FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.06.2018 klo 19:37:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 12 [13] 14 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: 1860 - Münchens große Liebe  (Luettu 57170 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #300 : 16.12.2016 klo 20:45:35

'Tuulettaa vanhoja rakenteita...' Taidatte saada Ismaikin kanssa happonne samalta diileriltä. Asiasta Finteä tai otsikon aloittanutta enemmän kiinnostuneet voivat vilkaista lyhyesti esimerkiksi Ismaikin tajunnanvirtaa Facebookissa. Paraatiesimerkki perinneseuran tuhoamisesta rikkaa[hko]n hämärähessun toimesta.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #301 : 17.12.2016 klo 09:21:46

'Tuulettaa vanhoja rakenteita...' Taidatte saada Ismaikin kanssa happonne samalta diileriltä. Asiasta Finteä tai otsikon aloittanutta enemmän kiinnostuneet voivat vilkaista lyhyesti esimerkiksi Ismaikin tajunnanvirtaa Facebookissa. Paraatiesimerkki perinneseuran tuhoamisesta rikkaa[hko]n hämärähessun toimesta.

1-1... olisi voinut päättyä kausipuolikas huonomminkin.

Joopajoo... toivottavasti provoat herättääksesi keskustelua. Kommenttini Englannista toimistokielenä ja Vitus Eicherin kohtelusta olivat kritiikkiä Ismaikin viimeisimmistä toimenpiteistä.
Asia ei silti ole todellakaan niin musta-valkoinen kuin esität.

Ismaik ei tuhoa mitään muuta kuin Löwenstuberlin Stammtischin romanttisen kuvan jalkapallobisneksestä. Ismaik pitää rakennelmaa Sechzig pystyssä jo vuosia. Nyt kun hän on saanut seurassa vihdoin valta-aseman ei kyse ole enää tekohengityksestä vaan esimerkiksi vanhentunutta infraa Grünwalder Strassella on alettu kunnostaa/uudistaa tänä syksynä vauhdilla. Tästä pääsevät nauttimaan profien lisäksi maailmankuulu junnuosasto.

Kuilun partaalle Sechzigin ajoivat paikallispoliitikot ja pienyrittäjät ilman jalkapallokompetenssia, jotka keskittyivät Sechzigin johtotehtävissä edistämään Sechzigin edun sijasta omia jalkapallon ulkopuolisia etujaan. Näitä ihmisiä on viime vuosiin asti pyörinyt liikaa Sechzigin rakenteissa ja "tuulettaminen" on tältä osin vain ja ainoastaan positiivista.Anzander

Poissa Poissa


Vastaus #302 : 17.12.2016 klo 11:16:42

Harmi homma tuon König-Möldersin hankkiman johtoaseman menetys taas kerran, ja jääminen yhteen ainoaan pisteeseen. Eikä putoamisviivaa saada karistettua vieläkään.
Ismaik fasebuukkasi (vai miten se pitäisi sanoa) että uusi valmentaja esitellään maanantaina. Saas nähdä ketä nyt kaivetaan esille.

Ketjun aloittajana ja kovana Löwen-symppaajana tulee kyllä pelejä katsottua, erinäisiä artikkeleja ja uutisia seurattua omien saksankielentaitojen - sekä ajan rajoissa. Myös noita Ismaikin julkaisuja.
Mutta pahoittelut vaan minulla on muutakin elämää, enkä jaksa/ehdi jokaista seuran toimintaan liittyvää nyanssia täällä juupas-eipäs-vääntää. Varsinkaan kun seuran tilanteeseen ei ainakaan tältä suunnalta mitään konkreettista pelastusta ole esittää - eikä tuo liene ihme, jos se ei kymmeneen vuoteen ole onnistunut tiiviisti seurassa toimivilta ammattilaisiltakaan.
Ismaikia parempi pelastusehdotus seuran nostamiseksi taas ylemmälle tasolle olisi varmasti käytetty jos sellainen löytyisi. Diitteri varmaan postittanee omansa Grünwalderille missä se otetaan mielellään vastaan. Mikäli sellainen siis löytyy.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #303 : 18.12.2016 klo 08:06:35

Kaksi klassikkoa yhden hinnalla, ei paha.

Ismaik ei tuhoa mitään muuta kuin Löwenstuberlin Stammtischin romanttisen kuvan jalkapallobisneksestä. Ismaik pitää rakennelmaa Sechzig pystyssä jo vuosia. Nyt kun hän on saanut seurassa vihdoin valta-aseman ei kyse ole enää tekohengityksestä vaan esimerkiksi vanhentunutta infraa Grünwalder Strassella on alettu kunnostaa/uudistaa tänä syksynä vauhdilla. Tästä pääsevät nauttimaan profien lisäksi maailmankuulu junnuosasto.

Kuilun partaalle Sechzigin ajoivat paikallispoliitikot ja pienyrittäjät ilman jalkapallokompetenssia, jotka keskittyivät Sechzigin johtotehtävissä edistämään Sechzigin edun sijasta omia jalkapallon ulkopuolisia etujaan. Näitä ihmisiä on viime vuosiin asti pyörinyt liikaa Sechzigin rakenteissa ja "tuulettaminen" on tältä osin vain ja ainoastaan positiivista.

... siellä taidettiin aloittaa viikonloppu tinaamalla Ismaikin propagandaa kaksin käsin ja lauantaiaamuna pahaa oloa tasoiteltiin saman tauhkan kanssa. Huhhuh.

Ismaik on sataprosenttinen nutter. (Kuvitelkaa sellainen korostuneen englantilainen lausuntatapa tuohon.) Kyllä, hämärähessu puhaltaa ilmaa Sechzgerin luhistuviin keuhkoihin ja kyllä, ilman Ismaikia lappu oltaisiin lyöty luukulle aikaa sitten. Tähän saattaisi yksinkertaisempi sielu sanoa lopun keskustelun muuttuneen toteamuksen myötä tarpeettomaksi - Anzanderiltahan tämä klassikko irtosi taas -, mutta asioita aavistuksen enemmän funtsittaessa uskoisi tässä vuosien saatossa hitaimmankin nähneen tämän olevan toimimaton ratkaisu. Ismaikin alaisuudessa Turnverein käy läpi hidasta kuolemaa. Tästä saatiin kesän aikana erinomainen esimerkki muun muassa Cosa Nostran ultrien lakkautettua ryhmänsä. Giasinga Buamin sisällä taas käytiin kesän aikana keskusteluita Fröttmaningilta lähdöstä, kunnes kaupungin punainen siipi tavallaan ratkaisi ryhmän dilemman ja banderollin menetyksen myötä pillit laitettiin kokonaan pussiin. Syksyn kuluessa on saatu elonmerkkejä ultrien paluusta uudessa muodossa, mutta tässäkin tapauksessa kaiketi vain vieraissa.

Tällaista ratkaisua olisi helppo ymmärtää. Kaikista mahdollisista käänteistä huolimatta rakkaasta seurastaan ja varsinkin tutuista hahmoista sen ympäriltä on vaikea luopua. Tätä rakkautta on mahdollista elää vierasreissuilla täysin palkein ja näyttää maailmalle Sechzgerin yhä elävän ihmisissä, mutta vastaavasti nykyään on yhä vaikeampi keksiä perusteluita kaupungin pohjoislaidalle eksymiselle. Fröttmaningin sirkusareena paitsi kuuluu punaisille, se myös imee hitaasti kaikki mehut Löweneistä - ja tosiaan kaiken kruunuksi suoraan punaisten kirstuun. Arroganz Arena on TSVn turmio. Wildmoserit ja paikallispoliitikko Ude luotsasivat sinivalkoisen paatin karille hypätessään aikoinaan tähän kelkkaan. Ismaikin äskettäinen valitus Arenan 'puolikkaasta' luopumisesta on sietämättömän hölmöä, sillä leijonilta ei ikinä löytynyt tarvittavia summia maksaakseen edes rakennuskustannusten korkoja takaisin, itse rakennuskustannuksista puhumattakaan. Bayern päinvastoin mahdollisti aikanaan 1860n [väliaikaisen] taloudellisen selviämisen maksamalla ylihintaa stadionin toisesta puolikkaasta. (Poliittisten infrastruktuurisubventioiden takia tosin ei tainnut muuta mahdollisuutta löytyäkään.) Bayern halusi tosin myös vastineeksi kauaskantoisen vuokrasopimuksen ja se tässä ennen kaikkea Sechzgeriä hilaa alaspäin. Vuosivuokra €5M tarpeisiin nähtynä silmittömän ylimitoitetusta stadionista ilman monia nykyaikaisia rahastusmahdollisuuksia omassa aitiomyynnissä sun muussa. €5M per vuosi. Augsburgissa rakennettiin alta €50Mn uusi, oma stadion. Ei se sattumaa ole, että Sechzgerillä taisi olla menneen kauden aikana ainoastaan pari kolme plussan puolelle kääntynyttä ottelutapahtumaa.

Hämäräheikki on ansiokseen toki hiffannut AAn olevan eksistentiaalinen ongelma. Ismaikilta saadut ratkaisuvaihtoehdot vain ovat silkkaa slapstikkiä. Bayernin haastaminen raastupaan toisi vain kalliin tappion ja vertautuisi ylipäänsä älykkyydessään perussuomalaisten räjähteleviin lepakoihin. Alkuvuoden ja kesän hassuttelut oman stadionin rakentamisesta taas saavat tätäkin naputellessa aikaan mielettömiä naurunpyrähdyksiä. Kaupungilta on varovaisesti näytetty vihreää valoa Sechzgerin avustamiseksi eri ratkaisuissa, mutta sitten nurkan takaa ilmestyy aina Ismaik huutelemaan money-is-no-problemia, kunnes täytyisi lunastaakin tonttimaata ja toisekseen hessu ei halua alle 52 000 silmäparin stadionia funtsiakaan. Henkilökohtainen suosikkini jordanialaisen suunnitelmissa on toki ollut miehen stadionin kylkeen kaavailema, maailman suurin leijonapuisto. Tänne oltaisiin raahattu näytille eläimiä kaikista maailman leijonalajeista - luultavasti myös kiekkoleijonistamme - ja annettu näille seuran historiaan liittyvät nimet. Oletettavasti Werner Lorantin mukaan nimetyn kisun harjas oltaisiin värjätty hopeiseksi.

You just can't make this shit up.

Palloilukompetenssista ja Ismaikista puhuminen samassa lauseessa on niin ikään tahatonta komiikkaa. Tai ylipäänsä jordanialaisen sekoiluista futisseuran nokassa puhuminen on tätä. Kyllä Ismaik on ainakin parisen vuotta saanut sanella ja siunata kaikki päätökset seurassa, mutta silti varsinaista tulosta ei ole nähty missään. Tai taisihan se sijoitus nousta taulukossa yhden pykälän täpärästi karsintapaikan yläpuolelle menneelle kaudella. Huikeaa. Tätä kautta edeltäneenä kesänä 1860 Münchenin nettotappio siirtomarkkinoilla oli suurempi kuin kaikkien muiden kakkosliigassa nettoturskaa tehneiden porukoiden yhteenlaskettu tappio. Kun tähän lasketaan päälle lähes sataprosenttisen varmasti nousseet palkkakulut, yhä surkean urheilullisen menestyksen ja parantumattoman yleisökadon, on käsissä luultavasti seurahistorian suurimman miinusluvun tilikauden päätteeksi tuottava sesonki. Yli kymmenen turskamiljoonaa paukkunee kirkkaasti. Ja kyllä, Ismaik paikannee tämän. Lainaamalla seuralle rahaa. Ei antamalla, vaan lainaamalla. 1860 München ratsastaa jellonansa selässä yhä syvemmälle paskaan, mutta Finte taputtaa kavereineen sivusta hurraata.

Tähän päälle voisi tietysti lisätä tarinaa Ismaikin urheilupuolen uudesta luottomiehestä, kesällä pari kaveria ja nyt seuraavan luotsin käytännössä välittäneestä Kia Joorabchianista, mutta tämä ei liene tarpeen. Sikäli kun iranilaisen nimi ei itsessään soita [hälytys]kelloja, niin pikainen visiitti Googlen puolella auttaa. Hyvin positiiviselta vaikuttaa tosiaan.

Finten lempi-mutkumutkusta, Sechzgerin nuorisopuolesta, keskusteltaessa taas voitaneen astella hetki memory lanea pitkin Nasir Jonesin tahdissa:

Itse toivoisin että Sechzig pysyisi seuraavat viisi vuotta Ismaikin rahoilla pinnalla nimenomaan niin että vanhat laskut hoidetaan eikä junioripuolen tuotantoa jouduta ulosmittamaan alle arvonsa.

Näin yksinkertaisella yhtälöllä Sechzig nostaisi itsensä omilla kasvateilla Bundesliigaan. Murros on jo käynnissä ja tää kausi on varmaankin vaikein...
Joo se siitä mutta realismia on myös Weigl, Wittek, Schindler, Vollmann, Wolf Profien mukana tällä kaudella...

... tänä päivänä realismia on Weigl keltamustissa, Schindler Huddersfieldissä, Wolf Hannoverissa, Vollmann Sandhausenissa, Wittek lähdössä kesällä sopimuksensa päättyessä ja muualla mainitsemasi Neudecker Millerntorilla. Osasta näistä kassaan kilahti muutama pennonen paikkaamaan valtavia tappioita, mutta that's it. Urheilullisesti menestystä? Sure, paikka kakkosessa säilyi. Nousu? Ei lähelläkään. Taloudellinen tervehtyminen? Älä viitsi edes kysyä.

Konkurssin myötä Sechzgerin nuorisoduuni kokisi taatusti kolauksen, mutta en usko sen olevan parantumatonta laatua ja toisekseen en näe nykyisen rimpuilun tuovan sen parempaa tulosta. Eicherin tapaus nyt kruunaa kokonaisuuden. Paikkakuntarakkautta ja väliaikaista taskuntäytettä lukuun ottamatta: miksi ihmeessä kukaan nuori haluaisi solmia [pitkäaikaisempaa] sopimusta Turnvereinin kanssa? Perspektiivi nolla, valkku vaihtuu kahdesti kaudessa ja Sportdirektor kerran. Ja kuten sanottua, nämä ovat olleet pari viime vuotta Ismaikin päätöksiä.

Tällä nykykurssilla 1860 München nuutuu lähitulevaisuudessa ikuiseen horrokseen. Päinvastaiselle näkemykselle ei löydy ainuttakaan perustetta. Ei ainuttakaan. Vaihtoehto on karu, se on vaikea ja se tarkoittaa rankkaa polkua eteenpäin. Mutta nykyisestä poiketen se tarjoaa sen polun eteenpäin. (Psst.)

--

Grünwalder Straßen infran parannuksien osalta olennaisin kysymys lienee 'miksi vasta nyt?'. Sechzgerin kokonaistilanteen kannalta tämä anyway lähes pakollinen ratkaisu on samaa luokkaa kuin reikien paikkailu purukumilla. Muista ylle raapustettuun tekstiin tässä vaiheessa päivää sopimattomista, mutta maininnan arvoisista asioista nostettakoon menneiltä viikoilta esille myös Ismaikin salaliittoteoriat median yrityksistä tuhota 1860 München ja tätä seurannut median pääsykielto GWSlle sekä olutsponsori Hacker-Pschorrin aika hiton tyly kuitti Eichinin lomauttamiseen liittyen: "[Eichins Degradierung sei] hanebüchen und zeigt, dass derjenige, der für dieses Schlamassel verantwortlich ist, entweder null Ahnung -- oder die falschen Berater [hat]". Ei lisättävää."... sit vittu rakennetaan sinne stadikalle niinku MAAILMAN SUURIN LEIJONATARHA! Tää on VITUN solidi plääni!"
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #304 : 18.12.2016 klo 08:12:44

Ketjun aloittajana ja kovana Löwen-symppaajana tulee kyllä pelejä katsottua, erinäisiä artikkeleja ja uutisia seurattua omien saksankielentaitojen - sekä ajan rajoissa. Myös noita Ismaikin julkaisuja.
Mutta pahoittelut vaan minulla on muutakin elämää, enkä jaksa/ehdi jokaista seuran toimintaan liittyvää nyanssia täällä juupas-eipäs-vääntää. Varsinkaan kun seuran tilanteeseen ei ainakaan tältä suunnalta mitään konkreettista pelastusta ole esittää - eikä tuo liene ihme, jos se ei kymmeneen vuoteen ole onnistunut tiiviisti seurassa toimivilta ammattilaisiltakaan.

... aina tätä samaa bullshittia. Ja sikäli kun kielitaito riittää kickerin kausiläpyskän pläräykseen, niin kyllä sillä lukee asiaotsikoita seuran tilanteestakin. Meikäläisen mielestä tämä on ehkä olennaisin osa seuran seuraamista.

Ismaikia parempi pelastusehdotus seuran nostamiseksi taas ylemmälle tasolle olisi varmasti käytetty jos sellainen löytyisi. Diitteri varmaan postittanee omansa Grünwalderille missä se otetaan mielellään vastaan. Mikäli sellainen siis löytyy.

Vahvoissa harhoissa tai aineissa liikutaan, mikäli tästä edes aletaan keskustelemaan. Nykyisellään seura ei ole elinkelpoinen edes kakkosliigassa. Tämän muuttamisesta kannattaisi aloittaa.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #305 : 18.12.2016 klo 08:22:17
Tätä on aito TSV 1860 München. Ei se Ismaikin skeida, mikä on tuon ajanut stadionilta pois.
Anzander

Poissa Poissa


Vastaus #306 : 19.12.2016 klo 10:23:57

Vitor Pereira. Jotenkin herra on kuulunut aika pitkään omaan "jo naamasta näkee jne" -galleriaan, eikä suuria riemunkiljahduksia herätä. Katotaanhan taas kuinka pitkään tätä liittoa kestää - sopimus on tehty kesäkuuhun 2018.

Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #307 : 19.12.2016 klo 15:54:45

Ismaikia parempi pelastusehdotus seuran nostamiseksi taas ylemmälle tasolle olisi varmasti käytetty jos sellainen löytyisi. Diitteri varmaan postittanee omansa Grünwalderille missä se otetaan mielellään vastaan. Mikäli sellainen siis löytyy.

En ole Diitteri, mutta ei tässä mistään rakettitieteestä ole kyse. Tarvitaan puoliosaava bisnesihminen (cv:stä ei saa löytyä leijonapuistoja), jalkapalloa ymmärtävä urheiluihminen sekä tolkku nuorehko valmentaja (ei mitään Feuerwehrmannia) ja annetaan näiden työskennellä rauhassa (=pitempään kuin ensimmäiseen tappioputkeen saakka). Samalla kielletään kaiken maailman investorien ja oman hännän nostajien vierailu seuran toimistolla vuosikokouksen ulkopuolisina aikoina. Tätä samaa konseptia saa vapaasti hyödyntää myös Hampurissa.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #308 : 22.12.2016 klo 09:33:07

Kiitos Catweazle kiinnostavasta ja kattavasta viestistäsi. On mukava keskustella kun näkee että olet tietoinen monista taustoista.

Työkiireet viime päivinä johti siihen etten ehtinyt edes lukemaan vastaustasi vaikka tiesin jotain tulleen. Mutta eihän tässä jäniksen selässä olla joten vastailen sitä mukaa kun kerkiän.

Toinen perusongelma itselle on se että tykkään käyttää foorumin mobiiliversiota ja sillä kattavan viestisi pilkkominen on melko työlästä. Silti taidan vastailla osissa muutamaan kiinnostavaan kohtaan.

Tässä kohtaa ehdotan jo että sinä päivänä kun uusi ja uljas Löwenkäfig seisoo Riemissä niin mennään Diitter yhdessä ihastelemaan leijonapuiston hopeaharjaa, siemaistaan yhdet maailman parhaista olusista ja siirrytään sitten seuraamaan Bundesliigapeliä Schalkea vastaan!
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #309 : 22.12.2016 klo 17:00:41

Ismaik on sataprosenttinen nutter

Tällainen höpinä ja hämäräheikistä puhuminen on tavallista konservatiivisten, ehkä jopa ulkomaalaisvastaisten fanien ja seuratoimijoiden keskuudessa. Sekä tietysti punaisten taskussa olevan median.

Heillä on kaikilla oma intressinsä diskreditoida Ismaik henkilönä.

En pidä häntä sen kummempana hämäräheikkinä kuin vaikka Clemens Tönnies...
« Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 17:10:44 kirjoittanut Finte »
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #310 : 22.12.2016 klo 17:46:52

Tästä saatiin kesän aikana erinomainen esimerkki muun muassa Cosa Nostran ultrien lakkautettua ryhmänsä. Giasinga Buamin sisällä taas käytiin kesän aikana keskusteluita Fröttmaningilta lähdöstä, kunnes kaupungin punainen siipi tavallaan ratkaisi ryhmän dilemman ja banderollin menetyksen myötä pillit laitettiin kokonaan pussiin. Syksyn kuluessa on saatu elonmerkkejä ultrien paluusta uudessa muodossa, mutta tässäkin tapauksessa kaiketi vain vieraissa.

Tällaista ratkaisua olisi helppo ymmärtää. Kaikista mahdollisista käänteistä huolimatta rakkaasta seurastaan ja varsinkin tutuista hahmoista sen ympäriltä on vaikea luopua. Tätä rakkautta on mahdollista elää vierasreissuilla täysin palkein ja näyttää maailmalle Sechzgerin yhä elävän ihmisissä, mutta vastaavasti nykyään on yhä vaikeampi keksiä perusteluita kaupungin pohjoislaidalle eksymiselle. Fröttmaningin sirkusareena paitsi kuuluu punaisille, se myös imee hitaasti kaikki mehut Löweneistä - ja tosiaan kaiken kruunuksi suoraan punaisten kirstuun. Arroganz Arena on TSVn turmio. Wildmoserit ja paikallispoliitikko Ude luotsasivat sinivalkoisen paatin karille hypätessään aikoinaan tähän kelkkaan.

Hämäräheikki on ansiokseen toki hiffannut AAn olevan eksistentiaalinen ongelma.

Tästä kaikesta olen samaa mieltä hämäräheikkiä lukuunottamatta... Luulen että ongelma areenan kanssa on ultrien pääongelma. Tässä auttaa vain konkreettiset askeleet kohti omaa stadionia. Ainut realistinen toimija joka pystyy tässä etenemään on Ismaik.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #311 : 22.12.2016 klo 18:49:24

Tällainen höpinä ja hämäräheikistä puhuminen on tavallista konservatiivisten, ehkä jopa ulkomaalaisvastaisten fanien ja seuratoimijoiden keskuudessa. Sekä tietysti punaisten taskussa olevan median.

... ulkomaalaisvastaisuudesta argumenttia Ismaikin puolustukseksi haettaessa uidaan helvetin syvissä vesissä. Saattaa siellä olla niitäkin, mutta valot päälle.

En pidä häntä sen kummempana hämäräheikkinä kuin vaikka Clemens Tönnies...

Varmasti bisnesmiehenä samaa luokkaa, Tönnies on alinta roskasakkia ja sitä olen sanonut vuosia. Noin muilta osin on tosin aika abenteuerlich hakea oikeutusta yhden seuran valtaosin omistavalle hämäräheikille viittaamalla toisessa seurassa ilman minkäänlaista omistusosuutta [valitettavasti] toimivaan Aufsichtsratsvorsitzenderiin.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #312 : 22.12.2016 klo 22:24:27

... ulkomaalaisvastaisuudesta argumenttia Ismaikin puolustukseksi haettaessa uidaan helvetin syvissä vesissä. Saattaa siellä olla niitäkin, mutta valot päälle.

Sechzigin ja Ismaikin tarina Cassaletteen asti oli vahvasti värittynyt ulkomaalaisvastaisuudella. Punainen media teki/tekee myös parhaansa leimatakseen Ismaikin Märchenonkeliksi 1000 ja yhden yön tarinoista. Minun valoistani ei tarvitse sinun huolehtia.

Ei silti osaltani enempää tästä. Pitkässä viestissäsi on muita mielenkiintoisia pointteja joita puida.

Mutta nyt ensin syömään Haxenia ja juomaan hyvää Müncheniläistä olutta! Servus Diitter!


Edit:Typo
« Viimeksi muokattu: 10.01.2017 klo 20:53:45 kirjoittanut Finte »
Anzander

Poissa Poissa


Vastaus #313 : 11.01.2017 klo 09:56:13

Sechzger leireilee parhaillaan Portugalissa, ja vuoden ensimmäiset ottelut alla olevan mukaisesti.
Pelaajarintamalta ei vielä mitään suurta uutta.. ainoa mainittava ehkä Liendlin huhuttu paluu takaisin Itävaltaan.

Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #314 : 11.01.2017 klo 17:44:59

Palloilukompetenssista ja Ismaikista puhuminen samassa lauseessa on niin ikään tahatonta komiikkaa. Tai ylipäänsä jordanialaisen sekoiluista futisseuran nokassa puhuminen on tätä. Kyllä Ismaik on ainakin parisen vuotta saanut sanella ja siunata kaikki päätökset seurassa, mutta silti varsinaista tulosta ei ole nähty missään. Tai taisihan se sijoitus nousta taulukossa yhden pykälän täpärästi karsintapaikan yläpuolelle menneelle kaudella. Huikeaa. Tätä kautta edeltäneenä kesänä 1860 Münchenin nettotappio siirtomarkkinoilla oli suurempi kuin kaikkien muiden kakkosliigassa nettoturskaa tehneiden porukoiden yhteenlaskettu tappio. Kun tähän lasketaan päälle lähes sataprosenttisen varmasti nousseet palkkakulut, yhä surkean urheilullisen menestyksen ja parantumattoman yleisökadon, on käsissä luultavasti seurahistorian suurimman miinusluvun tilikauden päätteeksi tuottava sesonki. Yli kymmenen turskamiljoonaa paukkunee kirkkaasti. Ja kyllä, Ismaik paikannee tämän. Lainaamalla seuralle rahaa. Ei antamalla, vaan lainaamalla. 1860 München ratsastaa jellonansa selässä yhä syvemmälle paskaan, mutta Finte taputtaa kavereineen sivusta hurraata...

....Miksi ihmeessä kukaan nuori haluaisi solmia [pitkäaikaisempaa] sopimusta Turnvereinin kanssa? Perspektiivi nolla, valkku vaihtuu kahdesti kaudessa ja Sportdirektor kerran. Ja kuten sanottua, nämä ovat olleet pari viime vuotta Ismaikin päätöksiä....

...Grünwalder Straßen infran parannuksien osalta olennaisin kysymys lienee 'miksi vasta nyt?'. Sechzgerin kokonaistilanteen kannalta tämä anyway lähes pakollinen ratkaisu on samaa luokkaa kuin reikien paikkailu purukumilla..."... sit vittu rakennetaan sinne stadikalle niinku MAAILMAN SUURIN LEIJONATARHA! Tää on VITUN solidi plääni!"

Väitteesi siitä että HI on ollut "vähintään pari vuotta" puikoissa ja tehdyt virheet olisivat hänen virheitään on väärä ja jokaiselle joka on seurannut kehitystä läheltä tämä on selvää. Jälleen kerran toistan että ainoat instanssit, jotka tällaista Sechzigin ympärillä lätisevät, tekevät tätä omista syistään. Joko peitelläkseen omaa epäonnistumistaan tai mustamaalatakseen HIa.

Ensimmäinen yritys HIlla osallistua päätöksentekoon aktiivisesti oli Erikssonin ehdottaminen valmentajaksi heti seuraoston jälkeen. Silloinen autokauppiaspresidentti hanasi tiukasti vastaan ja valtataistelu alkoi. Seuraava Rock'n Roll presidentti käyttäytyi vähintään yhtä idioottimaisesti HIa kohtaan.

Seuraavat vuodet HI rahoitti minimin pitääkseen seuran pinnalla ja käytti rahaa vipuna valtataistelussa. Tämä siis vastaus kysymykseen miksi vasta nyt.

HI voitti lopulta valtataistelun ja sai käytännön toimivallan vasta viime kauden jälkeen. Tämän jälkeen alkoi Sechzigissä välittömästi tapahtua kaikilla rintamilla. Kun GWS 114ssa vierailee nyt niin jo nyt massiivisesti parantuneesta infrastruktuurista näkee heti ettei Sechzig ole näivettymässä mihinkään vaan vihdoinkin on tekemisen meininki seurassa. Aigesin hakeminen kotiin oli asia josta fanit eivät voineet enää vuosiin edes unelmoida. Nyt fanit miettivät keitä kaikkia Löwenjugendin kasvatteja seura voisi hakea seuraavana takaisin kotiin. HIn asema on vahvistunut läpi syksyn kun vanhoista toimijoista mm. Bay ja Waggershauser ovat poistuneet lavalta. Miksi lainaa? Kysymys on vallasta. HI lainaa mieluummin itselleen kuin lahjoittaa idiooteille. Niin kauan kuin HI on vallassa ei velat tule maksuun.

Jalkapallo on "ein schnelllebiges Geschäft".
Pari vuotta sitten olisit ollut oikeassa siitä miten kiinnostava kohde Sechzig on pelaajille. Nyt kaikkialla huomataan että seurassa ei enää vedetä eri suuntiin ja rahallinen panostus joukkueeseen kasvaa. HI ei tarvitse jalkapallokompetenssia vaan ihmiset jotka hän johtopaikoille hakee. Vitor Pereira ja Ian Ayre kuullostaa omaan korvaan ihan päteviltä kavereilta. Kiian siirrot syksyllä ovat myös olleet lupaavimpia vuosiin. Vielä hienompaa jos HI heihin luottaa ja pistää kunnon budjetin käyttöön. Siihen on todella tarvetta nykyisen ylipalkatun ja alisuorittavan kaaderin uudistamisessa.

Siinä kohtaa kun HI muuttaa seuran nimeä Munich Lionseiksi liityn kriitikoiden joukkoon. Tähän mennessä hän ei ole montaa virheliikettä tehnyt. Monia oikeita sen sijaan kyllä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #315 : 11.01.2017 klo 18:02:19

Oliko muuten Eichin Ismaikin haku?
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #316 : 11.01.2017 klo 18:32:49

Oliko muuten Eichin Ismaikin haku?

Kreutzerin poispotkiminen ja Eichinin ja Runjaicin haku on ehdottomasti asioita jotka menee jo HIn piikkiin. Toisaalta en pidä viimeksi mainittujen pois potkimista huonona asiana. Eichin ei myöskään vastannut esim. Aigesin hausta. Boeneschin hausta sen sijaan kyllä. Yksi huonoimmista kaupoista vuosiin.

Kreutzer kärsi siitä että toimi valtataistelun ollessa vielä käynnissä. Teki minimibudjetilla päätöksiä jotka pelastivat Sechzigin kauden päätteeksi.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #317 : 11.01.2017 klo 19:25:58

Boeneschin hausta sen sijaan kyllä. Yksi huonoimmista kaupoista vuosiin.

Boenisch tuli lokakuussa siirtoikkunan ulkopuolella vapailla papereilla, joten kauppasumma ei varmaan maailman suurin ollut. Mutta sovitaan, että kaikki paskat olivat kiekkomiehen hakuja ja kaikki huiput Messiaan tuomia.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #318 : 12.01.2017 klo 10:34:02

Boenisch tuli lokakuussa siirtoikkunan ulkopuolella vapailla papereilla, joten kauppasumma ei varmaan maailman suurin ollut. Mutta sovitaan, että kaikki paskat olivat kiekkomiehen hakuja ja kaikki huiput Messiaan tuomia.

Boenisch nostaa kovaa palkkaa rehaosastolla lähes ekasta päivästä lähtien. Haettiin nostamaan joukkueen tasoa välittömästi. Oliko ongelma edes laitapakkiosastolla?

Saat ajatella ihan mitä haluat. Itse olin Kreutzeriin tyytyväinen ja Eichiniin pettynyt.

HIa en pidä messiaana. Sitä mieltä olen kyllä ettei hän ole Sechzigin alennustilaan syyllinen ja myös sitä että vasta vuonna 2016 hän pääsi näyttämään pystyykö nostamaan seuran takaisin sinne mihin se kuuluu. Tästä on vielä liian aikaista antaa tuomiota. Tietääkseni 15 pelaajasopimusta päättyy kauden lopussa. Katsotaan miten homma lähtee etenemään.
Anzander

Poissa Poissa


Vastaus #319 : 25.01.2017 klo 22:54:46

Jaahas, ylihuomenna jatkuu taas, luvassa Fürth kotona.
Siirtoruletti käy kuumana, ja toistaiseksi varmistunut on Pereiran entinen Fener-kaveri Abdoulaye Ba puolustuksen keskustaan.
Rosenborgin tanskalaishyökkääjä Christian Gytkjaer on käynyt jo lekurilla, ja varmistunee lähiaikoina.
Ja on siellä jotain tusinabrassia ja ghanalaistakin huhuiltu.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #320 : 25.01.2017 klo 23:22:08

Jaahas, ylihuomenna jatkuu taas, luvassa Fürth kotona.
Siirtoruletti käy kuumana, ja toistaiseksi varmistunut on Pereiran entinen Fener-kaveri Abdoulaye Ba puolustuksen keskustaan.
Rosenborgin tanskalaishyökkääjä Christian Gytkjaer on käynyt jo lekurilla, ja varmistunee lähiaikoina.
Ja on siellä jotain tusinabrassia ja ghanalaistakin huhuiltu.

Toivottavasti tanskalainen varmistuu.

Aigner-Gytkjaer-Aycicek kuullostaa paremmilta ajoilta... Keskuspuolustuksen vahvistaminen on myös järkevää kun ainoastaan Uduokhai on suorittanut hyvällä tasolla koko syyskierroksen.

Muut puheissa olleet uudet olisivat laitapakki ja laitahyökkääjä. Leiri Portugalissa päättyi ilman tappiota ja ilman takaiskumaaleja. 3-4-3 on uusi pelitapa Pereiran alaisuudessa. Perjantai saa tulla!
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #321 : 26.01.2017 klo 14:56:47

Giesingissä tapahtuu:
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.weitere-winter-neuzugaenge-amilton-und-lumor-loewen-mit-transfer-doppelpack.480a73ae-bac7-49c7-bced-ca3ab7ac8a83.html

Tähän vielä tanskalainen lisäksi niin Rückrunde saa alkaa!
indreløper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rosenborg BK


Vastaus #322 : 26.01.2017 klo 15:16:31

Toivottavasti Gytkjærin siirto toteutuu, siinä olisi siirto joka voisi olla kaikille osapuolille hyvä kauppa. CG on hyvä hyökkääjä, mutta ei ainakaan yhden kauden perusteella ihan täysin sopinut Rosenborgin pelitapaan, vaikka liigan maalikuninkuuden aika ylivoimaisesti veikin. Pitäisi RBK-tietojen mukaan olla fysiikaltaan nyt myös paljon paremmassa kuosissa kuin Haugesundista tullessaan.
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #323 : 27.01.2017 klo 21:29:04

Onko tietoa kuinka kauan häpyluun murtumisen parantelussa kestää? Eli siis, milloin König Mölders palaa kokoonpanoon?
Anzander

Poissa Poissa


Vastaus #324 : 27.01.2017 klo 22:30:05

Komeasti alkoi Sechzgerin kevätkausi. Gytkjaerin siirto julkistettiin alkuseremonioiden aikana, ja itse Pereiran neitsyt-ottelukin päättyi 2:1 voittoon! 1860 joutui maalin takamatkalle jo heti alussa kun Mauersberger käytännössä teki oman maalin sohimalla pallon alaspäin ohi Ortegan Fürth-hyökkääjän ulottuville.
Olic tasoitti kuitenkin pilkulta 43.minuutilla, ja Fürthin jouduttua alivoimalle Liend sai vielä iskettyä voittomaalin muutama minuutti ennen loppua.
Suuria ihmeitä ei nähty, mutta tärkeä voitto (kuten aina).
Sinisten parhaat mielestäni tänään Uduokhai, Lacazette ja Boenisch.

 
Sivuja: 1 ... 12 [13] 14 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines