FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.12.2023 klo 00:16:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Täällä haukutaan FIFA:a, korruptiota ja fiksattuja otteluita  (Luettu 13882 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Thumb

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Seuraava Liverpoolin mestaruuteen vievä manageri


: 02.06.2014 klo 12:24:09

Vuoden kohokohta on jo ovella ja kiiman pitäisi olla käsinkosketeltava. Valitettavasti turhan monelta suunnalta tulee lokaa niskaan. Edes Mietaa ei voi olla yllättynyt Qatarin poikien lahjuksista, lisäksi joukkueellinen nepalilaisia rakennusmiehiä kuolee viikoittain rakennustyömailla. Blatter yrittää pestä käsiään puhtaaksi mutta ei taida lika lähteä.

Nigerian poikien pelit taitavat olla jo valmiiksi varsin selvät, jos Perumal luet tätä niin pistä vinkistä vaikka yksärinä, tili kaipaisi täytettä :(

Vielä kun Brasiliastakin kuuluu ikäviä uutisia mielenosoituksista ja mellakoista niin kyllä tässä on hieman pureskelemista maailman hienoimman urheilutapahtuman osalta.
Escap

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kokemuksella tilanteiden hoitaminen


Vastaus #1 : 02.06.2014 klo 12:37:08

Nigerian poikien pelit taitavat olla jo valmiiksi varsin selvät
Tästä lisää? T. sivistymätön juntti
tumma jutila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PuiU, Huuhkajat


Vastaus #2 : 02.06.2014 klo 13:11:55

Tästä lisää? T. sivistymätön juntti
http://www.youtube.com/watch?v=AgH9_N9Axq0
Thumb

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Seuraava Liverpoolin mestaruuteen vievä manageri


Vastaus #3 : 02.06.2014 klo 13:12:33

Ensin Nigeria pelasi harjoitusottelun Skotlantia vastaan ja tämä oli lopputulos.
http://yle.fi/urheilu/asiantuntija_nigerian_pelista_naytti_silta_etta_jotain_on_pahasti_pielessa/7269103
Ja tänään näytti olevan tällaista iltapulussa.
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2014060118361482_jp.shtml
Gunner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nuolen pääkirjoitusta


Vastaus #4 : 13.06.2014 klo 12:28:33

https://kirjasto.jyu.fi/kauppa/tuotteet/fifan-valtapeli

Hopoti hop Ylos
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #5 : 20.06.2014 klo 12:20:17

Täähän on joku läppä, onhan? Edit: Sarah Palin ja jenkit...

Lainaus
The Netherlands’ shocking 5-1 blowout win over Spain on Friday made headlines all over the world.  But on Saturday, FIFA officials discovered something that should jeopardize the team’s future in the 2014 World Cup: that several members of the team, each of whom were part of the starting eleven that beat Spain, have tested positive for doping.  And in an even bigger scandal, FIFA is refusing to do anything about it. - See more at: http://nationalreport.net/netherlands-continue-world-cup-despite-doping-scandal/#sthash.ofDBHSwO.dpuf

http://nationalreport.net/netherlands-continue-world-cup-despite-doping-scandal/
Devalvoitunut Delvecchio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Emmi Alanen & Petra Manner


Vastaus #6 : 20.06.2014 klo 12:29:21

Täähän on joku läppä, onhan? Edit: Sarah Palin ja jenkit...

http://nationalreport.net/netherlands-continue-world-cup-despite-doping-scandal/
Totta tuo on. Eiku...

National Report (nationalreport.net) is a satirical website. It is published by Allen Montgomery.
Suarez

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 20.06.2014 klo 17:17:55


Oho, mielenkiintoinen topikki, hyvä että asia on ns. noteerattu. Itsekin elin viattomuuden ja naiviuden aikaa aina vuoden 2002 kisoihin asti. Usko meni silloin hetkeksi koko touhuun Etelä-Korea "otteluissa".

Kaikeksi onneksi FIFA on tämän filunkipelin myöntänyt, joten siitä on siinä mielessä päästy vähäisin henkisin vammoin eteenpäin. Ja tottakai, ymmärrän itsekin, että tarkoitus oli silloin vain kasvattaa futiksen suosiota kaukoidässä. Tosin onhan siinäkin taloudelliset intressit. Lisäksi kärsivinä osapuolina silloin Italia ja Espanja, joilla oli harmillisesti juuri todella kovat joukkueet mukana. Espanja teki silloin kaikissa pelaamissaan peleissä 3 maalia. (myös Etelä-Koreaa vastaan varsinaisella peliajalla, tosin niitä ei hyväksytty ;D). Ja Italia varmasti mennyt ainakin semeihin asti suvereenisti...
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #8 : 20.06.2014 klo 17:38:43

Kisojen myöntäminen Quatarille oli käsittämätön skandaali, josta FIFA ei selviä mitenkään kuivin tossuin. Nytkin Brassien kisoissa stadikan rakentaminen keskelle viidakkoa tekee minut surulliseksi. Jalkapallo olisi hieno asia, ellei sen pyörittämiseen osallistuisi suuria mulkkuja.
Incrível

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pablo Páez Gavira


Vastaus #9 : 20.06.2014 klo 17:49:19

Kisojen myöntäminen Quatarille oli käsittämätön skandaali, josta FIFA ei selviä mitenkään kuivin tossuin. Nytkin Brassien kisoissa stadikan rakentaminen keskelle viidakkoa tekee minut surulliseksi. Jalkapallo olisi hieno asia, ellei sen pyörittämiseen osallistuisi suuria mulkkuja.

Smam. Vaikka jalkapallo onkin elämän tärkein asia niin silti toivoisi, että isäntämaan asiat olisi kutakuinkin kuosissa ennen kisojen myöntämistä. Brasilia on toki yksi jalkapallomaailman tärkeimmistä maista, mutta sosiaalisten ongelmien lakaiseminen maton alle kisojen alla ei ole mikään pitkän tähtäimen ratkaisu. Maassa tullee kuohumaan valtavasti myös kisojen jälkeen kun ongelmia ei ole hoidettu vaan lähinnä piiloteltu.

Qatarin kisat ovat jo valmiiksi kaikkien aikojen paskimmat, joten toivottavasti turnaus siirretään vaikka sitten Yhdysvaltoihin, jossa ihmisoikeuksia ei poljeta vastaavalla tavalla kuin Qatarin orjatyömailla. Allekirjoittanutta ei ainakaan kiinnosta matkustaa katsomaan kisoja stadioneille, jotka on tahrattu nepalilaistyöntekijöidenorjien verellä. Kuvottaa.
Suarez

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 20.06.2014 klo 19:58:30


Juuri kun jo iloitsin puhtaasta pelistä ja fiksauksen puutteesta. Sitten Italia-Costa-Rica ottelu.

Epäilyttää varsinkin se rankkarin viheltämättä jättäminen ja ainakin kaksi väärin mennyttä kulmaa. Täytyy jatkaa seuraamista, ei voi vielä sanoa mitään varmuudella...
massi83

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 20.06.2014 klo 20:47:45

Juuri kun jo iloitsin puhtaasta pelistä ja fiksauksen puutteesta. Sitten Italia-Costa-Rica ottelu.

Epäilyttää varsinkin se rankkarin viheltämättä jättäminen ja ainakin kaksi väärin mennyttä kulmaa. Täytyy jatkaa seuraamista, ei voi vielä sanoa mitään varmuudella...

Meinaatko, ettei Suarez tätä pureskelematta niele?
Ryan Joseph Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TKT


Vastaus #12 : 01.07.2014 klo 20:12:37

Wilson Raj Perumal on julkaissut tiedotteen, jossa myöntää käyneensä Facebookin välityksellä keskusteluja Der Spiegelin toimittajan kanssa, mutta kieltää ennustaneensa Kamerunin ja Kroatian välisen ottelun lopputuloksen tai Songin saaman punaisen kortin. Mainitsee lisäksi, ettei tiennyt jutustelun päätyvän lehteen.

Lainaus
ABOUT THE CAMEROON VS CROATIA MATCH-FIXING ALLEGATIONS
http://www.invisible-dog.com/kelong_kings_press_release_2.html

Contrary to the 'revelations' published by the German weekly Der Spiegel that were picked up by news outlets worldwide, I did not predict the result of the Cameroon vs Croatia match played on June 18, 2014.

The Facebook chat with the Der Spiegel journalist took place a few days after the match - June 21st, as confirmed by my Facebook log - and was but an informal assessment of the behavior of the Cameroon team at the Brazil 2014 World Cup after they had played two of their three group stage matches, including the one with Croatia.

At no time did I make reference to four goals being scored or to a red card being issued. At no time did I suggest that I had any way of corroborating or substantiating what was meant to be an educated guess based on my extensive match-fixing experience. Last but not least: at no time was I informed by the Der Spiegel journalist that our chat was going to end up in the German publication.

En keksinyt sopivampaa otsikkoa viestille.
MalminTino

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 11.11.2014 klo 08:37:39

Iltapaskalta huima shokkiwau/mitä vittua - uutinen! Enimmäkseen jälkimmäistä kylläkin. Mitä vittua Chuck Blazer vetäny kirstusta 12 miljoonaa.

http://m.iltalehti.fi/jalkapallo/2014111118825937_jp.shtml

Toisaalta tuossa valotetaan kyllä kuinka härskiä tuo FIFAn karuselli on ja minkälaiset summat noilla korruptoituneilla paskoilla on näpeissään.

E. Oishan tälle ollu vissiin parempikin paikka. Kattelin liikaa pelkkää otsikkoa.
« Viimeksi muokattu: 11.11.2014 klo 08:45:42 kirjoittanut MalminTino »
Kloose

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 07.06.2020 klo 22:45:34

Onko kenelläkään tietoa, oliko kamerunilaisilla puhtaat vai likaiset jauhot pussissa MM 14:n Kroatia-ottelussa? Songin mielenvikainen kyynärpääisku oli kyllä erittäin epäilyttävä, tuloskin (0-4) hieman. Asiaa alettiin tutkia, mutta mihin päädyttiin?

Entä MM 90? Kamerunilla oli kahden voiton jälkeen varma jatkopaikka ja vastassa viimeisessä lohko-ottelussa nollakerholainen N-liitto. N-liitto tarvitsi neljän maalin voiton ohittaakseen Argentiinan tai Romanian - sen, kumpi sattuisi näiden keskinäisen ottelun häviämään. N-liitto voitti - yllätys yllätys - 4-0. Kamerunin valmentaja oli... ööö.... N-liitosta. No, Arg-Rom päättyi tasan, joten suunnitelma myttyyntyi.

Outo oli myös MM 94:n alkulohkon päätöskamppailu. Kamerunillakin oli vielä jonkinmoiset mahdollisuudet jatkoon. (Lopulta 3-0 olisi riittänyt lohkokolmosten vertailussa.) Venäjä oli ottanut kahdesti takkiin, mutta nyt Oleg Salenko mätti 5 maalia Kamerunin verkkoon ja Roger Millasta tuli vanhin maalintekijä 42-vuotiaana. Ettei näistäkin ennätyksistä olisi lyöty vetoa tai Kamerunille tarjottu ruplia sekä 90 että 94? Jälleen itänaapurimme kiri valui viemäriin, kun 3 pistettä ei riittänytkään lohkokolmosten vertailussa.

Liittyykö näihin Kamerun-otteluihin jotain hämärää, vai ailahtelivatko sen otteet muista syistä? 90 ja 94 se otti maratontaulukkoon pisteitä mitalisteilta (Arg, Eng; Swe), joten ihan eivät Urs-/Rus-ottelut olleet linjassa...
« Viimeksi muokattu: 07.06.2020 klo 23:28:56 kirjoittanut Kloose »

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa