FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.07.2017 klo 00:03:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Zenit 2014/2015 - 90-vuotisjuhlien tarjoilut  (Luettu 22295 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


: 24.07.2014 klo 04:16:39Ravintolapäällikkö:

Andre Villas BoasViime kauden kesken tullut nuori ja nimekäs valmentaja, joka janoaa menestystä korkeimmalla tasolla. Aloitti hienolla kirillä, tehden ennätyssarjan kuudesta voitosta. Liigamestaruus oli pienestä kiinni.
Zenit ei ole pikaruokailupaikka ja kesän aikana mestarilla oli aikaa räätälöidä joukkuetta oman maun mukaan. Harjoituksissa pelataan pallon kanssa ja vältetään hikisiä juoksulenkkejä, jotka olivat yleisiä Spalletin aikana. Kaikki harjoitukset nauhoitetaan, eikä kukaan pystyy lusimaan.
Suuri osa joukkueesta pelasi MM-kisoissa ja Boasilla oli aika katsoa tarkemmin nuorisoa.
Karlsruher kaatui 1-0 Petrovskiy stadionilla ennätysyleisön edessä. Sitten oli tasapeli Bruggea vastaan 1-1.
Peli peliltä vastus koveni, mutta koveni myös Zenitin miehistö, kun maajoukkuepelaajat saapuivat Itävallan leirille.
Lille - Zenit
0-1
Derby County - Zenit
0-2
Tällä hetkellä joukkueseen liityvät viimeiset lomalaiset (Hulk ja Garay).
30.07.2014 on Mestareiden liigan karsinnat. Vastaan tulee AEL.
02.08.2014 käynnistyy Venäjän liiga. Ensimmäinen vastustaja on Tulan Arsenal
Nuorista mm Solovjev ja Rodic jäävät kokoonpanoon. Aiheesta puhutaan myöhemmin.

Portsarit:

Oikealla Anyukov tai Smolnikov. Ei muutoksia viimekaudesta. Anyukov usein kantaa kapteeninauhaa ja on hyvin arvostettu mies. Smolnikov oli harjoituskauden parhaimmistoa.
Vasemmalla Criscito, Ansaldi, Rodic tai nuori Hodzhaniyazov. AC Milan äskettäin tarjosi Criscitosta toista pelaaja ja rahaa sen päälle, mutta AVB ilmaisi hänestä luottamusta ja Dominico jää Pietariin. Ansaldista on kiinnostunut Atletico Madrid, mutta hinnasta vielä neuvotellaan. Ei mitään syytä hänen lähdölle. Rodic varmaan pelaa korkeammalla hyökkäyksessä. Hodzhaniyazov on aivan nuori ja kokematon pelaaja, joka kuitenkin pystyy auttamaan jos tule loukkaantumisia tai kentälle tule tarve saada venäläistä, limiitin takia.Puolustuksen keskelle on tullut muutoksia. Ravintolatyössä tarvitaan yhteistyötaitoja ja ripeää otetta työhön. Ezequiel Garay vasta on lentokoneessa matkalla Pietariin, jossa tapaa ensimmäistä kertaa pelikavarit. Vaikka mies saatiin yllätävän alhaiseen hintaan, kuitenkin kysymys on erittäin kovatasaisesta osaajasta, joka pystyy nopeasti sopeutumaan.
Pelikaveriksi tulee todennäköisesti Luis Neto tai Nicolas Lombaerts. Hubocanin tilanne on hankala, vaikka hän saa kaikilta arvostusta ja sympatiaa ahkeruudestaan ja rohkeudestaan.
Muissa liigan ravintoloissa työ on usein raskasta seisomatyötä. AVB:n Zenitissä pelataan korkeaa puolustuslinjaa, joka on päällikön lempiruokia ja joka vaatii tekijöiltä virkeyttä ja huomavaisuutta.

Tiskaajat:

Tässä on jo muutaman siirtoikkunan aikana ihmetelty, että onko niin vaikea löytää Anatoliy Timoshchukia parempaa puolustavaa keskikenttää!? Turhaan enää odottaa hänen renessanssia. Kerran kun ei saada sopivaa passimiestä paikalle, niin löytyyhän niitä maailmalta vaikka miten paljon.Huhuja on liikkeellä, josta Tottenhamin Sandro on todennäköisin. Faizulin, Ryazantsev tai Shatov eivät yksin siinä pärjää, vaan joutuvat tekemään yhden miehen hommaa kahdestaan. AVB käyttää Witseliä korkeammalla, joka on kiitettävä asia.

Tarjoilijat:

Roman Shirokovin lähtö Moskovan Spartakiin on jättänyt sellaista aukkoa, jota on vaikea täyttää. Nimittäin luonnossa ei ole vastaava passimiestä. Axel Witsel nousi pelaamaan korkeammalle, jossa hän on totutusti pelanut Benficassa. Maalasi heti ensimmäisessä harjoitusottelussaan ja oli muuten terävä.Maistuvia annoksia tuovat myös Shatov ja Arshavin. Ensimmäisestä odotetaan paljon. Toisen on kyettävä pelata vanhalla tasollaan. Hyvä vaihtopenkkipelaaja joka tapauksessa.

Bändi

Kyselyn mukaan kannattajat odottavat tämän kauden olevan Salomon Rondonin, joka peliesityksillään on hiljentänyt viimeistäkin epäilijää. Sanotaan, että hän rumputtaa parikymmentä maalia Venäjän liigassa. Hulk soittaa selloa ja on jänöinen epäonnistuneiden MM-kisojen jälkeen. Rondonin tulon jälkeen hän vihdoinkin pystyy pelaamaan joukkuepeliä hyökkäyksessä.Danny oli paras maalintekijä, eikä ole mitään merkkejä, että vauhti hidastuisi. Monen mielestä juuri hän on se pianonsoittajaa, joka johtaa orkesteria. Ivan Solovjev oli eritttäin vaarallinen harjoituspeleissä. Odotetaan, että hän ottaa myöhemmin Dannyn paikka kokoonpanossa. Kun muistetaan, että hänellä on oikea passi, niin hänen mahdollisuudet kasvaavat.
Arvostetut asiantuntijat puhuvat, että Boas tule harjoittamaan neljää hyökkääjä, jotka vaeltavat kentällä vaihtaen paikkoja. Katsotaan..

Kassalla

Yuri Lodygin on ehdottomasti ykkösmaalivahti. Malafeev on teknikaltaan parempi ja huomattavasti kokeneempi, mutta maalivahdilta vaaditaan paljon muitakin ominaisuuksia.
 


Kuoro

Pietarilaiset kannattajat ovat parhaat!
https://www.youtube.com/watch?v=286C2CAzxy0

Juhlatilat

Uusi pelipaikka valmistuu 2016. Tällä hetkellä asetetaan kattoa. Raudoitus- ja betoonityö on tehty. Istumapaikkoja tulee 70 ooo, ja nurmikkoa ajetaan ulos kentästä ottamaan aurinkoa. Katto sulkeutuu nopeasti ja suojaa lumelta. Lämpö ei laske alle +5c koskaan. Koko komeus maksaa n. miljardi euroa.Siihen asti kunnes se tulee, pelataan Petrovskiy-stadionilla. Se on käymisen arvoinen paikka, jossa tarjotaan Venäjän parasta jalkapalloa.Lopetan muistamalla Luciano Spalletin hienoa työtä Zenitissä!

https://www.youtube.com/watch?v=TRlDuPB1JPs

Linkit:

http://fc-zenit.ru/main/
http://www.youtube.com/user/ZenitFootballClub
http://instagram.com/zenit_spb
http://twitter.com/zenit_spb
http://facebook.com/fczenit

P.S. Korjatkaa oikeinkirjoitusta ja viestiasua mahdollisuuksien mukaan.
« Viimeksi muokattu: 25.07.2014 klo 00:59:50 kirjoittanut Catweazle »
bollis

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 24.07.2014 klo 09:13:10

Vihdoinkin, kiitos avauksesta. Topic seurantaan. Ylos
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #2 : 24.07.2014 klo 18:10:08

Ezequiel Garay: "Uskon, että siirtoni Zenitiin on tärkeä askel uralla.
Zenitin tulokaspuolustaja kertoi ensivaikutelmista Pietarista, halukkuudesta pelata jo Kyproksella ja aikeistaan muuttaa elämäänsä uudessa seurassa.

- Olette toista päivää Pietarissa. Ensimmäiset vaikutelmat?

- Erittäin hyvät. Jopa lyhyessä ajassa sain paljon vaikutelmia, ja voin sanoa, että kaupunki on erittäin kaunis! Toivon, että se tulee osaksi sieluani.

- Tänään on Pietarissa aurinkoista - +30c. Ymmärrättekö, että täällä ei ole aina niin lämmintä?

- Ha, joo, mutta nyt kun juttelen omaisteni ja ystävien kanssa, kaikki kysyvät säästä. Ja kun kerron kaikille, että täällä on lämmintä, kukaan ei usko. Kaikki odottaa, että Venäjällä pitäisi olla kylmää.

- Millä mielellä olette? Joko olette toipuneet MM-kisoista?

- En ihan. Kuitenkin kyseessä on unohtumaton kokemus, etenkin finaali. Silti olen jo riittävästi levännyt ja olen valmis auttamaan joukkuetta.

- Oletteko pitkään harkinneet siirtoa Zenitiin?

- Olen jo pitkään kuullut ja paljon kuullut Zenitistä, joten asia ei ollut kummoinen. Olin täysin valmis tekemään tämän askeleen, joka tule olemaan tärkeä uralleni.

- Kerkisittekö jutella Andre Villas Boasin kanssa?

- Kyllä, keskustelimme jo. Voin sanoa, että hän on erittäin kovatasoinen asiatuntija ja toivon, että opin häneltä paljon. Samoin ehdin jo juttelemaan Witselin kanssa MM-kisoissa.

- Oletko valmis pelata Kyproksella?

- Olen vielä kilpailurytmissä ja MM-kisojen lataus ehjänä. Kaikki on valmentajasta kiini. Itse olen valmis.

- Jokainen ulkomaalainen tulokas lupaa, että oppii venäjää. Entä te?

- Se tule olemaan vaikea, mutta jos näen tarpeen - aloitan. Tällä hetkellä en osaa sanakaan.

http://fc-zenit.ru/main/news/ct1/67977.html
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #3 : 24.07.2014 klo 19:53:01

Kolmonnen karsintakierroksen A-listaMaalivahdit

1. Juri Lodygin (RUS)
16. Slava Malafeev (RUS)

Puolustus

2. Alexander Anyukov (RUS)
3. Cristian Ansaldi (ARG)
4. Domenico Criscito (ITA)
6. Nikolas Lombaerts (BEL)
13. Luis Neto (POR)
14. Tomas Hubocan (SLK)
19. Igor Smolnikov (RUS)
24. Ezequiel Garay (ARG)
57. Djamaldin Hodjaniyazov (RUS)

Keskikenttä

5. Alexander Ryazantsev (RUS)
10. Andrei Arshavin (RUS)
17. Oleg Shatov (RUS)
20. Viktor Faizulin (RUS)
28. Axel Witsel (BEL)
35. Danny (POR)
44. Anatoliy Timoshchuk (UKR)
99. Ivan Solovjev (RUS)

Hyökkäys

7. Hulk (BRA)
11. Alexander Kerzhakov (RUS)
23. Salomon Rondon (VEN)

B-lista julkaistaan myöhemmin.
« Viimeksi muokattu: 24.07.2014 klo 20:05:18 kirjoittanut Zenit-29 »
maagine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC


Vastaus #4 : 25.07.2014 klo 00:13:58

Avaukselle ravintolavertauksineen Ylos Garayn hankinta oli todella tärkeä, ja jos tosiaan Sandro "the beast" keskikentälle saapuu rouhimaan, niin kova on nippu ja mestaruuteen kaikki saumat olemassa.
Watershed

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 25.07.2014 klo 03:27:01

Tämähän oli oikein vallan mainio avaus Ylos. Zenit tiiviissä seurannassa myös tällä kaudella.
Hend0

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, AIK


Vastaus #6 : 25.07.2014 klo 03:57:40

Viisi vuotta sitten kävin tuolla Petrovskiy stadionilla. Olihan tuon ulkoinen olemus aivan huikea. Siinä vieressä oli jonkun sortin valtava silta, jossa tuli ruuhkien takia bussin kyydissä oltua varmaan useita kymmeniä minuutteja. Todella komealla paikalla on kyllä stadion ja kelpasi siinä ruuhkissa katsoa ikunasta ulos. Sisältä se ei kuitenkaan ollut aivan niin massiivisen komean oloinen, mutta se on kuitenkin pysynyt pystyssä samankaltaisena sympaattisena maamerkkinä, mitä ihmiset eksyvät ihailemaan vuodesta toiseen. Toista se on joukkueen osalta, jossa vaihtuvuus on ollut kyllä valtavaa. Uskomatonta ajatella, että tuon viiden vuoden takaisen pelin kokoonpanosta tänä päivänä on jäljellä neljä pelaajaa. Anyukov, Hubocan, Lombaerts ja Malafeev. Uudet tuulet on puhaltanut tosiaankin ja tällä hetkellä koko organisaatio valmentajasta pelaajistoon alkaa lähentyä ja Euroopan huippua. Uusi stadion taitaa tulla myös hiukan vastaavanlaiselle - erittäin upealle paikalle. Rahalla saa paljon hyvää, joten eiköhän Zenitin lähitulevaisuus näytä todella valoisalta. Hieno seura ja topic seurantaan Ylos
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #7 : 25.07.2014 klo 04:45:36

Zenitin pelityyli on toistakymmentävuotta samanlainen. Noo, pääpiirteiltään. Nopeat vastaiskut.. ja muuten peli viedään nopeasti vastustajan rangaistusalueelle. Sitä ei voi kun tykätä.

Petrovskiy on ihanaa. Vanha, mutta ihana. Se on nyt remontoitu viimeisen päälle ja katsotaan mitä käyttöä sille keksitään jatkossa. Toiset palloilulajit pyysivät sen itselleen. Harmi jos se puretaan ja rakennetaan asuntoja tai toimistoja. Paikkahan on keskeinen.

Uusi stadioni jatkaa perinteet. Se rakennetaan Zenitin entisen stadionin paikalle ja se sijaitsee Suomenlahden rannalla keskellä suurta puistoa. Sen viereen rakennetaan metroasema ja sillat viereisiin lähiöihin. Silloista tulee kaksikerroksiset. Toisella kerroksella on jotain kahviloita ja baareja.
Laitanpa kuvia.
Eteläkatsomon alla on kapea väli, johon nurmikko lähtee ulos ottamaan aurinkoa.

Tuonne

Aika pieni kenttä katsottuna yläriveiltä.Kaunis kuppi.


Tältä se sitten näyttää v. 2016


bollis

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 25.07.2014 klo 06:09:56

Mikäs tämän uuden stadionin nimi tulee olemaan? Jokatapauksessa todella upealta näyttää, ja ei se sijainti tosiaan tässäkään huono ole. Tässä alkaa pikkuhiljaa fiilis kautta kohden nousta. Garay'sta mulla on hyvät kutinat, vaikka pelejä en ole mm-kisoja lukuunottamatta häneltä nähnyt. Toivottavasti pääsee nopeasti sisään joukkueen systeemiin.
« Viimeksi muokattu: 25.07.2014 klo 06:17:27 kirjoittanut bollis »
Savon keisari

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 25.07.2014 klo 06:24:06

Nimeksi voisi tulla Iisakin stadion, ainakin rakennustyöt kestäneet kohta yhtä kauan kun Iisakin kirkolla. Arkkitehtikin kuoli jo kuusi vuotta sitten.
Taitaa tuossa kuitenkin itse kulho-osa olla jo aika lailla valmis ja pikku hiljaa rupeavat kattoa tekemään.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #10 : 25.07.2014 klo 06:27:54

Mikäs tämän uuden stadionin nimi tulee olemaan?
Virallista nimeä ei vielä ole.
Se rakennetaan vanhan Kirovskiy stadionin päälle, joten yksi olematon vaihtoehto, että nimi säilyy.
Tällä hetkellä sitä julkisesti nimetään "Zenit-arena".
Fair Playn takia Gazprom mahdollisesti ostaa nimen jatkossa.
Poliittiset vastustajat nimeävät sitä Putin-areenaksi, vaikka Putin ei ole sen takana.
Pietarin kaupunki sitä rakentaa ja on sen omistaja. Gazprom olisi jo aikoja sitten sitä rakentanut. Olisi se johdonmukaista, koska kuitenkin sen varoilla se rakennetaan. Noo, Alexey Miller on Gazpromin johtaja ja presidentin lähipiiriä, joten yhteys löytyy.
Julkisuudessa puhutaan paljon stadionin kalleudesta, unohtaen sen ominaisuuksia. Se on jo kooltaan jopa yli kaksi kertaa isompi, kuin stadionit joihin sitä verrataan. Sitten on vankka katto, joka kestää lumen ja joka on nopea. Sen lisäksi nurmikko-syteemi on kallis. Minulla on jossakin koneella vertaukset, jotka kertovat, että sen verran tämänkaltaiset rakennukset maksavatkin. Kuitenkin, se on niin houkutteleva kohde haukutella, että ei voi kuin odottaa, kun se valmistuu ja futisystävän silmin käydä nauttimassa huurteista katsoen Zenit - Barcelona CL-peliä.
Minua harmittaa vain, että Luciano Spelletti ei päässyt päävalmentajana siellä pelata.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #11 : 25.07.2014 klo 06:38:11

Garay'sta mulla on hyvät kutinat, vaikka pelejä en ole mm-kisoja lukuunottamatta häneltä nähnyt. Toivottavasti pääsee nopeasti sisään joukkueen systeemiin.
Garay vastaan Chelsea
https://www.youtube.com/watch?v=LYRSslFMxOw
Talvella, kun huhut Garaysta alkoivat liikkua, minulle suositeltiin katsoa hänen esityksiä tässä pelissä:
http://futbik.net/football/ru/goal/online.php?id=12033
Siitä sain itse kuvaa.
Zachary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rubin Kazan


Vastaus #12 : 25.07.2014 klo 17:21:31

Täytyy kyllä tosiaan ihmetellä jos Zenit ei vielä alempaa keskikenttää hanki. Jos tosiaan Villas-Boas on puhellut mahdollisesta Mogilevetsin takaisin hankkimisesta jo täksi kaudeksi (?), ymmärtää sen täysin Zenitin kannalta. Menisi heittämällä avaukseen Witselin rinnalle, jos Witseliä nyt ei sinne ylemmäs kuitenkaan siirretä. Toivottavasti Zenit päätyy kuitenkin johonkin muuhun ratkaisuun. Jo pelkästään sen takia toivon että sinne joku tulisi, koska silloin Zenit voisi todella yllättää UCL:ssä, mikä nostaisi taas venäläisten joukkueiden profiilia euroopassa.

Stadioini tulee olemaan upea, ja odotankin jo kovasti sinne pääsyä paikanpäälle peliä katsomaan.

P.S

Kuitenkin, se on niin houkutteleva kohde haukutella, että ei voi kuin odottaa, kun se valmistuu ja futisystävän silmin käydä nauttimassa huurteista katsoen Zenit - Barcelona CL-peliä.

Testattu on, eipä niistä juuri mihinkään ollut ;) https://www.youtube.com/watch?v=PoPA8SxBPt0
« Viimeksi muokattu: 25.07.2014 klo 17:24:24 kirjoittanut Zachary »
bollis

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 25.07.2014 klo 19:36:18

Tuosta alemmasta keskikentästä tuli mieleen, mikäli Sandro ei Pietariin siirry - mikä on todennäköistä -, niin mikähän on Igor Denisovin tilanne? Ilmeisesti Spallettilla ja Denisovilla meni sukset ristiin ja Igor myyntiin pois. Jostain olin lukevinani huhuja että Denisov saattaisi olla palaamassa Zenitiin? Denisov olisi tuttu ja turvallinen vaihtoehto, ainakin pelillisesti. Tiedä sitten oliko myös muun joukkueen kanssa jotain skismaa vaikean persoonan takia. Ehkä täällä jollain joka tarkemmin Zenitiä seuraa niin on tarkempaa tietoa asiasta?

Joka tapauksessa itse liputtaisin Denisovin puolesta, mikäli saisin päättää. Yksi suosikeistani, ehdottomasti.

Zachary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rubin Kazan


Vastaus #14 : 27.07.2014 klo 12:48:49

Huhujen mukaan Ansaldi olisi tänään Madridissa, ja huomenna miestä odottaisi Atletico Madridin lääkärin tarkastus.
Senaattori

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 27.07.2014 klo 13:42:17

Tuosta alemmasta keskikentästä tuli mieleen, mikäli Sandro ei Pietariin siirry - mikä on todennäköistä -, niin mikähän on Igor Denisovin tilanne? Ilmeisesti Spallettilla ja Denisovilla meni sukset ristiin ja Igor myyntiin pois. Jostain olin lukevinani huhuja että Denisov saattaisi olla palaamassa Zenitiin? Denisov olisi tuttu ja turvallinen vaihtoehto, ainakin pelillisesti. Tiedä sitten oliko myös muun joukkueen kanssa jotain skismaa vaikean persoonan takia. Ehkä täällä jollain joka tarkemmin Zenitiä seuraa niin on tarkempaa tietoa asiasta?

Joka tapauksessa itse liputtaisin Denisovin puolesta, mikäli saisin päättää. Yksi suosikeistani, ehdottomasti.

Denisov pysyy Dynamossa, toimii alkavalla kaudella kapteenina. Kai se on jotain tehnyt oikein.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #16 : 28.07.2014 klo 20:12:37

Huhujen mukaan Ansaldi olisi tänään Madridissa, ja huomenna miestä odottaisi Atletico Madridin lääkärin tarkastus.
Joo, Ansaldi on Madridissa. Juttelin Udelniy puistossa sijaitsevassa harjoitusleirin portilla nuoren miehen kanssa asiasta. Hän sanoi että Ansaldi lähti sinne. Kävi ilmi, että se mies oliki Zenitin uusi pelaaja nimeltä Skopintsev. Lapseni sai kaikilta pelaajilta nimmarit palloon. Hulk laitoi puumerkkinsä Hulk-29 paitaan. Mainio reissu meiltä. Kerkisin vaihtaa pari sanaa Dannyn kanssa! )))

Denisov on suuresssa epäsuosiossa. Näin jopa omin silmin mummoa, joka tuli Crisciton viereen ja pyysi häntä kertomaan Lucanolle, että kaikki arvostavat häntä ja näkevät Kerzhakovin rappeuden. Oli erittäin pahoillaan "Seniorille". En tiedä, ymmärsikö Domenico yhtään venäjää. )) Mutta harva kannattaja sietäisi Denisovia. Petturi on.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #17 : 30.07.2014 klo 02:27:24


30.7.2014
Kauden ensimmänen peli tänään klo 19.
Trancey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan, Liverpool, FC Zenit


Vastaus #18 : 30.07.2014 klo 17:30:37

Aikamoisessa helteessä peli tahkotaan. Sää tällä hetkellä 36 astetta!
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #19 : 30.07.2014 klo 18:36:35

Avauskokoonpanossa pieniä yllätyksiä. Rondon jää penkille, kun Kerzhakov yrittää muistella vanhoja taitojaan. Voi onnistuakin. Garay heti kentälle, kun Lombaerts ei läpäisyt lääkäritarkastusta. Vanha Timoshchuk taistelee kuumuutta vastaan kentällä. Faizulin, Witsel keskikentällä. Odotan vaihtoja: Kerzhakov-Rondon, Danny-Shatov, Anyukov-Smolnikov. Arshavinkin voi ilmestyä kentälle, kun vastustajat väsyvät.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #20 : 31.07.2014 klo 00:34:50

Pitäisi kai sanoa, että tuli katkera tappio, mutta en sano. Nähtiin uusi peli, jossa pallo kulkee huomattavasti nopeammin. Ensimmäiset puoli tuntia antoivat sellaista vaikutelmaa, että ottelusta tulee liian helppo. Vastustajilla ei ollut yhtään maalintekopaikkaa. Meillä oli paljonkin. Joukkue pelasi hyvin, paitsi Kerzhakov. Kysymyksiä Dannylle, Timoshchukille ja Faizulinille.
Criscito oli yllättävän hyvä. Laitapuolustajat pelaavat AVB:n joukkueessa todella korkealla. Hulk oli vaarallinen ei meni leikiten vastustajien ohi. Oli Zenitillä välillä katkeria tappioita, mutta tätä peliä kyllä voi vielä sietää. Petrovskilla pitäisi voittaa.

P.S. Tuomari on seksuaalivähemmistön edustaja. Witselin punainen kortti on aiheeton. Ja muuten koko tuomarin linja oli enempi kuin kyseenalainen.
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #21 : 31.07.2014 klo 02:06:31

http://vimeo.com/102173064

Jos joku ei katsonut peliä.
bollis

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 02.08.2014 klo 06:24:22

Ansaldi kauden mittaiselle lainalle Atl. Madridiin.

http://www.en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/58704.html

lawrence

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 02.08.2014 klo 15:56:14

Tänään kuuden maissa tosiaan eka liigamatsi. Avaukselle vielä itseltäkin Ylos
Zenit-29

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Zenit


Vastaus #24 : 02.08.2014 klo 17:58:56

Peli alkaa.

-----------Lodygyn------
Smolnikov-Neto-Garay-Criscito
----------Faizulin----------
-----Witsel----Shatov--
Hulk------Rondon----Danny
 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines