FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.05.2020 klo 10:38:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 48 [49]
 
Kirjoittaja Aihe: Veikkausliigan taso  (Luettu 229868 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #1200 : 16.05.2020 klo 14:57:51

Monestihan se tulee vaan sieltä kotoa että voisit vähentää sitä pallon potkimista ja keskittyä kouluun jos et ole mikään maajoukkuetason pelaaja. Monelta keskinkertaiselta b-junnulta jää se koko potentiaali lunastamatta sen takia. Kuitenkin ne merkonomin paperit ehtisi hommata myöhemminkin. Ja monet vetää sen työelämän läpi ilman mitään sen suurempia saavutuksia tai elämyksiä. Urheilusta pitäisi saada nuorille yksi uravaihtoehto muiden joukkoon eikä niin että on joko uusi Messi tai sitten ei kannata edes yrittää.

Aikuisuralla se menestyminen on monesti vaan siitä kiinni, antaako joku sulle mahdollisuuden. Kun yksi antaa niin yleensä muutkin kiinnostuu. Pätee tietysti muuhunkin alaan ja työelämään.
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #1201 : 17.05.2020 klo 12:50:08

Monestihan se tulee vaan sieltä kotoa että voisit vähentää sitä pallon potkimista ja keskittyä kouluun jos et ole mikään maajoukkuetason pelaaja. Monelta keskinkertaiselta b-junnulta jää se koko potentiaali lunastamatta sen takia. Kuitenkin ne merkonomin paperit ehtisi hommata myöhemminkin.

En millään näe, että nämä olisivat toisiaan poissulkevia asioita tai Suomessa skenaario, johon hukataan lahjakkuuksia ja eri sarjatasojen tasoa merkittävästi nostavia pelaajia ongelmaksi asti. Koulun ja futiksen yhdistäminen sujuu vallanmainiosti ainakin siihen asti, että pelaamisesta saa ammattilaisen palkkaa. Suurin osa ammattilaisen palkkaan kykenevistä kuitenkin valitsee jalkapallon ja näkee vaivaa opiskellakseen ohessa tai tekee sen uransa jälkeen. Yksittäiset lassasit ja hyökyvirrat eivät tätä isossa kuvassa muuta miksikään ja ketään ei voi pakottaa valitsemaan urakseen jalkapalloa, vaikka kyvyt siihen riittäisivät. Veikkausliiga ja Ykkönen ovat täynnä nuoria miehiä, jotka voisivat tienata enemmän muissa töissä, mutta futis on vaan kivempaa suuremman osan mielestä ja hyvä niin.

Keskinkertaisen b-junnun maksimipotentiaalia lienee Kolmosen pelaaja tai Kakkosen skutsijengin penkinlämmittäjä. Siinä kohdassa, kun tuon tajuaa on aivan luonnollista valita omaksi polukseen korkeakoulu tai työelämä. Mikään ei kuitenkaan estä opiskelua ja työntekoa sekä oman potentiaalin ulosmittaamista siellä Kakkonen-Kolmonen akselilla samaan aikaan urheilijana.

 
Sivuja: 1 ... 48 [49]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines