FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2022 klo 15:36:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan Vitonen 2015 - Kitivituton kausi/ Whaaat! TJ 2  (Luettu 89096 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wozza

Poissa Poissa


: 26.10.2014 klo 10:39:06

"Knock knock, you're about to get shell-shocked!"

Tälläset terveiset soivat kajareista kun Wozza koittaa rustata Suomen hienoimmalle sarjalle arvoisensa otsikon. Sellanen tutina on perseessä että TÄMÄ vuosi tulee olemaan 40:lle joukkueelle ja n. 800 pelaajalle kaikkien aikojen kausi.
Tässä vaiheessa pre-seasonia on joukkueella sun toisellakin pakka hieman auki, paras pakki pääs päättäjäisis jonku lasarilaisen pöxyihin ja on sen seurauksena jättänyt joukkueen kaikki 0 reeniä välistä, tai ykköskärki päätti päätti lopettaa höntsäilyn kokonaan ja alotti joko-joko pallon koska siinä pääsee sentään juoksemaan.
Paskat vitsit sikseen ja asiaan. Noin kuuden ja puolen kuukauden päästä alkaa 40.llä joukkueella viiden kuukauden ja 18 pelin kamppailu yhteensä, vähintään, neljästä paikasta Neloseen ja toisaalta vähintään kahdeksaa putoamispaikkaa ja mahdollista muutaman vieras- tai kotipelin pelaajakatoa vastaan.

Sarjasysteemi
Sarjassa on siis neljä kymmenen joukkueen lohkoa joissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan kaksi kertaa. Kauden päätteeksi jokaisesta lohkosta nousee vähintään yksi joukkue neloseen ja jokaisen lohkon kaksi viimeistä tippuvat varmasti kutoseen, jonka lisäksi lohkojen sijalla 8 olevat joukueet ovat liipasimella. Erittäin huonossa tapauksessa huonoin lohkossaan seitsämänneksi sijoittunut joukkue putoaa myös mutasarjaan. Sarjassa on edestakaiset vaihdot.

2014
Kaudella 2014 oli 3 lohkoa joissa nousutaistelu kävi loppuun asti kiivaana, kakkoslohkossa pelattiin kauden lopussa jopa "finaali" Atleettiklubin ja HooGee 2 välillä, ja yhdessä lohkossa taas varmistui nousija (NuPS Reservi) jo melkeinpä kevätkierroksen jälkeen. Toisessa päässä taas nähtiin suhteellisen tiukat putoamiskamppailut jokaisessa lohkossa. Ykköslohkossa oli kaikkein tiukin kamppailu jossa kolme viimeistä joukkuetta olivat pelien päättyessä tasapisteissä ennätyksellisellä 30.lla pisteellä, yhteensä laskettuna siis. Tämän seurauksena Haukilahdessa on kuultu viime aikoina sellainen sananparsi kuin: "Win the right games".

Viime kauden päätteeksi neloseen nousivat lohkovoittajat: NuPS Reservi, HooGee 2, Sibbo V 2, HyPS 02 ja parhaana lohkokakkosena neloslohkon KelA.
Kutoseen taasen tippuivat: EPS 2, FC Lohja, FC Linnunpojat, IVPA, HC Skavaböle, RiRa Ug/09, AskU ja RiSa.
Nelosesta karkeloihin liittyivät: FC HIK 2, EPS Rivals, Honka Ribis, EsPa 2, FC Pathoven ja I-HK/M09.
Kutosesta nousivat lohkovoittajat: MasKi 2, PuM, Kasiysi KeKe, KP-75/Sapo, MU sekä lohkokakkoset PEF, RiPS 2, RePa-93, FC Glid ja FC Karzinkarjut 2.  

Sarjataulukot ja otteluohjelmat

Länsi: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/miehet?&uusjp15&M5D0&1
Espoo: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/miehet?&uusjp15&M5D0&2
Itä: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/miehet?&uusjp15&M5D0&3
K-U: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2015/miehet?&uusjp15&M5D0&4

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rustailen tässä jonkinnäköiset joukkue- ja lohko(jako) spekulaatioita tässä talven mittaan. Forumillahan on jo pyörinyt huhuja jo ainakin yhden joukkueen hajoamisesta. Toivottavasti näin ei kuiteskaan käy. Uudellamaalla kun on jo valmiiksi joukkuemäärä vähentynyt rajusti viimeaikoina.
Jos jollakin löytyy jossain vaiheessa intoa rustata omasta joukkueesta infopläjäys niin tehkää ihmeessä ja laittakaa sit privana tai tänne topikkiin. Laitan sen sitten avausviestiin tekijän nikin kera.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Länsilohko
”Pling” kilahtaa kello kun Wozza lampsii reteästi länsirannikolla sijaitsevan bensiksen sisälle maksamaan juuri tankkaamansa bentsiinin. ”Moro, kakkosmittari” hän sanoo tiskin takana seisovalle jonnelle, kaivaen samalla lompakkoaan esille. ”Tjugonio tretton” kuuluu vastaus virnistävästä naamasta. ”Tjäh, voisikko toistaa?” ”Tjugonio tretton.” Ei hitto, kelaa Wozza. Jonne nöyryyttää. Pitääkö mun oikeasti puhua RUOTTIA?!?! ”Kuules poju, kai sä nyt pystyt meidän palvelijoiden kielellä kertomaan että paljon olen bensasta velkaa.” Wozza sanoo anellen. ”Nej här vi prata SVENSKA” sanoo herrakansan edustaja katsoen samalla lattialla kiemurtelevaa Wozzaa nenänvarttaan pitkin ”tjugonio tretton.” Mitä mä teen. Ajattelee kiermurteleva Wozza. Ehämmä ny voi alentua puhumaan RUOTTIA. Sitten välähtää! ”Ai kakskytä senttä” sanoo Wozza, kaivaen samalla säälittävän kolikon lompsastaan ja laittaen sen tiskille. Jonnen möllöttäessä kolikkoa suu auki kauhusta, Wozza-herra kääntyy kohti ovea huikaten samalla ”Illanjatkoja!” Juuri kun Wozza on astumassa ovesta ulos kuuluu nöyrä ääni joka sanoo ”Kaksketyheksän kolmetoista, kiitos”
Kuten sanotaan,matkailu avartaa. Lohkon kahdelle Espoolaisjoukkueelle kielimuurin lisäksi toinen asia mihin pitää tottua on nurmella pelaamiseen. Granilaisiahan ei toinen kotimainn ole ongelma mutta kyllä sielläkin on nurmella pelaamiseen totuttava.

Lohkossahan pelaa tällä kaudella, kuuden vitoseen tottuneen joukkueen lisäksi, kaksi Nelosesta tippunutta joukkuetta ja kaksi Kutosesta noussutta nippua. Nelosesta mukaan liittyivät kummankin lohkon jumbot FC HIK 2 ja EPS Rivals. Kutosesta nousivat Lohko yhden kaksi parasta joukkuetta MasKi 2 ja FC Glid, joista jälkimmäinen kokeilee siipiään Vitosessa ensimmäistä kertaa. Lohkon ”veteraanit” ovat BK Boost, RaHi, KarlU Biisonit, IIF sekä vime kaudella Espoon lohkossa pelanneet  Kasiysi TN ja GrIFK 2.
Lohkon vahvimmat materiaalit löytynevät aivan lännestä, jossa Hangon ja Karjaan joukkuilla taitaa olla ihan emoseurankin puolesta tavoitteena olla nousu. Idästä eli Espoosta tulevat joukkueet miehittänevät keskikastin sijoja ja uskon että tällä kaudella ei tulla viime kauden tapaan näkemään nousijajoukkueiden juhlintaa. FC Glid ja Maslan Swatilla tullee olemaan tukalat oltavat tänä kesänä. Kaksikon oljenkortena onkin Biisonit, joka liittynee kaksikon seuraksi tukalimpaan putoamiskamppailuun. Inkoo ja RaHi pelailenevat myös kärjessä ja veikkaisinkin näitä kahta mustiksi hevosiksi.

BK-46 Boost


Perustettu: 1946
Kotipaikka: Raasepori (Karjaa)
Kotikenttä: Karjaan Keskusnurmi/ TN
Kotisivut: http://www.bk46.fi/default.asp?sivu=5&alasivu=40&kieli=752
FB/Twitter: - /-
Info: Muutaman kauden Vitosessa höntsäilyn jälkeen BK.n kakkosjoukkue lähti kokeilemaan nuorella joukkueella Nelosta, jossa tuli kuitenkin kauden aikana ikävä Vitosen lepposia höntsiä ja edestakaisia vaihtoja ja näin ollen joukkue palasi yhden Nelosen kauden jälkeen tuttuun ja turvalliseen Vitoseen. Joukkue on sekalainen sakki nuoria ja kolmenkympin korvilla olevia pelaajia. Yhteistyötä Kakkosessa pelaavan edustuksen kanssa ollaan vissiin tiivistämässä ja seuran taivoite onkin saada joukkue takaisin Neloseen.

Kaudet 08-14: 6D - 5D - 5D - 5D - 5D - 4D - 5D
Kausi 2014: Tasaisen keskikastin paras joukkue.
Tavoite: Nousu
Arvio 2015: Kamppailee noususta. Sijat 1-3.

EPS Rivals (P)


Perustettu: 1970 (2011)
Kotipaikka: Espoo (Espoonlahti)
Kotikenttä: Espoonlahden UP (TN)
Kotisivut: http://www.espoonpalloseura.fi/miehet-rivals-etusivu
FB/Twitter: - / https://twitter.com/epsrivals
Info: Otti parissa kaudessa EPS 2:lta seuran ”kakkosen” valtikan. Joukkueeseen tuli A-junnut jotka eivät Edustuksen mukaan mahtuneet ja taisi olla jopa seuran toiveissa että joukkue saadaan Neloseen, samalla kun Edustus nousisi Kolmoseen. Kauden 2013 päätteeksi Rivals sitten nousikin Neloseen, mutta harmillisesti Edari ei noussut Kolmoseen. Tämä johtikin sitten siihen että viime kaudella joukkue joutui pelaamaan ilman vahvistuksia, ja se näkyi sarjataulukossa. Itse joukkue on nykyään sekoitus vanhempaa ja nuorempaa. Tuoreita A-junnuja ei taida tällä kaudella olla kun EPS Pantterit ilmottautuivat Kutoseen. Kauden 2015 nippu on siis oletettavasti sama kuin 2014.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP – 6D – 5D – 5D - 4D
Kausi 2014: Joukkueen ensivisiitti Nelosessa oli totaalinen katastrofi. Vasta kauden viimeisistä peleistä saadut seitsämän pistettä pelastivat täydelliseltä nöyryytykseltä.
Tavoite:
Arvio 2015:
Jämähtää keskikastiin. Sijat 3-7

FC Glid (N)

Perustettu: 2011
Kotipaikka: Raasepori (Tammisaari)
Kotikenttä: Österby (N)
Kotisivut: -
FB/Twitter: https://www.facebook.com/pages/FC-Glid/181095621923731 / -
Info: Sarjaluopumisen johdosta Itä-Vantaan Urheilijoiden tilalle noussut FC Glid on nyt ensimmäistä kertaa kokeilemassa jalkojaan Femmanissa. Joukkue on, ensimmäistä kauttansa lukuunottamatta, ollut aina Kutosen lohkonsa neljän parhaan joukossa.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP – 6D – 6D – 6D – 6D
Kausi 2014: Onnistui nappaamaan sarjan kakkossijan EsPa NJA:n nenän edestä.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Putoamiskamppailussa. 8-10

FC HIK 2 (P)

Perustettu: 1999
Kotipaikka: Hanko
Kotikenttä: Rukki Arena
Kotisivut: http://www.fchik.fi/fi/
FB/Twitter: - / -
Info: Parissa kaudessa Kutosesta Neloseen noussut Hangon kakkosjoukkue tuli sitten toisella Nelosen kaudellaan ryminällä alas. Jonkinnäköistä yhteistyötä taitaa olla edustusjoukkueen kanssa. Joukkue koostuu juuri yli-ikäisiksi jääneistä junnuista.

Kaudet 08-14: 5D - EP - EP - 6D - 5D - 4D - 4D
Kausi 2014: Aivan karmea kausi nuorelle Hankoon reserviporukalle. Joukkue onnistui haalimaan ainoastaan yhden voiton ja kaksi tasapeliä 22 pelin aikana. Seurauksena joukkue tippui lohkojumbona Vitoseen.
Tavoite:
Arvio 2015: Kamppailee paluusta Neloseen. Sijat 1-4.

FC Kasiysi TN


Perustettu: 1989 (2012)
Kotipaikka: Espoo (Leppävaara)
Kotikenttä: Karakallio (TN)
Kotisivut: http://www.fckasiysiespoo.fi/
FB/Twitter: -/-
Info: Kasiysin ”kolmonen” on valitettavasti itselle hieman tuntemattomampi poppoo. Tekee paluun länsilohkoon yhden ”evakkko” kauden jälkeen.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP – EP – 6D – 5D - 5D
Kausi 2014: Onnistui, Otto Purasen maalien (15) avulla pitämään itsensä kuivilla. Viimeisessä ottelussa FC Linnunpoikia vastaan Puranen teki hattutempun, jonka avulla TN loikkasi FC Babylonin ja FC Linnunpoikien yli sarjakutoseksi, samalla tiputtaen FC Linnunpojat mutasarjaan. (Linnunpoikiahan ei enään ole)
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Alempi keskikasti. Sijat 4-7

FC RaHi (kiitos MUSTA mies)

Perustettu: 2003
Kotipaikka: Lohja (Nummi-Pusula)
Kotikenttä: Nummen Nurmi (Postimerkki)
Kotisivut: http://www.kolumbus.fi/kairat/index.html
FB/Twitter: - / -
Info: Pisimpään nykyjoukkueista yhtäjaksoisesti Vitosessa pelannut, "Länsilohkon" Nummi-Pusulasta, Lohjan kaupungista tuleva FC RaHi aloittaa 12. kautensa. Kotipelit pelaataan legendaarisella Nummen nurmikentällä, tunnetaan myös nimellä "postimerkki". Kenttä on mainetta niittänyt ja pääasia on tietenkin pelialustana toimiva nurtsi. Toisena kotikenttänä pidetään Pusulan hiekkaa, joka ei kyllä mitenkään suosiossa ollut ja ei tule olemaan. Tekonurtsi tähän, Lohjan kaupungin päättäjät huomio!

Pelaajistoon saattaa tulla muutoksia hankintojen myötä, mutta kokonaisuudessaan sama squadi on käytössä. Hankinnat tehdään seurajohdon ja agenttien tarkkojen havaintojen sekä analyysien kera, huteja kun ei haluta  Pelaaminen RaHilla on Nupsin toimesta välillä haukuttu kukkupalloksi ja ei jalkapallo ystävälliseksi. Kokonaisuudessaan pelisysteemi toimii vanhalla 4-4-2, muutoksia toki tehdään tarpeen vaatiessa. Pelaaminen on ajoittain mallikasta ja viihdyttävää. Pelit toki aina pyritään voittamaan, häviämistä inhotaan. Taitotaso jengissä on tietysti huippua.

Vuoden vaihtumisen jälkeen on tarkoitus aloittaa höntsäilyt ja sitä kautta rakentamaan pelaamista kohti uutta kautta ja varsinaisia pelejä. Odotuksena on, että sama hyvä meno ja pelaaminen jatkuu, kuin viime kaudella. Varaa on aina parantaa ja se on nytkin tarkoitus.
Uusi kausi, vanhat kujeet..vai miten se meni

Sarjahistoria 08-14:
5D - 5D - 5D - 5D - 5D - 5D - 5D
Kausi 2014: Alusta lähtien kärkikahinoissa mukana. Syyskierroksen puolessavälissä tuli valitettava kolmen ottelun   tappioputki, joista yksi oli rökäletappio EBK 2. lle, jonka johdosta toinen sija lohkossa jäi juuri sen EBK.lle kärsityn tappion päähän. Tuloksena siis kolmas sija.
Tavoite: Mahdollisimman korkealla sarjataulukossa.
Arvio 2015: Sijat 2-4

GrIFK 2


Perustettu: 1925 (2008)
Kotipaikka: Kauniainen
Kotikenttä: Keskuskenttä (TN)
Kotisivut: http://www.grifkfotboll.fi/joukkueet-lagen_ajankohtaista_ny/miehet-man/grifk_2/
FB/Twitter: -/-
Info: Joukkue perustettiin vuonna 2008 kun 1988 syntyneiden ikäluokka siirtyi pelaamaan miesten sarjoihin.
Kaudet 08-14: EP - 6D – 6D – 6D – 6D – 6D - 5D  
Kausi 2014: Oli jo pitkään tippumassa takaisin mutasarjaan, mutta kauden viimeisessä ottelussa IVPA:sta otettu 2-1 voitto, ja FC Linnunpoikien 4-6 tappio FC Kasiysi TN:lle, nosti joukkueen kuiville.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Kamppailee putoamista vastaan. Sijat 5-7

IIF

Perustettu: 1935
Kotipaikka: Inkoo
Kotikenttä: Inkoon Urheilukenttä (Nurmi)
Kotisivut: http://iif-fotboll.fi/
FB/Twitter:
Info:
Monen vuoden hiljaiselon jälkeen Inkoo palasi Uudenmaan miesten jalkapallosarjoihin vuonna 2012. Ensimmäinen kausi meni hieman kutosen meininkiä haistellen ja tuloksena oli kolmas sija omassa lohkossaan. Kaudelle 2013 olikin jo nousu Vitoseen tavoitteena ja kauden päätteeksi Inkoon keskustassa korkattiin noususamppaniat lohkovoiton ja mutadivarista pääsyn  kunniaksi.
Joukkue on suhteellisen nuori, jossa mukana muutama "keski-ikäinen" pelaaja. Taitotaso on suhteellisen korkea mutta fyysisyyden pelin kanssa tuntui olevan hieman vaikeuksia. Pallo pyöri paljon keskikentän Lasseniuksen kautta, joka tosin siirtyi EIF Akademin riveihin viime kauden lopulla. Löytyykö tälle kaudelle korvaaja vai palaako Lassenius takaisin? Tästä huolimatta joukkueen pitäisi kamppailla lohkon kärkipäässä.

Kaudet 08-14: EP - EP - EP - EP - 6D - 6D - 5D
Kausi 2014: Kausi alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla kun puolentoista pelin (ottelu EBK.n vieraana keskeytettiin puoliajalla) jälkeen pistesarke näytti nollaa. Tämän jälkeen tulikin 7 voittoa putkeen joka siivitti joukkueen parhaimmillaan lohkokakkoseksi. Syyskausi ei mennytkään aivan niin hyvin kuin kevätkausi ja kolmen ottelun tappioputki kauden lopussa jätti Inkoolaiset selkeästi EBK.n ja RaHin taakse neljänneksi.
Tavoite:
Arvio 2015:
Sijat 1-3

KarlU/Biisonit

Perustettu: 1935 (KarlU)
Kotipaikka: Lohja (Karjalohja)
Kotikenttä: Päiväkummun pallokenttä (Nurmi)
Kotisivut: http://karlu.fi/
FB/Twitter:
Info: Pitkään Nelosessa pelaillut ryhmä liittyi jo viime kaudella mukaan Vitosen karkeloihin. Pahat kielet ovat jo pitkään huhuilleet Karjalohjan orstavasta pelaajapulasta, ja pari kautta sitten huhuilla tuntui olevan hieman perääkin kun Biisonit yhdistyivät KarlU.n kanssa. Foorumilla on jo pitkään noiduttu Biisoneiden kotikenttää, jolla on pienehkö koko, tasaisuuden kanssa on pieniä ongelmia ja välilillä eteen tulee laiduntava buffalo.

Kaudet 08-14: 4D - 4D - 4D - 4D - 4D - 4D - 5D
Kausi 2014: Voitti kenet piti ja hävis kelle piti. 25 pisteellä irtosi seitsämäs sija "länsilohkossa".
Tavoite:
Arvio 2015: Pelaajat taas vuoden vanhempia eikä hirveästi junnuja taida olla tulossa. Alemmassa keskikastissa/putoamiskamppailussa. Sijat 8-10

MasKi 2 (N)


Perustettu: 1963
Kotipaikka: Kirkkonummi (Masala)
Kotikenttä: Framnäs (Nurmi/Hiekka)
Kotisivut: http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo
FB/Twitter:
Info: Kutosessa pitkään viihtynyt Masalan reservijoukkue kävi pari kautta sitten haistelemassa Vitosen peräpäätä. Haju ei silloin oikein miellyttänyt kun seuraavalla kaudella ryhmä pelasi taas Kutosta. Parin Kutoskauden jälkeen ryhmä on palanut haistelemaan josko Vitonen tuoksuisi nyt hieman paremmalta.

Kaudet 08-14: 6D - 6D - 6D - 6D - 5D - 6D - 6D
Kausi 2014: Lohkovoitto varmistui pari kierrosta ennen loppua. Ainoastaan yksi tappio 14.ssä ottelussa.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: 7-10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lohko 2 (Espoon lohko)

”And who are you, the proud lord said, that I must bow so low...” laulaa Cersei Lannister Sansa Starkille Game Of Thrones:ssa. Castameren Lordi Raynen uhosta tulee mieleen viime kauden LAK, joka aloitti kauden kovalla uholla mutta kauden viimeisessä taistelussa hävisi Tywin Lannis.. HooGeelle.
Kysymys kuuluukin, jatkuu Rayn.. LAKn uho myös tällä kaudella, vai itkeekö taivas taas kauden päätteksi Laaksolahden tyhjien salien/katujen yllä? Lohkoon pamahti nimittäin kaksi kovan luokan tekijää kun Nelosesta tippunut EsPan ressut sekä EBKn kakkonen liittyivät mukaan taisteluun Rautavaltaistuimesta.
Onhan valtakunnassa toki muitakin tekijöitä. LePa sarjaan tippumisensa jälkeen ollut tasaisen varma ylemmän keskikastin taistelija joka havittelee jossakin vaiheessa takaisin Neloseen. Seurakseen ylempään keskikastiin LePa saanee FC Babylonin ja nousijajoukkue Pelifiiliksen. Varsinkin PEF vaikuttaa kovalta poppoolta, joka saattaa yllättä kauden aikana.
Kellarissa on sitten tunkua kun neljä poppoota kamppailee siitä yhdestä ”varmasta” säilyjän paikasta. Lohkon toinen nousija, Kasiysi KeKe saa allekirjoittaneelta tähän kamppailuun ennakkosuosikin viitan harteilleen. Yleesä jos on saalistanut 40 pistettä Kutosessa, ja joukkueeseen ei ole iskenyt pelaajakato, niin silloin on pärjännyt myös Vitosessa. Loput kolme joukkuetta, eli Olarin Kiksi, Kilo IF 3 ja HooGee, käynevät sitten kamppailua siitä kuka lymyilee kauden pääteeksi  ”50-50” paikalla ja ketkä kaksi lähtevät mutasarjaan painimaan. OK on näistä joukkueista ehkä vahvimmin tyrkyllä siihen ”50-50” paikalle, mutta HG on taasen täpärien säilymisten mestari (12, 14). Kilolla on siten kaikein haastavin homma jos joukkueen tekee mieli pelailla 90 minuuttisia pelejä myös ens kaudella. Helpolla ei kuiteskaan tämäkään poppoo pisteitä luovuta Olarin sametilla. All-in-all, tasaisia pelejä luvassa, kukaan ei (toivottvasti) pääse helpolla tässä lohkossa ja Olarin kenttä on kusinen paska.


Atleettiklubi


Perustettu: 2012
Kotipaikka: Espoo (Laaksolahti)
Kotikenttä: Laaksolahti (TN)
Kotisivut: -
FB/Twitter: https://www.facebook.com/pages/Laaksolahden-Atleettiklubi/465577920164281 / -
Info: Laaksolahden Atleettiklubi aloitti tarinansa Suomalaisen alasarjapalloilun syövereissä vuonna 2013. Heti alusta lähtien nuori seura möläytteli että parissa vuodessa mennään Neloseen. Vaikkei otteissa lopulta ollut samanlaista dominanssia havaittavissa kuin IHK/OMV.lla edellisellä kaudella, tai SalRepellä joskus viime vuosikymmenen puolivälissä niin 39 pistettä 16 ottelusta oli sen verta kelvollinen saavutus, että sillä irtosi vuoden alusta lähtien toitotettu lohkovoitto ja nousu taivaaseen. Joukkue on täynnä kovia pelimiehiä  joilla on, kuten monella muullakin, kova halu voittaa. Oman käsityksen mukaan joukkueessa on jonkin verran ylemmissä sarjoissa pelanneita, joista einakin Hetemäki on pelannut joskus Atlantiksessä Ykköstä.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP -  EP – EP – 6D - 5D
Kausi 2014: Nousu Neloseen piti olla saletti juttu ja Atleetit johtivatkin sarjaa melkein koko kauden ajan, mutta kaikki vesittyi kauden viimeisessä ottelussa kun HooGee 2 voitti Atleetit syyskuun pimenevässä illassa 2-1.
Tavoite: Nousu
Arvio 2015: Nousukamppailussa. Sijat 1-3.

EBK 2

Perustettu: 1947
Kotipaikka: Espoo (Espoon Keskus)
Kotikenttä: Keski – Espoon UP (TN)
Kotisivut: http://www.ebk.fi/joukkueet/ebk-2/
FB/Twitter: - / -
Info: Parin vuoden hiljaiselon jälkeen uudelleen perustettu EBKn kakkosporukka koostuu pääosin 90 luvun alussa syntyneistä nuorista pelimiehistä. Joukkueen katseet ovat alusta lähtien olleet Nelosessa ja joukkue olisikin varmaan noussutkin viime kaudella, jos NuPSia ei olisi ollut. Joukkueen maalitykkeinä kunnostautuivat Ezzat Al-attraqchi ja Samuli Kumpulainen, jotka tehtailivat yhteensä 34 maalia, jääden tutkaparina vain FC RaHin Joonas-Joonas parin taakse.
Kaudet 08-14: 4D – 4D -  4D – EP – EP – 6D - 5D  
Kausi 2014: Keikkui koko kauden mukana kärkikamppailussa ja nousikin loppumetreillä FC RaHin ohi lohkokakkoseksi.
Tavoite: Nousu
Arvio 2015: Keikkuu mukana kärkikahinoissa. Sijat 2-4.

EsPa 2 (P)

Perustettu: 1988
Kotipaikka: Espoo (Matinkylä)
Kotikenttä: Matinkylän UP (TN)
Kotisivut: http://www.etelaespoonpallo.fi/espa/
FB/Twitter: - / -
Info: Perustamisensa jälkeen suoraan kahdessa kaudessa Kutosesta Neloseen noussut EsPa 2 tekee paluun tosimiesten sarjaan.
Joukkue on nuoresta iästään huolimatta suht kokenut. Yhteistyötä Edustuksen kanssa on kuulema tarkoitus tiivistää ja vaikka joukkue onkin menettänyt ainakin viime kauden maalitykkinsä Anthony El-Gendyn FC Babylon Z:n riveihin, niin joukkueeseen on liittynyt pari mielenkiintoista A-junnuikäistä pelaajaa.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP – 6D – 5D – 4D - 4D
Kausi 2014: Oli Nelosen lohkonsa kolmanneksi viimeinen. Jäi seitsämän pisteen päähän Team Granista, eli viime kaudella oli turhan selkeästi väärälä sarjatasolla.
Tavoite: Nousu
Arvio 2015: Viime kauden maalitykin menettämisestä huolimatta kova porukka. Sijat 1-3

FC Babylon Z

Perustettu: 2004
Kotipaikka: Espoo (Matinkylä)
Kotikenttä: Solvalla (TN)
Kotisivut:  http://www.mountine.com/fcbabylon/
FB/Twitter: https://www.facebook.com/fcbabylon / -
Info: Vilillä on kuulema hyvä tarina FC Babylonin ja PMP.n välisestä pelistä viime vuosikymmenen puolivälistä. Babylonin X aloitti pelailun Uudenmaan mutasarjassa vuonna 2005 ja Z vuonna 2006. Babs Z viettikin monta vuotta vain haistellen mutasarjan portista läpi tulevaa Vitosen raikasta tuoksua, kun se kauden päätteeksi nousijalle aukesi. Kaudella 2013 Babs Z meinasi taas joutua tyytymään vain haistelemaan Vitoseen nousseen Atleettiklubin portinavauksen jälkeenjättämää tuoksua, kun sitten luovutuksen seurauksena portti pois mutasarjasta aukesi myös Babyloonien kakkospoppoolle.
Joukkue on talven aikana vahvistunut muutamalla viime kaudella Nelosta pelanneella pelaajalla. Mielenkiintoisin nimi on ehkäpä EsPa2:lle 11 maalia Nelosessa viime kaudella paukuttanut Anthony El-Gendy.
Kaudet 08-14: 6D – 6D – 6D – 6D – 6D – 6D - 5D    
Kausi 2014: Babs Z:n ensimmäinen kausi Vitosessa meni totutellessa ja, vaikka pystyi kärkijoukkueitakin haastamaan, putoamiskamppailussa. 2-1 kotivoitto VJS:aa vastaan toiseksi viimeisellä kierroksella kuitenki varmisti paikan Vitoseen kaudeksi 2015.  
Tavoite:
Arvio 2015: Vahvistunut viime kaudesta ja treenipeleissä ollut hyvä pöhinä päällä. Sijat 4-7.


FC Kasiysi KeKe (N)

Perustettu: 1989
Kotipaikka: Espoo (Leppävaara)
Kotikenttä: Leppävaaran UP (H/TN)
Kotisivut:  http://www.fckasiysiespoo.fi/
FB/Twitter: https://www.facebook.com/fcjoukkue/timeline / -
Info: Kaudella 2014 miesten pelit aloittanut KeKe nousi heti ensimmäisen kauden jälkeen pois mutasarjasta. Joukkueen puolustus on kova, 9 päästettyä maalia 18 pelissä on Kutosessakin kova saavutus. Joukkueen maalitykki oli Ilmari Murto.
Kaudet 08-14: EP - EP – EP – EP – EP – EP - 6D  
Kausi 2014: Voitti Uudenmaan Kutosen kakkoslohkon maalieron turvin.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Sijat 6-9.

HooGee 1

Perustettu: 1980
Kotipaikka: Espoo (Haukilahti)
Kotikenttä: Matinkylän UP (TN)
Kotisivut: http://www.hoogee.fi/
FB/Twitter: -/-
Info: Monta vuotta Nelossa ja Vitosessa pyörinyt kaveriporukka jossa on viime aikoina ollut pieniä ikääntymisen merkkejä havaittavissa. Ainoastaan pari pelaajaa joilla ei ole kokemusta ylemmistä sarjoista, mutta valitettavasti kokemus ei ole joukkuetta muutamana viimeisenä kautena paljon auttanut. Saanut viime vuosina vankilajoukkueen maineen, vaikka joukkue pelaa usein paljon siistimpää peliä kuin vastustaja. Joukkue saattaa vielä vahvistua muutamalla, viime kaudella muissa Haukilahtelaisporukoissa pelaanneella, pelaajalla sekä mahdollisesti A-junnuilla.
Kaudet 08-14: 4D – 5D – 4D – 4D – 5D – 5D - 5D
Kausi 2014: Nappasi 70% kauden pisteistään kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa jonka jälkeen otti taisaisesti kaikilta turpaan pl. EPSlta heinäkuun lopussa. Parissa ottelussa sortui erittäin helppoihin virheisiin, joihin ei todellakaan olisi ollut varaa.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Jollei saa jostakin houkuteltua paria juoksuvoimaista pelajaa ja sortuu viime kauden tapaiseen löysäilyyn niin Kutonen kutsuu. Sijat 8-10.

Kilo IF 3

Perustettu: 1948
Kotipaikka: Espoo (Kilo)
Kotikenttä: Olarin Koulu (HTN)
Kotisivut:  http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=kilo_if
FB/Twitter: - / -
Info: Vuotta 2010 lukuunottamatta Vitosessa pelannut porukka, jonka edellinen kerta Vitosen lohkonsa paremmalla puoliskolla tuli vuonna 2008. Muuten Kilolaiset ovatkin nauttineet putoamiskamppailun jännityksestä kaudesta toiseen.
Kaudet 08-14: 5D – 5D – 5D – 6D – 5D - 5D - 5D  
Kausi 2014: Jännityksestä nauttien, Kilo matkusti viimeisessä ottelussaan Skavabölen vieraaksi. Ottelun panoksena oli pelit Vitosessa 2015. Kilo oli viivan päällä 22:llä pisteellä ja Skavis viivan alla 21:llä pisteellä. Kilo ei ottelussa maalinteossa onnistunut kun taas Skavis onnistui kahdesti. Kerran omaan ja kerran Kilon verkkoon. Voiko sitä jännemmäks enään mennä?
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Erittäin hankala kausi luvassa. 8-10

LePa

Perustettu: 1957
Kotipaikka: Espoo (Leppävaara)
Kotikenttä: Leppävaaran UP (TN)
Kotisivut: http://www.leppavaaranpallo.com/lepa/
FB/Twitter: - / -
Info: 00-lopussa Nelosen ja Vitosen välillä palloillut hissijoukkue aloittaa huhtikuun lopussa kolmannen peräkkäisen kautensa Vitosessa. 2010 jouduttiin Leppävaarassa nielemään tappion karvasta kalkkia kun kauden viimeisessä ottelussa kärsitty 1-2 kotitappio HooGee:lle sysäsi joukkueen uuden vuosikymmenen aluksi Vitoseen. Seuraavalla kaudella taasen oltiin tunneskaalan toisessa päässä kun 8-1 murskavoitto KP-75 Saposta toi lisänousupaikan. Nelosesta tulikin 2012 taas lähtö alaspäin takaisin Vitoseen, jossa joukkue onkin nyt ollut kaksi kautta putkeen Espoon lohkon kolmanella sijalla.
Kaudet 08-14: 4D – 5D – 4D – 5D – 4D – 5D - 5D  
Kausi 2014: Kausi alkoi mukavasti kun Lepuskilaiset onnistuivat nappaamaan kuudesta ensimmäisestä ottelustaan viisi voittoa. Kevätkauden kolmesta viimeisestä ottelusta tulikin vain kolme pistettä, jonka seurauksena LePa rupesi jäämään tiukimmasta nousutaistelusta ulos. Syksyllä muutama voitto vaihtui tasapeleihin, mutta kauden päätösottelussa Vantaalta napattu vierasvoitto varmisti joukkueelle lohkonsa kolmannen sijan.
Tavoite:
Arvio 2015: Sijat 5-7

OK Edustus

Perustettu: ?
Kotipaikka: Espoo (Olari)
Kotikenttä: Olarin Koulu (HTN)
Kotisivut: -
FB/Twitter: - / -
Info: ”Me ollaan Olarin  Kiksi, sporttisuudest viis, on meillä kaljakeissi eikä pelkkä siksi” kaikuu Olarin koulun, vuonna 2014 hiekkatekonurmeksi uusitun, kentän katsomoissa, kun Daviston parhaimmisto astelee kentälle.
Olarin kaupunkiosajoukkue joka on onnistunut jo yli 10 vuoden ajan noukkimaan baarista parempia pelaajia kuin mitä OT-77:n juniorimylly kykenee tuottamaan. Oli viime vuosikymmenen puolivälissä vielä Nelosessa, josta hitaasti lupsahti, Vitosen kautta, pariksi kaudeksi Kutoseen. Paluu Vitoseen tapahtui kaudeksi 2013 jolloin Kiksi sijoittui Espoon lohkossa kahdeksanneksi.
Kaudet 08-14: 5D – 5D – 5D – 6D – 6D – 5D - 5D  
Kausi 2014: Toinen kausi Vitosessa oli Olarilais-ryhmältä parempi kuin edellinen. Kevätkierroksen jälkeen tilanne näytti vielä huolestuttavalta, mutta syksyllä joukkue sai pelinsä kuosiin, nousten lopulta Länsilohkon kuudenneksi.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Tainnut menettää pari avainpelaajaa. Sijat 7-10.

PEF (N)

Perustettu: 2000
Kotipaikka: Espoo (Haukilahti)
Kotikenttä: Olarin Koulu (HTN)
Kotisivut:
FB/Twitter: https://www.facebook.com/fcpelifiilis / -
Info: Kaudella 2013 Uudenmaan sarjoissa taipaleensa aloittanut FC Pelifiilis on saanut alkunsa jo vuonna 2000 kavriporukan pihapeleistä. Nyt seuran lippulaiva pelaa kahden Kutosessa vietetyn kauden jälkeen Vitosessa. Vaikka seura on tässä sarjassa ensikertalainen, niin joukkuetta ei kannata väheksyä. 40 pistettä Kutosessa kieli jo valmiiksi siitä, että joukkue ei tulisi olemaan Vitosessa mikään heittopussi. FB vakoilun avulla on selvinnyt että joukkue on viime aikoina vahvistunut puolustaja Martti Pankakoskella.
Kaudet 08-14: EP – EP – EP – EP – EP – 6D - 6D    
Kausi 2014: Sai kerättyä kauden aikana 40 pistettä, mutta jäi silti täpärästi maalierolla Kutosen kakkoslohkon toiseksi.
Tavoite:
Arvio 2015: Joukkue on vahvistunut hieman talven aikana. Sijat 4-7
« Viimeksi muokattu: 17.05.2015 klo 04:52:17 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 26.10.2014 klo 10:39:48

Lohko 3 ”Itä Lohko”

FC Honka 2 (P)

Perustettu: 1957 (2012)
Kotipaikka: Espoo (Tapiola)
Kotikenttä: Tapiolan UP (TN)
Kotisivut: http://www.fchonka.org/joukkueet/aikuiset/
FB/Twitter: -/-
Info: Alunperin piirin sarjoissa Ribis lisäliitteellä pelannut joukko Hongan entisiä junnuja joutui emoseuran myllerryksen keskelle. Joukkue uusiutui täksi kaudeksi kokonaan.
Kaudet 08-14: EP - EP – EP - EP - 6D - 5D - 4D
Kausi 2014:  Ribiksen Nelosen kausi ei ollut hirveän onnistunut.  Ensimmäiset pistet tulivat vasta kuudennesta ottelusta, EsPa 2 vastaan. Tämän jälkeen joukkue onnistuikin napsimaan suht tasasesti pisteitä, kunnes sitten kauden loppuun tuli kuuden otelun tappioputki, joka sinetöi joukkueen paluun Vitoseen.
Tavoite: Varmaankin paikan säilyttäminen
Arvio 2015: Keskikastissa 5-7

FC Karzinkarjut 2 (N)

FC Kasiysi Miehet

FC Pallokalat

FC Vantaa Tumu

KoiPS

KP-75 SaPo (N)

PuM (N)

Perustettu: 2003
Kotipaikka: Espoo (Kivenlahti)
Kotikenttä: Olarin Koulu (HTN)
Kotisivut: www.punainenmylly.com
FB/Twitter: - / -
Info: Muistelisin kuinka joskus ammoisina aikoina kun maailmassa tunnettiin vain FF, niin jossain topikissa oli rummutusta PUNAISESTA MYLLYSTÄ! Solakka Christina A, Mya, Pikku Kimi ja joku neljäs sluti keikutteli töllössä peppua ja forkalla hehkutettiin kuinka Kivenlahden hiekalla 11 jannua vatkaa lantiota matkalla suoraan kolmoseen. Noh suorat nousut tyssäsivät jo Vitoseen, ja kukas sitä muutenkaan Suomen hienoimmasta sarjasta pois haluisikaan. Putki Vitosessa olikin komea, kunnes 2013 tapahtuikin katastrofi ja kauden päätteeksi PuM majaili silloisen Espoon lohkon yhdeksentenä.
Kaudet 08-14: 5D – 5D – 5D - 5D - 5D – 5D - 6D
Kausi 2014: Joukkueen kokoamisessa oli vaikeuksia ja joukkueen pelaaminen Kutosessa oli vaakalaudalla. Kivenlahtelaiseten onneksi paikallisista räkälöistä löytyi juuri sen verran porukkaa että uskalsivat ilmottautua sarjaan. Vaikka ilmottautuminen jäikin viime tinkaan niin s taisi kannattaa. PuM keräsi 18 pelistä 40 pistettä ja, puolustukselle luvatun tuppi per nollapeli diilin ansiosta, päästi kauden aikana vain yhdeksän maalia.
Tavoite: Säilyminen
Arvio 2015: Vaikka Kutosen kolmoslohkon voitto tulikin samoilla statseilla kun Kasiysi KeKen voitto kakkoslohkossa, niin taso oli ehkä hieman huonompi. Varoitus joukkueen kyvystä se jokatapauksessa oli. Sijat 6-8.

RePa-93 (N)

VJS

----------------------------------------------------------
Lohko 4 "Keski Uudenmaan Lohko"

Apollo

FC Pathoven (P)

IH-K Reserve

KoPa

KOPSE 2

KP-75

MU (N)

Naseva

RaKe

RiPS 2 (N)
« Viimeksi muokattu: 17.05.2015 klo 04:39:17 kirjoittanut Wozza »
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #2 : 27.10.2014 klo 14:39:39

Seurantaan, huikea aloitus! Ylos

Samalla pientä huhuntynkää. EsPa/2 on ilmeisesti hajoamassa ja joukko olarilaisia alasarjapalloilijoita (mm. ex OT-77/Säkkipillit) ovat valtaamassa tuon paikan. Tässä vaiheessa toki vasta puolikkaan tähden arvoiseksi lasken tuon huhun.
« Viimeksi muokattu: 27.10.2014 klo 14:41:47 kirjoittanut razou_ »
Rim An Alle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Karvaiset Jalat


Vastaus #3 : 27.10.2014 klo 15:30:23

Seurantaan, huikea aloitus! Ylos

Samalla pientä huhuntynkää. EsPa/2 on ilmeisesti hajoamassa ja joukko olarilaisia alasarjapalloilijoita (mm. ex OT-77/Säkkipillit) ovat valtaamassa tuon paikan. Tässä vaiheessa toki vasta puolikkaan tähden arvoiseksi lasken tuon huhun.
Jaahas, jaahas. Olen männä viikolla jutellut sekä ko joukkueen jojon että valmentajan kanssa ja kumpikaan ei asiasta maininnut... Kumittelisin tuon tähden puolikkaankin huhuarkin kulmasta.

edit: paska-omenan aiheuttamat kiroioitiusvirheet..
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #4 : 27.10.2014 klo 15:38:53

Jaahas, jaahas. Olen männä viikolla jutellut sekä ko joukkueen jojon että valmentajan kanssa ja kumpikaan ei asiasta maininnut... Kumittelisin tuon tähden puolikkaankin huhuarkin kulmasta.

edit: paska-omenan aiheuttamat kiroioitiusvirheet..

Ok, eli väärillä jäljillä oltiin sitten tämän kanssa.
Finterista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sakkoja kaikille


Vastaus #5 : 29.10.2014 klo 18:15:30

Ok, eli väärillä jäljillä oltiin sitten tämän kanssa.
Itte kuullu samoja huhuja.
Rim An Alle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Karvaiset Jalat


Vastaus #6 : 30.10.2014 klo 13:48:16

Itte kuullu samoja huhuja.
Siitä en tiedä mitä kutosessa höyläävä EsPa/NJA eli Espa/3 aikoo tehdä, tuosta porukasta kun en edes tunne ketään. Mutta EsPa/2 jatkosta olen suhteellisen varma.
peessuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Etelä-Espoon Pallo


Vastaus #7 : 30.10.2014 klo 15:29:18

Itte kuullu samoja huhuja.

Ihan hauska huhu, mutta mitään todellista pohjaa sillä ei kyllä ole
klaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #8 : 30.10.2014 klo 15:57:54

Kilo viihtyi viime kaudella ihan hyvin kolmoslohkossa monen (5+?) Espoon lohkossa vietetyn kauden jälkeen. Saa nähdä mihin sijoitetaan tänä vuonna. Kilon preseason koostuu futsalista aina huhtikuun puolelle saakka, sen jälkeen taas näkee millainen rosteri saadaan jalkeille. Näillä seurantaan.
Rim An Alle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Karvaiset Jalat


Vastaus #9 : 06.11.2014 klo 15:49:05

Ihan hauska huhu, mutta mitään todellista pohjaa sillä ei kyllä ole
Juttelin aamusella Matinkylän Nesteellä yhden seuran tyypin kanssa ja nyt voi lopullisesti leikata tornareilta siivet, tässä ei todellakaan ole mitään muuta kysessä kuin väärinymmärrys. Itse asiassa sen sijaan että EsPa/2 olis lopettamassa on todennäköisempää että tulee EsPa/4 jossa pelailisi juurikin noita Olarin lahjoja espoolaiselle jalkapallolle. Poijjaat olivat kohteliaasti tiedustelleet kakkosjoukkueen jatkosta ja olisivat olleet valmiita ottamaan tarvittaessa sarjapaikan haltuunsa.

edit. Ei tällä Omenan paskalla pysty kirjottamaan
« Viimeksi muokattu: 06.11.2014 klo 15:51:31 kirjoittanut Rim An Alle »
tunara

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 10.11.2014 klo 08:33:23

Lainaus
Juttelin aamusella Matinkylän Nesteellä yhden seuran tyypin kanssa

Psst. Unohditte lääkelaukun Nesteelle.
RaKe Miehet

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 11.11.2014 klo 14:05:33

Alustavaa tiedotusta suunnitteilla olevasta RaKe Preseason turnauksesta:

RaKen miesjoukkue järjestää keväällä 2015 4-8 joukkueen, ison kentän turnauksen nelosen ja vitosen joukkueille. Tarkoituksena saada tiukkoja kauteen valmistavia otteluita hyvissä olosuhteissa ja nauttia nostalgisesta turnaustunnelmasta. Pelit pelataan Rajamäen Urheilupuiston tekonurmella. Ajankohta näillä näkymin huhtikuu. Alustavia ilmoittautumisia otetaan vastaan. Osallistumismaksu tulee olemaan 200-300€ per joukkue sisältäen vähintään kolme ottelua isolla kentällä, kolmella tuomarilla. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä yv:llä.
pima

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 18.12.2014 klo 13:15:52

I-HK / M09 on luopunut sarjapaikastaan ja tänään Repa-93 on vahvistanut osallistumisen kaudelle 2015 Uudenmaan piirin vitoseen.
Repa-93 pelasi viime kaudella kotiottelut Havukosken tekonurmella mahtavien fanien kannustamana. 

Video Repa-93 faneista
https://www.youtube.com/watch?v=Le8_zgGSlkU

Fanien marssi kotiotteluun
https://www.youtube.com/watch?v=1PxNFRFYWN0

Repa-93 Facebook sivut. Suosittelen katsomaan videot
https://www.facebook.com/groups/142503495277/photos/

Näin Repa-93 kutosessa. Saas nähä paraneeko meno vitosessa.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #13 : 19.12.2014 klo 10:10:53

Kenenkäs tilalle tuo EPS/Pantterit tulee Vitoseen?

http://www.resultcode.fi/sarjat/piiri_nayta_sarjailmoittautumiset.php?piiri_id=100005&sk_id=100167&laji_id=1

EPS/Rivals putosi Nelosesta ja on ilmoittautunut Vitoseen. Vitosesta putosi EPS/2 ja Kutosesta ei EPS:ää noussut Vitoseen?? :o
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF, Huuhkajat, Helmarit


Vastaus #14 : 19.12.2014 klo 10:26:16

Kenenkäs tilalle tuo EPS/Pantterit tulee Vitoseen?

Saman niminen jengi ilmoittautunut nähtävästi sekä Vitoseen että Kutoseen, joten eiköhän tuossa jokin häiriö ole.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #15 : 19.12.2014 klo 11:59:53

Saman niminen jengi ilmoittautunut nähtävästi sekä Vitoseen että Kutoseen, joten eiköhän tuossa jokin häiriö ole.

Joo, näin näkyy. Ei näemmä ainoa, joka ei tiedä ensi vuoden sarjatasoaan. Honka/Ribis ainakin unohtanut, että putosivat Nelosesta, kun ilmoittautuminen näyttäisi olevan jälleen samalle tasolle Vitosen sijasta.
Valtteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Molde FK


Vastaus #16 : 28.12.2014 klo 20:20:43

Seurantaan :)
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #17 : 12.01.2015 klo 21:21:50

Lohkojaa, lohkojaa:

Nro 1: http://resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=109340&piiri_id=100005

Nro 2: http://resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=109341&piiri_id=100005

Nro 3: http://resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=109342&piiri_id=100005

Nro 4: http://resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=109343&piiri_id=100005
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 13.01.2015 klo 10:50:10

Loistavaa! Täytyy koittaa pikkuhiljaa palata ennakon pariin kun kerta alustavat lohkot selvillä. Oma mielenkiinto kohdistuu tällä kaudella Espoon lohkoon jossa nousutaistelu taitaa, näin nopeasti vilkastuna, olla EBK 2.n ja LAKin välinen kamppailu.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #19 : 13.01.2015 klo 12:30:26

Loistavaa! Täytyy koittaa pikkuhiljaa palata ennakon pariin kun kerta alustavat lohkot selvillä. Oma mielenkiinto kohdistuu tällä kaudella Espoon lohkoon jossa nousutaistelu taitaa, näin nopeasti vilkastuna, olla EBK 2.n ja LAKin välinen kamppailu.

En tuota EsPa/2:kaan unohtaisi. Hyvä, että samassa lohkossa, niin tiedossa hyvää ennakkoproosaa Wozzalta. :)
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 13.01.2015 klo 15:20:56

EsPan ressut on tosiaan myös varteenotettava joukkue nousukamppailuihin. Jollei putoamisen "shokki" ole liian paha. Nyt kyllä razou_  sysäsi kirjallisen ulosantini suhteen hieman paineita.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #21 : 13.01.2015 klo 15:34:31

EsPan ressut on tosiaan myös varteenotettava joukkue nousukamppailuihin. Jollei putoamisen "shokki" ole liian paha. Nyt kyllä razou_  sysäsi kirjallisen ulosantini suhteen hieman paineita.

Riippuu EsPa:n kohdalla pitkälti siitä, millainen edustuksen rinki on ja miten yhteistyö toimii. Viime vuonna ei vissiin ihan niin hyvin pelannut, edelliskaudella sijoittui Nelosessa mainiosti.

Hyvä, että muutkin jaksaa kirjoitella! Koitan itsekin yrittää pitää keskustelua yllä. Mielenkiintoista muuten, että 9. ja 10. lisäksi myös 7. ja 8. ovat liipaisimella Liiton Kakkosen sarjauudistuksen myötä. Eli tänä vuonna tuo putoamistaisto tulee olemaan erittäin jännittävä ja pelit pysyvät kovina kauden loppuun asti, koska kovin selvästi putoavien joukkueiden määrää ei voida ennakoida etukäteen ennen kauden päätöstä.
RaKe Miehet

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 21.01.2015 klo 11:25:45

RaKe Preseason Cup:

Ajankohta: 11.4.2015
Hinta: 250€ / joukkue
Paikka: Rajamäen tekonurmi
Joukkueille n. 3 kpl 2x30min mittaista ottelua (riippuu vielä mm. osallistuvien joukkueiden määrästä)
Otteluissa avustavat tuomarit ja turnauksessa kisabuffet.

Turnauksessa vielä tilaa! Yhteydenotot yv:llä.
46-64

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 21.01.2015 klo 17:22:03

 BK-46/Boost, eiks tost joukkueest pitänyt tulla ns Akatemia? 
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #24 : 28.01.2015 klo 13:44:36

Noniin, Babylonin kotiottelut jälleen tänä vuonna Solvallan hienolla tekonurmella. Hieman on ajamista, mutta mieluummin tuolla kuin hiekkalaatikoilla. Suosittelen lämpimästi muillekin espoolaisille, joille tekonurmi kunnan puolelta on kiven takana. Erityisesti lohkossa 2. :)

 
Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa