FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.07.2019 klo 20:42:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kokeillaanpas taas... - Käsiohjelmia?????  (Luettu 6369 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
finprogs

Poissa Poissa


: 29.11.2013 klo 23:49:44

Jeps,
Löytyykö hengenheimolaisia, jotka keräävät käsiohjelmia? Oli muuten oma salasana kateissa tovin aikaa ja nyt kun löysin, ajattelinpahan nostaa tätä aihetta esiin taas....

Jos jotain sitten kiinnostaapi vaihdella tjn, niin täältä löytyy jokunen röykkiö.
Calu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Toni Mestari Nieminen


Vastaus #1 : 30.11.2013 klo 16:14:22

Evian
Zackettt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Hämeenlinna


Vastaus #2 : 30.11.2013 klo 20:07:39

Nimimerkki vornander4 lienee yhä aktiivinen alan harrastaja.
Revie

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 04.12.2013 klo 11:06:50

Pari tuhatta löytyy.
Ennen kaikkea Leedsiä ja ns. "big games"
Evian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Läpärit


Vastaus #4 : 08.12.2013 klo 16:50:46

Kymmenisentuhatta suomalaista löytyy. Kaksoiskappaleita kenkälaatikollinen, joista voi täydentää jonku kokoelmia. Ulkomaalaisia (missä molemmat joukkueet on ulkomaisia) on alle kymmenen. Oman kokoelman harvinaisuuksii laskisin vuosituhannen alun FC Lahen ystävyysotteluitten käsiohjelmat.

Tää kesä meni jotenki keräilyn kannalta kaksjakosesti. FC Lahti petti täysin, kolmessa matsissa lärpäkkeet loppu kesken ja mistää ei löytyny ja useempi matsi tuli missattua erilaisten reissujen takia. Toisaalta positiivisena yllärinä tuli kokonaa uus seura Lahen Pojat, joitten lärpäkkeesee on nähty jo vaivaa ja sarjataso ku vielä otetaa huomioo. Lisäks JJK ja Tampere yllätti. Jyväskylästä matkaa tarttu kahen vuoden kaikki käsiohjelmat ja Tampereelta tuli nimimerkki Matulan avustuksella kohtuu mukava nippu.
Tanathinaikos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gate 13, FCL


Vastaus #5 : 20.02.2018 klo 00:42:55

Missä menee käsiohjelma skene 2018?

Viime kaudella erityisen väkevää tekemistä varsinkin HIFK:lta käsiohjelmien suhteen. Tuli haalittua nyt koko setti kasaan ja komea on kokonaisuus. Muutama spesiaalimpi (Stadin Derby & 120 juhlaottelu) ja muutkin tuhteja paketteja, laatu juttuineen. Kausiväsymystä toki oli havaittavissa loppukesästä, mutta loppua kohti paranivat taas.

Vepsulla jälleen hyvät ohjelmat, mutta aika monta vuotta ovat menneet samalla kaavalla. Pieni uudistus olisi jo paikallaan.

Mifkin ohjelmasta jäi se mieleen että sivuja oli satoja, muttei sieltä mitään lukemista tullut vastaan. Toki Legia ottelun käsiohjelma oli täyttä keräilykampetta, sivuja oli kansainväliseen tyyliin ja myös tarinaa eikä pelkkiä mainoksia.

Lahti oli ok.

Muitten ohjelmat eivät jääneet mieleen tai olivat aivan paskoja, tästä on hyvä parantaa kauteen 2018!
Evian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Läpärit


Vastaus #6 : 21.02.2018 klo 23:57:52

Viime (Veikkausliiga)kaudella ehottomia onnistujia oli kyllä HIFK. Tyylikäs ja paljon erilaista sisältöä samassa paketissa. Kokonaista sarjaa ei itellä oo, mutta otteista päätellen Suomen mestari 2017.

VPS ja Inter jatko tutulla kaavalla edellisvuosii nähen. Vepsulla monipuolinen paketti, joskin tuntuu että vuosien varrella osa toimivista elementeistä on unohettu. Inter luotti omaa kaavaasa. Sisältöä ois saanu olla enemmän, mutta se sisältö mikä oli, oli sentäs mielenkiintosta. Tosin jännä tapa värjätä kannet vieraitten, ei kotijoukkueen väreillä.

KuPSilta oottaa joka vuos paljon. Mutta ei lähteny täysin tänäkä vuonna. Pari lyhyttä juttua ja iso kasa mainoksia.

Milffi tuliki käytännössä tossa ylempänä. Tosin ne pari oikeeta juttua vaatii tarkan tutkimisen (ja ruotsintaidon), että ne löytää sieltä kaikkien mainosten seasta. Samat tilastot vuodesta toisee, oisko aika keksiä uutta?

Lahti kärsi tällä kaudella väsymyksestä. Visuaalisesti komee paketti, mutta sisältö ei ehkä uusiutunu tarpeeks (pl. KuPS-matsin huikee paketti). Kunniakapteenin haastattelu kuitenki kaunis perinne josta ei oo luovuttu.

RoPSilla on kanssa ihan mukava paketti. Tekstiä on jonku verran, mutta joku vois joskus kokeilla oikolukea käsiohjelmat kertaallee läpi. Ei säväytä, mutta onhan se.

Ilves, SJK ja JJK osastoa matalin aita. Läntätää kuva kantee ja kokoonpanot johonki ja pari mainosta ja lyyää painoo. JJK teki edellisellä liigavisiitillää tyylikästä jälkeä, nyt se on enää kaunis muisto.

PS Kemille pisteet edes siitä, että se ryppynen aanelonen oli saatu tulostettua. Eräs Pohjoismainen suurseura ei kyenny ees siihen tulostimen löytämisee.
Viinipullo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda


Vastaus #7 : 27.02.2018 klo 01:10:09

Viime (Veikkausliiga)kaudella ehottomia onnistujia oli kyllä HIFK. Tyylikäs ja paljon erilaista sisältöä samassa paketissa. Kokonaista sarjaa ei itellä oo, mutta otteista päätellen Suomen mestari 2017.

Löytyy meikäläiseltä melkein koko sarja (taisin missata 2 kpl kotipelejä viimekaudella). Laadukas ulkoasu kieltämättä, mutta joskus puuttui sarjataulukko, joskus jotain muuta. Välillä oli tuplana painettu joku sivu. Sellaisia let's puuhastel-tason mokia.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #8 : 27.02.2018 klo 10:00:57

Oliko liigakarsinnassa mitään otteluohjelmaa HIFK:lla, kun ei omaan silmään ainakaan osunut.
Tanathinaikos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gate 13, FCL


Vastaus #9 : 23.05.2018 klo 12:28:31

FC Lahden käsiohjelmat nyt myös verkossa kuten Vepsullakin: https://issuu.com/fclahti
finprogs

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 16.11.2018 klo 22:14:35

Helvetti... mä oon unohtanut tämän kokonaan.... No, tässä mun näkemyksiäni Suomen käsiohjelmaskenestä...

* HJK - synkkää keskiaikaa pahempaa... pelkkiä A4 valokopioita, eli tässä on menty taaemmas kuin 1980-luvulle... Suomi-jalkpalaoon häpeää... vain euro-peleissä edes jonkinlaiset
* RoPS - parempaa kuin HJK, mutta ei hääviä... kahdeksan sivua ja niukasti asiaa
* KuPS - potentiaalia olisi, mutta aika lailla on vähän asiaa ja etyenkin Euro-pelien lehdykät olivat säälittävääkin huonommat
* FC Honka - parempaa kuin HJK, mutat jokseenkin samaa kuin RoPS, eli ei juuri merkittävää...
* Ilves - säälittävää pääasiassa... kaiken pohjanoteeraus oli A5-kokoinen liuska Euro-cupiin... Aivan totaalinen katastrofi
* FC Lahti - Parasta mitä Suomen Veikkausliigalla on tarjota
* VPS - Ihan OK. B5-koko. Itseäni tietenkin kaksikielisyys hiukan häiritsee, koska olen mieltänyt Vepsun suomenkieliseksi seurasi... Näin ollen sisältöä vain 1/2 oikeastaan... mutta ihan hyvä.
* FC Inter -  Ollut joskus hyvä, nykyään samaa kuraa kuin muutkin 4-8 sivuiset A5-kokoiset...
* SJK - Samaa kuin FC Inter...
* IFK Mariehman - Paksu... SIsältö pääasiallisesti sama joka kerta... Kuitenkin mukavasti vaihtuvaakin... Euro-peleissä oli taannoin erinomaiset...
* TPS - Aikoinaan laadukasta tekemistä, nyt samaa n 8-sivuista kammotusta
* PS Kemi - Samaa tasoa kuin sarjapaikka

I divisioonasta en kaikki ole tällä kaudella nähnyt, mutta HIFK on omaa luokkaansa. Heti FC Lahden jälkeen Suomen toiseksi paras.
Calu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Toni Mestari Nieminen


Vastaus #11 : 03.02.2019 klo 16:28:00

https://yle.fi/uutiset/3-10619003

Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kauneustubetus


Vastaus #12 : 05.02.2019 klo 09:33:57

FF Jarolla oli vuodesta 1981 (vai 1982) alkaen muistaakseni noin kuuden kauden ajan käytössä 24-32-sivuinen käsiohjelma, josta löytyi kuvalliset pelaajaesittelyt, seuran puheenjohtajan terveiset yleisölle ja vierasjoukkueelle ja kaikenlaista muutakin kivaa kuten koko kauden otteluohjelma ja ajantasainen sarjataulukko tietysti. Tämä konsepti oli ja yhä edelleen olisi Suomessa poikkeuksellinen, miten ihmeessä tällainen syntyi pikkukaupungissa ja ykkösessä?

Syynä oli seuraan kohdistunut poikkeuksellisen voimakas brittikulttuurivaikutus. Seurajohdossa toimi pari herrasmiestä, jotka siviilitöidensä puolesta viettivät paljon aikaa Iso-Britannassa ja nämä toivat matseista malliksi mm. ManU:n käsiohjelmia. Ihan samanlaiseen sisällön määrään tai ulkoiseen upeuteen ei tietenkään ylletty (Jaron ohjelma oli mustavalkoinen), mutta kun noita ohjelmia ja saman aikakauden Englannin liigan huippuseurojen ohjelmia vertaa, niin yhä näkee, mistä malli on otettu.

Muisto: Noista sai jämäköitä paperitolloja (kannet olivat paksua paperia, melkein pahvia) joilla heitellä erotuomaria kun dumari palasi pukukoppikäytävään. Tämä toiminta herätti sen verran pahennusta että suojaksi viritettiin sellainen haitarimainen pressuputki.

Muisto#2: niissä pelaajaesittelyissä mainittiin ammatti, ja melkoisia kylmiä väreitä aiheuttivat ensimmäiset pelaajat (Craig Ramsay, Kevin Gage...) joille merkittiin ammatiksi jalkapalloilija.
 
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 05.02.2019 klo 11:24:27

https://yle.fi/uutiset/3-10619003

Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

- Sama asia esillä jalkapallopersoona-otsikossa. Kommentoin sinne yhden detaljin kyseisen henkilön käsiohjelmiin liittyvästä historiasta.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines