FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2018 klo 09:55:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Keskustelua jo varmistuneista jatkopeleistä  (Luettu 22462 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilywhite

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


: 24.06.2014 klo 11:14:46

Alkulohkot jauhavat yhä viihdettä katsojille, mutta kuten wakawanha sanonta kuuluu, niin varhainen lintuhan sen madon nappaa. Jotkin joukkueet ovatkin jo jatkossa ja muutama otteluparikin jo selvillä. Täällä voidaan spekuloida ja valmistautua näihin jatkopeleihin.

28.6. Brasilia - Chile, isäntämaan todellinen testi. Meksikoa vastaan Brasseilla oli jo omat vaikeutensa, eikä Chilen voitto tästä parista mikään historian suurin yllätys olisi. "Vierailta" löytyy hyökkäysvoimaa ja päästessään iskemään nopeasti Brasiliaa vastaan, voi verkko heilua herkästi Julio Cesarin selän takana. Kova prässi tuonee ongelmansa isäntämaan peliin, joka iskisi myös mielellään nopeasti vastahyökkäyksistä, joita saattaa myös tarjoutua, sillä Chile ei juurikaan kuvia kumartele. Jorge Sampaolin orkesteri päätti alkulohkonsa nihkeään esitykseen Hollantia vastaan, tutusta prässistä ei ollut tietoakaan, oliko kyseessä väsymys vai tietoinen energian varastointi tulevaa silmällä pitäen, sitä on vaikea sanoa.
Chilen valmentaja kritisoi Hollanin peliesitystä ja sitä miten Tulppaanimaata ei edes kiinnostanut lähteä hyökkäämään, se tylsytti osaltaan myös Chilen pelin. Brasseilla ei kotiyleisönsä edessä ole varaa samanlaiseen esitykseen, mikä puolestaan palvelee myös tulevaa vastustajaa.

Alkulohkonsa Sambamaa klaarasi ihan mukiinmenevästi. Omaan silmään se jätti kuitenkin vielä paljon asioita auki. Pelisysteemi ei oikein toiminut ja toimiva ryhmityskin oli vielä hakusessa. Kroatia kaatui avauksessa, mutta kuten eilinen osoitti, niin eipä tuo neljän ja puolenmiljoonan kansalaisen ruutupaitoihin sonnustautuva lippulaiva lopulta ollut mikään kovinkaan kova koetinkivi. Eilinen kriisi-Kamerunin murskaaminen puolestaan enemmänkin peitti Brasilian ongelmia, kuin toimi vakuuttavana kenraalina jatkopeleille.


29.6. Hollanti - Meksiko, van Gaalin suojatit ovat olleet tuloksellisesti vakuuttavassa iskussa. Espanjan voitto nostettiin yhdeksi suurimmista sensaatioista, mutta sitten myös Chilen marssittua puolustavan mestarin ylitse, oli aika havahtua todellisuuteen, Gibraltarin kupeessa sijaitseva kuningaskunta ei ollut enää entisensä kaltainen vastustaja.
Australia osoitti Alankomaiden haavoittuvaisuuden, mikä löytyy joukkueen puolustuspelistä. Toisaalta toki puukenkien hyökkäyspeli toimi tuossakin ottelussa. Meksiko piti alkulohkossaan maalinsa neitseellisenä aina päätöspelin 87:lle minuutille asti, kunnes Ivan Perisicin laukaus penetroitui rysän perukoille. Hollanti sen sijaan venytti rysää kolmessa ensimmäisessä pelissään kymmenen kertaa. Tästä muovautuisi helposti hyökkäys vastaan puolustus - asetelma, mutta jotenkin se ei tähän pariin kuitenkaan oikein sovi.

Kyllähän lohkovoittajat näissä peleissä suosikkeja ovat, selvästikin, mutta kummatkin parit omaavat myös hyvin potentiaalisen yllätyselementin.
nelson tapia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HerTo


Vastaus #1 : 24.06.2014 klo 14:29:13

Hyvä avaus! Tuoppi Ylos

Oma spekulaationi sudamericanojen kohtaamisesta (ikävä kyllä, sillä Chile aina ollut itselle niitä kauneimpia) on, että Brasilia menee jopa yllättävän helposti jatkoon. Nimimerkkini varastaneen pelaajan kanssavilliäiset pelannevat tutun aktiivisella tempo- ja prässipelillä, jolloin Brasilian puolustuksen teknisyys ja laaja syöttövalikoima pienentävät siitä saatavaa hyötyä. Chile juoksee itsensä puhki sambojen antaessa pallon tehdä duunin. Lisäksi erikoistilanteissa ja keskityksissä Brasilia on pituusylivoimansa takia huomattavasti vaarallisempi vastus kuin Chilen alkulohkon vastukset (pl. Cahill).


Hollanti - Meksiko onkin sitten äärimmäisen kiinnostava peli ja povaan tästä ottelusta (ainakin) pelillisesti tiukempaa. Hollanti on vakuuttanut alusta asti, mutta niin on Meksikokin - vastustajien kuparinen rikkoutui mehikaaneja vastaan ainoastaan 3 minuuttia ennen alkulohkovaiheen päättymistä.

Ochoa on ollut kertakaikkisen loistava viimeisenä lukkona muutenkin hyvin toimivassa puolustuslinjassa. Guardado on tehnyt erinomaisia suorituksia, ja hyökkäyksen aktiivinen liikkuminen on aiheuttanut vastuksien puolustuksille harmaita hiuksia ja La Verdelle maalipaikkoja. Rvp:n tyylisiä kliinisiä, viimeistelystä ja laukauksista eläviä hyökkääjiä vastaan myös kippari Marquez suorittaa todella varmasti.

Hollannin paras syömähammas on Robben, päästessään haastamaan hitaampia vastustajia. Van Gaalin nerokkuutta ei voi myöskään aliarvioida. Kuitenkin, mitä pidemmälle tämä ottelu menee tasatilanteessa, sitä paremmat mahdollisuudet Meksikolla on.

Jos Hollanti ei karkaa heti alkuun, Meksiko on lähellä yllätystä. Itse laitan lapulle Meksikon kiinni! 

hoppis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi & suomalaiset


Vastaus #2 : 24.06.2014 klo 14:50:21

Meksiko-Hollanti tulee olemaan kyllä aivan erinomainen matsi, onneksi niistä toinen jatkaa seuraavaan vaiheeseen asti Ylos Meksiko on ollut taktisessa mielessä yksi kisojen mielenkiintoisimmista joukkueista. Tähän mennessä se on luottanut aika idealistiseen systeemiinsä, mikä on ollut ennen kaikkea Marquezin uniikin roolin ansiosta todella viihdyttävä. Paljon on puhuttu Meksikon kriisitilasta, mutta tuo joukkue on näyttänyt itseasiassa yhdeltä yhtenäisimmistä, jossa pelaajat tietävät yllättävän hyvin kuka tekee mitäkin ja kuinka reagoida tilanteisiin. Louis van Gaalin Hollanti on sekin taktisesti kiehtova, mutta Meksikosta on muodostunut otteidensa ansiosta oikeastaan kisojen ainoa joukkue, jota jaksan millään tavalla erityisesti kannattaa. Ei malttais odottaa >:(
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.06.2014 klo 21:00:15

Näyttää siltä, että lauantai-ilta on puhdasta Copa Américaa. Ensin Brasilia-Chile ja sitten todennäköisimmin Kolumbia-Uruguay. Aika lailla kasautuivat samalle puolelle kaaviota.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #4 : 24.06.2014 klo 21:14:58

Veikkaan, että Brasilia lähtee avaamaan peliään Chileä vastaan varsin usein korkeilla ja pitkillä syötöillä Fredille, Neymarille ja kumppaneille. Tällä tavalla Chilen mahdollinen korkea prässi ohitettaisiin. Vastaavaahan nähtiin jo Kamerunia vastaan...
Kimis Adonis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #5 : 24.06.2014 klo 21:53:11

Mainittakoon täälläkin kuriositeettina tuohon Brasilia - Chile -otteluun liittyen, että kaikilla kolmella kerralla kun Chile on MM-kisojen pudotuspeleihin selvinnyt, se on pudonnut juuri brasseja vastaan.

Kotikisoissaan -62 välierissä, kahdella viime osallistumisellaan (-98, -10) neljännesvälierissä. Kahdessa jälkimmäisessä Brasilia on tehnyt selvää jälkeä, mutta ainakin omien muistikuvieni mukaan tämän kesän Chile on esiintynyt vahvemmin kuin kaksissa edellisissä kisoissaan nähty.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #6 : 25.06.2014 klo 00:48:42

Brasilia - Chile-ottelun voittaja tulee siis pelaamaan Kolumbia - Uruguay voittajaa vastaan puolivälierissä. Aikamoista Etelä-Amerikan sisäistä siis. Välierissä siis varmasti yksi eteläamerikkalainen.

Mikäli Argentiina voittaa lohkonsa, niin se päätyy eri puolelle kaaviota kuin tämä edellä mainittu Etelä-Amerikan välieräjoukkue.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #7 : 25.06.2014 klo 00:59:03

Costa Rica - Kreikka. Ylos Huikeat kisat. Kertakaikkiaan!
Erityistapaus

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 25.06.2014 klo 00:59:29

Costa Rica-Kreikka neljännesvälierä.

Oksensin juuri suuhuni.
Knight

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, EPS


Vastaus #9 : 25.06.2014 klo 01:04:03

Välierissä pelaavat Brasilia - Saksa ja Alankomaat - Argentiina/Belgia.

e: kotijoukkuekorjaus jälkimmäiseen
« Viimeksi muokattu: 25.06.2014 klo 01:06:25 kirjoittanut Knight »
D. Harms

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Puistofutis


Vastaus #10 : 25.06.2014 klo 01:04:39

Costa Rica-Kreikka neljännesvälierä.

Oksensin juuri suuhuni.
Todella hieno ottelu luvassa. Tuoppi
Guarin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portugal, Uruguay, Colombia, CONCACAF, Belgium


Vastaus #11 : 25.06.2014 klo 01:05:54

Toiveissa Chilen, Meksikon, Kolumbian ja Costa Rican jatkot. Todennäköisesti noista ainoastaan Kolumbia jatkaa.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 25.06.2014 klo 01:07:09

Costa Rica-Kreikka neljännesvälierä.

Oksensin juuri suuhuni.

Moi Timo Hellman
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #13 : 25.06.2014 klo 01:11:56

Kyllä tämä väkevästi vaikuttaa siltä, että forumistien inhokki Kreikka pelaa puolivälierissä. Norsuja kuonoon räkämaalilla ja sitten katkaisemaan lohkovoittaja-Costa Rican lento..

Räkämaalista en tiedä, mutta menee käsikirjoituksen mukaisesti. Puolivälierissä sitten Hollanti/Meksiko - Kreikka. Kolumbioiden seksifutista on nautinto seurata, mutta Kreikka tuo jatkopeleihin aivan omanlaisensa mausteen. Pikkaisen se mauste voi närästää, mutta että oksennusta suuhun? Ei missään tapauksessa! 
kaukaasiantuntija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, ManU


Vastaus #14 : 25.06.2014 klo 01:17:52

Oranjella siis tie välieriin aika helppo. Ensin Meksiko ja sitten Kreikka/Costa Rica. Välierässä vastaan tuleekin sitten Chile tai Kolumbia.

Vai hyppääkö puolivälierien jälkeen toiselta puolelta kaaviota vastustaja välieriin?
« Viimeksi muokattu: 25.06.2014 klo 01:20:04 kirjoittanut kaukaasiantuntija »
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 25.06.2014 klo 01:18:38

CRC on kyllä halutessaan aivan helvetin paljon hyökkäävämpi. Se lähinnä kummastuttaa ettei Englantia vastaan annettu penkkiveikoille enemmän peliaikaa.
Okan Sakset

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #16 : 25.06.2014 klo 01:20:40

Oranjella siis tie välieriin aika helppo. Ensin Meksiko ja sitten Kreikka/Costa Rica. Välierässä vastaan tuleekin sitten Chile tai Kolumbia.

Vai hyppääkö puolivälierien jälkeen toiselta puolelta kaaviota vastustaja välieriin?

Hyppää.
Jyyd

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 25.06.2014 klo 01:22:39

Toivottavasti chilelaisten päät kestävät ja he laittaisivat brassit ahtaalle, mahdollista se on. Brasilian puolustuspeli ei ole vieläkään vakuuttanut minua ja nyt se saa ensimmäisen kovan testin. Kunhan vain Chile saisi esim. avausmaalin kautta otteen niin Brasilia voi murtua nopeastikin kotikisojen paineiden alla, siltä tämä vaikuttaa vahvasti.

Costa Rica saisi ehdottomasti viedä voiton Kreikasta mutta oma tunne on silti se että kokemuksen turvin tämä on Kreikan jackpot :(
Guarin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portugal, Uruguay, Colombia, CONCACAF, Belgium


Vastaus #18 : 25.06.2014 klo 01:28:05

CRC on kyllä halutessaan aivan helvetin paljon hyökkäävämpi. Se lähinnä kummastuttaa ettei Englantia vastaan annettu penkkiveikoille enemmän peliaikaa.

On kyllä. Veikkaan että halusivat yhden harjoittelumatsin tässä vielä alle ennen pudotuspeliä. Costa Rica ei kuitenkaan hirveämmin eurooppalaisia keskitason/huipputason jengejä vastaan pelaile joten kaikki kokemus on hyödyksi.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #19 : 25.06.2014 klo 01:30:07

CRC on kyllä halutessaan aivan helvetin paljon hyökkäävämpi. Se lähinnä kummastuttaa ettei Englantia vastaan annettu penkkiveikoille enemmän peliaikaa.

Haluttiin varmistaa lohkovoitto ja helpompi vastus?
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ja Milan


Vastaus #20 : 25.06.2014 klo 01:38:41

Kolumbia - Uruguay

Uskon vahvasti siihen, että Kolumbia tulee toistamaan Uruguayn neljän vuoden takaisen tempun ja näin se alkuperäinen Uruguay tipahtaa heti ensikättelyssä pois. Uruguay meni ennalta kovaksi povatusta lohkosta jatkoon siksi kun Italia ja Englanti olivat niin pirun heikkoja ja Suarez saatiin parsittua oikeen aikaan takas pelikuntoon. Jos/kun Suarez nyt bännätään jatkopeleistä niin ei tässä mielestäni ole kahta sanaa kumpi jatkaa, niin tärkeä pelaaja tuo nälkäinen pureskelija kuitenkin maalleen on. Kolumbia ollut toistaiseksi yksi kisojen parhaista, vaikka alkulohko olikin mitä oli. Todelliseksi mustaksi hepaksihan näitä veikattiinkin ennen kuin Falcao hajosi. Ei näytä paljon tähtihyökkääjän puuttuminen näkyvän. Voivat vavisuttaa brasseja todenteolla puolivälierissä.

Brasilia - Chile

Ja kuten äsken jo hieman sivusinkin niin brassit nähdään puolivälierissä myös. Espanja oli näissä kisoissa niin rotsi, että Chilella oli lopulta melkoisen helppo aiheuttaa sensaatio siinä matsissa. Olivat sitten Hollantia vastaan suhkot hampaattoman oloisia. Brasilia ei ole oikein vieläkään lunastanut odotuksia, tosin mitähän tässä oikein isäntämaalta oikein uskaltaa odottaakaan. Mielestäni Brasilia on edelleen suosikki voittamaan tämän turnauksen. Eikös Chile ole ollut brasseille normaalisti melkoisen helpohko vastustajakin?

Hollanti - Meksiko

Pakko uskoa siihen, että eurooppalaisten mahalasku jatkuu myöskin tässä parissa. Meksiko ollut aivan helvetin hyvä, Hollannin alakertaa vähän epäillyt mutta hyvinpä nuo näyttivät Chilen nollaavan. Puhtaasti värilasit päässä tämä "analyysi": Meksiko jatkoon.  

Costa Rica - Kreikka

Eiköhän tämä ole kuitenkin helleenien heiniä. Hassuahan se olisi jos kaikista maista Costa Rica nähtäisiin puolivälierissä.

Jos/kun Saksa voittaa lohkonsa niin neljännesvälierin helpoin ennakoitava on sakemannien jatkoonmeno, ei ole paljon Algeriasta tai Venäjästä (tai E-Koresta) vastusta siinä parissa. Argentiinakin lohkovoitolla saavat vastaansa taas todellisen heittopussin (Sveitsi/Ecuador) joka ei olisi päässyt jatkoon mistään muusta lohkosta, joten argotkin jatkoon. Belgia saamassa näillä näkymin vastaansa jenkit, uskoisin G-lohkon kakkosista Ghanan omaavan parhaat saumat pudottaa belgialaiset. Ranska saa mielestäni nyt vähän turhan paljon hypea surkean puoleisen alkulohkon murskavoittojen myötä. Jos Nigeria tulee vastaan neljännesvälierissä niin patongit voivat joutua yllättävän ahtaallekin.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2014 klo 01:40:47 kirjoittanut IlDiavolo »
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 25.06.2014 klo 01:58:10

Toiveissa Chilen, Meksikon, Kolumbian ja Costa Rican jatkot. Todennäköisesti noista ainoastaan Kolumbia jatkaa.

Täsmälleen samat suosikit täällä. Tuoppi Ja kyllä sieltä se CONCACAF-klassikko tulee. Chilen jatkoon on vaikeampi uskoa.
Guarin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portugal, Uruguay, Colombia, CONCACAF, Belgium


Vastaus #22 : 25.06.2014 klo 02:01:10

Täsmälleen samat suosikit täällä. Tuoppi Ja kyllä sieltä se CONCACAF-klassikko tulee. Chilen jatkoon on vaikeampi uskoa.

CONCACAF-klassikko MM-kisoissa olisi kyllä melko huikeaa Tuoppi
Haksis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Beşiktaş!


Vastaus #23 : 25.06.2014 klo 02:06:20

Täsmälleen samat suosikit täällä. Tuoppi Ja kyllä sieltä se CONCACAF-klassikko tulee. Chilen jatkoon on vaikeampi uskoa.

Kelpaisi. Eritoten Kolumbia ja Meksiko Ylos
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #24 : 25.06.2014 klo 02:19:21

Täsmälleen samat suosikit täällä. Tuoppi


Kaikki kunnia Chilelle, mutta folklore vaatii Brasiliaa vähintään puolivälieriin. Siinä onkin sitten elämää suurempi ottelu, kun mantereen uudeksi valtiaaksi himoitseva Kolumbia nousevine tähtineen kohtaa Neymar-manian villitsemän kisaisännän..

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines