FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 04:04:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 89
 
Kirjoittaja Aihe: Veikkausliigan taso  (Luettu 391528 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
travis

Poissa Poissa


: 23.07.2013 klo 20:44:14

Tulosten perusteella Euroopan paskin sarja!
« Viimeksi muokattu: 13.02.2015 klo 08:27:41 kirjoittanut Catweazle »
Metpet
Vastaus #1 : 23.07.2013 klo 20:46:19

Niin mitä sitten?
pablo arpa

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 23.07.2013 klo 20:54:10

Niin mitä sitten?

Jotain pitäis tehdä.

Kertoohan se jotain liigan tasosta, jos viime kauden viidestä parhaasta joukkueesta kolmelle koutsille huudellaan potkuja ja yksi on jo heitetty pihalle. Ja ihan syystä.

Euroopan paskin sarja valmentajiltaan?
-elaias

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 23.07.2013 klo 21:05:43

Onko avausviestin sisällä jokin hauska vitsi vai onko vain pieni moka sattunut :D Mutta huolestuttavalta tämä kausi Euroopassa näyttäää/näytti.
Julleman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa FC, Luton Town FC, Bears


Vastaus #4 : 23.07.2013 klo 21:09:46

No jos veikkausliigan kiistattoman hallitsijan eli HJK:n puolustusnelikosta vain Sumusalo mahtuu silloin tällöin maajengiin naurujen kera, niin ei taso kovin korkea voi olla.
Metpet
Vastaus #5 : 23.07.2013 klo 21:15:09

Jotain pitäis tehdä.

Kertoohan se jotain liigan tasosta, jos viime kauden viidestä parhaasta joukkueesta kolmelle koutsille huudellaan potkuja ja yksi on jo heitetty pihalle. Ja ihan syystä.

Euroopan paskin sarja valmentajiltaan?
No tottakai tässä pitää tehdä, mutta nyt ei ole siitä kysymys. Tällä hetkellä vaan sylettää tämä euromatsien aikaansaama joukkohysteria ja maailmanlopun maalailu. Vaikka liiga olisi Euroopan surkein, niin tekeekö se siitä sen vähäpätöisempää jalkapalloilua, kuin muukaan futis tässä maailmassa?
Picard

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 23.07.2013 klo 21:16:40

Itse olen sitä mieltä, ettei Veikkausliigan taso ole ollenkaan niin murheellinen, kuin miltä vaikuttaa. Jos kaikki suomalaisjoukkueet olisivat pelanneet yhtä rohkealla ja positiivisella taktiikalla kuin Honka, niin tulos olisi ollut täysin eri näköinen. Ongelma on lähinnä se, että valmentajina on pelokkaita, ylivalmentavia Hiiriä, laiskanpulskeita Jobeja ja taktisesti täysin kyvyttömiä Rajamäkiä.
Kapteeni_Alkio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://www.youtube.com/watch?v=jg41dmc-dhE


Vastaus #7 : 23.07.2013 klo 21:17:50

Seurojen tulisi ottaa oppia Palloliiton junioriakatemioista jotka maajoukkuepelaajatkin vuosien mittaan huippupelaajiksi kasvattavat. Seuratoiminnalla ei ole suomalaisessa jalkapallossa muuta virkaa kuin puppelointi!!11
Karl Marx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: €-Boy


Vastaus #8 : 23.07.2013 klo 21:51:42

Jotain pitäis tehdä.

See "jotain" tehtiin jo: Liigaa supistettiin 12 joukkueeseen, kolme kierrosta, 33 ottelua per joukkue. Tämän kuningasidean perusteella kotimainen jalkapalloilu nousee uusiin sfäreihin! Liigajoukkueet panostavat laajempiin pelaajarinkeihin (kun kunnon pelaajamateriaalia riittää kaikille liigaseuroille). Mutta miten kävikään: Kapeampia pelaajarinkejä, liian tiivis ottelutahti ja muuta skeidaa.

Seuraavaksi pitäisi sulkea liiga ja siirtää HJK pelaamaan Meistriliigaan, siellä se voisi Rosenborgmaisesti kehittyä ja veturin lailla viedä suomalaisen liiigajalkapalloilun kohti uusia elämyksiä. Hjallis: Tee comeback!
Earl Godwin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Democracy Dies in Darkness


Vastaus #9 : 23.07.2013 klo 22:12:51

Nyt olisi viimein aika alkaa virittelemään kunnon yhteistyökuvioita Baltian seurojen suuntaan - tyyliin Skandinavian taannoinen Royal League. Sitä kautta saataisiin eurocupeihin valmistavia kansainvälisiä pelejä ja lisää mediakiinnostavuutta. Taso ei ole Suomessa oleellisesti parempi, vaan samassa veneessä ollaan Baltian kanssa. Ylemmyydentunnon aika on ohi.
Knossos
Vastaus #10 : 23.07.2013 klo 22:27:02

Tulosten perusteella Euroopan paskin sarja!

Maajoukkue taas on tulosten perusteella Espanjan tasoinen!
Masap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Huuhkajat


Vastaus #11 : 23.07.2013 klo 23:16:09

Lamassa ollaan...
Kapteeni_Alkio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://www.youtube.com/watch?v=jg41dmc-dhE


Vastaus #12 : 23.07.2013 klo 23:17:57

Lamassa ollaan...

Ja siitä noustaan tai sitten hukutaan vain ja ainoastaan kannattajien kautta...
ksenobite

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 24.07.2013 klo 05:30:34

Suomessa on ainakin totuttu sellaiseen "tulos ei merkitse mitään" filosofiaan, mikä tietysti johtuu siitä että on löydettävä jotain hyvää (lue "jatkuvuutta") katastrofien sävyttämässä kulttuurissa. Tällä hetkellä suomalaisessa jalkapalloilussa ei ole mitään hyvää, tai jos onkin, ainakaan se ei ole vahvuus. Vuosien työn tulos on noidankehä: liigapalloilu on Euroopan surkeinta, liigasta maajoukkueeseen nousevat pelaajat ovat heikkoja, ulkomaille ostetut pelaajat eivät saa peliaikaa (muutamaa lukuunottamatta), eivätkä tällöin kehity. Maajoukkue rämpii sitten samassa suossa.

Tuntuu että seurapalloilu ei saa Suomessa suuren yleisön suosiota, koska sillä ei ole mitään tarjottavaa jääkiekkofaneille. En tiedä mitä se sitten olisi, ainakaan päätön juoksentelu pallon perässä ei näytä riittävän. Huomioitavaa myös on että useat seuraavat kyllä jalkapallon MM-kisoja, ulkomaisia seuroja, mutta eivät käy paikallisissa liigapeleissä.

Täytyy myöntää että olen yrittänyt käydä muutamassa AC Oulun pelissä, mutta hetken sitä törmäilyä seurattua alkaa ahdistaa. Peli on kuin painajaisunesta, jossa vaikka miten yrittäisi, mitään ei tapahdu.
kluru

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 24.07.2013 klo 05:58:23

Parasta suomalaista jalkapalloa.. :-[
chila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, JIPPO & LAHI


Vastaus #15 : 24.07.2013 klo 07:22:00

Voi luoja kun menee hienosti. Ensin eräät vatipäiset tahot ovat vaahdonneet eräässä topikissa siitä, kuinka veikkausliiga on lähes yhtä tasokas kuin joku valju yms. hiuksenhieno ero johtuu kuulema vain kamerakulmista ja tunnelmasta katsomossa. Jos näin todella on, niin pelottaa kuinka kova taso jossain Viron tai Luxemburgin liigoissa on, Färsaarista nyt puhumattakaan. No leikki sikseen, sillä enemmän kuin liigan taso, tai sen riittävyys, minua huolestuttaa liigavalmentajien osaaminen, etenkin sen puute; onko näihin juuropeleihin pakko lähteä - lähes - aina pelokkaana pyllistelemään? Rohkeasti vaan omaa peliä, varsinkin näitä puulaakitiimejä vastaan, niin varmasti sitä tulostakin syntyisi. Hieman kyllä pistää vituttamaan taas kerran, kaikki vaan katsomaan kendon mömöm kisoja kun sieltä tulee menestystä :(
True Blue

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Asagraum, Absurd, Wolfnacht


Vastaus #16 : 24.07.2013 klo 07:47:30

Melkoisen tai aikuisten oikeesti surkuhupaistahan tää onpi kun hävitään koville joukkueille esim.Färsaarten ja Luxemburgin seurajoukkueille...pitäiskö tässä itkeä vai nauraa????Eli pärjäiskö edes pelaajat jossain Färsaarten sarjassakaan....noh toivottavasti sitten kaudella 2014-2015 kaikki joukkueet pääsevät lohkovaiheeseen.....
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 24.07.2013 klo 07:50:35

Melkoisen tai aikuisten oikeesti surkuhupaistahan tää onpi kun hävitään koville joukkueille esim.Färsaarten ja Luxemburgin seurajoukkueille...pitäiskö tässä itkeä vai nauraa????Eli pärjäiskö edes pelaajat jossain Färsaarten sarjassakaan....noh toivottavasti sitten kaudella 2014-2015 kaikki joukkueet pääsevät lohkovaiheeseen.....

Ansiokasta pohdintaa Ylos
kauchu

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 24.07.2013 klo 08:23:33

Ei sitä tasoa löydy paljon muistakaan asioista. Täällä on pysähdytty jumittamaaan aikaan Talvisota, Matti Nykänen, Lasse Viren. Eletään utopiaa, että nämä olsivat jotenkin lähihistoriaa ja kohta saadaan jatkoa suurelle suomalaiselle menestystarinalle. Suomainen sisu, rehellisyys ja ahkeruus - skeidaa. Skidit hakkaa Play Stationia himassa ja lihoo, käy pari kertaa viikossa pomputtamassa palloa jonkun lähiöjengin riveissä naapurin työttömän faijan valmennettavana ja yhteiskunta ympärillä varmistaa ettei pikku-Sakkea vaan painosteta ottamaan harrastusta tosissaan kun siitä voi traumatisoitua.

Näistä lähtökohdista suurin osa porukasta on kyvytöntä sakkia menemään elämässä pitkälle (enkä puhu vain jalkapallosta). Sama porukka osaa lopulta lähinnä syödä pullaa toimistolla. Muutamat maahanmuttajataustaiset skidit omaavat vielä jotain eteenpäin menemisen unelmaa ja jaksavat oikeasti harjoitella. Nekin lannistetaan viimeistään nuoruusvaiheessa kun valmennus on niin kuratasoa, ettei kukaan ole auttamassa kehittymisessä. Stadin lähiöissä kun kävelee fudiskenttien ohi niin ne on täysin tyhjiä. Joku kaljakeissin vetänyt teini kiikkuu korkeintaan ylärimassa ja kaveri viiltelee verkkoihin reikiä. Kentältä puuttuu kokonaan lähitalon asukkaista kerätty peliporukka, joka potkii palloa niin kauan kunnes ne kannetaan sieltä kotiin nukkumaan. Revi sitten tästä materiaalista jotain tasoa.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2013 klo 08:35:58 kirjoittanut kauchu »
sepi#14

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 24.07.2013 klo 08:40:39

Ei sitä tasoa löydy paljon muistakaan asioista. Täällä on pysähdytty jumittamaaan aikaan Talvisota, Matti Nykänen, Lasse Viren. Eletään utopiaa, että nämä olsivat jotenkin lähihistoriaa ja kohta saadaan jatkoa suurelle suomalaiselle menestystarinalle. Suomainen sisu, rehellisyys ja ahkeruus - skeidaa. Skidit hakkaa Play Stationia himassa ja lihoo, käy pari kertaa viikossa pomputtamassa palloa jonkun lähiöjengin riveissä naapurin työttömän fajan valmennettavana ja yhteiskunta ympärillä varmistaa ettei pikku-Sakkea vaan painosteta ottamaan harrastusta tosissaan kun siitä voi traumatisoitua.

Näistä lähtökohdista suurin osa porukasta on kyvytöntä sakkia menemään elämässä pitkälle (enkä puhu vain jalkapallosta). Muutamat maahanmuttajataustaiset skidit omaavat vielä jotain eteenpäin menemisen unelmaa ja jaksavat oikeasti harjoitella. Nekin lannistetaan viimeistään nuoruusvaiheessa kun valmennus on niin kuratasoa, ettei kukaan ole auttamassa kehittymisessä. Stadin lähiöissä kun kävelee fudiskenttien ohi niin ne on täysin tyhjiä. Joku kaljakeissin vetänyt teini kiikkuu korkeintaan ylärimassa ja kaveri viiltelee verkkoihin reikiä. Kentältä puuttuu kokonaan lähitalon asukkaista kerätty peliporukka, joka potkii palloa niin kauan kunnes ne kannetaan sieltä kotiin nukkumaan. Revi sitten tästä materiaalista jotain tasoa.

Loistava kirjoitus! Toista se on länsinaapurissa... siellä tehdään asiat oikein.
Neowulf

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 24.07.2013 klo 08:51:37

See "jotain" tehtiin jo: Liigaa supistettiin 12 joukkueeseen, kolme kierrosta, 33 ottelua per joukkue. Tämän kuningasidean perusteella kotimainen jalkapalloilu nousee uusiin sfäreihin! Liigajoukkueet panostavat laajempiin pelaajarinkeihin (kun kunnon pelaajamateriaalia riittää kaikille liigaseuroille). Mutta miten kävikään: Kapeampia pelaajarinkejä, liian tiivis ottelutahti ja muuta skeidaa!

Muutos tehtiin HJK:n suostumuksella ja väittäisin jopa toivomuksesta. Klubissa laskettiin, että vain sillä on varaa pitää niin isoa rinkiä, että mestaruus napsahtaa sille automaattisesti. Niin viime vuonna kävikin kun Interin kapeampi materiaali hyytyi ja eiköhän tässä syyskesällä Honka myy mestaruutensa HJK:lle. Sixten Boström on moneen otteeseen valittanut liian tiiviistä ottelutahdista mutta onneksi loppukaudella Klubi voi keskittyä scudettoon.

Sarja on tänä vuonna ollut niin tasainen, että tuskin mitään heittopusseja nähtäisiin, vaikka palattaisiin 14 joukkueen kaksinkertaiseen sarjaan. Ongelma vain on siinä, että 33 peliä on näin lyhyen kauden puitteissa liikaa, 26 peliä taas ehkä liian vähän.
MitäMitä

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 24.07.2013 klo 12:04:58

Junnuista se kaikki lähtee. Suomessa on futiksessa ehkä 15 seuraa, jonka junioritoiminta täyttää kansainvälisen tason. Loput kuvittelevat vain tekevänsä laadukasta valmennusta. Hyvä esimerkki on 13v kummipoikani joka pelaa jalkapallo keskisuuren suomalaisen kaupungin joukkueessa. Kuuluu ikäistensä ns. edariryhmään ja on joukkueensa parhaita, ellei paras. Seura hehkuttaa julkisesti valmennuksen hyvää tasoa. Sukulaispoika pelaa talvisin myös toista lajia (ei jääkiekko) ja jo parina vuonna on ilmennyt, että jos hän pelaa kesällä vain jalkapalloa, hänen kuntonsa laskee kesän aikana koska tempotaso futis-harjoituksissa on niin alhainen. Tätä on nyt pitänyt korjata sillä, että toisen lajin valmentaja kävi seuraamassa muutamat futis-treenit ja  teki kesäksi erillisen valmennussuunnitelman, jossa oli tarvittavat kunto-, lihaskunto- ja venyttelyharjoitukset että kehitys säilyy myös kesällä sillä tasolla mitä se on talvella. Muutenkin siinä toisessa lajissa on yksilöllisyys huomioitu ihan eri tavalla. En nyt pallopäänä halua lytätä futista, koska se on minulle ehkä se tärkein laji, mutta kyllä nuorista jalkapalloilijoista pitäisi kasvattaa urheilijoita paremmin kuin nyt monessa seurassa tehdään.
Kananmuna_7

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, S.S. Lazio, Argentiina ja Suomi.


Vastaus #22 : 24.07.2013 klo 14:17:34

Melkoisen tai aikuisten oikeesti surkuhupaistahan tää onpi kun hävitään koville joukkueille esim.Färsaarten ja Luxemburgin seurajoukkueille...pitäiskö tässä itkeä vai nauraa????Eli pärjäiskö edes pelaajat jossain Färsaarten sarjassakaan.... noh toivottavasti sitten kaudella 2014-2015 kaikki joukkueet pääsevät lohkovaiheeseen.....

No heittämällä.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 24.07.2013 klo 14:19:41

https://takavasara.wordpress.com/2013/07/24/ruohonjuuret-kuntoon/
Eero Vastaranta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #24 : 24.07.2013 klo 17:28:30

Täyttä paskaa mistä toki omaa karua kieltään kertovat nämä europupellukset, mutta myös viime vuosina nähdyt ottelut. Eipä muistu mieleen kovinkaan montaa oikeasti hyvätasoista peliä tai edes niin, että toinen joukkue olisi pelannut hyvää jalkapalloa kok ottelun. Se vähemmän paskempi korjaa useimmiten täyden pistepotin. Surkea tempo on suurin ongelma.

 
Sivuja: [1] 2 ... 89
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa