FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 21:21:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Kirjoittaja Aihe: KäPa juniorit - Suomen parhaat  (Luettu 124042 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JayAi

Poissa Poissa


Vastaus #225 : 13.04.2015 klo 14:01:36


Miten tämä liittyy KäPa:n mitenkään? Ainakin lukemien puolesta KäPa:n vastus ollut ihan suht. hyvää. Muutenkin tuntuu että palsta mennyt johonkin ihme "näin meidän 8-vuotiaat voitti 10-0 pelinsä" postailuiksi. Todella miellyttävä poikkeus tuo Westerlundin viesti tuossa aiemmin taas missä keskityttiin itse peliin eikä niinkään tuloksiin.
« Viimeksi muokattu: 13.04.2015 klo 14:07:28 kirjoittanut JayAi »
pauka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #226 : 13.04.2015 klo 14:55:41

Jotenkin todella säälittäväksi mennyt tämä Käpylän osasto. Tänne on näköjään tullut uusi 8-9 vuotiaiden, pienenkentän, isivalmennettujen poikien vanhempien joukko, joka kikkelimiekkailee tuloksista, joilla ei isossa kuvassa ole yhtään mitään merkitystä.
Yksi Jonne tuntuu ottaneen elämäntehtäväkseen yhden ikäluokan tulosten selvittämisen ja kolmas on kuunnellut Ossi Virran "seinäkolmannelletilantyhjentäminenjatäyttäminenjamurtautumiset" liturgiaa kuin uskovaiset sunnuntaikirkon saarnaa...

Jokainen, joka on itse pelannut joukkuelajeja kilpatasolla, tietää varmasti, että lahjakkuuksia on montaa eri sorttia ja vain harva menee ns. päätyyn asti. Tämä ikävä kyllä koskee myös suomen parhaita lapsi/junnustaroja. 8-9 ikäisistä pojista, jotka pomputtelevat miljoonan ja dominoivat minikentillä, ei välttämättä kukaan mahdu edes b-junioireissa enää edustuksien avauksiin... Ehkäpä siksi minunkin olisi syytä yrittää ymmärtää näitä  isiä, jotka nyt ottavat ilon irti ja rakentavat pilvilinnat poikien tulevaisuuden osalle... Sehän on toisaalta hienoa, että osataan elää hetkessä ja nauttia nykyisestä! Ikävä kyllä idea tällä palstalla, ainakin minun silmissäni katoaa, jos täällä Konkolan tyyliin ilmoitetaan hienoja tuloksia voitetuista turnauksista.

Käpylän topicissa kiinnostaisi ihan oikeasti tietää, mitä seuralle nyt kuuluu? Vallan vaihto on tehty, Junnujumala Virta poistuu muualle, ikäryhmät lähes poikkeuksetta äärimmäisen pieniä. Valmentajia roudataan landelta ja pidempään seurassa hyvää työtä tehneitä siirrteään city jengeihin valmentamaan.
Vieläkö Käpylan ideologia jaksaa porskutella eteenpäin ja tuottaa laadukkaita pelaajia junnumaajoukkueisiin? Kuinka paljon naapuriseura vielä kuppaa Käpylän kasvattaja seuraa ja parhaat pelaajat ja valmentajat yksinkertaisesti poistuvat sinivalkoiseen naapuriin? Kestääkö pieni Käpylä tämän?
Kysynkin, että onko Käpylä Ideologia sittenkin henkilökeskeistä, joka kaatuu henkilöiden vaihtuessa vai onko seura saanut ideologia iskostettua seuran ytimeen ja homma toimii henkilöistä riippumatta?

Tällä hetkellähän tilanne on vielä hyvä. B-junnut piikkipaikalta SM-sarjaan. -00 ikäluokasta näyttää tulevan hyvin maajoukkuepoikia(muistaakseni 4), samoin -01 takoo kovia tuloksia, joten odotettavissa maju pelaajia sieltäkin suunnasta. Siellä valmentajina pitkän linjan loistavat koutsit Tainio ja Mohammed. -02 ikäluokka myös Mohamedin valmennuksessa. Sielläkin rosteri näyttää leveämmältä ja hyvin hoidetulta. -03 henkitoreissaan äärimmäisen pienellä pelaajamäärällä yrittää taistella uusien valmetajien johdolla kautta loppuun. -04 pieni ikäluokka myös. -03 ja -04 ikäluokalla muuten samat valmentajat. Onko tietoinen valinta pitää joukkueet tiiviinä vai eikä koutseilla vain ole vetovoimaa? Jokin ilmeisesti mättää?

Minä olen siinä uskossa, että Käpylässa, kuten kaikissa muissakin hyvin hoidetuissa junnukouluissa kaikki perustuu valmennukseen ja nimenomaan hyvään ja innostavaan sellaiseen. Näitä kavereita ei kuitenkaan kasva ihan joka nurkalla. Onko tämän kauden jälkeen moni jatkamassa? Mistä seuraajat vai alkaako korttitalo oikeasti olla tiensä päässä ja paluu normaaliksi, hyväksi kaupunginosa seuraksi on edessä?

Toivottavasti ei, mutta junnu-urheilun elämän rotaatioa on nähty aikaisemminkin...
« Viimeksi muokattu: 13.04.2015 klo 15:45:34 kirjoittanut pauka »
Josse

Poissa Poissa


Vastaus #227 : 13.04.2015 klo 18:42:38

Yksi Jonne tuntuu ottaneen elämäntehtäväkseen yhden ikäluokan tulosten selvittämisen

Edelleen, en ole ottanut. Enemmän olen yrittänyt tuoda esille sitä, että Käpylässä ollaan menty outoon suuntaan viime aikoina. Yksi ikäluokka hehkuttaa pikkupoikien tuloksia kuin ne olisivat jotain MM-karsintoja. Toinen piilottelee/ilmoittaa vain haluamansa tulokset (eikä aina ihan oikein) vaikka ne ovatkin esim. joukkueen twitter tililtä haettavissa ja tekee samalla itsensä -ainakin minun silmissäni -naurunalaiseksi. Samaan aikaan pelaajaliikenne paikalliskilpailijaan on isoa ja vastuuhenkilötkin lähtevät. Valmentajien paketti laitetaan kerralla uusiksi ja hyvää duunia tehneet "pudotetaan" alemmaksi.

Toivon sydämessäni kaikkea hyvää KäPalle, koska Klubi tarvitsee oikean kilpailijan Stadiin. Toivottavasti paketti pysyy kasassa eikä korttitalo kaadu. Näyttöjä on kuitenkin aikaisemmilta vuosilta vaikka kuinka paljon eikä tämäkään kausi huonosti ole lähtenyt käyntiin. Mielelläni kuitenkin näkisin ettei kehitys ole menossa nyt lähteneeseen suuntaan nuorempien ikäluokkien osalta.
Rafu10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sporting CP, Portugal, Real Madrid


Vastaus #228 : 13.04.2015 klo 19:13:50

...
« Viimeksi muokattu: 29.07.2015 klo 23:44:05 kirjoittanut Rafu10 »
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 13.04.2015 klo 19:18:26

Ossi Virta jättää ilmeisesti KäPan, sortuuko korttitalo?

Mihin Ossi on lähtenyt?
Jorma Marmaris

Poissa Poissa


Vastaus #230 : 16.04.2015 klo 10:06:04

Mihin Ossi on lähtenyt?

SJK Seinäjoki. Tsemppiä uuteen pestiin! Onpa toi 10v. pitkä aika yhdessä seurassa et jos pystyy luomaan tuolla läheskään saman mitä KäPassa niin hienoa.

http://www.sjk2007.fi/uutiset/Ossi_Virta_Akatemian_johtajaksi_8361.html
MJ

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Käpylän Pallo, La Vecchia Signora, HMFC


Vastaus #231 : 17.04.2015 klo 15:16:13

SJK Seinäjoki. Tsemppiä uuteen pestiin! Onpa toi 10v. pitkä aika yhdessä seurassa et jos pystyy luomaan tuolla läheskään saman mitä KäPassa niin hienoa.
http://www.sjk2007.fi/uutiset/Ossi_Virta_Akatemian_johtajaksi_8361.html

Mitään kunniaa Ossilta poisottamatta hän ei kuitenkaan ole luonut tuota KäPan United polkua, ansiokasta valmentamista sitten senkin edestä.
Aceball

Poissa Poissa


Vastaus #232 : 17.04.2015 klo 21:52:47

Virta valmentanut ja valmentaa alle 10-vuotiaita Käpassa. 10-vuotiaiden vastuuvalmentaja ja 9-vuotiaiden apuvalmentaja. Lähtö ei liene vaikea paikata kun noissa molemmissa joukkueissa kaksi muutakin valmentajaa.


Sun tieto Ossin toimenkuvasta seurassa näyttää olevan ihan pikkasen vajavainen. Unohtamatta missä kaikessa on ollut mukana ns. seuran ulkopuolella. Uskon että jokainen seura ottais kirkuen vastaan tuollaisen puuhamiehen mutta nyt näytti tie vievän Seinäjoelle ja vanhempien junioreiden pariin.
Rafu10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sporting CP, Portugal, Real Madrid


Vastaus #233 : 17.04.2015 klo 22:04:15


Ossi made an excellent job at the club, now he will open a new chapter in his career, everyone wish him the best of luck, but KäPa stands firm, other will take his place and continue pushing the club forward. No drama, it's a big loss, but not the end of the world, right? :)

Like we say in my native Portugal, "the people come and go, yet the club stand"
Jorma Marmaris

Poissa Poissa


Vastaus #234 : 17.04.2015 klo 22:21:18

:)
« Viimeksi muokattu: 26.06.2015 klo 21:12:24 kirjoittanut Jorma Marmaris »
Hippoheikki

Poissa Poissa


Vastaus #235 : 18.04.2015 klo 10:12:15

Tullut läheltä ja ihaillen seurattua tätä KäPan viimeistä kymmentä vuotta, ja toivon todella ettei henkilövaihdokset vaikuta seuran meininkiin mitenkään, vaan uusia motivoituneita osaajia löydetään tilalle. Treenailtiin oman silloisen junnujoukkueeni kanssa paljon tuolla juniorihallilla takavuosina, ja 35v-lajin parissa jotenkin mukana olleena, pisti tuolloin silmään suomifudiksessa ihan täysin poikkeuksellisen hyvä meininki ja tekemisen taso, kun KäPan porukoita katseli, vaikka silloin United toiminta otti vasta ensiaskeleitaan ja esim.tuon lippulaiva 97:n pelajat olivat vasta n. kymmenen vuotiaita.
Aavistelin tuolloin, että tyylillään tullaan tekemään mahtavia juttuja, mikäli sama meno jatkuu (todella positiivinen ilmapiiri, avoimuus, motivoituneet ja osaavat taustat jotka tuntuivat kaikki puhaltavan yhteen hiileen.. Todellakin tekemisen meininki ja vahva yhteisölisyys, joka näkyi ihan kaikessa) ja seura tuli otettua tarkkaan seurantaan eriťyisesti siitä 97-ikäluokasta ja sitä nuoremmista alaspäin, ja päätyipä noihin United-joukkueisiin jokuset omatkin valmennettavat pelaamaan, joka tietenkin lisäsi mielenkiintoa entisestään.

Huolestuneena olen menneen syksyn ja talven aikana seurannut kuinka tuo silloinen ydinryhmä on hajonnut ja tietyllä tapaa vielä juuri nyt, kun ensimmäiset läpiviemänsä ikäluokat alkavat kohta olemaan aikuispelaajan iässä. Kymmenen vuotta on pitkä aika junnujen kanssa touhutessa kun homman arvostus ja palkkataso on mitä on ja jokainen kaipaa uusia haasteita silloin tällöin, mutta jotenkin jalkapalloromantikkona olisin halunnut nähdä, että tämä alkuperäinen posse olisi jatkanut vielä toisetkin kymmenen vuotta, jolloin asioita olisi saatu vakioitua vielä pidemmälle ja seura pystynyt pikkuhiljaa kasvavin resurssein otettua vielä pari pykälää eteenpäin (isommat ikäluokat jne.). Tosiaan toivon, että jäljellejääneet ja uusi jengi jatkavat menneiden viitoittamalla polulla ja tekevät seurasta kaikin mittarein sen suuntaa näyttävän ja johtavan junnuorganisaation suomessa, jollainen se pelkällä toiminnan laadulla mitaten oli oikeasti jo tämän Maakannaksen, Korkan, Vallan, Virran, Linnan ja kumppaneiden ajan. Sivusta seuraten uskomattoman hienoa ja monellakin tapaa myös pioneeriduunia sekä yhden seuran, että yleisemmin myös paremman suomifudiksen ja sen pelaajatuotannon eteen.
Mr. Brando

Poissa Poissa


Vastaus #236 : 03.05.2015 klo 07:20:54

Oodi Ossi Virralle

En tunne Ossi Virtaa henkilökohtaisesti. Eri yhteyksissä olen päässyt keskustelemaan hänen kanssaan pelistä ja useiden futiskontaktieni kautta olen saanut toisen käden tietoja miehen valmennusfilosofiasta. Kaikkein tärkein oppi on kuitenkin siinä, että olen eri syistä seurannut satoja tunteja Virran valmentamien joukkueiden esityksiä. Ossi Virta on pelin opettaja. Ja opettaminen ja oppiminen ovat juuri niitä asioita, joita juniorifutiskulttuurimme kaipaisi enemmän kuin mitää muuta. Muu on turhaa.

Todellisissa jalkapallokulttuurimaissa lasten valmentajat ovat suuria auktoriteetteja, jotka nauttivat ympäröivän yhteiskunnan varauksetonta luottamusta. Valmentaja on kuin opettaja, joka vihkiyttää nuorten sielun ja mielen elämää varten. Jalkapallo taas on yksi osanen tätä ainutkertaista elämää. Ossi Virran erottaa muista se, että hänelle jalkapallo on yhtä kuin elämä. Salaisuus piilee pienissä yksityiskohdissa ja niiden avaamisessa pelaajille - tai pikemminkin pelaajien opastamisessa avaamaan nämä salaisuudet itse omilla havainnoillaan. Jalkapallo on elämän veroinen mysteeri.

Virta elää ja hengittää joku solullaan jalkapalloa. Mies on kehittänyt itseään jatkuvasti ja muistanut myös pysähtyä kuuntelemaan, mitä sanottavaa pelillä on ollut. Tulokset voivat valehdella, mutta peli kertoo kaiken. Vain suuret valmentajat ovat riittävän nöyriä alistumaan pelin edessä ja ryhtymään tekoihin, joita peli kutsuu puoleensa. Lasten valmentajat ovat niitä arjen sankareita, joiden pitäisi saada meidän kaikkien kunnioituksemme. Parhaimpien lasten valmentajien salaisuus taas piilee siinä, että he ovat valmiita muun elämän kustannuksella palvelemaan peliä. Vain harvat kykenevät näkemään Ossi Virran valtavan arvon jalkapallokulttuurille. Valtaosalle hän on edelleen vain lasten valmentaja.

Mr. Brando, opettamista korostaen ja arvostaen
Börje II

Poissa Poissa


Vastaus #237 : 03.05.2015 klo 20:06:33

Oodi Ossi Virralle !

Kullostaa Urheilulehden kolumnilta
Tuomi1029

Poissa Poissa


Vastaus #238 : 29.09.2017 klo 00:55:54

Olen kuullut huhua että seuraavaan B joukkueeseen ei oteta mukaan nollakakkosia vaan koostuu pelkästään nollaykkösistä. Onko ketään joka voisi varmistaa tätä?
grim reaper

Poissa Poissa


Vastaus #239 : 29.09.2017 klo 14:08:59

Olen kuullut huhua että seuraavaan B joukkueeseen ei oteta mukaan nollakakkosia vaan koostuu pelkästään nollaykkösistä. Onko ketään joka voisi varmistaa tätä?Ei taida edes valmentajia vielä olla ilmoitettu.
Tuomi1029

Poissa Poissa


Vastaus #240 : 29.09.2017 klo 22:33:28

Noh... toivottavasti huhut eivät pidä paikkaansa
Maitosieni

Poissa Poissa


Vastaus #241 : 29.09.2017 klo 22:37:27

Ei taida pelkkä 01 taso enää riittää yhtään mihinkään  tottakai tarvitaan käpän 02 joukkueen poikia.
Onhan Käpä Suomen kovin juniori seura edelleen .
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #242 : 30.09.2017 klo 15:25:46

Käpalla seuraavat ulos marssivat ikäluokat on 01 ja 00 eli kyllä 02 varmaan paikkoja löytyy.

97, 98 ja 99 osa 00 ovat jo marssineet pk alueen muihin seuroihin. HJK, HIFK jne vilisee Käpan ko ikäluokan pelaajia. Myös Viikingit ja muut ovat muutamia pelaajia ko seuran myllystä riveihinsä saaneet.

Käpa onkin juuri B junnu ikäisiin asti pk-alueella kerännyt pelaajia muilta seuroilta Järvenpäästä lähtien , jotka se myllää sitten 2-4 vuodessa putkensa läpi tuohon B vaiheeseen. Parhaat lähtee siis juuri tuossa iässä seurasta eteenpäin. Ihan selkeä ja varmasti kustannustehokas toimintamalli. 
Verhotuoli

Poissa Poissa


Vastaus #243 : 30.09.2017 klo 16:53:33

Nyt kun katson noita 02sen pelaajia niin en yllättyisi jos kukaan ei pääsisi.
 kaikki pelaajista ovat vain "ok" pelaajia omassa ikäluokassaan.
freshprince

Poissa Poissa


Vastaus #244 : 08.10.2017 klo 10:46:43

Olen vahvasti erimieltä. Katsottuani tilastoja ja muutama heidän peliään olen sitä mieltä että vähintään 7 ansaitsee paikan joukkueessa.
Mitä mieltä te olette
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #245 : 15.10.2017 klo 12:13:08

Ilmeisesti Abdi Mohamed lähtee Käpasta, mutta onko tietoa minne?

Edit. Sori, matka taitaa loppua vain joukkueen kanssa.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 12:15:44 kirjoittanut Untermars »
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #246 : 15.10.2017 klo 12:14:53

Ilmeisesti Abdi Mohamed lähtee Käpasta, mutta onko tietoa minne?

Honakin junnu topikin perusteella honakin junnuihin.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #247 : 15.10.2017 klo 12:18:48

Honakin junnu topikin perusteella honakin junnuihin.

OK. Kiitos. Abdin menoa olen vähän seuraillut median kautta, ja kiinnostaa kyllä missä jatkaa. Juttujen perusteella mielenkiintoinen valmentaja. En tunne henkilökohtaisesti eikä muutenkaan ole toisen käden tietoa hänestä.
hansel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #248 : 15.10.2017 klo 12:38:17

Honakin junnu topikin perusteella honakin junnuihin.
Mistä löytyy linkki uutiseen?
Ferre

Poissa Poissa


Vastaus #249 : 15.10.2017 klo 16:44:37

« Viimeksi muokattu: 07.11.2017 klo 00:43:32 kirjoittanut Ferre »

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines