FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.06.2019 klo 05:00:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 283 [284] 285 ... 300
 
Kirjoittaja Aihe: Pyrotekniikan sävyttämät riehat  (Luettu 1374704 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #7075 : 06.10.2018 klo 09:26:54

Kuitataan nyt tähän se itsestäänselvyys, että en minä ainakaan oluen juontia ole kritisoinut.

Tietty jos oluen juonti johtaa väistämättä väkivaltaiseen käytökseen niin sitä kannattaa miettiä kahteen kertaan ihan riippumatta siitä ollaanko futismatsissa vai ei - ehkä alkoholi ei sovi sinulle. Sivullekirjoittanut on ollut useinkin humalassa futiskatsomossa mutta ei ole silti tullut haastettua riitaa muille katsojille.
Scholesin uima-allas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku


Vastaus #7076 : 06.10.2018 klo 12:27:25

No et sinäkään paljon taida pelistä nauttia jos siellä katsomossa pitää kännissä heilua alvariinsa. Saatanan hyvää esimerkkiä lapsille heilua kännissä katkarapukatsomossa mikä kuitenkin pitäisi olla turvallinen ympäristö.
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko; symppaan: Cruz Azul, TiPS


Vastaus #7077 : 06.10.2018 klo 12:57:02

Keskustelun sävy on toki muuttunut, siihen voi olla esimerkiksi kaksi eri eri syytä:

1) Topic perustettiin MYLLYraportteja varten ja siitä olivat ylipäänsä tietoisia hulinoista kiinnostuneet mutta sittemmin kukkahatut löysivät paikalle ja aloittivat jankkaamisen
2) Neljässä vuodessa Suomen kansa on herännyt siihen, että futishuliganismi on rantautunut Suomeen ja päättänyt kollektiivisesti tehdä asialle jotain

Vaihtoehdot toki kärjistettyjä mutta sellainen tuntuma on, että ykkönen saattaisi olla lähempänä totuutta.


Itse olen ollut siinä käsityksessä, että tämä ketju on luotu  legendaarisen "Suomalaisen kannattajaskenen huligaanilarpin"-jatko-osaksi ja samaa keskustelua on käyty jo kymmenen vuotta. Tai ainakin tämmöistä kuvaa saa tämän ketjun ensimmäisistä viesteistä.

Legedaarisen mammuttiketjun lukottamiselle :( ...noiden aikojen muistolle Tuoppi, olkoon tulevaisuus yhtä antoisaa myös tässä topicissa!

Ja jos nyt oikein muistan, niin tuon alkuperäisen ketjun asenne oli jo alusta aika kriittinen hulilarppausta kohtaan eli kukkahatut ovat olleet mukana alusta lähtien.  Parhaimpina muistoina  näiltä ajoilta "Käpykaarti", "aina sama mies", "Putte-Possun klaani" sekä katsomosta löytyneet nuolet. :)

edit. Tahmatassut oli myös kova sana sana, mutta se liittyi enemmän liiton sanktiopolitiikkaan.

edit2: Ja omalta osaltani kannatan vaihtoehtoa kaksi. Noina vanhoina aikoina larppaus oli enemmän tahatonta komiikkaa olkoonkin, että väkivaltaa esiintyi tuolloinkin. Jotenkin tuntuu, että skene on kuitenkin muuttunut viimeisten vuosien aikana, kuten nämä Ilves-pelissä tapahtuneet järkkäreiden kimppuun käymiset, tarjoilijoiden pahoinpitelyt, hiekkakuoppatappelut jne. Ja näitten seurauksena yhä laajempi porukkaa alkaa vain olla yksinkertaisesti kypsynyt tähän perseilyyn, jota pieni vähemmistö harrastaa. Ja osaltaanhan tuo skenen muttuminen voi liittyä vain teknologiaan muuttumiseen; en nyt esim. muista oliko 5-6 vuotta sitten missä määrin vastaavia somesysteemejä, jossa näitä seikkailujaan saattoi jakaa hulinoinneista kiinnostuneille. Ts. hulinoinneista kiinnostuneiden määrä voi olla aika sama kuin ennen, mutta näkyvyys tavallaan suurempi.
« Viimeksi muokattu: 06.10.2018 klo 13:16:29 kirjoittanut Chamagol »
Knossos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kacktor


Vastaus #7078 : 06.10.2018 klo 13:40:09

Noina vanhoina aikoina larppaus oli enemmän tahatonta komiikkaa olkoonkin, että väkivaltaa esiintyi tuolloinkin. Jotenkin tuntuu, että skene on kuitenkin muuttunut viimeisten vuosien aikana, kuten nämä Ilves-pelissä tapahtuneet järkkäreiden kimppuun käymiset, tarjoilijoiden pahoinpitelyt, hiekkakuoppatappelut jne. Ja näitten seurauksena yhä laajempi porukkaa alkaa vain olla yksinkertaisesti kypsynyt tähän perseilyyn, jota pieni vähemmistö harrastaa.

Tämä. Ennen väkivalta pysyi paremmin piilossa ja siihen ei vahingossakaan sotkettu ulkopuolisia. Seurojen nimiäkään ei tahrattu lähellekään samaan tahtiin kuin nykyään, kun saamme lukemattomia kertoja joka kauden aikana lukea, miten taas on jossain lyöty ja otettu turpaan. Ihan selvästi on viime vuosien tapahtumista nähtävissä trendi, että väkivalta on yhä kovempaa (on sairaalareissuja, oikeudenkäyntejä jne.), se tuodaan yhä enemmän ihmisten nähtäville, sitä tapahtuu yhä useammin ja pahimmillaan myös ulkopuoliset ovat joutuneet osallisiksi.

Vuosikaudet olen saarnannut, että Suomessa on orastava, suomifutista näivettävä, huligaaniongelma, joka tulee kasvamaan isommaksi, mikäli tilanteeseen ei ajoissa reagoida. Osakseni täällä olen vuosien varrella saanut haukkuja ja sanomisieni vähättelyä. Ilolla huomaan, että nyt niin monet muutkin ovat heränneet puhumaan ongelmasta.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #7079 : 07.10.2018 klo 20:58:05

Jonnet ei muista ysärin loppua kun katsomossa sai tehdä mitä vaan ja nyrkit viuhuivat. Järkkärit eivät uskaltaneet puuttua mihinkään, parhaimmillaan juoksivat alahuuli väpättäen kannattajia karkuun. Oi niitä aikoka
Tägitaiteilija

Poissa Poissa


Vastaus #7080 : 07.10.2018 klo 21:38:18

ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #7081 : 07.10.2018 klo 22:31:54

En muista koska viimeksi olisin vetänyt kommandona, mutta hienoa että tampereella on tämän kulttuurin edustajia.
Kiinanmuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #7082 : 07.10.2018 klo 23:12:17

Mitenkäs tää nyt liittyy tänne?
Ryan R

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Russell was not even there


Vastaus #7083 : 08.10.2018 klo 05:45:47

Mitenkäs tää nyt liittyy tänne?

No eikös tämä ole juuri oikea paikka tuolle larppihommalle. Vai täytyykö keskustelu pitää ainoastaan Honakin ja Klubin mylyhommissa >:(

Uutinen
RoboCopeja ja mobeja – keskustelua suomalaisesta kannattajakulttuurista
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #7084 : 08.10.2018 klo 09:05:45

http://personal.inet.fi/urheilu/ilves-troops/tietoa.html

Tuolla lisätietoa ilves commandosista mukaanlukien jäsenhakemuslomake Ylos.
MattiKoo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV ja Tottenham


Vastaus #7085 : 08.10.2018 klo 16:36:50

Larppaajien ryhmäkuvat herättävät huvittuneisuuden sekaista myötähäpeää, mutta taaplatkoon kukin tyylillään, kunhan harrastavat leikkejään siellä metsän siimeksessä ja soramontuilla, mahdollisimman kaukana oikeista futiskannattajista.

Tuolla lisätietoa ilves commandosista mukaanlukien jäsenhakemuslomake Ylos.

No tämähän on kulttuuria: "Ensimmäinen peli, jossa Commandos vaikutti, oli lauantaina 9.1.2007 pelattu Ilves - Lukko ottelu."
Virallinen

Poissa Poissa


Vastaus #7086 : 09.10.2018 klo 00:39:22

http://personal.inet.fi/urheilu/ilves-troops/tietoa.html

Tuolla lisätietoa ilves commandosista mukaanlukien jäsenhakemuslomake Ylos.

Yhdys sana osaaminen tampesterissa kohdallaan Ylos
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #7087 : 09.10.2018 klo 08:27:32

Tietty jos oluen juonti johtaa väistämättä väkivaltaiseen käytökseen niin sitä kannattaa miettiä kahteen kertaan ihan riippumatta siitä ollaanko futismatsissa vai ei - ehkä alkoholi ei sovi sinulle.

Eipä olisi myöskään mikään yllätys, jos oluen myynnissä palataan perinteisempään ja rajoitettuun malliin nykyisen "liberaalin" sijaan.
athos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, FC Honka


Vastaus #7088 : 09.10.2018 klo 09:52:09

Tämä. Ennen väkivalta pysyi paremmin piilossa ja siihen ei vahingossakaan sotkettu ulkopuolisia.

Tähän osittain eri. Legendaarinen huligaanilarppaus-ketju, jonka perillinen tämä topic on, alkoi juuri siitä kun TPS:n pahat pojat hyökkäsivät peruukkipään kimppuun. Ansiokkaassa Bristol Roversin avauksessa kritisoitiin eniten näitä kavereita, jotka eivät edes ymmärtäneet leikkiä samanmielisten kanssa. Ja kyllähän se tuolta internetin syövereistä vielä löytyikin:

Lainaus
Kukapa ei olisi kiihottunut Green Street Hooligansista ja erityisesti GSE:n topboyn habituksesta -> "vittu musta tulee tollanen!"

Te teette sen väärin, ebony and ivory

Nemo on yhtä kulutettu esimerkki kuin jo muinaiset roomalaiset esseen avauksena, joten käytän vähän tuoreempaa ja kenties jopa parempaa esimerkkiä kuinka ihminen voi olla oman elämänsä hopeamitalisti. Viime kaudella TPS-Honka -ottelussa nimimerkki Tuomas- kaverinsa kanssa hyökkäsivät peruukkipään kimppuun kesken ottelun, totta kai Tumpilla oli Stone Islandin kuosia päällä, aivan kuten idolillaan. Hetkinen, missä vaiheessa Frodo ja lädit hyökkäsivät peruukkipäisen pyöreän pojan kimppuun?

Ottelun jälkeen Tuomas- ja viisi muuta kävivät peruukkipään auton kimppuun, kaikilla huligaanikuosia päällä. Seepra ei pääse raidoistaan, mutta länsinaapurissa nämä myllynhakuiset nuorukaiset ottivat kuitenkin häntä koipien välissä bandiksensa pois "kun se meinasi lyödä oikeasti"

Minkä takia tämä eksoottinen parivaljakko Tuomas- ja Nemo eivät tarjoile toisilleen kahdeksan raajan taidetta vaan pitää hyökkäillä sellaisten kimppuun, joita ei oikeasti kiinnosta saatikka sitten ymmärrä edes mistä on kyse..?

Siitä vaan irc-galleriaan seisomaan leveässä haara-asennossa ja keskisormet pystyssä -> Suomessa olet huligaani vaikka et koskaan olisi tapellut, kunhan näytät siltä Ylos

Tuomakselle Jäkärlään, sä oot hieno mies!
Knossos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kacktor


Vastaus #7089 : 09.10.2018 klo 17:20:45

Tähän osittain eri. Legendaarinen huligaanilarppaus-ketju, jonka perillinen tämä topic on, alkoi juuri siitä kun TPS:n pahat pojat hyökkäsivät peruukkipään kimppuun. Ansiokkaassa Bristol Roversin avauksessa kritisoitiin eniten näitä kavereita, jotka eivät edes ymmärtäneet leikkiä samanmielisten kanssa. Ja kyllähän se tuolta internetin syövereistä vielä löytyikin:

Viittasin lähinnä aikaan ennen Jokereiden hautaamista. Tuo avaus on vuodelta 2008. Viimeisen kymmenen vuoden aikana perseily on ollut jatkuvaa, tullut yhä näkyvämmäksi ja yhä useampi paikkakunta on liittynyt mukaan.
AllanMesörs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eversti Wolfgang Luder, Waffen-SS


Vastaus #7090 : 09.10.2018 klo 19:20:24

Viittasin lähinnä aikaan ennen Jokereiden hautaamista. Tuo avaus on vuodelta 2008. Viimeisen kymmenen vuoden aikana perseily on ollut jatkuvaa, tullut yhä näkyvämmäksi ja yhä useampi paikkakunta on liittynyt mukaan.
Mitä vittua nyt taas ??? 116% Boysit rysytteli kyllä täysin avoimesti finskin ympäristössä ja saattoipa sitä huonoa käytöstä nähdä ihan stadioneillakin. Mistä hatusta sä revit näitä juttujasi?
Knossos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kacktor


Vastaus #7091 : 09.10.2018 klo 19:27:26

Mitä vittua nyt taas ??? 116% Boysit rysytteli kyllä täysin avoimesti finskin ympäristössä ja saattoipa sitä huonoa käytöstä nähdä ihan stadioneillakin. Mistä hatusta sä revit näitä juttujasi?

Lue loppuun asti. Enää ei ole vain 116% ja lahtelaiset. Yksittäisten ryhmien satunnaisesta perseilystä on siirrytty tilanteeseen, jossa tasaisin väliajoin lukemattomia kertoja kaudessa jossainpäin Suomea kipinöi.

Nykyään on tapana huomiohuorata netissä ja tehdä rysyttelystä paljon näkyvämpää kuin ennen Youtube- ja Instagram-aikakautta. Ei riitä enää, että käydään vain rysyttelemässä, vaan se pitää julistaa koko maailmalle.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 19:38:06 kirjoittanut Knossos »
Chamagol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tigres, Meksiko; symppaan: Cruz Azul, TiPS


Vastaus #7092 : 09.10.2018 klo 20:02:27

Lue loppuun asti. Enää ei ole vain 116% ja lahtelaiset. Yksittäisten ryhmien satunnaisesta perseilystä on siirrytty tilanteeseen, jossa tasaisin väliajoin lukemattomia kertoja kaudessa jossainpäin Suomea kipinöi.
Tämä. Tällainen vanha setämieskin alkaa pikku hiljaa kypsymään, kun Suomifutis saa turhan usein huonoa julkisuutta larppiperseilyn vuoksi viimeisimpänä esimerkkinä Honka-HJK-matsi. Joskus ennen noille tempauksille - tyyliin lipunvarastaja juoksee suoraan Maijaan, kävyt, nuolet jne. - jaksoi hekotellakin, muttei enää. Kaikki kunnia Knossokselle ja muille, jotka ovat viime vuosina jaksaneet vastustaa tätä ilmiötä, kun se on Suomessa vasta lapsenkengissään.  

Nykyään on tapana huomiohuorata netissä ja tehdä rysyttelystä paljon näkyvämpää kuin ennen Youtube- ja Instagram-aikakautta. Ei riitä enää, että käydään vain rysyttelemässä, vaan se pitää julistaa koko maailmalle.
Tähän myös sama, maailma on on muuttunut viime vuosina ja myllyttämiseen ja hulilarppaamiseen liittyvälle puuhastelulle on netissä tilaa. Itse näen positiivisena sen, että futisforumin kaltaisella areenalla tulee esiin yhä enemmän näkökantoja, että tällainen toiminta ei ole niin "cool". Omaa joukkuettaan kun voi kannattaa muutenkin kuin vetämällä/ottamalla kuonoon jollain hiekkakuopalla.

edit. Lisättäköön kyllä, että arvostan sinällään sitä työtä mitä pääty tekee matseissa. Voisin jopa liittyä messiin, jos näin vanha äijä hyväkyttäisiin  mukaan ;.). Suurin este on kuitenkin se, että olen yleensä aina jalkapallotöissä, kun Veikkausliigan matseja pelataan.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 21:11:55 kirjoittanut Chamagol »
IFM

Poissa Poissa


Vastaus #7093 : 10.10.2018 klo 14:17:29

Lue loppuun asti. Enää ei ole vain 116% ja lahtelaiset. Yksittäisten ryhmien satunnaisesta perseilystä on siirrytty tilanteeseen, jossa tasaisin väliajoin lukemattomia kertoja kaudessa jossainpäin Suomea kipinöi.

Nykyään on tapana huomiohuorata netissä ja tehdä rysyttelystä paljon näkyvämpää kuin ennen Youtube- ja Instagram-aikakautta. Ei riitä enää, että käydään vain rysyttelemässä, vaan se pitää julistaa koko maailmalle.

I support Knossos.
rude but cool

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dr. Jekyll ja Mr. Hyde


Vastaus #7094 : 12.10.2018 klo 13:24:29

Tämä. Tällainen vanha setämieskin alkaa pikku hiljaa kypsymään, kun Suomifutis saa turhan usein huonoa julkisuutta larppiperseilyn vuoksi viimeisimpänä esimerkkinä Honka-HJK-matsi. Joskus ennen noille tempauksille - tyyliin lipunvarastaja juoksee suoraan Maijaan, kävyt, nuolet jne. - jaksoi hekotellakin, muttei enää.

Muistanko väärin vai oliko tästä legendasta jopa videomateriaalia? Onko kellään tallessa?
Tölkkivaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #7095 : 12.10.2018 klo 13:32:09

Muistanko väärin vai oliko tästä legendasta jopa videomateriaalia? Onko kellään tallessa?

Ajassa 0:50
https://youtu.be/Qao8Rx5XqYg
Erisan

Poissa Poissa


Vastaus #7096 : 13.10.2018 klo 01:01:59

https://www.youtube.com/watch?v=ctknmlIlN-M
stadikka

Poissa Poissa


Vastaus #7097 : 13.10.2018 klo 02:39:13

Kuten sanoin niin selvä aivotärähdys, josta yleensä toipuu oireitta aika nopeasti. Joten bailatkaa ja iloitkaan, mutta ottakaa kuitenkin jatkossa rauhallisesti ja uusille janareille tiedoksi niin näissä kannatetaan yksissä tuumin vain ja ainoastaan Suomea ja kaikki muu unohtuu silloin.

Typerää ajatella, että tuolla oltaisiin pelkästään joku big happy family. Kai röökin poltosta tiskillä tultu avautumaan ja sitten on menty.

Joo. Oli aika pysähdyttävä kokemus. Jäin katsoo hetkeksi verijälkiä. Poistuin.

Kiitos teille kingeille jotka kävitte takaapäin kimppuun. En tiedä mistä mut pasifistin bongasitte, mut ei yhtään haittaa et käsi on entistä kipeämpi. Tulkaa nössöt seuraavalla kerralla edestä päin.

Lähdin pelistä pois puoliajalla järkyttyneenä. Suomi kait voitti.
Jaa pirihuorat taas lähteneet larppaamaan ulkomaille (tune köpis2014). Aivan vitusti myötähäpeää kaikille vajakeille jotka larppaa maajoukkueen matsissa keskenään, "koska toi kannattaa eri seurajoukkuetta ku mä". Muuten matsista sen verran, että yllättävän kesyä oli chänttäily ainakin televisiosta kuultuna. Maamme laulu, parit chäntit ja tietenkin lopun kiimat kuulosti todella hyvältä, mutta muuten yllättävän vaisua

Pitäis saada joku yhteinen uskottavampi porukka nii näiltä vältyttäisiin.
Kolmeseiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #7098 : 13.10.2018 klo 02:59:53

Typerää ajatella, että tuolla oltaisiin pelkästään joku big happy family. Kai röökin poltosta tiskillä tultu avautumaan ja sitten on menty.

Pitäis saada joku yhteinen uskottavampi porukka nii näiltä vältyttäisiin.

No vitut. Ei siellä kaveerata tarvitse, mutta omien myllyttäminen on kyllä heittämällä vammasinta mitä tiedän.
Tägitaiteilija

Poissa Poissa


Vastaus #7099 : 13.10.2018 klo 19:48:56

Lainaus
Tiedot välikohtauksesta perustuivat aluksi vain FutisForum2:n keskustelupalstan puheenvuoroihin. Ensimmäinen viesti tuli kello 22.42, jolloin Tallinnan A. Le Coq -stadionilla oli käynnissä pelin toinen puoliaika.

Pahaenteisessä viestissä arveltiin, että Tallinnassa oli saatu ”ensimmäinen ruumis, kun Kuopion mies oli tönäissyt kaljajonossa turkulaisen nurin”. Viestin lähettäjä kertoi olleensa ensimmäisenä paikalla, ”mutta (mitään) ei ollut juurikaan tehtävissä”.

FutisForumilla pyydettiin lisätietoja tapahtuneesta, ja pian puolen yön jälkeen, ottelun äskettäin päätyttyä, saatiin tieto uhrin palaamisesta tajuihinsa ennen kuin häntä oli lähdetty kyydittämään ambulanssilla.

Hänelle toivotettiin voimia toipumiseen. Keskustelijat paheksuivat ”omien tai kenenkään pätkimistä turpaan”.

Yhden näkemyksen mukaan kyseessä oli täysin umpimähkäinen vihanpurkaus, kun suomalaisfania oli kielletty polttamasta tupakkaa myyntitiskillä. Uhri olisi valikoitunut sattumanvaraisesti.

Tallinnan poliisi vahvistaa tapahtuman.

Poliisin mukaan 34-vuotias mies löi 52-vuotiasta miestä. 52-vuotias jouduttiin viemään ensiapuun sairaalaan.

Tallinnan poliisi vei 34-vuotiaan poliisiasemalle. Mies tunnusti tekonsa.

 
Sivuja: 1 ... 283 [284] 285 ... 300
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines