FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.04.2019 klo 19:33:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 109
 
Kirjoittaja Aihe: beIN sport, PLP ym. ulkomaiset striimipalvelut via VPN/SmartDNS jne.  (Luettu 259484 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Donhou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


: 02.08.2013 klo 20:21:07

Siirretääs keskustelu tuolta maikkarin topikista ja avataas näille ulkolaisille maksullisille striimipaketeille oma topikki.

Edit. Elokuu 2014: Aloitusviestissä saattaa olla vanhaa tietoa, enkä jaksa päivittää.
Ottaakaa selvää ajankohtaisemmilta forumeilta ennen kuin rupeatta huseeraamaan :).

Itselläni siis kokemusta Abu dhabi sportsin valjupaketista viime kaudelta, joka toimi oikein mainiosti ja nyt tuli otettua AJ:n paketti lähi-idän valjuoikeuksien mentyä sinne.

Kokemuksia ja vinkkejä myös muista palveluntarjoajista olisi mukava kuulla.

Al jazeeralla ainakin ihan vakuuttava tarjonta:

American MLS
Argentinean Primera División
Brazilian Série A
Copa Sudamericana
Dutch Eredivisie
English Championship (inc 3pm Saturday)
English FA Cup
English League Cup
English Premier League (inc 3pm Saturday)
Euro's
French Ligue 1
German Cup
International Friendlies (inc England Games)
Italian Cup (Copa Italia)
Italian Serie A
Mexican Primera División
Russian Premier League
Scottish Premier League
Spanish Copa Del Rey
Spanish Primera División
Swiss Super League
UEFA Champion's League
UEFA Europa Cup
World Club Championships
World Cup Qualifiers

Oikeudet siis löytyvät ylläoleviin. Siitä ei ole mitään käryä kuinka paljon kutakin näyttävät. Valjua pitäisi kuitenkin tulla 380 peliä suorana. + tietty muu urheilu...tennistä ja pyöräilyä tulee ainakin mukavasti.

Vaati VPN-kikkailua toimiakseen. Itselläni käytössä suosiseltu overplayn smart DNS-palvelu. Maksaa $5/kk. Sillä saa myös mm. jenkki-netflixin xboxiin ja kaiken muun geoblokatun striimailun toimimaan, joten ihan monikäyttöinen palvelu.

Itse al jazeeran paketit kallistuivat juuri $135/vuosi. Itse otin kesemmällä heti kuin vahvistui, että hommasivat valjuoikeudet, niin sain $85/vuosi.

Vähäiset käyttökokemukset ovat toistaiseksi positiivisia.
Kuvanlaadultaan vaikuttaisi olevan tuollaista perus katsomo tasoa.
"HD"-kanaville lupailivat jopa 4mbs kuvanlaatua, mikäli kaista ja laitteisto on kunnossa.
Tarviipa katsoa sitten kausien pyörähtäessä käyntiin kuinka toimiii.
Voittaa kuitenkin "piraattistriimit" käyttömukavuudessaan 100-0.

Myös app on saatavilla anroidille ja iosille.

Tuossa ohjeet, jos jotakuta kiinnostaa:

http://watchjsc.com/how-to-guide/

Ohjeet väännetty ilmeisesti ennen "EPL-updatea", mutta periaatteen pitäisi olla sama.
Edit. VPN:nää ei enää palveluun kirjautuessa tarvi...pelkkä SmartDNS riittää.

Ja tuossa aihetta (valjua VPN-kikkailulla ulkomailta) käsittelevä ulkomainen topikki. Häntäpään sivut käsittelevät tätä tämän kautista al jazeera-kuviota.

http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=1760409
« Viimeksi muokattu: 10.08.2014 klo 13:22:58 kirjoittanut Donhou »
PawnStar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #1 : 02.08.2013 klo 20:40:50

Tilattu ja maksettu, mutta iloa ei kestänyt kovin kauaa, en pääse enää kirjautumaan sivulle, herjaa seuraavasti:

Your login attempts have been exceeded, please contact us for more information.

En ole typonnut salasanaa tai muuta vastaavaa, tuo ilmoitus vaan tuli yhtäkkiä. Luultavasti haistelevat nuo VPN:t jollain tavalla..

Käytössä OverPlay VPN + Win7.
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 02.08.2013 klo 20:49:06

Kokeile käyttää VPN:n sijaan pelkkää SmartDNS:ää, se on muutenkin suositeltu sillä siinä data ei kulje VPN-palvelimen kautta vaan tulee suoraa. Tuo VPN-palvelimen kautta kuljettaminen hidastaa yhteyttä jonkin verran ja striimejä katsellessa se on merkityksellistä.
Ormu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alim Moundi Officiel.


Vastaus #3 : 02.08.2013 klo 20:51:18

Kuulostaa kyllä aika mielenkiintoiselta. Pistäkäähän kokeilijat ihmeessä rapoa tänne miten toimii ja millä laadulla, niin voi itsekin harkita ostamista.
Däkkä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Keirrison, Douglas, Paulinho


Vastaus #4 : 02.08.2013 klo 20:51:47

Luultavasti haistelevat nuo VPN:t jollain tavalla..
Tätä olin juuri tulossa sanomaan. En lähtisi 150 € maksamaan noin huterasta viritelmästä. Mitä jos/kun ainoa egyptiläis-VPN:nne blockitaan (eihän tuo ole yhtään monimutkaisempi prosessi kuin mikä tahansa geoblockauskaan)? Money well spent?

Toki jos itse olisin Al Jazeeralla töissä, pitäisin tätä aivan helvetin hyvänä markkinointikikkana, jolla tuotteen myynti saadaan räjähdysmäiseen kasvuun. Sitten kauden alkaessa ja myynnin hidastuessa voidaan katkaista riimit rikollisilta.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2013 klo 20:54:17 kirjoittanut Däkkä »
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 02.08.2013 klo 21:00:56

Rikollisilta? :D Tuossa ei kyllä ole mitään laitonta, korkeintaan käyttöehtojen rike joka ei lopulta merkitse mitään. En usko, että Al Jazeeraa edes kiinnostaa hevonvittua se, katsovatko ihmiset noita VPN:n kautta vai ei, sillä saavat kuitenkin saman maksun siitä, oli se sitten VPN:llä tai ilman. Mutta tottakai siellä on geoblokkaukset päällä, koska ne ovat sitten taas varmasti sopimusteknisiä vaatimuksia ostamilleen oikeuksille.

Esimerkiksi Netflixin epävirallinen virallinen kantahan tuohon on se, että heillä ei ole mitään sitä vastaan että esimerkiksi amerikkalaista versiota katsotaan VPN:llä tai noilla smartDNS-palveluilla (myös Mediahint), sillä he ovat kuitenkin saaneet palvelun käytöstä maksun. Ja ovat myös hoitaneet oman velvoitteensa sisällönomistajia kohtaan tekemällä IP-osoitteisiin perustuvan geoblokkauksen, mikä on käytännössä myös ainut käytännöllinen tapa estää jonkin tietyn alueen ulkopuolella katsominen.
Ormu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alim Moundi Officiel.


Vastaus #6 : 02.08.2013 klo 21:04:18

Paitsi, että tuossa ei ole mitään todellakaan laitonta. En usko, että Al Jazeeraa kiinnostaa hevonvittua se, katsovatko ihmiset noita VPN:n kautta vai ei, sillä saavat kuitenkin saman maksun siitä, oli se sitten VPN:llä tai ilman. Mutta tottakai siellä on geoblokkaukset päällä, koska ne ovat sitten taas varmasti sopimusteknisiä vaatimuksia ostamilleen oikeuksille. Esimerkiksi Netflixin epävirallinen virallinen kantahan tuohon on se, että heillä ei ole mitään sitä vastaan että esimerkiksi amerikkalaista versiota katsotaan VPN:llä tai noilla smartDNS-palveluilla (myös Mediahint), sillä he ovat kuitenkin saaneet palvelun käytöstä maksun. Ja ovat myös hoitaneet oman velvoitteensa sisällönomistajia kohtaan tekemällä IP-osoitteisiin perustuvan geoblokkauksen, mikä on käytännössä myös ainut käytännöllinen tapa estää jonkin tietyn alueen ulkopuolella katsominen.

Näin. Toiseksi aika vaikea uskoa johonkin räjähdysmäiseen kasvuun myöskään. Aika marginaallissa ovat ne ihmiset jotka jaksavat ylipäätään säätää jonkun VPN:n kanssa ja toiseksi noita matseja saa hankittua oman maansa televisioyhtiöiden kautta aika paljon vaivattomammin ja kohtuuhintaan monessa maassa tai sitten vaihtoehtoisesti jätetään vain matsit katsomatta.
Däkkä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Keirrison, Douglas, Paulinho


Vastaus #7 : 02.08.2013 klo 21:12:15

Niin, no eihän Al Jazeera maksavia asiakkaita häädä pois, mutta jollakin muulla voikin tulovirta kuihtua. Pistätkö pääsi pantiksi, että kukaan ei tee asiasta ongelmaa? Ja edelleenkin mutuilen, ettei helpolla löydä egyptiläisiä VPN:ä, jos tämä avauksessa mainittu jostain (Al Jazeerasta riippumattomista) syistä kusee. Voi toki löytyäkin, mutta jos rahaa heitätte tuonne suuntaan, kannattaa ainakin olla varasuunnitelma ihan kaiken varalta. Et varmaan sinäkään sanoisi, että tämä olisi joku vakaa järjestely, joka pelittää vaikka 5 vuoden päästä.
PawnStar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #8 : 02.08.2013 klo 21:23:32

Laitoin Al JAzeeran aspaan viestiä tuosta meikäläisen login-ongelmasta, vastasivat näin:

Lainaus
We believe that there may have been some questionable activity on your account which means that you have seen this message.

We have reset your account on this occasion. Please refresh the page, login and continue to enjoy the website.

We have made a record of this and logged this against your account details.

Please ensure that you do not share your login details with anyone else, use the same account on several devices at the same time or you risk having your account disabled.

Nyt käytän tosiaan pelkästään SmartDNS:n avulla ja homma tuntuisi toimivan, Ajax-Roda näkyy ihan siedettävällä kuvanlaadulla ja englanninkielisellä selostuksella. Moisander pelaa hyvin :)
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 02.08.2013 klo 21:24:26

Niin, no eihän Al Jazeera maksavia asiakkaita häädä pois, mutta jollakin muulla voikin tulovirta kuihtua. Pistätkö pääsi pantiksi, että kukaan ei tee asiasta ongelmaa? Ja edelleenkin mutuilen, ettei helpolla löydä egyptiläisiä VPN:ä, jos tämä avauksessa mainittu jostain (Al Jazeerasta riippumattomista) syistä kusee. Voi toki löytyäkin, mutta jos rahaa heitätte tuonne suuntaan, kannattaa ainakin olla varasuunnitelma ihan kaiken varalta. Et varmaan sinäkään sanoisi, että tämä olisi joku vakaa järjestely, joka pelittää vaikka 5 vuoden päästä.

No 5 vuotta on muutenkin tällasissa niin pitkä, että sen ajan tilanteesta ei kukaan pysty tällä hetkellä sanomaan mitään. Jos pystyy, niin se tieto tekee henkilön ihan helvetin rikkaaksi. Ainut on, että uskon että tällä hetkellä Al Jazeera tuskin lähtee blokkailemaan palvelustaa mitään VPN-palveluntarjoajien IP-osoitteita. Jossei oikeudenhaltijat siihen pakota ja tuskin tästä missään vaiheessa niin isoa juttua kasvaa, kun se kuitenkin on maksullinen, siitä maksetaan ja sikäli täysin laillisen rajoissa.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2013 klo 21:29:48 kirjoittanut Juhana »
jalkapallolegenda

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 02.08.2013 klo 21:27:46

Voi toki löytyäkin, mutta jos rahaa heitätte tuonne suuntaan, kannattaa ainakin olla varasuunnitelma ihan kaiken varalta. Et varmaan sinäkään sanoisi, että tämä olisi joku vakaa järjestely, joka pelittää vaikka 5 vuoden päästä.

Joo, no kai tuonne voi kuukauden kerrallaankin ostaa, niin minimoi rahan menetys riskejä. Eiköhän nämäkin mene kausi kerrallaan  kuten
CMorellakin.
Däkkä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Keirrison, Douglas, Paulinho


Vastaus #11 : 02.08.2013 klo 21:41:31

Joo, no kai tuonne voi kuukauden kerrallaankin ostaa, niin minimoi rahan menetys riskejä. Eiköhän nämäkin mene kausi kerrallaan  kuten
CMorellakin.
Jep, kuukausittainkin jonninverran kotimaisia vaihtoehtoja edullisempi, vaikka hintaan laskee VPN:n 5€/kk mukaan.

Kysymys onkin sitten siitä, että miten paljon ählämit lähettävät eri liigoja? Ja onko lähetyksiin panostettu?
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #12 : 02.08.2013 klo 23:43:13

Eikö näitä Al Jazeeroita ole mahdollista saada näkymään ihan jonkun kaapelitv-paketin kanssa?
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 02.08.2013 klo 23:46:56

Eikö näitä Al Jazeeroita ole mahdollista saada näkymään ihan jonkun kaapelitv-paketin kanssa?

Ei Suomessa. Paitsi satelliitin kautta mahdollisesti, mutta salauksenpurkukorttia taas et todennäköisesti saa ilman osoitetta jossain maassa, johon Al Jazeeralla on lähetysoikeudet. Samoin, kuten et voi Ruotsin tai Norjan Canal Digitalin korttiakaan saada edes rahalla, ilman että sinulla on osoite kyseisessä maassa. Riippuu ihan siitä, kuka on ostanut minkälin liigan oikeudet millekin maalle.
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #14 : 03.08.2013 klo 00:13:41

Kokeile käyttää VPN:n sijaan pelkkää SmartDNS:ää, se on muutenkin suositeltu sillä siinä data ei kulje VPN-palvelimen kautta vaan tulee suoraa. Tuo VPN-palvelimen kautta kuljettaminen hidastaa yhteyttä jonkin verran ja striimejä katsellessa se on merkityksellistä.

Miten sait toimimaan SmartDNS:än.

Itsellä se tajuaa paikan Finland eikä muuksi. Koitin muuttaa Egyptiksi mutta muutosta ei tule smartDNS kohtaan asetuksissa sivustoilla.
Asperiini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Milan, Muury


Vastaus #15 : 03.08.2013 klo 00:29:44

ja sillä samalla sekunnilla sain toimimaan!

Kiitokset ohjeista ja testaan itsekkin 1 kuukauden tätä ja jos toimii niin siirryn tämän käyttäjäksi canal + sijaan.
Mendoooza

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #16 : 03.08.2013 klo 11:42:57

Tämähän vaikuttaa kiinnostavalta. Tarjonta ei ainakaan lopu kesken.

Nyt kaipaisi vain kunnon arviota kuvanlaadusta, vertailukohtina ainakin Canalin/Cmoren/MTV3:n tv-tarjonta ja hyvät laittomat striimit. Ja mitä luulette, riittääkö tuhnuinen 8 megabitin laajakaista jouhevaan seurantaan?
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 03.08.2013 klo 11:46:57

Parhaat "laittomat" striimit on luokkaa 2-3Mbit/s, normaali television SD-kuva on noin 2,5-3 Mbit/s ja television HD on sitten 4-12 Mbit/s. Toki resoluutio vaikuttaa myös, mutta tuossa ainakin jonkinlaista osviittaa. Ja tuo Al Jazeeran kuva on ilmeisesti luokkaa 4 Mbit/s, eli varsin hyvän laatuista kuvan pitäisi olla.

Itse en siis ole koskaan Al Jazeeran streameja kokeillut, eikä ole tarvettakaan ainakaan toistaiseksi.
Corsten

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 03.08.2013 klo 12:30:55

Striimien bittivirta on vuosien saatossa aina noussut, viime kaudella valjun peleistä oli jo saatavilla 5000kb/s vaihtoehto (venäjän kielen selostuksella), muistan nähneeni myös jonkun 6000kbs striimin. Laatu on jo siis huima ja uskonkin, että syksyn tullessa HD-striimejä on taas enemmän kuin viime kaudella. Lisäksi viime kauden uutuus, eli ns. hyvät Flash-striimit varmasti lisääntyvät, varsinkin kun palveluntarjoajat vievät pelejä nyt nettiin (esim al jazeera). Viime vuonna oli 700kbs Flash striimejä jo paljonkin saatavilla, joissa kuvanlaatu siis jo melko lailla hyvä, Flash striimiksi.

Itse ajattelin katsoa katsomo-kortin (lähinnä kuvanlaadun paraneminen kiinnostaa, eli onko parannusta), pari ekaa valjukierrosta testaan katsomoa, striimejä (ja niiden saatavuutta oman joukkueen peleihin ja millä laadulla), syyskuussa sitten al jazeera hankintaan muiden kokemusten ja omien katsomo & striimi kokemusten jälkeen.

iPad -kokemukset vaikuttaa myös, koska suuri osa peleistä tulee katsottua ipadila, katsomon pelit ovat ipadilla hyvännäköisiä, mutta muita striimejä ei ipadille saa (paitsi cinexHD -ohjelmalla, kanavalistassa tällä hetkellä mm. al jazeeran kanavat, mutta eivät vielä toimi, eivätkä toiminu viimekään vuonna).

Jos tämän topicin al jazeeran -kanavat saa pelittämään ipadilla moitteettomasti (ohjeissa niin luvattiin), sillä on jo iso vaikutus.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2013 klo 12:33:12 kirjoittanut Corsten »
Platon

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 03.08.2013 klo 12:34:34


Myös app on saatavilla anroidille ja iosille.


Mitenkäs nuo vpn:t ja dns-systeemit toimivat jos käyttää tabtettien appeja?
Mendoooza

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #20 : 03.08.2013 klo 13:16:15

ja sillä samalla sekunnilla sain toimimaan!
Miten? Päätin kans ottaa kuukauden testin. SmartDNS on hommattu, mutta geoblokkausta tarjoaa...
valeysi

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 03.08.2013 klo 13:35:19

Miten? Päätin kans ottaa kuukauden testin. SmartDNS on hommattu, mutta geoblokkausta tarjoaa...

Otat ohjeet tuolta: https://www.overplay.net/setup.php
My account
Smart DNS
Mendoooza

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #22 : 03.08.2013 klo 13:50:41

Otat ohjeet tuolta: https://www.overplay.net/setup.php
My account
Smart DNS
"Setup is incredibly simple. Just enable the smartdns service, and then change the DNS server setting on your Computer. Reboot your computer and that's all!"
Olen toiminut ohjeiden mukaan. Verkkoyhteyden asetuksiin on vaihdettu saadut DNS-palvelinten osoitteet. Reboottaus on tehty. Overplayn SmartDNS-sivulla näkyy vihreä merkki.

Sivulla lukee: "SmartDNS is enabled for your IP address in Finland. Please use DNS servers XXXXXX and XXXXXX to grant access to all compatible websites regardless of location."

Jos olen oikein ymmärtänyt, SmartDNS:n kanssa IP-osoitetta ei tarvitse naamioida. Al Jazeera kuitenkin heittää heti geoblokkia, kun yritän katsoa jotain kaukoidän korisspektaakkelia. Lisäksi sain saman viestin kuin PawnStar...
Tilattu ja maksettu, mutta iloa ei kestänyt kovin kauaa, en pääse enää kirjautumaan sivulle, herjaa seuraavasti:
Your login attempts have been exceeded, please contact us for more information.

EDIT: Eli onko tuo VPN-palvelu kuitenkin pakollinen aluksi, jotta homman saa toimimaan? Vai mikä tässä mättää?
« Viimeksi muokattu: 03.08.2013 klo 14:06:45 kirjoittanut Mendoooza »
valeysi

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 03.08.2013 klo 14:06:51

Mulla teki samoin tuon koriksen kanssa. Tenniksen sen sijaan pitäisi näkyä.
Donhou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #24 : 03.08.2013 klo 14:31:51

Mulla ollut smartDNS ajossa kaiken aikaa, sekä abu dhabi sportsilla viime vuonna ja nyt AJS:lla, eikä ikinä ole tullut mitään geoblokkeja.

Androidille ei ole appiä vielä tullut hommattua...pitäis kaiketi rootata puhelin, jotta tuon saisi kikkailtua lähi-idän play storesta, enkä ole saanut vielä aikaiseksi.

Vai olisiko Juhanalla (tai jollain muulla gurulla) heittää mitään simppeliä metodia miten appejä saa ulkomaan storeista kätevästi?

 
Sivuja: [1] 2 ... 109
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines