FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 08:16:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 63 [64] 65 ... 74
 
Kirjoittaja Aihe: MLS (ja muut USA:n sekä Kanadan sarjat) 2013-14-15-16-17-18  (Luettu 220682 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1575 : 25.07.2018 klo 17:13:47

Miksi valmentajien täytyy olla kanadalaisia? Luulisi vähän jarruttavan kehitystä.

Tavoite on tietysti taata kanadalaisvalmentajille töitä ammattilaisseuroista, mutta muun kehityksen osalta tuolla voi sitten olla negatiivisia vaikutuksia.

Tuota ei ole taidettu vielä lyödä lukkoon, kun aika paljon noista säännöistä on vielä kehitysvaiheessa. Tuo olisi kyllä sellainen, mitä liigan kannattaisi vielä harkita tarkemmin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1576 : 25.07.2018 klo 17:27:45

Jotain väliin MLS:stäkin... Kärkiseura Atlantalla on käsissään melkoinen ongelma, kun MLS:n ennätyshankinta Ezequiel Barco kävi vähän kikkailemassa joukkuekaveri Brandon Vazquezin tyttöystävää.

Tata Martino kertoi viikonlopun ottelun jälkeen Barcon puuttuneen kurinpidollisista syistä pelaajan rikottua seuran sääntöjä, mutta sittemmin on median tietoon tullut, että kyse ei ollut ihan pienestä sääntörikkeestä ja Atlantalla on nyt aika paljon pohdittavaa, että miten tilanne lopulta ratkaistaan.

Vazquez on ollut aika pienen roolin pelaaja, tosin pääsi viikonloppuna vaihdosta kentälle, mitä ei ole montaa kertaa kauden aikana käynyt. Barco ostettiin MLS:n ennätyssumalla talvella, alkukausi meni loukkaantumisen takia piloille, eikä nyt ihan odotetulla tavalla ole kentällä toistaiseksi onnistunut, vaikka ajoittain on lahjakkuuttaan väläytellyt. Barco ehti avioliittonkin mennä kypsässä 18:n vuoden iässä, viitisen kuukautta sitten...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1577 : 26.07.2018 klo 20:33:09

https://www.youtube.com/watch?v=5DzQFiFbB8U

Houstonin Tomas Martinezille mielenkiintoinen punainen kortti Philadelphiaa vastaan videotarkistuksen jälkeen. Tasan 1-1 tuolloin ollut ottelu päättyi lopulta Philadelphian 3-1-voittoon. Oli tuomari Joseph Dickersonin neljäs MLS-ottelu, tosin kokeneempi videotuomari tuota punaista taisi ehdottaa ja Dickerson lopulta myötäili.

Kaksi Philadelphian maaleista vielä erittäin tiukkoja sen suhteen, että oliko tilanne paitsio vai ei. Kun MLS ei noistakaan osannut selkeätä hidastusta tarjota, joka olisi paitsioepäilyt poistanut, niin paljon kysymyksiä jäi ottelun tuomarityöskentelystä jälleen kerran.

VAR:n käyttö on mennyt MLS:ssä kikkailuksi, missä pyritään hakemaan erikoisia tuomiota. Paljon varmasti osaa sillä, että VAR:n myötä tuomareiden tarve on kasvanut ja MLS:ssä viheltää nyt harvinaisen kokemattomia ja epäpäteviä tuomareita.

- - -

Guingamp ehti jo kertoa Jimmy Briandin siirtyvän Montrealiin, mutta tänään Montreal ilmoitti, että siirto ei tapahdu. Guingampin kanssa siirrosta oli sovittu ja Briandinkin kanssa oli ehdoista sovittu, mutta ennen sopimuksen allekirjoitusta Briand edustajineen esittikin lisävaatimuksia ja Montreal vetäytyi kaupasta.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2018 klo 20:35:37 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1578 : 28.07.2018 klo 00:23:22

Kanadan Valioliigassa viisi varmistetusta seitsemästä seurasta on nyt nimennyt päävalmentajansa. Kaikki viisi valmentajaa ovat kanadalaisia, peräti kolme tosin aikuisiällä maahanmuuttaneita, mikä ehkä jotain kertoo Kanadan jalkapallosta kuitenkin...

Calgary Cavalry nimesi valmentajakseen 39-vuotiaan liverpoolilaislähtöisen Tommy Wheeldon Jr:n. Pelaajauralla hieman kokemusta Englannin alasarjoista ennen kuin pikkaisen päälle kaksikymppisenä lähti Kanadaan. Pelaajaura Kanadassa jäi kuitenkin lyhyeksi ja 25-vuotiaasta keskittynyt valmentamiseen, enimmäkseen junioripuolella, mutta viimeiset kolme vuotta toiminut Calgary Foothillsin päävalmentajana PDL:ssä, mikä on USA:n ja Kanadan "nelostaso". USA:ssa ei ole kolmostasoa nykyisellään, Kanadassa ei ennen Valioliigaa ole ollut ykkös- tai kakkostasoa, joten hyvin suhteellisia nuo pyramidit ovat...

HFX Wanderersin päävalmentaja on trinidadilaislähtöinen Stephen Hart, joka saapui Kanadaan myös hieman päälle parikymppisenä, tosin jo vuonna 1981. Yliopisto- sekä amatöörifutista pelaajana Kanadassa ja alkuun valmentajanakin. 90-luvun lopulta sitten noin 20 vuotta maajoukkuevalmentajana, Kanadan junnut, Kanadan A-maajoukkue, Trinidadin ja Tobagon A-maajoukkue. Erittäin kokenut ja arvostettu valmentaja Kanadassa.

Winnipeg Valourin päävalmentaja Rob Galen tarina on samansuuntainen, ainakin siltä osin, että muutti myös Kanadaan vähän päälle kaksikymppisenä 2000-luvun alussa. Sambiassa syntynyt, mutta Englannissa enimmän osan lapsuuttaan viettänyt. Fulhamin junnu, mutta loukkaantumisten takia alkoi suorittamaan valmennuskursseja jo teini-ikäisenä. Kanadassa kuitenkin alkuun pelasi vielä jalkapalloa ja hakeutui vasta tällä vuosikymmenellä valmennustehtäviin. Onkin sitten toiminut Kanadan eri juniorimaajoukkueiden valmentajana tähän asti.

Edmontonin päävalmentaja löytyi organisaation sisältä, kun pitkään apuvalmentajana toiminut Jeff Paulus nostettiin päävalmentajaksi. Paulus on syntyperäinen kanadalainen, Ontariosta, amatööritasolla pelannut aikanaan ja valmennusuransa aloitti yliopistojoukkueessa, mistä siirtyi sitten Edmontonin apuvalmentajaksi.

Kiistanalaisin nimitys oli ehkäpä sitten York 9:n valmentajavalinta. Seuran pääomistaja Jim Brennan on myös päävalmentaja, yhdistelmä minkä toimivuudesta ei tule hirveän hyviä esimerkkejä mieleen... Brennan on sinällään nimekkäin valmentaja, ainakin pelaajauransa osalta, runsaasti kokemusta Englannin sarjoista ja runsaasti esiintymisiä Kanadan maajoukkueessakin. Valmentajana kokemusta Toronton akatemiasta ja ykkösjoukkueen apuvalmentajan tehtävistä, päävalmentajana Ontarion liigan Aurorassa viime ajat.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1579 : 29.07.2018 klo 08:57:01

Alphonso Davies esitti Minnesotaa vastaan niitä otteita, miksi Bayern nuorukaisesta MLS:n ennätyssumman maksoi, kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä Vancouverin 4-2-voitossa.

https://www.mlssoccer.com/post/2018/07/29/bayern-munich-bound-alphonso-davies-destroys-loons-whitecaps-win?autoplay=true

- -

Josef Martinez teki kaksi maalia Montrealia vastaan ja nosti kauden maalisaldonsa 24:een, joten MLS:n yhden kauden maaliennätys on neljän maalin päässä, kun kierroksia on jäljellä kymmenen. Martinezin MLS-uran tahti on nyt tarkalleen maali per ottelu.

- -

DC:n kapteeniksi nostettu Wayne Rooney teki ensimmäisen MLS-maalinsa. Iso kiitos Tim Howardille Coloradon maalilla... MLS:n ylivoimaisesti kallein veskari alkaa olemaan myös ylivoimaisesti huonoin ja tuota megasopimusta on jäljellä vielä ensi kausi.

https://streamable.com/wvmgc
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1580 : 30.07.2018 klo 18:35:43

FC Cincinnati aloitti joukkueen vahvistamisen MLS:ää varten hankkimalla hyökkääjä Fanendo Adin Portlandista 850k:lla allokaatiorahaa, lisäksi Portland saa enintään 100k lisää Adin esitysten perusteella ja osan siirtokorvauksesta, jos Adi siirtyy MLS:n ulkopuolelle viimeistään vuoden 2020 aikana. Adi on FC Cincinnatin historian ensimmäinen merkittävän sopimuksen pelaaja.

Adin kausi on ollut vaikea, aloitti kauden ykköshyökkääjänä, mutta kun tehoja ei tarpeeksi syntynyt niin lopulta Samuel Armenteros pudotti penkille. Viime kauden lopun pahempi loukkaantuminen ja siitä johtunut vajaaksi jäänyt harjoittelukausi taitaa vielä haitata, ja toisaalta Portlandin valmentajanvaihdos ei auttanut Adia. Giovanni Savarese on pyrkinyt saamaan Portlandin nopeammaksi, paremmin peliä kääntäväksi joukkueeksi, joten Adin kaltainen iso bodari ei ole toiminut yhtä hyvin kärjessä kuin juoksuvoimainen Armenteros (tai joskus Dairon Asprilla).

USL:ssä Adi voi olla melkoisen kova tekijä loppukaudesta...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1581 : 30.07.2018 klo 21:45:20

Cincinnati jatkoi vielä joukkueen hankkimista, kun San Josessa sivuraiteille joutunut Fatai Alashe saapui 135k:lla allokaatiorahaa. San Jose mahdollisesti saa jotain lisäkorvauksia Alashen esitysten perusteella. Alashe selkeästi on ollut valmentaja Mikael Stahren epäsuosiossa San Josessa ja vastuu on tällä kaudella jäänyt suhteellisen vähäiseksi ja loukkaantumisetkin vaivanneet, mikä oli tosin ongelmana jo viime kaudellakin. Tuohon hintaan on kyllä oiva haku Cincinnatilta, ei suhteellisen nuoria jo tasonsa MLS:ssä näyttäneitä keskikenttäpelaajaa tuollaisella summalla yleensä liiku, vaikka olisikin hieman rikkinäisiä aikoja alla.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2018 klo 21:48:09 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1582 : 03.08.2018 klo 16:15:56

Justin Meram palasi Orlandosta Columbukseen puolen kauden jälkeen. 750k kohdennettua allokaatiorahaa ja ulkomaalaispaikka Orlandolle, mikä on 300k yleistä allokaatiorahaa vähemmän kuin mitä Orlando maksoi Columbukselle talvella. Meram on ollut kyllä niin huono Orlandossa, että saivat jopa yllättävän hyvin rahojaan takaisin...

Cincinnatille vielä yksi merkittävä pelaajahankinta, kun Ruotsin maajoukkueessa muutaman kerran esiintynyt laitapakki Pa Konate saapui SPAL:ista loppukaudeksi lainalle osto-optiolla. Ensi kautta ja MLS:ää ajatellen Konatekin nyt otettiin loppukaudeksi lainasopimuksella testiin. Cincinnati on hankintojensa jälkeen selkeä suosikki USL:n tämän kauden mestariksi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1583 : 04.08.2018 klo 17:28:24

Ezequiel Barco jatkaa edelleen Atlantan kokoonpanon ulkopuolella kierroksen ottelussa Torontoa vastaan.

Erittäin kovan linjan Atlanta on MLS:n ennätyshankintaa kohtaan ottanut, alkuun päättivät, että Barco on sivussa kahdesta tähdistöottelua edeltäneestä ottelusta, mutta nyt pelikieltoa jatkettiin vielä sen jälkeenkin. Tata Martinon vallassa on päättää, että milloin Barco on sisäistänyt, ettei joukkuekavereiden tyttöystäviä sovi käydä panemassa ja pääsee taas kokoonpanoon...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1584 : 04.08.2018 klo 23:17:39

Atlantan jakso, mutta paikoista ei mennyt ja aivan jakson loppuun sitten Giovinco teki Toronton ainoasta paikasta maalin, joten Toronto 1-0-johdossa tauolle.

Atlantalla on laitapakkien suhteen suuria ongelmia, kun Garza on vasemmalta loukkaantuneena ja oikealta Escobar pelikiellossa sekä Zizzo loukkaantuneena. Martino onkin sitten päättänyt lähteä Torontoa vastaan 3-4-1-2-ryhmityksellä, missä McCann vasemmalla laidalla ja Gressel oikealla. Jossain määrin ongelmallista, että kummallakin laidalla on tuollainen hyvä monipuolisuuspelaaja, joka ei kuitenkaan ole mitenkään ensisijaisella pelipaikallaan. Toronton 3-1-4-2-ryhmitys vielä hyvin vastaa tuohon Atlantan ryhmitykseen, kun Bradley Toronton keskikentän pohjalla on onnistunut pitämään Almironin Atlantan kymppipaikalla kurissa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1585 : 04.08.2018 klo 23:26:41

Reilu vitonen toista jaksoa ja Atlanta tasoihin. Martinez hankkii rankkarin ja upottaa itse, kauden 25:s maali, kaksi maalia enää matkaa Roy Lassiterin ennätyksen sivuamiseen ja kolme ennätyksen ottamiseen omiin nimiin.

Vähän kalasteltu rankkari, mutta selkeästi Martinez oli ensimmäisenä pallossa ja Bono lanasi nurin. Vaikka Martinezin pallokosketus oli huono, eikä nyt pyrkinytkään muuhun kuin ensimmäisenä pääsemään palloon, niin kyllä tuosta pallo kuuluu pilkulle laittaa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1586 : 04.08.2018 klo 23:41:09

Martinez ja 2-1.

Villalba hieman yllättäen pisti keskityksen tilanteessa, jossa selkeästi Toronto vielä odotti levitystä laidalle, Martinez sitten Toronton toppareiden välissä vapaana viimeistelemässä.

Yksi enää Martinezille ennätyksen sivuamiseen ja kaksi, niin on omissa nimissä. Otteluita tämän jälkeen Atlantalla vielä kymmenen jäljellä...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1587 : 04.08.2018 klo 23:52:10

Sen lähemmäksi ei Martinez sitten tänään ennätystä päässyt, vaan Martino otti kymppi ennen loppua vaihtoon. Hieman yllättävä ratkaisu, kun Atlantalla kuitenkin parin viikon pelitauko edessä ja tilannekin edelleen vain 2-1.
Hodari

Poissa Poissa


Vastaus #1588 : 05.08.2018 klo 00:02:46

Tossu Ricketts Ylos
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1589 : 05.08.2018 klo 00:04:02

Giovincolta pystysyöttö Osoriolle, joka kääntää maalin eteen Rickettsille ja 2-2 lisäajalla.

Martino voi tuota Martinezin vaihtamista pois vielä vähän miettiä, kärkeen siirretty Almiron hukkasi läpiajon, mistä Martinez olisi aika varmasti tehnyt. Muutenkin sitten peli kääntyi Torontolle, Giovinco kolisteli ylärimaa hetki ennen tasoitusmaalia.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1590 : 05.08.2018 klo 00:06:26

Ja sitten meni sekoiluksi, kun ottelu jo päättyi?

Mavingalle ainakin punainen, Altidore kuristelee vähän vastustajaa...

E: Oli se näemmä loppuvihellys ja Mavingan punainen vasta sen jälkeen, sama se kait, pelikielto tulee kuitenkin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1591 : 05.08.2018 klo 22:53:21

New York RB on ilmoittanut puolustaja Tommy Reddingin loukkaantuneiden listalle loppukaudeksi olkapääleikkauksen jälkeen.

Reddingin kausi on ollut ankea, NYRB:n riveissä yksi heikosti sujunut ottelu alkukaudesta, eikä ole kauden edetessä edes kakkosjoukkueessa USL:ssä mahtunut pelaamaan. Talven kauppa, missä NYRB lähetti Sacha Kljestanin Orlandoon on sitten osoittautunut aika heikoksi, oikeastaan mitään eivät saaneet vastineeksi, kun Redding näyttäisi kadottaneen kaiken motivaation jalkapalloon, ellei sitten olkapääleikkaus tuo sitä takaisin ja Carlos Rivas vain väläytti pari kertaa alkukaudesta, mutta osoittautui nopeasti täysin turhaksi ja lähetettiin lainalle Kolumbiaan. NYRB halusi päästä Kljestanista eroon ja siinä onnistuivat, mutta mahdolisuuksia olisi varmaan ollut parempaankin kauppaan...

Rivasin paikkaajaksi saapui kakkosjoukkueesta Brian White, joka sai MLS-sopimuksen. White on ilmeisesti USA:n ammattilaissarjojen historiassa ainoa pelaaja, joka on samassa ottelussa kirjauttanut maalin, maalisyötön sekä torjunnan. Richmondia vastaan USL:ssä White teki ja syötti hyökkääjänä maalin ennen kuin joutui viimeiseksi noin vartiksi tolppien väliin, kun NYRB II:n maalivahti ajettiin ulos ja kaikki vaihdot oli jo tehty.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1592 : 08.08.2018 klo 17:10:22

Kaksi merkittävämpää hyökkääjäsiirtoa on alkuviikosta tapahtunut, kun Christian Ramirez lähti Minnesotasta LAFC:n riveihin ja Krizstian Nemeth palasi Kansasiin New Englandista.

Minnesota sai Ramirezista 800k allokaatiorahaa suoraan ja summa voi kasvaa vielä 200k:lla. Tämän ja ensi kauden aikana LAFC maksaa 500k yleistä allokaatiorahaa ja 300k kohdennettua allokaatiorahaa. Lisäksi LAFC maksaa enintään 200k kohdennettua allokaatiorahaa lisää Ramirezin esitysten perusteella. Ramirez on toki parhaita yhdysvaltalaisia maalintekijöitä MLS:ssä tällä hetkellä, ensiluokkainen hyökkäyspään boksipelaaja, mutta jannun yleinen pelillinen hyödyllisyys on aika kyseenalainen, hyökkäysten rakenteluun harvemmin tarjoaa mitään. Paljon LAFC kyllä maksoi, kun vielä yleistä allokaatiorahaa on noin iso osa summasta. LAFC:llä on kuitenkin Marco Urena, Carlos Vela, Diego Rossi, Amada Diomande ja Latif Blessing hyökkäyksen pelipaikoille, Lee Nguyenkin pystyy hyökkäyspäässä pelaamaan, joten oliko Ramirezille suoraa tarvettakaan? Kova porukka ja erityylisiä pelaajia nyt ainakin LAFC:ltä hyökkäyssuuntaan löytyy.

Kansas maksaa New Englandille Nemethistä 100k yleistä allokaatiorahaa ja 250k kohdennettua allokaatiorahaa sekä SuperDraftin 2020 ensimmäisen kierroksen varausoikeutensa. Kansasissa Nemeth muutama vuosi sitten onnistui, toistakymmentä maalia kaudella, mikä sitten poiki rahakkaan siirron lähi-itään, missä ei kuitenkaan viihtynyt ja palasi MLS:ään New Englandiin viime kaudella. Unkarilainen oli iso pettymyt Revsin riveissä, reilut parikymmentä esiintymistä ja vain yksi maali. Kansasissa on odotettu satsausta hyökkäykseen, eikä Nemeth nyt ihan sen hintaluokan hankinta ollut kuin mitä toivottiin, mutta toisaalta sitten pelannut onnistuneesti Kansasissa Peter Vermesin alaisuudessa aiemmin.

New England sai kaupassa suunnileen omat pois Nemethistä, kun maksoivat noin vuosi sitten pelaajan MLS-oikeuksista Columbukselle 400k (200k yleistä ja 200k kohdennettua) allokaatiorahaa sekä ulkomaalaispaikan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1593 : 09.08.2018 klo 06:02:11

MLS:n siirtoikkuna sulkeutuu reilun tunnin päästä.

- Bill Hamid palasi täysin epäonnistuneelta Midtjyllandin käynniltään DC:n riveihin puolentoista vuoden lainasopimuksella.

- Jorge Villafana palaa Meksikon Santos Lagunasta Portlandiin kahden ja puolen vuoden jälkeen. Portland maksoi LA Galaxylle 75k yleistä ja 100k kohdennettua allokaatiorahaa pelaaja-allokaation ykköspaikasta, minkä turvin pystyivät Villafanan hankkimaan. Santos Lagunalle on myös maksettu siirtokorvaus, mutta ulkomaille maksettuja siirtokorvauksia ei liigan sääntöjen mukaan tarvitse julkistaa, eikä sitten tässäkään tapauksessa julkistettu.

- Vytautas Andriuskevicius jäi Villafanan saapuessa tarpeettomaksi ja lähti DC:n riveihin hyvin edullisella 50k:lla kohdennettua allokaatiorahaa.

- Montreal oli aktiivinen, peräti kolme pelaajahankintaa ei tosin sellaista, mitä odotettiin. Kokenut laitapakki Bacary Sagna teki Montrealin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, jossa optio seuraavasta. Coloradosta saapui puolustava keskikenttäpelaaja Michael Azira neljännen kierroksen varausoikeutta vuoden 2020 SuperDraftissa vastaan eli käytännössä ilmaiseksi. San Josesta saapui hyökkääjä/laitapelaaja Quincy Amarikwa vaihdossa Dominic Oduroon.

Oikean pakin paikka on ollut Montrealille ongelmallinen, joten Sagna on vahvistus, jos vaan minkäänlaisessa kunnossa vielä on. Azira on ihan kelvollinen keskikentän rotaatiopelaaja tuomaan syvyyttä materiaaliin, mutta ei mikään vahvistus. Sitä kovaa hyökkääjää Montreal vaan ilmoitti siirtoikkunasta hakevansa, eikä Amarikwa ole alkuunkaan puheiden mukainen hankinta. Ei toki välttämättä ole ihan yhtä turha kuin Oduro, jolle Remi Garde ei ole halunnut antaa yhtään peliaikaa.

- USA:n nuorisomaajoukkueissa esiintynyt Joshua Perez siirtyi Fiorentinasta LAFC:n riveihin.

- Seattle lainasi Australian maajoukkuepuolustaja Brad Smithin Bournemouthista.

- - -

US Open Cupin finaalissa syyskuun lopulla kohtaavat Philadelphia ja Houston. Philadelphia pudotti Chicagon välierissä maalein 3-0. Houston eteni rankkareilla jatkoon 3-3-tasapelin LAFC:tä vastaan jälkeen.

Aika vahvasti huhutaan, että Veljko Paunovic saisi potkut, kun mahdollisuus pelastaa Chicagon huono kausi katosi cup-taipaleen katkeamiseen. Chicagolla on seitsemän tappiota putkeen MLS:ssä, pudotuspelipaikka on toki vain neljän pisten päässä, mutta Chicago on pelannut noita edellä olevia enemmän otteluitakin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1594 : 09.08.2018 klo 19:08:08

Philadelphia nimesi Ernst Tannerin seuran uudeksi urheilutoimenjohtajaksi maajoukkueen johtotehtäviin siirtynen Earnie Stewartin tilalle. Tanner on viimeiset viisi vuotta toiminut RB Salzburgin akatemian johtajana, mikä sinällään kertoo Philadelphian tavoitteista. Seura on kovasti satsannut akatemiatoimintaansa ja Tanner urheilutoimenjohtajana jatkanee tuota kehitystä.

On Philadelphiassa sitten se toinenkin puoli, kovin niukasti ykkösjoukkueen pelaajamateriaaliin rahaa käytetään, joten hyvin osuvasti urheilutoimenjohtajan nimitystä venytettiin siirtoikkunan yli, ettei uudelle kaverille tule heti negatiivista mainetta hiljaisen siirtoikkunan pohjalta...

- - -

Erick Thohir myi enemmistöosuutensa DC Unitedista, mutta Patrick Soon-Shiongista ei tullut seuran (enemmistö)osakasta, vaikka itse jo ehti niin julkisesti hehkuttaa. Entinen vähemmistöosakas Jason Levien sekä Steve Kaplan ovat DC Unitedin uudet omistajat, sama kaksikko touhuaa myöskin Swansean johdossa.

- - -

Kanadan mestaruusturnauksen finaalin ensimmäinen osaottelu Vancouverin ja Toronton välillä päättyi Vancouverissa 2-2-tasapeliin. Toronto tuli tasoihin lisäajan viidennellä minuutilla Doneil Henryn syöksypuskulla omaan maaliin.

https://streamable.com/nkjp4

Harvemmin näkee, ettei joukkue juhli dramaattista viimeisen minuutin tasoitusta. Henry toki on vielä entinen Toronton pelaaja.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1595 : 10.08.2018 klo 13:19:19

Lucas Melano ehti palata Portlandiin lainapestiltään Argentiinasta siirtoikkunan viime hetkillä. Melano oli Villafanan tavoin Portlandin mestarijoukkueessa 2015, mutta ei oikein sopinut Caleb Porterin kuvioihin ja rooli jäi kaavailuja sekä käytettyä rahaa pienemmäksi, joten Melano on viimeajat ollut lainalla. Ei Argentiinassakaan ole niin hyvin kulkenut, että kukaan olisi ollut valmis Melanon hankkimaan, joten näkivät sitten Portlandissa parhaaksi ottaa takaisin joukkueeseen, jos onnistuisi paremmin Savaresen alaisuudessa.

Vaikka siirtoikkuna on nyt kiinni, niin MLS-seurat saavat hankkia siirtoikkunan aikana vapaana olleita pelaajia syyskuun puoliväliin asti, kuten myös pelaajaliikenne farmi- tai kakkosjoukkueen välillä on sallittu tuohon asti.

Chicago vapautti keskikenttäpelaaja Tony Tchanin sekä puolustaja Kevin Ellisin, tiedä sitten tapahtuiko tuo ennen vai jälkeen siirtoikkunan sulkeutumista ja onko sillä tässä tapauksessa edes väliä, kun pelaajien MLS-sopimukset jäivät voimaan. Kaiketi voivat siis siirtyä toiseen MLS-seuraankin, vaikka siirtoikkuna on kiinni. Chicagossa on meno taas sitä tuttua puuhastelua, peli ei kulje ja pelaajapäätökset ovat vähintäänkin erikoisia.

Ellis kuitenkin tällä kaudella pelannut paljon, pelasi vielä tuossa cupin välierätappiossa viikolla, ja Tchanikin ollut rotaatiomies. Kumpikin sellainen pelaaja, että jonkun varausoikeuden olisi voinut vaihdossakin jostain saada. Tuo ajoitus pelaajien vapauttamisesta on tosin nostanut esiin spekulaatioita, että taustalla olisi jokin joukkueen sääntöjen rikkominen. Chicago ei ilmoituksessaan taustoittanut kaksikon pistämistä pihalle mitenkään.
« Viimeksi muokattu: 10.08.2018 klo 13:29:27 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1596 : 12.08.2018 klo 22:23:38

Altidorella ei taas kerran pää kestä ja vaikeaksi menee Torontolle, kun 80 minuuttia vajaalla edessä.

Ja Villa tekee 0-1, eiköhän tästä pisteet matkaa New Yorkiin.

E: Giovinco tuo Toronton tasoihin, ylivoima mukavoittanut vähän liikaa NYC:n pelaamista ja aika tasainen ottelu kuitenkin ollut.
« Viimeksi muokattu: 12.08.2018 klo 22:39:35 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #1597 : 13.08.2018 klo 06:51:40

DC:n ja Orlandon ottelun ratkaisu tuli erikoisesti, kun DC päätti 2-2-tasatilanteessa nostaa maalivahti Oustedin mukaan kulmapotkuun. Rooneylta kapteenin pelaamista...

https://www.clippituser.tv/c/plreve

DC:llä on vielä reilusti toistakymmentä ottelua jäljellä, joten aika outo tuo ratkaisu kaikenkaikkiaan oli Olsenilta, mutta tällä kertaa onnistui.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #1598 : 13.08.2018 klo 08:08:18

Taklaustako vai mahdollista paitsiotako tuomari katseli hidastuksina aika pitkään. Vähän kyllä vielä totuttelemista näihin VAR:eihin, että menisi sujuvasti eikä jäätäisi pariksi minuutiksi jo lisäajan päättymisen jälkeen rullailemaan videioita. Komea on kyllä Rooneyn peli tuossa.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #1599 : 13.08.2018 klo 19:48:09

Yksikään pelikaveri ei käy onnittelemassa Rooneya edes Varin jälkeen. Vitun juntit.

 
Sivuja: 1 ... 63 [64] 65 ... 74
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines