FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.12.2019 klo 06:42:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: U18: Suomi - Iran 10.1.2013 klo 12.15 Valentin Granatkin (Liveseuranta)  (Luettu 24813 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hoppis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi & suomalaiset


Vastaus #75 : 10.01.2013 klo 14:11:36

Loistava homma Ylos Ansaittu voitto kyllä, niin kuin murdock sanoi, Suomi oli kaikinpuolin parempi joukkue.

Tästä sitten eteenpäin välieriin, eiköhän siellä taas taso kovene pykälällä.
Benediktus

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 10.01.2013 klo 14:11:47

Tarpeetonta jännitystä lopussa, mutta täysin ansaittu voitto. Skrabb taisi olla Suomen paras.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 10.01.2013 klo 14:12:07

Välierät huomenna klo 14.30. Vastustaja ratkeaa tänään, todennäköisesti se on D-lohkoa puhtaalla pelillä johtava Italia, mutta myös Pietari ja Belgia ovat mahdollisia vastustajia.

Toisessa välierässä kohtaavat Venäjä ja Ukraina. Pronssipeli sunnuntaina klo 14.30 ja finaali klo 17.
JasonD

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 10.01.2013 klo 14:15:02

Hienoa! Koska viimeksi millään ikäluokalla kolme voittoa putkeen?
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 10.01.2013 klo 14:16:20

Tarpeetonta jännitystä lopussa, mutta täysin ansaittu voitto. Skrabb taisi olla Suomen paras.

Suomen olisi pitänyt vain jatkaa omaa pelaamistaan, mutta jokaisella vaihdolla tuli jotain muutoksia ryhmitykseen ja lopuksi oli vain keskellä kenttää seikkaileva häröpallo. Omia hyökkäyksiä ei rakennettu enää ollenkaan, vaikka selkeästi parempana joukkueena Suomi olisi voinut hakea lisämaaleja ja puolustaa johtoaan sillä, että Iran olisi pakotettu vetäytymään.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 10.01.2013 klo 14:41:56

Carljohan Eriksson
Vähän töitä, jätti kuitenkin epävarman kuvan itsestään. Yksi suoraan eteen vaarallisesti torjuttu veto ja yksi päästetty maali, jossa sijoittuminen ei tainnut olla ihan kohdallaan. Avaukset välttäviä, pallovarmuus hyvä.

Hampus Holmgren
Puolustussuuntaan riitti kiirettä, toisaalta ei avausjaksolla saanut hirveästi tukea Skrabbilta. Hyökkäyssuuntaan rohkea ja aggressivinen.

Tommi Saarinen
Perusluutimista. Paikkaili Holmgrenia hienosti pariin otteeseen.

Saku Kvist
Jälleen vahvempi laitapakeista. Liikkuu hyvin ja on aggressiivinen.

Matias Ojala
Pelin luonteen takia ei yhtä vahvasti esillä kuin Kazakstania vastaan. Erottuu kentällä selkeästi laatupelaajana, sijoittuminen ja syöttötaito selkeästi parempaa kuin muilla. Tänään muutama komea taklauskin.

Simon Skrabb
Ojalan tapaan selkeä laatupelaaja. Syötöt, potkutekniikka, pelinlukeminen ja ylipäätään jalkapallon pelaaminen hyvällä tasolla. Näytti mieheltä poikien pelissä.

Matej Hradecky
Hoiti hommansa keskikentällä oivallisesti. Syötöt varmasti omille, hyviä katkoja ja varmaa puolustuspelaamista.

Mikko Viitikko
Ei tainnut taaskaan montaa kaksinkamppailua hävitä. Voittaa pääpallot kovalla prosentilla ja pelaa ne vielä tyylikkäästi omille. Plussana komeat ulostulot linjasta, joita ei tänään nähty ihan yhtä paljon kuin kazakkeja vastaan.

Youness Rahimi
Laadukas pelaaja, mutta rooli tuntui olevan vähän hakusessa. Saattoi syöttää molemmat maalit, ainakin jälkimmäisestä iso sulka hattuun. Turkkia vastaan tullut vammakin taisi vielä hieman vaivata.

Vahid Hambo
Aivan karmea ottelu. Esityksen tasosta kertoo kaiken se, että päivän paras suoritus oli, kun ei sotkenut Suomen 1-0 -maaliin johtanutta hyökkäystä (olisi voinut katkaista Voutilaiselle tulleen syötön paitsioasemasta).

Lassi Puro
Laidalla pelaaminen sopii keskellä pelaamista paremmin, kun pääsee haastamaan. Köykäisen oloinen, eikä syöttöpeli vakuuta.

Vaihtopelaajat:
Miro Tenho (Rahimi)
Lipposen lisäajan paniikkivaihto.

Ville-Valtteri Starck (Skrabb)
Tuli vasemmalle laidalle ilmeisesti tarkoituksena vahvistaa puolustusta. Osallistui bussiin, muuta ei ollut tehtävissäkään Lipposen sotkettua Suomen peli.

Jerry Voutilainen (Puro)
Hieno maali. Vaihdettiin vasemmalle laidalle, mutta putosi keskikentän pohjalle lisävaihtojen myötä. Ei päässyt oikein näyttämään mitään muiden vaihtomiesten tapaan Lipposen venäläisen ruletin vuoksi.

Riku Sjöroos (Hambo)
Ensin vasemmalla, välillä keskellä ja sitten oikealle. Puolusti parhaan osaamisensa mukaan.

Matias Pyysalo (Hradecky)
Tuli toiseksi/vedetyksi hyökkääjäksi. Varma viimeistely Rahimin rakentamasta paikasta.


Kimmo Lipponen
Mitä vittua nyt taas Hessu
Tsippi

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 10.01.2013 klo 15:21:20

SPL raportti: http://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/u18-suomelle-kolmas-voitto-ja-valierapaikka-0
Hintelä Kreivitär Borsdal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: - HKB -


Vastaus #82 : 10.01.2013 klo 16:10:16

Rutiinivoitto Iranin vuotta nuoremmista.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 10.01.2013 klo 16:28:45

Hieno saavutus Ylos Jos huomenna ehtisi katsomaankin peliä.
telemarksystems

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 10.01.2013 klo 19:40:08

Match № 22
The match № 22, group stage, sixth tournament day

FINLAND – I. R. IRAN 2:1 (0:0)

Head coach of the team Finland Kimmo Lipponen:

– The game was just as we expected. Iranian players are physically very well-prepared and it's difficult to play against them, positively difficult. I'm glad that we had this match today and not in our first day: it could have been shoking for the guys. Today we were able to create moments, although we've lost many, and we caused 10 nervous minutes in the end of the match. We were lucky to have let in only one goal. And I would note the pressing of the Iranian team, they won us in running; we've never met such intensive single fights in matches with any other team. In Europe nobody plays like this. That made our players nervous.

Head coach of the team I. R. Iran Mehr Ali Dusti:

– Finnish players were very good in single fights they controlled the ball all over the field. We have also shown a good play but we've committed two mistakes in our defense and lost the match. This tournament was a preparation for the World Cup 2013 players under 17.It gave us a chance to see our mistakes and now we are going to correct them.
Hume

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 10.01.2013 klo 22:48:44Kimmo Lipponen
Mitä vittua nyt taas Hessu

Koko pelin nähneenä en ihan ymmärrä tätä Lipposen kritisointia tällä kertaa. Lipposen rekordi ei viime vuosilta ole huikea, mutta kolme voittoa peräkkäin on hyvä saavutus.

Suomen pelaaminen oli ensimmäisiä minuutteja lukuunottamatta ihan hyvässä kuosissa. Pelaamisella oli selkeä suuntalinjat ja pelaajavalinnat perusteltuja. Iranin prässi purettiin pääosin tyylikkäästi, eikä se siten pystynyt hyödyntämään parasta asettaan. Suomi sen sijaan puhkoi Iranin linjaa ajoittain mallikkaasti.

Ehkä Hradeckyn vaihtoa lukuunottamatta kaikki vaihdot olivat mielestäni myös perusteltuja. Täytyy myös huomioida, että huomenna pelataan taas, ja siksi vaihtoja pitikin tehdä. Vaihtopelaajat eivät kokonaisuutena olleet vaihdettujen pelaajien tasoa, mutta minkäs teet kun kärki on kapea. Voittomaalin teki kuitenkin vaihdosta tullut Pyysalo. Tenhon vaihto oli ihan puhtaasti ajanpeluuvaihto, jolla Iranin takaa-ajokiimainen flow saatiin hetkeksi katki.

Lisäksi on luonnollista, että kahden maalin johdon kaventuessa takaa-ajava joukkue luo loppuhetkillä painetta. Kaukolaukauksia lukuunottamatta Iran ei kovinkaan vaarallisia tilanteita muistaakseni luonut, painetta kyllä. Suomen puolustuslinjan taakse ei päästy. Paremmalla viimeistelyllä ei toki tähänkään tilanteeseen olisi päädytty, mutta siihen ei valmentaja voi penkiltä vaikuttaa.

En vain yksinkertaisesti näe aihetta esittää noin kovaa kritiikkiä.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 10.01.2013 klo 23:05:09

Suomen oma peli kuoli aivan täysin vaihtoruletin alettua ja mielestäni syy oli siinä, että pelaajia vaihdeltiin eri pelipaikoilla ja joukkue vajosi alemmaksi. Ryhmityksen putoaminen saattoi olla Lipposen syytä tai olla olematta, mutta jotenkin valmentajan pitäisi tuollaiseen reagoida ja saada joukkue pelaamaan. Jokisen jättäminen penkille kieli siitä, että ei haluttu enää hyökätä. Jokinen-Ojala-Voutilainen-Sjöroos-Pyysalo-Rahimi olisi pitänyt kyllä riittää pallonhallinnan säilyttämiseen, otteen luovuttaminen kavennusta/tasoitusta hakevalle vastustajalle oli vain tyhmää. Tarkoitus kai olisi osaksi kehittää joukkueen pelaamista, eikä opettaa paskomaan housuun johtotilanteessa.
telemarksystems

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 11.01.2013 klo 00:07:21

Eka puoliaika:
http://youtu.be/MPGYp7jSzy8

Toka:
http://youtu.be/XpW-bK9Q-fI
Hume

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 11.01.2013 klo 00:30:41Sinänsä olen samaa  mieltä siitä, että pallonhallinnan kautta puolustaminen on johtoasemassakin paras vaihtoehto. Jokisen ottaminen kentälle olisi kyllä mainitsemiesi syiden vuoksi ollut myös ihan perusteltua. Tosin peliryhmitystä olisi mainitsemillasi pelaajilla jouduttu ehkä muuttamaan, jollei joku hyökkääjistä pysty pelaamaan myös laidalla. Ehkä tätä ei haluttu tehdä. Itse kuitenkin jotenkin oletin, että jotakin kremppaa on oltava, koska Jokista ei käytetty, mutta oli siellä näköjään Tamminenkin terveenä kokoonpanon ulkopuolella, eli tässä kohtaa my bad.

Kakka ei kuitenkaan tullut housuihin, vaikka pallonhallinta menetettiinkin. Maalilla voitetut ottelut osoittavat, että pelien ratkaisevat hetket on pelattu paineen allakin riittävän hyvin. Voitto ja lohkovoitto ovat hyviä saavutuksia, ja ihan tulostenkin taakse katsoen ansaittuja. Siinä on varmaan valmentajillakin osansa.

Joka tapauksessa, huomenna on uusi peli :)
burmis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #89 : 11.01.2013 klo 11:05:54

..... Itse kuitenkin jotenkin oletin, että jotakin kremppaa on oltava, koska Jokista ei käytetty, mutta oli siellä näköjään Tamminenkin terveenä kokoonpanon ulkopuolella, eli tässä kohtaa my bad.

Pelaajien sen hetkisestä tilastahan kellään meistä ei ole tietoa, pitäisi kysyä koutsilta. Se on kuitenkin varmaa, että Tamminen oli loukkaantumisen vuoksi sivussa.
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 11.01.2013 klo 11:44:02

Tosin peliryhmitystä olisi mainitsemillasi pelaajilla jouduttu ehkä muuttamaan, jollei joku hyökkääjistä pysty pelaamaan myös laidalla.

Sjöroos pelasi jo laidalla ja aiemmin laidalla pelannut Pyysalo keskellä.

Hyvin Suomi on pelannut tässä turnauksessa, puolustanut aggressiivisesti ja palloa on uskallettu pitää. Tämä aggressiivisuus ja pelirohkeus vain katosivat aivan täysin Irania vastaan toisella jaksolla. Valmentajan tehtävän pitäisi olla huolehtia, ettei näin käy.
Tsippi

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 11.01.2013 klo 18:32:40

Nyt nähtävissä videofragmentit ja joukkue- ja pelaajakohtaiset tilastot Suomi-I.R. Iran ottelusta turnaussivujen (http://granatkin.com/index.php/en/about-valentin-granatkin) Matchcenterissä.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines