FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.05.2020 klo 02:10:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 77 [78] 79 ... 84
 
Kirjoittaja Aihe: MLS (ja muut USA:n sekä Kanadan sarjat) 2013-14-15-16-17-18  (Luettu 273044 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1925 : 31.05.2019 klo 01:21:08

Nacho Piatti on polvivamman takia sivussa kahdesta kolmeen kuukautta. Montreal on ilman ykköstähteään pärjännyt kyllä ihan hyvin tällä kaudella, sijoitus idän kolmantena tällä hetkellä, mutta on tuo silti tuntuva isku joukkueelle.

Omar Browne on ollut onnistunut hankinta ja tuonut tehoja hyökkäykseen Piattin poissaollessa, Saphir Taider ollut varma pilkulta, joten Montreal on riittävästi maaleja tehnyt, mutta aika paljon puolustuksen onnistumisen varassa Montreal tällä hetkellä on, kun ykköshyökkääjäksi hankittu Maxi Urruti on toistaiseksi kaudella tehnyt vasta yhden maalin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1926 : 31.05.2019 klo 20:04:59

Federico Higuainin kausi on ohi polvivamman ja seuranneen leikkauksen takia. Voi olla hyvin lähellä, että urakin päättyy ristisidevammaan, kun ikää Higuainilla tulee syksyllä mittariin jo 35 vuotta. Sopimus Columbuksen kanssa päättyy tähän kauteen ja ennen loukkaantumistakin vaikuttanut siltä, että argentiinalainen on siinä määrin hiipunut, ettei jatkoa enää olisi ollut tulossa. Komean MLS-uran Higuain on pelannut ja edellisen kerran pystyi vielä nousemaan, loukkaantumisten takia vaikean 2016-kauden jälkeen, kovalle tasolle.

Columbuksen synkät ajat menevät vaan entistä synkemmiksi, kun peli ei toimi ja loukkaantumisia kasaantuu. Milton Valenzuelalta jää koko kausi väliin polvivamman takia ja Harrison Afful on leukavamman takia pitempään sivussa, joten molemmat ykkösavauksen laitapakitkin puuttuvat. Lisäksi maalivahti Zack Steffen pelaa viikonloppuna viimeisen ottelunsa Columbuksen riveissä ennen lähtöä Manchesteriin.

Tällä hetkellä Columbuksen tilanne näyttää erittäin vaikealta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1927 : 03.06.2019 klo 00:51:03

Aika paljon se maaliennätyksen oleminen lähellä Wondolla näemmä puristi, kun kauden alkuun kymmenen maalitonta ottelua, mutta nyt on viimeiseen kolmeen peliin seitsemän maalia ja paikka MLS:n kauden maalitilaston kymmenen kärjessä. Toki osansa silläkin, että Almeydalla otti näemmä aikansa saada haluamansa ideat sisään ja alkukausi oli vaikea, mutta nyt San Jose on noussut taisteluun pudotuspelipaikasta, mikä on tuolla materiaalilla kyllä kova juttu.

Colorado on Hudsonin potkujen jälkeisistä neljästä ottelusta kerännyt kymmenen pistettä ja nousi jo pois MLS:n jumbosijalta, kun Cincinnati kaatui pohjakohtaamisessa maalein 3-1 ja Cincy on nyt MLS:n viimeisenä. Colorado edelleen lännen viimeisenä, mutta ihan muiden loppupään seurojen tuntumassa sielläkin.

Cincinnatin pyrkimys rakentaa joukkuetta kokeneista MLS-pelaajista meni kyllä pahasti metsään, kun kausi on ollut toistaiseksi täysin epäonnistunut. Enemmän näyttää siltä, että Cincy sai kokeneiden voittajien sijaan vain elähtäneitä kehäraakkeja, joista ei enää oikein MLS:ään ole. Valmentajavalintakin oli toki täysin epäonnistunut ja nyt uusi valmentajavalinta pitäisi saada onnistumaan, kun tilanne on vaikea. Resursseja on laitettu lyhyen tähtäimen menestykseen, mutta tulos on ollut todella huono, joten mitään merkittäviä korjausliikkeitä ei materiaalin suhteen ole mahdollista heti tehdä. Toki sen kolmannen merkittävän sopimuksen pelaajan voi hankkia, mutta riittäisikö sekään mihinkään. Seura nimitti Gerard Nijkampin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi ja nyt sitten Nijkampin johdolla haetaan uutta valmentajaa, kun MLS-alku kääntyi nopeasti joukkueen uudelleenrakentamiseksi.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1928 : 03.06.2019 klo 20:43:57

Omar Gonzalez palaa MLS:ään Toronton riveihin heinäkuussa siirtoikkunan taas avautuessa, kun kanadalaisseura ilmoitti päässeensä jo Liga MX:n Pachucan kanssa sopuun topparin siirrosta kohdennetulla allokaatiorahalla. Kolme MLS Cupia, Liga MX:n mestaruus, Concacafin Mestarien Liigan voitto, kaksi Gold Cupin voittoa, kertaalleen MLS:n vuoden puolustaja ja neljä valintaa MLS:n vuoden joukkueeseen, komea on Gonzalezin saavutuslista, eikä ikääkään nyt ole kuin 30 vuotta, mikä ei topparille ole vielä hirveän paljon.

Torontolla on ollut vaikeuksia keskuspuolustuksen kanssa, kun Laurent Ciman ei ole oikein odotuksia vastannut, Drew Moor ikääntyy, eikä Eriq Zavaletankaan kausi ole toistaiseksi onnistunut ollut, Chris Mavinga ollut ehkä se tasaisin suorittaja. Hieman ovat Toronton topparit myös samasta puusta veistettyjä, 180-185-senttisiä, jotka eivät ihan ole ilmaissa parhaimmillaan. Tuohon sitten 196-senttinen Gonzalez tuo jotain muuta, kun on ainakin MLS:ssä tupannut voittamaan ilmassa suunnilleen kaiken, mihin vaan ehtii, ne puutteet ovat sitten ymmärrettävästi liikkeen puolella ja juoksukilpailuihin ei saisi joutua. Voisi olettaa, että Toronto Gonzalezin saapuessa pelaisi taas enemmän kolmella topparilla. Toisaalta kyllä voisi olettaa, että joku nykyisistä toppareista pyritään myymäänkin kesällä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1929 : 06.06.2019 klo 02:34:38

Saa nähdä, että kuinka kauan MLS:ssä vielä kehdataan maaottelutaukojen aikaan pelata, kun aika erikoisia kokoonpanoja vaan joukkueet joutuvat kentälle laittamaan, kun pelaajat eivät meinaa riittää.

Montreal-Seattle ottelussa molemmilla paljon poissaoloja, Montreal joutunut jo aivan äärimmilleen, kun loukkaantumistilannekin on aika hankala ja siihen päälle maaottelutehtävissä olevat pelaajat poissa. Suhtkoht kelvollinen avaus Montrealille on löytynyt, toki poikkeukselliseen 3-4-3-muotoon ja vasemmalla laidalla Kinumbelle MLS-debyytti. Vaihtopenkille on löytynyt viisi pelaajaa, kun nuorelle puolustajalle Yaolle tehtiin MLS-sopimus eilen ja keskikentän Ricci saatiin poikkeuslainalla sisään USL:n Ottawasta... Muuten sitten penkillä kakkosveskari Diop, laitahyökkääjä Novillo ja kärki Jackson.

Novillokaan ei viime aikoina ole kokoonpanossa ollut, kun jannua ilmeisestikin yökerhobilettäminen kiinnostaa jalkapalloa enemmän ja treenejä jäänyt väliin, kun ei ole ajoissa paikalle päässyt. Novillollakaan normaalitilanteessa ei olisi varmaankaan yhtään mitään asiaa kokoonpanoon enää. Riskihaku Novillo oli Gardelta, kun nuo taipumukset olivat kyllä tiedossa, mutta Garde ilmeisesti toivoi, että Novillo siirron myötä vähän reipastuisi, jättäisi bilettämistä vähemmälle ja alkaisi lunastamaan niitä aiempia Ranskan junnumaajoukkueaikaisia odotuksia, mutta tuota vaan ei näyttäisi tapahtuvan.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1930 : 09.06.2019 klo 22:49:22

Philadelphia jatkaa idän kärjessä, nykäisi jopa pientä kaulaa seuraaviin, kun Ilsinholle sattui ihmepäivä New York RB:tä vastaan erittäin kaksijakoisessa ottelussa. NYRB oli selkeästi parempi avausjaksolla ja johti tauolla 2-0 Philadelphiassa, mutta Ilsinho tuli 53:n minuutin kohdalla vaihdosta kentälle. Tunnin kohdalla Ilsinho murtautumisen laidalta jälkeen syötti Monteiron kavennusmaalin, minuuttia myöhemmin taas murtautui laidalta ja teki 2-2-tasoituksen, reilun 70:n minuutin jälkeen Philadelphian rankkari, Robles torjui Monteiron laukauksen, mutta Ilsinho pisti paluupallon sisään ja loppulukemat 3-2. Tuotahan Ilsinho on läpi uransa ollut, parhaimmillaan aivan huikea, mutta tuohon parhaimpaansa vaan yltää harvoin ja suorittaminen on kovin epätasaista.

Colorado voitti kotonaan Minnesotan 1-0, Rapids on nyt Hudsonin potkujen jälkeen voittanut neljä ottelua ja pelannut yhden tasan, kun tuota ennen alkukaudesta tuli kaksi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kovasti on kurssi kääntynyt ja Colorado nousi ainakin tilapäisesti pois lännen viimeiseltä tilalta, tosin takana olevalla Portlandilla on huomattavasti vähemmän otteluita pelattuna. Kuitenkin Colorado on tuonne muiden lännen loppupään porukoiden seuraan jo valmentajanvaihdoksen jälkeen noussut.

Wondolowski teki vielä kahdeksannen perättäisen San Josen maalin 1-1-tasoituksellaan Dallasia vastaan ennen kuin Eriksson katkaisi putken 2-1-johtomaalillaan. 2-2-tasapeliin joukkueet lopulta päätyivät. Wondon MLS:n kaikkien aikojen maaliennätys on nyt siis 152 maalia.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1931 : 14.06.2019 klo 00:38:15

Kaksi USL Championshipin seuraa eteni US Open Cupin neljänneltä kierrokselta jatkoon 16:n parhaan joukkoon, muuten MLS-seurat pitäneet pintansa. Charleston-Atlanta on tosin vielä pelaamatta.

St. Louis yllätti Chicagon ja voitti maalein 2-1, Chicagolta muutama tärkeä pelaaja maaottelutehtävissä ja Bastian Schweinsteigerille oli annettu huilivuoro, mutta oli siellä Nico Gaitania ja Nemanja Nikolicia kentällä, mutta ei vaan riittänyt. Coloradon positiivinen formi puolestaan notkahti, kun New Mexico eteni rankkareiden jälkeen jatkoon Coloradossa. Jonkin verran Coloradolla kierrätystä ja Axel Sjöberg ajettiin toisella jaksolla ulos, näytti siltä, että Colorado kestäisi kuitenkin 2-1-voittoon, mutta lisäajan neljännellä minuutilla New Mexico tuli tasoihin ja maalittoman jatkoajan jälkeen sitten rankkarit, mitkä New Mexico vei 4-2.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #1932 : 19.06.2019 klo 14:51:22

Joku nimeltämainitsematon MLS seura on tehnyt tarjouksen Malmön Anders Christiansenista, jonka Malmö on hylännyt. MLS jengi on kuitenkin tosissaan Christiansenin perässä, koska seuran edustajat ovat matkustaneet Ruotsiin neuvottelemaan siirrosta. Louhari arvailuja jengistä?

https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/fotboll/allsvenskan/intensiva-forhandlingar-om-mffs-mittfaltsstjarna/
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1933 : 19.06.2019 klo 21:48:52

Eipä tuosta ole paljoa huhuja Pohjois-Amerikan mediassa näkynyt. Keskikentän keskustan pelaajaa nyt melkein jokainen joukkue MLS:ssä jossain määrin aina tarvitsee, joten hyvin vaikea senkään pohjalta on lähteä arvauksia tekemään.

NYC tietysti viime vuosina on Malmön kanssa enemmänkin kauppoja tehnyt, Tinnerholm on ollut menestys, Berget oli huti, ja periaatteessa NYC:lle Christiansenin kaltainen pelaaja keskikentälle nykyiseen ryhmitykseen sopisi.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #1934 : 25.06.2019 klo 08:41:26

NYC tietysti viime vuosina on Malmön kanssa enemmänkin kauppoja tehnyt, Tinnerholm on ollut menestys, Berget oli huti, ja periaatteessa NYC:lle Christiansenin kaltainen pelaaja keskikentälle nykyiseen ryhmitykseen sopisi.

Oikein arveltu Ylos

https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/fotboll/allsvenskan/klubben-som-storsatsar-for-att-varva-mffs-stjarna/
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1935 : 25.06.2019 klo 09:44:01

NYC:n vaihdettua 3-4-3-ryhmitykseen joukkue tarvitsisi Ringin kaveriksi keskikentän keskustaan monipuolisemman pelaajan, mitä nykyisestä materiaalista löytyy, Christiansen olisi sitten vastaus, jos onnistuvat hankintayrityksessään.

Ofori on hieman liian puolustava pelaaja tuohon nykyiseen ryhmitykseen, kun sitten taas Parksin pelaamiseen puolustussuuntaan Torrent ei näyttäisi luottavan. Rocha ja Torres eivät vaan tasoltaan riitä ykkösavauksen pelaajiksi.

NYC hankki jo laitahyökkääjäksi Gary Mackay-Stevenin, joka saapui Aberdeenista sopimuksen päätyttyä. NYC joutunee resursseja uusia hankintoja varten vapauttamaan, todennäköisin ratkaisu on, että pahasti flopanneesta Jesus Medinasta hankkiudutaan tavalla tai toisella eroon.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #1936 : 25.06.2019 klo 18:34:22

Aron Johanssonia huhuillaan Seattleen
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #1937 : 27.06.2019 klo 17:45:48

Alkaa tämä olla pikku hiljaa Rooneyn tavaramerkki Ylos https://www.youtube.com/watch?v=VfK9nHkfBTA

Viime yön pelistä Orlandoa vastaan.
Gylfi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United, Bristol City, FC Inter & Three Lions


Vastaus #1938 : 28.06.2019 klo 16:03:03

Alkaa tämä olla pikku hiljaa Rooneyn tavaramerkki Ylos https://www.youtube.com/watch?v=VfK9nHkfBTA

Viime yön pelistä Orlandoa vastaan.

Hieno maali ja hienoa että Cityn mieskin osaa arvostaa Ylos . Onko muita vastaavia, kun se maali West hamia vastaan?
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1939 : 28.06.2019 klo 16:05:27

Hieno maali ja hienoa että Cityn mieskin osaa arvostaa Ylos . Onko muita vastaavia, kun se maali West hamia vastaan?

Kumpi niistä? Rooney osui puolesta kentästä Hammersia vastaan niin Unitedin kuin Evertoninkin riveissä.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ATK Girfriends, ALS Angels


Vastaus #1940 : 28.06.2019 klo 16:05:45

Hammersia vastaan kahdesti, kerran Evertonin ja kerran ManUn paidassa. Manun paidassa toki "vain" about 45 metristä.

https://www.youtube.com/watch?v=TTjfMV0LCkQ

Edit: Myöhässä taas. :(
Gylfi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United, Bristol City, FC Inter & Three Lions


Vastaus #1941 : 28.06.2019 klo 16:16:38

Oliko Evertonin paidassa tehty ensimmäisellä vai jälkimmäisellä visiitillä?

Edit: muistin vain tuon ManU:n riveissä tehdyn
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1942 : 28.06.2019 klo 16:17:41

Oliko Evertonin paidassa tehty ensimmäisellä vai jälkimmäisellä visiitillä?

Jälkimmäisellä

https://www.youtube.com/watch?v=mvsnAhzQ0Wk
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1943 : 29.06.2019 klo 22:08:31

Calgary varmisti viikolla Kanadan kevätmestaruuden voitettuaan vieraissa York9:n maalein 2-0 ja otti paikan kauden päätteeksi pelattavaan finaaliin. Calgary on yhdeksästä ottelustaan voittanut kahdeksan ja hävinnyt yhden, toiseksi sijoittuva Hamilton on viiden pisteen päässä ja on pelannut jo kaikki kymmenen otteluaan. Taaempana on sitten tasaista, kun sijat 3-7 ovat viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kolmen pisteen sisällä. Mitään taukoa ei pidetä, vaan syyssarja lähtee käyntiin jo ensi viikonloppuna, kun kevään viimeinen kierros pelataan alkuviikosta.

Yleisömäärät ovat jonkin verran jääneet toivotusta. Poikkeuksena toki Halifax, missä 6500:n kapasiteetin stadionilla on katsojakeskiarvo ollut hitusen vajaa 6000. Hamilton ja Winnipeg odotetusti ovat katsojakeskiarvoissa kärjessä, kun seurat pelaavat massiivisilla CFL-stadioneilla. Hamiltonin katsojakeskarvo noin 8500 ja Winnipegissä noin 6700, mitkä ovat ihan kivoja lukuja, mutta tarkoittavat, että stadionilla on kuitenkin neljä viidesosaa katsomosta ollut tyhjänä. Tuon kolmikon takana sitten Edmontonissa, Vancouver Islandilla ja Calgaryssa on päästy noin 3500:n keskiarvoihin, mikä on vähän alakanttiin, mutta ei nyt hirveä yllätys. Edmontonin luvut ovat hyvin samanlaiset kuin seuran pelatessa NASL:ssa. York9:n on ollut pettymys, kun Toronton lähiöseura on onnistunut kerämään vain reilun 2500:n yleisökeskiarvon.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1944 : 30.06.2019 klo 20:15:37

Ohion seurojen kausi on ollut lupaavien alkujen jälkeen synkeä, kun kaksikko löytyy nyt idän ja koko MLS:n pohjalta. Cincinnati keräsi ensimmäisestä neljästä MLS-ottelustaan seitsemän pistettä, mutta niistä seuranneesta 14:stä ottelusta pisteitä on kertynyt vain neljä lisää ja 11:llä pisteellä Cincinnati on aika selkeästi jo MLS:n viimeinen. Columbus alkukaudesta keikkui kärkisijoilla, kun kuudesta ottelusta kertyi 13 pistettä, seuraavista 12:sta otteluista pisteitä onkin tullut vain neljä, 17 pistettä on saman verran kuin Portlandilla, mutta Portlandilla on otteluita selkeästi vähemmän ja on alkukaudesta pelannut lähinnä vain vieraissa. US Open Cupistakin molemmat Ohion seurat ovat jo pudonneet.

Cincinnati lähti satsaamaan kokeneisiin ennenkin MLS:ssä tasonsa näyttäneisiin pelaajiin, mutta lähes kaikilla hankinnoilla näyttäisi sitten ura olevan jo laskussa. Melkoisen hankala Cincinnatin tilanne on, kun nyt käsissä on iäkäs ja huono joukkue, mitä on sitten haastavaa lähteä korjaamaan. Valmentajavalintakin on Kochin potkujen jälkeen venynyt ihmeen kauan, vaikka urheilutoimenjohtaja Nijkamp on töissä jo ollut, eikä väliaikasvalmentaja Dalot ole kurssia saanut käännettyä.

Columbuksen kirona ovat loukkaantumiset ja valmentaja Berhalterin lähtö USA:n maajoukkueeseen. Suurien loukkaantumisongelmien päälle nyt ovat sitten avainpelaajista Trapp ja Zardes Gold Cupissa Berhalterin luottomiehinä. Eipä Porter tosin peliä saanut paremmassakaan pelaajatilanteessa ihan optimaalisesti toimimaan, mutta tämänhetkinen pelaajatilanne on aikalailla toivoton, eikä Porterilla varmaankaan välitöntä potku-uhkaa ole, vaikka heikosti menee. Gold Cupin päätyttyä ja siirtoikkunan auettua pitäisi kyllä Porterin saada joukkue pelaamaan paremmin tai ne potkut voivatkin uhata. Tämä kausi on toki pitkälti jo menetetty.

Valmentajanvaihdos on toki voinut toimia, kuten Coloradossa ja New Englandissa on tapahtunut. New England on MLS:ssä pelannut tappioitta Friedelin potkujen jälkeen, väliaikaisvalmentaja Lapperin ja Arenan alaisuudessa joukkue on voittanut kolmesti ja pelannut kolmesti tasan ja on viimeisten pudotuspelipaikkojen tuntumassa. Tappioitta on myös Colorado väliaikaisvalmentaja Caseyn alaisuudessa, seitsemästä ottelusta saldo 5-2-0 ja 17 pistettä, kun Hudsonin alaisuudessa ensimmäiset 11 ottelua toivat vain kaksi pistettä. Niin kauas Colorado Hudsonin sählätessä jäi, ettei hurja vire ole ihan pudotuspelipaikkojen lähelle riittänyt nostamaan, toki jos sama tahti vielä jatkuu, mutta materiaali ei tuota ihan puolla.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1945 : 01.07.2019 klo 14:52:38

Portlandille 1-0-voitto Dallasia vastaan Brian Fernandezin maalilla. Fernandez on MLS-uransa aloittanut komeasti, viidessä ottelussa kuusi maalia ja Fernandez on ainoa pelaaja MLS:n historiassa, joka on onnistunut maalinteossa jokaisessa viidestä ensimmäisestä ottelustaan.

Vähitellen Portland vaikuttaisi pohjalta nousevan, kun otteluohjelma on nyt helpompi ja hyökkäykseenkin on viimein löytynyt maalintekijä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1946 : 02.07.2019 klo 22:48:51

MLS:n siirtoikkuna aukeaa viikon päästä, mutta kovasti seurat jo ilmoittavat kaupoistaan. Hankitut pelaajat ovat edustuskelpoisia vasta 9. päivä alkaen.

Dallas ilmoitti myyneensä keskikenttäpelaaja Carlos Gruezon seuran ennätyssumalla Bundesliigan Augsburgiin. Dallasin edustaja on medialle vahvistanut, että suora siirtokorvaus on neljä ja puoli miljoonaa dollaria, mutta summa voi eri ehtojen täyttyessä nousta aina reiluun kuuteen miljoonaan, lisäksi Dallas saa 20 prosenttia mahdollisesta voitosta, jos Gruezo siirtyy Augsburgista muualle. Aika hyvän hinnan Dallas Gruezosta sai, ilmeisesti maksoivat vain puolitoista miljoonaa Stuttgartille pari vuotta sitten. Dallasin joukkueesta löytyy kyllä jo paikkaajia Gruezolle keskikentän pohjalle, joten välttämättä mitään isomman rahan korvaajaa ei haeta. Hyökkäystä Dallas jo vahvisti, kun hollantilaissyntyinen Ghanan maajoukkueessa muutaman kerran esiintynyt laitahyökkääjä Edwin Gyasi saapuu lainasopimuksella CSKA Sofiasta, Dallasilla on lainan jälkeen mahdollisuus lunastaa pelaaja omakseen.

Cincinnati ilmoitti Maikel van der Werffin saapuvan Vitessestä. Kokenut toppari on ainakin paperilla sitä, mitä Cincinnati tarvitsisi. Toki Cincinnati tarvitsisi aika paljon muutakin. Mikään yllätys ei ollut, että uuden urheilutoimenjohtajan Gerard Nijkampin ensimmäinen hankinta on hollantilainen...

Columbus puolestaan hankki Costa Rican maajoukkuerinkiin kuuluvan keskikenttäpelaajan Luis Diazin Heredianosta. 20-vuotias Diaz on nuori merkittävän sopimuksen pelaaja, kun huhujen mukaan Columbus maksoi nuorukaisesta peräti miljoonan, mikä on kyllä iso korvaus Costa Rican liigasta saapuvasta nuoresta pelaajasta. Toki ilman pientä loukkaantumista Diaz olisi ilmeisesti ollut Gold Cupissa mukana. Lisäksi Columbus ilmoitti hankkineensa hyökkääjä Romario Williamsin Atlantasta 100k:lla allokaatiorahaa. Williams on ollut kova maalintekijä USL:ssä, mutta vähän on MLS:ssä saanut mahdollisuuksia niin Atlantassa kuin aiemmin Montrealissa, ei toki niissä vähissä paikoissa ole sitten oikein mitään pystynyt esittämään.

Atlanta puolestaan hankki muutaman kerran USA:n maajoukkueessa esiintyneen keskikenttäpelaaja Emerson Hyndmanin lainalle Bournemouthista, lainaan kuuluu osto-optio. Pitkälti teini-ikäisesti asti Englannissa pelannutta Hyndmania on pidetty erittäin lupaavana, mutta läpimurto on jäänyt tekemättä, eikä lainapesteillä Skotlannissakaan sellaista odotettua menestystä ole tullut, joten nyt on sitten 23-vuotiaana aika kokeilla MLS:ssä. Atlantassa ainakin luotetaan Hyndmaniin, kun seura maksoi Dallasille, jonka juniori Hyndman oli ennen lähtöä Englantiin, peräti 200k allokaatiorahaa sekä tämän ja ensi vuoden ulkomalaaispaikan Hyndmanin MLS-oikeuksista.

Philadelphia teki sopimuksen alkukauden ilman seuraa olleen laitapakki RJ Allenin kanssa. New York Cityä ja Orlandoa aiemmin edustanut Allen on ihan kelvollinen pelaaja tuomaan syvyyttä halvalla, kun luultavasti palkkataso on minimi tai vähän päälle. Hieman yllättäen Allen jäi alkukaudesta ilman MLS-sopimusta, kun kyllä tuolla huonompaakin pakkia on tälläkin kaudella esiintynyt.
« Viimeksi muokattu: 02.07.2019 klo 23:06:02 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1947 : 06.07.2019 klo 00:14:57

Columbus ilmoitti Curacaon maajoukkuemaalivahti Eloy Roomin siirtyvän seuraan ilmaisella siirrolla PSV:stä. Columbus tarvitsi uuden maalivahdin, kun Zack Steffen siirtyi Manchester Cityyn ja sieltä ilmeisesti suoraan eteenpäin Saksaan lainalle. Room on kokenut maalivahti, paljon pelejä kasvattajaseuransa Vitessen riveissä, mistä siirtyi PSV:n kakkosveskariksi pariksi kaudeksi, missä ei sitten paljon vastuuta tullut. Joe Bendikin kanssa Room tulee Columbuksessa ykkösveskarin paikasta taistelemaan, mutta kyllä tuon taistelun olettaisi curacaolaisen eduksi kääntyvän.

Vancouver ilmoitti Ali Adnanin siirron Udinesesta muuttuneen lainasta pysyväksi. Vancouver maksaa Udineselle MLS:ssä laitapakista kovimman koskaan maksetun siirtosumman, "useamman miljoonan" siirtosummasta raporteissa puhutaan, ja Adnan on merkittävän sopimuksen pelaaja, sopimus kestää vuoden 2021 loppuun ja Vancouverilla on optio yhdestä lisävuodesta. Adnan on ollut todella hyvä Vancouverista alkukaudesta ja aika pitkälti odotettiin, ettei Vancouverilla olisi resursseja pysyvään siirtoon ja että Adnankin haluaisi takaisin Eurooppaan, mutta nyt on sitten Vancouverilla yksi MLS:n parhaista laitapakeista riveissään pidempäänkin.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko; symppaan: Cruz Azul, TiPS


Vastaus #1948 : 07.07.2019 klo 11:02:31

Mm. Mediotiempo kirjoittaa, että New England Revolution olisi kiinnostunut hankkimaan Tijuanan argentiinalaishyökkääjä Gustavo Boun ja Xolos-johto pohtii myydäkö vai ei. Hintaa tulisi ilmeisesti tuollaiset kymmenen miljoonaa dollaria, joten jonkun verran voittoa Tijuana saisi. New Englandin maalinteko näkyy olleen hieman nihkeää, joten tohon kuvioon Bou sopisi tietysti hyvin, sillä Pantera on tulittanut maaleja hyvään tahtiin Meksikon kausillaan. Tijuana ei muuten peluuttanut hyökkääjää viimeisimmässä treenimatsissaan, mikä kertoo osaltaan siitä, että kauppa on vakavassa harkinnassa.

Ja kuten toisessa ketjussa tuli mainittua, niin Giovani Dos Santos on löytänyt uuden seuran, sillä siirtyminen Américaan vahvistettiin eilen. Hieman erikoista tosiaan on, että MLS maksaa osan palkasta tämän vuoden loppuun asti.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #1949 : 07.07.2019 klo 21:04:29

Gio dos Santosilla on MLS-sopimusta, kuusi miljoonaa dollaria kausi, vielä vuoden loppuun asti jäljellä. Taustallahan tuossa on, että MLS sarjana hallinnoi kaikkia pelaajasopimuksia. Galaxyn ostettua dos Santosin sopimuksen ulos maaliskuussa dos Santosista ei tullut vapaata pelaajaa, vaan sopimus ja dos Santosin pelaajaoikeudet siirtyivät suoraan MLS:n alaisuuteen. Seuralla on oikeus yhteen tuollaiseen ulosostoon edellisen kauden päättymisen ja seuraavan alkamisen välisenä aikana. Yleensä kausien välillä muutama seura joutuu ulososton tekemään päästäkseen tarpeettomasta pelaajasta eroon, joten yleensä aina muutama pelaaja on suoraan MLS:n sopimuspelaajana. Muilla MLS-seuroilla on ensimmäinen oikeus noihin pelaajiin, ja riittää jos maksaa vain osan palkasta. Jos pelaaja ei siltikään mitään MLS-seuraa kiinnosta, niin MLS alkaa järjestämään siirtoa muualle. Useimmiten noissakin siirroissa sitten MLS-joutuu maksamaan osan pelaajan palkasta jatkossakin sopimuksen loppuun asti, koska ei noita ulosostoja yleensä turhaan tehdä, vaan kyse on pelaajista, joiden taso ja palkka eivät vastaa toisiaan. Tai siis nimellisesti MLS maksaa palkan, rahat kuitenkin dos Santosin tapauksessa tulevat LA Galaxylta.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2019 klo 21:07:08 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »

 
Sivuja: 1 ... 77 [78] 79 ... 84
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines