Dorrian
Poissa
Suosikkijoukkue: Seinäjoen Jalkapallokerho
|
|
Vastaus #4 : 27.10.2013 klo 04:07:48 |
|
SJK 2013
MAALIVAHDIT
Mihkel Aksalu 26 ottelua, 2340 minuuttia
Viron maajoukkueveskari oli huikea löytö Luffen katkaistua sääriluunsa KOMIA-turnauksessa. Mikun ensimmäistä haastattelua katsoessa jäi hieman epäselväksi, että tuliko kaveri Seinäjoelle maalivahdiksi vai valmentajaksi. Hoitikin loppupeleissä molemmat pestit kotiin suvereenisti. Aivan lostavaa pelinohjausta ja muutama vielä maukkaampi reaktiotorjunta kaupan päälle. Kertaakaan ei tarvinnut kauden aikana pelätä pallon leijuessa laatikkoon.
Sopimus katkolla. Jatkoon mikäli vain suinkin mahdollista. HJK ilmeisesti osoittanut kiinnostusta, joten ihan automaattisesti nimeä ei paperiin saatu.
Joakim Jans 1 ottelu, 90 minuuttia (16 ottelua, 1395 minuuttia, 1 varoitus)
Nuori ruotsalainen, joka löysi paikkansa reservien ykkösmaalivahtina. Pääsi korkkaamaan myös edustuksen paidan kauden viimeisessä ottelussa. Esitti toisinaan Kakkosessa aivan huikeita otteita, joiden vastapainoksi sitten imaisi mm. vastapuolen veskarin noin 75 metristä vetämän vaparin ylänurkkaan. Syystä tai toisesta tästä Italiassakin näyttöjä aikoinaan antaneesta länsinaapurista ei jäänyt erityisen selkeää kuvaa. Vaikea Jansissa nyt kuitenkaan on uutta Ravellia nähdä.
Optio ensi kaudesta. Veikkaisin, että kun Luffe palaa ruotuun ja reservien maalin suulle niin Jans jatkaa matkaansa uusiin haasteisiin.
PUOLUSTUS Pavle Milosavljevic 26 ottelua, 2340 minuuttia, 2 syöttöä, 3 varoitusta
Kauden selkeästi positiivisin yllätys. Nuorehko serbialaistoppari teki välittömän vaikutuksen KOMIA-turnauksessa, mutta ailahtelevat otteet harjoituskauden lopussa herättivät hienoista huolta. Pelasi kuitenkin mahtavan kauden Kerhon puolustuksen sydämessä. Purki kauden aikana lukemattoman määrän vastustajan erikoistilanteita eikä kuitannut ensimmäistäkään pelikieltoa, vaikka välillä sisällä kuohuikin huolella. Tuntui ehtivän joka paikkaan ja pokkasi ansaitusti Kloppien Pokaalin kauden päätteeksi. Mikäli olisi osunut päällään edes kerran hyökkäyspään loistavista tonteista niin puhuttaisiin jo huikeasta vuodesta.
Sopimus jatkuu. Runkopelaaja.
Matti Lähitie 23 ottelua, 1978 minuuttia, 1 maali, 3 varoitusta, 2 ulosajoa
Eleettömän vahva kausi Milosavljevicin toppariparina. Tekisi mieli hehkuttaa enemmänkin, mutta Massen Oulun toilailut hiertävät liikaa mieltä. Muutenkin tuntuu siltä, että mies joutui rikkomaan hieman liikaa vaarallisilla paikoilla. Mitään tilastoja ei nyt käsillä ole, joten aivan hyvin tämä mutu voi olla ainoastaan oman pään sisäistä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin positiivinen sesonki monipuoliselta puolustussuunnan puurtajalta.
Sopimus jatkuu. Rotaatioon.
Gert Kams 22 ottelua, 1817 minuuttia, 4 maalia, 3 syöttöä, 1 varoitus
Joukkueen toinen Viron maajoukkuepelaaja oli loukkaantumiseensa asti Ykkösen ylivoimaisesti paras pelaaja. Aivan käsittämätöntä dominointia oikealla laidalla. Repi reitensä ensimmäisessä matsissa FC KooTeePeetä vastaan ja pelikunnon uudelleen löytämisessä kesti suht kauan eikä noussut enää loppukaudesta ensimmäisen kolmanneksen tasolleen. Ihan jokainen Ykkösen mies ei kuitenkaan pelannut tällä kaudella samalla viikolla Vesa Verrosta ja Robin van Persietä vastaan.
Sopimus jatkuu. Tähtipelaaja.
Timo Tahvanainen 15 ottelua, 1111 minuuttia, 1 maali (1 ottelu, 90 minuuttia)
FF Jarosta Seinäjoelle saapunut Tahvanainen ei oikein missään vaiheessa päässyt täydellisesti mukaan Kerhon permanenttiin. Ensin Josu pakotti Tahvanaisen tyystin laitapakiksi ja miehen loukattua nivusensa Penninkangas nousi reserveistä varastamaan senkin paikan. Äärimmäisen sympaattisen oloinen tyyppi ei ikävä kyllä esittänyt oikein mitään mitä jäisi erityisesti kaipaamaan.
Sopimus katkolla. Olisiko jo JIPPO ajankohtainen?
Teemu Penninkangas 13 ottelua, 1103 minuuttia, 3 varoitusta (14 ottelua. 1260 minuuttia, 3 maalia, 2 varoitusta)
Täydellisestä flopista viime kaudella vastannut Penninkangas nousi jo toistamiseen muutaman vuoden sisään pohjalta huipulle. Valakari kehitti vanhalle hyökkääjälle harjoituskaudella tyystin uuden pelipaikan puolustuksen vasemmasta laidasta ja alkukausi sujuikin Kakkosessa totutellen uusiin ympyröihin. Sai mahdollisuutensa edustuksessa Tahvanaisen loukkaannuttua eikä jättänyt sitä käyttämättä. Oli loppukaudesta kiistaton valinta avauksen vasemmaksi pakiksi. Pitkän miehen pelityyli voi näyttää kankealta ja kulmikkaalta, mutta ei sieltä vaan ohi tulla. Olisi kenties ansainnut jopa näyttöpaikan U21-maajoukkueessakin, mutta Aspegrenin eksoottisuus vei ilmeisesti Laurikaisen mielenkiinnon.
Sopimus katkolla. Paperit sisään. Taistelee avauksen paikasta ensi kaudellakin.
Timo Rauhala 11 ottelua, 726 minuuttia, 1 syöttö, 1 varoitus (4 ottelua, 349 minuuttia, 1 varoitus)
Reservien tähtipelaaja sai luottoa Ykkösessäkin, mutta ei onnistunut lunastamaan odotuksia. Kams vei luontaisen pelipaikan ja kun vasemmalla puolella nähtiin AC Oulun reissun kaltaisia sukelluksia niin vaikea on nähdä mitään varsinaista menestystarinaa enää Veikkausliigatasolla. Loppujen lopuksi kausi päättyi loukkaantumiseen. Sydämestäni silti toivon, että Super-Tinke jatkaisi organisaatiossa. Olisi aivan huikea pelaaja Kakkoseen ja yksittäisessä pelissä kykenee pimentämään kenet vaan. Ikävä kyllä juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä, että se oma taso on löytynyt sieltä jostain Ykkösen ja Kakkosen välimaastosta.
Sopimus katkolla. Kahden suunnan sopimusta tiskiin.
Kalle Taimi 7 ottelua, 382 minuuttia (12 ottelua, 1080 minuuttia, 1 maali, 1 varoitus)
Kovasti yritän miettiä, mutta juuri nyt ei tule Mieleen ensimmäistäkään virhettä Taimelta tällä kaudella. Toki niitäkin varmasti riitti, mutta hyvin perusvarmasta pelaajasta on kyse. Pelasi pääosin Kakkosessa, mutta minuutteja kertyi esimerkiksi Kamsin loukkaantumisen johdosta edustuksessakin. Usko riittää edelleen kehityksen jatkumiseen, mutta minuutteja pitää saada enemmän kuin tällä kaudella.
Sopimus jatkuu.
Sami Viljanen 4 ottelua, 243 minuuttia, 1 varoitus (12 ottelua, 1068 minuuttia, 1 maali, 2 syöttöä, 4 varoitusta, 1 ulosajo)
Penninkankaan tavoin hyökkäyksestä laitapakiksi siirretty nuori mies pelasi täydet minuutit Joensuun reissuilla, mutta muuten kausi kului pääsääntöisesti Kakkosessa. Viljanen pelasi vielä B-junnuissa puolustuksessa, joten muutos ei miehen kohdalla ollut niin radikaali. Näyttää kentällä flegmaattiselta ja ylimieliseltä, mutta tekee paljon oikeita asioita. Vaikea sanoa mihin asti potentiaali riittää, mutta mielellään Viljasen edelleen näkisi Kakkosessa kypsymässä.
Sopimus katkolla. Kerho 07.
Juli Serrano 1 ottelu, 90 minuuttia (4 ottelua, 360 minuuttia, 1 varoitus)
Valakarin hankkima ringinleventäjä pääsi nostelemaan pokaalia Joensuussa, mutta muuten anti jäi todella vaisuksi. Muutama matsi Kakkosessa eikä vaikuttanut mitenkään erityisen dominoivalta sielläkään. Viihdytti kuitenkin Josua mikä taisi olla se Serranon tärkein panos tällä kaudella.
Optio ensi kaudesta. Jatkaa matkaansa muualle.
KESKIKENTTÄ Josu 25 ottelua, 2123 minuuttia, 9 maalia, 8 syöttöä, 5 varoitusta
Saapui Seinäjoelle myöhään juuri ennen kauden alkua ja vakuutti ensimmäisestä treenimatsista lähtien. Barcelonan juniorimyllyn kasvatin ura koki aikaisemmin kovan kolauksen loukkaantumisen johdosta, mutta juna palasi takaisin raiteilleen täysosumakauden jälkeen ja kiinnostusta on riittänyt aina Skotlannin pääsarjaa sekä Englannin pimppiä myöten. Huikean taitava pelaaja, joka omaa aivan käsittämättömän ensimmäisen kosketuksen. Aloitti kauden vasempana linkkinä, mutta muutaman matsin jälkeen sai häärätä juuri siellä missä halusi.
Sopimus jatkuu. Tähtipelaaja.
Chris Cleaver 23 ottelua, 1930 minuuttia, 3 maalia, 1 syöttö, 4 varoitusta, 1 ulosajo
Jo toisen sarjanousun Seinäjoelle tuonut kapteeni pelasi jälleen suurella sydämellä repien ja raastaen keskikentällä kaikkea mikä liikkui. Ikävä kyllä tällä kaudella peli meni hieman liikaakin siihen repimiseen ja raastamiseen, kun jalka ei enää vain yksinkertaisesti nouse entiseen malliin. Kyösti on silti tärkeä johtaja joukkueessa ja huhuja liikkuu, että vähintään yksi kausi lädin reisistä vielä löytyisi.
Optio ensi kaudesta. Jatkoa vaan mikäli kaikille osapuolille on selvää, että kausaria avaukseen ei ole enää luvassa.
Richard Dorman 21 ottelua, 1775 minuuttia, 3 varoitusta
Monipuolinen walesiläinen pelasi mallikkaan kauden keskikentän pohjalla, vaikka erityistä loistoa ei tänä vuonna saatukaan todistaa. Loukkasi loppujen lopuksi oman nilkkansa yrittäessään horrortaklausta pari ottelua ennen loppua. Todella vittumainen vastustaja joka vetää aina täysillä loppuun asti. Siihen nähden kolme keltaista on aivan valtava yllätys.
Optio ensi kaudesta. Rotaatiomieheksi olisi mahdollisesti lappua jaossa.
Justin Moose 24 ottelua, 1692 minuuttia, 4 maalia, 4 syöttöä, 3 keltaista
Nopea ja väkkärämäinen jenkki on pelipäälle sattuessaan aivan tolkuttoman hyvä, joka ratkaisee matseja käytännössä yksin, kuten Kotkaa vastaan nähtiin menneellä kaudella. Kolikon toisella puolella puurtaa täysin näkymätön kääpiö, joka ei pääse millään peliin sisälle. Moose on äärimmäisen sympaattinen kaveri, mutta tuskin Veikkausliigassa millään tavalla korvaamaton.
Sopimus katkolla. Lienee ilmaissut haluja jatkaa perheineen seuraavaan matkakohteeseen.
Johannes Laaksonen 25 ottelua, 1466 minuuttia, 1 maali, 4 syöttöä, 2 varoitusta
Kotkasta Suomen sydämeen saapunut Laaksonen oli harjoituskauden suurimpia hittejä, mutta taso laski kauden aikana merkittävästi. Tuntui kesäkuumalla hukanneen itsensä täysin. Rooli keskikentällä jäi hieman arvoitukseksi, kun mies surffaili vähän siellä sun täällä. Kasvuvaraa kuitenkin löytyy ja mahdollisesti ensi vuonna nähdään lopullinen läpimurto Veikkausliigatasolle.
Sopimus jatkuu. Rotaatiomies.
Jyri Hietaharju 20 ottelua, 1195 minuuttia, 3 maalia, 4 syöttöä, 1 varoitus
Vaikka minuutit jäivät loppujen lopuksi kovin vähäisiksi jatkuvien loukkaantumisten vuoksi niin Jyristä jäi ainakin itselle positiivinen kuva. Paranti huomattavasti ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Kloon raiteet veivät taitopelaajan mielenkiinnon. Seinäjoen omalla miehellä on varmasti vielä annettavaa korkeimmallakin tasolla vaikka avauksen paikka saattaa olla kiven takana.
Sopimus katkolla. Jatkoon.
Aki Sipilä 7 ottelua, 130 minuuttia (1 ottelu, 90 minuuttia, 1 varoitus)
Yksi hienoimpia miehiä, joka on koskaan mustakultaisen paidan päälleen vetänyt. Kokkolalaisen ikiliikkujan kausi päättyi karmeaan loukkaantumiseen Vantaalla, jossa yhteentörmäys Ikenna Ikegwuonun ja uuden tekonurmen kanssa mursi sekä sääriluun että nilkan. Täydestä sydämestäni toivon, että jatkaa Seinäjoella vaikka se tässä vaiheessa varmasti kahden suunnan sopimusta vaatisikin. Mikäli saa itsensä kuosiin ja raajan pelikuntoon niin minuutit Veikkausliigassakaan eivät ole täysin poissuljettuja.
Sopimus katkolla. Jatkoon oli tapa mikä hyvänsä.
Stanislav Goldberg 1 ottelu, 58 minuuttia (20 ottelua, 1322 minuuttia, 3 maalia, 2 syöttöä, 4 varoitusta)
Kamsin kanssa pakettidiilinä Seinäjoelle tuupattu nuori virolainen ei missään vaiheessa murtautunut edustukseen vaikka ensimmäisessä ottelussa avauksessa olikin. Erinomainen vasen jalka, mutta kaipaisihan se pelaaminen vähän muitakin ominaisuuksia.
Optio ensi kaudesta. Ei jatka Seinäjoella.
Juuso Aalto 1 ottelu, 3 minuuttia (24 ottelua, 1954 minuuttia, 3 maalia, 7 syöttöä, 3 varoitusta)
Kakkosen kauden kuningas keräsi hurjat kolme minuuttia myös Ykkösessä. Teki erinomaisen vaikutuksen ja olisi ansainnut useammankin näyttöpaikan edustuksen riveissä. Olisi erinomainen pelaaja edelleen reservien ja edustuksen välimaastoon, mutta ymmärrän täysin mikäli veri vetää muualle.
Optio ensi kaudesta. Mielelläni vielä pitäisin Lakeuksilla.
HYÖKKÄYS
Toni Lehtinen 25 ottelua, 1795 minuuttia, 10 maalia, 3 syöttöä, 2 varoitusta, 1 ulosajo
Viiden vuoden sopimuksen Kerhoon viime vuonna solminut seinäjokelainen voitti toistamiseen peräkkäin joukkueen maalikuninkuuden. Ongelmat olivat silti samat kuin edellisellä kaudella miehen tuhlattua merkittävän määrän maalipaikkoja. Siihen ei ole enää varaa tasoa ylempänä, jolloin harvemmat tontit on käytettävä tehokkaasti hyväksi. Suurin kysymys kuitenkin tällä hetkellä lienee Tonin polvet, jotka ilmeisesti vaativat puukkoa offseasonilla. Kunhan saa itsensä kuntoon niin taistelee ykköshyökkääjän paikasta.
Sopimus jatkuu.
Akseli Pelvas 13 ottelua, 1137 minuuttia, 6 maalia, 1 syöttö
Klubista lainalle saapunut Pelvas oli ensimmäisissä matseissaan aivan ulapalla, mutta löysi itsensä Kerhon siirryttyä käytännössä kolmen hyökkääjän palettiin Lehtisen ja Caumon kanssa. Iski nipun todella tärkeitä maaleja loppukaudella ja voitti siinä samalla Ykkösen Kuukauden Pelaaja -palkinnon. Aivan loistava pelaaja vaikka ei aina päässytkään ns. omalle paikalleen kärkeen.
Sopimus katkolla Klubin kanssa. Olisi yksi tärkeimpiä hankintoja Kerholle etenkin Lehtisen kunnon ollessa kysymysmerkki. Vaihtoehtoja Aksulla kuitenkin riittää.
Daniel Caumo 17 ottelua, 875 minuuttia, 5 maalia, 8 syöttöä (7 ottelua, 630 minuuttia, 7 maalia, 1 syöttö, 2 varoitusta)
Kakkoseen kesken kauden 2011 hankittu brasilialainen aloitti kauden reserveissä, mutta näyttöpaikan saatuaan nousi todella merkittäväksi osaksi loppukauden hurmosta. Onnistui maalinteossa kiitettävän usein, mutta tärkein kontribuutio tuli kuitenkin hieman yllättäen muiden pelaajien ruokkimisessa. Fyysisesti lähes ylivertainen hyökkääjä Suomen kentillä, mutta pään riittävyys edelleen suuri kysymysmerkki. Valakarilla riittääkin pohdittavaa, kuinka pitkälle Caumoon voi luottaa. Kakkonen tuskin kiinnostaa Dania enää edes vähää alusta.
Optio ensi kaudesta. Olisi erinomainen vaihtomies ja mikäli se miehelle riittää niin jatkoon. Kylillä kuitenkin puhutaan, että vaatii isompaa roolia mitä Kerholla olisi annettavana.
Kim Palosaari 5 ottelua, 202 minuuttia, 1 maali, 1 syöttö (18 ottelua, 1543 minuuttia, 4 maalia, 2 varoitusta)
Entinen U21-maajoukkueen kärki veti aivan huikean harjoituskauden ja aloitti vielä kaudenkin passelisti, mutta lamaantui sen jälkeen aivan totaalisesti. Vastuu väheni edustuksessa radikaalisti Lehtisen kuntouduttua selkävaivoistaan eikä Palosaarella tuntunut löytyvän eväitä nostaa itseään uudelleen haastajaksi. Vajosi tyystin reservien mieheksi eikä oikein saanut mitään erityistä aikaiseksi Kakkosessakaan. Kaiken pitäisi olla teoriassa kunnossa, mutta riittääkö pää sittenkään isompiin ympyröihin?
Optio ensi kaudesta. Vaikea nähdä jatkoa enää Seinäjoella. Kenties vielä viimeinen mahdollisuus puhtaasti reserveistä.
KERHO 07 2013
MAALIVAHDIT
Tomas Karike 6 ottelua, 540 minuuttia
Ei saanut koskaan oikeaa mahdollisuutta näyttää taitojaan edustuksessa. Olisi saumansa ansainnut viime kaudella Luffen oltua heikko, mutta kun ei niin ei.
Sopimus katkolla. Ei jatka Seinäjoella.
Tuomas Karjanlahti 4 ottelua, 360 minuuttia
Mikäli olisi puoliksikaan niin hyvä pelaamaan kuin harjoittelemaan niin veskarikysymys olisi ratkaistu vuosiksi eteenpäin. Vaan kun ei ole.
Sopimus katkolla. Ehkä Kakkoseen penkkimieheksi. Valtavan suuri ehkä.
Tomi Peltokangas 1 ottelu, 90 minuuttia
Huikean hieno mies palasi reserveihin dominoimaan Lapuan reissun jälkeen. SJK ei nouse ikinä ilman Peltsin minuutteja edes jossain joukkueessa.
Sopimus katkolla mikäli sellaista on ikinä ollutkaan. Saa minun puolesta pelata yhden matsin kaudessa niin kauan kuin vaan ikinä haluaa.
Paavo Valakari 1 ottelu, 45 minuuttia
Lupaava veskari, joka pääsi korkkaamaan Kakkosen Ylivieskassa Jansin kolautettua päätänsä aivotärähdyksen arvoisesti. Pelityylissä paljon samaa isänsä kanssa, vaikka paikka onkin tyystin eri. Millähän anapolisilla hevoshormoneilla saataisin Paavolle noin puoli metriä lisää pituutta?
Jatkaa junioreissa.
PUOLUSTUS
Joona Lautamaja 23 ottelua, 1989 minuuttia, 1 varoitus
Nollaseiskan minuuttitilaston voittajaksi selviytyi loppujen lopuksi hienoinen yllättäjä Aallon loukkaannuttua. A-juniori-ikäinen Lautamaja sai runsaasti vastuuta Peltoselta ja vaikka vaikeuksia läpi kauden olikin niin tältä kaverilta on lupa odottaa tulevaisuudessa minuutteja kenties ylempänäkin. Pystyy tarvittaessa pelaamaan jokaista paikkaa puolustuslinjassa.
Menisi A-junioreissa vielä ensi kaudellakin.
Teemu Lukkari 25 ottelua, 1968 minuuttia, 1 syöttö, 3 varoitusta
Oululainen pelasi täyden kauden topparina, mutta perusvarmasta suorittamisesta huolimatta jäänee yhden kauden mieheksi. Aston Villassa näytillä käynyt U15-maajoukkueen kapteeni ja Paatelaisen tehoryhmään valittu oma juniori Joonas Sundman vienee Lukkarin pelipaikan jo ensi kaudella.
Sopimus katkolla. Ei tule saamaan jatkoa.
Jesse Jääskeläinen 18 ottelua, 1174 minuuttia, 1 varoitus
Tykki aloitti kauden verkkaisesti, mutta nousi loppukaudella selkeästi avauksen mieheksi. Missä olisikaan ilman pari kautta sitten tapahtunutta vakavaa polvivammaa. Nuorella kaverilla on vielä varaa kehittyä mikäli vain kiinnostusta riittää.
Jatkoa vaan.
Eero Tamminen 4 ottelua, 335 minuuttia
Jyväskylästä näyttöjä Kakkoseen antamaan tullut Tamminen antoi ilmeisesti näyttöjä. Itse en muistaakseni nähnyt minuuttiakaan Tammisen peliä, joten vaikea on analysoida. Toki en ole kuullut kenenkään muunkaan puhuvan missään yhteydessä miehestä, joten kertoisiko se sitten jotain.
Sopimus katkolla Jyväskylässä. Ei mitään käsitystä yhtään mistään.
Tuomas Rintamäki 4 ottelua, 232 minuuttia, 1 syöttö
Laitapakkina A-junioreissa viihtyvä Rintamäki pääsi monen muun nuoren tavoin korkkaamaan miesten pelit.
Ei tietoa jatkosta.
Joona Ala-Hukkala 3 ottelua, 216 minuuttia
Topparina A-junioreissa viihtyvä Ala-Hukkala pääsi monen muun nuoren tavoin korkkaamaan miesten pelit.
Jatkaa junioreissa.
Juha-Jaakko Ulvila 1 ottelu, 71 minuuttia
Edustuksen fysioterapeutti kävi paikkaamassa yhden matsin verran Kakkosessa. Pelimieshän tämä on, mutta Keurulaisen paikan jahtaaminen taitaa viedä mielenkiinnon pelaamisesta.
Sopimus jatkunee fysiona.
Roope Takala 1 ottelu, 19 minuuttia
Takalan veljesten nuorempi painos kävi haistelemassa miesten pelien tunnelmaa. Ei oikein minkäänlaista kuvaa pelaajana.
Jatkaa junioreissa.
KESKIKENTTÄ
Jesse Sarajärvi 24 ottelua, 1765 minuuttia, 2 maalia, 6 syöttöä, 1 varoitus
Sarajärvi sai Lautamajan tavoin paljon vastuuta Kakkosessa ja osoitti etenkin loppukaudesta olevansa jo pätevä pelimies tälle tasolle. Ei yltänyt aivan edellisen kauden loistoon, mutta tulee kehittymään seuraavan parin vuoden aikana vielä paljon etenkin fysiikassa. Ainakin varaa on. Vielä ei taida kuitenkaan olla sopimuksen aika.
Menisi A-junioreissa vielä ensi kaudellakin.
Ville Ylinen 20 ottelua, 1507 minuuttia, 5 varoitusta
Yksi Nollaseiskan tärkeitä esikuvia, joka kokemuksellaan johti nuoria jannuja eteenpäin. Toivon mukaan jatkaa lupauksien hiomista tulevaisuudessakin.
Jatkoa vaan.
Tuomas Lähdesmäki 17 ottelua, 1058 minuuttia, 5 maalia, 2 syöttöä
Lopullisen läpimurtonsa miesten peleihin tehnyt B-juniori-ikäinen Lähdesmäki esitti avauksen paikan lunastettuaan aivan loistavia otteita keskikentällä. Poikamaajoukkueissakin johtotehtävissä esiintynyt pelimies jättää kentälle kaiken mitä on vain mahdollista jättää. Yllätti olemalla myös todella kliininen viimeistelijä aina paikan saatuaan. Todellinen lupaus, jonka Veikkausliigadebyytti on vain ajan kysymys.
Nuorempi A-juniori ensi kaudella.
Veli-Pekka Pajula 11 ottelua, 773 minuuttia
Uransa jatkon kanssa pallotellut A-juniori-ikäinen isäm maan puolustaja otti ison harppauksen eteenpäin viime kaudesta. Esitti SM-karsintasarjassa todella vahvoja otteita pelinrakentajana ja mikäli päättää jatkaa tosissaan futiksen parissa niin nimi mieleen.
Ehdottomasti jatkoon.
Juuso Simpanen 11 ottelua, 687 minuuttia, 2 syöttöä
Vantaalainen elämäntapataiteilija tuli hakemaan uralleen uutta alkua Lakeuksilta ja eihän siitä oikein valmista tullut. Ei ollut missään vaiheessa lähelläkään edustuksen paikkaa ja päätti kesällä poistua vähin äänin kaukomaille meditoimaan. Ero esimerkiksi miehen käytännössä korvanneeseen Lähdesmäkeen kuin yöllä ja päivällä.
Sopimus purettu aikapäiviä sitten.
Samir Bouroussi 17 ottelua, 560 minuuttia, 3 maalia, 1 varoitus
Varsin tehokas kausi supersubina. Hiuksetkin pysyivät kontrollissa koko kauden ajan, joten plussan puolelle päädyttiin.
Kai siellä penkillä on tilaa ensi kaudellakin.
Aleksi Ahde 6 ottelua, 264 minuuttia
Ahde vaikutti olevan harjoituskauden aikana validi vaihtoehto keskikentälle, mutta katosi kauden alettua kuvioista lähes kokonaan. Loppukausi meni A-junnujen SM-sarjaa pelatessa.
Rinkiin nyt ainakin.
Aleksi Leppänen 5 ottelua, 216 minuuttia
Pääsi monen muun nuoren tavoin korkkaamaan miesten pelit.
Ei tietoa jatkosta.
Eetu Takala 7 ottelua, 191 minuuttia, 1 maali, 1 syöttö
Kyykytti Gamlakarleby Bollklubbia Kokkolassa miten halusi ennen kuin poistui Kauhajoelle lainaan loppukaudeksi.
Rinkiin nyt ainakin.
Janne Tuohisaari 3 ottelua, 92 minuuttia, 1 syöttö
Pääsi monen muun nuoren tavoin korkkaamaan miesten pelit.
Ei tietoa jatkosta.
Akseli Metsä-Ketelä 1 ottelu, 1 minuutti
Minuutti Kakkosessa ja sen jälkeen siirtyminen Kauhajoelle Kolmoseen. Ei taida Metsä-Ketelän rahkeet aivan riittää Kakkoseen vaikka välillä on näyttänyt ihan lupaavaltakin.
Ei tietoa jatkosta.
HYÖKKÄYS
Mikael Muurimäki 19 ottelua, 1367 minuuttia, 7 maalia, 2 syöttöä, 1 varoitus, 1 ulosajo
Kerhon herra ja hidalgo näytti vielä kerran nuoremmilleen kuinka sitä palloa oikein potkitaan. Korkeatasoisen peliteorian lisäksi junnut saivat käyttöönsä minuuttikaupalla hyvää materiaalia sosiaaliseen kanssakäymiseen tuomariston kanssa. Seitsemän maalia ei ole mikään turha saavutus, kun ikää alkaa olla se 40 vuotta. Kävi jopa vierasmatseissa useiden satojen kilometrien päässä.
Naulasi kuulemma kenkänsä Wallsportin saunan lauteisiin nousujuhlien aikana, joten mikäli tämä oli tässä niin iso kiitos ja kumarrus Kerhon maalitykille kuluneista vuosista!
Miika Asunmaa 4 ottelua, 27 minuuttia
Kahden hyvän jalan supersubin kausi kaatui puukon alle, kun toinen jaloista kostautuikin taas vaihteeksi vähän huonommaksi. Nosti tasoaan kuitenkin Twitterissä kauden aikana, joten aivan hukkaan ei mennyt sekään offseason.
En uskalla povata Millin tulevaisuutta edes vähää alusta. Aina tulee kuitenkin hyvä mieli, kun miehen kentällä näkee.
Elias Ahde 2 ottelua, 20 minuuttia
Pääsi monen muun nuoren tavoin korkkaamaan miesten pelit.
Jatkaa junioreissa.
|