla. Ei tuo sitten ihan aina onnistunut, vaan Altidoren läpiajokin tuli suoraan alakerran harhasyötöstä ja muutaman kerran lyhyellä lähtemisen jälkeen jouduttiin roiskaisemaan pallo rajoista yli paineen alla.

Columbus tullee pelaamaan viihdyttävää jalkapalloa tällä kaudella, kuten ovat Berhalterin alaisuudessa yleensäkin pelanneet. Onnistumisia tullee, kuten tänään, mutta voisi kyllä veikata, että joukkue tulee myös päästämään paljon maaleja, ja usein helppojen puolustuspään virheiden seurauksena, koska ei tuo materiaali ihan tuollaista pelaamista varten ole luotu.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2018 klo 22:12:11 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1461 : 03.03.2018 klo 23:12:01

Ei se Atlantankaan kausi lähde optimaalisesti käyntiin, kun Houston on ollut alussa selkeästi vahvempi ja johtaa vartin jälkeen 1-0.

Gonzalez Pirez on ollut Atlantan puolustuksessa viennissä. Viiden minuutin kohdalla syntyneessä johtomaalissa Elis vei helposti tilanteen Gonzalez Pireziä vastaan ja tarjoili Wengerille tyhjän maalin. Hetkeä myöhemmin sitten samalta kaverilta pallonmenetys alimpana pelaajana, mutta Guzan torjui Manotasin laukauksen.

Senderos 2-0, pusku kulmapotkusta

Kulmapotkukin seurasi, kun Guzan torjui yksinäiseen vastahyökkäykseen päässeen Manotasin laukauksen. Atlantan linja on puolessa kentässä, ja kun Gonzalez Pirez - Larentowicz on varmaan maailman hitain topparipari, niin ongelmia tulee Houstonin kaltaista vahvaa vastahyökkäysjoukkuetta vastaan jatkuvasti. Manotas ja Elis erittäin juoksvoimaisina pelaajina saavat nauttia...

Manotas 3-0

Tästähän tuli erikoinen näytös...

Ja kun mikään ei Atlantalta onnistu, niin mikään ei onnistu. Almironilta melkein destro-tasoinen moka tyhjän maalin edessä, oikealla jalalla olisi ollut tap-in, mutta kun piti väkisin vasurilla yrittää, niin ohihan se meni.

Gonzalez Pirezin painajainen päättyi sitten alaselän/lonkan vammaan ja vaihtoon... Tiedä sitten oliko jo jotain vaivaa pohjalla, sen verran kaukana tavanomaisesta tasostaan tänään oli.

Guzan on muutaman Houstonin maalin estänyt, mutta nyt tuli sitten virhe, kun sivuvaparista nyrkkeili pallon suoraan Cerenille, joka laittaa 4-0.

Se oli heti alkuun varmasti yksi kauden MLS:n erikoisimmista jaksoista, kun Houston teurasti Atlantan. Olisi Atlanta voinut paikoistaan parikin maalia tehdä, mutta Houstonkillakin oli hyviä paikkoja jopa tuplamäärään maaleja.

Ehkä siinä oli muille joukkueille oppia, että Houstonia vastaan ei kannata lähteä silmittömästi hyökkäämään, kun Dynamo sitten kuittaa vastahyökkäyksistä ja niistä seuranneista erikoistilanteista maaleja. Elis-Manotas-kaksikko näyttää Houstonin hyökkäyksessä todella kovalta, kun nuoret kaverit näyttävät ottaneen askelta eteenpäin viime kaudesta, jolloin olivat jo hyviä.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2018 klo 23:53:33 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1462 : 04.03.2018 klo 11:22:17

New England aloitti kautensa kahdella ulosajolla ja 2-0-vierastappiolla Philadelphialle. Toppari Delamea Mlinar repi läpi karkaamassa olleen Sapongin nurin reilun parikympin jälkeen ja suora punainen. Neljäs kerta viimeiseen kahdeksaan MLS-otteluun, kun New England joutuu jo avausjaksolla alivoimalle.

Philadelphian 18-vuotias Anthony Fontana teki maalin ensimmäisessä MLS-ottelussaan päästyään avausjakson lopulla läheltä tyrkkäämään pallon sisään. Sapong ratkaisi ottelun toisella jaksolla 2-0-maalilla ja lopussa vielä NE:n toinenkin avauksen toppari Dielna ajettiin ulos, toinen keltainen vaarallisen hyökkäyksen pysäyttämisestä. NE:llä on sitten seuraavaan otteluun molemmat ykkösavauksen topparit pelikiellossa.

Orlandossakin oli melkoinen hulinapeli, kun pahoissa loukkaantumisongelmissa kauteen joutunut kotijoukkue kohtasi DC:n. Bendik torjui Mattocksin rankkarin, mutta DC kuitenkin siirtyi Asadin vapaapotkumaalilla avausjaksolla johtoon. Orlandon PC otti avausjakson lopulla vielä punaisen lyötyään Asadia päähän pallontavoittelutilanteessa. Ottelun lisäajalla Orlando tuli kuitenkin tasoihin, kun Stefano osui MLS-debyytissään Spectorin ja Meramin esityöstä. Lopputulos 1-1.

Dallas ja Salt Lake tasasivat myös pisteet maalein 1-1. Nihkeä oli MLS-kaudenkin avaus Dallasilta. Salt Lake johti pitkään Platan osumalla, mutta toppari Marcelo Silva käänsi lopussa keskityksen omiin.

Hoesen osui kahdesti, Qazaishwili syötti molemmat ja teki itse yhden, kun San Jose voitti Minnesotan maalein 3-2. San Jose iski hieman ennen puolen tunnin täyttymistä kaksi nopeaan tahtiin ja kolmannen tunnin tietämillä, eikä Minnesotasta näyttänyt olevan kunnon vastusta. SJ kuitenkin lopussa passivoitui ja Minnesota tuli vielä viimeisen kympin aikana Molinon osumilla maalin päähän. Schüllerille Minnesotan keskikentällä täydet minuutit ja maalisyöttö Molinon jälkimmäiseen osumaan.

- - - -

LA Galaxy nosti 15-vuotiaan superlupauksen Efrain Alvarezin ykkösjoukkueeseen. Keskikentällä on aika tunku, joten Alvarez todennäköisesti kuitenkin enemmän pelaa USL:n puolella, mutta on sitten ykkösjoukkueen treeneissä kuitenkin. Alvarezkin on niitä pelaajia, joista USA ja Meksiko taistelevat, tosin jannu on jo pidempään ollut aika selvästi menossa Meksikon riveihin. Sen verran nuoresta pelaajasta tosin kyse, että huippulupaavudesta huolimatta ei ole takeita vielä mistään.
« Viimeksi muokattu: 04.03.2018 klo 22:35:27 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1463 : 05.03.2018 klo 01:22:03

Diego Rossi teki Los Angeles FC:n historian ensimmäisen maalin kilpailuottelussa. Yllättävän helposti Carlos Velan syöttö teki tilaa Seattlen puolustuksen keskelle, Rossilla oli sekä aikaa että tilaa laukoa ja lähtikin sitten komea veto. Seattle avausjaksoa on kotonaan selkeästi hallinnut, mutta tuhnuiluksi jäi ja LAFC johtaa avausjakson jälkeen 1-0.

Seattlella on hyökkäyspään materiaalin suhteen kyllä ongelmia, kun Morris joutui koko kaudeksi sivuun. Dempsey täyttää 35 ihan kohta, eikä pysty joka peliä pelaamaan. Nyt pelasi viikolla Mestarien liigassa ja tänään kokoonpanon ulkopuolella. Syvyys ei vaan riitä, Shipp ja Wingo ovat ihan kelvollisia rotaatiokavereita hyökkäyksen laidoille, mutta liikaa tulee nykytilanteessa kyllä vastuuta, jos ei hankintaa tapahdu. Lodeiro on hyvä ja Bruinkin menettelee ykköshyökkääjästä, jos taustatuki riittää, mikä ei tällä hetkellä tapahdu. Aivan liian vähän hyviä pelikuntoisia hyökkäyspään pelaajia Seattlella tällä hetkellä on.
Dimes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, LCFC


Vastaus #1464 : 05.03.2018 klo 01:52:19

Nyt myllytetään LAFC:n päädyssä jo siihen malliin että ihme ja kumma, jos kohta ei helähdä. Wolff Eikrem taisi saada oman chantin kotiyleisöltä, jos en väärin kuullut, kun laukoi vaparin sivuverkkoon :)
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1465 : 05.03.2018 klo 17:01:16

LAFC kesti Seattlen vyörytyksen ja aloitti MLS-taipaleensa hienolla 1-0-vierasvoitolla. Seattlen entinen kakkosveskari Miller oli LAFC:n maalilla erittäin hyvä, kun ajoittain tehtävää oli paljonkin. Seattlelta puuttuu tällä hetkellä hyökkäysvoimaa, peli oli kyllä melkein täysin hallussa, mutta maalit jäivät tekemättä. Toppari Alfaro ajettiin Seattlelta vielä loppupuolella kahdella keltaisella ulos.

Los Angelesissa oli voitokas päivä, kun uudistunut Galaxy voitti Portlandin 2-1. Ola Kamara esitteli heti sitä ominta osaamistaan ja siirsi Galaxyn puolen tunnin jälkeen johtoon jatkettuaan pallon lähietäisyydeltä rinnalla maaliin. Heti perään Alessandrini lisäsi johtoa maalinedushässäkän päätteeksi pistettyään oman tolppavetonsa jälkeisen paluupallon sisään. Blanco kavensi toisella jaksolla, mutta pisteet jäivät Los Angelesiin.

Vancouver voitti kanadalaisten kohtaamisen Montrealia vastaan 2-1. Suurlupaus Davies oli pelipäällä syöttäen Kei Kamaran avausmaalin toisella jaksolla ja teki uransa ensimmäisen MLS-osuman hetkeä myöhemmin. Montreal tuli vielä Mancuson maalilla lähelle. Montrealilla on kyllä suuria ongelmia puolustuksen loukkaantumistilanteen takia, Raitala joutui toppariksi, kun Cabrera on joukkueen ainoa pelikuntoinen varsinainen toppari tällä hetkellä ja vielä pitkäänkin, jos uutta hankintaa ei tule.

New York City haki hienon 2-0-vierasvoiton Kansasista. Ring oli keskikentän pohjalla taas erittäin hyvä ja topparikaksikko pelasi Chanot'n loppuhetkien punaista lukuunottamatta varman ottelun. Uusi laitahyökkääjä Medina teki debyytissään maalin ja oli myös alustamassa Moralezin avausmaalia.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1466 : 10.03.2018 klo 23:58:09

Dramaattisten lisäaikaosumien kierros näemmä, ainakin alkuun.

Columbus teki Montrealia vastaan kaksi maalia erikoistilanteista nopeasti, mikä sitten tuuditti vähän liian helppoon otteluun ja Montreal nousi toisella jaksolla tasoihin. Lisäajalla kuitenkin Montreal hölmöili Columbukselle rankkarin ja Zardes teki ottelun toisen maalinsa, Columbus 3-2-voittoon. Zardesia näyttäisi maisemanvaihdos piristäneen oikein kunnolla vaikeiden aikojen jälkeen, kahdessa ottelussa kolme maalia Columbuksessa eli jo yksi enemmän kuin viime kauden 24:ssä ottelussa Galaxyssa.

New England ja Colorado pelasivat ennakoitujen pohjaporukoiden kohtaamisessa ja tasaista oli, lisäajalla kuitenkin Tierneyn etukulmaa kohti laittama vapari hieman boksin ulkopuolelta muutti muurista suuntaa ja "yllätti" jo muutenkin takakulmavetoa täysin ennakoineen Howardin ja painui keskeltä sisään. New Englandille 2-1-voitto.

- - -

LAFC jatkoi avausjaksolla Salt Lakea vastaan pirteitä esityksiään. Jakovic tosin liukui pallosta ohi boksissa, samalla esti Platan pääsyn palloon ja tuomiona rankkari, mistä Salt Lake johtoon, kun Miller torjui Platan rankkarin, mutta Plata ensimmäisenä paluupalloon. Rossi tasoitti toisella MLS-maalillaan Urenan syötöstä ja vain pari minuuttia myöhemmin Blessing vei LAFC:n johtoon Beitashourin syötöstä.

Päivänselvä paitsio tuo johtomaali tosin, mutta jäi videotauosta huolimatta tuomaristolta havaitsematta. Ainoa järkevä selitys on, että tilanteessa oli kaksi mahdollista paitsiotilannetta ja tuomarit keskittyivät vain Beitashourin vastaanottamaan syöttöön, missä Beitashour oli aivan linjassa alimman puolustajan kanssa. Jäi sitten tuota tiiraillessa huomaamatta, että Blessing oli selvässä paitsioasemassa, kun Beitashour antoi syötön.

Aika härskisti Blessing myöskin tuossa hyötyi "passiivisesta" paitsioasemassa olemisesta, mutta tuo nyt ei ole sääntöjen vastaista.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2018 klo 01:08:07 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1467 : 11.03.2018 klo 00:01:57

Heti toisen jakson alkuun LAFC tekee 3-1. Jälleen Beitashour noussut puolustuksesta ja tällä kertaa maalin edestä löytyy Feilhaber pistämään pallon maaliin.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1468 : 11.03.2018 klo 01:00:22

Semmoinen, LAFC voitti lopulta 5-1, Rossille kaksi maalia tänään, joten on Zardesin tapaan osunut kolmesti kahdessa ottelussa tällä kaudella. Velalle ensimmäinen MLS-maali Rossin läpisyötöstä. Rossi on ollut mukana kaikissa LAFC:n tekemässä kuudessa MLS-maalissa, tehnyt itse kolme, syöttänyt yhden ja ollut toisena syöttäjänä kahdesti.

LAFC on aloittanut erittäin hyvin, mutta materiaali on toistaiseksi todella kapea, joten jos väsymistä ja loukkaantumisia alkaa tulla, niin notkahduksia nähtäneen.

Salt Lakelle kyllä huolta herättävä tappio. Toki joku uusi hyökkääjä on saapumassa, kun Movsisyan ostettiin ulos, ainakin niin voisi olettaa. Ei siinä ulosostossa muuten olisi mitään järkeä.

Enemmän kuitenkin se kokeneiden talismaanien huonous oli se suuri ongelma. Beckerman ajeli vuosikautiset rastat pois, samalla taisi lähteä pelitaidot. Ja Rimandon otteet maalilla alkavat näyttää siltä, miltä neljääkymppiä lähestyvän keskimääräistä huomattavasti lyhyemmän maalivahdin otteiden kuvittelisi näyttävän. Valitettavasti.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1469 : 11.03.2018 klo 12:03:42

Houstonilla oli sitten heti vaikeuksia, kun joutuivat hallitsemaan peliä ja Vancouver haki 2-1-vierasvoiton. Houston loi kyllä hirveän määrän tilanteita hallittuaan läpi ottelun, mutta viimeistely oli taas heikkoa. Kuten oli oikeastaan Atlantaakin vastaan, vaikka tuolloin tekivät neljä, mutta myös hukkasivat järjettömän määrän hienoja paikkoja. Tiivisti puolustanutta Vancouveria vastaan ei sitten tarpeeksi avoimia paikkoja syntynyt niin paljoa, joten Elisin maali jäi ainoaksi ja Vancouver teki omista paikoistaan maalit ja voitti.

Elis on kyllä mielenkiintoinen pelaaja, joka siirtynee viimeistään kauden päätteeksi suurempaan sarjaan. Erittäin nopea, hyvä haastamaan ja menemään ohi, ainoa ongelma on ratkaisusuoritusten epätasaisuus, liian usein vedot ja avainsyötöt ovat heikkoja, mutta 22-vuotiaalla hondurasilaisella on vielä noissa aikaa kehittyä.

Kei Kamara teki Vancouverin ensimmäisen maalin ja on kymmenes pelaaja, joka on tehnyt 100 MLS-maalia. Kamara aika erikoisesti on urallaan siirtynyt laidalta keskushyökkääjäksi ja maalimäärät ovat iän karttuessa kasvaneet, toki viime kaudet ovat olleet vaisumpia verrattuna parhaaseen kauteen Columbuksessa, kun Kamara teki 22 maalia.

Orlandon suuri kausi on alkanut tuskaisesti, kun kahdesta kotiottelusta ennakkoon heikompia DC:tä ja Minnesotaa vastaan kertyi vain piste Minnesotan otettua Finlayn maaleilla 2-1-vierasvoiton. Toki Orlandolta ovat melkein kaikki avainpelaajat loukkaantuneina sivussa. Kljestan, Dwyer, Rosell ja Colman ovat puuttuneet molemmista otteluista, avausottelussa maalinteossa onnistunut Stefano loukkaantui tänään avausjaksolla. Schüllerille täydet minuutit ja varoitus Minnesotan riveissä, tilastollisesti ihan hyvä ottelu Radelta, paljon onnistuneita taklauksia ja katkoja, syöttötyöskentely varmaa, mutta toisaalta myös jonkin verran hävittyjä kaksinkamppailuja.

Chicago ja Kansas pelasivat kunnon hulinaottelun, missä Chicago käänsi Kansasin kahden maalin taukojohdon tehtyään 12:ssa minuutissa kolme maalia toisen jakson puolivälin jälkeen. Vajaa viisi minuuttia Chicagon 3-2-maalista ja Kansas oli taas johdossa... 3-4 jäi myös lopputulokseksi. Viime kauden maalikuningas Nikolic osui heti kahdesti, kuten myös Kansasin Gutierrez.

New York RB lähti kotiotteluun Portlandia vastaan vahvasti kierrätetyllä joukkueella keskittyessään Mestarien Liigan peleihin, mutta tuo ei näkynyt missään ja tuloksena 4-0 voitto. NYRB:n akatemiasta nousi taas uusi MLS-pelaaja, kun 17-vuotias laitahyökkääjä Ben Mines debytoi ja onnistui heti maalinteossa siirrettyään NYRB:n avausjaksolla johtoon. Vaihdosta kentälle tullut Wright-Phillips iski lopullisen ratkaisun tuoneen 2-0-maalin vartti ennen loppua ja Orlandossa notoorisena tuhnuna tunnetuksi tullut Rivas teki ensimmäisessä NYRB-ottelussaan lopussa kaksi maalia.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #1470 : 11.03.2018 klo 22:22:06

Atlantassa ainoa mittari jotain 72 000 katsojaa tänään.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1471 : 12.03.2018 klo 20:58:27

72 035 oli virallinen yleisömäärä, kun Atlanta voitti DC:n maalein 3-1. Kyseessä on uusi MLS:n yleisöennätys. Avauskierroksen ruman Houston-tappion jälkeen Atlantalle tärkeä voitto ja tuli niiden hyökkäyksen avainpelaajien onnistumisilla, Martinezille, Villalballe ja Almironille maali mieheen, Mattocks kavensi lopussa.

New York City voitti LA Galaxyn kotonaan maalein 2-1. Ansaittu voitto, sen verran parempi joukkue NYC oli varsinkin avausjaksolla ja tauolle 2-0-johdossa. Toisella jaksolla Vieiran joukkueelle tuttu passivoituminen ja Galaxy kavensi, hieman yllättäen kulmapotkun jälkitilanteesta, kun pallo oli jo purettu pois, mutta pelaajat edelleen vierailla paikoilla, joten menetyksen jälkeen LA pääsi kerrankin hyökkäämään tilanteessa, missä NYC:n puolustus ei ollut valmiina ja J. dos Santos pääsi vapaasti pistämään Boatengin keskityksen etualueelta sisään. Muuten NYC puolusti kyllä erittäin varmasti johtoasemaansa.

NYC:n maalit syntyivät nopeista hyökkäyksistä, mihin Vieira on selkeästi valmennuksessa näyttänyt talven aikana satsaavan. NYC lähtee pallonriiston jälkeen todella nopeasti monen pelaajan voimin rynnistämään kohti vastustajan maalia. Kun keskikenttä ja toppariosasto ovat vahvoja pallonriistoissa, hyökkäyspään pelaajat erittäin taitavia, laitapakitkin erittäin hyökkääviä niin tulosta tuolla syntynee jatkossakin. Tinnerholm teki MLS-uransa ensimmäisen maalin päästyään vetämään puolustajan katkaistua Villan keskityksen huolilmattomasti. Villa teki toisen, kun Sweat ensin tunaroi melkein varman paikan huonoon vetoon, mutta paluupallo torjunnasta kuitenkin Villalle, joka pisti tyhjiin.

Uusi mies Medina on kyllä ollut hyökkäyksen laidalla, mistä kyllä useimmiten liikkuu keskelle, todella hyvä. Molemmat NYC:n maalit syntyivät Medinan pohjustuksesta, ensimmäisessä hieno läpisyöttö Villalle ja toisessa tarjoili Sweatille sen varman paikan ohitettuaan ensin vauhdilla puolustajan. Huomattavaa myöskin, että molemmissa NYC:n maaleissa laitapakki oli vahvasti mukana, Tinnerholm teki maalin, Sweatin olisi pitänyt tehdä. Sweat on ollut yllätysvalinta vasemmaksi pakiksi Matarritan sijaan ja vaikka jannu nyt ei taitavin tai älykkäinkään pelaaja ole, niin on kyllä talven aikana mennyt juoksunopeudessa eteenpäin ja ehtii todella hyvin tukemaan hyökkäyksiä, mikä selittänee miksi Vieira on pelaajan avaukseen nostanut.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1472 : 18.03.2018 klo 00:55:36

Erittäin paljon aikaisia lauantaiotteluita tällä MLS-kierroksella. Kaiketi ihan suunniteltu juttu MLS:n kansainvälisen markkinoinnin kannalta, kun tänä viikonloppuna Pohjois-Amerikan ja Euroopan aikaero on tunnin tavanomaista pienempi, koska Pohjois-Amerikassa kesäaikaan siirryttiin jo viime viikonloppuna.

DC tarjoili Houstonin avausjaksolla kahden maalin johtoon halvoilla puolustuspään harhasyötöillä. Jos MLS:ssä on joku pelaaja, jolle ei pidä antaa mahdollisuutta pelin nopeaan kääntämiseen, niin se on Alberth Elis. Mutta DC antoi kaksi tilaisuutta noin minuutin sisään puolen tunnin tietämillä. Ensin Elis teki itse, kun ehti väliin puolustajan palautukseen veskarille, hetkeä myöhemmin pelasi Manotasille maalin, kun pääsi katkaisemaan poikittaissyötön DC:n puolutuksessa. DC kuitenkin tuli toisella jaksolla tasoihin, kun Mattocks kavensi ja Acosta iski tasoituksen lisäajan lopulla. Lopputulos 2-2.

Minnesota voitti Chicagon maalein 2-1. Hyvinkin positiivisesti on Minnesotan kausi lähtenyt käyntiin. Jossain määrin ovat toki kohdanneet vastustajia juuri oikeaan aikaan. Orlandolla oli hirvittävä loukkaantumissuma päällä, kun Minnesota haki vieraspisteet ja Chicagokin tänään oli vähän vajaamiehinen. Mutta toisaalta Minnesotalla on omat loukkaantumisongelmansa. Heath on peluuttanut yllättävän rohkeata ja positiivista jalkapalloa, Minnesota pitää palloa ja rakentaa hyökkäyksiä, eikä vain kisko kukkupalloja jonnekin ja nopeimmat ravaa perään. Olisiko Danladin poissaolo tietynlainen siunaus jopa Minnesotalle...

New York City otti kolmannen voiton kolmanteen otteluun, kun Orlando kaatui NYC:n hyökkäyspään loukkaantumis-/sairasteluongelmista huolimatta maalein 2-0. Vieiran poppoo on näyttänyt erittäin hyvältä alkukaudesta.

Montreal yllätti Toronton ja otti 1-0-kotivoiton. Toronto on alkukaudesta ollut vaisu, satsaaminen Mestarien Liigaan ja ylimääräiset ottelut sekä matkat näkynevät noissa suorituksissa. Samantyylinen tappio Torontolta kuin Columbusta vastaan, erittäin passiivista pelaamista avausjaksolla, ja peli alkaa vasta kun vastustaja on siirtynyt johtoon, ei sitten riittänyt mihinkään, kun Bushin torjuntojen ja muutenkin vahvan puolustuspelaamisen ansiosta Montreal kesti voittoon.

Philadelphia ja Columbus pelasivat maalittoman tasapelin. Aika tapahtumaköyhä tasainen ottelu ilman hienouksia tai erikoisuuksia. Sinällään ihan kelvollinen tulos kummallekin ja kauden ensimmäinen tappio antaa edelleenkin odottaa.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1473 : 18.03.2018 klo 02:09:57

Pidempi VAR-paussi, jotta tästä saatiin punainen Wastonille ja Atlantan rankkari, minkä Martinez sitten upotti.

https://twitter.com/TotalMLS/status/975158914533732352

Rankkarin vielä käsittää, mutta suora punainen...
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1474 : 18.03.2018 klo 12:39:53

Atlanta meni sitten ylivoimalla varmasti voittoon maalein 4-1 ja Martinezille MLS-uransa neljäs hattutemppu 23:ssa ottelussa. Houston-katastrofin jälkeen Atlanta on saanut pelinsä kulkemaan, joskaan vastustajat eivät pahimmasta päästä ole olleet.

Kansas voitti San Josen maalein 3-2. Wondolowski kavensi lisäajalla, mikä oli 135:s MLS-osuma Wondolle, joka nousi nyt yksin kaikkien aikojen maalipörssin toiseksi. Donovaniin on matkaa vielä kymmenen maalia.

New York RB:n rotaatio Mestarien Liigan jälkeen ei tällä kertaa osunut nappiin ja Salt Lake voitti kotonaan Rusnakin ottelun alkupuolen rankkariosumalla 1-0. Salt Lakelle tärkeä onnistuminen edellisviikonlopun romahduksen LAFC:tä vastaan jälkeen.

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 70
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines