FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2020 klo 12:22:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kenestä toivot uutta päävalmentajaa?
Mika Lehkosuo
K€k€ Armstrong
Alexei Eremenko Sr.
Teemu Tainio
Pasi Tuutti
Opo Ojala
Jari Pyykölä
Joku muu

Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 55
 
Kirjoittaja Aihe: KuPSin uusi päävalmentaja?  (Luettu 198157 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #1125 : 21.08.2019 klo 14:57:20

Kyllä nyt on ostajan markkinat. Kupsilla on mistä valita. On Banaa, Eremenkoa, Sarajärveä, Vuorista, Kampmannia, Ikäläistä,... ja Rajamäkeä.
Ikäläinen suositteli Backea majuun ja pelasi itsensä sitä myöten eläkeläisten kerhoon. Ei sitä kukaan ota vakavasti.
aman

Poissa Poissa


Vastaus #1126 : 21.08.2019 klo 15:34:15

Pasi Rautiainen tai Antti Muurinen omissa toiveissa nähdä taas Veikkausliigassa päävalmentajana.

Pasihan ois aivan huippu ja Muurinen siihen kaveriksi.
Nyt tätä työstämään ja Keke vielä mukaan.
Ois ehkä kaikkien aikojen kovin kimppa koossa.

https://youtu.be/mjuILIA_Hl8
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #1127 : 21.08.2019 klo 16:11:01

Nyt saisi virheistään oppineita huippuvalmentajia. Mutta onko kaikki jo urallaan laskusuunnassa?
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #1128 : 21.08.2019 klo 16:20:39

Uutinen
Harri Kampman on valmis piirtämään kuvioita fläppitauluun myös KuPS:n valmentajana.
ESS/Pertti Louhelainen

FC Lahden entinen luotsi kaipaa keskustelua ennen uuden KuPS-valmentajan valintaa

Harri Kampman ei kuulu Suomen päävalmentajapörssin kärkinimiin, mutta on valmis Jani Honkavaaran korvaajaksi, jos kutsu käy. - KuPS on aina kiinnostanut minua, ja kiinnostaa nytkin, Kampman ilmoittaa.
Lahden hopeakettu on kokenut valmentaja, ja luotsannut myös nuorten maajoukkueita. Kampmanin suurimmat meriitit ovat 90-luvulla MyPan peräsimessä saavutetut neljä SM-hopeaa ja kaksi Suomen cupin voittoa. MyPan lisäksi Kampman on nostanut liigaan Kuusankosken Kumun, Tampere Unitedin ja AC Oulun. Kampman on ensimmäinen suomalaisvalmentaja Skotlannin valioliigassa, tosin ura Motherwellin peräsimessä loppui lyhyeen.
Kampmanin kansainväliset suhteet linkittyvät vahvasti Jari Litmaseen, jonka vanavedessä hän on päässyt tutustumaan eurooppalaisiin huippujoukkueisiin, kuten Ajaxiin ja Liverpooliin.

Ensin puhutaan

Kampman haluaisi virittää julkisen keskustelun sitä, mihin suuntaan suomalaista jalkapalloa pitäisi kuljettaa ja millaisia ominaisuuksia päävalmentajalta edellytetään. - Tämä keskustelu pitäisi käydä jalkapalloväen sisällä ja luoda selvät suuntaviivat tulevaisuudelle.
Kampman on huolissaan, jos seuraava kuukausi kuluu täydessä hiljaisuudessa ja sitten yhtäkkiä lätkäistään pöydälle uuden päävalmentajan nimi. - Silloin hänellä olisi vastustajat saman tien edessään. Perusteellinen keskustelu ehkäisisi opposition syntymistä.
Puhe ei saa loppua valintaan. - Päävalmentaja tehtävä on osallistua keskusteluun suomalaisesta jalkapallosta, kommentoida ja olla tietyllä tavalla ajatusten muokkaajana.

Suosi suomalaista

65-vuotias lahtelainen uskoo, että suomalainen pystyy valmentamaan KuPS:a siinä missä ulkomaalainenkin.
- Suomalaisten valmentajien ammattitaito riittää ihan hyvin. Ja siitä kuitenkin on viime kädessä kyse. Tuskin pelaajat pelaavat yhtään sen paremmin, oli valmentaja suomalainen tai ulkomaalainen.
Aika moni liputtaa helsinkiläisen Mika Lehkosuon puolesta, joka on valmentanut HJK:n Eurooppa-liigaan. - Tunnen Banan hyvin, eikä minulla ole mitään häntä vastaan, mutta kuka tahansa valmentaisi HJK:n mestariksi. Ainahan he ovat mestareita.

Persoona ratkaisee

Suomalaisen valmentajan auktoriteetin puolesta hän ei ole huolissaan, vaikka ympärillä on pelaajia, jotka ovat tottuneet eurooppalaisiin huippuvalmentajiin.
- Persoonallisuus ratkaisee. Silläkin on merkitystä, keitä uusi valmentaja on aikaisemmin valmentanut ja keitä pelaajia hän joukkueeseen valitsee, Kampman miettii.
Uuden valmentajan vaatimuksiin kuuluu automaattisesti kansainvälisyys.
- En halua pitää mitään vaalipuheita, mutta olen istunut samassa pöydässä Ajaxin Ton Pronkin, Danny Blindin, Louis van Gaalin ja Jarin Litmasen kanssa puhumassa jalkapallosta. Olen myös keskustellut Gerard Houllierin kanssa Liverpoolin kokoonpanosta ja pelitaktiikasta. Tällaiset kokemukset ovat tärkeitä, vaikka itse asiat muuttuvat kovin vähän, oli puhe sitten huippujoukkueista tai kotimaisesta liigasta, Kampman korostaa.
Kansainvälisyys tarkoittaa myös kielitaitoa ja halua matkustaa. - Pelaajien ja joukkueiden scouttaaminen on tärkeä osa työtä. Se vaatii matkustamista, sillä kotona tv:n ääressä kokonaisuuksia on vaikea hahmottaa.

ESS Veli-Pekka Paavola
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта


Vastaus #1129 : 21.08.2019 klo 16:25:46

supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #1130 : 21.08.2019 klo 17:26:31

Karo Virtanen olisi tietysti myös käytettävissä, mutta Hannu Touru oli jo nähty Partasen kojulla.
JSa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS SuPa-52


Vastaus #1131 : 21.08.2019 klo 19:16:25

Missähän Kampman on viimeksi valmentanut ja viimeiset meriitit?
Ketään ei kai voi sulkea pois tässä vaiheessa,monet asiat ovat luonnollisesti auki ja aikaa lienee ennen sarjakauden loppua. Monien joukkueiden johdossa alkaa"kristallisoitua" mihin suuntaan verkot heitetään valmentajan suhteen.
Luulisin .,että monet haikailevat ulkomaille. .Sieltä tulevaa valmentajaa. Ihmeiden tekijää ehkä odotetaan; jos sellainen on halvalla ?
Kukahan oli viimein KuPS:n viimeinen ulkomaalainen valmentaja; oliko Boguslav Hajdas?
Mutta kaikki mestaruuteen valmentaneet olivat kuopiolaislähtöisiä; voin toki olla vieläkin väärässä.
MaraKatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokissat


Vastaus #1132 : 21.08.2019 klo 19:30:42

Siellähän on Honsun ilmoitus yllättänyt toimiston housut kintuissa eikä mitään taustatyötä ole tehty uuden koutsin skouttaamiseksi. Kaikki muut (edelläkin jo spekuloidut) vaihtoehdot ovat hirveitä, joten ainoa järkevä ja taloudellinen vaihtoehto on jatkaa Keken konsulttisopimusta ja nostaa Opo Ojala naisista ykköseksi?
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #1133 : 21.08.2019 klo 19:42:10

Missähän Kampman on viimeksi valmentanut ja viimeiset meriitit?

Siltä varalta, että joltain muultakin menee ohi, niin tuo Kampmanin haastattelu oli noin ziljoona vuotta sitten kun haettiin (muistaakseni) Muuriselle seuraajaa maajoukkueen peräsimeen. Foorum-traditio on postata tuo aina aika ajoin eri tahojen valmentajaspekulaatioketjuihin.

Siellähän on Honsun ilmoitus yllättänyt toimiston housut kintuissa eikä mitään taustatyötä ole tehty uuden koutsin skouttaamiseksi. Kaikki muut (edelläkin jo spekuloidut) vaihtoehdot ovat hirveitä, joten ainoa järkevä ja taloudellinen vaihtoehto on jatkaa Keken konsulttisopimusta ja nostaa Opo Ojala naisista ykköseksi?

Itse asiassa mulla on jokseenkin rauhallinen tunne siitä, että tällä kertaa toimistolla on homma hallussa ja taustatyöt niin kotimaisten kuin ulkomaisten valmentajien suhteen tehtynä. Julkistus sitten kauden päätyttyä, jotta Honsulle annetaan rauha luotsata joukkuetta ilman, että tuleva valmentaja "hengittää koko ajan niskaan".
« Viimeksi muokattu: 21.08.2019 klo 19:44:28 kirjoittanut Tiksa »
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #1134 : 21.08.2019 klo 20:32:39

mestaruuden voittaessaan taisi olla vielä "poninhäntä-Pyykölä", sen lookin jos hommaa takaisin niin sovitaan että sitten voidaan harkita
Ei taida onnistua enää näillä vuosirenkailla :D

Silti. Kerran tähän ketjuun on heitetty kaikista epärealistisimpia nimiä aina Hapesta lähtien, niin lisätään vielä yksi oppimestari lauteille. Soveltuisi nykyisen asuinpaikkansa ansiosta, kuin nyrkki silmään YlosItselle tuo mieleen lujan puolustuksen ja Ykkösen hurlumhej-palloon soveltuvan profiilin. Muita mietteitä?

panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #1135 : 21.08.2019 klo 21:28:25

Siellähän on Honsun ilmoitus yllättänyt toimiston housut kintuissa eikä mitään taustatyötä ole tehty uuden koutsin skouttaamiseksi.

Itseasiassa nimenomaan ei. Haastattelussa Honsu kertoi, että seura on tiennyt jo aikaa sitten, samoin kuin osa pelaajista (kapteenisto?).
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #1136 : 21.08.2019 klo 21:56:43

Tässähän olisi hyvä valmentaja, nuori virolainen ja toista kautta päävalmentaja, toki välissä ollut vähän aikaa apuvalmentajanakin, pudotti Eurooppaliigassa FK Radnički Nišin mutta Eintracht Frankfurt oli liikaa. Sopimus oletettavasti loppuu tämän vuoden loppuun.

https://www.transfermarkt.de/jurgen-henn/profil/trainer/27341
Rick Dalton

Poissa Poissa


Vastaus #1137 : 22.08.2019 klo 08:37:00

Vaikea valinta Kuopiossa edessä. Suomalaiset hyvät vaihtoehdot vähässä ja ulkomailta hyvän valmentajan löytäminen vaatii hyvät kontaktit, joita Kupsista tuskin löytyy. Joku nuori lupaava suomalainen olisi ideaaliratkaisu, mutta en tiedä löytyykö tuolla kriteerillä ketään sopivaa.
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Juventus


Vastaus #1138 : 22.08.2019 klo 08:52:26

Shipulinillla on jo varmasti lista vanhoista neukkuajan valmentajakontakteista valmiina. Joku Leonid Slutskyn kaltainen toveri voisi olla kova sana. Tai miksei mies itsekin, kunhan soppari Vitessen kanssa loppuu kesäkuussa.
JSP

Poissa Poissa


Vastaus #1139 : 22.08.2019 klo 08:55:08

Vaikea valinta Kuopiossa edessä. Suomalaiset hyvät vaihtoehdot vähässä ja ulkomailta hyvän valmentajan löytäminen vaatii hyvät kontaktit, joita Kupsista tuskin löytyy. Joku nuori lupaava suomalainen olisi ideaaliratkaisu, mutta en tiedä löytyykö tuolla kriteerillä ketään sopivaa.

Nuori suomalainen, jonka viereen sitten bad cop -tyylisesti joku Keke pitämään kuria ja järjestystä. Muutenkin toivottavasti panostus valmennusryhmään, ettei tämänvuotiset hessuhopoilut toistu.

Kyllähän tässä on ollut aikaa kartoittaa sopivaa vaihtoehtoa, odotukset on korkealla. Ja jos ketään potentiaalista nimeä ei muka löydy, niin sitten mieluummin vaikka joku sikaniska vetämään yhdeksi kaudeksi ajokoirafutista kuin että jumittaudutaan vuosiksi jonkun Banan tai Vuorisen xG-projekteihin.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #1140 : 22.08.2019 klo 09:20:35

jumittaudutaan vuosiksi jonkun Banan tai Vuorisen xG-projekteihin.
Bana on osoittanut olevansa parhaimmillaan hyvä valmentaja. Bana + keke voisi toimia hyvinkin, mutta Bana ja joku saman henkinen niin kups hakee hetkessä vauhtia divarista.
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Juventus


Vastaus #1141 : 22.08.2019 klo 09:28:14

Jos vaihtoehdot ovat:

1. Laadukas ja tasonsa osoittanut liigavalmentaja (Bana, Malinen)
2. Vähemmän laadukas kokenut suomalainen yhden tai parin kauden projektiin (Vuorinen, Kautonen, Korhonen, Toke jne.)
3. Ulkomailla valmentajan uraa tehnyt suomalainen (Hyypiä, Johansson)
4. Nouseva kyky Suomen sarjoista (Tainio, Thodesen)
5. Joku kokenut, ulkomaalainen uransa ehtoopuolella oleva jobdragtsma tai royhodgson
6. Nuori ulkomaalainen arpa mallia tuo ylempänä linkattu virolainen
7. Omasta organisaatiosta tai oman kylän pojista (Opo + Keke, Tepi äkkiä Uefa pro kurssille)

niin itse laittaisin ne paremmuusjärjestykseen:
4, 1, 3, 6, 7, 5, 2
MatsZ

Poissa Poissa


Vastaus #1142 : 27.08.2019 klo 13:30:45

Kun seuran sivuilla oli juttu Anulasta ja joskus aikaisemmin oli että suorittaa jotain tutkintoa, niin olisiko isompo osa ensi kauden valmennustiimiä kuin tällä kaudella? Tai koko tiimi sitten Espanjasta?

http://www.kups.fi/fi/uutiset/valmentaja-luis-anula-on-tarkeassa-roolissa-kupsn-menestyksen-takana

Lainaus
Anula on suorittanut kotimaassaan Espanjassa kaksi tutkintoa (Sport Science ja Master degree of Football fitness coach). Jälkimmäinen on korkein tutkinto, jonka Espanjassa voi suorittaa kyseisellä alalla. Hän on päässyt työskentelemään Kuopiossa toivomallaan tavalla ja viihtyy erinomaisesti seurassa ja kaupungissa.
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Juventus


Vastaus #1143 : 27.08.2019 klo 13:44:54

Kun seuran sivuilla oli juttu Anulasta ja joskus aikaisemmin oli että suorittaa jotain tutkintoa, niin olisiko isompo osa ensi kauden valmennustiimiä kuin tällä kaudella? Tai koko tiimi sitten Espanjasta?

http://www.kups.fi/fi/uutiset/valmentaja-luis-anula-on-tarkeassa-roolissa-kupsn-menestyksen-takana


Vähän tuo uutisoinnin ajankohta kyllä pistää silmään. Kuulostaa ainakin siltä, että mies olisi Kuopiossa jatkamassa ensi kaudella. Joskus puolitoista vuotta sitten miehelle jutellessani, tuli kyllä kuva, että taktista osaamista löytyy. En tiedä olisiko missään maailmassa päävalmentajatyyppiä, mutta fyssarina/apukoutsina menee ehdottomasti.
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #1144 : 27.08.2019 klo 14:26:33

Vähän tuo uutisoinnin ajankohta kyllä pistää silmään.
Juu, vähän itselläkin nostaa kulmia. Harvemmin on tehty Kuopiossa tällaisia henkilöjuttuja.
« Viimeksi muokattu: 27.08.2019 klo 14:31:37 kirjoittanut TRon »
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #1145 : 27.08.2019 klo 14:45:11

Kun seuran sivuilla oli juttu Anulasta ja joskus aikaisemmin oli että suorittaa jotain tutkintoa, niin olisiko isompo osa ensi kauden valmennustiimiä kuin tällä kaudella? Tai koko tiimi sitten Espanjasta?

http://www.kups.fi/fi/uutiset/valmentaja-luis-anula-on-tarkeassa-roolissa-kupsn-menestyksen-takana

Sama kävi täälläkin mielessä, paljon mahdollista. Tosin eihän KuPS:lla tällä kaudella hirveän hyvin tuloksellisesti mennyt – Anulan noustua Keeneyn jättämään kakkosvalmentajan ruutuun – ennen kuin Keke tuli remmiin mukaan...
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #1146 : 27.08.2019 klo 15:05:16

Eiköhän se koko valmennusryhmä tule olemaan tuttuja Spanskeja!?

Eroon lintukotomeiningistä Ylos
H.Incandenza

Poissa Poissa


Vastaus #1147 : 30.08.2019 klo 09:55:32

Hesarin sivuilta bongasin, että Teemu Tainio oli tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Hakan kanssa, eikä "ajatellutkaan muita vaihtoehtoja". Joten siitä ainakin yksi nouseva valmentajakyky pois potentiaalisten seuraajien listalta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #1148 : 31.08.2019 klo 09:34:10

Ainakin noin periaatteessa... Onhan näitä sopimuksia purettu ennenkin. Joskus siitä on maksettu jotain korvauksia ja joskus taas ei. Riippuu aika paljon siitä, että onko soppariin kirjattu purkamisesta jotain tarkempaa. Esim. Tämä Sammelvuon siirtyminen Venäjälle oli yksi esimerkki huonosti kirjoitetusta sopimuksesta. Eivät sitten vissiin tulleet ajatelleeksi, että majun päävalmentaja voisi saada jostain vielä paremman tarjouksen ja lähteä kesken sopimuskauden muualle... Jos mitään purkuehtoja ei ole, niin silloin semmoinen sopimus ei kyllä paljoa pidättele. Luulisi että nykyään otetaan aika varman päälle ja kirjoitetaan sopimukset ainakin liigan ja ykkösen tasolla semmoisiksi, että ei nyt ihan ilman korvausta siirry mihinkään jos ei seura halua päästää. Kakkonen on sitten jo vähän eri asia.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2019 klo 09:36:29 kirjoittanut Puupiä »
Elli Elovena

Poissa Poissa


Vastaus #1149 : 14.09.2019 klo 18:52:51

Tässähän olisi hyvä valmentaja, nuori virolainen ja toista kautta päävalmentaja, toki välissä ollut vähän aikaa apuvalmentajanakin, pudotti Eurooppaliigassa FK Radnički Nišin mutta Eintracht Frankfurt oli liikaa. Sopimus oletettavasti loppuu tämän vuoden loppuun.

https://www.transfermarkt.de/jurgen-henn/profil/trainer/27341

Jos nuorta virolaista halutaan kehiin, Kotkasta kannattaa kysyä Argoa. Luulen, että lähtee halvalla.

 
Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 55
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines