FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.04.2021 klo 04:59:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Pelipassit ja vakuutukset  (Luettu 102884 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Thalian

Poissa Poissa


Vastaus #125 : 30.12.2019 klo 21:36:36

Eikö Liitto voisi ohjata niitä EM-kisojen rahasäkkejä YHDEN kunnollisen systeemin hankkimiseen?

Palloverkko on muuten tosiaan Fifan systeemi ja sitä ajetaan kaikkien maiden käyttöön suht isosti.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #126 : 18.01.2020 klo 13:10:35


Voisiko joku avata tätä logiikkaa miksi amatööripelaajan vapaa siirtoaika on huomattavasti lyhyempi kuin ammattilaisella?  Eli miksi seuroilla on paremmat oikeudet rajoittaa sopimuksettomien amatööripelaajien siirtymistä kuin ammattilaisten?  Futsalissa vapaat siirtoajat esim:

a) ammattilaisella 1.7. –15.2.b) amatöörillä 1.7. –31.8

Eli jos amatööri ei älyä ottaa papereitaan ulos keskellä kesää, niin jää teoriassa seuran "panttivangiksi", mutta ammattilainen saa vapaasti katsella puoli vuotta kaikessa rauhassa.

Vesku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United & Suomi


Vastaus #127 : 30.05.2020 klo 11:34:59

"You cannot renew this combination, limit exceeded. Player already have active registration."

Tuntuuko vaan siltä, vai onko näiden määrä taas kasvanut? Nippu-uudistuksen kautta koitin juuri joku 15-20 amatööripassia uusia. Kaikilla ollut siis viime vuonna vastaava rekkaus seuraan. Joko helpon kautta tai tuen avulla silloin. Nyt näistä kahdeksan tyssäsi tuohon virheeseen. Vähän vastaava mutu on aiemmista rekkauksista tänä vuonna, paljon tuntuu virheitä tulevan. Tuki onneksi reagoi näihin nopeasti, mutta jos suhdeluku alkaa olla tällaista näissä yleisesti niin eihän se tuki kohta muuta teekkään kun korjaile näitä.

Mä oon diagnosoinut tämän duplikaattien aiheuttamaksi ongelmaksi, mutta esim. viime vuonna tällaista sekoilua en vaan muista. Eli pelaajalla on toisessa seurassa jostain syystä toinen PalloID, niin se estää tämän nippu-uusimisen. Samassa seurassa oleva tuplaID ei ongelmia aiheuta.

Lienet muuten oikeassa tässä. Paria ongelmatapausta tsekkailin ja tyypit löytyvät samalla pallo-id:llä edelleen myös jostain toisesta seurasta. Pelaajan profiilista kun katsoo niin listalla näkyy edelleen myös vanha seura ja joku vanha passiivinen rekkaus sinne. Voisin laittaa vaikka siirtopyynnön tälle duplikaatille menemään. Väittäisin silti ettei aiemmin näistä kaikista tullut tuota virheilmoitusta, muttei toki varmaksi voi sanoa.

Näissä tapauksissa on taidettu kysellä pelaajalta alkuperäistä siirtoa laitettaessa mikä on vanha seura ollut, että on mennyt pyyntö oikeaan osoitteeseen. Valitsemalla sen toisen olisi todennäköisesti saanut siis virheellisesti ilmaisen siirron, koska siinä vanhasta rekisteröinnistä olisi ollut jo aikaa. Ja jos olisi ollut esteitä siirron hyväksymiselle sillä oikealla edellisellä seuralla, niin tuonkin olisi voinut missata kokonaan laittamalla pyynnön siihen väärään. Oikein hienoa.
tumppu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka


Vastaus #128 : 09.06.2020 klo 11:33:27

Joukkueellamme alkaa sarja tänään. Eilen koitin uudistaa pelaajien pelipassit, mutta puolelle tuli tämä "You cannot renew this combination, limit exceeded. Player already have active registration." ilmoitus ja homma junnaa paikoillaan. Tukipalveluun laitettu viestiä eilen, mutta ei vastausta. Tänään koittanut soitaa mm. vaihteeseen, jossa puhelimeen ei vastattu ensimmäisiin kolmeen soittoon. Seuraavaksi tuuttasi varattua ja lopulta numeroon ei saa yhteyttä. Koitettu myös suoraa soittoa henkilölle, jonka ilmoitettu vastaavan pelipaikkaan kuuluvista asioista.

Löytyisikö vielä jokin taho, johon voisi koitaa ottaa yhteyttä?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #129 : 09.06.2020 klo 22:45:49


Löytyisikö vielä jokin taho, johon voisi koitaa ottaa yhteyttä?


Yhtä hyvää tai jopa parempaa palvelua saa asioidenhoitotoimisto Veikko Kilkenbladilta.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa