FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.12.2018 klo 02:20:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Tilastoyhteenvetoja Jorma Teräksen tilastoista  (Luettu 36860 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #125 : 05.12.2018 klo 13:57:14

Pikkuhiljaa päivityksiä tilastokoosteisiin tipahtelee ja nyt sain aikaiseksi päivittää pelaajien uratilastot. Tänä vuonna listoille 360 Jorman tuijottamaa minuuttia täyteen saaneeina ovat siis nousseet Väisänen, Soiri, Granlund, Kamara ja Tuominen. Syyskuiseen viestiini on jonkin verran muutoksia tullut lisääntyneiden minuuttien myötä, mutta tämä kyseisestä viestistä edelleen pätee täysin:
Ettei Granlundille tulisi paha mieli, todettakoon, että on ollut parempi kuin Hurme. Ja katkoo paljon. Ylos

Kamara loistaa syöttömäärissä, syöttöprosentissa ja maakaksinkamppailuissa. Vaikeita syöttöjä noista on kuitenkin vähiten kaikista tilastoiduista pelaajista ja samoin myös ilmakaksinkamppailuihin on päätynyt ainoana tilastoituna pelaajana vain noin kerran / 90 min. Tuominen sitten vastakohtana hakee paljon vaikeita syöttöjä ja päätyy myös ilmakaksinkamppailuihin huimat määrät / ottelu.

Soirin syöttöprosentti on hieman tippunut kovasta alusta, mutta on silti hyvä laitapelaajalle. Kaksinkamppailussa hällä kuitenkin vielä parannettavaa. Väisänen on pärjännyt kohtuullisesti kaikessa, kun pitää syötöt helppoina.

Mutta sitten ehkä se kovin muutos: Arajuuri ohitti viimein Tihisen ja Hyypiän ilmakaksinkamppailujen dominoinnissa! Päätyy Hyypiän kanssa täsmälleen yhtä usein kaksinkamppailuihin ja on kaikissa kaksinkamppailuissa enää 0,5 %-yksikön päässä kärkipaikasta. Kova suoritus. Tuoppi
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #126 : 11.12.2018 klo 10:18:05

Topikin ensimmäisestä viestistä löytyy nyt päivitettynä valmentajien uratilastot. Piti oikein tarkistaa, ettei ole mitään suurempaa virhettä ole laskennassa tapahtunut, kun tajusin, että Kanervan aikana puolustus on syötellyt jopa Mixun aikaa enemmän, mutta oikein näyttäisi olevan. Kanervan aikana puolustus on hoitanut maakaksinkamppailunsa jopa Hodgsonin karsintoja paremmin, mutta ilmassa ei ole ihan yhtä hyvin mennyt, vaikka Arajuuri koittaa tilastoa ylös raahata ihan itsekseen. Puolustuksen ilmakaksinkamppailuissa piilee kuitenkin ainoa merkittävä ero, mikä tilastoissa esim. Mixun ja Kanervan kohdalla löytyy, sillä Mixun aikana puolustus joutui ilmakaksinkamppailuihin harvoin (13 krt / peli) kaikkiin muihin valmentajiin nähden ja voitti niistä aivan liian vähän (54 %) muiden valmentajien ollessa eri kymmenluvulla ja Hodgsonin jopa parikymmentä %-yksikköä edellä. Hurja ero.

Tilastojenkin valossa Rivelution on välimallin versio kaikista edeltäneistä valmentajista, paitsi tietysti Backesta, eli kaikki osa-alueet ovat joko hyvällä tai melko hyvällä mallilla. Se näyttää toimivan. Ylos

Edit. Myös toisen viestin parhaat ja heikoimmat ottelut päivitetty. Vuoden 2018 aikana listoille päässeet ottelut on lihavoitu ja ihan mukavasti enemmän muutoksia tuli top- kuin bottom-listoihin.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2018 klo 10:27:42 kirjoittanut Julkea bulbul »
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #127 : 11.12.2018 klo 11:51:27

Viimeisenä päivitettynä löytyy ketjun kolmannesta viestistä pelaajien parhaat yksittäisen ottelun suoritukset. Vuonna 2018 listoille päässeet on tummennettuina ja Kamaran sekä Arajuuren dominointihan vuosi 2018 oli, joskin Kamaralla oli myös heikot hetkensä kahdessa viimeisessä ottelussa. Hyökkäyspään tilastoissa Lod punkesi itsensä ilahduttavan monelle listalle.

Pienenä knoppina heitettäköön, että ennen tätä vuotta täydellisessä suorituksessa puolustuksen ilmakaksinkamppailuissa (min. 6 kpl) oli onnistuttu kolmesti. Arajuuri pelasi JT:n tilastoimina vuonna 2018 kahdeksan täyttä ottelua, joista kolmessa voitti kaikki puolustuksen ilmakaksinkamppailunsa ja pahimmillaan hävisi pelissä kaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsisi pelkästään vuoden 2018 keskiarvollaan (58/65, 89 %) top-10 parhaiden yksittäisten suoritusten listalle, jota muutenkin miehekkäästi miehittää. Kaikista kaksinkamppaluista voitti 79,7 % (102/128), mikä on melko käsittämätön suoritus ja sillä pääsisi jo parhaiden yksittäisten suoritusten neljänneksi, joskin keskiarvona 16 kaksinkamppailua / peli ei listalle päästäisi.

Edit. Lisätään Arajuuri-hehkutukseen vielä sen verran, että voitti 2017 ja 2018 vuosien taitteessa neljässä ottelussa peräkkäin kaikki 19 puolustuksen ilmakaksinkamppailuansa.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2018 klo 14:14:09 kirjoittanut Julkea bulbul »

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines