FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2022 klo 20:25:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: Veikkausliiga mediassa  (Luettu 14888 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hippo04

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sinivalkoiset


Vastaus #75 : 09.05.2022 klo 21:01:05

Tän päivän paperihesarin urheilusivuilla ei tainnut olla mitään mainintaa siitä, että eilen oli pelattu Veikkausliigaa.

Ei ainakaan siinä painoksessa, mikä itselleni tuli.

Omassa paperihesarissa taas oli kaksikolmasosaa sivusta Klubin miesten ja naisten peleistä. Toki puolitoista sivua oli varattu jollekin kolmoskentän änäripelaajalle jonka esi-isät olivat suomalaisia ja kaveri osaa sanoa "makkara".
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #76 : 14.05.2022 klo 10:46:00

KuPS sai erittäin negatiivista julkisuutta Savon Sanomissa, kiitos siitä kuuluu juntille toimitusjohtajalle. Vähempää ei voi vaatia kuin välittömät potkut ja pikainen esiintulo lehdistötilaisuuteen, jossa seura pyytää julkisesti anteeksi ja tuomitsee vastaavan toiminnan. Muutenhan tässä on katastrofin ainekset ilmassa mikäli painetaan villaisella näin törkeä toiminta. Jutun lukenut voi kertoa tarkemmin mistä kyse.
pirakaia

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 14.05.2022 klo 14:07:16

Iltasanomien lähes täydellinen mediahiljaisuus suomalaiseen jalkapalloon (artikkelit) on kyllä helvetin outoa toimintaa:

- Liigan mediaoikeudet Sanomalla, ja jatkosopimuksen kanssa on huudeltu kovaan ääneen, miten Veikkausliigasta tehdään johtava sarja

- IS Pallokerho on ollut vuosia kuunnelluimpia podcasteja, joten kohdeyleisö on todistetusti olemassa. (Pieni, mutta erittäin aktiivinen)

- Pallokerhon kautta talossa on jo useita sarjan tuntevia urheilutoimittajia. Ns. perusisältöjen tekeminen olisi äärettömän helppoa (Iltalehti hyvä verrokki, minimitason panostuksellakin saadaan enemmän aikaiseksi, kilpailijan tv-tuotteesta)

- Veikkausliigan hallituksessa on aloittanut IS:n entinen päätoimittaja Tapio Sadeoja, joten luulisi olevan ymmärrystä median toiminnasta ja neuvotteluyhteys.

Tämä on erinomainen osoitus siitä, että johtajuus sarjan kehittämisestä ei voi olla vain yksittäisillä seuroilla, vaan tietyissä asioissa Veikkausliigalla sarjana täytyy olla selkeä suunta ja johtajuus. Nyt se puuttuu rajusti.
Ramone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #78 : 14.05.2022 klo 14:27:03

Iltasanomien lähes täydellinen mediahiljaisuus suomalaiseen jalkapalloon (artikkelit) on kyllä helvetin outoa toimintaa...

No tämä. Itse en ainakaan ole saanut minkäänlaista vastausta aiemmin lähettämääni palautteeseen, vaikka laitoin että sellaisen haluan. Onko kukaan muu saanut edes mitään bottivastausta?

Tälläkin hetkellä IS:n 'Veikkausliiga' -osion uusimpana uutisena se miten Ilveksen omalle maalille nauretaan maailmalla "Ylos" ...mitäs niistä pelatuista kierroksista kun ei ketään kuitenkaan kiinnosta.
Edinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #79 : 14.05.2022 klo 20:03:10

Hupaisaa, ja samalla kuvaavaa, että matsi, josta juuri olisi kerrankin saanut aiheesta niitä klikkiotsikoita, eli Inter-HIFK, ei ole aiheuttanut ensimmäistäkään juttua ip-lehdistössä (ja tuskin muuallakaan). Matalalla mataa kiinnostus (kotimaista) futista kohtaan.
Ameobi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis


Vastaus #80 : 14.05.2022 klo 20:28:47

Hesariin tuli pari minuuttia viestisi jälkeen.
Kankea puolustaja

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 14.05.2022 klo 21:18:37

IS:lle nyt vaan pommittamaan sitä palautetta.
Iltalehtikin jopa saanut uutisen väsättyä.

https://www.is.fi/palaute/

 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa