FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.11.2019 klo 12:00:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Voiko selostaja kertoa väliaikatilanteita muista otteluista?
Kyllä, kysymättä kuivana eetteriin
Kyllä, jos varoittaa ensin
Ei missään olosuhteissa
Kauniimpana kuin koskaan

Sivuja: 1 ... 307 [308]
 
Kirjoittaja Aihe: Liigan televisionti (Ruutu & Jim)  (Luettu 1001795 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #7675 : 04.11.2019 klo 12:54:01

Uuh mitä ruikutusta... tätä parempaa palvelua tähän hintaan ja näillä stadionolosuhteilla on melko lailla vaikeaa edes rakentaa.

Olisin todella tyytyväinen palveluun ilman noita teknisiä ongelmia (ja maksaisin vaikka muutaman euron enemmän). Vähän sama kuin vr:n 9 euron säästölipusta ei saisi valittaa vaikka juna olisi usein myöhässä.

Puhelin + chromecast -kombolla toimivuus on siis kovin epävarmaa.
Hippo04

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, PuiU, Brentford


Vastaus #7676 : 04.11.2019 klo 15:23:11

Olisin todella tyytyväinen palveluun ilman noita teknisiä ongelmia (ja maksaisin vaikka muutaman euron enemmän). Vähän sama kuin vr:n 9 euron säästölipusta ei saisi valittaa vaikka juna olisi usein myöhässä.

Puhelin + chromecast -kombolla toimivuus on siis kovin epävarmaa.

Mikä yhdistää ongelmia täällä? V: Chromecast.

Osta siis AppleTV tai käytä telkkarin omaa Ruutu sovellusta. Toki eivät nekään mahda itse lähetysten ongelmiin, mutta poistavat ne loppupään ongelmat, joita tuntuu täällä riittävän.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #7677 : 04.11.2019 klo 15:44:19

Jännä juttu, kun tuo chromecast toimii kaikkien muiden kanssa kuin sinisten junanvaunujen vessa, mutta tämä paskakatiska pätkii käytännössä jokaisessa matsissa.
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #7678 : 04.11.2019 klo 17:52:51

Jännä juttu, kun tuo chromecast toimii kaikkien muiden kanssa kuin sinisten junanvaunujen vessa, mutta tämä paskakatiska pätkii käytännössä jokaisessa matsissa.

Valitettavasti näin. Toki yhtenä vaihtoehtona vielä heittää välilehti Chromesta Chromecastiin, jolloin Ruudun oma toteutus on sivuosassa.
Nuno

Poissa Poissa


Vastaus #7679 : 04.11.2019 klo 18:37:47

Chromecastissa on myös se, että Ruudun leffat, sarjat ja esimerkiksi Serie A toimivat täysin ilman mitään ongelmia. Sitten kun taas Veikkausliigan pistää pyörimään niin ainakin kolme kertaa puoliajassa tulee musta ruutu, joka lähtee pois ainoastaan käynnistämällä lähetys kokonaan alusta.

Aikaisemmin musta ruutu kulki nimellä media error,  mutta Ruudun nörtit onneksi korjasivat sen hienosti niin, että nykyään tosiaan vain tuo musta ruutu " Ylos "

En tiedä onko myös ruudun itse lähettämissä kendolähetyksissä ja pesäpallossa sama juttu, mutta joka tapauksessa varsin raivostuttava ominaisuus! Itse lähetys toki toimii, mutta jos ruutu kerran tarjoaa chromecast-tukea niin voisi olettaa, että se toimisi. Ja kaikkien muiden sovellusten kanssa chromecast pelittää loistavasti, joten jonkun apple tv:n osto pelkän Ruudun takia tuntuu ihan älyttömältä.

Ja edelleen toki korostettakoon, että 10 euroa kuussa Veikkausliigasta ja Serie A:sta on huippuhinta ja pääosin olen ollut ihan tyytyväinen tähän. Palveluna on myös selkeästi parempi verrattuna Elisan katiskaan ykkösessä.
Toffo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #7680 : 10.11.2019 klo 17:44:33

Osta siis AppleTV tai käytä telkkarin omaa Ruutu sovellusta.

Joo loistava neuvo. Missään tapauksessa Sanoman ei ainakaan kannata tehdä kusipaskalleen mitään.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #7681 : 10.11.2019 klo 18:30:11

Mikäli olen ymmärtänyt oikein viime aikojen kotimaista jalkapalloseurantaa niin näillä näkymin näyttäisi siltä, että tosiaan KuPS:n historiallista mestaruuden saamista sitten vuoden 1976 ei edes nähtävästi näytetty ihan ottelulähetyksenä vaikkakin mestaruusjuhlia sentään näytettiin?

Vuonna 1976 tähän päivään mennessä sentään edes näytettiin ottelut kun mestaruus oli kyseessä joskin sinä vuonna vedettiin muutenkin hieman eri kaavalla YLE:n tilanteissa kun muuten 1970-luvulla yleensäkään tehtiin.

Paljon tuli myös yllätyslähetyksiä, mutta niitä edes sentään tuli ja varsinkin kun mestaruus oli pelissä.

Niistäkin pitää laittaa lähetysten määrät ja ehkä vähän keskustellakin aihealueelleen sopivassa viestissä sitten paremmin.

Tosin jos ei olisi tullut niin tuolloin sen vielä olisi voinut käsittää toisin kuin nykyään ja oikeastaan aika pitkänkin aikaa.

Etenkin kun yleisimmin 2000-luvulla tai tätä edeltäneenä nk. Varhaisena Nykyaikana kotimaisen jalkapallon puolella on edes totuttu siihen, että edes päätöskierros tulee televisiosta olipa mestaruus pelissä tai ei.

Poikkeuksena tosin parin vuoden takainen Neloselta.

Ilmeisesti tutkimusten jälkeen Futiskierros-ohjelmaakaan ei tullut enää tänä vuonna lainkaan elokuun jälkeen kun sen tai yksittäisen TV-ottelun olisi voinut hyvinkin vielä kerran esittää poikkeustilanteessa kun mestaruus olisi ollut pelissä tai juurikin päätöskierroksella.

Mikäli näin on käynyt kuten pahoin pelkään, että on niin laitan tuolla Jalkapallokulttuurin puolella sijaitsevalle kotimaisten jalkapallon katsojalukujen puolelle nuo nykyiset katsojaluvut tältä kaudelta.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2019 klo 18:40:02 kirjoittanut Piippu-Virtanen »

 
Sivuja: 1 ... 307 [308]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines