FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.06.2019 klo 12:18:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 77 [78]
 
Kirjoittaja Aihe: MLS (ja muut USA:n sekä Kanadan sarjat) 2013-14-15-16-17-18  (Luettu 242013 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1925 : 31.05.2019 klo 01:21:08

Nacho Piatti on polvivamman takia sivussa kahdesta kolmeen kuukautta. Montreal on ilman ykköstähteään pärjännyt kyllä ihan hyvin tällä kaudella, sijoitus idän kolmantena tällä hetkellä, mutta on tuo silti tuntuva isku joukkueelle.

Omar Browne on ollut onnistunut hankinta ja tuonut tehoja hyökkäykseen Piattin poissaollessa, Saphir Taider ollut varma pilkulta, joten Montreal on riittävästi maaleja tehnyt, mutta aika paljon puolustuksen onnistumisen varassa Montreal tällä hetkellä on, kun ykköshyökkääjäksi hankittu Maxi Urruti on toistaiseksi kaudella tehnyt vasta yhden maalin.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1926 : 31.05.2019 klo 20:04:59

Federico Higuainin kausi on ohi polvivamman ja seuranneen leikkauksen takia. Voi olla hyvin lähellä, että urakin päättyy ristisidevammaan, kun ikää Higuainilla tulee syksyllä mittariin jo 35 vuotta. Sopimus Columbuksen kanssa päättyy tähän kauteen ja ennen loukkaantumistakin vaikuttanut siltä, että argentiinalainen on siinä määrin hiipunut, ettei jatkoa enää olisi ollut tulossa. Komean MLS-uran Higuain on pelannut ja edellisen kerran pystyi vielä nousemaan, loukkaantumisten takia vaikean 2016-kauden jälkeen, kovalle tasolle.

Columbuksen synkät ajat menevät vaan entistä synkemmiksi, kun peli ei toimi ja loukkaantumisia kasaantuu. Milton Valenzuelalta jää koko kausi väliin polvivamman takia ja Harrison Afful on leukavamman takia pitempään sivussa, joten molemmat ykkösavauksen laitapakitkin puuttuvat. Lisäksi maalivahti Zack Steffen pelaa viikonloppuna viimeisen ottelunsa Columbuksen riveissä ennen lähtöä Manchesteriin.

Tällä hetkellä Columbuksen tilanne näyttää erittäin vaikealta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1927 : 03.06.2019 klo 00:51:03

Aika paljon se maaliennätyksen oleminen lähellä Wondolla näemmä puristi, kun kauden alkuun kymmenen maalitonta ottelua, mutta nyt on viimeiseen kolmeen peliin seitsemän maalia ja paikka MLS:n kauden maalitilaston kymmenen kärjessä. Toki osansa silläkin, että Almeydalla otti näemmä aikansa saada haluamansa ideat sisään ja alkukausi oli vaikea, mutta nyt San Jose on noussut taisteluun pudotuspelipaikasta, mikä on tuolla materiaalilla kyllä kova juttu.

Colorado on Hudsonin potkujen jälkeisistä neljästä ottelusta kerännyt kymmenen pistettä ja nousi jo pois MLS:n jumbosijalta, kun Cincinnati kaatui pohjakohtaamisessa maalein 3-1 ja Cincy on nyt MLS:n viimeisenä. Colorado edelleen lännen viimeisenä, mutta ihan muiden loppupään seurojen tuntumassa sielläkin.

Cincinnatin pyrkimys rakentaa joukkuetta kokeneista MLS-pelaajista meni kyllä pahasti metsään, kun kausi on ollut toistaiseksi täysin epäonnistunut. Enemmän näyttää siltä, että Cincy sai kokeneiden voittajien sijaan vain elähtäneitä kehäraakkeja, joista ei enää oikein MLS:ään ole. Valmentajavalintakin oli toki täysin epäonnistunut ja nyt uusi valmentajavalinta pitäisi saada onnistumaan, kun tilanne on vaikea. Resursseja on laitettu lyhyen tähtäimen menestykseen, mutta tulos on ollut todella huono, joten mitään merkittäviä korjausliikkeitä ei materiaalin suhteen ole mahdollista heti tehdä. Toki sen kolmannen merkittävän sopimuksen pelaajan voi hankkia, mutta riittäisikö sekään mihinkään. Seura nimitti Gerard Nijkampin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi ja nyt sitten Nijkampin johdolla haetaan uutta valmentajaa, kun MLS-alku kääntyi nopeasti joukkueen uudelleenrakentamiseksi.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1928 : 03.06.2019 klo 20:43:57

Omar Gonzalez palaa MLS:ään Toronton riveihin heinäkuussa siirtoikkunan taas avautuessa, kun kanadalaisseura ilmoitti päässeensä jo Liga MX:n Pachucan kanssa sopuun topparin siirrosta kohdennetulla allokaatiorahalla. Kolme MLS Cupia, Liga MX:n mestaruus, Concacafin Mestarien Liigan voitto, kaksi Gold Cupin voittoa, kertaalleen MLS:n vuoden puolustaja ja neljä valintaa MLS:n vuoden joukkueeseen, komea on Gonzalezin saavutuslista, eikä ikääkään nyt ole kuin 30 vuotta, mikä ei topparille ole vielä hirveän paljon.

Torontolla on ollut vaikeuksia keskuspuolustuksen kanssa, kun Laurent Ciman ei ole oikein odotuksia vastannut, Drew Moor ikääntyy, eikä Eriq Zavaletankaan kausi ole toistaiseksi onnistunut ollut, Chris Mavinga ollut ehkä se tasaisin suorittaja. Hieman ovat Toronton topparit myös samasta puusta veistettyjä, 180-185-senttisiä, jotka eivät ihan ole ilmaissa parhaimmillaan. Tuohon sitten 196-senttinen Gonzalez tuo jotain muuta, kun on ainakin MLS:ssä tupannut voittamaan ilmassa suunnilleen kaiken, mihin vaan ehtii, ne puutteet ovat sitten ymmärrettävästi liikkeen puolella ja juoksukilpailuihin ei saisi joutua. Voisi olettaa, että Toronto Gonzalezin saapuessa pelaisi taas enemmän kolmella topparilla. Toisaalta kyllä voisi olettaa, että joku nykyisistä toppareista pyritään myymäänkin kesällä.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1929 : 06.06.2019 klo 02:34:38

Saa nähdä, että kuinka kauan MLS:ssä vielä kehdataan maaottelutaukojen aikaan pelata, kun aika erikoisia kokoonpanoja vaan joukkueet joutuvat kentälle laittamaan, kun pelaajat eivät meinaa riittää.

Montreal-Seattle ottelussa molemmilla paljon poissaoloja, Montreal joutunut jo aivan äärimmilleen, kun loukkaantumistilannekin on aika hankala ja siihen päälle maaottelutehtävissä olevat pelaajat poissa. Suhtkoht kelvollinen avaus Montrealille on löytynyt, toki poikkeukselliseen 3-4-3-muotoon ja vasemmalla laidalla Kinumbelle MLS-debyytti. Vaihtopenkille on löytynyt viisi pelaajaa, kun nuorelle puolustajalle Yaolle tehtiin MLS-sopimus eilen ja keskikentän Ricci saatiin poikkeuslainalla sisään USL:n Ottawasta... Muuten sitten penkillä kakkosveskari Diop, laitahyökkääjä Novillo ja kärki Jackson.

Novillokaan ei viime aikoina ole kokoonpanossa ollut, kun jannua ilmeisestikin yökerhobilettäminen kiinnostaa jalkapalloa enemmän ja treenejä jäänyt väliin, kun ei ole ajoissa paikalle päässyt. Novillollakaan normaalitilanteessa ei olisi varmaankaan yhtään mitään asiaa kokoonpanoon enää. Riskihaku Novillo oli Gardelta, kun nuo taipumukset olivat kyllä tiedossa, mutta Garde ilmeisesti toivoi, että Novillo siirron myötä vähän reipastuisi, jättäisi bilettämistä vähemmälle ja alkaisi lunastamaan niitä aiempia Ranskan junnumaajoukkueaikaisia odotuksia, mutta tuota vaan ei näyttäisi tapahtuvan.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1930 : 09.06.2019 klo 22:49:22

Philadelphia jatkaa idän kärjessä, nykäisi jopa pientä kaulaa seuraaviin, kun Ilsinholle sattui ihmepäivä New York RB:tä vastaan erittäin kaksijakoisessa ottelussa. NYRB oli selkeästi parempi avausjaksolla ja johti tauolla 2-0 Philadelphiassa, mutta Ilsinho tuli 53:n minuutin kohdalla vaihdosta kentälle. Tunnin kohdalla Ilsinho murtautumisen laidalta jälkeen syötti Monteiron kavennusmaalin, minuuttia myöhemmin taas murtautui laidalta ja teki 2-2-tasoituksen, reilun 70:n minuutin jälkeen Philadelphian rankkari, Robles torjui Monteiron laukauksen, mutta Ilsinho pisti paluupallon sisään ja loppulukemat 3-2. Tuotahan Ilsinho on läpi uransa ollut, parhaimmillaan aivan huikea, mutta tuohon parhaimpaansa vaan yltää harvoin ja suorittaminen on kovin epätasaista.

Colorado voitti kotonaan Minnesotan 1-0, Rapids on nyt Hudsonin potkujen jälkeen voittanut neljä ottelua ja pelannut yhden tasan, kun tuota ennen alkukaudesta tuli kaksi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kovasti on kurssi kääntynyt ja Colorado nousi ainakin tilapäisesti pois lännen viimeiseltä tilalta, tosin takana olevalla Portlandilla on huomattavasti vähemmän otteluita pelattuna. Kuitenkin Colorado on tuonne muiden lännen loppupään porukoiden seuraan jo valmentajanvaihdoksen jälkeen noussut.

Wondolowski teki vielä kahdeksannen perättäisen San Josen maalin 1-1-tasoituksellaan Dallasia vastaan ennen kuin Eriksson katkaisi putken 2-1-johtomaalillaan. 2-2-tasapeliin joukkueet lopulta päätyivät. Wondon MLS:n kaikkien aikojen maaliennätys on nyt siis 152 maalia.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #1931 : 14.06.2019 klo 00:38:15

Kaksi USL Championshipin seuraa eteni US Open Cupin neljänneltä kierrokselta jatkoon 16:n parhaan joukkoon, muuten MLS-seurat pitäneet pintansa. Charleston-Atlanta on tosin vielä pelaamatta.

St. Louis yllätti Chicagon ja voitti maalein 2-1, Chicagolta muutama tärkeä pelaaja maaottelutehtävissä ja Bastian Schweinsteigerille oli annettu huilivuoro, mutta oli siellä Nico Gaitania ja Nemanja Nikolicia kentällä, mutta ei vaan riittänyt. Coloradon positiivinen formi puolestaan notkahti, kun New Mexico eteni rankkareiden jälkeen jatkoon Coloradossa. Jonkin verran Coloradolla kierrätystä ja Axel Sjöberg ajettiin toisella jaksolla ulos, näytti siltä, että Colorado kestäisi kuitenkin 2-1-voittoon, mutta lisäajan neljännellä minuutilla New Mexico tuli tasoihin ja maalittoman jatkoajan jälkeen sitten rankkarit, mitkä New Mexico vei 4-2.

 
Sivuja: 1 ... 77 [78]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines