FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 01:25:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Nicholas Hämäläinen, QPR (lainalla Kilmarnockissa)  (Luettu 164378 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PumanNapit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #150 : 18.03.2019 klo 01:52:19

Vierasottelussa New York Cityä vastaan Hämäläinen on ensimmäistä kertaa LAFC:n kokoonpanossa vaihtopenkillä.

Ja siellä myös pysyi. 2-2 tasuri ja LAFC kerännyt kolmesta matsista 7 pinnaa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #151 : 24.03.2019 klo 02:41:18

LAFC kohtaa puoli viideltä Suomen aikaa Salt Laken kotonaan.

Aika paljon LAFC:llä poissaoloja maaotteluiden takia, joten Hämäläinen aika varmasti on kokoonpanossa, tosin myös aika varmasti penkillä, kun avaukseen LAFC:ltä löytyy vielä kova materiaali, mutta syvyyttä ei maaotteluedustusten takia oikein materiaalissa ole.

Jordan Harvey avannee taas vasempana pakkina, mutta Mohamed El Munir on Libyan maajoukkueen mukana. Oikealla muutenkin on materiaali ohutta, mutta Steven Beitashour ilmeisesti palaa loukkaantumisen jälkeen avaukseen. Keskikentän pohjalta Mark-Anthony Kaye on Kanadan matkassa. Rotaatiominuutit vaihdosta ovat Hämäläiselle mahdolliset, kun puolustussuuntaan on tosiaan materiaalissa vajautta nyt.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #152 : 24.03.2019 klo 10:20:36

Kymmenisen minuuttia ennen loppua Hämäläinen pääsi vaihdosta vasemmaksi pakiksi Harveyn tilalle. Lisäajalla Hämäläiseltä syöttö Zimmermanin 2-1-voittomaaliin.

https://www.mlssoccer.com/post/2019/03/24/goal-walker-zimmermans-stunner-wins-it-late-lafc?autoplay=true
Louhikkokoskettaja
Vastaus #153 : 30.03.2019 klo 22:11:01

Vaihdossa jatkaa Hämäläinenkin, kun LAFC kohtaa vieraissa San Josen.

Harvey jatkaa avauksessa vasempana pakkina, mutta El-Munir ei ole kokoonpanossa, vaikka pitäisi olla terveenä, joten ehkä tuossa Hämäläinen on siis asemiaan parantanut.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #154 : 31.03.2019 klo 01:02:26

Reilu 20 minuuttia tällä kertaa Hämäläiselle vasempana pakkina vaihdosta, kun LAFC hoonasi San Josea vieraissa lukemin 5-0, Carlos Velalle hattutemppu. Maalit syntyivät jo ennen Hämäläisen vaihtoa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #155 : 06.04.2019 klo 23:28:05

Saattaisi tänäänkin tulla Hämäläiselle minuutteja vaihdosta, kun LAFC jatkaa hurjaa alkukauttaan DC:n vieraana. LAFC meni jo tauolle 3-0-johdossa, kun Vela teki yhden ja Rossi kaksi. Toisen jakson alussa turhautunut Rooney oman pallonmenetyksensä jälkeen taklaa Rossia punaisen arvoisesti, joten LAFC on vielä ylivoimallakin.

Toki LAFC joutui avausjaksolla jo käyttämään yhden vaihdon hyökkääjä Diomanden loukkaantumiseen.

E: Ei ilmeisesti sittenkään minuutteja Hämäläiselle, kun El-Munir tällä kertaa pääsi vaihdosta Harveyn tilalle vasemmaksi pakiksi.

E2: Ei peliaikaa Hämäläiselle lopulta LAFC:n 4-0-voittoon päättyneessä ottelussa. LAFC jatkaa vakuuttavasti MLS:n kärjessä, kuudesta ottelusta 16 pistettä, tehtyjä maaleja 19. Vela johtaa MLS:n maalipörssiä seitsemällä maalilla, tänään hattutempun tehnyt Rossi toisena kuudella maalilla.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019 klo 00:44:02 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #156 : 18.04.2019 klo 00:16:56

Viikonlopun 2-0-voitossa Cincinnatia vastaan Harvey pelasi täydet minuutit vasempana pakkina ja Hämäläinen sekä El-Munir istuivat koko ottelun penkillä. LAFC seitsemästä ottelustaan voittanut kuusi ja pelannut yhden tasan ja johtaa niin läntistä konferenssia kuin koko MLS:ää.

LAFC:n intensiivinen ohjelma kauden alussa jatkuu tänään, kun joukkue vierailee Vancouverissa, aamuviiden maissa Suomen aikaa ottelu alkaa. Luultavasti Harvey ei toista täyttä ysikymppistä näin tiukalla aikataululla pelaa, joten todennäköisesti viimeistään vaihdosta toisella jaksolla joko Hämäläinen tai El-Munir vasemmaksi pakiksi.
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #157 : 18.04.2019 klo 05:37:32

Avauksessa näyttäisi Hämäläinen olevan.
Toni Polster

Poissa Poissa


Vastaus #158 : 18.04.2019 klo 08:17:02

Ja pelasi 65 minuuttia, sitten vaihto El Muniriin. Tuloksena kauden ensimmäinen tappio, 1-0 Vancouverille.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #159 : 19.04.2019 klo 01:12:12

Ei mikään mahtiesitys Hämäläiseltä tuo ensimmäinen ottelu avauksesta, mutta ei toisaalta hirveän huonokaan, puolustussuuntaan hoiti tehtävänsä, hyökkäyssuuntaan ei sitten kummempia esittänyt. El-Munir vaihdosta tuki aktiivisemmin hyökkäyksiä lopussa, mutta toisaalta ottelu oli kääntynyt siihen suuntaan, että Vancouver puolusti johtoaan ja LAFC pääsi enemmän hyökkäämään. Todennäköisesti viikonlopun ottelussa Seattlea vastaan Harvey palaa avaukseen, kun mistään loukkaantumisesta ei ole kyse, vaan kokeneelle pelaajalle annettiin huilivuoro otteluruuhkassa. Muutenkin LAFC puolustusta kierrätti otteluun.

Eniten LAFC kaatui siihen, että hyökkäyspään avainpelaajilta Velalta ja Rossilta kauden toistaiseksi selkeästi vaisuimmat esityksensä, kun otteluita ja matkustamistakin on alkukaudesta kertynyt paljon, joten vähän väsyineiltä näyttivät, ja vaihtoehdot ovat LAFC:llä hyökkäyksessä vähissä, kun Diomande on loukkaantuneena eikä koko alkukauden sivussa ollut Zelayakaan vielä tähän otteluun ehtinyt kuntoutua.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2019 klo 01:15:01 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #160 : 22.04.2019 klo 01:42:44

Ottelusta Seattlea vastaan Hämäläinen jätetty kokoonpanon ulkopuolelle, kun LAFC:n pelaajatilanne on hieman parantunut ja penkille löytynyt enemmän vaihtoehtoja keskikentälle ja hyökkäykseen, joten vain El-Munir ja Danilo Silva puolustajista penkillä, El-Munir varalla vasemmalle, Silva pystyy pelaamaan niin topparia kuin oikeata pakkia. Harvey avaa odotetusti vasempana pakkina.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #161 : 28.04.2019 klo 23:37:01

LAFC voitti viime viikonloppuna Seattlen maalein 4-1 ja joukkueet kohtaavat nyt heti uudestaan, tällä kertaa Seattlessa. Hämäläinen palannut kokoonpanoon vaihtopenkille, El-Munir myös penkillä, mutta muita puolustajia ei sitten olekaan penkillä.

Vauhdikas alku, kun LAFC:n Seguralta sokkosyöttö alaspäin ja Seattlen Morris karkasi maalintekoon jo ensimmäisellä minuutilla. LAFC tuli tasoihin neljännellä minuutilla, kun murtauduttuaan laidalta Rossi syötti Velan maalintekoon. Vajaan 20:n kohdalla Seattlen C. Roldan läpsi LAFC:n pelaajaa naamaan ja lähti suoralla punaisella ulos, tuon jälkeen sitten ollut vähän hakemista, ote kyllä siirtynyt selvästi LAFC:lle, mutta 1-1-lukemissa tauolle.

Hieman on LAFC:n materiaali tällä hetkellä poissaolojen takia kapea, joten saa nähdä, miten Bradley toisella jaksolla lähtee vaihtoja tekemään. Ottelun kulkukin sitten paljon vaikuttaa. Hyökkäykseen varsinkaan ei paljon mitään löydy, keskikentälle Nguyen varmaan ensimmäinen kentälle otettava pelaaja, jos LAFC ei maalia toisen jakson alkuun saa. Harveyn vaihtaminen El-Muniriin tai Hämäläiseen on aina mahdollista, kun veteraani tuppaa loppua kohti hiipumaan.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #162 : 29.04.2019 klo 00:40:36

1-1-tasapeli, kun LAFC ei ylivoimaansa onnistunut hyödyntämään. Ramirez veti tyhjästä maalista yli, kun olisi ollut helpompi pistää pallo maaliin, mihin kuivui se LAFC:n paras paikka toisella jaksolla. Viimeiset minuutit pääsivät vielä pelaamaan kahden pelaajan ylivoimalla, kun Seattlelta Leerdamkin ajettiin ulos maalintekopaikan estämisestä.

Hämäläinen jäi ilman peliaikaa, kun El-Munir pääsi vaihdosta viimeiseksi pariksikymmeneksi minuutiksi vasemmaksi pakiksi.

1-1-tasapeli Seattlesta on hyvä tulos, mutta ottelun kulku huomioiden tuossa olisi LAFC:llä ollut mahdollisuus enempäänkin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #163 : 12.05.2019 klo 02:17:31

Hämäläinen oli viime viikonloppuna kokoonpanon ulkopuolella, kun LAFC pelasi maalittoman tasapelin Chicagoa vastaan. Sama jatkuu tänään vierasottelussa Columbuksessa. Joukkueen pelaajatilanteen ollessa hyvä ja ei Hämäläinen oikein kokoonpanoon mahdu. Puolustuksen ykkösavaus vaikuttaisi tällä hetkellä lukitulta, Harvey-Segura-Zimmerman-Beitashour muodostaa neljän linjan. Hyvin selkeästi näyttäisi Bradleyllä olevan tapana nimetä penkille kaksi puolustajaa, joista toinen on vasen pakki (El-Munir) ja toinen sitten topparina ja oikeana pakkina pelaamaan pystyvä pelaaja, joita LAFC:llä on useita (Jakovic, Blackmon, Silva).

Ensi viikko ehkä enemmän kertoo taas Hämäläisen mahdollisuuksista, kun LAFC:llä on kaksi ottelua Dallasia vastaan, torstaina kotona ja sunnuntaina vieraissa. Noissa rotaatiota olettaisi taas olevan. Kesäkuussa sitten on US Open Cupin alkupuolen otteluita, joissa avainpelaajat saanevat huilata.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #164 : 02.06.2019 klo 21:53:47

Hämäläinen on parissa viimeisessä ottelussa ollut taas käyttämättömänä vaihtopelaajana Harveyn pelatessa vasemmalla täysiä minuutteja ja El-Munir ollut kokoonpanon ulkopuolella. Voi olla kyse siitä, että El-Munirilla on ramadan-paasto menossa, joten ei ole parhaassa iskussaan.

LAFC jatkaa lännen ja koko MLS:n kärjessä yhdeksän pisteen erolla paikallisvastustaja Galaxyyn, kun hyökkäys toimii. Vela pelaa maali per peli tahtiin ja LAFC on tehnyt 16:ssa ottelussa 39 maalia, selkeästi enemmän kuin mikään muu joukkue, itse asiassa mikään muu joukkue ei ole tehnyt edes LAFC:n maalieron (26) vertaa maaleja.

LAFC:lla on puolentoista viikon pelitauko, minkä jälkeen US Open Cupin ottelu vieraissa Salt Lakea vastaan, tuo olisi ottelu, missä Hämäläisellä olisi taas saumaa peliaikaan, jopa avaukseenkin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #165 : 08.07.2019 klo 22:20:05

Ei ole virallista ilmoitusta näkynyt suuntaan tai toiseen Hämäläisen tilanteesta, vaikka lainan pitäisi olla jo päättynyt, mikä nyt luultavasti tarkoittaa, että paluu QPR:ään on se todennäköisempi juttu Hämäläisen osalta, kun vastuu LAFC:ssä jäi lainalla hyvin vähiin.

Kesäkuun edetessä Hämäläinen istui kahdesti penkillä käyttämättömänä vaihtopelaajana cupissa Harveyn pelatessa täydet minuutit, kun LAFC voitti San Josen sekä Salt Laken ja jatkaa cupissakin. Kesäkuun lopun MLS-ottelussa Coloradoa vastaan ei ollut kokoonpanossa.

MLS:ssä Hämäläinen pelasi kolmesti, kerran avauksesta ja kahdesti vaihdosta, yhteensä hieman reilun ottelun verran minuutteja, saldona yksi maalisyöttö. Kuudesti Hämäläinen oli käyttämätön vaihtopelaaja ja kahdeksan kertaa kokoonpanon ulkopuolella. Cupissa Hämäläinen oli kahdesti käyttämätön vaihtopelaaja. Ei se nyt häävi saldo ollut, mutta LAFC on MLS:n selkeästi paras joukkue tällä hetkellä, johtaa liigaa hyvinkin selkeästi, ja jo ennestään riveissä oli kaksi kokenutta, MLS:ään laadukasta vasenta pakkia, joten aika hankala tuolla oli minuuteja saada. Hämäläinen oli LAFC:lle halpa kotimainen pelaaja kokeiltavaksi, mutta kun ei noita entisiä vaihtoehtoja pystynyt syrjäyttämään, niin tarvetta ei jatkossa oikein ollut.

Ykkös- tai kakkosliigaan lainapestiä luultavasti seuraavaksi Hämäläiselle...
Hodari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rahattomat perinneseurat


Vastaus #166 : 08.07.2019 klo 22:46:28

Ei ole virallista ilmoitusta näkynyt suuntaan tai toiseen Hämäläisen tilanteesta, vaikka lainan pitäisi olla jo päättynyt, mikä nyt luultavasti tarkoittaa, että paluu QPR:ään on se todennäköisempi juttu Hämäläisen osalta, kun vastuu LAFC:ssä jäi lainalla hyvin vähiin.https://www.lafc.com/post/2019/07/08/defender-niko-hamalainen-returns-queens-park-rangers
barbarian

Poissa Poissa


Vastaus #167 : 12.07.2019 klo 21:39:51

Niko on QPR:n mukana Itävallassa ja aloitti penkiltä käynnissä olevan ottelun Austria Wieniä vastaan.

edit: Pelasi toisen jakson 3-1-tappiossa ja ilmeisesti esitys oli lupauksia herättävä.

Uutinen
Jacob Tingle @TingleJK

The MLS time seemed to suit @Niko_Hamalainen; he looked strong out there. Much sharper. Given that #FAK are a couple of weeks ahead, today's #QPR performance is promising. UR's #RsInVienna
« Viimeksi muokattu: 13.07.2019 klo 10:58:10 kirjoittanut barbarian »
barbarian

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 16.08.2019 klo 20:51:37

Niko on lähellä lainasopimusta Kilmarnockiin.

https://www.bbc.com/sport/football/49374058
shots

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 20.08.2019 klo 12:09:45

Uutinen
Kilmarnock Football Club is pleased to confirm the arrival of Niko Hamalainen on a season-long loan from Queens Park Rangers.https://kilmarnockfc.co.uk/news/niko-hamalainen-joins-on-season-long-loan-deal/
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #170 : 20.08.2019 klo 13:17:51

Ylos toivottavasti ura lähtee kamaramaiseen nousukiitoon
Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #171 : 21.08.2019 klo 10:20:03

Mielenkiintoista nähdä, miten pärjää totaalisessa pesukoneessa Ylos
tactico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 15.11.2019


Vastaus #172 : 24.08.2019 klo 17:25:28

Niko heti avauksessa, kun Killie kohtaa kotonaan Aberdeenin. Tilanne 0-0, kun 25 minuuttia pelattu.
PumanNapit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #173 : 24.08.2019 klo 18:58:19

Niko heti avauksessa, kun Killie kohtaa kotonaan Aberdeenin. Tilanne 0-0, kun 25 minuuttia pelattu.

Heti 90min peliaikaa Ylos . Ja 0-0 tulokseen myös päättyi.
Vekara

Poissa Poissa


Vastaus #174 : 24.08.2019 klo 19:48:14

Heti 90min peliaikaa Ylos
Saako jo huudella maajoukkueeseen?

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines