FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2018 klo 10:49:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: Klosesta kaikkien aikojen maalitykki, meneekö ohi vai ei?  (Luettu 17988 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #75 : 09.07.2014 klo 11:24:03

Puoli Roomaa juhli kyllä eilen Klosen osumaa kuin Italian vastaavaa. Kuten jo aiemmin tuli mainittua yksi Lazion historian rakastetuimpia pelaajia paikallisten parissa. Kaikkea tätä nimenomaan uskomattoman ammattimaisen asenteensa, hiljaisen mutta valloittavan persoonallisuutensa ja ehdottoman joukkuehenkensä takia. Toki asiaa auttavat lähes aina suurimmissa paikoissa toistuvat maalit. Vaikka tämähän ei kaikkinensa ole uutinen kuin vain niille, jotka luulevat että mies on vetänyt lonkkaa pari vuotta vain arvokisoja odottaen. Lisäksi huomionarvoista on, että Klosella on ollut viime aikoina todella paljon loukkaantumisia, myös hyvin vaikeita sellaisia. Silti hän on kammennut itsensä aina takaisin huipulle. 36-vuotiaana. Ylos
armandos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Suomi, FCB, Nati


Vastaus #76 : 09.07.2014 klo 11:57:32

Lupasin viidelle kaverille pistää MM-finaali-iltana pöydän koreaksi (ei fingerporeja tähän kiitos), jos Miro on noussut MM-maalintekijänä läski-rollen ohi kisojen aikana ja jos Saksa on finaalissa.

En ole koskaan ollut näin iloinen, että joudun jotain jollekin tarjoamaan. Saksan mestaruuden jälkeen voin tarjota saman tien saldon tappiin asti.
Upeaa Saksa, upeaa Miro!
Syvä kumarrus hienolle miehelle, hienolle joukkueelle ja puolivoltti perään.
Kaikkien aikojen kisat! Voittaa jopa vuoden 1990-skabat.
 
onoffon

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 09.07.2014 klo 13:00:28

Huomionarvoista muuten noissa Klosen maaleissa on se, että ne ovat melkein järjestään syntyneet ei-eurooppalaisia maita vastaan. Kolme Saudi-Arabian ja Argentiinan verkkoon, kaksi Ecuadorin ja Costa Rican maaliin, yksi Kamerunia, Ghanaa, Australiaa ja Brasiliaa vastaan. Eurooppalaisia vastaan Miro on osunut kertaalleen Irlannin ja Englannin maaliin.

Mahtava pelaaja, suuri suosikkini jo vuodesta 2006 lähtien Ylos
passarella

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 09.07.2014 klo 13:02:43

Toki asiaa auttavat lähes aina suurimmissa paikoissa toistuvat maalit. Vaikka tämähän ei kaikkinensa ole uutinen kuin vain niille, jotka luulevat että mies on vetänyt lonkkaa pari vuotta vain arvokisoja odottaen. Lisäksi huomionarvoista on, että Klosella on ollut viime aikoina todella paljon loukkaantumisia, myös hyvin vaikeita sellaisia. Silti hän on kammennut itsensä aina takaisin huipulle. 36-vuotiaana. Ylos
En miehen Lazio-uraa ole tarkemmin ole seurannut, mutta tuo "suurten pelien maalintekijä" ei ole toistaiseksi kyllä miehen maajoukkueuraa koskenut, ellei sitten aleta käyttää todella luovaa mielikuvitusta. Ennen eilistä taisi olla neljä MM-välierää/finaalia tekemättä maalia. Eikä tuo jälki kai ole EM-tasollakaan ratkaisuhetkillä sen vakuuttavampaa ollut. Jos ratkaisee MM-finaalin, kaikki toki unohtuu.

Mutta kyllähän tuon ennätyksen miehelle suo. Vielä neljä vuotta sitten Ronaldo-fanipoikana hajoilin Klosen maaleista, mutta kyllä tuo sinunkin viestissä esille ottamasi huippuluokan urheilullisuus/ammattiasenne on ominaisuus, joka tekee Klosesta erityisen pelaajan. On muuten mielenkiintoista, mihin saksalaiset futisfanit sijoittaisivat Klosen vertailtaessa kautta aikojen saksalaisia hyökkääjiä varsinkin siinä tapauksessa, jos Saksa sattuisi finaalin häviämään (en toki tähän usko). Mies ei kuitenkaan ole vielä urallaan mitään maajoukkueessa voittaanut, vaikka kaikki ennätykset onkin rikkonut.
onge

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 09.07.2014 klo 15:12:53

Järkyttävää ironiaa tarjoili Klose brasseille. Brasilian kotikisoissa, kotikentällä, Brasiliaa vastaan, edellinen tittelinhaltija brasilialainen, joka sattui vielä seuraamaan kuinka ennätys menee uusiksi.
outdraw

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sempre Xavi


Vastaus #80 : 09.07.2014 klo 15:21:18

Ja jos ironiaa kaipaa, niin se lienee pienimpiä brassien huolenaiheista tossa matsissa :D
Pumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #81 : 09.07.2014 klo 16:33:03

Kertaus on opintojen äiti. Sieltä vielä kaikki 16 osumaa ja huomio kiinnittyy mihinpä muuhunkaan kuin kolmannen kisamaalin keskittäjään.

http://yle.fi/urheilu/kommentti_pois_jaloista_brasilia_ja_ronaldo_-_tassa_on_miroslav_klose/7345702
kremppamestari

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 09.07.2014 klo 20:18:12

En olisi ikinä uskonut saksalausta fanittavani, mutta jos Klose maalaisi finaalissa, soisin sakuille mestaruuden mieluusti. Suuri ja rehti pelaaja.
Shefki Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: scudettoon keskittyminen


Vastaus #83 : 09.07.2014 klo 20:50:34

^^ Pari kysymystä koostevideosta:
- Minkä takia noihin maalivideoihin tulee laittaa vammaisia valoefektejä? Yksinomaan ärsyttävää.
- Minkä takia taustamusiikkina on Rammstein? Vähän luovuutta yle...
Grand Inquisitor

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 09.07.2014 klo 21:03:04

Kyllähän tää hieman vituttaa että ennätys viedään legendaariselta hyökkääjältä. Ja vieläpä suhteellisen keskinkertaisen pelaajan toimesta. Mutta toisaalta, Klose on pysynyt hyvässä kunnossa hemmetin pitkän ajan. Ei kai sitäkään saavutusta voi ohittaa olankohautuksella. Sinnikkyys ja oikea asenne palkittiin. Ei tässä muu auta kuin nostaa Kloselle hattua, pitkin hampain on todettava että saavutus on HUIKEA! Varsinkin kun katsoo mitä nimimiehiä siellä perässä on. Jalkapallo on kuitenkin kollektiivinen laji, joten kaipa täytyy vielä nostaa Saksallekin hattua. Senkin teen luonnollisesti pitkin hampain.
isipappa

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 10.07.2014 klo 00:07:40

Melko monta puskumaalia Klosen MM-repussa: seitsemän.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 10.07.2014 klo 15:55:42

Huisia, huisia, huisia... Muistan kuin eilisen päivän, kun uusi nuoren sakupelaajan nimi alkoi vilahtelemaan Kaiserslauternin kokoonpanoissa, alkuun laiturina. Maalejakin alkoi tulemaan, ja pian tiesin tarinan puolalaisjuurisesta ja Ranskassakin kasvaneesta kattomaakarista, joka oli löydetty aladivareista. Myöhemmin juttu korjaantui siten, että poju olikin kirvesmies eikä kattomaakari. Hieno tarina ja synpaattinen pelaaja. Jos Thomas-poika siltä tittelin joskus kaappaa, niin kahta hienompaa, Klosen muistoja ja maaleja ei kukaan voi koskaan poistaa.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 10.07.2014 klo 16:01:35

Huomionarvoista muuten noissa Klosen maaleissa on se, että ne ovat melkein järjestään syntyneet ei-eurooppalaisia maita vastaan. Kolme Saudi-Arabian ja Argentiinan verkkoon, kaksi Ecuadorin ja Costa Rican maaliin, yksi Kamerunia, Ghanaa, Australiaa ja Brasiliaa vastaan. Eurooppalaisia vastaan Miro on osunut kertaalleen Irlannin ja Englannin maaliin.

Mahtava pelaaja, suuri suosikkini jo vuodesta 2006 lähtien Ylos

Ja ne ainoat eurooppalaisetkin löytyvät vetten takaa. Klose rankoo vain maita, jotka meri erottaa Euroopan mantereesta. Sikäli sopiva finaalivastuskin tuo Argentiina. :)
el_Diablo

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 10.07.2014 klo 16:34:05

huomio kiinnittyy mihinpä muuhunkaan kuin kolmannen kisamaalin keskittäjään.

pakko myöntää, että super-bernd pisti silmään myös itsellä ylen lähetystä katsoessa.
Gollum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SalPa, Wilpas, SaTo, Saksa


Vastaus #89 : 10.07.2014 klo 21:20:54

On muuten mielenkiintoista, mihin saksalaiset futisfanit sijoittaisivat Klosen vertailtaessa kautta aikojen saksalaisia hyökkääjiä varsinkin siinä tapauksessa, jos Saksa sattuisi finaalin häviämään (en toki tähän usko). Mies ei kuitenkaan ole vielä urallaan mitään maajoukkueessa voittaanut, vaikka kaikki ennätykset onkin rikkonut.

Gerd Mulleria ei taida ohittaa kukaan koskaan ja Klinsmann lienee aika lailla legendan maineessa. Klosen lukemat ovat kyllä huikeat, mutta jotenkin uskon ettei tule saamaan ihan samanlaista statusta noiden rinnalla? Ei ole ollut majupelien ulkopuolella edellä mainitun kaksikon veroinen maailmantähti. Klose ollut sieltä 2002-kisoista lähtien hiukan vähätelty pelaaja maailmalla, mutta arvostus on noussut viime vuosina ja on sen uraa ihmetellen itsekin seuraillut. Ihan tällaiseen en uskonut silloin Saudi-Arabia ottelun jälkeen 2002.

Saksassa tosiaan ei taida päästä kovimpien joukkoon ilman arvokisavoittoa.
PeeAa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tupakoivat jalkapalloilijat


Vastaus #90 : 10.07.2014 klo 21:44:16

EM kisoissa Klose oli pikaisen wikipediatarkistuksen mukaan tehnyt kaks maalia. Hyvin on ajoittanu kuntohuippunsa joka neljännelle kesälle.

Ja kun sanotaan, että onhan Klose ihan hyvillä tehoilla pelanu seurajoukkueissakin: totta. Mutta kun puhutaan kaikkien aikojen MM maalikuninkaasta niin standarditkin ovat vähän kovemmat kuin bremen tai lazio. Voisi olettaa että tuommoinen janari paukuttaisi maaleja Real Madridin tai Barcelonan väreissä.
Vandit

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 10.07.2014 klo 22:53:38

Kun nyt näköjään monella foorumistilla on tarvetta hakea jotain "moraalista maalikuningasta" Klosen ohi, niin ennemmin ottaisin steroidi-oravan sijaan Pelén. Katsoin kaikki MM-maalit läpi kärkiviisikolta Klose/Ronaldo/Gerd Müller/Fontaine/Pelé, ja kyllähän maalien hienous hänellä oli omaa luokkaansa:
http://www.youtube.com/watch?v=sNb6Aw_TMUs
Lisäksi Peléllä neljästä MM-kisoista huolimatta ottelumäärä jäi 14:ään johtuen 1962/1966 kisojen aikaisista loukkaantumisista.

Ei toki muuta mitenkään sitä että Klosen maalikuninkuus on täysin ansaittu ja kovalla työllä hankittu Ylos
PeeAa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tupakoivat jalkapalloilijat


Vastaus #92 : 10.07.2014 klo 23:00:57

Maradona taasen kaikkien aikojen yliarvostetuin mm pelaaja. 21 ottelua ja 8 maalia. Ei mahdu edes top kymppiin.
Pik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaksoisrako


Vastaus #93 : 11.07.2014 klo 01:29:43

Maradona taasen kaikkien aikojen yliarvostetuin mm pelaaja. 21 ottelua ja 8 maalia. Ei mahdu edes top kymppiin.
Maradonahan olikin puhdas kärkimies ???
Vandit

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 11.07.2014 klo 11:03:11

Sellainenkin pointti jos nyt oikein plärään wikipediaa, että tehtyjen maalien kärkiviisikolla (Klose, Ronaldo, Müller, Fontaine, Pelé) kaikki paitsi Fontaine ja Klose ovat tehneet voittomaalin finaalissa. Eli siinä varmaan sellaista mitä monestakin syystä Klose janoaa finaalissa, voitto tietysti se tärkein asia...
ninjathrash

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 14.07.2014 klo 01:49:12

Iso kiitos Kloselle! Tähän on hyvä lopettaa maajoukkue ura jos loppuu. Maailmanmestari sekä ennätysmies. Kiitos Klose monista hetkistä!
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #96 : 14.07.2014 klo 01:59:29

Sellainenkin pointti jos nyt oikein plärään wikipediaa, että tehtyjen maalien kärkiviisikolla (Klose, Ronaldo, Müller, Fontaine, Pelé) kaikki paitsi Fontaine ja Klose ovat tehneet voittomaalin finaalissa. Eli siinä varmaan sellaista mitä monestakin syystä Klose janoaa finaalissa, voitto tietysti se tärkein asia...

Pele tietysti on kolmella pytyllä omassa kastissaan mutta kyllä Klosea muistellessa tulevaisuudessa varmasti nostetaan esille että ei neljä mitalia nyt kovin heikosti ole. Itselle tietysti on hienoa että Klose pelasi mielestäni parhaat vuotensa Breemenissä ja sikäli muistoja on lukemattomia. Hansa kaupungissa harmi kyllä, mestaruus jäi puuttumaan.
schlander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Bayern München


Vastaus #97 : 14.07.2014 klo 02:39:48

EM kisoissa Klose oli pikaisen wikipediatarkistuksen mukaan tehnyt kaks maalia. Hyvin on ajoittanu kuntohuippunsa joka neljännelle kesälle.

Osittain noin, mutta ei aivan tarkalleen. Vuoden 2004 EM-turnaus meni loukkaantumisen (polvivamma) vuoksi pilalle. Klose pelasi puolikuntoisena vaihtomiehenä. Vuoden 2008 EM-turnauksessa oli kunnossa. Syötteli lohkossa Puolaa vastaan Podolskin maalit ja viimeisteli omat maalinsa (2) puolivälierässä ja välierässä. 2012 aiemmin vammojen kiusaama Klose aloitti vaihtomiehenä Gomezin pelatessa, mutta avasi puolivälierässä Kreikkaa vastaan ja viimeisteli maalinkin. Välierässä Italiaa vastaan Gomez taas avasi.

Klose on upea pelaaja ja hieno jalkapalloihminen. Katoavaa lajia. Hieno ele tänään yleisöltä antaa yhdelle kaikkien aikojen kärkipelaajista suosionosoitukset seisaaltaan.
raita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, Huuhkajat


Vastaus #98 : 14.07.2014 klo 09:40:58

Huikea pelaaja ja tätä on ollut ilo seurata 2002 MM-kisoista lähtien.

Kloselle jos kelle tuon ennätyksen rikkomisen todella soi ja harmi että mies on jo 36 ja näin ollen ei enää tulla MM-kisoissa näkemään Klosen tapaista huippuammattilaista. Seurajoukkue tasolla toivottavasti vetää vielä pari vuotta huipputasolla Laziossa. Sen jälkeen sitten maajoukkueen johonkin taustavirkaan Oliver Bierhoffin tapaan.

Müller tulee varmasti rikkomaan Klosen ennätyksen ja todennäköisesti tulee olemaan ensimmäinen pelaaja joka menee yli 20 MM-kisamaalin. Huumorimies, ei ihan Klosen veroinen herrasmies, mutta myöskin huikea pelaaja joka ei edes näytä yhtään futarilta. :)
Vandit

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 14.07.2014 klo 10:18:28


Müller tulee varmasti rikkomaan Klosen ennätyksen ja todennäköisesti tulee olemaan ensimmäinen pelaaja joka menee yli 20 MM-kisamaalin.

Vaikka Müllerin jyrääminen 16 maalista ohi näyttää näillä spekseillä (24 vuotta, 10 maalia) itsestäänselvältä, niin ei se sitä kuitenkaan ole. MM-kisahistoriasta löytyy kymmenkunta kaveria jotka olisivat ihan hyvin voineet tehdä 20+ maalia jos [jotain, jotain]. Sille on ihan syynsä, että miksi kuitenkaan kukaan loppupeleissä ei ole tehnyt niin paljon maaleja ja Klosen kaltainen pelaaja osui siihen kultasuoneen jossa Saksa tekee 12 vuoden sisällä valtavan määrän MM-maaleja. Voi olla, että 4 vuoden päästä Saksalla on vähän paskemmat kisat ja Müller jää 0-2 maaliin, jolloin loput pitäisi tehdä uran ehtoopuolella.

Klose haastatteluissa ennen finaalia vastasi aika epämääräisesti uran jatkoa koskeviin kysymyksiin. Haiskahti rivien välistä siltä, että haluaisi jatkaa myös maajoukkueessa vielä niin pitkälle kuin pystyy (EM2016?). Mitä luulette onko järkeä?

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines