FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.12.2023 klo 00:17:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Pitääkö MM-kisoissa pelata pronssiottelu
Kyllä - 229 (43.1%)
Ei - 215 (40.5%)
Ei väliä - 87 (16.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 527

Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Kirjoittaja Aihe: Pronssiottelu?  (Luettu 16047 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Juoksentelija

Paikalla Paikalla


Vastaus #25 : 10.07.2014 klo 19:08:55

Tähän aikaan vuodesta töllöstä tulee huonosti urheilua. Siksi on kiva,  että sieltä tulee lauantaina futispeli. Jos ei peli kiinnosta, sitä ei tarvitse katsoa.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #26 : 10.07.2014 klo 19:24:54

Tähän aikaan vuodesta töllöstä tulee huonosti urheilua. Siksi on kiva,  että sieltä tulee lauantaina futispeli. Jos ei peli kiinnosta, sitä ei tarvitse katsoa.

Onhan tuo ihan hyvä syy raahautua baariin, kun todennäköisesti bussi saapuu Kuopioon Seinäjoelta SJK-matsista just niihin aikoihin kun pronssipeli alkaa.
Lazy Town

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brežnev Rinne


Vastaus #27 : 10.07.2014 klo 19:56:20

Hieno perinnehän tuo pronssipeli on. Hyvä höntsämakustelu ennen loppuottelua. Jatkossa tilastoista tulisi vähe ankeita, kun sadan vuoden jälkeen kyseinen mitali jätetäänkin jakamatta. Van Gaal on kitissyt ennen kisoja ja niiden aikana kaikesta mahdollisesta, joten miksi ei pronssiottelustakin. Oikeasti Hollanti valmistautuu täysillä tähän otteluun ja hakee mitalia tosissaan.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #28 : 10.07.2014 klo 20:03:23

Ja toisaalta ei Saksan kannattajana voisi nyt rehvastella neljän mitalin ketjusta hopea-pronssi-pronssi-kulta/hopea jos niitä pronsseja ei jaettaisi.
PeeAa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tupakoivat jalkapalloilijat


Vastaus #29 : 10.07.2014 klo 20:12:37

Tähän aikaan vuodesta töllöstä tulee huonosti urheilua. Siksi on kiva,  että sieltä tulee lauantaina futispeli.

Tuo on ainut syy miksi pelin katson. Vahvassa humalatilassa toki.

Mestaruus on se ainoa asia mistä taistellaan joten urheilullisest tota pronssiottelua ei tarvita. En ylipäätään ymmärrä miks näissä kisoissa pitää jakaa jotain säälimitaleja. Olympialaisissa nämä mitalitaulukot.
3.14

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 10.07.2014 klo 20:42:18

Lainaus
Scolari myös toteaa, etteivät kisat ole vielä ohi. Hänen mukaansa joukkue ei aio lähteä pronssiotteluun nöyristelemään, vaan taistelemaan mitalista tarjotakseen kotiyleisölle edes jotain juhlan aihetta rökäletappion jälkeen.
(lähde) yle.fi

Sattuneesta syystä näissä kisoissa Scolarilla on tällainen perustelu (pronssi) matsiin, minun mielestäni ottelu on relevantti, katsokoon kuka haluaa.
Taavetti_Merimies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFCA


Vastaus #31 : 10.07.2014 klo 21:14:48

Jotenkin julmaa raahata kentälle kaksi valtavaa pettymystä sulattelevaa joukkuetta pelaamaan sijoituksesta josta kukaan ei välitä.

Mitä faneihin tulee niin pitää olla kovan luokan futismies tai melko elämätön olmi jos lonkalta luettelee kolmen viimeisen vastaavan ottelun lopputulokset.
Pumba

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #32 : 10.07.2014 klo 23:25:01

Todellakin riippuu aika paljon, ketkä siellä pronssipelissä pelaavat. Monestihan siellä on joku yllättäjä tai vaikkapa kisaisäntä (-06, -14 ) niin luohan se vähän enemmän sähköä peliin. Toki melkoista läpsyttelyähän suurimmalta osalta nämä ovat, enkä lauantaina laittaisi montaa killinkiä Hollannin puolesta.
petepeters

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka Valkeakoski, sympatiat Napapiirille.


Vastaus #33 : 11.07.2014 klo 00:33:51

Mitä väliä on mestaruudella ?

Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Durden klo 01.15.45


Vastaus #34 : 11.07.2014 klo 01:00:24

Ainakin tuommoinen pelaajat eivät arvosta ==> heti poistettava on ihan kestämätön asenne. Futiksessa, niin kuin monessa muussakin asiassa, nyt sattumalta on ainakin kolme leiriä, joilla kaikilla on joissain asioissa vähän ristiriitaiset intressit. Futiksessa siis ainakin pelaajat, taustaorganisaatio ja suuri yleisö. Mikään leiri ei voi dominoida muita kaikissa peliin liittyvissä kysymyksissä ja toisaalta kaikki ovat toisilleen välttämättömiä.

Jos yleisö tykkää ja taustaporukat haluavat pronssiottelun olevan esim. historiallisista syistä, niin olkoon sitten. Pelaajat tykkäävät muutenkin ajatella oman leiviskänsä vähän liian suureksi muihin nähden, niin imekööt tässä tapauksessa sykkivää.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #35 : 11.07.2014 klo 01:22:30

Itse olen ainakin Pronssiottelun kannattaja. Olin edellisellä kerralla jopa paikan päällä, ja ottelu oli todella värikäs ja viihdyttävä maalikarkelo. Lopussa Forlan oli lähellä tasoittaa, ja saksalaiset juhlivat varsin villisti mitaliaan. Saksalaiset fanit tuntuivat myös olevan innoissaan mitaliputkesta, ja lopulta Khedira ja Lahm tulivat vielä katsomoon asti hassuttelemaan. Kivaa oli.
röhnäreino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Spurs, Suomi ja Hrvatska


Vastaus #36 : 11.07.2014 klo 08:06:51

Kyllä 98 Kroatian pronssi aiheutti kansakunnassa melkoista kiimaa. Pitäisikö siis kysyä joukkueilta että kiinnostaako teitä pronssiottelu ja jos ei niin ei sit pelata ;) Toki jos toista kiinnostaa pronssi niin jaetaan sitten ilman ottelua sille jota kiinnostaa
kiero savolainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #37 : 11.07.2014 klo 09:35:22

Johan turnauksen englannin kielinen nimi (FIFA WORLD CUP) kertoo mikä turnee on kysymyksessä. Cupeissa mitään ronsseja jaella. Olympialaiset asia erikseen. Yleisölle ja järjestäjille tietysti kiva. Minusta kuitenkin parempi olis että ei pelattais.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #38 : 11.07.2014 klo 09:49:16

Pronssihöntsähän on ollut mukana jo vuodesta 1934, joten ihan yhtä lailla sen voidaan katsoa historiallisista syistä kuuluvan kiinteästi jalkapallon mm-kisoihin. Pronssimitalihan on sinällään ollut historiassa erittäinkin arvokas saavutus (Ruotsi, Kroatia, Turkki ihan lähihistoriassa) sen voittaneille, joten en sinällään ymmärrä argumentteja kilpaurheilun halventamisesta. Sinällään toki ihan se ja sama vaikka se lopetettaisiin, mutta nykyisellään en kyllä näe syytä, että miksi.

Sama. En näe mitään merkittävää syytä miksi pronssipelistä tulisi luopua.
Viljuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ჰლს


Vastaus #39 : 11.07.2014 klo 12:41:18

Historialla viittasin kyllä antiikin ajan olympialaisiin. Laakeriseppeleiden jakamisesta on sittemmin siirrytty metalliläpysköjen jakamiseen, mutta palkintojen nimitykset ja kulloisellakin vuosisadalla käytössä oleva fyysinen muoto ei ole oleellista.

Oleellista on samastaa voittajaksi kertaalleen hävinnyt. Kivahan se olisi pienellä paikkakunnalla/maassa teeskennellä yhteisöllistä tunnetta myös hävinneiden pelaajien ja yhteisön, mutta miksi? Näytelmiä varten on teatteri! Jos ei ymmärrä urheilun ja teatterin välistä eroa, silloin voi katsella täysin tyytyväisenä myös amerikkalaista show -painia. Tunteitahan moisesta herää, mutta käsikirjoitetuilla näytelmillä ja urheilusuorituksilla on eroja. Testimonial -otteluissa ei vedetä kentällä tosissaan, mutta ne osoittavat kunnioitusta koko (seura)yhteisön välillä, pronssiottelu puolestaan on veitsen kääntämistä haavassa.

Brasilian kavereilla maailma on vielä poikkeuksellisen paljon romahtanut, Scolarin puheissa ei ole mitään järkeä ilman ulkopelillistä, yhteiskuntaa rauhoittamaan pyrkivää funktiota. Epätodellista oloa näiden kavereiden mielestä ei pese mikään pronssiottelun tulos. Hienoahan se on nähdä kaverit kentällä, mutta miksei sitten näkisi näitä lentokentällä, hakemassa niiltä nimikirjoituksia kuin jokin pikkutyttö?
vili bin ali muhammad

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: https://www.youtube.com/watch?v=GvSk5AhFWrc&index=


Vastaus #40 : 11.07.2014 klo 14:04:44

Aika lailla selvää että Van Gaalin ja Robbenin lausunnot ovat taktisia örähdyksiä, vaikka kuinka olisi painoarvoa takana...

Hollanti ja varsinkin Brasilia kaipaa, ellei pronssia niin voitetun ottelun ennen paluureissua.

Mikäli pronssiottelun vähättely on Holannin vastaus yli odotuksien menneelle turnaukselle, toivon että tämä 23 valmentajan joukkue kunnioittaa isäntiä ja häviää suurinumeroisesti.
Bunuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #41 : 11.07.2014 klo 14:25:42

Miten muuten tuollaisen pronssiottelun lipunmyynti on sujunut? Iso osa tietysti arvottiin FIFAn lippulotossa aikoinaan, aiheuttiko kiimaa vai menikö niitä paljon jälleenmyyntiin? Onkohan Hollannin ja Brasilian kiintiöt herättäneet miten paljon kiinnostusta?
Nando

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #42 : 11.07.2014 klo 15:33:47

Jos kisat pelattaisiin useammin, niin ehkä pronssiottelun arvoa voitaisiin tarkastella, mutta vain joka neljäs vuosi pelattavassa turnauksessa kolmannella sijalla on oikeasti arvoa. Jätkät toteuttaa siellä siitä huolimatta unelmiaan, vaikka finaalipaikka jäikin haaveeksi ja ihan varmasti kaikkia kentällä kiinnostaa viedä se mitali tuliaisina kotiin.
VekkuliVeli

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 11.07.2014 klo 15:44:36

Eurooppalaisia pronssimatsi ei varmaankaan niin paljoa kiinnosta, kun heillä isoja kisoja on joka toinen vuosi, MM ja EM. Euroopan ulkopuolella ei niin vahvoja maanosamestaruuksia ole, joten semeissä pelaaminen on ainutkertaisempaa, ja pronssimatsikin jaksaa innostaa.

Kyllä ne muidenkin maanosien mestaruuskilpailut on kiimaisia tapahtumia, on se taso sitten kuinka korkea tai matala. Todella yksiulotteinen näkemys. Gold Cup 2011 never forget.
"Eurooppalaisia" nyt taas on niin paljon ettei "eurooppalaista" asennetta kannata lähteä mutuilemaan.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #44 : 11.07.2014 klo 16:43:23

Yleensähän nämä ovat olleet suht viihdyttäviä, ja maalejakin tulee - johtuu varmaankin siitä, että joukkueet voivat pelailla ilman suurempia paineita. Katsojan näkökulmasta ainakin hyvä ottelu, mutta ymmärrän jos pelaajia ei nappaa.
Erochichi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, IFK Norrköping


Vastaus #45 : 11.07.2014 klo 17:11:40

No onhan tuossa nyt aika iso ero. Kyllä Euroopan taso on huomattavasti laajempi, kuin Etelä-Amerikan.


Joo, huonoja maita on paljon enemmän=laaja taso.

IT: kannatan pronssiottelun pelaamista.
Acos

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 11.07.2014 klo 17:13:10

Täysin turha ottelu, enkä sitä edes katso.
Erochichi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, IFK Norrköping


Vastaus #47 : 11.07.2014 klo 17:13:49

Brasseja luulisi nappaavan tänäkin vuonna.


Brasilialla ei taida vielä olla MM-pronssia palkintokaapissaan?
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #48 : 11.07.2014 klo 17:20:07

Todellakin riippuu aika paljon, ketkä siellä pronssipelissä pelaavat. Monestihan siellä on joku yllättäjä tai vaikkapa kisaisäntä (-06, -14 ) niin luohan se vähän enemmän sähköä peliin. Toki melkoista läpsyttelyähän suurimmalta osalta nämä ovat, enkä lauantaina laittaisi montaa killinkiä Hollannin puolesta.

Näin. Kyllä huominen pronssipeli olisi mielenkiintoisempi, jos siellä pelaisivat Brasilia ja Argentiina vastakkain, tai tosiaan jokin "pienempi" futismaa.

Phil Neal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen futis


Vastaus #49 : 11.07.2014 klo 17:22:56

Aika usein näillä pronssiottelun vastustajilla on argumenttinaan menetetty maailmanmestaruusmahdollisuus. "Mitä sitä hävinneitä joukkueita kiusaamaan?"

Hyvä, eihän siinä mitään. Otetaan tämä huomioon myös alkulohkoissa, mikäli kahden pelatun kierroksen jälkeen neljän joukkueen pistesaldo on 6 6 0 0 ja edessä on lohkokolmosen ja -nelosen välinen kamppailu. Hyvällä tuurilla vapautuu pari tuntia priimaa nurmea maailmanmestaruudesta vielä kamppailevien treeneihin.

 
Sivuja: 1 [2] 3 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa