FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2019 klo 21:24:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Missä katsot pelisi Tehtiksellä?
Kivikatsomo
Puukatsomo
Päätykatsomo
Joku muu katsomo
Koska Liverpool pelaa?

Sivuja: [1] 2 ... 89
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2015 - Kotona pelataan, vieraissa pelätään  (Luettu 337926 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


: 07.10.2014 klo 12:59:26

                                                                                                         

Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 61
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2014 Ykkösessä: 5.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: www.facebook.com/fchakavalkeakoski
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial

Kausi 2014

Haka lähti jälleen Ykkösen kauteen nousijasuosikin viitta niskassaan yhdessä Ilveksen kanssa, eikä ollenkaan perusteetta. Budjetti, pelaajamateriaali, valmennus, oikeastaan ihan kaikki puhui sen puolesta, että Haka on ansaitusti rankattu sarjan kärkikastiin ennen kauden alkua. Toisin kuitenkin kävi Pirkanmaalla ja lopulta myös yli 26 kierrosta sarjan kärjessä keikkuneessa Kotkassa. HIFK tuli takamatkalta loppusuoralle, johti sarjaa noin puoli tuntia ja nousi liigaan.Hakan kausi yhdessä kuvassa.

Pettymystäkin paremmin Hakan kautta kuvaava sana on siis vuoristorata. Kauden lopussa julkisuuteen tihkuneet huhut palkanmaksu- ja muista talousvaikeuksista ovat omiaan kertomaan siitä, että vuoristoradassa ei ollut pelkkä kentällä kirmannut joukkue, mukana pyörityksessä on koko seura, ainakin edustustasolla.

Pelillisesti kausi ei lähtenyt lentoon missään vaiheessa. Omaa kieltään kertoo sekin, että Hakan pisin voittoputki sarjassa oli kolmen ottelun mittainen. Sellaisella suorituksella noususta on turha haaveilla. Pelaamisen taso vaihteli kauden aikana liigatason seksipallosta kolmosdivaritason höntyilyyn – pahimmillaan jopa yhden ottelun sisällä.

Kauden ilonpilkahduksen tarjosi Haka-hyökkääjä Kalle Multanen, joka niittasi sekä Ykkösen että Hakan yhden kauden maaliennätykset uusiksi. Ykkösen ennätys parani neljällä maalilla, Hakan oma ennätys meni uusiksi vasta kauden viimeisellä sekunnilla syntyneen 30. maalin myötä.

Päättötodistus kaudelle 2014

Maalivahtiosastolla Ville Kauppinen ja Saku Pesonen kisasivat tasapäin ykkösvahdin tontista, mutta kumpikaan ei selkeäksi ykköseksi kauden aikana noussut. Mutulla heittäisin, että Pesoselle tuli muutama virallinen ottelu enemmän tilille kuin Kauppiselle. Maalivahteihin kausi ei kaatunut, mutta suoritustaso ei ollut yhtä kova kuin vuosi sitten. Mihin tosin saattaa löytyä osasyy parista seuraavasta kappaleesta.

Puolustus heikkeni eniten viime kauteen verrattuna. Regi Nooitmeer ei ollut tällä kaudella enää sarjan paras pelaaja, ei edes sarjan paras toppari. Sami Sanevuori taisteli koko kauden selkävamman kanssa, eikä Niko Markkulakaan säästynyt vammoilta, vaan suurin osa kaudesta meni pilalle erilaisten vammojen myötä. Demaa ja Olukorede Aiyegbusia ei pystytty korvaamaan laidoilla, vaikka Jari Nikkilä nostikin kauden kuluessa ilahduttavasti tasoaan.

Keskikentällä puuttui niin ikään voimaa puolustussuunnasta ja linjan suojauksesta Marco Matronen siirron myötä. Patrick Poutiaisen vahvuudet ovat toisessa suunnassa, eikä Ville Luokkala päässyt missään vaiheessa Matronen tasolle. Näitä puutoksia, kun ynnäilee, niin voi todeta, että pakkohan sen on vaikuttaa myös maalivahtien pelaamiseen.

Hyökkäys oli kapea tällekin kaudelle, mutta Kalle Multanen hoiti tonttinsa niin täydellisesti, ettei valittamista ole, vaikka muiden hyökkääjien maalimäärät jäivätkin vaisuiksi. Mutulla väittäisin, että maalipaikkoja tämän kauden aikana rakennettiin enemmän kuin vuosi sitten, valitettavasti omissakin soi enemmän.Kalle Multanen knalli päässä. Tuttu näky Tehtiksellä kuluneella kaudella. (Kuva: Kymppipaikka)

Yksi suurimmista ongelmista etenkin alkukaudella oli erikoistilannepuolustaminen. Vastustajan kulma- ja vapaapotkuista omissa soi lähes joka pelissä. Joissakin peleissä jopa useampaan kertaan. Loppukaudesta tähän tuli parannusta, mutta silloin paskat olivat jo housussa.

Maalivahdit

#1 Saku Pesonen, 7½
Vaikea kausi, kuten yllä on todettu. Kesällä, kun pallot alkoivat tarttumaan, tuli pakkotaukoa peleihin pelikiellon muodossa. Pelaaminen oli tietynlaista hakemista koko kauden yhdessä puolustuksen kanssa. Sopimus jatkuu.

#12 Ville Kauppinen, 7½
En minä ainakaan osaa päättää kumpi näistä maalivahdeista oli parempi. Vikin ehjä kokonaisuus Sakun pelikiellon aikana voisi olla syy nostaa Viki parilla desimaalilla paremmaksi. Kärsi yhtä lailla puolustuksen sekoilusta kauden kuluessa. Sopimus katkolla.

Puolustus

#12 Regi Nooitmeer, 7½
Samaan ”ihan kiva, seiskapuoli” –kategoriaan laski myös Regin taso. Parhaimmillaan oli edelleen jäätävän hyvä, mutta ne hetket olivat aiemmasta poiketen vain harvoja väläyksiä muuten tavallisen kuolevaisen tasolla pelanneen Regin kaudessa. Pelaamisen seassa oli liian paljon kummallisia koomauksia. Poistui loppukaudesta Hakan riveistä ja jos veikata pitäisi, ei ole tulossa takaisin.

#3 Sami Sanevuori, 6½
Tekisi mieli antaa vieläkin heikompi numero, mutta annetaan vähän siimaa selkävamman takia. En usko, että Sane oli oikeasti niin huono, miltä ajoittain näytti. Talvikausi meni kuitenkin hyvin ja ongelmat alkoivat vasta, kun selkä rupesi kauden alun kynnyksellä vihoittelemaan. Sopimus jatkuu.

#6 Mikko-Petteri Latosaari, 8½
Alkukauden peliminuuttien aikana hienoista hakemista, mutta kauden loppupuoliskolla käytti näyttöpaikkansa ja oli lopulta Hakan ykköstoppari. Aiemmin pelkäsin, että kehitys oli pysähtynyt sinne jonnekin ASM – Miesten Kakkonen –haarukkaan, mutta tällä kaudella Mikkis otti niin ison kehitysharppauksen, että pidän liigakenttiäkin täysin mahdollisena tulevaisuudessa. Sopimus katkolla, toivottavasti uusi solmitaan pian.

#15 Juho Pirttijoki, -
Ei pelejä, ei numeroa. Loukkaantumiset pilasivat Juhonkin kauden siinä mielessä, että debyytti Ykkösessä jäi tekemättä. Vahvoja esityksiä kuitenkin lainalla Hämeenlinnassa ja poikamaajoukkueissa. Tulevaisuuden nimi. Sopimustilanteesta ei tietoa, mutta toivottavasti pian kuullaan uutinen vähintään sadan vuoden sopimuksesta.

#16 Niko Markkula, 7½
Loukkaantumisista kärsineen Markkulan kausi oli Hakan tavoin vuoristorataa. Kotiderbyn ensimmäinen jakso oli E-junnutason höntyilyä, mutta vastapainona Marsu pelasi otteluita, joissa oli jopa ratkaisijan roolissa. Monikäyttöisenä pelaajana soisin miehen jatkavan Hakassa. Optio ensi kaudesta löytyy.

#18 Jari Nikkilä, 7½
Nousujohteinen kausi. Talvella mies oli aivan kuutamolla lähes koko ajan ja sama jatkui Ykkösen kauden alkaessa. Kelien lämmetessä peliotteetkin parani ja oli lopulta monessa ottelussa Hakan paras puolustuspään pelaaja. Syksyksi otteet tasaantuivat sitten sinne ihan kiva –tasolle. Sopimuksesta ei tietoa, mun puolestani jatkosta kannattaisi neuvotella.

#20 Ossi Lindeman, -
Jätkää ei paljoa näkynyt , joten ei näy numeroakaan.

#80 Juuso Salonen, 7-
Ei lähtenyt pelaaminen rullaamaan oikein missään vaiheessa kautta, eikä penkkikomennuksia voi pitää missään nimessä epäoikeudenmukaisina. Ei kuitenkaan ihan yhtä heikko kuin Sanevuori. Sopimus päättyy ja huhut vievät miestä muualle.

Keskikenttä

#5 Teppo Syrjänen, -
Ei pelejä, ei numeroa, ei mitään sanottavaa. Jos toimistolla linjataan todellinen säästöliekki päälle, niin sopimusneuvottelut käyntiin. En jää itkemään perään, jos neuvottelut eivät tuota tulosta.

#8 Eetu Kaipio, 7½
Talvikausi ja suuri osa sarjakaudestakin meni miettiessä, että miksi Kaipio Hakaan ylipäätään hommattiin. Statistin roolissa, kunnes kauden viimeisellä kolmanneksella otti kentälle päästyään rooliaan ja oli lopulta yksi parhaimmistosta. Optio löytyy ja varovainen puolto sen käyttämiseksi täältä.

#13 Sakari Saarinen, 7½
Tää on yhtä vitun seiskapuolikasta koko jengi. Sakke veti samassa vuoristoradassa kuin suurin osa joukkuekavereistaankin. Välillä pisti silmät kiiluen persettä nurmeen ja opetti pikkupojille, miten vanhan liiton futista pelataan oikein ja tyylillä. Ajoittain sitten mukana sitä perinteistä tavaramerkkikohellusta, jossa ei ollut päätä eikä häntää. Sopimus päättyy, mun puolestani saa jäädä eläkkeelle.

#21 Ville Luokkala, 7-
Talvi oli lähes timanttinen ja yhteispeli Poutiaisen ja Muinosen kanssa toimi kuin rasvattu. Kesällä otteet vajosivat sitten lähes poikkeuksetta ynnä muuta –osastolle. Jotenkin uskon silti, että parempaa olisi vielä tarjolla. Jengin yksi kovakuntoisimmista jätkistä. Sopimus katkolla, jatkon kanssa 50-50, jos multa kysytään. Heittäkää vaikka kolikkoa.

#22 Jarno Mattila, 8-
Ei Japekaan ihan aiempien vuosien lentoon päässyt, mutta täytti paikkansa useammin kuin jätti sen täyttämättä. Kulttipelaaja mikä kulttipelaaja ja jengin toiseksi paras maalintekijä Ykkösessä. Uhkaili lopettamisella, mutta eihän Jape voi lopettaa. ONE MORE YEAR!

#23 Patrick Poutiainen, 8-
Odottelin Patusta kymppipaikalle tapposyöttöjen jakajaa, mutta Patu viettikin suurimman osan kaudesta moottorin roolissa Saarisen rinnalla ja jäi sen takia ehkä näkymättömämmäksi puurtajaksi kuin odotettiin. Tasaisen hyvä ja yksi joukkueen varmimpia suorittajia muutamasta heikommasta hetkestä huolimatta. Alkukaudella peli meni ainakin täysin päreiksi samalla sekunnilla, kun Patu teloi nilkkansa Kotkassa. Sopimus katkeaa, toivon jatkoa, epäilen pakomatkaa Koskista muualle.

#24 Eetu Muinonen, 8
Tekisi mieli sanoa, että oli kauden varmin suorittaja. Muinosen ollessa kentällä tiesi mitä sai. Edu veti täysillä koko ajan ja vaikka joukkue kiisi vuoristoradassa Edun taso pysyi ilahduttavan tasaisena. Soppari jatkuu, hyvä niin.

Hyökkääjät

#7 Mikko Innanen, 6+
Oli pitkään loukkaantuneena alkukaudesta, mutta jo talvikausi näytti, mitä kesällä saattaa olla odotettavissa. Täysin halutonta hiihtelyä lähes poikkeuksetta ilman pienintäkään viitettä siitä Innasesta, joka Hakasta jokunen vuosi sitten lähti kierrokselle. Sopimus jatkuu, mutta neuvottelut sen purkamiseksi olisi oikea vaihtoehto tämän kauden esityksillä.

#9 Carlos Lopez, 7½
Loppukaudeksi Zézén tuuraajaksi saapunut Lopez on potentiaalinen kaveri. Väläytteli vaarallisuuttaan useasti, mutta ei onnistunut jalostamaan taitojaan tehoiksi, siksi jäi paremmat numerot haaveeksi. Jos hintapyyntö ensi kaudeksi on kohdallaan, voisi jatkosopimus olla kova juttu.

#17 Kalle Multanen, 30+
Oikeastihan Multanen oli kauden tasaisin suorittaja ja paras pelaaja. Ykkösen maalikuninkuus ja Ykkösen sekä Hakan yhden kauden maaliennätykset riittänevät perusteluiksi. Plussa päälle siitä, että tunnusti oikeasti jahdanneensa ennätyksiä ja kilpailleensa Aallon kanssa maalikuninkuudesta. Niin hyökkääjän pitääkin tehdä eikä sössöttää ympäripyöreää lööperiä siitä, kuinka joukkueen menestys on tärkeintä ja sössönsöö. Hyökkääjälle tärkeintä on tehdä maaleja. Paljon maaleja. Sopimus jatkuu vielä vuoden, toivottavasti jatkaa.

#25 Venance Zézé, 7-
Jekyll ja Hyde lähtivät kumpikin samalla oven avauksella jo hetki ennen kauden loppua. Edellisellä kaudella ratkaisi otteluita Hakalle välillä yksin. Tällä kaudella ratkaisi ottelun Hakalle yksin (ensimmäinen JIPPO-away). Muutama syöttö Multasen maaleihin ei poista sitä, että ei ollut edelliskauden tasolla. Hyvää jatkoa, mutta ikävä ei jää.

#26 Obi Metzger, 7½
Jäi vähän vahingossakin Hakaan kaudeksi, kun muualta ei sopimusta irronnut. Hoiti rotaatiomiehen tonttinsa kunnialla ja mikä parasta, aiempien kausien pimenemiset olivat jääneet historiaan. En järkyty, jos jatkaa ensi kaudellakin.

#27 Mika Jussila, -
Minuutit jäivät vähiin ja lopulta opiskelu + MP –kombo Mikkelissä oli paras ratkaisu kaikille.

#34 Chido, 7½
Talvikauden viime metreillä vahvasti mukaan tullut Chido vaikutti koko kauden oikealta palalta väärässä palapelissä. Kentällä ollessaan pelasi pääosin vahvasti siitä huolimatta, että miehen vahvuuksia ei päästy kunnolla hyödyntämään Rantalan pelitavassa. Viimeistelytarkkuudesta miinusta. Optio ensi kaudesta, toivottavasti jatkaa, sillä kahdella kärjellä pelattaessa Chido ja Multanen voisivat hieman viilatussa pelitavassa olla nähtyäkin tuhoisampi kaksikko.
« Viimeksi muokattu: 05.07.2015 klo 10:45:11 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #1 : 07.10.2014 klo 13:05:50

Kausi 2015

Talous


Tähän tulee vuodesta toiseen samat sanat hieman eri tavoin muotoiltuna, ettei lukijakunta pääse syyttämään copypastesta. Talous on ripulilla ja se on hamaan tulevaisuuteen saakka tämän seuran suurin haaste riippumatta siitä, ketkä pallon perässä kentällä juoksevat.

Palkanmaksu on ensimmäinen asia mikä pitää saada kuntoon. Jos jättää itsestään selvät asiat huomiotta, eli vaikkapa sen, että luvattu palkka nyt vain pitäisi tulla tilille ajallaan ihan jo senkin takia, että pelaajien pitää ostaa kaupasta ruokaa elääkseen, vaikuttaa palkanmaksuongelmat myös Hakan vetovoimaan seurana. Pelaajat puhuvat keskenään takuuvarmasti näistä asioista tulevien kausien sopimuksia miettiessään ja siinä kohtaa jäljessä laahaavat palkat eivät ole kummoinen myyntivaltti.Kolikoiden tilalle tätä kassaan lisää. (Kuva: IS)

Tähän lisäksi vanhat velvoitteet, joita on edelleen jäljellä ihan omiin tarpeisiin, on soppaa lusikoitavaksi talouspuolella ihan riittävästi. Vaan eipä se talous valittamalla, tai forumilla jauhamalla parane. Duunia, duunia, duunia ja duunia tekemällä sekä järkevää, jopa inhorealistista sopimuspolitiikkaa noudattamalla suunta on mahdollista kääntää paremmaksi.

Seurajohto

Ylimääräisen yhtiökokouksen asialistalla oli hallituksen jäsenmäärän päättäminen ja uusien jäsenten valitseminen, joten siellä tapahtunee ainakin jotain muutoksia. Toimitusjohtajana jatkaa Markku Salminen. Nimiä tärkeämpää on kuitenkin ylempi Talous-osio ja sinne kirjatut asiat, sillä viimeisten kymmenen vuoden aikana seurajohdon nimistä riippumatta takkiin on tullut aina enemmän tai vähemmän ja syksyllä on luettu uutisia siitä, kuinka tulevaisuutta saadaan taas pelätä.

Valmennus

Täysin auki koko valmennustiimin osalta. Uutisia kuultaneen lähiviikkoina, mutta ilmeisen todennäköistä on, että Juho Rantalan nimeä uutisessa ei mainita kuin korkeintaan siinä sivulauseessa, missä käsitellään edellisiä valmentajia. Ensi kauden tärkein ratkaisu on käsillä.Kuka istuu Mersun rattiin ensi kaudeksi? (Kuva: Iltalehti)

Pelaajamateriaali

Jatkosopimuksissa on jonkinlainen runko kasassa. Pesonen on Ykköseen hyvä maalivahti ja kaikesta huolimatta luotan, että Sanevuoren saadessa selkänsä kuntoon, on mies hyvä toppari Ykköseen. Pirttijoki, Latosaari, Sanevuori olisi mainio topparikolmikko tulevaksi kaudeksi. Nikkilä ja Markkula käy laitapakeiksi.

Keskikentällä Muinoselle on tarjolla ison kapellimestarin rooli. Kaipio voisi olla hyvä lisä keskikentän pohjalle. Hyökkäyksessä Multanen – Chido –kaksikolla on kaikki mahdollisuudet olla koko sarjan tuhoisin parivaljakko. Jos joukkue halpenee, niin Innanenkin saattaa äkkiä näyttää pelimieheltä.
Jos ja kun joukkueen rakentamisessa noudatetaan pienintäkään inhorealismia, on mainittujen pelaajien lisäksi hankintojen oltava jotain muuta kuin patrcikpoutiaisia ja carloslopezeja. Omia ja muiden junnuja sekä osin vaikka pelillisellä riskilläkin uransa ehtoopuolella olevia kokeneempia konnia pitää yrittää naarata mukaan.

Olosuhteet

Tehtiksellä olosuhteet ovat edelleen huippuluokkaa. Puku-, toimisto- ja lehdistilat ovat kunnossa. Paviljonki- ja VIP-tilat ovat kunnossa ja nurmikin on ensi kesänä priimaa. Valitettavasti se on vain muovia.Hyi helvetti. (Kuva: nimimerkki Repe Sorsa)

Yksi suurimmista muutoksista seurassa onkin se, että Tehtiksen nurmi jyrätään kuluvalla viikolla kaatopaikalle ja tilalle asennetaan muovinurmi. Käyttötunnit lisääntyvät ja treenimatsitkin pystyttäneen pelaamaan talvella Tehtiksellä, mutta se on laiha lohtu sen rinnalla, että Suomen kauneimman stadionin sielua raastetaan parhaillaankin kaivinkoneella paskaksi.

Odotukset ja tavoitteet kaudelle 2015

Kirjoittaja on valmis muuttamaan nousutavoitteen säilymistavoitteeksi, vaikka seuraaviksi kymmeneksi vuodeksi, jos sillä saadaan Hakan talous sellaiselle tolalle, että liiganoususta voidaan puhua vaikka kaudella 2027 ilman, että syksyllä joudutaan miettimään mistä rahat kauden läpiviemiseksi.

Seura on liigapaikkaa tärkeämpi asia ja jos seura valuu siihen tilaan, että liigapaikka on sen olemassaolon ehto, voidaan koko seura kuopata saman tien. Sitä en halua kokea.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014 klo 13:09:02 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #2 : 07.10.2014 klo 13:06:02

Valkeakosken Haka 2015

Maalivahdit:

Saku Pesonen, 2015+1
Ville Kauppinen, 2016
Joonas Immonen, 2017

Puolustus:

Sami Sanevuori, 2015+1
Jari Nikkilä, 2015
Juho Pirttijoki,2015+1
Niilo Mäenpää, 2017
Aki Sihvonen, 2015

Keskikenttä:

Anton Popovits, 2016
Cheyne Fowler, 2016
Aapo Mäenpää, 2017
Eetu Kaipio, 2015

Hyökkäys:

Mikko Innanen, 2015+1
Kalle Multanen, 2015
Kasperi Liikonen, 2015
Joni Mäkelä, 2016
« Viimeksi muokattu: 25.02.2015 klo 11:07:16 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #3 : 07.10.2014 klo 13:06:10

Uutinen
Kysymys: Oletko Martsin puolella?

Pro Martsi   - 85 (62.5%)
Con Martsi   - 51 (37.5%)

Äänestäjiä yhteensä: 136


Uutinen
Kysymys: Paras pelipäivä

Maanantai   - 2 (2.5%)
Tiistai   - 3 (3.8%)
Keskiviikko   - 1 (1.3%)
Torstai   - 3 (3.8%)
Perjantai   - 5 (6.3%)
Lauantai   - 41 (51.3%)
Sunnuntai   - 18 (22.5%)
Liverpool-päivä   - 7 (8.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 80


Uutinen
Kysymys:   Alkukauden suurimmat onnistujat TOP-3

#1 Saku Pesonen   - 17 (3.9%)
#3 Sami Sanevuori   - 18 (4.1%)
#6 Mikko-Petteri Latosaari   - 27 (6.1%)
#7 Mikko Innanen   - 13 (3%)
#9 Kasperi Liikonen   - 43 (9.8%)
#10 Joni Mäkelä   - 68 (15.5%)
#15 Juho Pirttijoki   - 84 (19.1%)
#16 Aapo Mäenpää   - 13 (3%)
#17 Kalle Multanen   - 27 (6.1%)
#18 Jari Nikkilä   - 4 (0.9%)
#19 Tuomas Lähdesmäki   - 10 (2.3%)
#20 Cheyne Fowler   - 14 (3.2%)
#21 Niilo Mäenpää   - 52 (11.8%)
#22 Jarno Mattila   - 6 (1.4%)
#24 Andrew Gray   - 16 (3.6%)
Quincy Osei   - 28 (6.4%)

Äänestäjiä yhteensä: 183
« Viimeksi muokattu: 23.07.2015 klo 21:00:24 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #4 : 07.10.2014 klo 13:06:15

Kenties jotain.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #5 : 07.10.2014 klo 13:06:27

Varataan nyt vielä tämäkin.
#66

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.10.2014 klo 15:59:44

Nyt nurmikko vaikka olohuoneeseen

http://www.fchaka.fi/etusivu/uutiset/2353-haluatko-palan-historiaa-nopealla-varoitusajalla-tehtiksen-nurmi-kaupan
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 07.10.2014 klo 16:25:08

Luin ton Valkeakosken sanomien jutun Japen lopettamisesta ja siis Japehan on vasta 30-vuotias! Vaikka se on pelannut edustusjoukkueessa varmaan 20 vuotta!

Ei pysty hyväksymään uran lopettamista.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #8 : 07.10.2014 klo 16:37:59

Nikkilällä on tällä tietoa soppari vielä ensi kaudesta ja Pirttijoella 1+1 vielä jäljellä.

Maalivahdit:

Saku Pesonen, 2015+1

Puolustus:

Sami Sanevuori, 2015+1
Jari Nikkilä, 2015
Juho Pirttijoki,2015+1

Keskikenttä:
Eetu Muinonen, 2015

Hyökkäys:

Mikko Innanen, 2015+1
Kalle Multanen, 2015

Sellainen sopimustilanne tällä erää. Kuusi hyvätasoista Ykkösen pelaajaa (Pirttijoki toivottavasti tulevaisuudessa seitsemäs sellainen) jotka kaikki voi heittää huoletta avaukseen, jos ovat kunnossa mielummin hiukan enemmän kun vähän alusta. Jälleen kerran hyvät edellytykset pistää pakkaa uusiksi talouden kannalta (vaikkakaan ei yhtä hyvät kuin viime kauden jälkeen. Tulevalle päävalmentajalle jää ainakin teoriassa aikaa ja resursseja valita niitä "omia" pelaajiaan mukaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tulevina viikkoina ja kuukausina tapahtuu. Ylimääräinen yhtiökous tarjonnee ainakin jotain suuntaviivoja tulevaisuuden suhteen.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014 klo 17:39:44 kirjoittanut H-A-K-A »
Sakallio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rauno Ojasen puoliaikaomena


Vastaus #9 : 07.10.2014 klo 18:31:03

Toivottavasti Hakan osakkeita omistavat forumistit laittavat muiden omistajien kanssa hallituksen koville tulevassa yhtiökokouksessa, jotta Valkeakoskella rakennetaan viimeinkin resursseihin sopiva joukkue.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014 klo 18:35:27 kirjoittanut Sakallio »
Viinikanstam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, As Roma,


Vastaus #10 : 07.10.2014 klo 20:39:05

Hieno avaus. Samaa mieltä monessa kohdin. Etenkin siitä mikä pelillisesti meni pieleen. Sakesta olemme eri mieltä. Jos keskellä Muinonen, Kaipio jne. niin ne jyrää meitin. Joku Saken ja Matronen tapainen siihen tarvitaan, kuten avauksessa todetaan linjaa puolustaan.
voseli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #11 : 07.10.2014 klo 20:48:48

Sakke tarvii vierelleen vähän passiivisemman pelaajan. Matronen kanssa toimi, koska Sakke prässäsi aggressiivisesti ja nousi pois paikaltaan Matronen paikatessa hyvällä sijoittumisellaan sekä pelinlukutaidolla.
Aarhus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Im nobody,nobody is perfect,therefore Im perfect


Vastaus #12 : 08.10.2014 klo 09:36:01

Sopparit olisi mielestäni saatava seuraaville pelaajille.

Patrick Poutiainen
Chido
Sakke Saarinen
Mikkis Latosaari

Innasen sopimuksen voi purkaa.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #13 : 08.10.2014 klo 10:59:46

Patu ei jatka, tuskin Chidokaan.

Mielestäni puhtaasti talouden kannalta ajatellenhan nuo olisi hyvä saada kaikki purettua Multasta ja Pirttijokea lukuunottamatta. Eiköhän mahdollinen liikehdintä sopimuksissa riipu lähinnä jätkien kyllästymisen asteesta. Saku tuskin lähtee mihinkään muut saattaisivat lähteäkin, jos jotain kunnollisia vaihtoehtoja tulee eteen.
« Viimeksi muokattu: 08.10.2014 klo 11:38:34 kirjoittanut H-A-K-A »
Nikodemus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #14 : 08.10.2014 klo 12:44:32

Ensi kauden rosterin hahmottelu riippuu hyvin pitkälti seuran tavoitteesta/strategiasta ensi ja tuleville kausille. Ja tietysti kenet johto valitsee valmentajaksi toteuttamaan tuota strategiaa. Nyt on kaksi kautta menty teemalla liiganousu ja taloudellisen tilanteen parantaminen. No, nousua ei ole tullut ja taloudellinen tilannekaan ei taida olla juurikaan parantunut, ainakaan päättyneellä kaudella. Minun(kin) mielestäni ensi vuoden tärkein tehtävä tulisi olla taloudellisen tilanteen parantaminen. Valitettavasti se voi tarkoittaa, että ensi vuonna ei pelata noususta, mutta se loisi terveempää pohjaa jatkolle. Jos strategiaksi valitaan taloudellisen tilanteen parantaminen, niin silloin joukkueen palkkahaitarin yläpäässä olisi varmaan nimet Pesonen ja Innanen. Tällöin ei voi sainata Puotiaisen ja Chidon palkkaluokassa liikkuvia pelaajia, tuskin edes paria enempää luokkaa Lopez, Markkula, Luokkala, Kaipio. Nämä ihan heittoina tietämättä tarkkoja palkkoja.

Jos itse saisin päättää strategiasta, se olisi sarjapaikka ja talouden (selkeä) parantaminen. Nykyisellä rosterilla, lisättynä Mikkiksellä ja esim. halvalla Metzgerillä, huhutulla Dixonilla ja parilla pelurilla luokkaa Kaipio ja Sakke+junnut tuon pitäisi olla mahdollista.
Raimo123

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 08.10.2014 klo 13:44:06

Jos itse saisin päättää strategiasta, se olisi sarjapaikka ja talouden (selkeä) parantaminen. Nykyisellä rosterilla, lisättynä Mikkiksellä ja esim. halvalla Metzgerillä, huhutulla Dixonilla ja parilla pelurilla luokkaa Kaipio ja Sakke+junnut tuon pitäisi olla mahdollista.

Samoilla linjoilla. Malttamattomana tässä odottelee, mitä uutisia lähiviikot tuovat tullessaan.

Vastapallolle hatunnosto huikeasta alustuksesta tähän viestiketjuun ja ensi kauteen!
Viltsu

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 08.10.2014 klo 14:12:09

Haka haluaa Keith Armstrongin urheilutoimenjohtajaksi, kertoo uusin Urheilusanomat.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #17 : 08.10.2014 klo 14:21:11

Haka haluaa Keith Armstrongin urheilutoimenjohtajaksi, kertoo uusin Urheilusanomat.

Kaikkea sitä, olisi varmaan mielenkiintoista menoa mutta vaikea uskoa, että Kekeä kiinnostaisi Ykkösen keskikastin budjeteilla joukkuetta rakennella. Eikä ne Keken ulkomaan kontaktit SJK:n hankintojen perusteella ihan miltään maagisilta vaikuta. Toisi varmaan kyllä projektiin (mikä se sitten ikinä onkaan) uskottavuutta kotimaisten pelaajien silmissä.
BEAT!!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #18 : 08.10.2014 klo 14:32:55

Haka haluaa Keith Armstrongin urheilutoimenjohtajaksi, kertoo uusin Urheilusanomat.
Kekeä huhuttu myös Ilvekseen.. No ehkä parempi mikäli mies laskeutuisi parikymmentä kilsaa etelämpään. :)
yyber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Periaatteen Jatkuvuus


Vastaus #19 : 08.10.2014 klo 15:20:51

Haka haluaa Keith Armstrongin urheilutoimenjohtajaksi, kertoo uusin Urheilusanomat.

Keke on Paasion kavereita, en kyllä jaksa muuta syytä keksiä miksi ottaisi haasteen, mutta toivotan hattu kädessä tervetuleeksi jos näin käy.
elhadjidiouf

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #20 : 08.10.2014 klo 15:23:02

En usko hetkeäkään mihinkään Kekkulin urhelutoimenjohtajan pestiin.
voseli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #21 : 08.10.2014 klo 15:26:57

Hymähdin, sillä jos hallituksessa ei ole löydetty uutta Kekeä nostamaan Hakaa niin hankitaan sitten se alkuperäinen.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 08.10.2014 klo 18:22:52

Hymähdin, sillä jos hallituksessa ei ole löydetty uutta Kekeä nostamaan Hakaa niin hankitaan sitten se alkuperäinen.

No sitten voidaan ainakin unohtaa haaveet omien junnujen peluuutamisesta ja talouden tasapainottamisesta.
voseli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #23 : 08.10.2014 klo 18:37:25

Sillon Keken ekalla kaudella Ykkösessä junnuista Jussi Oksa sekä Jaakko Pasanen saivat kyllä huomattavan paljon vastuuta.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #24 : 08.10.2014 klo 18:43:10

Olisiko hallitukseen tulossa sitten joku on joka valmis pistämään touhuun vähän enemmänkin rahaa? tai sitten Herra Armstrong itse? Todennäköisempää kuitenkiin lienee ettei koko huhussa ole juurikaan perää. Maanantaina se sitten nähdään.

 
Sivuja: [1] 2 ... 89
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines