FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2024 klo 22:08:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 41
 
Kirjoittaja Aihe: Toni Korkeakunnas - Taivaanlahja, limanipun mestarivalmentaja  (Luettu 229725 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PalokanRiento

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 11.09.2013 klo 11:32:33

Ensi kaudella siis FC Lahti on puolillaan tuontipelaajia, joille ei tarvitse maksaa koko vuoden palkkaa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 11.09.2013 klo 13:35:02

Ensi kaudella siis FC Lahti on puolillaan tuontipelaajia, joille ei tarvitse maksaa koko vuoden palkkaa.

Sen perusteella, että MyPassa tällaisia pelaajia on 0 kappeletta, niin ennustus lienee erinomainen.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #27 : 11.09.2013 klo 14:35:06

Toke pisti PalokanRiennon viestihistoriasta päätellen penkille junnuna. Olisit pelannut paremmin. Alas
SirL

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 11.09.2013 klo 22:59:28

Kuka nazimoderaattori on poistanut täältä näinkin aktiivisesta ketjusta ihan ansiokkaat analyysit Token hammastikusta? Alas

Niin, ja tulitikku sen pitäisi olla.EDIT: Komento takaisin! Olikin toisessa paikassa hammastikkuanalyysit:

http://futisforum2.org/index.php?topic=54473.msg7853550#msg7853550
« Viimeksi muokattu: 11.09.2013 klo 23:06:08 kirjoittanut SirL »
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #29 : 13.09.2013 klo 14:09:31

Toke pisti PalokanRiennon viestihistoriasta päätellen penkille junnuna. Olisit pelannut paremmin. Alas

Hämmentävää avautumista kieltämättä :D
Mendoooza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #30 : 13.09.2013 klo 14:16:46

Hämmentävää avautumista kieltämättä :D
MyPan ulkomaalaisille palkkasotureille. Ylos Jengissä tällä hetkellä valtaisat kolme ulkomaalaista. Tai enpä tiedäkään, onko Sesay hakenut kansalaisuutta... Veikkaan silti, että neljäkin ulkomaalaista OSTOPELAAJAA lienee aika pieni määrä suhteessa muihin seuroihin. Etenkin, kun ainoastaan Sesay lukeutuu joukkueen avainpelaajiin.
Tsauder

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 25.10.2013 klo 11:45:38

Ylos

Tokella vika peli huomenna edessä punavalkoisten peräsimessä. Sen kunniaksi MyPa rökittää JJK:ta lukemin 5-0, Peksi x 3, Anttilainen x 2!

Tehnyt hyvää työtä MyPassa kolmen liigakauden ajan ja siitä hänelle kuuluu suuri kiitos!
Tsauder

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 26.10.2013 klo 16:46:17

Kiitos Toke!
pablo arpa

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 03.11.2013 klo 14:35:47

Kaikki ne forumnistit, jotka ovat seuranneet Korkeakunnaan uraa hieman pidempää, niin voisitte hieman valaista tuon maneereja? Mitä muuta taskusta löytyy kuin hammastikkuja?

Uskooko loppuun asti omaan pelikirjaansa, kuten eräs edeltäjänsä, vai kykeneekö myöntämään virheensä ja muokkaamaan sitä? Onko siellä pelikirjassa jotain sellaista, mitä siellä on ollut aina? Esim. pakkomielteitä tietynlaiseen pelaajiin, pallohallintaan tai ajokoirapalloon.

FC Hämeenlinna voitti aikoinaan Token johdolla vain kaksi liigaottelua, joten haiskahtaa hieman Augelta ja vokaaleilta. Toisaalta tuon jälkeen käynyt kaksi kertaa kokeilemassa ykkösen joukkueella karsinnoissa, nousematta kuitenkaan kertaakaan.

Mikä sika säkissä tänne on oikein myyty?
« Viimeksi muokattu: 03.11.2013 klo 15:35:20 kirjoittanut tumma ja tulinen »
kaakonkulma

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 03.11.2013 klo 14:44:26

Mikä sika säkissä tänne on oikein myyty?

Toke on loistava valmentaja joka pystyy viemään valmentamansa joukkueen mestaruuteen saakka ja sitä hänelle jossain vaiheessa toivotaan mutta ei kyllä ole mitään sitä vastaankaan vaikka lahti tippuisi ensi vuonna divariin Token johdolla, jonkin muun joukkuuen kanssa sitten takaisin pysyvästi huipulle.
Mendoooza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #35 : 03.11.2013 klo 15:01:15

Korkeakunnas on monipuolinen ukko. Alku oli MyPassa vähän mitäänsanomaton. Yritti saada joukkueen pelaamaan pallonhallintapeliä, mutta lopputulos jäi torsoksi. Kun resurssit vedettiin nollille, Toke vaihtoi puolustussumppuun ja nopeisiin vastahyökkäyksiin. Kokoonpanovariaatioita on ollut useita riippuen saatavilla olleista pelaajista. Viimeisessä ottelussa JJK:ta vastaan käytti käsittääkseni ensimmäistä kertaa MyPa-aikanaan joulukuusimuodostelmaa.

Kesken ottelun Korkeakunnas on tehnyt pelaaja- ja taktiikkavaihtoja yleensä aktiivisesti, jos homma ei ole näyttänyt hyvältä. Vaihtoehtoja muutoksiin on toki MyPassa ollut rosterin kapeuden takia todella vähän.

Joskus on ollut havaittavissa tiettyjen pelaajien suosimista vastoin peliesityksiä. Esimerkiksi Eetu Kaipiota on jaksettu kokeilla hyvän treenimenestyksen ansiosta uudestaan ja uudestaan, vaikka homma on aina näyttänyt peleissä umpipaskalta. Samoin Dave Ramadingaye kuului fiksaatio-osastoon ennen kuin todella paransi otteitaan ja ansaitsi paikkansa.

Hirveästi negatiivista sanottavaa ei tule mieleen. Peli ei ole ollut useinkaan täydellistä, mutta perusasiat, puolustuspelin ja tehokkaat vastaiskut Toke on saanut yleensä toimimaan. Vaikuttaa siltä, että MyPa-aikana Toke on kypsynyt idealistisesta kurssikoutsista liigan ehdottomaan valmentajaeliittiin.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #36 : 03.11.2013 klo 15:25:52

Pelikirjan ei ainakaan pitäisi olla kiveen hakattu, kun MyPassa se ajan myötä vaihtui barseloonasta liki itsetarkoitukselliseen perseenroiskintaan. Veikkaisin melkein, että Lahdessakin tulee sopeutumisvaihe, ennen kuin maradoonapimputtelun onnistumisprosentti paljastuu. Ei apinoilla toki syytä huoleen ole, Toke osoitti itsensä vitun hankalassa paikassa loistovalmentajaksi.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #37 : 03.11.2013 klo 15:30:11

Pelikirjan ei ainakaan pitäisi olla kiveen hakattu, kun MyPassa se ajan myötä vaihtui barseloonasta liki itsetarkoitukselliseen perseenroiskintaan. Veikkaisin melkein, että Lahdessakin tulee sopeutumisvaihe, ennen kuin maradoonapimputtelun onnistumisprosentti paljastuu. Ei apinoilla toki syytä huoleen ole, Toke osoitti itsensä vitun hankalassa paikassa loistovalmentajaksi.
Kuulostaa Augelta valepuvussa.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #38 : 03.11.2013 klo 16:25:23

Saa nähdä, miten Toke kestää täysin erilaiset paineet. Siinä, missä MyPan kannattajat olivat suht tyytyväisiä viimeiset kaksi kautta ailahtelevaan vuoristorataankin, ovat 'losen kuolasuut todennäköisesti barrikadeilla ensimmäisen Klubi-tappion jälkeen, ja täällä on kahdeksan uutta "Toke ulos" -ketjua.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 04.11.2013 klo 11:20:08

Korkeakunnaksen vaiheita on tullut seurattua vähän pidempään, joten muutama kommentti.
Aika Hämeenlinnassa meni harjoitteluun ja kova kouluhan se oli kun joukkue voitti vain kaksi liigapeliä sekä hävisi MyPalle Suomen Cupissa. Viikingeissä Korkeakunnas keskittyi aika paljon pelaajien kehittämiseen olosuhteiden pakosta, mutta siitä huolimatta kaksi tappiota nousukarsinnoissa ja viimeisellä kaudella kolmas sija osoitti, että homma toimii. Ensimmäinen kausi MyPassa vedettiin pallonhallintapeliä ja sitä kunnon jogabonitoa, joka ei tuonut kovin kummoista tulosta. Alkukausihan oli katastrofi, mutta siitä sitten alkoivat palaset vähän loksahdella.

Tämän otsikon ja sitä kautta maineensa Korkeakunnas loi kaudella 2012, jolloin kokosi taskurahoilla iskukykyisen joukkueen ja piti varman putoajan liigassa. Putoaminen oli niin varmaksi julistettu asia, että kuudes sija oli MyPan mestaruus, tokihan matkan varrella oli mahdollisuudet parempaan, mutta ei sillä ollut merkitystä. Ottelusta toiseen peliä varioitiin ja jos jostain kritisoi niin jumittumisesta tiettyihin pelaajiin, joista ihan kaikki eivät nousseet liigatasolle.

Kova tulos sai sitten Korkeakunnaksen, seuran ja yleisön odotukset nousemaan kaudelle 2013. Seura ja Korkeakunnas asettivat korkeimmaksi tavoitteeksi mitalin, muuten tavoite hyvän kauden merkki olisi sijoitus top viidessä. Korkeakunnas edelleen osasi variaatiot, mutta kuitenkin haki tiettyä peruspermanenttia ja sen vuoksi Anttilainen ja Williams pelasivat aika usein laidoilla, sama tilanne oli myös kaudella 2012, jolloin mukana oli myös Riley O'Neill. Kausi oli täyttä vuoristorataa kun tuli hienoja vierasvoittoja ja tuskastuttavia kotitappioita. Näin ollen taas kuudes sija jakaa mielipiteet: toisten mielestä materiaaliin nähden huikea sijoitus ja toisten mielestä Korkeakunnaksen piikkiin menee se, että MyPa lähti muiden(kin) tyriessä hyvistä asetelmista pronssitaisteluun, mutta kolme tappiota ja yksi tasapeli putkeen katkaisivat sen pyristelyn.

Korkeakunnas on siis saanut parhaat tulokset aikaan kun on kasannut ympärilleen tuttuja pelaajia ajoilta, jolloin oli Uudenmaan piirin valmennuspäällikkö ja U19-joukkueen valmentaja. Tokihan MyPan organisaatiossa muutkin tarkkailevat pelaajia, mutta Korkeakunnaksen side moniin hankittuihin pelaajiin on ollut aika selvä. Nyt sitten FC Lahdessa olisi tarjolla kokeneita pelaajia ja pelimerkkejä sekä runko, jonka Malinen sai pelaamaan tuloksellisesti kovaa (voitti Korkeakunnaksen MyPan kahdesti). Toistaiseksi hankinnoissa ei ole näkynyt Korkeakunnaksen kädenjälki, mutta eiköhän se vähitellen ilmesty.

Korkeakunnaksella on kaikki edellytykset olla mestarivalmentaja, mutta nyt pitäisi ottaa se askel, jonka Korkeakunnaksen edustaman valmentajasukupolven "tähti" Mika Lehkosuo on ottanut eli voittaa jotain. Toistaiseksi Korkeakunnas on pudottanut joukkueensa, hävinnyt Suomen Cupin finaalin, hävinnyt kaksi nousukarsintaa ja vaikka MyPassa on tehnyt materiaaliin nähden hyvää tulosta, niin aina voi esittää kysymyksen, että miksei niitä erinomaisia pelejä nähty Liigacupissa, Suomen Cupissa tai silloin kun tarjolla oli mitalisauma.

Itse uskon, että kausi 2014 FC Lahdessa menee vuoristorataa eli hyvää vierasvoittoa seuraa nolo kotitappio. Samaten tietyt viritykset vedetään tappiin saakka vaikka huomataan, että ei homma toimi. Oletattavasti myös muutama pelaaja saa luottopelaajan tittelin, tuloksista huolimatta. FC Lahti tulee sijoittumaan kuuden kärkeen, välillä on mitalivouhotusta ja välillä taas huudetaan Tokea ulos.

Siitä eteenpäin kaikki on mahdollista: Korkeakunnas voi luotsata Lahen mitaleille kaudella 2015 tai saada elokuussa 2015 kenkää. Kaikki ainekset on siihen, että Korkeakunnaksesta kehittyy hyvän asemesta erinomainen valmentaja, mutta sellaisen 1/3 mahdollisuuden annan myös sille, että ei tule koskaan voittamaan yhtään mitään, koska tasaisuus puuttuu ja ratkaisevilla hetkillä ei saa joukkuetta venymään.
jaanu$

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tiiseli since 4eva


Vastaus #40 : 14.04.2014 klo 08:36:33

Joko ajankohtainen?

ULOS!!!
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #41 : 14.04.2014 klo 10:16:27hyvää analyysia Ylos
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #42 : 20.04.2014 klo 23:10:42

Hyvä näyttö nro. 1. annettu Lupia vastaan.

Ylos
Johtaja Calu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Eemeli Virta


Vastaus #43 : 21.04.2014 klo 10:47:59

Aina vaikeat MyPa ja Vepsu away sekä klupi kotona kohattu tosipeleissä. Tuloksena kaksi voittoa ja yksi tasuri. Ja jotkut puhuvat ettei peli vielä täysin toimi. Enteilee hyvää kun se alkaa sitten toimimaan...
jaanu$

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tiiseli since 4eva


Vastaus #44 : 22.04.2014 klo 10:05:47

jatkoaikaa myönnetty klubimatsin jälkeen.

Mä en muuten ymmärrä millä perusteilla Mypä -övei on niin saatanan hankala? Lyhyin vierasreissu stadionilla jossa on ku oltais kotona. Mielen heikkoutta ja ite kasvatettu peikko sanon minä.
Jones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL


Vastaus #45 : 22.04.2014 klo 12:30:44

Mä en muuten ymmärrä millä perusteilla Mypä -övei on niin saatanan hankala? Lyhyin vierasreissu stadionilla jossa on ku oltais kotona. Mielen heikkoutta ja ite kasvatettu peikko sanon minä.

Oiskohan Mypa ihan vaan yleisesti kova kotijoukkue? En tiiä, mutta Lahen tilastot ei ainakaan tuolta oo häävit.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #46 : 22.04.2014 klo 13:24:25

Ja ei kai se tekis oo luonnonnurmella pelaavalle Lahelle se optimi + että se alusta on nyky-MyPan suurin valtti, vähän niin kuin Jonesiin lisätäkseni.
Huupponen
2017

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #47 : 23.04.2014 klo 17:41:38

Jos tämäniltainen Augeilu onnistuu, niin arvostus pikkuhiljaa lisääntyy. Kauhistuttaa.

e: Ulos.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2014 klo 19:49:36 kirjoittanut Huupponen »
Edmundo

Paikalla Paikalla


Vastaus #48 : 23.04.2014 klo 20:02:40

Toivottavasti ei saluunan ovet lyö persuksille mennessään.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #49 : 23.04.2014 klo 20:29:10

Jos yhellä kärjellä ensi kerran liikkeelle.

Ai niin, Klinga ei ole laituri.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 41
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa